Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 17:21

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olvastam, hogy írtatok néhány orvosi esetről. Ezt a dolgot is meg lehet közelíteni több oldalról. A konklúziót, ami a végkövetkeztetés, én most fogom leszűrni. A konklúzió jelen esetben szerintem az "emberi világ". Nem tudom, hogy értitek-e, de remélem igen. Természetesen mindez rossz értelembe véve. Az orvoshoz, dolgozzon az klinikán vagy bárhol máshol, jár mindenféle ember. Sokan csak azért, mert éppen nincs jobb dolguk, de komolyan, rengeteg ilyen esettel találkoztam, pedig nem vagyok orvos. A másik része pedig azért, mert tényleg valami baja van. Az orvosban egy idő elteltével pedig kialakul az, hogy na már megint egy ember, akinek nincsen jobb dolga és úgy kezel. Konkrét példával is szeretnék szolgálni tisztelt hölgyeim és uraim. Aki látta a K-Pax címü filmet, az megfigyelhette, hogy az elején, amikor Prot (Kevin Spacey) megérkezik és a rendőrök fülön csípik, feltesznek néhány egyszerű kérdést, amire felettébb furcsa válaszokat ad kedves Prot barátunk. Erre a rendőrhölgyike beszol az örsre, hogy újabb drogossal van dolgunk. Pedig csöppet sem volt az. A másik oldal, amiről meg lehetne közelíteni a dolgot, az pedig az, ha az orvost az állam tartja el és tényleg lusta dolgozni. De nem kívánom itt ecsetelni az összes variációt.

BrOnZ: Úgy van, ahogy mondod, csak azt nem tudom, hogy mit mondassz :).

Az ember meg az a fajta állat, ami mindig többet akar. Egyszerű példa erre. Van két férfi. Az egyiknek Ladája van, a másiknak meg Porsche-ja. Akinek Ladája van, az Porsche-t akar, akinek meg Porsche-ja, az meg repülőt. Ne kérdezzétek, hogy ez most miként vág ide, oké? :) Fogalmam sincs, gondoltam idézek a "GazVezir bölcsességei" címü könyvből, ha már nincs jobb dolgom.

csüt. júl. 21, 2005 0:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A stressz hatásait rendszerint kitűnően prezentálod itt nokia6230! :D

De ha nem lenne, lehet hogy unatkoznánk... :wink:

szer. júl. 20, 2005 22:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Sam Fisher írta:
...

nyugodtan habosra járathatod a szád azzal csak magad járatod le hány éves vagy? elmúltál már 18 egyáltalán? van valami fogalmad arról hogy mi a munka? majd akkor szólj hozzá a témához ha már dolgoztál! amíg a szüleid tartanak el addig nem kéne beleugatni a nagyok dolgába! na és te nagyon marhára okos arról még nem hallottál hogy a szellemi munka is káros az egészségre? stressz? ez a szó ismerős? gyorsabban öl mint a fizikai meló jobb ha tudod!

Szerk. Na itt és most tessék befejezni a személyeskedést, különösen a XX. századi diktátorokhoz való hasonlítgatást! Sy

szer. júl. 20, 2005 22:36
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Sam Fisher írta:
...

magasról tojok a véleményedre nyugodtan habosra járathatod a szád azzal csak magad járatod le hány éves vagy? elmúltál már 18 egyáltalán? van valami fogalmad arról hogy mi a munka? majd akkor szólj hozzá a témához ha már dolgoztál! amíg a szüleid tartanak el addig nem kéne beleugatni a nagyok dolgába! na és te nagyon marhára okos arról még nem hallottál hogy a szellemi munka is káros az egészségre? stressz? ez a szó ismerős? gyorsabban öl mint a fizikai meló jobb ha tudod!

Szerintem meg te nem múltál el 18!!

Én már régen elmúltam 18!
Normális pénzkereső állampolgár vagyok !

