Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 20:38

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
a mozilla sem

nekem bírja a mozilla (firefox) sián megjeleníti (már amennyiben egy kegyetlen széles vízszintes színes csíkot kell látni :) )

hétf. júl. 25, 2005 19:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hümm, hümm...
Újabb érdekes hiba az IE-ben.

Melynek hatására például ettől a képtől(!) is megfekszik az IE!

Üdv!
Nem csak az IE nem bírja, hanem a mozilla sem:

"A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz...."

Nem fagy meg tőle, de nem látszik, csak az üzenet.

hétf. júl. 25, 2005 18:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hümm, hümm...
Újabb érdekes hiba az IE-ben.

Melynek hatására például ettől a képtől(!) is megfekszik az IE!

Üdv!

hétf. júl. 25, 2005 18:48
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.origo.hu/techbazis/internet/ ... veres.html

Ismét csak vaklárma az a telefonbetyárkodással ijesztgető elektronikus körlevél, amely szerint állítólag egy automata géphang ingyen nyaralással kecsegtetve csal ki pénzt gyanútlan telefontulajdonosoktól - közölte a Magyar Telekom az MTI-vel.

Az MTI-hez hétfőn több elektronikus levélcímre is olyan üzenet érkezett, amelynek tanúsága szerint vezetékes telefonokon jelentkező külföldi szélhámosoktól kellene mostanában tartani. A "rendőrfőkapitány felhívása" fejlécű e-mail szerint a telefonálók egy egzotikus nyaralást nyereményként ígérve kérik a személyes adatok betárcsázására a felhívottakat, akik tudtuk nélkül emelt díjas vonalra kapcsolódva akár százezer forintot is fizethetnek ezért.

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint az ügyben egyetlen konkrét bejelentés vagy panasz sem érkezett a céghez, pedig ugyanez az elektronikus körlevél már április óta többször felbukkant az interneten. A távközlési cég közölte, hogy ilyen telefonos csalás a közcélú vezetékes hálózatban egyébként sem fordulhatna elő, ugyanis a külföldről kezdeményezett hívásokért a hívott ügyfélnek sohasem számláznak. A Magyar Telekom telefonközpontjaiban a hívások irányát pontosan nyilvántartják, a hívó és hívott funkciókat élesen megkülönböztetik.

A riogató e-mail figyelmeztet egy mobiltelefonokon terjedő másik fajta telefonos csalásra is. A készülék nem fogadott hívásként egy szokatlan telefonszámot jelez ki, amely visszahívás esetén ugyancsak külföldi emeltdíjas árat számláz. A Magyar Telekom ilyen csalásról sem tud, bár szakemberek szerint ez műszakilag kivitelezhető lenne. Mivel azonban a körlevélben szereplő szám nem hívható Magyarországról, így ez a trükk sem jelent veszélyt az előfizetőkre.

(MTI)

hétf. júl. 25, 2005 18:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nincs abban semmi furcsa, hogy sztárolják őket. Nulla iskolával, nulla /vagy szinte semmi/ munkával nagy lóvét és hírnevet leakasztani. Erre vágyik minden köcsög kis lúzer... Ezért is lehetnek az iyen emberek /pl 50cent - ex-drogdíler/ úgymond sztárok. Egy olyan emberre, aki munkával és tudással érte el azt amit, nem szokás ilyen körökben felnézni mivel az életpályája számukra nem megfelelő.

Egyébként röhögtem én is a riporton. Kiváncsi lennék, vajon az életben is ilyen tisztelettel beszél-e a rendőrökről. Csákánnyal páran összevertek valami arcot. Ja végülis ez teljesen hétköznapi dolog. Mondjuk azt elhiszem, hogy a srác se volt valami szent. Meg hogy ő egy vállalat ügyvezetője. Ja, "vállalkozó". Képzelem...

Guni

hétf. júl. 25, 2005 16:21
platina tag

Hozzászólás 
Mások is, ez "természetes", de most róla volt szó...

