Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 4:24

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás profimél
mleslie írta:
...A ProfiMailt vegyük már rá valahogyan, hogy hajlandó legyen letölteni a leveleket a wap hozzáféréssel.

Van valakinek valami ötlete?

Van. Nem kell ahhoz még wap hozzáférés sem, csak ugyanaz mint a beépített kliensnek. Simán egy APN, proxy nélkül. Úgy próbáltad már?
:)

szer. jún. 01, 2005 23:58
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
molger:
Nekem is volt ilyen problémám, hogy nem játszotta a számokat. Elöször! Utána nem töltötte be a progikat, amik a kártyán voltak. És végül kártyacsere lett, mert megdöglött! :lol:

szer. jún. 01, 2005 22:57
platina tag

Hozzászólás 
Én is még csak a 40. oldalnál tartok, pedig egész héten ezt olvastam...
Vagy nem tudok olvasni:)
Viszont az az első 40-ben benne volt, hogy SE erre a telóra nincs.
Többi kérdésben nem tudok érdemben nyilatkozni.

szer. jún. 01, 2005 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát... emberek, ez a fórummotor, elég s***, 3 napja olvasom a fórumot de most értem a 20. laphoz, de könnyebb lenne ha működne a kereső, de nem!!
Tehát akkor lenne egy két kérdésem, bocs már biztosan válaszoltatok rá másnak, annak is örülnék ha belinkelnétek.
de már nem bírom mert holnap utazok Hatvanba, de ott nincs netem.
1. A pocket music miért nem megy, nem találja a zenéket a memkarin, nem tudok tallózni se
2.A mediaplayer **** mert egy időután nem játsza a zenét és ki- és újra be kell raknom a kártyát ahhoz hogy tudja játszani
3.Olvasom az előző hsz-t és látom hogy sikerült megoldani a wap és mms problémát, hogy is?
4.Ja és van 2003SE?
Még egyszer bocsi hogy nem olvasom végig de már nem tudok addig a végére járni.Elég ha csak linkeket adtok!
Köszi!

szer. jún. 01, 2005 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Na skacok van MMS, van Operával használható internet wap árért, van magyar nyelvű t9.

Nekem mégis lenne még egy kérésem. :oops:

A ProfiMailt vegyük már rá valahogyan, hogy hajlandó legyen letölteni a leveleket a wap hozzáféréssel.

Van valakinek valami ötlete?

Talán abból ki lehetne indulni, amit az operával kellett bütykölni.

szer. jún. 01, 2005 20:35
arany tag

Hozzászólás 
Vazze!
A full verziós Battery pack pro ma reggelre kiírta, hogy a demó verzió ideje lejárt! :shock:

szer. jún. 01, 2005 19:28
platina tag

Hozzászólás 
Mint latod meg nincs mukodo cab igy nem tudunk segiteni.

szer. jún. 01, 2005 17:32
arany tag

Hozzászólás t9
Nos magyar t9-et nem tudok összehozni.
A wince cab manager-rel készített file mindig "unable to install this location"-t ír vissza, ha nem engedem, hogy a telepítés helye megadható legyen, akkor meg "unable to install this device" a hibaüzenet. Tudja-e valaki, hogy mi lehet az oka?
A beállítások:
CAB File type:smartphone 2002
allow uninstall:true
Processzor: StrongARM/XScale.. vagy CE/All
Default install dir : \Mounted Volume\T9 vagy \Storage\T9 vagy semmi
ezen változatok egyetlen kombinációja esetén sem volt a cab telepíthető
Ha ebben valaki segít, megcsinálom a cseh nyelvtől megtisztított magyar t9 cab-file-t.
Ui: Prexml-be és post xml-be nem írtam semmit, de a megnézett telepítőkben sem volt semmi itt.

szer. jún. 01, 2005 11:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Felraktam a pocket music-ot, de nem müxik, nem talál semmit, meg kéne adni elérési útnak a mem karit, de nem tudom, mert amikor a browse-ra megyek nem történik semmi, manuálisan is be lehetne írni, de nem tudom mit írjak be! mi a neve a memkarinak?
+1 kérdés, az miért van, hogy megy a zene mplayerrel és csakúgy megáll a lejátszás és kiírja cannot play this file (vagy ilyesmi)!?

