|
Szerző |
Üzenet |
Tradd
ezüst tag
|
Nokia 3230
Sziasztok!
Gondolkozom egy okos-fon vételén, jelenleg a 6600 és a 3230 jöhet szóba. Gondolkoztam a 7610/6670 valamelyikén, de ugyanabban az árban vannak kb. mint a 3230. 6600-t használtan 47 ezerért már tudnék venni, 3230 viszont 70e körül van. A kérdésem az, hogy megéri-e sokszor annyi pénzért 3230-at venni a 6600 helyett? Tudtommal mindkettő Symbian 7.0-ással él, ez közös bennük.
Olvasgattam róluk, és azt láttam hogy a 6600-hoz képest:
- a 3230-nak szebb a kijelzője
- kisebb, könnyebb
- jobb kamera
- van rádió
- DE, kicsit jobban szaggatnak a felvett videók mint a 6600-nál (néztem mobile-review-es 3gp videókat, és így tűnt)
- csippant az sms-ek és hívások hangja előtt
Ezeken kívül mi a különbség köztük? Gondolom sok mostani 3230 tulajnak volt 6600-ja, ezért kérdezem. Megéri az a néhány újítás az árkülönbséget (25-30e ft)?
Köszi a válaszokat előre is, fontos lenne!
|
csüt. jún. 09, 2005 0:55 |
|
|
digicat
ezüst tag
|
A csengetés előtti csippanás állítólag direkt van:
"The beep has been introduced to avoid situation where end user will be exposed to a high sound pressure level.
I some circumstances the phone can deliver a high SPL and this might be harmful to the end user if the phone is placed close to the ear when a call or sms arrives. The tone will act as a warning-tone."
damn_delicious
http://discussion.forum.nokia.com/forum ... adid=61143
|
szer. jún. 08, 2005 16:18 |
|
|
digicat
ezüst tag
|
Ma délután óta nekem is van. Korábban 3650 (2 év), majd rövid ideig P910i-m volt (2 hónap). A P910i nagyon gyenge volt telefonfunkciókban, és nekem pont az az elsõdleges, így lecseréltem.
A Pannontól vettem, Partnerprogram, 1 éves rabság. Függetlent legolcsóbban 69 000-ért találtam, ezért nem érte meg olyant venni. Így legalább van rendes garanciám, és amennyivel olcsóbb volt, abból majdnem kijön az éves elõfizetés.
Eddigi tapasztalatok:
A gombok valóban kemények. Az én kezemnek kicsik is, és túl közel vannak egymáshoz. A telefon balkezes. Ha a ceruzával akarok szöveget kijelölni, akkor át kell vegyem balkézbe a telefont, mert jobbal kell nyomni a ceruzát, ballal mozgatni a kurzort (ezt a balkezes dolgot a P910-ben sem szerettem).
A menü, C és ceruza alacsonyabb, mint a piros és zöld gomb, ezért nekem nehéz megnyomni ezeket (széles a hüvelykujjam).
A 3650 nekem kézreállóbb volt, a fura gombelhelyezés ellenére is.
A hátlapot nagyon nehéz levenni. A memóriakártya tartóját is féltem, hogy letöröm, olyan nehezen jár. A SIM-et is vagy 5 percig néztük az eladóval, hogy hogyan kell betenni (az is nehezen jár).
A joysticket is nehéz kezelni, az OK gyakran egy le-fel navigálást is jelent nálam.
6 másodperc: az exponálás után van, nem elõtte.
Teszt: megnyomom a gombot, 1-2 másodperc után vége az exponáló hangnak, ekkor elfordítom a kamerát más irányba, valóban kb. újabb 4 mp, míg elmenti a képet, de a képen az elfordítás elõtti, és nem utáni kép van.
A benti képek tûrhetõek, szabadban még nem próbáltam.
A bluetooth a telefon irányából PC-re nem mûködik. A PC-rõl tudok fájlokat és névjegyet küldeni, szinkronizálni (PC suite), de a telefonról nem. A párosítás is csak úgy mûködött, hogy a PC-rõl indítottam.
A PC-t megtalálja, de hibaüzenet: Unable to connect.
A PC Suite gond nélkül felment, megtalálta a telefont, szinkronizált Outlokkal. A képeket is átvitte PC-re.
Csengetés, SMS elõtt van csippanás.
A töltõ dugasza lötyög, ezért ha megmozdul a telefon, abbamarad a töltés.
