Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 1:29

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Huh... Miért olyan sim-et tesznek bele amivel lehet telcsizni. Tegyenek bele egy üres egyenlegű pre*paid karit aztán kész van a dolog. Remélem hogy a csávó akit lökdösött a bizt. őr feljelentette a barmot. Utálom az ilyen taplókat. Biztonsági őr... Hozzám sem érhet... Mégis azt hiszik magukról hogy ők a rendőrség felett állnak... Na csak érjen hozzám egy... Többet nem kell majd dolgoznia az biztos.

kedd júl. 26, 2005 20:16
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
A fehérvári MM-ben éppen egy Siemens telóval ismerkedtem, mikor egy biztonsági őr szinte nekiesett a mellettem álló srácnak. Minden bevezető nélkül: 'Innen telefonálsz ba.zd meg? Takarodj innen a pi.csába!' Ezt még elmondta párszor, mivel a fiú védekezni próbált. Egyébként tényleg nem telefonált, a hangszórót nézte meg hogy szól vmilyen zenével.
Megoldásnak talán le kéne tiltani a kimenő hívásokat, ha már így kirakják a telókat. (Csak ez már nem tetszene az ott dolgozóknak - nem tudnának hol csevegni...) Na meg az ilyen kulturált embereket kihajtani kaszálni.

kedd júl. 26, 2005 20:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Na most már kész.
Naponta 2 hamis bombariadó.
Naponta 3 igazi merénylet.
Naponta 1 bomba hatástalanítva.
Naponta 2 kényszerleszállás.
Naponta 3 földrengés.
Naponta 1 vonatbaleset.
Mi jöhet még???
Nézzétek az index.hu és a hirlista.hu oldalt.
Megint volt robbantás. Irakban. Isztambulban.
Bombát találtak Londonban. Bombariadó Budapesten.
Kényszerleszállás Bostonban....
Szerintem aki most választ szakmát...
Tűzszerésznek menjen. Lesz munkája bőven.

kedd júl. 26, 2005 19:44
Site Admin

Hozzászólás 
Raven_ írta:
A 6230i az S40-es...

Aha, akkor ez lehet a gond, nem tudtam.

kedd júl. 26, 2005 19:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Ezen nem csodálkoznék... :evil:

kedd júl. 26, 2005 19:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Két tengerpartja is van. Lehetne halászni is... de lehet hogy kísérleti atomrobbantást csináltak benne, így kaja nincs.

kedd júl. 26, 2005 19:22
platina tag

Hozzászólás 
Hát igen... Kellett a pénz az atomrakétákra! Most nincs miből kaját venni.
Nem értem azt a népet sem hogy miért tűri el a vezetést.
Azért a víz az úr. Mondta valaki. Ripsz-ropsz meg lehetne dönteni a vezetést.

Figyu?! Észak-Koreának van tengerpartja nem? Halászni nem lehet? Vagy ilyesmi?

kedd júl. 26, 2005 19:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elfogytak a kormányzat és a segélyügynökségek élelmiszerkészletei Észak-Koreában, ami arra készteti a lakosságot, hogy erdei termést és füvet gyűjtsön - közölte az ENSZ Világélelmezési Programjának (WFP) ázsiai szóvivője.

Gerald Bourke Pekingben kedden azt mondta, hogy az Egyesült Államok 50 ezer tonna gabonát ígért Phenjannak, de ennek érkezése nem várható három hónapon belül.

A nemzetközi segélyszervezet ez év márciusában fogyott ki a mintegy 1,2 millió észak-koreai gyermek és asszony számára szánt étolaj készletéből, akárcsak bab- és gabona- segélyeiből. Az emberek füveket, páfrányokat és erdei terméseket gyűjtenek - mondta Bourke, aki háromhetes észak-koreai tartózkodás után hétfőn tért vissza Pekingbe.