szer. jún. 01, 2005 10:18
platina tag

Hozzászólás 
snapscan írta:
Crime!
Ezer köszönet és hála, a homály megszűnt!

bocs de ezt nem lehet kihagyni:
:lol: :lol: :lol:

szer. jún. 01, 2005 8:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Crime!
Ezer köszönet és hála, a homály megszűnt!

kedd máj. 31, 2005 19:50
ezüst tag

Hozzászólás 
snapscan írta:
valaki meg tudná miondani, hogy a HKLM/SYSTEM/GDI/ClearType kulcsa alatt milyen adatok vannak?
A cleartype dolgot akarnám megszüntetni, valaki az első 30 oldal valamelyikén azt írta, töröljem ki az egész kulcsot, majd jó lesz. Hát nem lett jó. Hátha értékmegadással pótolható...
Ja, reset megvolt reg. bazirga után, ne kérdezzetek ilyet!

Nem csak a törlés kell!Ezeket meg állísd át így:
/HKEY_LOCAL_MACHINE/System/GDI/SYSFNT/Qt" = 2 (alapból = 5)
/HKEY_LOCAL_MACHINE/System/GDI/SYSFNT/Wt" = 50 (alapból = 400)

Így jó lesz!

kedd máj. 31, 2005 19:26
platina tag

Hozzászólás 
valaki meg tudná miondani, hogy a HKLM/SYSTEM/GDI/ClearType kulcsa alatt milyen adatok vannak?
A cleartype dolgot akarnám megszüntetni, valaki az első 30 oldal valamelyikén azt írta, töröljem ki az egész kulcsot, majd jó lesz. Hát nem lett jó. Hátha értékmegadással pótolható...
Ja, reset megvolt reg. bazirga után, ne kérdezzetek ilyet!

kedd máj. 31, 2005 19:14
platina tag

Hozzászólás 
Nahh, megoldódott az upgrade vizard, ill. félig. Elmentem haverhoz, ott gond nélkül elsőre fel lehetett tenni (ha már fenn volt frissítettem is a teló szoftot 2003-ra), majd a felinstallált progit 1:1 memkártyára másolva hazahoztam, és itthon rá is böktem, csak úgy, memkártyán. Láss csodát, működik így is, pedig az install több, mint 5MB, ez meg 2.8MB. Mindegy, már úgysem kell. De azt még mindig nem értem, miért nem ment (és megy) fel nálam rendesen...

üdv:
tib

kedd máj. 31, 2005 18:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintetek miért nem megy az arcsoft mms progim? pedig emlékszem, hogy eleinte ment(2MRrel ezelőtt :D ). most csak kiad valami hangot, ha rányomok az exejére... A startmenübe be sem rakta magát! Ja, és kétszer is megpróbáltam a telepítést! Van másik ilyen progi, vagy csak ez az esélyem? csak arra kellene, hogy fogadni tudjak legalább!

kedd máj. 31, 2005 17:31
ezüst tag

Hozzászólás eladó mpx200
Helló!

Eládnám az mpx200-amat. Minden gyári tartozékkal plusz headszettel, szivargyújtós töltővel nagyon szép állapotban garival és sok programmal. Ha vk-t érdekel hívjon (Veszprémben vagy Fváron tudom átadni). Ár: 30 000Ft Tel: 30/270-5162

kedd máj. 31, 2005 11:57
platina tag

Hozzászólás 
Nah, az enyemben kijavitottam az systempath registry kulcsot multi word tipusura ugy ahogy a cab manager help fajljaban van (Satrianie nem olyan), es atirtam a proci tipusat en is strongarm/xscale-ra.
Bizom benne tobbre mentek vele mint az elozovel 8)
http://mpx200.dox.hu/Tim_Magyar_T9.cab.bak
Es ugyanugy ertelemszeruen letoltes utan tavolitsatok el a .bak -ot a vegerol.

kedd máj. 31, 2005 9:58
arany tag

Hozzászólás 
Levike írta:
Helloka !

Mar amikor telepitettem a WM2003at, feltunt, hogy nekem alapbol kikapcsolt allapotu beammel indit a rendszer, ellentetben az altalatok tapasztalttal.

