Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 4:57

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Leszámítva az SD 10-szeres sebességét... :wink:

A telefon a szűk keresztmetszet. :roll:

szer. jún. 08, 2005 8:46
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Nekem volt hasznalatban MMC, most SD-vel hasznalom. Nem nagyon tapasztalok semmilyen kulonbseget.

Leszámítva az SD 10-szeres sebességét... :wink:

szer. jún. 08, 2005 0:09
ezüst tag

Hozzászólás Re: JAM
Jumboo írta:
hívd fel az ügyfélszolgálatot. 1230.

Ok-ok, de ez nem "t-zones"-os mail cím hanem "t-online"-os (vagyis "axelero"-s). Ilyen mail címről is letudom tölteni a mail-eket vagy én csak a Mobil Postás mail címről lennék jogosult letölteni a mail-eket mivel pannonos vagyok??

kedd jún. 07, 2005 22:32
ezüst tag

Hozzászólás 
http://mpx200.netdisk.hu/

itt sok mindent megtalalsz

kedd jún. 07, 2005 14:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!már régóta megvan a telóm,de mostanában kezdtem vele komolyabban foglalkozni.kérésem:tud vki rá magyar-angol szótárprogramot?????? :roll: én nézegettem,de magyart még nem sikerült találnom.másik?GPS progit vki?? egyáltalán tud ilyet a teló???előre is köszönöm a válaszokat

kedd jún. 07, 2005 14:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Jam. írta:
Komolyan mondom már **** ezt a telefont, egész délután a "csd"-s wap beállításávaé próbálkoztam, de nem jött össze. :(
Elővettem a jó öreg siemens c45-öt, hogy megnézzem él-e a wap előfizetésen, kb. 2 perc állítgatás után tudtam wapolni a c45-ön.
Nem igaz, hogy napokat kell szenvedni a telefon beállításával. :(
Akinek már sikerült ilyen wapot beállítani a telón az légyszívesírja le nekem "szájbarágósan", hogy hogyan kéne, mert én már megőrülök.
SM2003 van a telón és az adathívás alapú Pannon W@P-ot szeretném beállítani.

Segítsetek lécci!

kedd jún. 07, 2005 12:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem volt hasznalatban MMC, most SD-vel hasznalom. Nem nagyon tapasztalok semmilyen kulonbseget.

kedd jún. 07, 2005 12:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Bementem egy mobil szervizbe, elmondtam mi a baj, adott kipróbálni egy TransFlash kártyát egy SD átalakítóval és kiválóan működik 30 perce megy a lejátszás és semmi hiba, igaz, 64 MB-s, de működik, szerintetek az SD jobb mint az MMC (ebben a telefonban)? Biztos jobban szereti az SD, a legtöbb mobil oldalon is SD-vel "reklámozzák".

kedd jún. 07, 2005 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem jó a FAT32-vel sem, 1 zene lement, továbbléptettem, egy kicsit beszaggatott aztán megállt, és onnantól nincs memkari a telefonban.Szerintem az lesz,hogy szerzek egy másik kártyát, vagy visszarakom a 2002-t és irány pannon szerviz.

kedd jún. 07, 2005 8:38
arany tag

Hozzászólás 
Hehe..nekem meg olyan gondom volt a memkártyával...hogy egész egyszerüen nem látta a telefon.Egy 256-os noname darabról volt szó.
A fényképezőgép tökéletesen vitte,de a telón soha nem jelent meg Mounted Volumeként.aztán már holt ideg voltam...és dühönbe egy picit meghajlitgattam magát a kártyát...majd visszaraktam....azóta működik... :lol:

kedd jún. 07, 2005 8:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem próbáltam még a teló memójából, hogy megáll-e, mert legalább 2-3 zene után szokott leállni, annyi hely meg nincs.
Megpróbálom a FAT32-t.
Köszi mindent!