Tony Banbury, a Világélelmezési Program (WFP) ázsiai igazgatója korábban azt mondta, hogy az észak-koreai élelmiszerválság napról napra súlyosbodik. A program már csaknem teljesen kimerítette azt az élelmiszerkészletét, amellyel 6,5 millió észak-koreait próbáltak megóvni az éhezéstől. Augusztusra azonban ötmilliónak már nem jut élelmiszersegély.

A WFP-nek idén 504 ezer tonna élelmiszerre lenne szüksége ahhoz, hogy kielégítse a legsebezhetőbbek, az öregek, a gyermekek, a terhes nők és a szoptató anyák alapvető igényeit, de ehhez jelenleg is hiányzik 274 ezer tonna. Az idei évben mindössze 15 ezer tonna segélyt kaptak - Kanadától, Norvégiától és Finnországtól.
..............................

Na ez gáz. Mit csinálnak egy olyan helyen ahol lenne termés, és mégsincs?

kedd júl. 26, 2005 19:09
platina tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
Omlik az eso. :(

Mázlista! Lécci told ide nekem a felhőt!
Én is kérek esőt! Dög meleg van.
Még most is 31 fok van pedig már lement a Nap.

kedd júl. 26, 2005 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
GazVezir írta:
Smiley Fogó

Nálam nemmegy :( Nokia 6230i. Illetve elindul (az egy dolog, hogy nem használja ki a 208x208 pixeles felbontást, a kép jobb oldalán marad egy oszlop, gondolom kisebb felbontásra készítetted), de se a navigációs gombokkal, se 2, 8 gombokkal nem tudtam a kezdő menüben lépkedni... :(

Nos, igen, nem kifejezetten erre a felbontásra készült a játék. A 2-es, illetve 8-as gombokat egy kicsit hosszabban kell nyomni, hogy reagáljon. Az 5-ös gombal nyugtázod, hogy hova szeretnél belépni. Ilyenkor egy picit várni kell, főleg a játék indításánál, mivel ilyenkor tölt a program. S60-asokon biztos, hogy megy, elég sok típuson tesztelve lett a játék.

kedd júl. 26, 2005 18:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
GazVezir írta:
Smiley Fogó

Nálam nemmegy :( Nokia 6230i. Illetve elindul (az egy dolog, hogy nem használja ki a 208x208 pixeles felbontást, a kép jobb oldalán marad egy oszlop, gondolom kisebb felbontásra készítetted), de se a navigációs gombokkal, se 2, 8 gombokkal nem tudtam a kezdő menüben lépkedni... :(

Mely telefonokon fut?
GazVezir írta:
Bocsánat, nem írtam.
Az összes Nokia Series 60-as családba tartozó telefonon.

A 6230i az S40-es...

kedd júl. 26, 2005 18:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Örülj neki! Itt Fehérváron meg lehet dögölni a melegtõl. :evil:

na, csak semmi kisebbségizés!!! :D

kedd júl. 26, 2005 18:39
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Raven_ írta:
Ezt az explorert használóknak küldöm:

A tegnap linkelt Explorer-fektető lapon a linkgyűjteményben volt egy link, hogy a Firefox 1.0.3 pár durva biztonsági hibát javít. Megnéztem, 1.0.3-as volt fenn. Megnéztem a honlapját, 1.0.6 az aktuális :shock:
Jó, jó, de messze van a tökéletestől ez is...

Nem vagyok egy firefoxbolond, úgyhogy elismerem a hibákat is. Ezzel együtt, én jobban szeretem az IE-nél :)))

kedd júl. 26, 2005 18:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
CineDOG írta:
Nem küldtek semmilyen emailt!
Lehet mert csak 384-es netem van?
Most megint megnéztem... semmi.

Biztos a fibermailos postafiókoda nézted? Elvileg minden net előfizetőnek küldtek (meg is néztem a mailt és a címzett: fibernet users) csak hát sokan nem nézik ezt a postafiókjukat.