Azota parszor probaltam mindenfele telorol beamelni, de nem jott ossze, es most mar aggaszt a dolog.
Fogadni meg semmilyen telorol nem sikerult semmi, a kuldes pedig egyszer jott ossze ugy, hogy a keszulekem kiirta a masik gep tipusat (sony k500 series), de utana a feltoltes 0%-on leledzett jo ideig, majd sikertelen kuldes.

Azota ezt sem sikerult megismetelni.

Tehat infra panik van. :) Igy kene ennek mukodnie, illetve nem mukodnie ?

Konkrét tapasztalatom eddig 2 telóval volt.
SE K700-zal elég gyatrán de azért nagy nehezen működött (kisebb méretű fájlok ide-oda töltése)
Sagem My V55-tel kicsit lassan, de sokkal stabilabban működött az infra.
Mellesleg SP2003 felrakása után nekem se volt alapból bekapcsolva a beam.

kedd máj. 31, 2005 9:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Helloka !

Mar amikor telepitettem a WM2003at, feltunt, hogy nekem alapbol kikapcsolt allapotu beammel indit a rendszer, ellentetben az altalatok tapasztalttal.

Azota parszor probaltam mindenfele telorol beamelni, de nem jott ossze, es most mar aggaszt a dolog.
Fogadni meg semmilyen telorol nem sikerult semmi, a kuldes pedig egyszer jott ossze ugy, hogy a keszulekem kiirta a masik gep tipusat (sony k500 series), de utana a feltoltes 0%-on leledzett jo ideig, majd sikertelen kuldes.

Azota ezt sem sikerult megismetelni.

Tehat infra panik van. :) Igy kene ennek mukodnie, illetve nem mukodnie ?

kedd máj. 31, 2005 9:33
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
És én ezen felül csináltam még azt, amit leírtam... Mindegy, a lényeg, hogy KÖSZI ! :)

Ha körülnézel alaposabban, látni fogod, hogy a három registry key közül az első kettőt a cab telepítése létrehozza (illetve módosítja), csak a harmadikat kell kézzel létrehozni.

kedd máj. 31, 2005 9:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Na azóta már nyomtam egy hard reset-et, mert már a programok sem voltak hajlandók telepedni. Vader nagyúrnak: Amúgy nem volt fenn a czecht9 a telefonon, csak az Atos-féle t9.doc (cab). a Tim-féle meg fel sem megy, se a kártyára, se a telefonra.

Azért várom, hogy "kidolgozzátok a technológiját, és ha beválik, alkalmazom" :)

kedd máj. 31, 2005 7:44
arany tag

Hozzászólás 
tobci írta:
...Kicsit mérges vagyok ám!
(Azért kicsit, mert eddig 2 sms-t írtam a telórol 2 hónap alatt.)

A registry-t meg nem mentettem el! :evil: S.O.S

Ha feltetted, a "czechT9" progit töröld le, és indítsd újra.

kedd máj. 31, 2005 7:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Na ezt töltöttem le:

Atos írta:
Innen tölthetitek le: http://www.t9t9.tuti.hu/T9.cab

és nem tudok csak számokat írni, nincs csillag gomb, másnak meg frankón megy?

Kicsit mérges vagyok ám!
(Azért kicsit, mert eddig 2 sms-t írtam a telórol 2 hónap alatt.)

A registry-t meg nem mentettem el! :evil: S.O.S

hétf. máj. 30, 2005 20:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Valamit nem írtok le, vagy én nem találom, de a registryben minden be van állítva, és már 3x újrainditottam a telót, de még mindig csak számokat tudok irni!

Eddig az Atos-féle cab-ot tettem fel. a Storage\Program Files\t9\... be.

Mi lehet a gond? :roll:
(wm2003)

hétf. máj. 30, 2005 19:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Atos írta:
Crime írta:
Köszi minden résztvevőnek: végre nálam is működik a magyar t9 :!:

Telefon újraindítás után is működik? Mert először én is örültem, hogy megy minden, aztán másnap az első reset után maradtak a számok... :evil:

Megmaradt? El sem indult újraindítás nélkül... mint minden registrymódosításnak, ennek is feltétele a rendszer újraindítása! Azóta meg már vagy 3x indítottam újra, és még mindig megy! :) Mennyivel jobb így a contactokat is létrehozni... :D

Satriani: én is a cabot telepítettem először. Szó szerint ezt írtad, és idézted:
"[watta], ez király, nekem is működik! Ha feltelepítettem ezt, akkor csak be kellett másolni a magyar T9 fájlt a megfelelő helyre, és ennyit kellett csinálni:

[watta] írta:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs]
040E=\Mounted Volume\t9\T9HungarianLdb.dll //szintén új string

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\MUI\Languages] //itt a Languages keyt is létre kell hozni
Available=0405,0409,040E

Két telefon újraindítással meg is volt (lehet, hogy egy is elég lett volna). Köszi szépen!"

