Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 17:50

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
@kano
http://www.telefon-treff.de/showthread. ... did=173573
itt lelkes németek ujjonganak, hogy határozottan jobban bírja az aksija, mint a k700-é
(ami konkrétan persze használattól függően változhat, mondjuk egy nap és öt nap között)

hétf. jún. 06, 2005 12:56
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
...

off
Persze hogy nincs de ez az egyik kabala szavam..
on

hétf. jún. 06, 2005 12:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
ON!!!

Megjelent egy igen részletes teszt angolul a Mobileburn oldalán!

A K750i hiavatalos magyar honlapja is végre teljes fényében pompázik!

hétf. jún. 06, 2005 11:39
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Az Apróneten 87k-ért árulják már!(Lehet, hogy SufniGSM-es gari van rá? :lol: )
Remélem, hogy a szolgáltatóknál is reális áron lesz!!!!!!! :lol:
Akinek már sikerült szert tennie ilyen telóra írja le legyen szíves, hogy az akksija mennyit bír! Thx!!

hétf. jún. 06, 2005 11:15
platina tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
nyuszy írta:
Sam Fisher írta:
Nem is mondtam semmi olyan dolgot..
Csak Z300-rol írtam...

Ok nem írok Sasmungrol nem Samsung topikba.
De. Akkor nem kell fikázni telot..
Ha nem lesz fikázás vagy lenézés addig én sem írok semmit se a Samsungról.

Te mondd, úgy mégis, mit vársz?
Egy SE topicba írogató emberek feltehetően a SE-t szeretik. Nem a Samsungot. És esetleg ennek hangot is adnak.
Nyitottál már egy vödörnyi samsungos topicot, istenítsd ott a kedvenceidet, a SE-fanok meg nem írják oda, hogy miért nem szeretik. Ennyi.

Téma lezárva! (Kéretik betartani, kár lenne a K750 topicját becsukni...)

Bocsánatot kérek valóban egy kicsit túl elfogult voltam..
Majd máskor megpróbálok uralkodni magamon.

K750 Best of best. 8)

Nincs olyan, hogy best of best :roll: :evil: .

hétf. jún. 06, 2005 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Sam Fisher írta:
Csak Z300-rol írtam...

Egy SE topicba írogató emberek feltehetően a SE-t szeretik. Nem a Samsungot. És esetleg ennek hangot is adnak.
Nyitottál már egy vödörnyi samsungos topicot, istenítsd ott a kedvenceidet, a SE-fanok meg nem írják oda, hogy miért nem szeretik. Ennyi.

Bocsánatot kérek valóban egy kicsit túl elfogult voltam..
Majd máskor megpróbálok uralkodni magamon.

K750 Best of best. 8)

hétf. jún. 06, 2005 6:04
platina tag

Hozzászólás 
adam526 írta:
Nektek nincsenek softweres hibák a telefonnal? Mert angol fórumokon olvastam, hogy van egy pár hiba a telóval. Mondjuk ezeket a hibákat a következő szoftverfrissítéssel orvosolni lehet
:?: :?:

Nekem még csak egyszer fagyott le wapozás kozbe.Ja és nincs ékezet sms nél.

vas. jún. 05, 2005 21:08
Moderátor

Hozzászólás 

Hm, van egy pár... a SE követi az eddigi hagyományokat sajnos :(. Jól értem, hogy azt írja a k700-ra, hogy 300 kb a max MMS méret? Tudtommal csak 100 kb.

vas. jún. 05, 2005 16:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
olvasd el:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=93260

vas. jún. 05, 2005 16:18
Moderátor

Hozzászólás 
adam526 írta:
Nektek nincsenek softweres hibák a telefonnal? Mert angol fórumokon olvastam, hogy van egy pár hiba a telóval. Mondjuk ezeket a hibákat a következő szoftverfrissítéssel orvosolni lehet

S milyen hibákról írtak?

vas. jún. 05, 2005 16:15
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. jún. 05, 2005 15:10
arany tag

Hozzászólás 
Megujult a K750i oldala:
http://www.sonyericsson.com/k750/

Nagyon tetszetos, csak lassu (flash :x ).

vas. jún. 05, 2005 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Én szerintem a jövő héten megveszem. Egy kérdésem lenne: Az angol menüs telefonokban lehet ékezettel írni sms-t? Mert engem nem zavarna az angol menü, de az ékezetek hiánya igen.