kedd jún. 07, 2005 8:21
ezüst tag

Hozzászólás 
molger írta:
Szóval, adott egy mpX200-as 128 MB Samsung MMC-vel, de zenehallgatás közben "elveszti a telefon", nem látja. és nem megy tovább a zene... és onnan nincs tovább mounted volume. Kiveszem a kártyát, visszarakom és minden ok egy ideig. Ha nem hallgatok zenét akkor minden jó, pl: képeket nézek, olvasok, egyéb. 1 hónapos a kártya, ráadásul samsung. Mitõl lehet ez?Milyen mp3 formátum kell neki? WM2003 van fenn, de 2002-vel is ezt csinálta, érintkezés hiba nem lehet (asszem) már szinte szorul a slotban. Mi lehet az oka, találkozott már valaki ilyennel?

Nekem 1 GB-s SD van, es nekem az volt a problemam, hogy kb. 280 mega ratoltese utan nem tudta kezelni a telcsi a tovabbi teruleteket. Akkor sem, ha a telefonon belul probaltam masolni, es nem PC-rol. Elert idaig, es lehalt, mindenfele krikszrakszot mutatott a directoryk helyen, es eldobta a kartyat, csak a reset segitett.
Atofrmaztam a kartyit FAT32-re, es azota hibatlan, sohasem dobja el, tokeletesen mukodik, mp3lejatszassal, mindennel.

A te problemad nem biztos, hogy ez, plane, hogy MMC, es nem SD. Attol, hogy samsung meg lehet inkompatibel. Ezeket a kartyakat is tobbfele chippel gyartjak, mas a sebesseguk, aramfelveteluk, stb, szoval konnyen meglehet, hogy kompatibilitasi problemad van. Szerintem formazd at FAt32re, es probalkozz. Ha nem jon be, probalj egy masik kartyat.

Tobbieknek : Valamelyotok emlitette korabban, hogy ki lehet kapcsolni a kartyat progibol, ha nem hasznalod, ezzel is novelve a keszenleti idot.
Akarhogy keresem nem talalom a progi nevet.... :) tudtok segiteni ?

kedd jún. 07, 2005 7:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Komolyan mondom már **** ezt a telefont, egész délután a "csd"-s wap beállításávaé próbálkoztam, de nem jött össze. :(
Elővettem a jó öreg siemens c45-öt, hogy megnézzem él-e a wap előfizetésen, kb. 2 perc állítgatás után tudtam wapolni a c45-ön.
Nem igaz, hogy napokat kell szenvedni a telefon beállításával. :(
Akinek már sikerült ilyen wapot beállítani a telón az légyszívesírja le nekem "szájbarágósan", hogy hogyan kéne, mert én már megőrülök.
SM2003 van a telón és az adathívás alapú Pannon W@P-ot szeretném beállítani.

hétf. jún. 06, 2005 22:57
ezüst tag

Hozzászólás Re: WAP
Jam. írta:
Az adathívás alapú Pannon Wapot be tudom állítani valahogyan a telefonon? Mert én sokat próbálkoztam, de nem jött össze.

Valaki esetleg? :(

hétf. jún. 06, 2005 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Lehet hülye a kérdés, de valaki tudja hogy a Destinator 3.075-t(PPC) tartalmazza-e a Destinator SP-t?

hétf. jún. 06, 2005 18:16
vas-tag

Hozzászólás 
köszi!

hétf. jún. 06, 2005 16:37
platina tag

Hozzászólás 
http://www.tar.hu/szaki74/2002hangok.zip

Tessék!

hétf. jún. 06, 2005 16:14
vas-tag

Hozzászólás elveszett csengőhangom
Sziasztok!

először is köszi a sok okosságot, amit itt a fórumban összeszedtetek

Nektek köszönhetően számos király progit ismertem meg, valamint sokminden ujat megtudtam a telomról

Egy problémám még is lenne:
supermoto telepités előtt szinte minden cuccomat backupoltam - kivéve a csengőhangokat. az uj oprsz-ben sajna nincs meg az eddig általam használt "Moonlit Haze".