És én ezen felül csináltam még azt, amit leírtam... Mindegy, a lényeg, hogy KÖSZI ! :)

hétf. máj. 30, 2005 19:34
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Sztem egyertelmu volt, hogy a T9-es dll-t hozza kell adni a registry-hez, de Satriani csak a watta-hoz kepesti valtoztatasokat irta le.
Mindenesetre a registry modositasok utan ujra kell inditani a telefont, mert addig nem fogsz tudni, csak szamokat irni. Utana minden megy rendesen, nalam legalabbis igy volt.

Így van.

hétf. máj. 30, 2005 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
Satriani egy módosítást kihagyott, vagy nálam nem csinálta meg a cab (én a telefonra telepítettem, nem a kártyára érthető okok miatt :( ).

Ha visszaolvasol, láthatod, hogy én feltelepítettem a cab-ot, és utána módosítottam a registryben. Amit te leírtál, azok közül az első két sor benne van a cab fájlban, a harmadikat pedig leírtam... :roll:

hétf. máj. 30, 2005 18:20
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
Köszi minden résztvevőnek: végre nálam is működik a magyar t9 :!: bár még a cab feltelepítése után bele kellett nyúlni a registrybe, de sikerült! Satriani egy módosítást kihagyott, vagy nálam nem csinálta meg a cab (én a telefonra telepítettem, nem a kártyára érthető okok miatt :( ). Azért leírom, hátha más is így jár: a cab feltelepítése, és a leírt két registrybuhera után, ha nem tudsz karaktereket bevinni(megint csak számokat), akkor ezt eszközöld még:

0405=\Mounted Volume\t9\T9CzechLdb.dll //új string létrehozása
0409=\Mounted Volume\t9\T9EnglishLdb.dll

Ez az, amit Satriani nem írt le, watta viszont igen! Köszönöm neki is!

Jaaaa, vagy ugy? Ezek szerint ezert nem mukodott sokaknak. Sztem egyertelmu volt, hogy a T9-es dll-t hozza kell adni a registry-hez, de Satriani csak a watta-hoz kepesti valtoztatasokat irta le.
Mindenesetre a registry modositasok utan ujra kell inditani a telefont, mert addig nem fogsz tudni, csak szamokat irni. Utana minden megy rendesen, nalam legalabbis igy volt.

hétf. máj. 30, 2005 16:23
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
Köszi minden résztvevőnek: végre nálam is működik a magyar t9 :!:

Telefon újraindítás után is működik? Mert először én is örültem, hogy megy minden, aztán másnap az első reset után maradtak a számok... :evil:

hétf. máj. 30, 2005 15:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi minden résztvevőnek: végre nálam is működik a magyar t9 :!: bár még a cab feltelepítése után bele kellett nyúlni a registrybe, de sikerült! Satriani egy módosítást kihagyott, vagy nálam nem csinálta meg a cab (én a telefonra telepítettem, nem a kártyára érthető okok miatt :( ). Azért leírom, hátha más is így jár: a cab feltelepítése, és a leírt két registrybuhera után, ha nem tudsz karaktereket bevinni(megint csak számokat), akkor ezt eszközöld még:

0405=\Mounted Volume\t9\T9CzechLdb.dll //új string létrehozása
0409=\Mounted Volume\t9\T9EnglishLdb.dll

Ez az, amit Satriani nem írt le, watta viszont igen! Köszönöm neki is!

hétf. máj. 30, 2005 13:20
arany tag

Hozzászólás Szépazélet
molger írta:
Én az SP Task manager-ről beszélek... mind1 felraktam az Xbart, regeltem is, de hogy lehet vele alkalmazást bezárni?
Ja és ehhez a telohoz van csatlakoztatható kamera?

Khm-khm... (köhög)

Mintha talán két hszemmel elöbb írtam volna hogy hogy használd az xbart...