Na hogy azokról, akik sztárolják őket, ne is beszéljek.. :roll:

hétf. júl. 25, 2005 16:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Seri01 írta:
Ebben a legszánalmasabb az, hogy õ el is hiszi magáról, hogy valaki... :evil:

sztem meg az, hogy nem csak ő!

hétf. júl. 25, 2005 15:57
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Ebben a legszánalmasabb az, hogy ő el is hiszi magáról, hogy valaki... :evil:

hétf. júl. 25, 2005 15:50
Moderátor

Hozzászólás 
Ez durva... Dopeman nagy művész, oda neki a Kossuth-díjat!

hétf. júl. 25, 2005 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha már "SZTÁROK"

Én kérek elnézést...

hétf. júl. 25, 2005 15:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
de jó, hogy a viva-n börtönviselt, kopasz, cipészt "sztárolnak", a beszélgetős, interaktiv "műsor" keretében, ahol nyugodtan kifejtheti, hogy kit és miért vert mert a "hasonló kaliberű srác"-okkal.

elmondja, hogy őt "bizonyos törvények közé szorítják" és szegényt megbélyegzi a társadalom, de most már sikeres ügyvezető lett! De azért nem felejtkezik meg régi barátairól, akiket a hatóságok rendszeresen zaklatnak.

na, ez a "sztárvendég" a viva-n!
Ezek a mai "sztárok"! :evil:

hétf. júl. 25, 2005 14:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
de jó, hogy a viva-n börtönviselt, kopasz, cipészt "sztárolnak", a beszélgetős, interaktiv "műsor" keretében, ahol nyugodtan kifejtheti, hogy kit és miért vert mert a "hasonló kaliberű srác"-okkal.

elmondja, hogy őt "bizonyos törvények közé szorítják" és szegényt megbélyegzi a társadalom, de most már sikeres ügyvezető lett! De azért nem felejtkezik meg régi barátairól, akiket a hatóságok rendszeresen zaklatnak.

na, ez a "sztárvendég" a viva-n!

hétf. júl. 25, 2005 14:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Mo-t néztétek vele? Milyen a guglihoz képest?
Gyengébb, jóval gyengébb. Amennyire megnéztem csak a nagyobb városokat jeleniti meg.
USA-t utca szintűre (legalábbis a nagyobb városokat) megmutatja, de pl. Budapestet nem.

hétf. júl. 25, 2005 14:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hülye vagyok!
Törölhető!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso hétf. júl. 25, 2005 14:09-kor.

hétf. júl. 25, 2005 14:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mo-t néztétek vele? Milyen a guglihoz képest?

hétf. júl. 25, 2005 14:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
A mai naptól elérhető a Microsoft virtuális világtérképe, az MSN Virtual Earth, mely többek között azért született, hogy potens alternatívája legyen a számítógépes térképészetben rejlő lehetőségeket korábban felismerő Google Maps és Earth projektjeinek. A böngészőből használható MSN-szolgáltatás nem csupán útvonaltérképeket, de – akárcsak a Google Earth – rendkívül részletes műholdfelvételeket is meg tud jeleníteni. A térkép használja a Yellow és White Pages adatbázisát, így a felhasználók számos szolgáltatási kategóriában kereshetnek. Például kilistázhatják az éppen vizsgált városban található éttermeket, elmenthetik a találatokat, vagy akár e-mailben is elküldhetik azokat.

A Microsoft egy olyan – ingyenesen letölthető – alkalmazást is kínál a Virtual Earth-höz, amely a vezeték nélküli elérést használók tartózkodási helyét képes a közelben lévő hozzáférési pontok segítségével bemérni és megjelölni a térképen. A helymeghatározás nagyjából 250 méter pontosságú, ami elég a szoftvernek arra, hogy egy közeli éttermet vagy szállodát javasoljon a használójának, ha az arra utasítja.

A most még béta-állapotban lévő megoldás szépséghibája, hogy a részletes keresés egyelőre kizárólag az Egyesült Államok területén működik, noha durvább felbontású térképet a világ bármely vidékéről kaphatunk. Akárcsak a Google, a Microsoft is azt ígéri: további régiók kerülnek az újabb változatokba.

hétf. júl. 25, 2005 12:51
platina tag

Hozzászólás 
OKÉ KÖSZI. SZTORNÓ!! SIKERÜLT MEGOLDANI!!
Ez az AUDACITY marhajó. Ingyenes és egyszerű.
(Csak elsőre volt nehéz)

hétf. júl. 25, 2005 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/audio/mp3directcut.html próbáld meg ezt.

hétf. júl. 25, 2005 12:25
platina tag

Hozzászólás 
Találtam egy ingyenest.
AUDACITY a neve. Ezzel is lehet.
Csak még nem jöttem rá hogy.
Ha sztereó cuccost másolok ki a nagyból és újként illesztem be akkor mono lesz.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 hétf. júl. 25, 2005 12:26-kor.

