Szerző |
Üzenet |
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
nyuszy írta: skynet írta: az aranyat le lehet szedni a nyomtatott áramkörökről... NYÁK-gyárban dolgozó vegyész ismerősöm próbálkozott ilyesmivel, de macerás eljárás után annyira minimális mennyiségű arany lesz a végeredmény, hogy nem igazán éri meg foglalkozni vele, még nagyon nagy tételben sem...
Én úgy olvastam, hogy ugyanannyi sziklából és ugyanannyi számítógép alkatrészből (nyilván nem házból, hanem NYÁK-ból meg chipekből ) átlagosan nem egyforma mennyiségű arany rejtőzik, és bizony a komputerek javára billen a mérleg. Persze, hogy ezt mennyire gazdaságos kiszedni, az egy másik kérdés, de úgy tudom, hogy van pár olyan nagy cég a távol-keleten, amelyik ezzel foglalkozik.
|
kedd júl. 12, 2005 15:19 |
|
|
6230
platina tag
|
szóval az volt a cikkben hogy az e-hulladékból jobban megéri az aranyat kinyerni mint a vízből/folyóból/patakból kimosni megpróbálom előkeresni a cikket
durva:
http://www.underthemeso.com/albums/chas ... SC3844.jpg
http://www.underthemeso.com/albums/chas ... SC3958.jpg
|
kedd júl. 12, 2005 12:05 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
skynet írta: egyik haveromnak a tanszékvezetője "maszekban" foglalkozik ilyennel, persze nagyon nagy tételben. neki állítólag megéri.
Gondolom más a felállás, ha a szükséges vegyszerek megvannak ingyér' a cégtől, plusz ráér vele munkaidőben p*csölni
|
kedd júl. 12, 2005 11:24 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
skynet írta: az aranyat le lehet szedni a nyomtatott áramkörökről...
NYÁK-gyárban dolgozó vegyész ismerősöm próbálkozott ilyesmivel, de macerás eljárás után annyira minimális mennyiségű arany lesz a végeredmény, hogy nem igazán éri meg foglalkozni vele, még nagyon nagy tételben sem...
|
kedd júl. 12, 2005 11:17 |
|
|
6230
platina tag
|
Ez tény hogy jó dolog. De jobb lenne ha ezt is úgy kezelnék mint a többi hulladékot. Bár lehet hogy az e-szemétből nem lehet újrahasznosítani dolgokat és ezért nem fizetnek érte.
De mintha pár hete olvastam volna valahol hogy az e-hulladékból aranyat lehet kinyerni
|
kedd júl. 12, 2005 10:02 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
nokia.6230 írta: Az jobb lenne ha fizetnének is érte mint pl. papír és fém hulladék esetében
Jó,persze hogy jobb lenne,de azért ez is már vmi haladás.
|
kedd júl. 12, 2005 9:58 |
|
|
6230
platina tag
|
Az jobb lenne ha fizetnének is érte mint pl. papír és fém hulladék esetében
|
kedd júl. 12, 2005 9:56 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
|
kedd júl. 12, 2005 9:54 |
|
|
6230
platina tag
|
jah vagy úgy... értem...
hát megnéztem a két fenti siemenst közelről.... inkább ne...
viszont 40 pénzért jó az a k700i + headset
|
kedd júl. 12, 2005 8:20 |
|
|
6230
platina tag
|
McLaca írta: Én azóta sem értem, miért kell a telefonnak támoagtni, mert szerintem csak áram kellene neki, és működne, de pl. a 6230-ban sem megy, tehát valami mégis van a dologban, ami mindenesetre érdekes...
Üdv!
Ezt hogy érted hogy nem megy? Nem vitatkozni akarok mert én nem próbáltam de az viszont tény hogy a boltban láttam 7 ezer pénzért Nokia 6230 telcsihez spéci házat ami komplett burkolatot kínál (közdarab előlap hátlap 2 sim foglalat) a 2 sim megoldáshoz. Ha nem működne akkor miért árulják? Illetve ha nem működne akkor miért gyártottak volna hozzá ilyent.