Na mindegy...

szer. júl. 20, 2005 22:34
Moderátor

Hozzászólás 
A stressz hatásait rendszerint kitűnően prezentálod itt nokia6230! :D

szer. júl. 20, 2005 22:28
platina tag

Hozzászólás 
Ezt nem tudom elhinni! Budapesti szálloda a világ legjobb szállodája? Hogy lehet?
http://www.deluxe.hu/cikk.php?article=729&pat=16
És akkor ezzel a kis bolhafészekkel mi van? Nehogy már ennél jobb legyen egy magyar szálloda:
http://www.burj-al-arab.com/

szer. júl. 20, 2005 22:26
platina tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
...

nyugodtan habosra járathatod a szád azzal csak magad járatod le hány éves vagy? elmúltál már 18 egyáltalán? van valami fogalmad arról hogy mi a munka? majd akkor szólj hozzá a témához ha már dolgoztál! amíg a szüleid tartanak el addig nem kéne beleugatni a nagyok dolgába! na és te nagyon marhára okos arról még nem hallottál hogy a szellemi munka is káros az egészségre? stressz? ez a szó ismerős? gyorsabban öl mint a fizikai meló jobb ha tudod!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. júl. 20, 2005 22:33-kor.

szer. júl. 20, 2005 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
GazVezir írta:
Nos, a véleményem pedig az, hogy valahol talán én sem értem meg azt, hogy egy diplomás embernek miért kell lenéznie azt, aki csak egy szakmunkást végzett el.

huh... tényleg jó lenne néha olvasni...
segédmunkást írtam nem szakmunkást...
kettő közötti különbséget hadd ne kelljen elmagyaráznom...
nem lenézem őket... szó sincs ilyesmiről...
csak arról van szó hogy k....vára idegesít az hogy a lapátolással többet keres mint egy diplomás aki mondjuk 6 éves kora óta keményen tanult 24 éves koráig és 2 idegen nyelven beszél és sok-sok milliókat érő melókat hoz össze a cégnek/főnöknek és mégis kisebb a fizetése mint egy segédmunkásnak aki lapátol... bárkit leszólítasz az utcán az tud lapátolni mert van keze és lába... ezért nem igazság hogy a fizikai melósnál kevesebbet keres a szellemi melós... nem lenézem őket hanem a társadalmi igazságtalanságról írok

Te Tuti hogy nem vagy normális.
Nem írok durván mert késő van!

Valamit elfelejtettél!!!!!

A mellékhatásokat!!

Aki egész életében Kubikus munkát végez, (segédmunka: útépítés , árokásás, és mindenfajta nehéz fizikai munka!!!!

MI lesz egy ilyen emberből?? Hát 40-50 éves korára mindene fájni fog, vagy alkoholista lesz,
vagy szellemi toprongy!
+ Nyugdíja sincs mert vállalkozok 89% nem jelenti be az alkalmazótokat!

Végül: nem azért lett segédmunkás mert ez volt az álma hanem azért mert nem volt pénz a tanulmányokra!!!

Ja neked a Állatkertben a helyed ami egyenlő a Parlamenttel!!!

szer. júl. 20, 2005 22:01
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Egy ideje hivatalosan is megszűntették az éjszakai fogorvosi ügyeletet, hagy szenvedjen a paraszt...
Még szrencse, hogy a fül-orr-gégét MÉG nem, bár amikor az asszisztens pics.. mosolyogva, mitöbb heherészve mondta, hogy ide csak akkor lehet jönni, ha fuldoklik vagy vérzik valaki, legszívesebben kitekertem volna a nyakát, hogy legyen, aki fuldoklik és vérzik :evil: :evil:
De most komolyan, ekkora baromságot... Ha fuldoklok, nem hiszem, hogy el fogok buszozni az ügyeletre, mert esetleg nem nagyon élem túl...
Keresztanyám meg orrvérzős, egy éve úgy elindult az orra vére, hogy egy óra múlva sem állt el. A mentő erre már kijön, szóval aki fuldoklik, vagy vérzik, nem hinném, hogy ügyeletre fog menni...

Az elmúlt években kétszer jártam fül-orr gégészeti ügyeleten.

Az egyik úgy történt, hogy elkezdett iszonyat módon fájni a fülem egy húsvét előtti pénteken, és du. 5 körül bementem a kórházba, az ügyeletre. Az a ***** senkiházi barom mjdnem megvert, hogy mit képzelek én, hogy ilyenekkel zaklatom őt, és elkezdett olyanokkal dobálózni, hogy "ilyen emberekkel megyünk az EU-ba" (sic!). Merthogy zaklatni mertem azzal, hogy k@ra fáj valamim... Mindezt a betegnek mondta az orvos (egyébként a kórházban ez a **** osztályos főorvos, név és cím a szerkesztőségben), miközben fizetésért, munkaidéjében dolgoznia kellett (volna)...