hétf. júl. 25, 2005 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát én tudok neked segíteni 7.0a -nál :)

hétf. júl. 25, 2005 12:13
platina tag

Hozzászólás 
kösz de az pont nem ingyenes progi

hétf. júl. 25, 2005 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pl: Sound Forge

hétf. júl. 25, 2005 12:07
platina tag

Hozzászólás 
Milyen progival lehet em pé hármat darabolni?

hétf. júl. 25, 2005 11:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kis segítségre lenne szükségem :)

A következő a probléma: Adott a Siemensekre egy patch ami gombnyomásra felolvassa hány óra van 8)
Wav-okat használ amiket fel kell másolni a telóra és onnan összerakja. A struktúra a következő: megvannak különa számok 1-20-ig, 30, 40, 50, + az órák... Szóval a 1:34-et úgy csinálja hogy először bemondja hogy 1 óra aztán 30-at mond aztán 4-et.... Remélem érthető. Az a bibi hogy ez az egész most orosz nyelven van mert orosz csávó csinálta. És nekem vmi szép magyar hangon kellene ilyen mp3 vagy wav formátumban.

Arra gondoltam esetleg vkinek van ilyen :) vagy pedig meg tuja valki szerezni a voda/pannon/t-mobile géphagjának ezen részeit (ha vannak) Azért gondolom hogy van ilyen mert pl pannonnál volt pontos idő (lehet még most is van)

Előre is köszönöm. Remélem tud vki segíteni :)

hétf. júl. 25, 2005 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Atari
Ők csinálták a Batmant is.

hétf. júl. 25, 2005 11:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor: Köszönöm a segítséget!
Guglinak beírtam a számok, illetve betük hosszú sorozatát, majd az enter billentyű lenyomása után kiköpött róla minden információt. 500Mhz-es a drága. Szerintem jó az nagyon, Diablo 2, Cs meg még jónéhány drágaszág már kellően reccenésmentesen futna egy ilyen procival. Viszont fogalmam sincs, hogy miért hittem azt, hogy Athlon-t 1 Ghz alatt nem gyártottak :roll: .

A mai napon a programozás mellett azon ügyködtem, hogy miként is lehelhetnék életet abba a drága Atari-ba. Amennyi dolognak bírtam, annak utánna jártam a Gugli barát segítségével.
Sajnos gondok merültek fel, ugyanis nem találtam kábelt, ami a tv-t, avagy monitort kötné össze az Atari-val. Nézelődtem, de nem találtam olyan kábelt, ami jó lenne hozzá. Ígyhát fingom sincs róla, hogy milyen kábel kellene. Van rajta egy kimenet, amihez oda van írva, hogy monitor. Azt olvastam róla, hogy monitort is rá lehet kötni. Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyet? Eme kimenet mellett is volt valami Switch Box nevü kimenet, de fogalmam sincs arról, hogy ez mire jó. Nincsenek játékaim hozzá, csupán egy Program Recorder nevü alkalmatosságom van hozzá. Azt olvastam, hogy van oprendszere, s elvileg én is írhatok rá programokat és gondolom, hogy ezeket felvehetem kazettára. Dehát egyelőre ott vagyok elakadva, hogy nincs kép, mivel nincs kábel. Akinek volt ilyen gépe, illetve hasonló ezekből az időkből, az kérem okítson engem egy picit ki. Főleg az érdekelne, hogy milyen kábel kellene hozzá. A tv-be tudom, hogy Scart-al megy bele. Lefényképeztem az ooutput-ot, alant lévő linkre kattintva láthatjátok. Előre is köszönöm a segítségeket!

Atari Xl 800 Monitor kimenet:
http://www.alvilag.hu/mobilgames/Atari.jpg

hétf. júl. 25, 2005 1:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 777sms-es felhasználói névből valahogy meg lehet tudni, hogy az illető milyen számmal regisztrált?