Biztos. Csak az van beállítva outlookba. Nem is igen használom. Csak néha benézek írt-e a fibernet valamit. Amúgy tesztelve hogy működik a fiók. :)

Most megnéztem webről is, semmi.

kedd júl. 26, 2005 18:02
Moderátor

Hozzászólás 
Örülj neki! Itt Fehérváron meg lehet dögölni a melegtől. :evil:

kedd júl. 26, 2005 17:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Omlik az eso. :(

kedd júl. 26, 2005 17:32
Site Admin

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Smiley Fogó

kedd júl. 26, 2005 17:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
6230 írta:
nutellamoly írta:
Egyrészt nincs nyugdíj, tehát annyi gyerek kell, amennyi a saját család mellett még a szülőket is eltartja.

Sajnos ez a taktika nem jön be ha 10 gyerekből 8 éhenhal még 3 éves kora előtt... Akkor inkább legyen csak összesen 2 darab akiknek viszont van esélyük az életben maradásra.
10-8 nálam kettő. Tehát így is kettő lesz összesen ;)

Üdv!

kedd júl. 26, 2005 16:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Biztos a fibermailos postafiókoda nézted? Elvileg minden net előfizetőnek küldtek (meg is néztem a mailt és a címzett: fibernet users) csak hát sokan nem nézik ezt a postafiókjukat.

kedd júl. 26, 2005 16:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Amit ugye elég nehéz betartani, ezért is terjed ennyire.

Neked Odo, neked!

Nem kell mindenkivel lefeküdni. Sőt, megkockáztatom még egy MELEG este után sem! :D (Bocsi)

kedd júl. 26, 2005 16:33
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Egyrészt nincs nyugdíj, tehát annyi gyerek kell, amennyi a saját család mellett még a szülőket is eltartja.

Sajnos ez a taktika nem jön be ha 10 gyerekből 8 éhenhal még 3 éves kora előtt... Akkor inkább legyen csak összesen 2 darab akiknek viszont van esélyük az életben maradásra.

kedd júl. 26, 2005 16:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Beválogattak a Fibernet (Kecskemét) kábelTV-telelfon vagy VoIP telefon tesztelõ csapatába (így már nem csak mobilon beszélek ingyen (a T-mobil 3G teszt miatt, hanem vezetékesen is :) ).
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen kábeles telefonszámra is lehet számot hordozni? Ha beindul a szolgáltatás és olcsóbb lesz a matávnál, akkor jó lenne áthozni a számot.

gyanús vagy nekem rozso... :D

kedd júl. 26, 2005 16:28
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd júl. 26, 2005 16:25
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
De miért csinálják mégis?

Több dologból áll össze.

Másrészt vannak ilyen... hogy is mondjam... beavatási rituálék, amik szinte garantálják, hogy a menyecske AIDS-es legyen... :shock: :evil:

kedd júl. 26, 2005 16:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ez mi alapján megy?
Engem bezzeg nem válogattak be. :(
Megyek is majd ősztől a konkurenciához, mert ők ugyanazt a kábelnetet 1375-el olcsóbban adják.
Gondolom nem is jelentkeztél.
Két hete küldtek mailt mindenkinek a fibermailos e-mail címére, hogy lehet jelentkezni.

Ilyen feltételekkel megy:

0 forint csatlakozási díj a teszthez

A tesztidőszak ideje alatt 1 000 perc ingyen beszélgetés*

A tesztidőszak ideje alatt az Ön által használt jelenlegi Internet sávszélesség 1,5 Mbit/másodpercre bővítése**

A hangszolgáltatás kereskedelmi elindításakor díjtalan csatlakozási lehetőség új szolgáltatásunkhoz

Mobilt nem lehet róla hívni max helyit vagy helyközi I-et a teszt alatt.

kedd júl. 26, 2005 16:17
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
...