Nem akarok reklámozni, de az én oldalam a k750i-vel foglalkozik, ott van egy csomó java játék: http://sek750i.uw.hu

Légyszi írja meg az, akinek megvan, hogy hol vette!! Mert a legtöbb kártyafüggetlen boltban nem bízom. Van hozzá gyári SE gari?

vas. jún. 05, 2005 12:56
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
gabesszzg írta:
Nekem nagyon tetszik ez a telefon nem tökéletes (bár már kozel van ahhoz :) )de hát olyan telefon szerintem sincs hogy tökéletes.Amin most meglepödtem hogy olyan iszonyat hangosan idegesítő amikor az aksiban kevé a szufla hogy az vmi leirhatatlan 8) Szal hangos és kész :oops: Nem tudna valaki ajánlani valami jó kis oldalt vmi játék kéne rá mert nekem nem nagyon tetszenek az alapjátékok :twisted: .

Na, akkor ez is cserélve lesz egy hét múlva! :lol: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vas. jún. 05, 2005 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
arlepo írta:
Miért jó a szolgáltatóknak, hogy ennyire húzzák a bevezetését a K750i-nek? Európában már szinte mindenütt elérhető. :?

Még ott r*had a raktárakban, készleten a sok K700i. :twisted:

vas. jún. 05, 2005 12:09
Moderátor

Hozzászólás 
gabesszzg írta:
Nekem nagyon tetszik ez a telefon nem tökéletes (bár már kozel van ahhoz :) )de hát olyan telefon szerintem sincs hogy tökéletes.Amin most meglepödtem hogy olyan iszonyat hangosan idegesítő amikor az aksiban kevé a szufla hogy az vmi leirhatatlan 8) Szal hangos és kész :oops: Nem tudna valaki ajánlani valami jó kis oldalt vmi játék kéne rá mert nekem nem nagyon tetszenek az alapjátékok :twisted: .

Na, akkor ez is cserélve lesz egy hét múlva! :lol: :twisted:

vas. jún. 05, 2005 11:50
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
Odo írta:
Valami gond van?

Mondtam ilyent? :-)

Guni

OFF
Igen. Bár nem tudom miért lettem előhozva... hogy ne legyen tovább offolva, privátban jöhet a válasz.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo vas. jún. 05, 2005 11:58-kor.

vas. jún. 05, 2005 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Miért jó a szolgáltatóknak, hogy ennyire húzzák a bevezetését a K750i-nek? Európában már szinte mindenütt elérhető. Hozassak németből, vagy várjak jó erősen itthon??? :?

vas. jún. 05, 2005 11:03
Moderátor

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Csak Z300-rol írtam...

vas. jún. 05, 2005 10:24
ezüst tag

Hozzászólás 
felvettelek msn-re, majd küldök párat :D (addig is nézz körül silentkiller s700-as oldalán, ott van pár játék k700-ra, azok is szépen mennek a k750-en is:) )

szomb. jún. 04, 2005 23:11
platina tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Kedves Sam!

Még egy Samsung-imádás egy nem samsungos topicban, és nem úszod meg hsz-törléssel!

nyuszy

Ok értetem.

OFF:Uhh sejtem hogy vmi szépet nekem irtál 8) Amúgy én nem fikáztam egyszerüen csak mondtam ,hogy nekem nem tetszenek a samsungok szépek meg minden de nekem nem jonnek be :roll: Sztem mindenkinek meglehet a saját véleménye ezekröl a dolgokrol. :wink:
ON:Nekem nagyon tetszik ez a telefon nem tökéletes (bár már kozel van ahhoz :) )de hát olyan telefon szerintem sincs hogy tökéletes.Amin most meglepödtem hogy olyan iszonyat hangosan idegesítő amikor az aksiban kevé a szufla hogy az vmi leirhatatlan 8) Szal hangos és kész :oops: Nem tudna valaki ajánlani valami jó kis oldalt vmi játék kéne rá mert nekem nem nagyon tetszenek az alapjátékok :twisted: .

szomb. jún. 04, 2005 22:40
platina tag

Hozzászólás 
Bocs az OFF-ért de azért ezt már én sem hagyhatom szó nélkül... SENKI (leírjam neked mégegyszer vagy betűzzem?) nem fikázott vagy "lenézett". Itt a fórumon egyedül te nézel le mindent ami nem samsung. Ezzel eléred azt, hogy MINDENKI téged néz le ezért a hozzáállásért mert kevés ember van aki annyira korlátolt, hogy megértse: nem a telefon márkájától vagy árától leszel "faxagyerek" hanem, attól hogy nem szemeteled tele az egysoros "okoskodásaiddal" a fórumot és hajlandó vagy segíteni a másiknak amikor segítség kell, legyen szó bármiről-bárkiről... El kéne már feljtened a "világ legjobb telefonja", "csak ez az igazi", "best of best" meg mitoomén milyen marhaságokat amiket írogatsz (a helyesírást már nem is említve). Erre senki nem kiváncsi és csak fölöslegesen piszkálod a fórumon lévő embereket (arról nem is beszélve, hogy ostobaság valamire azt mondani, hogy a "legjobb")... További jó fórumozást Sam(sung)!