THX: Guni

vas. júl. 24, 2005 23:57
Hozzászólás 
Tehát, van egy ADSL modemem, illetve egy wireless routernek nevezett doboz.
A wireless routerre a WAN csatin keresztül megy az ADSL modem

Továbbá, ha valaki esetleg tudja hogy a sima windows-os felhasználó (tehát nem rendszergazda és nem kiemelt felhasználó), akkor a registry melyik kulcsára kell jogot adni, hogy a sima felhasználó is tudja engedélyezni és letiltani a WLAN-t.
előre is thnx

vas. júl. 24, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
Hi all, segítsetek egy kicsit
vettem egy WLAN Access Pointot, és ezen kívül van egy ADSL modemem.
Nah most a helyzet a következő:
a PC UTP-n csatlakozik, és működik is kiválóan, mind a net, mint a roter konfigurálása. A notebook csatlakozik WLAN-on keresztül, akkor kap megfelelő IPcímet, tudom is böngészni a másik gép file-jait, és a routert is tudom konfigurálni, de az istenért se akar menni a net wlanon keresztül.
A notebookon lan-on keresztül a net működik.
Ugyebár mindkét esetben a routernek az online kapcsolatát használja, tehát a gépek nem a netre 'tárcsázva' kapcsolódnak, hanem mint helyi hálón.
Valakinek van ötlete?
előre is thnx
Namost, van egy routered is az AP mellett, vagy az AP-t hívod routernek? Illetve most WLAN router, vagy AP?

Üdv!

vas. júl. 24, 2005 20:09
Hozzászólás 
Arra én is, mert aki a legjobban verte a vasat, annak semmi kézzelfogható bizonyítéka van. Azt írta, hogy egy "hivatásos rendszergazdának" jobban hisz mint nekem. Még azt is írta, hogy tavaly június, vagy júliusban jelent meg a módosítás aMagyar Közlönyben. Ebben igaza volt, mert a 2004 június 4-eiben jelent meg a módosítás, de az égvilágon semmi erre vonatkozó dolgot nem tartalmaz, sőt semmi lényegeset mással kapcsolatban sem. Várom hogy mit ír, hogy fog védekezni.

vas. júl. 24, 2005 20:08
Moderátor

Hozzászólás 
Kiváncsi leszek mit mondanak!

vas. júl. 24, 2005 19:57
Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Landsmann írta:
NIncs valakinél kéznél a 2004 június 4-ei 76-os Magyar Közlöny? Kellene belőle egy kis infó, a "Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, valamint a postáról szóló 2003. évi CI. törvény módosításáról" -ról.

www.parlament.hu

Az összes törvény és határozat ott van 1990 óta.

http://www.kerszov.hu/kzlcim/kzl90_96

EZ AZ AMIT TE KERESEL:
http://www.complex.hu/kzldat/t0300100.htm/t0300100.htm

Az összes törvény és határozat fent van a neten ingyen.
(csak darabolva és nem lehet egyben leszedni)

Köszi a segítséget. Megnéztem. Azokban, sőt az egész 2004-es évben 1-szer módosították ahírközlési törvényt, de se az alap, se a módosított törvényben egy szó sem esik arról, (sőt a 2005-ös törvények között sem) amiről a Mobilfórumon pampognak. Hogy honnan szedték, fogalmam sincs. Írtam nekik, jó lenne ha bizonyítékkal is alátámasztanák, ne csak hallomásból egy rendszergazdától, aki azt mondta hogy a Magyar Közlönyben is megjelent. A módosítás valóban, de az semmit nem tartalmaz erre vonatkozóan. Most várom a válaszukat.

vas. júl. 24, 2005 19:56
Hozzászólás 
Hi all, segítsetek egy kicsit
vettem egy WLAN Access Pointot, és ezen kívül van egy ADSL modemem.
Nah most a helyzet a következő:
a PC UTP-n csatlakozik, és működik is kiválóan, mind a net, mint a roter konfigurálása. A notebook csatlakozik WLAN-on keresztül, akkor kap megfelelő IPcímet, tudom is böngészni a másik gép file-jait, és a routert is tudom konfigurálni, de az istenért se akar menni a net wlanon keresztül.
A notebookon lan-on keresztül a net működik.
Ugyebár mindkét esetben a routernek az online kapcsolatát használja, tehát a gépek nem a netre 'tárcsázva' kapcsolódnak, hanem mint helyi hálón.
Valakinek van ötlete?
előre is thnx

vas. júl. 24, 2005 19:15
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
NIncs valakinél kéznél a 2004 június 4-ei 76-os Magyar Közlöny? Kellene belőle egy kis infó, a "Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, valamint a postáról szóló 2003. évi CI. törvény módosításáról" -ról.

www.parlament.hu

Az összes törvény és határozat ott van 1990 óta.