Igen, tulajdonképpen igazad van.
De most gondolj bele! A halál így is úgy is szörnyű!
De mégis melyik a szörnyűbb? Belehalni egy olyan betegségbe, amire nincs gyógymód, vagy belehalni egy olyan betegségbe, amit egy tűszúrással el lehetett volna kerülni. Szerintem az utóbbi a rosszabb. Az aids ma már leginkább szexuális úton terjed, de régen csomóan úgy kapták meg, hogy pl. vért kaptak kórházban, és régen még nem szűrték ilyen szempontból a vért. Tehát az ipse önhibáján kívül lett aids-es.

Afrika... Az éhezés és az aids ellenére folyamatosan nő a népesség ami csak mégtöbb éhezést és betegséget von maga után. Tényleg nem értem azt a nőt vagy pasit aki ott van afrikában és nyomorog és azt látja hogy a környezetében éhenhalnak és mégis gyereket csinálnak. Nem tudom. Nem értem. Szörnyű lehet megszülni egy gyereket és végignézni ahogy éhenhal. De miért csinálják mégis? El kéne magyarázni nekik hogy mitől lesz a gyerek? Nem tudják?

kedd júl. 26, 2005 15:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Beválogattak a Fibernet (Kecskemét) kábelTV-telelfon vagy VoIP telefon tesztelő csapatába (így már nem csak mobilon beszélek ingyen (a T-mobil 3G teszt miatt, hanem vezetékesen is :) ).
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen kábeles telefonszámra is lehet számot hordozni? Ha beindul a szolgáltatás és olcsóbb lesz a matávnál, akkor jó lenne áthozni a számot.

Ez mi alapján megy?
Engem bezzeg nem válogattak be. :(
Megyek is majd ősztől a konkurenciához, mert ők ugyanazt a kábelnetet 1375-el olcsóbban adják.

kedd júl. 26, 2005 15:28
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
bár van ellenszere de akkor meg nem értem hogy miért keltenek pánikot a szakértők azzal hogy 5 éven belül olyan tömeges fertőzés lesz hogy 10 milka ember belehal.

Mert nincs mindenhol pénz az oltásra.

kedd júl. 26, 2005 15:20
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
Nos, igen. Valóban. De az sem mindegy hogy egy halálos betegséget hogy lehet elkapni!...
Azért azt sem kell elfeledni, hogy erre van (lesz) oltás, míg AIDS ellen csak ésszerű szexuális élettel lehet védekezni. Amit ugye elég nehéz betartani, ezért is terjed ennyire. A másik a szegénység, Afrikában van olyan terület ahol minden 3. ember fertőzött és ott már semmi nem állítja meg az elnéptelenedést.

kedd júl. 26, 2005 15:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Beválogattak a Fibernet (Kecskemét) kábelTV-telelfon vagy VoIP telefon tesztelő csapatába (így már nem csak mobilon beszélek ingyen (a T-mobil 3G teszt miatt, hanem vezetékesen is :) ).

Bexarás :D
Amúgy elvileg lehetséges ráhordozni a számot.Nekem egy upc-s szerelő mondta,amikor kicserélte a net modemet,hogy ha telefont is rendelnénk,akkor az ugyanolyan formátumú számmal kapjuk,mint a sima madzagost,de át is lehet vinni a mostani számunkat.És akkor a kábelmodembe kötnek egy telefon madzagot és így tudsz telefonálni bármilyen sima asztali készülékkel,meg persze voip telcsivel is.

kedd júl. 26, 2005 15:17
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 26, 2005 15:11
platina tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Pontosan. Ezért fog messze több ember AIDS-ben (illetve következményeiben) meghalni, mint madárinfluenzában. Lásd még: miért volt olyan "sikeres" a pestisjárvány, és miért felejtették el már a spanyolnáthát.