Megint hitelt vesz fel a MÁV és így már 167 milliárd ft hitelállománya lesz amiért természetesen az állam vállal garanciát (azaz te én mi). Erről miért nincs népszavazás hogy én hajlandó vagyok-e az adómból támogatni a döglődő céget? Szerintem nem hitelt kéne felvenni hanem úgy ahogy van az egész bandát eladni a francba akármennyiért. Nevetséges ez az ország.
Van / lesz 50 ezrem telcsire. Szerintetek mit vegyek?
40e - Samsung E710
40e - Sony Ericsson K700i + Kékfog HBH 600 headset
50e - Siemens SL65
50e - Siemens S65
Nem túl komoly telcsi kell mert ez csak ideiglenes állapot lesz addig amíg nem érkezik meg a Nokia 6270 és persze a fenti árak mind új telcsik vitamaxban. Melyik a legjobb ezek közül?
|
kedd júl. 12, 2005 7:27 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Macika írta: Uraim! 11 napra elhagylak Benneteket, amennyiben lesz Tokioban free HotSpot, akkor leszek kintről is, ha nem, akkor csak júli 23-tól őrködök ismét az erkölcseitek felett. ) Kellemes pihenést / jó szórakozást! McLaca írta: Én azóta sem értem, miért kell a telefonnak támoagtni, mert szerintem csak áram kellene neki, és működne, de pl. a 6230-ban sem megy, tehát valami mégis van a dologban, ami mindenesetre érdekes...
Nem tudom, hogy miért nem megy, de tény, hogy nem érdemes ezért szétvágatni két SIM-et... Valószínűleg ezért nem csinálják már a gyorsboltban (legalábbis nem reklámozzák). Akkor már inkább kétkártyás hátlap.
|
kedd júl. 12, 2005 6:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Én azóta sem értem, miért kell a telefonnak támoagtni, mert szerintem csak áram kellene neki, és működne, de pl. a 6230-ban sem megy, tehát valami mégis van a dologban, ami mindenesetre érdekes...
Üdv!
|
kedd júl. 12, 2005 0:25 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
McLaca írta: reklamhang írta: Hali! Tud v.ki olyan helyet, ahol csinalnak 2in1 SIM megoldast? Koszi! Én megcsináltam humán interface-szel , azóta is működik. De azt mondják, az újabb telefonokban (főleg nokia) nem hajlandó működni. Üdv! Pont ezt akartam én is leírni, hogy a hozzáférhető átkapcsoló-elektronikát egyre kevesebb új készülék támogatja, nincs értelme szétbarmolni 2 SIM-et is.
|
kedd júl. 12, 2005 0:17 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
reklamhang írta: Hali! Tud v.ki olyan helyet, ahol csinalnak 2in1 SIM megoldast? Koszi! Én megcsináltam humán interface-szel , azóta is működik.
De azt mondják, az újabb telefonokban (főleg nokia) nem hajlandó működni.
Üdv!
|
kedd júl. 12, 2005 0:09 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Uraim!
11 napra elhagylak Benneteket, amennyiben lesz Tokioban free HotSpot, akkor leszek kintről is, ha nem, akkor csak júli 23-tól őrködök ismét az erkölcseitek felett. )
|
kedd júl. 12, 2005 0:04 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Cycy írta: nekem meg a sincity-ből a 7es. cserélünk?
Húú az nagy movie! Kicsit beteg de nagy
|
hétf. júl. 11, 2005 22:03 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
reklamhang írta: Hali! Tud v.ki olyan helyet, ahol csinalnak 2in1 SIM megoldast? Koszi!