A ház vacak. Az anyagok jók, de nagy rések vannak az illesztéseknél, és a hátlap nem illeszkedik jól az alsó felén, mozog.
Kicsit mintha gyorsabb lenne a 3650-nél, de nem lényegesen.
A rádiója jó (ez az elsõ, nincs összehasonlítási alapom). Kicsit túl érzékeny az irányra. Visual-t nem találtam, viszont nagyon jó az adók listája. A netrõl jön, kiválasztod az országot és a várost, és kapsz egy adólistát Bele lehet hallgatni, vagy egybõl a kdevencek közé tenni.
MP3 lejátszás nem érdekel, nem próbáltam.
A wap browser jobbnak tûnik a 3650-hez képest.
Az S60 téma színei gyengébbek, mint a 3650-en volt. A többi pedig túl csicsás nekem. Majd holnap keresek valami egyszerûbbet.
Szégyen, hogy csak 6 MB memóriára telt. Nagyon kevés (3650-es tapasztalat).
Ha még valaki kételkedne: infra van, de még nem használtam (nincs mivel)
A NokiaFree-t még nem próbáltam, de tervbe van véve. Csak elõbb el akarom vinni szoftverfrissítésre (amint lesz új).
Egyelõre ennyi, ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Kérdés:
Nem találom, hogy lehet-e az sms-eket a memkártyán tárolni. A 3650-ben lehetett. Ahol ott volt, ebben nincs. Vagy csak én vagyok béna?
|
kedd jún. 07, 2005 22:07 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
cruy írta: pampika írta: Én is ezt gondoltam,de aztán használat közben kiderült,hogy mégsem használom ki a telcsi tudását.Pedig vannak benne megoldások,amik nagyon tetszenek (üzenet kezelés,híváslista,telefonkönyv,copy-paste). és miért baj az ha nem használod ki? inkább több legyen mint kevesebb.... Hát ja, de olyan funkciókért, amit nem használok ki, nem akaródzik fizetni.
A 3230 egyébként lehet, hogy Symbianos, de egy-két "prémium" funkcióban csököttebb a 6230i-nél. (Pl. sztereó MP3 nincs benne). A copy-paste hasznos lenne, nem tudom, S40-re miért nem csinálják meg... Viszont a Symbian állapotjelzői nem tetszenek, mert mereszteni kell a szemem az akkutöltöttségért és a térerőért is. Már csak a mérete miatt is inkább 6230i, de nem tudok dönteni.
Jó lenne használni mindkettőt egy-két hétig.
Üdv!
|
vas. jún. 05, 2005 23:04 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
cruy írta: és miért baj az ha nem használod ki? inkább több legyen mint kevesebb....
Méret,tömeg,akksi kajálás.
|
vas. jún. 05, 2005 21:26 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
pampika írta: Én is ezt gondoltam,de aztán használat közben kiderült,hogy mégsem használom ki a telcsi tudását.Pedig vannak benne megoldások,amik nagyon tetszenek (üzenet kezelés,híváslista,telefonkönyv,copy-paste).
és miért baj az ha nem használod ki? inkább több legyen mint kevesebb....
|
vas. jún. 05, 2005 21:17 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
cruy írta: Ez nem kérdés! Symbian a legjobb, ezerszer jobb a series40-nél.... csak 1szer legyen symbi-s telcsid, többet nem is valtasz oprendszert....
Én is ezt gondoltam,de aztán használat közben kiderült,hogy mégsem használom ki a telcsi tudását.Pedig vannak benne megoldások,amik nagyon tetszenek (üzenet kezelés,híváslista,telefonkönyv,copy-paste).
|
vas. jún. 05, 2005 21:06 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
McLaca írta: Nem érzem feleslegesnek, de nem tudnám szerintem kihasználni, bár a wap-pal is így voltam, amíg nem lett wapos telefonom, most meg egy csomószor szükségem van wapra... Használni kéne egy darabig, mert a Symbian mégis csak több lehetőséget nyújt, mint a Java.
Üdv!
Ez nem kérdés! Symbian a legjobb, ezerszer jobb a series40-nél.... csak 1szer legyen symbi-s telcsid, többet nem is valtasz oprendszert....
szvsz ennyi a mondanivalom...
|
vas. jún. 05, 2005 21:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Nem érzem feleslegesnek, de nem tudnám szerintem kihasználni, bár a wap-pal is így voltam, amíg nem lett wapos telefonom, most meg egy csomószor szükségem van wapra...
Használni kéne egy darabig, mert a Symbian mégis csak több lehetőséget nyújt, mint a Java.