szomb. jún. 04, 2005 22:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Én ugyan a szöveget már nem láttam amit írtál,de nekem az aláírásod is bőven elég... :shock:

Csak Z300-rol írtam...

szomb. jún. 04, 2005 22:08
platina tag

Hozzászólás 
Én ugyan a szöveget már nem láttam amit írtál,de nekem az aláírásod is bőven elég... :shock:

szomb. jún. 04, 2005 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Sam!

Még egy Samsung-imádás egy nem samsungos topicban, és nem úszod meg hsz-törléssel!

nyuszy

Ok értetem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sam Fisher szomb. jún. 04, 2005 22:08-kor.

szomb. jún. 04, 2005 21:48
platina tag

Hozzászólás 
Valaki itt egyszer a fórumon azt mondta, hogy a D500 az "üzleti", magas minőségű telefon amíg az E széria marad divattelefonnak. Valóban kezdünk "samsungosodni" a K750i topicban :roll:

szomb. jún. 04, 2005 21:34
platina tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Az alapvető probléma ott van, hogy az E720at is kihegyezték a multimédiára (kamera, NAGYON jó videórögzítés, mp3 lejátszás, stb...) csak éppen kihagyták a bővíthető memóriát. Innentől kezdve nekem eléggé öszvérszerűnek tűnik a telefon. Kár érte... A lényeg, hogy a D500 babérjait nem fogja veszélyeztetni - de ennek ellenére is valószínű, hogy rengeteget fognak majd eladni belőle.

Nem is a memória a gond vele,bár persze azt is meg kellett volna oldani,de milyen dolog ez hogy a videó szebb,a fényképezés meg rosszabb mint a d500-ban?Minek ez a kompromisszum?Talán csak nem arra gondoltak hogy van aki megveszi mind a kettőt? Biztosan nem.De akkor komolyan érthetetlen. Bocsánat az Off-ért tényleg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bibby szomb. jún. 04, 2005 21:35-kor.

szomb. jún. 04, 2005 21:33
platina tag

Hozzászólás 
Elégedett vagyok a telefonnal, a kamerájával is (fotózom Canon dSLR-el meg van egy Canon IXUS 40 csebcsodám) úgyhogy a fotó funkció (pláne a szolgáltatási) csak hab a tortán. Tisztán a videórekorder funkcióra értettem amikor kérdeztem, hogy miért fontos dolog a mozgókép?

Az alapvető probléma ott van, hogy az E720at is kihegyezték a multimédiára (kamera, NAGYON jó videórögzítés, mp3 lejátszás, stb...) csak éppen kihagyták a bővíthető memóriát. Innentől kezdve nekem eléggé öszvérszerűnek tűnik a telefon. Kár érte... A lényeg, hogy a D500 babérjait nem fogja veszélyeztetni - de ennek ellenére is valószínű, hogy rengeteget fognak majd eladni belőle.

szomb. jún. 04, 2005 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Természetesen mint telefon szerintem is sokkal inkább SE, mint Samsung én most csak a kamera által készített képeről beszéltem.

Guni

szomb. jún. 04, 2005 20:49
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát ezt már szerintem milliószor megbeszéltük, nekem pl fontos. Egyébként hogy a témához is írjak, tele van a net tesztképekkel.

www.mobile-review.com
www.mobileburn.com

Csak ami hirtelen eszembe jutott. Egyébként nagyon sztárolják, de nekem a D500 képei továbbra is jobban tetszenek.

SilentKiller, akkor miért vettél ilyen baromi drága telefont? Végülis csak amemóriakártyával meg a fényképezővel tud többet a k700-nál. Ha nem használod a fényképezőt, akkor igazándiból csak mp3 hallgatásra tudod használni a kártyát is. De ennél sokkal olcsóbban jössz ki, ha veszel egy K700-at, meg egy jónak mondható mp3 lejátszót.