Régebben a gyorsboltban csináltak ilyet.
|
hétf. júl. 11, 2005 21:30 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Hali! Tud v.ki olyan helyet, ahol csinalnak 2in1 SIM megoldast? Koszi!
|
hétf. júl. 11, 2005 21:25 |
|
|
LML
arany tag
|
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy újabban hogyan lehet megtudni, ha egy (mobil)bázisállomást felhúznak, hogy kié?
Régebben az OSSKI.HU-n, de azt elég régen frissítették (április 28-án). És azon szerintem a 3G-s adótornyokat sem jelölik.
Csak azért, mert a most vettem észre, hogy mintha épült volna egy a házunk tetejére.
LML
|
hétf. júl. 11, 2005 20:34 |
|
|
Vendég
|
Rozso írta: Ha vki köt egy kétéves hűségszerződést mondjuk telefonra vagy kábeltévére és meghal mielőtt letelne a 2 év, akkor az örökösnek kötelessége előfizetőnek lenni a 2 év lejártáig (vagy kifizeti a lelépési díjat) vagy simán megszűnik a szerződés vagy simán fel lehet mondani? A hagyatéki tárgyalásig akár több hónap is eltelhet. Addig ki fizeti a díjat és ki mondhatja le?
Nos:
Hivatalosan ugye benne van a szerződésben, hogy mikor bontják fel azt:
pl szerződő fél elhalálozása
Ebben az esetben ugye lelépési díjat kell kifizetni, azt meg ugye az örökösök fizetik.
DE
Annó pár éve vagy a telecomban, vagy a mobilkorban volt egy interjú Sugár Bandival, és ő akkor azt mondta, hogy természetesen az ilyen szomorú esetekben eltekintenek ettől a csekély összegtől, és amennyiben a szerződést nem tartják fenn más nevén, felbontják a szerződést lelépési díj nélkül.
Gondolom én más szolgáltatók (nem csak a mobilosok) is így vannak abban az esetben, ha nem sok pénzről van szó...
|
hétf. júl. 11, 2005 20:33 |
|
|
6230
platina tag
|
hoho... én pedig pénteken jártam a dombóvári pályaudvaron és láttam a vonatokat...
help...
utánvétellel szeretnék elküldeni egy darab telefont aminek az értéke 50 ezer forint... a csomag tömege kb. fél kiló...kérdéseim...
a) kb. mennyi lehet a postaköltség amit persze majd a vevő fizet...
b) mi van ha a posta elveszti... a teljes összeget kártalanítják... és azonnal ugye?
c) mi van ha a címzett nem veszi át? csomag visszajön és megszívtam a postaköltséget oda-vissza
|
hétf. júl. 11, 2005 20:15 |
|
|
Vendég
|
vally írta: Vonatok - Dombóvár állomás:
Ohohó Volt egy barátnőm Dombóváron 13 évvel ezelőtt )
|
hétf. júl. 11, 2005 20:10 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Linkelgetős napom van
Vonatok - Dombóvár állomás:
http://kep.tar.hu/fzs85/50088995#2
|
hétf. júl. 11, 2005 18:53 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
vally írta: [url]emule-project.net[/url]
eszembe nem jutott volna ott keresni, thx
(de csak mer décén meg ilyen helyeken egyben van fent a film, nem darabokban)
üdv
|
hétf. júl. 11, 2005 18:53 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
[url]emule-project.net[/url]
|
hétf. júl. 11, 2005 18:35 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
GazVezir írta: Megvan valakinek a War of the Worlds (2005) (TC.XviD-XviD)? Egy fájlocskája hiányzik, hogy a kutya ***** meg és ez elég idegesítő. Pontosabban a 39-es fájl hiányzik. Ha valakinek megvan és fel tudná tölteni valahova, azt nagyon megköszönném.
nekem meg a sincity-ből a 7es. cserélünk?
|
hétf. júl. 11, 2005 18:30 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
skynet írta: amit még ajánlani tudok: Kossuth mozi...