Igazad van... de csak akkor ha az illető nem tudja hogy aids-es és szanaszét szórja a vírust amerre csak jár... de rövidtávon a madárinfluenza hatékonyabban öl... bár van ellenszere de akkor meg nem értem hogy miért keltenek pánikot a szakértők azzal hogy 5 éven belül olyan tömeges fertőzés lesz hogy 10 milka ember belehal.

kedd júl. 26, 2005 15:09
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
Mert ha jó a nevelés ÉS egészséges az agya és lelke is, akkor élete során nem tud összeszedni "elmebajt".
Dehogynem!

kedd júl. 26, 2005 15:07
arany tag

Hozzászólás 
6230 írta:
Továbbá az aids-hordozó asszem évtizedekig is élhet úgy hogy szervezetében ott van a vírus de nem kezdte ki a szervezetét a betegség, csak magában hordozza. Viszont a madárinfluenzába hónapokon belül meg lehet pusztulni. Vagy még annyi sem kell. Nagyon nem mindegy.

Pontosan. Ezért fog messze több ember AIDS-ben (illetve következményeiben) meghalni, mint madárinfluenzában. Lásd még: miért volt olyan "sikeres" a pestisjárvány, és miért felejtették el már a spanyolnáthát.

kedd júl. 26, 2005 15:05
platina tag

Hozzászólás 
Nos, igen. Valóban. De az sem mindegy hogy egy halálos betegséget hogy lehet elkapni! Kimész az utcára és lélegzel és elkapod a betegséget és belehalsz. Vagy pedig CSAK testnedvekkel terjed (vér, hü...., sp....). Nagyon nem mindegy. Továbbá az aids-hordozó asszem évtizedekig is élhet úgy hogy szervezetében ott van a vírus de nem kezdte ki a szervezetét a betegség, csak magában hordozza. Viszont a madárinfluenzába hónapokon belül meg lehet pusztulni. Vagy még annyi sem kell. Nagyon nem mindegy.

kedd júl. 26, 2005 14:59
arany tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:

A tegnap linkelt Explorer-fektető lapon a linkgyűjteményben volt egy link, hogy a Firefox 1.0.3 pár durva biztonsági hibát javít. Megnéztem, 1.0.3-as volt fenn. Megnéztem a honlapját, 1.0.6 az aktuális :shock:
Jó, jó, de messze van a tökéletestől ez is...

kedd júl. 26, 2005 14:58
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Beszélgetésre szorul valaki? Ott a családja a barátai stb. Ja vagy hogy nincs senkije? Értem. ÉS PERSZE ERRŐL IS A FILMEK A ZENÉK ÉS A PC JÁTÉKOK TEHETNEK. Logikus.
Nem minden esetben tud segíteni egy barát, vagy egy szülő. Ha a gyereknek mondjuk szorongásos tünetei vannak, akkor mindenképpen szakember kell.
Hogy a gondokat mi okozza... az nagyon összetett, de a filmek és játékok csak nagyon kis mértékben befolyásolják ezt szerintem.

kedd júl. 26, 2005 14:57
arany tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Azt hittem hogy cégvezető csak az lehet aki hosszú éveken át keményen melózik és megmássza a szamarat, illetve a szamárlétrát. Le vagyok maradva. Ezek szerint huszonévesen is lehet valaki bankvezér. Érdekes.

Tényleg le vagy maradva. Több, mint tíz évvel. Nézz körül a multinacionális cég szócikk körül.
Idézet:
Szerintem az aids a kisebb gond.