Keresgéltem neten, de valahogy egyik moonlit haze sem az a verzsn, ami a 2002-ben volt

2002 tulajok, légyszi valaki emilezze el nekem (hakker@freemail.hu), vagy tegye ki netre, köszi előre is

ace666

hétf. jún. 06, 2005 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Aki az spklubon még nem találkozott vele:

:arrow: http://wm1.ic.cz/

progiarzenál, átlátható, minden egy helyen...

hétf. jún. 06, 2005 14:11
arany tag

Hozzászólás 
Amiket írtam azokat próbáltad? A formátum mindegy, lejátszik mindent. Más kártya, telefon memóból való lejátszás, stb. Különben lehet hogy maga a telefon **** hw-sen. Láttam már ilyet, igaz nem ezen a típuson.

hétf. jún. 06, 2005 11:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Szóval, adott egy mpX200-as 128 MB Samsung MMC-vel, de zenehallgatás közben "elveszti a telefon", nem látja. és nem megy tovább a zene... és onnan nincs tovább mounted volume. Kiveszem a kártyát, visszarakom és minden ok egy ideig. Ha nem hallgatok zenét akkor minden jó, pl: képeket nézek, olvasok, egyéb. 1 hónapos a kártya, ráadásul samsung. Mitől lehet ez?Milyen mp3 formátum kell neki? WM2003 van fenn, de 2002-vel is ezt csinálta, érintkezés hiba nem lehet (asszem) már szinte szorul a slotban. Mi lehet az oka, találkozott már valaki ilyennel?

hétf. jún. 06, 2005 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
molger írta:
Tehát, van erre a telefonra 2003SE?

Nincsen... Kevés a telefon belső memóriája és hardwaresen is gyenge hozzá...

vas. jún. 05, 2005 20:59
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
Tehát, van erre a telefonra 2003SE?

vas. jún. 05, 2005 20:40
ezüst tag

Hozzászólás WAP
Az adathívás alapú Pannon Wapot be tudom állítani valahogyan a telefonon? Mert én sokat próbálkoztam, de nem jött össze.

vas. jún. 05, 2005 13:17
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
Idézet:
Az SE fent van már?

Nincs azt mondták a másik topicban, hogy erre nincs!ha még is lenne azt honnan tudnám letölteni?

Ezt poénból mondta Jumbi. A "másik" topicban ö mondta hogy az se-röl csak álmodozz, mert erre a telóra NINCS!

vas. jún. 05, 2005 12:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Az SE fent van már?

Nincs azt mondták a másik topicban, hogy erre nincs!ha még is lenne azt honnan tudnám letölteni?

vas. jún. 05, 2005 9:41
platina tag

Hozzászólás 
>- Outlook vagy Outlook Expressz?

Vazze, tényleg! Emelnem kell a Cavinton adagomat... Egyszer egy fórumon már a számba rágták, hogy az outlook az nem egyenlő az outlook expresszel. És akkor csodálkozom, hogy miért nem szinkronizál... **** hiba, és még csak nem is a készülékben...
Köszi!

szomb. jún. 04, 2005 19:54
ezüst tag

Hozzászólás Re: profimél
Jumboo írta:
No akkor:

Vedd elö a beállítások-kapcsolat
beállítások-GPRS-t.

Új fiók, neve legyen pl. profi. Mutasson egy olyan csat.típusra amit nem használsz másra, pl. Work. Add meg az APN-t, és kész. A Profiban beállítások, kapcsolatnál hivatkozz a Work-re, és ne állítgass sehol proxyt meg SSL-t, meg semmitsenem. Lényegében ugyanazokkal a paraméterekkel megy mint a beépített kliens. A levelek letöltéséhez, küldéséhez nem kell proxy szerver. Ahhoz kellene pl. hogy egy levélben lévö linkre rákattintva behozza az oldalt.