nekem a Puskin kedvencem, 15h előtt, kb 600Ft-ért, jó kis vörös plüssök, fantasztikus, barokkos mennyezet, érdekes világítás...
|
hétf. júl. 11, 2005 17:47 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Sikerült megnéznem a filmet és meg kell, hogy mondjam, hogy nekem nagyon tetszett, bár nem olvastam a könyvet, s a régi filmváltozatot sem láttam. origo.hu-n olvastam róla a cikket, de nem tántorított el attól, hogy megnézzem, sőt, szerintem egyetlen embert. Mielőtt láttam volna a filmet már olvastam a cikket és nagyon nem tetszett. Ezt azért írtam, mert nem befolyásolta film az origo.hu-n lévő cikkről alkotott véleményemet.Az írója olyan lekezelően teremt velünk kontaktust, igaz, nehezen lehet ezt annak nevezni. Nem tudom, hogy mit képzel magáról. Az egész cikk egy nagy ****, na. Nem szoktam ilyesformán véleményt alkotni, de most mégis ezt teszem. Úgy tűnik nekem, hogy a jelenlegi tendencia, hogy a filmeket ócsároljuk, ahogy lehet, az igazán **** filmeket pedig emeljük a top10-be. Hát én ezt őszíntén nem értem. Cumbájspíl: Batman Begins
Ahhoz legalább nem kell ész, hogy kritizáljunk valamit. Na mindegy, amúgy sem vagyok egetverően jó kedvemben ma. Most megyek és megnézem a moziműsort erre mifelénk, s ha tehetem, mielőbb megnézem ezt a mozi adta varázstól bűvőlve is.
|
hétf. júl. 11, 2005 17:40 |
|
|
vally
platina tag
|
Raven_: ez a kép kint van a Randevú café (Rákóczi út Blaha-Atoria között) férfivécéjében, már ott is tetszett!
|
hétf. júl. 11, 2005 16:28 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Egy kis jogi kérdés:
Ha vki köt egy kétéves hűségszerződést mondjuk telefonra vagy kábeltévére és meghal mielőtt letelne a 2 év, akkor az örökösnek kötelessége előfizetőnek lenni a 2 év lejártáig (vagy kifizeti a lelépési díjat) vagy simán megszűnik a szerződés vagy simán fel lehet mondani?
A hagyatéki tárgyalásig akár több hónap is eltelhet. Addig ki fizeti a díjat és ki mondhatja le?
|
hétf. júl. 11, 2005 10:27 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Nagyon tanulságos, ráadásul milyen igaz :
(egy másik fórumról van, remélem nem haragszanak meg a "lopásért")
|
hétf. júl. 11, 2005 10:26 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Cycy írta: nézzétek meg a freemailt el van b.va a forward (body onload) szép kis leb...ást érdemel a lúzer webmester ))))
Viszont gyorsan javítanak, mert négykor néztem, akkor már hibátlan volt
|
hétf. júl. 11, 2005 9:05 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
bittorrent, bittorrent, bittorrent... a magyarok is tele vannak vele
|
hétf. júl. 11, 2005 8:48 |
|
|
6230
platina tag
|
Nézd meg a moziban! Ott leadják az egész filmet az elejétől a végéig!
|
hétf. júl. 11, 2005 8:40 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Megvan valakinek a War of the Worlds (2005) (TC.XviD-XviD)? Egy fájlocskája hiányzik, hogy a kutya ***** meg és ez elég idegesítő. Pontosabban a 39-es fájl hiányzik. Ha valakinek megvan és fel tudná tölteni valahova, azt nagyon megköszönném.