A másik esetben.... á, le sem írom, az még gusztustalanabb volt...

Szóval még jó, hogy van ügyelet... Egyszerűen felháborító, amit megengednek maguknak. Ha én így végezném a munkámat, elég hamar munkanélküli lennék. :roll:

Egyébként a második ilyen eset óta inkább megdöglök a fájdalomtól, minthogy ezekhez elmenjek... És akkor időnként megjelenik a híradókban, hogy milyen rossz az ország egészségügyi állapota, meg hogy az emberek nem járnak orvoshoz. Vajon miért? :evil:

szer. júl. 20, 2005 21:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Amúgy sok nép van a balcsin?
Jujjj... :roll:
nokia.6230 írta:
szerencsére én már 2002 óta diplomás vagyok (dehogy minek azt nem tudom)
Hmmm... Van ezzel így más is... ;)
pampika írta:
De a 8 általánosod neked is megvan,nem? :wink:
Hááát a 6 első és a két második biztosan... :)
GazVezir írta:
egy diplomás embernek miért kell lenéznie azt, aki csak egy szakmunkást végzett el. Véleményem szerint semmivel nem több az az ember, aki diplomás, egy munkás embernél. Persze ezt a normális emberek rétegére értettem természetesen.
Na kérem szépen. Ittendék a iterálunk aszimptotikusan a igazságnak a ző irányába bele! (oda nekije!) :lol:

szer. júl. 20, 2005 21:24
platina tag

Hozzászólás 
Ez így igaz! Bizonyos "helyeken" csak akkor hajlandóak "fogadni" és kezelni, ha mentővel visznek be! Ez komoly! Belevágod a baltát a saját kezedbe, és éjjel nincs ügyelet, lehet hogy nem kezelnek ha saját lábon mész be, csak ha mentővel visznek! Kész röhej ez az ország!

Kedves GAZVEZ kolléga! Én nem írtam olyant hogy nem TUDSZ olvasni! Azt írtam hogy jó lenne néha pontosan elolvasni a szöveget. Ne legyünk lusták óvasni hamár tudunk.

szer. júl. 20, 2005 19:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egy ideje hivatalosan is megszűntették az éjszakai fogorvosi ügyeletet, hagy szenvedjen a paraszt...
Még szrencse, hogy a fül-orr-gégét MÉG nem, bár amikor az asszisztens pics.. mosolyogva, mitöbb heherészve mondta, hogy ide csak akkor lehet jönni, ha fuldoklik vagy vérzik valaki, legszívesebben kitekertem volna a nyakát, hogy legyen, aki fuldoklik és vérzik :evil: :evil:
De most komolyan, ekkora baromságot... Ha fuldoklok, nem hiszem, hogy el fogok buszozni az ügyeletre, mert esetleg nem nagyon élem túl...
Keresztanyám meg orrvérzős, egy éve úgy elindult az orra vére, hogy egy óra múlva sem állt el. A mentő erre már kijön, szóval aki fuldoklik, vagy vérzik, nem hinném, hogy ügyeletre fog menni...

Apropó, Romániába ugye nem kell vízum...

Üdv!

szer. júl. 20, 2005 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230: Tudok olvasni, ettől függetlenül írtam.

Igen, társadalmi igazságtalanság, ez így igaz.

Nyú Jorkos képre pedig: Hű bazzeg!

szer. júl. 20, 2005 19:01
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Kecskeméten?