http://www.kerszov.hu/kzlcim/kzl90_96

EZ AZ AMIT TE KERESEL:
http://www.complex.hu/kzldat/t0300100.htm/t0300100.htm

Az összes törvény és határozat fent van a neten ingyen.
(csak darabolva és nem lehet egyben leszedni)

vas. júl. 24, 2005 18:48
Hozzászólás 
No igen a szolgáltatók által elfusárlt menűrendszer, ami szinte mindig ramatyabb mint az eredeti gyári. Ráadásul igazán pluszt nem nyújt, inkább korlátoz.

vas. júl. 24, 2005 18:26
Moderátor

Hozzászólás 
A lock engem sem zavar, annál inkább a menücsere, meg reklámfelület.

vas. júl. 24, 2005 18:24
Hozzászólás 
Nekem mindegy, engem nem zavar a lock. Nem szoktam 3-4 havonta ugrálni a szolgáltatók között. 6 éve van ugyanaz a telefonszámom, ugyanannál a szolgáltatónál.
Persze gyarlók az emberek, olcsón akarnak készüléket venni (előfizetéssel vagy kártyásan), de lock ne legyen rajta. És még fel is háborodnak hogy a szolgáltató próbálja magához láncolni az előfizetőket ilyen módon. Akinek nem kell locos teló, vegye meg drágábban máshol, ne a szolgáltatóknál. Azt hiszem ezt józan ésszel meg lehet érteni. Nem véletlenül adják olcsóbban aszolgáltatók, mintha egy boltban veszik a telefont.

vas. júl. 24, 2005 18:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nem tudom. De olyat is rebesgettek abban a (azóta törölt) topicban, hogy a szolgáltatók adják lock nélkül aki úgy kéri, viszont akkor garanciát nem vállalnak rá. Hát nem tudom, ez az egész így elég kócos.

Jobban örülnétek neki, ha lock nélkül, de 20e Ft-al drágábban adnák a telókat ??
Mert ennek az lenne a vége...

vas. júl. 24, 2005 17:57
Hozzászólás 
Nem tudom. De olyat is rebesgettek abban a (azóta törölt) topicban, hogy a szolgáltatók adják lock nélkül aki úgy kéri, viszont akkor garanciát nem vállalnak rá. Hát nem tudom, ez az egész így elég kócos.

vas. júl. 24, 2005 17:41
Moderátor

Hozzászólás 
Pl. Németországban függetlenek a szolgáltatóknál vásárolt telefonok?

vas. júl. 24, 2005 17:36
Hozzászólás 
Jó, nem fogalmaztam pontosan. A lényeg az, hogy a szolgáltatók láttatják el a gyártókkal a lockot. A lényeg azon van, hogy nem hozhatnak/hozhatnának forgalomba előfizetői szerződéssel hálózati korláttal ellátott készüléket. No, így jobb a megfogalmazás? Kötekedtek. :twisted:

vas. júl. 24, 2005 17:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Landsmann írta:
Ami szerint (épp ezért lennék kíváncsi a pontos szövegre) az unióbon a szolgáltatóknak nincs jogukl az előfizetői szerződéssel leadott készülékekre hálózati korlátozást tenni.

A szolgáltatók nem tettek, és nem tesznek most sem SEMMIT (még korlátozást sem), a készülékre. Ezt a készülék GYÁRTÓJA teszi :!:
Innentől kezdve a többiről kár beszélni...
A szolgáltató "felbujtására" :wink: .

Üdv!

vas. júl. 24, 2005 17:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ami szerint (épp ezért lennék kíváncsi a pontos szövegre) az unióbon a szolgáltatóknak nincs jogukl az előfizetői szerződéssel leadott készülékekre hálózati korlátozást tenni.

A szolgáltatók nem tettek, és nem tesznek most sem SEMMIT (még korlátozást sem), a készülékre. Ezt a készülék GYÁRTÓJA teszi :!:
Innentől kezdve a többiről kár beszélni...