|
hétf. júl. 11, 2005 8:33 |
|
|
Cycy
platina tag
|
nézzétek meg a freemailt
el van b.va a forward (body onload)
szép kis leb...ást érdemel a lúzer webmester ))))
ja de hogy hasznosat is mondjak, itt be lehet lépni: http://freemail.hu/fm/login1?ver=0
|
vas. júl. 10, 2005 23:54 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na
Meg is oldottam. Köszi a segítséget
Nem mindig használom az url kódot mert lusta vagyok néha de megígérem ezután mindig használni fogom
Ez jó lecke volt
|
vas. júl. 10, 2005 21:58 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Kispósi írta: Most váltottam Firefox böngészőre. Meg tudja mondani vki miért húzza szét a s65 topic 26. oldalát a böngésző illetve, hogy lehet beállítani hogy ne húzza szét oldalra? A több ijó ljelenik meg de ez a 26. oldal... előre is köszi.
valószínűleg azért, mert egy olyan hossz link, vagy széles kép van azon az oldalon, ami nem fér ki egy sorba, viszont mivel (pl a linknél) szóköz nélküli folyamatos szöveg, így nem tördeli be sorokba. ha kép van, akkor meg egyértelmű, hogy nem tördeli két sorba
ezért lenne vélszerű (főleg ha valami kilóméter hosszúságú url-t ír be valaki), hogy az [url] tag-eket használja, és ne csak copy-paste ahogy esik úgy puffan...
(de most így megnéztem, és pont te írált be egy ilyen hosszú linket csak valamiért nem működött az url kód...)
|
vas. júl. 10, 2005 21:51 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
Most váltottam Firefox böngészőre.
Meg tudja mondani vki miért húzza szét a s65 topic 26. oldalát a böngésző illetve, hogy lehet beállítani hogy ne húzza szét oldalra? A több ijó ljelenik meg de ez a 26. oldal...
előre is köszi.
|
vas. júl. 10, 2005 21:42 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nyuszy írta: T68m írta: az nem SEGít, állítólag az ME is ezt csinálja gprs kapcsolatnál. De win95 alatt jól megy... De megpróbáltad feltenni az összes frissítést?
persze, ez a gép adsl-en volt, eleve az install után felkerült az összes frissitést + ie6, stb. Aztán lett gprs-es, kábeles, t68-as, pannonos, akkor rögtön felmerült ez a probléma, most bt-s, sharpos, vodás és ugyanaz.
|
vas. júl. 10, 2005 11:08 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: az nem SEGít, állítólag az ME is ezt csinálja gprs kapcsolatnál. De win95 alatt jól megy...
De megpróbáltad feltenni az összes frissítést?
|
vas. júl. 10, 2005 10:37 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nyuszy írta: T68m írta: Van valakinek erre ötlete? WU?
az nem SEGít, állítólag az ME is ezt csinálja gprs kapcsolatnál. De win95 alatt jól megy...
|
vas. júl. 10, 2005 10:36 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Segítségre lenne szükségem:
Adott egy weboldal, ami loginos, fizetõs. Én fizetek is. Online java alapú infók futnak és frissülnek akár félmásodpercenként. Hogy tudnám ezt a java infót kitenni a saját oldalamra úgy, hogy én persze továbbra is fizetek, meg be vagyok loginolva, de másnak nem kell mikor az oldalamon nézi meg az infót?
Ugyanis ha csak úgy a Forrás megtekintésébõl másolok ki, akkor csak addig mûködik, míg én a beloginolt géprõl nézem. Amint egy nem beloginoltról, nem mûködik. Szóval valahogy a loginommal együtt (vagy a sütivel) együtt kellene áttenni az oldalamra.
Lehetséges? És hogy?
1. meg kell vizsgálni, hogy mit csinál az a java infó. Lehet, hogy azért nem megy, mert valami változókra hivatkozik, amik persze nem kerülnek át a te oldaladra, no meg persze a sütik, stb.