Nem, ez a kép NEW YORK városát ábrázolja! :)
Ja a fogorvos? Nem. Az Pécs. De szerintem máshol sem jobb a helyzet.

szer. júl. 20, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kecskeméten volt a fogorvosos sztori?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso szer. júl. 20, 2005 18:56-kor.

szer. júl. 20, 2005 18:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Srácok, csak nyugi.
Inkább ezt nézzétek:
Kép

szer. júl. 20, 2005 18:53
platina tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Nos, a véleményem pedig az, hogy valahol talán én sem értem meg azt, hogy egy diplomás embernek miért kell lenéznie azt, aki csak egy szakmunkást végzett el.

huh... tényleg jó lenne néha olvasni...
segédmunkást írtam nem szakmunkást...
kettő közötti különbséget hadd ne kelljen elmagyaráznom...
nem lenézem őket... szó sincs ilyesmiről...
csak arról van szó hogy k....vára idegesít az hogy a lapátolással többet keres mint egy diplomás aki mondjuk 6 éves kora óta keményen tanult 24 éves koráig és 2 idegen nyelven beszél és sok-sok milliókat érő melókat hoz össze a cégnek/főnöknek és mégis kisebb a fizetése mint egy segédmunkásnak aki lapátol... bárkit leszólítasz az utcán az tud lapátolni mert van keze és lába... ezért nem igazság hogy a fizikai melósnál kevesebbet keres a szellemi melós... nem lenézem őket hanem a társadalmi igazságtalanságról írok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. júl. 20, 2005 18:54-kor.

szer. júl. 20, 2005 18:52
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
...

Az a jobbik eset ha egy béna orvos kezel.
Az a rosszabbik eset ha be sem engednek a kórházba / klinikába!
Történt velem a minap hogy este/éjjel berobbant az egyik fogam amit előző nap egy doki kezelt. De úgy fájt hogy annyi fájdalomcsillapítót kellett beszednem hogy attól féltem gyógyszermérgezésben fogok elhalálozni. Ja és még egy kis pálinkát is ráittam (kb. 60%) hogy zsibbadjon a fejem mert egyszerűen nem tudtam elviselni a fájdalmat. Este elindultam hogy keresek egy orvost aki kiszedi az ideiglenes gyökértömést ami miatt a fájdalom van. Ez kb. 3 perces orvosi munka. Csakhogy este nincs ügyelet. Az egész városban nem volt egy orvos sem aki kezelt volna. A fogászati klinikára a portás nem engedett be.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez egy EURÓPAI UNIÓS országban történt, Magyarországon, MEGYESZÉKHELYEN, az ország 5. legnagyobb városában. Mi a jó büdüs k..... f..... -nak fizetem a tébét ha nincs orvos aki kezeljen?

szer. júl. 20, 2005 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, emberek, nyugodjatok meg egy kicsit!
Biztos ez a szőrnyű meleg az oka annak, hogy ilyenek vagytok.

Nos, a véleményem pedig az, hogy valahol talán én sem értem meg azt, hogy egy diplomás embernek miért kell lenéznie azt, aki csak egy szakmunkást végzett el. Nem célzás volt, ne tessék félreérteni. Véleményem szerint semmivel nem több az az ember, aki diplomás, egy munkás embernél. Persze ezt a normális emberek rétegére értettem természetesen. Az életben ezek az emberek nagyon jól kiegészítik egymást, szükség van mindegyikre, hiszen ha a diplomás emberke vesz egy lakást és az a lakás teljesen üres és mondjuk parkettát szeretne, de fogalma sincs arról, hogy hogy kell azt kivitelezni, akkor az ahhoz hozzáértő embert hívja. Itt jön a munkás ember, aki szépen ezt megcsinálja. De ezt a témát is lehet fejtegetni, mint annyi mindent, mert rengeteg dolog összefüggésben van egymással, de én ebbe most nem kezdek bele.

szer. júl. 20, 2005 18:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
[...] Én pedig majd meggyógyítom saját magam! [...]
Sajnálatos módon mostanában ez többre vezet, mint ha az orvosra várok...
Elképesztő, mennyi kóklert és hivatástudat nélküli embert nevelt ki az orvosi szakma. Az ügyeleten éppen csak le nem anyáznak, hogy volt pofád oda menni és el kell végezniük a munkájukat...
Nekik is azt tudom mondani, hogy ha büdös a munka, lehet menni meddőt válogatni!

Üdv!

szer. júl. 20, 2005 18:39
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Senki sem tart vissza.Jah,hogy ahhoz kéne szakmai is,amit lehet,hogy nem olyan könnyű megszerezni,mint beseggelni x könyvet?