Sztem én vagyok a hülye de mit írjak vodánál apnhez?(yahoo.co.uk-os mailbox)mert a normál apn címmel nem megy...

szomb. jún. 04, 2005 11:00
Profil Privát üzenet küldése YIM
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
...Itt mindenkivel foglalkoznak csak velem nem! :( Értem hogy nem annyira lényeges mint a ti GPRS/WAP/E-MAIL beállításotok, amivel már egy éve kinlódtok, de adjam el a telcsit mert valami nem jó benne? :?: inkább segítsetek! :!: Köszi!

érdekes hogy mindenkinek a saját problémája a fontos, nem?
kizártad már egyáltalán hogy mi a probléma oka? pl. másoltál már mp3-at a telefon memóriájába és próbáltad lejátszani onnan, hogy megy-e? vagy másik kártyáról?
különben ha beteszed a kártyát egy olvasóba, és megnézed a tulajdonságokat, ott kiírja hogy FAT-ban van formázva...
ui: Az SE fent van már? :)

szomb. jún. 04, 2005 10:31
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
Bocs, hogy közbeszólok! Pillantsatok már rá az előző hsz-emre! Köszi!!

sima FAT file rendszer kell a kártyának, telóról pl resco explorerrel lehet formazni frankon: action/format és kiválasztod a storage cardot.
de hoyg miért csinálja hogy egyszer scak eltünik a kártya azt passzolom.

szomb. jún. 04, 2005 8:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, hogy közbeszólok! Pillantsatok már rá az előző hsz-emre! Köszi!
Itt mindenkivel foglalkoznak csak velem nem! :( Értem hogy nem annyira lényeges mint a ti GPRS/WAP/E-MAIL beállításotok, amivel már egy éve kinlódtok, de adjam el a telcsit mert valami nem jó benne? :?: inkább segítsetek! :!: Köszi!

szomb. jún. 04, 2005 7:18
arany tag

Hozzászólás JAM
hívd fel az ügyfélszolgálatot. 1230.

pén. jún. 03, 2005 21:27
ezüst tag

Jumboo írta:
No akkor:

beállítások-GPRS-t.

Új fiók, neve legyen pl. profi. Mutasson egy olyan csat.típusra amit nem használsz másra, pl. Work. Add meg az APN-t, és kész. A Profiban beállítások, kapcsolatnál hivatkozz a Work-re, és ne állítgass sehol proxyt meg SSL-t, meg semmitsenem. Lényegében ugyanazokkal a paraméterekkel megy mint a beépített kliens. A levelek letöltéséhez, küldéséhez nem kell proxy szerver. Ahhoz kellene pl. hogy egy levélben lévö linkre rákattintva behozza az oldalt.

És mit írjak az APN-hez, ha pl. T-online-os mailbox-om van?

pén. jún. 03, 2005 20:16
arany tag

Jumboo írta:
No akkor:

beállítások-GPRS-t.

Na akkor itt van a kutya elásva, mert a vodánál csak a netet használók tudnak levelezni, míg pl. pannonnál nincs ilyen "szigor". Ebből következik, hogy a pannon vappal lehet huncutkodni, a vodáéval sajna nem.

Ha valakinek van ellenérve/neki müxik akkor ne tartsa magában...

pén. jún. 03, 2005 16:29
arany tag

Hozzászólás profimél
No akkor:

beállítások-GPRS-t.

pén. jún. 03, 2005 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Hogy lehet formázni a telefonról a memkártyát?Milyen filerendszer kell neki?
Engem megöl ez a telefon! Egy idő után nem látja a memóriakártyát! Ez mitől lehet? Pl: 2 zene lemegy pocketmusic-al és a következő zene felénél abbamarad a lejátszás.Kiveszem, ha visszarakom megy újra!
Biztos van valami magyarázat!
Köszi!

pén. jún. 03, 2005 14:39
arany tag

Jumboo írta:
mleslie írta:
...A ProfiMailt vegyük már rá valahogyan, hogy hajlandó legyen letölteni a leveleket a wap hozzáféréssel.