Üdv!
|
vas. jún. 05, 2005 20:49 |
|
|
Bibby
platina tag
|
McLaca írta: Hát, én azóta sem tudtam eldönteni. 3230, vagy 6230i... 3230: nagyobb (méretű) kijelző, persze nagyobb a gép is, Symbian, amire nem biztos, hogy szükségem van. Ugyanaz a kamera, mint a 6230i.ben. 6230i: igen finom rajzolatú kijelző, sztereó MP3, rengeteg funkció, nuku Symbian, amire nekem, mint írtam, nem biztos, hogy szükségem van... Na most akkor melyik?
Üdv!
Az a baj hogy csak leírtad mi van bennük,nem azt hogy neked mi a jó
Egyébként meg nekem nagyon úgy tűnik hogy erősen hajlasz a 6230i-hez,csak szeretnéd ha megerősítenénk.Szvsz ha tényleg feleslegesnek érzed a symbiant akkor jobban is jársz.
|
vas. jún. 05, 2005 18:51 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hát, én azóta sem tudtam eldönteni.
3230, vagy 6230i...
3230: nagyobb (méretű) kijelző, persze nagyobb a gép is, Symbian, amire nem biztos, hogy szükségem van. Ugyanaz a kamera, mint a 6230i.ben.
6230i: igen finom rajzolatú kijelző, sztereó MP3, rengeteg funkció, nuku Symbian, amire nekem, mint írtam, nem biztos, hogy szükségem van...
Na most akkor melyik?
Üdv!
|
vas. jún. 05, 2005 18:16 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Végre! Pont ez hiányzott nekem belőle!
Igazából nem is tudtam mi zavar, de hiányérzetem volt. Végre!!!
|
vas. jún. 05, 2005 12:22 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Macika írta: Akoska írta: RM-51_dp_v_19.0_mcusw3.0505.2.exe -nél újabb csak kínai verzióban készült tudtommal. És szerinted az nem jobb, mint a régi? És nem tudod, mit változtattak benne?
Dehogynem tudom.
Óriásit, 3.0510-re léptek előre és valószínűleg a karakterkészlet támogatást javították Mandzsúria-Felső számára gsmábécéről unikumra!
|
vas. jún. 05, 2005 9:51 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Ma este voltam a szolnoki Est invázió koncerten,amit a nokia is támogat és reklámozza ezerrel a 3230-ast.Volt egy promó,hogy nokiás paraván mögé be lehett állni,kidugod a fejed,lefényképeznek és ott helyben kinyomtatva megkapod a képet.Mivel ismerősök a szervezők,így tudtam nyomogatni kicsit a telcsit és elég szimpi benyomást tett rám.Sim nem volt benne.
A kész képeket egy BT-os HP fotónyomtatóval nyomtattuk és egy 10*15ös kép lett belőle,ami ahhoz képest,hogy esti,(gyenge) neonos megvilágítottságú művház előtérben készült,egész jó lett.
Jah,a Neo zenekar van rajta az igencsak teccetős énekes csajjal a középpontban
|
vas. jún. 05, 2005 2:39 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Akoska írta: RM-51_dp_v_19.0_mcusw3.0505.2.exe -nél újabb csak kínai verzióban készült tudtommal. És szerinted az nem jobb, mint a régi?
És nem tudod, mit változtattak benne?
|
vas. jún. 05, 2005 1:31 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
RM-51_dp_v_19.0_mcusw3.0505.2.exe -nél újabb csak kínai verzióban készült tudtommal.
|
vas. jún. 05, 2005 0:00 |
|
|
Neo.
ezüst tag
|
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy készült-e már újabb szoft 3230-hoz.
|
szomb. jún. 04, 2005 7:21 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Seri01 írta: Én nem tudok visszalépni.
Szintén zenész!
|
szomb. máj. 14, 2005 21:25 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én nekem bármikor összejöhet..
Addig nem mondok semmit...
De ha már volt s60ad, akkor ajánlott ezt választani. Én nem tudok visszalépni.
|
szomb. máj. 14, 2005 21:20 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Igazából nekem nincs, csak a nagyfelbontású kamera, a BT és a bazi nagy kijelző miatt gondoltam a 3230-ra.
A nokia féle BT-GPS (huhh... ) viszont ha jól tudom, csak S60-as telókkal megy...
Üdv!
|
szomb. máj. 14, 2005 21:20 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Ciao!