Szerintük is az volt.
Idézet:
Világméretű influenza járvány amiben kb. 10 millió ember fog meghalni ha nem lesz időben beoltva mindenki

AIDS van, ez meg lesz (vagy nem).

kedd júl. 26, 2005 14:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kép

kedd júl. 26, 2005 14:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sy írta:
Ugyan, ha nincs vérre menő személyeskedés, politika vagy vallási vita, akkor semmi gond - még ha 200 HSZ is születik egy nap, pl. gyereknevelés témában. Legalább van mit olvasni, attól hülyébb még senki sem lett, hogy meghallgatott másokat :)
Kifolyna a szemem, ha minden topik minden hsz-ét olvasnám nap mint nap. Gondolom bele-bele olvasgatsz, aztán ha "csúnya" cenzúrázol, ha érdekes tovább olvasol/"beleszólsz" :)

kedd júl. 26, 2005 14:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na az pont nincs... :( Na mindegy, majd ha nő a cég, fejlesztesz S40-re is :wink:

kedd júl. 26, 2005 14:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bocsánat, nem írtam.
Az összes Nokia Series 60-as családba tartozó telefonon.

kedd júl. 26, 2005 14:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Smiley Fogó
Verzió 1.0

Milyen telókon megy?

kedd júl. 26, 2005 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Fiatal bankvezetők??? Az hogy lehet?
Biztosan rossz nevelést kapott... (Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni...)
nokia.6230 írta:
Azt hittem hogy cégvezető csak az lehet aki hosszú éveken át keményen melózik és megmássza a szamarat, illetve a szamárlétrát.
Azért lett AIDS-es, mert a szamarat mászta meg...

Én kérek elnézést... ;)

kedd júl. 26, 2005 14:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
divX-ből milyen progival csinálhatok avi-t vagy mpeget?
Super Video Converter, vagy Advanced Video Converter. (És persze a codec pack fenn legyen)

kedd júl. 26, 2005 14:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:

Virtual Dub

kedd júl. 26, 2005 14:16
platina tag

Hozzászólás 
Fiatal bankvezetők??? Az hogy lehet? Azt hittem hogy cégvezető csak az lehet aki hosszú éveken át keményen melózik és megmássza a szamarat, illetve a szamárlétrát. Le vagyok maradva. Ezek szerint huszonévesen is lehet valaki bankvezér. Érdekes.

Szerintem az aids a kisebb gond. Amit tegnap mondtak be az kicsit durvább. Világméretű influenza járvány amiben kb. 10 millió ember fog meghalni ha nem lesz időben beoltva mindenki. Egy ilyen járvány kitörésének az esélye 90% a következő 5 évben. Csak annyi kell hogy a távolkeleti madárinfluenza vagy mi a fene emberről emberre is terjedjen. És az kicsit durvább lesz mint az aids mert levegő útján is terjedni fog nem csak testnedvekkel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd júl. 26, 2005 14:20-kor.

kedd júl. 26, 2005 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 26, 2005 14:14
arany tag

Hozzászólás 
Ez a két ötletem van:

1) Kijelölni az egészet, feltenni a tabulátorokat, ezután egyelni a sorokat
2) Makrót készíteni a tabulátor felviteléről, azt minden sorban lejátszani

kedd júl. 26, 2005 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Valahol most hallottam, hogy ma Magyarországon főleg a fiatal értelmiség körében terjed az AIDS, gondolom, valamelyik kitalálta, hogy ő okos, egy vírus nem fog ki rajta, a többinek meg ez lett a threndy. És még nem is gyerekek...
Hmmm...

"...Magyarországon az anonim HIV-szűréseken 2005 áprilisáig annyi beteget regisztráltak, mint tavaly egész évben... ...Az új fertőzöttek szinte kivétel nélkül a jó egzisztenciájú, magasan képzett fiatalok (például bankvezetők, közhivatalnokok, tanárok) közül kerülnek ki, mondta Balogh. A főorvos szerint a huszonévesek igen széles rétege alig tud valamit a szexuális úton terjedő betegségekről, így ezek a fiatalok könnyen és felelőtlenül mennek bele a gyors, bizonytalan kapcsolatokba..."

Ez egyszerűen döbbenet... :shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd júl. 26, 2005 14:11-kor.

kedd júl. 26, 2005 14:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 785  Következő