És igen, ehhez van.

hétf. máj. 30, 2005 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
mleslie írta:
A gépről a fentebb belinkelt reg. editáló progival meg lehetett volna oldani.

Amúgy is kellett az MR... Mivel most egy darabig nem nagyon lesz kártyám, az arra feltelepített cuccok maradványait is letekerítottam ezzel. De előtte naptár, névjegyzék, SMS backup megvolt! :D

hétf. máj. 30, 2005 9:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Én az SP Task manager-ről beszélek... mind1 felraktam az Xbart, regeltem is, de hogy lehet vele alkalmazást bezárni?
Ja és ehhez a telohoz van csatlakoztatható kamera?

hétf. máj. 30, 2005 8:55
arany tag

Hozzászólás 
A gépről a fentebb belinkelt reg. editáló progival meg lehetett volna oldani.

hétf. máj. 30, 2005 7:52
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
Sziasztok!
Sztem nem mondok nagy újdonságot... Nekem is sikerült megoldanom, hogy csak számokat tudjak beírni, és semmi mást! :oops: Most éppen Master Reset, mert nem volt biztonsági mentésem... :)
... :cry:

Nem biztos, hogy rögtön MR kellett volna, lehet, hogy elég lett volna módosítani a beállításokat, vagy ha feltetted, törölni a "czechT9" progit, és minden helyreáll... :shock:

hétf. máj. 30, 2005 7:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Sztem nem mondok nagy újdonságot... Nekem is sikerült megoldanom, hogy csak számokat tudjak beírni, és semmi mást! :oops: Most éppen Master Reset, mert nem volt biztonsági mentésem... :)
Más: arra talállt már valaki vmi magyarázatot, hogy a telefon miért szaggatja be a csengőhangokat? Mondjuk Én csak MIDIvel tapasztaltam, de olvastam, hogy másnak a WAVval is csinálja.
Jó tanács: vigyázzatok a memkártyával, mikor dugjátok be a kártyaolvasóba... Nehogy az legyen a halála, mint az enyémnek: a végét nyomtam befelé, még csak nem is erősen, és most van két öttizenkettesem a gigás helyett... :cry:

hétf. máj. 30, 2005 5:28
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
ohh... bocs! Gondoltam mondtok egy serial-t egy verzióhoz, én meg leszedem a hozzá tartozó progit.Köszi a többit, kipróbálom!

igy lett volna ha egyáltalán elárulod hogy melyik taskmanagerrol beszélsz! mert pl az xbar is egy taskmanager!

vas. máj. 29, 2005 18:59
ezüst tag

Hozzászólás 
ohh... bocs! Gondoltam mondtok egy serial-t egy verzióhoz, én meg leszedem a hozzá tartozó progit.Köszi a többit, kipróbálom!

vas. máj. 29, 2005 18:38
arany tag

Hozzászólás :)
molger írta:
Üdv! Van valakinek serial-ja a task manager-hez?
Ja... hogy kell használni az xbar progit?

:shock:

Tipikus "kedvenc" kérdés. :)
Van valakinek.
Melyikhez és hányas változat? Az xbar progit elöhívod a középsö gomb (vagy joy, attól függ hogy milyen telefont használsz) hosszan való megnyomásával. Utánna nyomsz egy 9-es gombot, és megnyitja a súgót.

vas. máj. 29, 2005 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv! Van valakinek serial-ja a task manager-hez?
Ja... hogy kell használni az xbar progit?

vas. máj. 29, 2005 12:54
platina tag

Hozzászólás 
>snapscan: modemként ugye van telepítve a telefon? Ugye nincs valami
>Nokia program maradvány a gépen? Másoknak az is bekavart.

Igen, telepítve van. Nokia maradvány nincs, sosem volt nokiám. Egy motorola mobile phone tools árválkodott magában, leszedtem azt is, eredmény ugyanaz... Feladom..
Asszem holnap megpróbálom haver gépére rátenni, ha ott települ, akkor OK.

vas. máj. 29, 2005 6:10
arany tag

Hozzászólás 
szaki74:
Köszi a linket! Fájl névre rákerestem a gépen, meglett. Már valamikor letöltöttem. :lol:

szomb. máj. 28, 2005 8:41
arany tag

Hozzászólás 
snapscan: modemként ugye van telepítve a telefon? Ugye nincs valami Nokia program maradvány a gépen? Másoknak az is bekavart.

szomb. máj. 28, 2005 7:40
platina tag

Hozzászólás 
>Nem értem miért nem megy. Ha elindítod a programot és mindent akkor és
>úgy csinálsz, ahogy írja, mennie kell! Biztos, hogy vmit. kihagysz, vagy
>nem úgy csinálod!