Szóval akkor milyen szakmai ismereteim nincsenek meg? Amik a lapátoláshoz kellenek? Gondolkodj egy kicsit mielőtt leugatsz valakit okés? Majd ha egyszer sipákolsz mert beteg leszel vagy fáj valamid és mész a dokihoz, akkor add le neki is ezt a szöveget, hogy "doki, ugye te is seggeléssel szerezted a sz*ros plecsnidet?! Menj inkább lapátolni, mert azzal többet keresel! Én pedig majd meggyógyítom saját magam!" Szóval nem árt gondolkodni néha.

szer. júl. 20, 2005 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok.
De a 8 általánosod neked is megvan,nem? :wink:

szer. júl. 20, 2005 18:23
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
nokia.6230 írta:
oh tényleg? szerintem az országra nézve szégyen! egy 8 általános végzett segédmunkás aki magyarul sem tud írni olvasni (mert már elfelejtette) több pénzt kapirgál össze egy építkezésen mint egy 1,5 diplomával 2 nyelvismerettel rendelkező szellemi foglalkozású emberke ez itt a baj...

Nem.Hanem az,hogy itt mindenki azt hiszi,hogy csak akkor lesz vki ebben az életben,ha begyűjt magának 683 diplomát és azt körbetűzi magára.Ha ilyen jól keres az a jómunkásember 2kezi munkával,akkor miért nem mész oda dolgozni???
Senki sem tart vissza.Jah,hogy ahhoz kéne szakmai is,amit lehet,hogy nem olyan könnyű megszerezni,mint beseggelni x könyvet?Én kérek elnézést :roll:

Lécci magyarázd el nekem hogy egy 8 általános végzett SEGÉDMUNKÁS milyen SZAKMAI ismeretekkel rendelkezik? A lapátoláshoz, vödörcipeléshez, árokásáshoz milyen SZAKMAI ismeretek kellenek, amiket egy diplomás ember nem tud megtanulni 12 perc alatt? Nem SZAKMUNKÁSRÓL írtam hanem SEGÉDMUNKÁSRÓL! Tudod mi a különbség a kettő között? Elmagyarázzam? Máskor olvasd el pontosan a hsz szövegét mielőtt válaszolsz rá! Jó lenne ha egy kicsit gondolkodnál! Azért mert te könyvek seggelésével szereztél diplomát, lehet hogy másvalaki értelmes tanulással szerezte!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. júl. 20, 2005 18:58-kor.

szer. júl. 20, 2005 18:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
oh tényleg? szerintem az országra nézve szégyen! egy 8 általános végzett segédmunkás aki magyarul sem tud írni olvasni (mert már elfelejtette) több pénzt kapirgál össze egy építkezésen mint egy 1,5 diplomával 2 nyelvismerettel rendelkező szellemi foglalkozású emberke ez itt a baj...

Nem.Hanem az,hogy itt mindenki azt hiszi,hogy csak akkor lesz vki ebben az életben,ha begyűjt magának 683 diplomát és azt körbetűzi magára.Ha ilyen jól keres az a jómunkásember 2kezi munkával,akkor miért nem mész oda dolgozni???
Senki sem tart vissza.Jah,hogy ahhoz kéne szakmai is,amit lehet,hogy nem olyan könnyű megszerezni,mint beseggelni x könyvet?Én kérek elnézést :roll:

szer. júl. 20, 2005 18:16
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
nokia.6230 írta:
...
...

ez szégyen az intézményre nézve, de rád is egy kicsit... :wink:

oh tényleg? szerintem az országra nézve szégyen! egy 8 általános végzett segédmunkás aki magyarul sem tud írni olvasni (mert már elfelejtette) több pénzt kapirgál össze egy építkezésen mint egy 1,5 diplomával 2 nyelvismerettel rendelkező szellemi foglalkozású emberke ez itt a baj és erről nem az egyén tehet hanem a csodás rendszer amiben élünk és főleg a szuper adó és elvonási rendszer ahol ki kell fizetni a munkáltatónak havi 400 ezer forintot ahhoz hogy a munkavállalója kaphasson havi nettó 150 ezret vagy másik példa hogy aki havi bruttó 130 ezret keres annak ugyanakkora az adókulcsa mint annak aki havi bruttó 13 milliót keres kicsit érdekes nem csoda hogy ez az ország szétesik

szer. júl. 20, 2005 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm az információkat!

