Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 21:35

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 21 hozzászólás ] 
Nokia 6230i vs. Sonyericsson K750i 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a topik most bezárul, a jövőbeni szemetelést is kíméletlenül gyomlálni fogjuk és Miss P. új nicken kell hogy fórumozzon tovább hamarosan.

csüt. máj. 26, 2005 10:23
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
K750 egyértelműen...

2.0 megapixels kamera dupla lámpával!

Szép kidolgozás..
mp3 lejátszó egyeben!
Akár 2 gb-ig lehet bővíteni!! 8)

csüt. máj. 26, 2005 10:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Miss Punci írta:
skynet írta:

aha. egyébként ha

1. egy hozzászólással nem nyitnál új topicot
2. normális nicked lenne

akkor talán nem így állnék hozzád.

de most az egyszer teszek kivételt: n6230i-t javaslom, mert azt sokkal egyszerűbb használni.

bár nem igazán tudom, hogy te mit fogsz belőle kihasználni (kb azt, hogy drága, és lehet mutogatni a szoliban meg a "fitnesz"-teremben) - de ez már a te dolgod.

Kedves skynet!

Valóban nem szeretnék veled vitát nyitni, de nem hagyhatom szó nélkül az alaptalan sértegetéseidet. Honnan veszed a bátorságot, hogy engem beállítasz, mint egy kis hülye IQ-nélküli szolis, műkörmös pipit, akinek csak arra kell a telefon, hogy a nyakába akasztva mutogassa mindenkinek a WestEnde-ben? Ismerjük egymást? Találkoztunk mi valaha? Tudtommal nem, tehát nem ártana, hogy ha egy kicsit magadba szálnál és meghúznád a kéziféket. Amúgy nagyon is minősíted magad azzal, hogy képes vagy valakinek a nickje alapján egy képet alkotni az illetőről. Az gondolom már eszedbe sem jutott, hogy nem azért választottam e nicket, mert egy műkörmös, agyonszoláriumozott szőke bombázó vagyok, hanem azért, mert szimplán provokatív jelleget szerettem volna a nickemnek adni. Tudod, provokálni csak a buta embereket lehet, akik egyből ráharapnak mindenre, és úgy érzik, hogy semmit nem szabad szó nélkül hagyni, mindenhol bele kell szólni, hogy legalább egy kicsit lehessen érvényesülni. Látom nálad ez kapásból be is jött.

Ennek ellenére továbbra is szívesen várom a témával kapcsolatos hozzászólásaidat.

Tudom nem rám tartozik de:

Meg kell, hogy védjem a férfiembert. Hiszen a nevedből következtetést vont le, ami mint tudjuk provokatíve hatott a racionális elmére, és a neved alapján kezel. Ez nem bűn csak vétek. Ilyen névvel mit vártál????

Van egy pár jogász ismerősöm frissen végzett, jelölt és szakmában dolgozó is (Veled egyidősek), de eddig egyiket sem láttam Miss Punci vagy hasonló "provokatív" névvel beregisztrálva egy nyilvános helyre sem. Tudod miért, mert minden egyes tettünk minősít bennünket. Ebbe beleszámít az is amit leírunk. Gondolj bele ha kiderül, hogy Te mint felelősségteljes pozícióban lévő ember egy másik "világba" Miss Punciként osztod az igét.. Szerintem komolytalanná válnál egy kicsit.

Az ismerősök ezért is vigyáznak arra, hogy a meglévő imidzs ne sérüljön.

De bocs ha megsértettelek, remélem nem fogsz beperelni :wink:

csüt. máj. 26, 2005 10:08
platina tag

Hozzászólás 
Azért elég szörnyű hogy az ostobaság így begyűrűzik a fórumra,ráadásul egy p.nci képében... :roll:

Azt meg már nemis gondoltam volna hogy valaki ilyen nagy munkára képes kora reggel a fórum tönkretétele érdekében.

csüt. máj. 26, 2005 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miss Punci írta:
...szimplán provokatív jelleget szerettem volna a nickemnek adni...

Hát ez sikerült. Csak azt felejtetted el, hogy ez nem egy chat-szoba, ahol még jópofi is lehet a nicked.

csüt. máj. 26, 2005 10:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Csak vicceltem, nem vagyok ügyvédnő. Eladó vagyok egy boltban és valóban szolizok. Látom nem lehet téged megtéveszteni. Te nagy punci király lehetsz, ha így ismered a nőket. Skynet a punci mester!!!

csüt. máj. 26, 2005 9:58
vas-tag

Hozzászólás 
skynet írta:

aha. egyébként ha

1. egy hozzászólással nem nyitnál új topicot
2. normális nicked lenne

akkor talán nem így állnék hozzád.

de most az egyszer teszek kivételt: n6230i-t javaslom, mert azt sokkal egyszerűbb használni.

bár nem igazán tudom, hogy te mit fogsz belőle kihasználni (kb azt, hogy drága, és lehet mutogatni a szoliban meg a "fitnesz"-teremben) - de ez már a te dolgod.

Kedves skynet!