Mivel 3x kell klikkelni a next gombra, így itt nem igazán lehet elrontani bármit is... Azért annál komolyabban értek a géphez, hogy egy ilyen kis progit ne tudnék csak úgy felrakni, ha nem lenne vlmi más bibi.

A .NET framework hozzászólás nemtom nekem szólt-e, de telepítve van a gépen..

Egyszerűen nem tudom miért nem települ a progi, nem szakítja meg a fene sem, nemtom miért írja ki..

szomb. máj. 28, 2005 6:46
arany tag

Hozzászólás Re: Op. rendszer
Jam. írta:
Nem tudok a telefonra másolni, mivel ha rákattintok ActiveSync-en belül a "Tallózás"-ra, akkor a "Mobile Device"-on belül nem látja a "Smartphone"-t. Többször is újra indítottam a telót, lehúztam majd vissza dugtam az USB-re, de nem segített.
Mit ronthattam el? :roll:

Életedben sehol nem fogod megtalálni a "Smartphone"t, csak a saját file kezel?iben, mivel ? nevezi így saját magát.

pén. máj. 27, 2005 23:48
arany tag

Hozzászólás 
Soltee írta:
Elöször is Satriani hihetetlen türelmed van újra meg újra megválaszolni a 95-ödször átrágott kérdéseket.

Szakmai ártalom... :wink: (Viszont ha az apja lennék, már rég repülne a nevelő célzatú tasli.)

pén. máj. 27, 2005 23:16
platina tag

Hozzászólás 
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Neked ez kell egész pontosan...

pén. máj. 27, 2005 19:41
arany tag

Hozzászólás 
A Homescreen Designer progit nem tom elindítani. Rérebben olvastam vmi. MS progi kell mellé, hogy induljon, de már nem találom. Nem tudtok 1 linket?

pén. máj. 27, 2005 19:37
arany tag

Hozzászólás 
Elöször is Satriani hihetetlen türelmed van újra meg újra megválaszolni a 95-ödször átrágott kérdéseket.

Rohadt sokat küzdöttem a JAVA telepítővel és arra jutottam. hogy a lejobb megoldás külön progit feltenni. Jar-ra kattintok, igaz be kell ütni az elérési utat, de felmegy.
Ja igen. Alkalmazások futnak, de a játékoknál lefagy. (mindegy. nem a játékok miatt kellett)

Snapscan:
Nem értem miért nem megy. Ha elindítod a programot és mindent akkor és úgy csinálsz, ahogy írja, mennie kell! Biztos, hogy vmit. kihagysz, vagy nem úgy csinálod! :roll:

pén. máj. 27, 2005 17:58
ezüst tag

Hozzászólás Re: Home Screen Layouts
Satriani írta:
Jam. írta:
Felraktam a 2003-as op-ot, szerncsére most már minden müxik rendesen.
A 2002-es op-ban több féle "Home Screen Layout" közüll lehetett választani, viszont itt csak egy van. A kérdésem az lenne, hogy fel lehet-e rakni valahogy erre a telóra is a "Simple Layout"-ot? És honnan lehetne ezt letölteni?

(Meg sem említve, hogy erre a kérdésedre is van válasz a topikban...)

Pont ezt a témát tudtommal nem lehet letölteni sehonnan. Ha megkérsz valakit, akinek 2002 van, hogy mentse le, és küldje el neked, akkor lesz pont olyan témád.

Máskülönben szét kell nézned különféle oldalakon, ahol több ezer home screen van fenn, hogy van-e olyan, ami megfelel az igényeidnek.

A legegyszerűbb megoldás viszont az, hogy fogod a Home Screen Editor nevű programot, és elkészíted magadnak a megfelelő screent. Pofonegyszerű, pár perc alatt kész.

Köszönöm a tanácsot, már megtettem. :)

pén. máj. 27, 2005 17:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 188  Következő