Guni

Hát én a két telefont nagyon nem hasonlítanám össze mert ég és föld a kettő kozt a különbség és szerintem egyértelműen a k750i -javára a samsung nem nagyon tud annyira jó telefonokat gyártani(nem akartam a samsung fan szivükbe gázolni)csak egyszerüen nekem ez a véleményem erröl :roll: .Ami a videonál van nem nagy szám csak annyi, hogy én ugy vettem észre, csak fél percet tud felvenni :cry: (bár lehet hogy én vagyok a lammer :lol: )mind1 nem kell nagy minőségü videot várni egy telefontol hiába van már az e720 akár használható videó 8)

szomb. jún. 04, 2005 20:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja tényleg, nem olvasok, bocsi! :oops:

Guni

szomb. jún. 04, 2005 20:11
platina tag

Hozzászólás 
guni. írta:
SilentKiller, akkor miért vettél ilyen baromi drága telefont? Végülis csak amemóriakártyával meg a fényképezővel tud többet a k700-nál. Ha nem használod a fényképezőt, akkor igazándiból csak mp3 hallgatásra tudod használni a kártyát is. De ennél sokkal olcsóbban jössz ki, ha veszel egy K700-at, meg egy jónak mondható mp3 lejátszót.
Guni

Bocs hogy közbeszólok de ő csak a videó funkcióra gondolt az előbb,nem a kamerára magára...Ami viszont ebben a telefonban nem túl jó,kár érte.(Viszont nézd meg az e720-at,vmi ilyesmi kellene ebbe is,dehát tökéletes nincs)
Ha valaki nem elégedett a féyképezővel,nézegesse ezt a fórumot : http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92330

És egy lelkes tulajdonos kameratesztje:
http://eseth.net/forum/showthread.php?t=627

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bibby szomb. jún. 04, 2005 20:48-kor.

szomb. jún. 04, 2005 20:03
ezüst tag

Hozzászólás 
:D , hopp, asszem elírtam picit :)

szomb. jún. 04, 2005 19:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ezt már szerintem milliószor megbeszéltük, nekem pl fontos. Egyébként hogy a témához is írjak, tele van a net tesztképekkel.

www.mobile-review.com
www.mobileburn.com

Csak ami hirtelen eszembe jutott. Egyébként nagyon sztárolják, de nekem a D500 képei továbbra is jobban tetszenek.

Guni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. szomb. jún. 04, 2005 19:21-kor.

szomb. jún. 04, 2005 19:15
platina tag

Hozzászólás 
Miért fontos sok embernek a mobilba épített videókamera funkció?? Én talán egy-két alkalommal használtam - akármilyen telefonom is volt -. Ez most sem fog változni a K750i megérkeztével...

szomb. jún. 04, 2005 19:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
opr írta:
lánpás világítással

:lol: :lol: :lol: Bocs, de ez annyira tetszik!

Guni

szomb. jún. 04, 2005 18:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Hy. Akinek van egy ilyen csodája (már 2en is írták, vagy 3-an), készítene egy kis tesztvideót, hanggal, max. felbontással, és lehetőleg minél több helyzetben? gondolok itt nappalra, szürkületre, éjszakára, led-es viágítással, lánpás világítással, lassú, gyors, stb. stb. szal egy amolyan komplett teszt-szerű érdekelne, ahol a képek beszélnek (esetleg egy kis kommentár is jöhet :D), szerintem sokan örülnénk itt neki...

szomb. jún. 04, 2005 18:31
platina tag

Hozzászólás 
Nekem unbranded, gyári SE.

szomb. jún. 04, 2005 18:13
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is de nem izgat... a lényeg, hogy kalandos úton - de megszereztem. Sajnáltam a S700i-t mert nagyon jó telefon csak nagy és nehéz bár a kijelzője igencsak kárpótolt. Én meg barom voltam mert gyorsan utána vettem egy gyári Nokia 6230i-t, egy napig volt nálam de nem bánom, hogy megváltam tőle. Megint egy ideig nem lesz nokiám az bizti :twisted:

Szerintem a tar.hu-ra regisztrálj és oda nyomj fel fotókat. Én egyenlőre csak néhányat teszek majd föl aztán lehet, hogy majd csinálok valami galéria-félét.

szomb. jún. 04, 2005 18:12
platina tag

Hozzászólás 
Meg még annyi, hogy voda netben tudna esetleg valaki majd segíteni :) mert még nem annyira sikerült.Ja és a tiétek is "E-Plusos"vagy nem mondjuk jövö héten magyar szoft de azért érdekel, hogy másnak is ilyen :idea:

szomb. jún. 04, 2005 18:10
platina tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Üdv a "klubban" :wink: én is így voltam vele (S700i után pláne) de meg lehet szokni. Nálad milyen a kamerát védő műanyag "ajtócska"? Ugye, hogy elég gagyi?