vas. júl. 24, 2005 17:26
Hozzászólás 
Netről nem érhető el, mert csak a 2005-ösek tölthetők le. De leírom miért keresem. A Mobilfórumon pár napja megy a voita arról hogy a függetlenítés illegális-e, vagy nem. Ugyanis egy tavalyi távközlési-törvény módosítására hivatkoznak. Ami szerint (épp ezért lennék kíváncsi a pontos szövegre) az unióbon a szolgáltatóknak nincs jogukl az előfizetői szerződéssel leadott készülékekre hálózati korlátozást tenni. Namost egy jópáran ebből azt hámozták ki, (a pontos szöveget nem ismerik) hogy mostmár szabad a vásár. Én továbbra is azt tartom hogy illegális. Abban a móüdosításban biztos nincs olyan hogy mostmár mindenki szabadon függetlenítheti a saját vagy ismerőse, barátja, stb telefonját. Hoztam, hoztunk itt példákat, meg hogy a telefonban lévő szoftver nem a tulajdona a vásárlónak, csupán használati jogot kapott hozzá. Ami meg nem az övé, ahoz nem is piszkálhat, de nem is ez itt a lényeg. Ezt eddig is tudtuk hogy illegális volt, mindegy hogy ki hogy értelmezte. Írtam is, hogy attól hogy a szolgáltatók törvényellenesen alkalmazták a lockot, attól még egy másik törvénysértésre (házi unlock) nem kap senki felhatalmazást. Az illető azt írta, a tavaly júniusi vagy júliusi Magyar közlönyben volt. Neten utána néztem, abban a két hónapban az az egyetlen szám jöhet szóba, ahol a távközlési törvényt módosították. Ha a 76-os számban nincs benne, akkor nem ebben a 2 hónapban kell keresni.
Holnap megpróbálom a könyvtárban fellelnei az érintett számot. De ha addig valahol belebotlasz, és megtudsz valami érdemlegeset az ügyben, azt szívesen fogadom.

vas. júl. 24, 2005 17:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ne mondd, hogy nem látod ez mennyire kapcsolódik a közel-keleti helyzethez és a terrorizmushoz, ne mondd, hogy ez nem lehet vitaindító!

Mindenki azt lát benne, amit akar (vagy amit keres). Mellesleg az csak egy margószéli megjegyzés volt, nem acsarkodás, mint itt 3 oldalon keresztül egyéb témák. Vita akkor indul, ha valaki rámászik a másik egy hozzászólására.
Egyéb esetekben, akár egy szimpla bolti lopás miatt is szokás főleg Amerikában szitává lőni embereket, nem kell a megjegyzésemet rögtön belehúzni a flame-be.
Landsmann írta:

Ha nem késő, holnap délutánra meg tudom mondani, hogy elérhető-e az adott közlöny, ha igen, akkor a szöveget is elküldöm.

Üdv!

vas. júl. 24, 2005 16:46
Hozzászólás 

vas. júl. 24, 2005 15:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Biztos bennem van a hiba, de én nem látom, a rendõrségi intézkedések (emberi hülyeséget tükrözõ) visszásságaiban hol van a politika...
Sy, amennyiben van benne, kimoderálom magam.

Üdv!

ne mondd, hogy nem látod ez mennyire kapcsolódik a közel-keleti helyzethez és a terrorizmushoz, ne mondd, hogy ez nem lehet vitaindító!

vas. júl. 24, 2005 15:38
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Van egy ilyen pont a moderálási elvek között hogy:

Ne használj képet az aláírásodban, ne reklámozd ott se a számítógéped konfigurációját, se mást - használd arra, amire való!

Most ez mit jelent? Ha ezt komolyan betartaná a moderátor/admin akkor minden második tagot ki lehetne vágni mert miket olvasok folyton az aláírásokban? Telefontípusokat...

Sõt ha mondjuk a hsz-ben + véleménnyel vagyok egy telefonról az is reklámnak minõsül nem? Akkor végülis semmit nem lehet írni a fórumba csak pontokat meg vesszõket.

még jó, hogy a "/"-t nem említetted!

/// :lol:

vas. júl. 24, 2005 15:36
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Ne használj képet az aláírásodban, ne reklámozd ott se a számítógéped konfigurációját, se mást - használd arra, amire való!

Most ez mit jelent? Ha ezt komolyan betartaná a moderátor/admin akkor minden második tagot ki lehetne vágni mert miket olvasok folyton az aláírásokban? Telefontípusokat...

Sőt ha mondjuk a hsz-ben + véleménnyel vagyok egy telefonról az is reklámnak minősül nem? Akkor végülis semmit nem lehet írni a fórumba csak pontokat meg vesszőket.

Na végre valami poénos! :D

vas. júl. 24, 2005 15:32
platina tag

Hozzászólás 

Sőt ha mondjuk a hsz-ben + véleménnyel vagyok egy telefonról az is reklámnak minősül nem? Akkor végülis semmit nem lehet írni a fórumba csak pontokat meg vesszőket.

vas. júl. 24, 2005 15:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486 ... 785  Következő