2. erre azért úgy építsél rendszert, hogy ők nyugodtan, akár naponta is változtathatják saját rendszerüket és akkor neked is naponta kell frissitened.
|
vas. júl. 10, 2005 10:30 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: nyuszy írta: T68m írta: Van valakinek erre ötlete? WU? ??? Windows Update. CineDOG írta: Lehetséges? És hogy? Legkézenfekvőbb megoldás, hogy a saját weboldaladat futtató szerveren írsz egy szkriptet, amit crontabbal futtatsz. Ez a szükséges időközönként beloginol, majd letölti a kívánt információt egy fájlba. Majd a megjelenítésnél ennek a fájlnak a tartalmát olvasod ki. Persze ez csak akkor működik, ha a forrásban a kívánt információ másolható formában megtalálható. Ha nem, mert mondjuk egy appletben van a cucc, akkor egy kicsit macerásabb a dolog, akkor magát az appletet kell valahogy lementeni, majd sajátodként publikálni. Arra azért készülj, hogy ha ezt megcsinálod, és a tartalom tulajdonosa rájön, akkor ne sok jóra számíts. Raven_ írta: Van valakinek tapasztalata a gyorsboltban kapható USB-s nokia töltőről? Olyan dolgokra gondolok, mint pl. hogy hamarabb tönkrevágja-e az aksit, mennyi idő alatt tölt fel, stb.
Ex-munkahelyemen volt egy pár ilyen ketyere. Személyesen nem próbáltam, mert csak Nokiához volt, nekem meg olyanom nincsen, de a többiek nagy megelégedéssel használták. Szerintem vedd meg nyugodtan.
|
vas. júl. 10, 2005 10:23 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
GazVezir írta: Lehet, hogy kérdeztem már, de van olyan júzer, aki otthon van a crack mûfajban?
már kérdezted...
|
vas. júl. 10, 2005 10:22 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
két kérdés:
Most a tré reklámozza 20-ért (+részletek+hűség) a 6680-ast. De videofonálni azt - ugye - nem lehet vele? Mármint a trénél, videofonálni, az előfizetőknek?
Akkor minek az egész?
MÁS:
'98 alatt a gprs kapcsolatban (pannon és voda) időnként (de rendszeresen) van néhány másodperces kihagyás. (XP és '95 alatt ilyet nem tapasztaltam)
Van valakinek erre ötlete?
|
vas. júl. 10, 2005 10:18 |
|
|
6230
platina tag
|
Technikailag lövésem sincs hozzá de az biztos hogy ezt nem szabad. Ha jól értem akkor fizetős infót/tartalmat akarsz ingyenesen hozzáférhetővé tenni bárki számára. Ezt nagyon nem szabad.
|
vas. júl. 10, 2005 9:49 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Van valakinek tapasztalata a gyorsboltban kapható USB-s nokia töltőről? Olyan dolgokra gondolok, mint pl. hogy hamarabb tönkrevágja-e az aksit, mennyi idő alatt tölt fel, stb.
|
vas. júl. 10, 2005 9:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Segítségre lenne szükségem:
Adott egy weboldal, ami loginos, fizetős. Én fizetek is. Online java alapú infók futnak és frissülnek akár félmásodpercenként.
Hogy tudnám ezt a java infót kitenni a saját oldalamra úgy, hogy én persze továbbra is fizetek, meg be vagyok loginolva, de másnak nem kell mikor az oldalamon nézi meg az infót?
Ugyanis ha csak úgy a Forrás megtekintéséből másolok ki, akkor csak addig működik, míg én a beloginolt gépről nézem. Amint egy nem beloginoltról, nem működik. Szóval valahogy a loginommal együtt (vagy a sütivel) együtt kellene áttenni az oldalamra.
Lehetséges?
És hogy?
|
vas. júl. 10, 2005 8:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
McLaca írta: Hát, nekem a többi Batman filmről is megvan a véleményem...
Üdv!
Hasonlóan. Kaka mind.
Világok harca: nem szabad gondolkodni, sem közben, sem utána, és akkor esetleg jó.
|
vas. júl. 10, 2005 8:50 |
|
|