Nekem bejön :wink: Ilyen fémes hatás meg a célt is szolgája :lol: .Kicsit annyi, hogy az mp3 halk a hangszoron meg, hogy még egyenlőre angol nyelvü.

szomb. jún. 04, 2005 18:08
platina tag

Hozzászólás 
Üdv a "klubban" :wink: én is így voltam vele (S700i után pláne) de meg lehet szokni. Nálad milyen a kamerát védő műanyag "ajtócska"? Ugye, hogy elég gagyi?

szomb. jún. 04, 2005 18:03
platina tag

Hozzászólás 
Na megvettem.Iszonyat király ez a telefon.Ami kicsit furcsa volt nekem elsőre, hogy a kijelzője képen nagyobnak nézett ki :? , ellenben nagoyn szép kijelzője van és a kamerája :shock: :shock: :shock: 8) nagyon ott van leirhatatlan :D Video Dj nekem bejott :P Ja és nemtudjátok,hogy kéepek hova a legegyszerübb felrakni (mármint internetre :roll: )

szomb. jún. 04, 2005 17:54
vas-tag

Hozzászólás Egy új tag érkezése...
Sziasztok, üdv mindenkinek!

Egy új tag vagyok itt, azonban K750-ben már régi motoros...lásd weblapom. De nem is reklámozni jötem ide, nem ez a lényeg. Hanem hogy elmondjam, hogy szerintem elég szép képeket csinál ez a K750i. Ezt eddig is elég jól tudtuk (ha nem egy digicam-hoz viszonyítunk), de! Ezt az állításunkat még tovább erősítette a mobileburn.com-on megjelent teszt. Az ott lévő képek szerintem egyszerűen fantasztikusak a telefonokhoz képest. És akkor még milyen lesz ez az állítólagos ccd-s turbo K750 augusztustól. De ezt a témát ne hozzuk fel, mert egyenlőre az SE tagadja ezt a feltételezést... Szóval nekem ez a telefon nagyon tetszik, ha lenne pénzem, akkor nem itt ülnék, hanem a telefont nyomogatnám már rég. De hát...sajnos ami jó, azt meg kell fizetni itthon. :( Pedig ez egy nagyszerű telefon. Ezért ha bárki vállalkozna egy teszt megírására (akinek már megvan a telefon), azt nagyon szívesen fogadnám, és szerintem az itteniek közül mindenki. De, ha nem hát nem, csak egy ötlet volt. Hajrá SE! :wink:

szomb. jún. 04, 2005 11:52
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A német nyelvtudásom csöppet hiányos - pedig 4 évig akartak rá megtanítani - de én nem találok semmi olyan részt ezen a site-on, ami arra utalna, hogy ez csak kezdőrészlet! Létezik, hogy a T-Mobile ~70€-ért árulja ezt a telefont???? Ez nagyon olcsó lenne így!!!
Steve

Nem tévedés, valóban ennyibe kerül a telefon :!:

De lehet már venni 1 EUR-ért is, szóval a németeknél ez nem is olyan olcsó...

Nézd meg mennyibe kerül a többi telefon előfizetéssel...sírni a fox a magyar árakkal összehasonlítva :evil:

szomb. jún. 04, 2005 9:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A német nyelvtudásom csöppet hiányos - pedig 4 évig akartak rá megtanítani - de én nem találok semmi olyan részt ezen a site-on, ami arra utalna, hogy ez csak kezdőrészlet! Létezik, hogy a T-Mobile ~70€-ért árulja ezt a telefont???? Ez nagyon olcsó lenne így!!!
Steve

Ezt mondom nagyon olcsó!

szomb. jún. 04, 2005 9:49
platina tag

Hozzászólás 
Steve

szomb. jún. 04, 2005 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom hogy hova írjam ezt..
De Német T-mobil nagyon jó áron adja a D750-et!!

http://www.t-mobile.de/shop/handy/1,485 ... -0,00.html :D

szomb. jún. 04, 2005 9:25
platina tag

Hozzászólás 
Szépen futnak a K700i játékok is rajta... Így egy iszonyat nagy internetes adatbázisból lehet "dolgozni" hiszen a net tele van K700i cuccokal (populáris típus). Mindez nem volt elmondható az S700iről amiért vért izzadtam mire tudtam valamit szerezni hozzá amit érdemes volt feltenni a sitera. Persze néhány fórumtárs időnként sokat segített, köszi nekik.

Ma megprbálok valami szebb panorámát készíteni (ezért mindig is irigyeltem a K700i tulajokat, jóhiszeműen azt hittem, hogy az S700i-mben is lesz ilyen funkció - de nem...)

szomb. jún. 04, 2005 6:46
platina tag

Hozzászólás 
Na végre... Köszi!

szomb. jún. 04, 2005 6:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 93  Következő