Természetesen a felvi.hu-t ismerem. Azzal is tisztában vagyok, hogy csak jövő héttől érhetőek el a ponthatárok. Viszont egy olyan kósza hír jutott a fülembe, hogy a ponthatárok egy bizonyos weboldalon már szerepelnek. Csak valakinek szeretnék könnyíteni a helyzetén, ezért érdeklődtem, hátha van itt egy olyan ember, aki ilyen bizalmas információ birtokában van és hajlandó megosztani velem.

szer. júl. 20, 2005 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, a saját pontok már pár napja elérhetőek a felvi-n.

szer. júl. 20, 2005 15:51
platina tag

Hozzászólás 
jah vagy úgy
akkor bocsi mindenkitől amiért kevertem
ezért ebből a mizériából most kimaradtam

szer. júl. 20, 2005 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem-nem!
Ti keveritek a dolgokat! Én idén egyáltalán nem vagyok benne ebben a felvételi dologban, de még én is tudom, hogy tegnap azt mondták be a tévébe, hogy tegnaptól tudhatják a diákok (és SMS-t is küldenek nekik), hogy hány pontjuk van az adott intézménynél. Tehát nem a ponthatárt, hanem, hogy nekik hány pontjuk van! De még ezt se tudhatja mindenki, de a napokban mindenkinek kiküldik SMS-ben (ha kérte) vagy megnézheti a felvi.hu-n ha regisztrált.

szer. júl. 20, 2005 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Tegnap a hiradóban azt mondták hogy akik regisztráltak azok már tegnap is megnézhették.

Én már kb. fél éve regisztráltam, kapok hírlevelet, személyre szabott hozzáférést, meg még sok egyéb szolgáltatást.
A híradóban már mondtak sokmindent, de ezt ajánlom a figyelmedbe.

szer. júl. 20, 2005 15:18
platina tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
GazVezir írta:
Egy olyan hirt hallottam, hogy egy bizonyos weboldalon mar fent vannak a ponthatarok.

Csak előzetes ponthatárok vannak mától, amik nem publikusak. A végleges ponthatárok a www.felvi.hu címem lesznek elérhetőek 26-án késő estétől (és másnaptól már a csapból is).

Tegnap a hiradóban azt mondták hogy akik regisztráltak azok már tegnap is megnézhették.

szer. júl. 20, 2005 15:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Egy olyan hirt hallottam, hogy egy bizonyos weboldalon mar fent vannak a ponthatarok.

Csak előzetes ponthatárok vannak mától, amik nem publikusak. A végleges ponthatárok a www.felvi.hu címem lesznek elérhetőek 26-án késő estétől (és másnaptól már a csapból is).

szer. júl. 20, 2005 15:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tenger nem feltétlen olcsóbb. Emberke nem sok volt Bogláron/Lellén, de Siófokon nagyon sokan vannak. Fagyi jó volt :wink:

szer. júl. 20, 2005 14:45
platina tag

Hozzászólás 
www.felvi.hu

szer. júl. 20, 2005 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos, tegnap mar irtam ejjel, de nem volt fent senki, igy nem csodalkozom, hogy nem kaptam valaszt. Egy olyan hirt hallottam, hogy egy bizonyos weboldalon mar fent vannak a ponthatarok. Azonban a weboldal cimerol sajnos nem ertesultem. Persze fenttartom annak a lehetoseget, hogy a hir kacsa, de arra alapozva, hogy az irasbelik is kijutottak... Ha valaki tud valami hasznalhato informacioval kecsegtetni, akkor legyen szives, Pu-be jelezze. Koszonom!

szer. júl. 20, 2005 14:12
platina tag

Hozzászólás 
Egy gombóc fagyi 80 Ft?
Az tényleg nem "sok" ott mármint üdülőhelyen.
De én inkább magnum féle gyári csomagolt cuccokat szeretek.
Ott kevésbé áll fenn a trutyi minőség és a fertőzés veszélye.
Amúgy sok nép van a balcsin? Nekünk egy másik üdülőhelyen van panziónk de szinte alig van vendég!
Mindenki a tengerre megy mert ez még lehet hogy olcsóbb is...