Van valakinek valami ötlete?

Van. Nem kell ahhoz még wap hozzáférés sem, csak ugyanaz mint a beépített kliensnek. Simán egy APN, proxy nélkül. Úgy próbáltad már?
:)

Na ez engem is érdekelne bővebben..picit szájbarágósabban...thx.

pén. jún. 03, 2005 11:04
arany tag

Hozzászólás 
snapscan írta:
... ActiveSync fent van (3.8), elindítottam erre a telon lévő pár számot is letörölte ahelyett, hogy az outlook címjegyzékéből feltette volna ...

Nos, a dolog gyanús. Igazad lehet abban, hogy valamit te csinálsz rosszul. Én azért kedvelem az MPX-et, mert nagyon jól dolgozik együtt az Outlook-kal.

- Outlook vagy Outlook Expressz?
- Próbáltad-e már törölni az Active Sync-ben a kapcsolatot (telefon és gép "párosítását") ? Ez megoldás lehet, mert akkor újra definiálhatod a kapcsolatokat.
- Nézz rá a szinkronizációs beállításokra. Ellenőrizd, hogy a névjegykártya szinkorinzációnál milyen beállítások vannak.
- Ellenőrizd, hogy valóban törlésre került-e a telefonon a kontakt, vagy csak átnevezte és így máshová került, mint ahol kerested. (ezt a szám bepötyögésével és hívásával pl. ki tudod próbálni)

Elsőre ezek az ötleteim. Tudósíts a fejleményekről!

Balázs

pén. jún. 03, 2005 8:34
arany tag

Hozzászólás 
snapscan írta:
Sziasztok, előre jelzem, még csak a 43. oldalon tartok, de mivel addig nem volt szó róla, szeretném megkérdezni, hogy is van a dolog a szinkronizálással, mert az outlook címjegyzékében minden benne van....

Nekem így van beállítva az ActiveSync (és működik):
Options/Rules --> Desktop: Leave the item unresolved, Server: Always replace the item on my device

pén. jún. 03, 2005 8:33
arany tag

Jumboo írta:
mleslie írta:
...A ProfiMailt vegyük már rá valahogyan, hogy hajlandó legyen letölteni a leveleket a wap hozzáféréssel.

Van valakinek valami ötlete?

Van. Nem kell ahhoz még wap hozzáférés sem, csak ugyanaz mint a beépített kliensnek. Simán egy APN, proxy nélkül. Úgy próbáltad már?
:)

No egy kicsit késő van, én meg eléggé lefáradtam ma. Kifejtenéd egy picit bővebben?

Akár a beépített kliens működésre bírása is érdekelne, de a Profimail is.

Nekem a beépített kliens még a net hozááféréssel (voda 3125Ft) se nagyon akart menni, nemhogy wappal, vagy wap nélkül meg pláne.

csüt. jún. 02, 2005 22:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!válaszoljatok légyszi a kérdésemre! Miért nem megy a pocket music, ja és nem azért nem lehet tallózni mert **** a memkari, mert kártya nélkül se tudok. Járt már így valaki?

csüt. jún. 02, 2005 20:55
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok, előre jelzem, még csak a 43. oldalon tartok, de mivel addig nem volt szó róla, szeretném megkérdezni, hogy is van a dolog a szinkronizálással, mert az outlook címjegyzékében minden benne van. Az ActiveSync fent van (3.8), elindítottam erre a telon lévő pár számot is letörölte ahelyett, hogy az outlook címjegyzékéből feltette volna. Be van állítva, hogy az eszközre szinkronizáljon, de tökmindegy, mert az outlook címjegyzékében sem cserélte le a címeket és nem tette bele az újakat, tehát visszafelé sem mentek a címek. Tuti én szúrok el vlmit, valaki röviden, tömören leírná nekem??? Nem bánom milyen fájlban és milyen progiban kell tárolni a telefonszámokat, csak menjenek át a telóra.
Előre is köszönöm!