Valóban nem szeretnék veled vitát nyitni, de nem hagyhatom szó nélkül az alaptalan sértegetéseidet. Honnan veszed a bátorságot, hogy engem beállítasz, mint egy kis hülye IQ-nélküli szolis, műkörmös pipit, akinek csak arra kell a telefon, hogy a nyakába akasztva mutogassa mindenkinek a WestEnde-ben? Ismerjük egymást? Találkoztunk mi valaha? Tudtommal nem, tehát nem ártana, hogy ha egy kicsit magadba szálnál és meghúznád a kéziféket. Amúgy nagyon is minősíted magad azzal, hogy képes vagy valakinek a nickje alapján egy képet alkotni az illetőről. Az gondolom már eszedbe sem jutott, hogy nem azért választottam e nicket, mert egy műkörmös, agyonszoláriumozott szőke bombázó vagyok, hanem azért, mert szimplán provokatív jelleget szerettem volna a nickemnek adni. Tudod, provokálni csak a buta embereket lehet, akik egyből ráharapnak mindenre, és úgy érzik, hogy semmit nem szabad szó nélkül hagyni, mindenhol bele kell szólni, hogy legalább egy kicsit lehessen érvényesülni. Látom nálad ez kapásból be is jött.

Ennek ellenére továbbra is szívesen várom a témával kapcsolatos hozzászólásaidat.

csüt. máj. 26, 2005 9:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miss Punci írta:
...Amúgy a nicked alapján Te pilóta vagy, vagy műholdas internet-szolgáltatónál dolgozol?...Pusza Kedves skynet

Ejnye, hát nem tudod, hogy Skynet küldözgeti vissza a jövőből a T1000-eseket? :c)
A 6230i kijelző egész pontosan nagy felbontású, de relatíve kis méretű.

csüt. máj. 26, 2005 9:33
Moderátor

Hozzászólás Re: Nokia 6230i vs. Sonyericsson K750i
gabesszzg írta:
Mind a 2be jo naptár van a 6230i be picit sztem jobb méretes kijelző mind a 2be megvan stabil szoftver a k750est nem láttam de sztem a 6230i nek az uj szotvere már stabililabb mint a régi mert az picit fagyogat és szerintem egyiknél sincs olyan gagyi hatása a kulsonél

A 6230i-nek hol van méretes kijelzője?

csüt. máj. 26, 2005 9:23
platina tag

Miss Punci írta:
gabesszzg írta:
Miss Punci írta:
A psim szeretne venni nekem egy új mobiltelefont. Melyik mellett döntsek?

Pusza :wink:

Mivel még a k750-es nem kapható itt magyarországon ezért nincs dontésed csak a 6230i maradt :lol: amugy én bátran ajánlom a 6230i-t mert jo kis tel de sztem a 2telefon nem 1 kategória és van amiben a 6230i a jobb van amiben meg a k750i attol fugg mire akarod használni a telefonodat de mindenképpen ha a k750i tetszik jobban akkor még egy picit várnod kell. 8)

Fontos a jó naptárfunkció, egy nagyon jó és méretes kijelző, stabil szoftver és egy jó kidolgozás (ne legyen műanyag-feeling).

Pusza, drága vagy :wink:

Mind a 2be jo naptár van a 6230i be picit sztem jobb méretes kijelző mind a 2be megvan stabil szoftver a k750est nem láttam de sztem a 6230i nek az uj szotvere már stabililabb mint a régi mert az picit fagyogat és szerintem egyiknél sincs olyan gagyi hatása a kulsonél

csüt. máj. 26, 2005 9:16
vas-tag

gabesszzg írta:
Miss Punci írta:

Mivel még a k750-es nem kapható itt magyarországon ezért nincs dontésed csak a 6230i maradt :lol: amugy én bátran ajánlom a 6230i-t mert jo kis tel de sztem a 2telefon nem 1 kategória és van amiben a 6230i a jobb van amiben meg a k750i attol fugg mire akarod használni a telefonodat de mindenképpen ha a k750i tetszik jobban akkor még egy picit várnod kell. 8)

Fontos a jó naptárfunkció, egy nagyon jó és méretes kijelző, stabil szoftver és egy jó kidolgozás (ne legyen műanyag-feeling).

Pusza, drága vagy :wink:

csüt. máj. 26, 2005 9:14
vas-tag

Hozzászólás 
Mind kettő. :wink: .... vagyis nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam és a nickemről, de örülnék, hogy ha a témához szólnál hozzá. Menni fog?

csüt. máj. 26, 2005 9:12
platina tag

Miss Punci írta:

csüt. máj. 26, 2005 9:11
vas-tag

Hozzászólás 
Látom nem vagy az a lovagias fajta. Nem is ismersz és képes vagy a nickem alapján megitélni és kapásból tudod, hogy mire van szükségem. Az arrogancia csak úgy fröcsög a szádból, de igazából nem érdekel. Azt gondolsz amit szeretnél kedves skynet. Amúgy a nicked alapján Te pilóta vagy, vagy műholdas internet-szolgáltatónál dolgozol?

Ha gondolod tovább játszhatod a kemény okos máccsót, dejobban örülnék, hogy ha a témához kapcsolódó hozzászólással járulnál ehhez a topichoz.

Pusza Kedves skynet

csüt. máj. 26, 2005 9:08
vas-tag

Hozzászólás Nokia 6230i vs. Sonyericsson K750i

csüt. máj. 26, 2005 9:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 21 hozzászólás ]