szer. júl. 20, 2005 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most voltam Balcsin.
Kellemes meglepetés ért a fagyi/jégkrém piacon.
Fagyi 50-80Ft, jégkrém alig drágább, mint a boltban.

szer. júl. 20, 2005 14:03
platina tag

Hozzászólás 
Valaki dolgozik közületek a VODAFONE központjában?
Ha igen akkor lécci keressen meg pü-ben vagy email-ben!
Köszike!

szer. júl. 20, 2005 12:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
T68m írta:
nokia.6230 írta:
Egyet viszont elismernék. Ha bárki azt mondja hogy a Nokia 6310i volt a valaha gyártott legjobb telefon a világon és az összes többi telefonnál százszor jobb volt akkor ...

az egy nagy hülye!

Na ne. Tegnap már ezt kitárgyaltuk és kétszer is leálltam. Nem fogsz újra beindítani.

nem erről szólt a vita tegnap, ha jól olvastam.

szer. júl. 20, 2005 10:29
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
nokia.6230 írta:
Egyet viszont elismernék. Ha bárki azt mondja hogy a Nokia 6310i volt a valaha gyártott legjobb telefon a világon és az összes többi telefonnál százszor jobb volt akkor ...

az egy nagy hülye!

Na ne. Tegnap már ezt kitárgyaltuk és kétszer is leálltam. Nem fogsz újra beindítani.

szer. júl. 20, 2005 10:06
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
baj nincs vele. csak vicces, ahogy áll a ****, mutatja, hogy "eáááááámitnyertünkgecóóóó" ... :D a többi képen sokkal szégyellősebbek az emberek :)

Ő adja át, a háttérben álló szégyenlős fickó a nyertes... :)

szer. júl. 20, 2005 8:20
platina tag

Hozzászólás 
Ó....
A VIASAT az egy külön kategória! Vagy rossz részt adnak vagy nem adják vaggy átrakják a kedvenc sorozatod hajnali 2-re. :x

szer. júl. 20, 2005 6:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez szentségtörés.

kedd júl. 19, 2005 23:56
Moderátor

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Hogy? Az X-Akták közepén? Micsoda modortalanság. Ezen már szerény személyem is igen felháborodik.

Ez rendszeresen így van. :(

kedd júl. 19, 2005 23:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Óóóó,hogy dugja fel magának,amelyik kitalálta,hogy pont az x-atkák közepén kell 10 percig vibrátort reklámozni !-( ]:-<

Hogy? Az X-Akták közepén? Micsoda modortalanság. Ezen már szerény személyem is igen felháborodik.

Na, egyébként az általam készített program, illetve nem is olyan rég bejelentett játékomra való hatalmas érdeklődés tekintetében azért én még némi reményt látva, hogy valakit érdekelne szeretném bejelenteni, hogy hamarosan elkészül a játék és teljesen ingyenesen letölthető lesz. Szóval akit érdekel, kérem jelezze.

kedd júl. 19, 2005 23:33
Moderátor

Hozzászólás 
:) Én már az ilyeneken nem akadok ki. A Stra Trek részekbe már szinte beépítették a nanoszűrős turmixot...
Egyébként az is csoda ha éppen jó részt tesznek be ezek a marhák.

kedd júl. 19, 2005 22:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Óóóó,hogy dugja fel magának,amelyik kitalálta,hogy pont az x-atkák közepén kell 10 percig vibrátort reklámozni !-( ]:-<

kedd júl. 19, 2005 22:54
Site Admin

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
"...Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg&otilde;rizd a nyugalmad.
Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd..."

Whoa, ezt megjegyzem :) Árulnak egyébként a könyvesboltok némelyikében ilyen kis könyvecskéket, amik hasonló bölcseletekkel vannak tele, némelyik nagyon jó ám. Csak úgy :)

kedd júl. 19, 2005 22:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tud valaki Ausztriában, vagy valami viszonylag közeli helyen olyasmi webshop-ot, mint a Speedshop, vagy a Gigatel? Szeretnék egy eredeti CX65 előlapot, de Magyarországon egyszerűen beszerezhetelen, főleg értelmes áron...

THX: Guni

kedd júl. 19, 2005 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

az egy nagy hülye!

kedd júl. 19, 2005 20:05
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492 ... 785  Következő