Itt az a kérdés, hogy szükséged van-e a Symbian-ra!
|
szomb. máj. 14, 2005 21:05 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Azóta "lett" még valakinek ilyen telefonja?
Elgondolkodtam, hogy nem 6230i-t kéne inkább venni... Annak a kijelzőjén sokkal finomabb a kép, még ha kisebb is, viszont "többet tud". Jó, nem S60, de sztereó MP3, 1Mpix kamera, satöbbi.
Üdv!
Szerk.: fogalmazási redundancia megszűntetve :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca szomb. máj. 14, 2005 21:18-kor.
|
szomb. máj. 14, 2005 20:56 |
|
|
Vendég
|
Mivel ezekben az eszközökben konkrétan mp3 dekódolásra van egy chip, ezért megy velük az mp3 stereo-ban. Ezekben egy 100-120 MHz-es proci van, és az nem alkalmas erre. N-Gage -ben is ilyen proci volt, de ott volt a zenéhez segédproci!
|
vas. máj. 08, 2005 18:31 |
|
|
fufi
ezüst tag
|
aha. Értem. Bocsi. Nem emlékeztem erre...
De monnyuk ez fura. Egy motorola e398-ban vagy egy 6230ban tökösebb proci lenne mint ebben? Vagy a symbian eszi nagyon a dolgot? Vagy botorság összehasonlítani öket?
|
vas. máj. 08, 2005 17:02 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
fufi írta: Hello
Az érdekelne, hogy lehet-e valamilyen symbianos progival sztereóban mp3at hallgatni. Mert ugyebár van egy rakat symbis prog, és sok zenelejátszó is van közözttük. Nem lehet hogy ezzel át lehet hidelni a mono mp3 problémát? Meg még az is hogy ha szeretnék venni egy ilyen készüléket, és ki akarom próbálni előtte, akkor az a boltban megtehetem? Mármint lehet hogy ha kezembe fogom meg nyomkodom pár percig akkor lehet h elmegy tőle a kedvem (nehezen nyomható gombok...) Többen leírták már, hogy a processzor sebessége nem elegendő a sztereo mp3 dekódoláshoz.
|
vas. máj. 08, 2005 16:48 |
|
|
fufi
ezüst tag
|
Hello
Az érdekelne, hogy lehet-e valamilyen symbianos progival sztereóban mp3at hallgatni. Mert ugyebár van egy rakat symbis prog, és sok zenelejátszó is van közözttük. Nem lehet hogy ezzel át lehet hidelni a mono mp3 problémát?
Meg még az is hogy ha szeretnék venni egy ilyen készüléket, és ki akarom próbálni előtte, akkor az a boltban megtehetem? Mármint lehet hogy ha kezembe fogom meg nyomkodom pár percig akkor lehet h elmegy tőle a kedvem (nehezen nyomható gombok...)
|
vas. máj. 08, 2005 16:44 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
foki írta: Vampent.vDisc.v1.00 a progi ami kezeli pc-n a fájrendszert
Ez megvan. Erre mondtam, hogy elegge korlatolt a tudasa. PL. nem tudom, hogy mikor hol tart a le es a feltoltes. Izag, hogy ez meg csak 1.0-s. Olyan plug-inre gondoltam, ami bongeszoben, vagy totalcommanderben is latszik.
Vagy Oxygen Phone Manager for Symbian. Ebbol a trial van meg a 2.5-os. A 2.4-es sajna nincs meg, csak a tores.
Esetleg valakinek a 2.4-es megvan?
|
vas. máj. 01, 2005 7:44 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
HaZse írta: Szasztok. Nekem mar kb. 3 hete van egy. Az eddigi tapasztalatom: A kijelzoje nagyon jo. (65k TFT), A telo neha ujraindul egy csippanas kisereteben. Az SMS, telefon csorges elotti csippanas engem nem zavar. Legalabb tudom, hogy az enym fog megszolalni. Nagyon egyben van a kicsike. Kepek keszitese keves fenynel is jobb, mint a 6230-asomban. Amit en keresnek az egy olyan progi, amin keresztul latom a telo meghajtoit a gepen. Sajna az eddigi progik nem mennek, mert mroutert hasznalnak, ami viszont a 3230-ast nem latja. Eddig egy progi volt, ami mukodik, de a kezelese nem annyira jo. Vagy esetleg az Oxygen Phone Manager 2.5-oshoz ha lenne crack, akkor az is jo lenne. Eddig nekem 3 napig birta a keszenlete, kozepes hasznalat mellett (IrDA, es BT hasznalattal) A kijelzojet jol lehetolvasni napon is. Hangfelismerese rosszabb, mint a 6230-ason. Zajos a fulesen keresztul a radijo. mp3-asa mono, de van hzza stereo lejatszo is, bar nem erzekelem fulesen a stereo dolgot. A hozzadatott 32 MB-s kari kicsi, pedig nem sok progi es kep van fennt rajta.