csüt. jún. 02, 2005 19:10
vas-tag

Hozzászólás Hívás szétkapcsolás
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e már valaki azzal, hogy a telcsi a hívások jó részét 0, vagy 2mp-el befejezi, ha felveszem, illetve a többinél egyszer csak azt veszem észre, hogy már senki sincs a másik oldalon, és egyedül beszélek...
Zsír új a teló, WM2003 feltéve (SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img).
GSM FIX segíthet ezen? Siman feltolom Upgrade wizarddal, mint a teljes flasht. A kezdő címek benne vannak az állományban (.img)?

Megköszönnék minden segítséget/információt.

Molni

csüt. jún. 02, 2005 14:37
vas-tag

Hozzászólás 
Értem. Szóval az volt a probléma, hogy mivel rossz helyre másoltam, amikor lemerült a telefon és kikapcsolt kikapcsolt, elvesztek a fájlok. Világos.

Köszi a segítséget, alkalomadtán meghálálom... :D

csüt. jún. 02, 2005 13:30
arany tag

Hozzászólás hangok
Vagy ha 2003 van fent, akkor érdemes a Storage Card gyökerébe másolni.

csüt. jún. 02, 2005 13:18
arany tag

Hozzászólás Re: Törlődnek a csengőhangok
Annacska írta:
Ha midi illetve wav csengőhangokat másolok fel a belső memóriájába, akkor azokat 4-5 nap elteltével automatikusan törli, egyetlen szó nélkül, hiába csinálok vele akármit.

Ott a hiba, hogy nem a Windows könyvtárba kellene bemásolni a hangokat (ilyenkor kikapcsolás után valóban elszállnak a hangok, bármit csinálsz), hanem a \Storage\Application Data\Sounds könyvtárba.

csüt. jún. 02, 2005 11:47
ezüst tag

Hozzászólás MXP200
Halottátok, hogy a Motorola nem fogja folytatni az MPX gyártást? Mármint nem lesz utódja már az MPX220-nak sem, sőt leállították a gyártását a jelenleginek is. Szóval igazi ritkaságnak fog számítani az MPX telcsi. Csak úgy érdekességként meséltem el. :)

csüt. jún. 02, 2005 10:45
vas-tag

Hozzászólás Törlődnek a csengőhangok
Sziasztok! Nem tudom, ez a kérdés felmerült-e már, igazából nem volt türelmem 112 oldalnyi hozzászólást elolvasgatni.

A problémám a következő:
2 hónapja függetlenül vettem a telefont, nagyon szeretem, csak 1 nagy bajom van vele. Ha midi illetve wav csengőhangokat másolok fel a belső memóriájába, akkor azokat 4-5 nap elteltével automatikusan törli, egyetlen szó nélkül, hiába csinálok vele akármit.

Másnak is volt már ilyen problémája vagy csak engem nem szeret?

Ja a feltöltést Total Commanderen keresztül csinálom, a párom variált valamit a számítógépemen, hogy meg lehessen csinálni. Nemtom, ennek lehet-e vmi köze hozzá.

Lécci segítsetek!

Előre is köszi...

csüt. jún. 02, 2005 10:37
ezüst tag

Hozzászólás 
3 hetes SAMSUNG memkártya... biztos hogy döglődik? Azt hogy nem tudok tallózni úgy értettem, hogy rámegyek a browse-ra de nem történik semmi marad a beállítás képernyő!

csüt. jún. 02, 2005 4:20
ezüst tag

Hozzászólás 
soltee írta:
És végül kártyacsere lett, mert megdöglött!
:roll: :roll: király... :oops:

csüt. jún. 02, 2005 4:12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 188  Következő