Vampent.vDisc.v1.00 a progi ami kezeli pc-n a fájrendszert
|
vas. máj. 01, 2005 1:40 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
McLaca írta: Tapasztaltál 6 másodperces, exponálás előtti várakoztatást?
Üdv!
meg van a 6 mp
|
vas. máj. 01, 2005 1:33 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Tapasztaltál 6 másodperces, exponálás előtti várakoztatást?
Üdv!
|
szomb. ápr. 30, 2005 21:56 |
|
|
HaZse
ezüst tag
|
Szasztok.
Nekem mar kb. 3 hete van egy. Az eddigi tapasztalatom:
A kijelzoje nagyon jo. (65k TFT), A telo neha ujraindul egy csippanas kisereteben. Az SMS, telefon csorges elotti csippanas engem nem zavar. Legalabb tudom, hogy az enym fog megszolalni.
Nagyon egyben van a kicsike. Kepek keszitese keves fenynel is jobb, mint a 6230-asomban. Amit en keresnek az egy olyan progi, amin keresztul latom a telo meghajtoit a gepen. Sajna az eddigi progik nem mennek, mert mroutert hasznalnak, ami viszont a 3230-ast nem latja.
Eddig egy progi volt, ami mukodik, de a kezelese nem annyira jo. Vagy esetleg az Oxygen Phone Manager 2.5-oshoz ha lenne crack, akkor az is jo lenne.
Eddig nekem 3 napig birta a keszenlete, kozepes hasznalat mellett (IrDA, es BT hasznalattal)
A kijelzojet jol lehetolvasni napon is. Hangfelismerese rosszabb, mint a 6230-ason. Zajos a fulesen keresztul a radijo. mp3-asa mono, de van hzza stereo lejatszo is, bar nem erzekelem fulesen a stereo dolgot. A hozzadatott 32 MB-s kari kicsi, pedig nem sok progi es kep van fennt rajta.
|
szomb. ápr. 30, 2005 21:20 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
fufi írta: Akinek van: - télleg nahezen nyomhatók a gombok? (nagyon rossz, vagy meg lehet szokni; mihez hasonlít az erősségük) hirtelen ennyit , rengeteg köszönet a válaszolóknak! Nekem nincs, de már volt a kezemben. Igen, nekem nagyon "keménynek" tűnt a "funkciógonbok" kezelése.
|
szomb. ápr. 30, 2005 14:05 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Akoska írta: Én nem tudok ennél frissebb európai verzióról. Kínai persze van már följebb is... Így van, nincs ennél frissebb.
|
szomb. ápr. 30, 2005 13:49 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Én nem tudok ennél frissebb európai verzióról. Kínai persze van már följebb is...
|
szomb. ápr. 30, 2005 13:34 |
|
|
Macika
Moderátor
|
lbandi77 írta: Sziasztok! Egy kérésem lenne felétek remélem valaki tud rajtam segíteni . Adott egy 3230 v3.0505.2 szoftverrel, engem nagyon idegesít ez a hívás előtti sípolás. Olvastam a neten hogy már van újabb verzió, viszont sehol sem tudom még rátöltetni. A kérésem az lenne ha valakinek újabb verzójú szoftvere van, akkor küldhetne nekem egy Profile0.dat fájlt a telefonjából amiben ki van kapcsolva ez az opció. Email címem webmaster@fujifoto.huKöszönöm előre is Kicsit olvass utána, hogyan működik Nokiánál a szoftfrissítés!
|
szomb. ápr. 30, 2005 12:48 |
|
|
foki
platina tag
|
Salamander írta: EGPRS = EDGE Gondolom ezt a kifejezest a kevesbe szakertoknek szantak.
bocsi de nem is ez a kérdés, hanem hogy Voda EDGE??? mert ugye nincs ilyen szolgáltatása a Vodafonnak
bár ugye arról is beszéltünk már hogy elég "jók" a tornyai, na meg a 3230 is képes a 80kB/s gyorsaságra sima GPRS hálón, amit én is tapasztaltam, sőt többet is, kb amit írtál
|
szomb. ápr. 30, 2005 7:53 |
|
|
lbandi77
vas-tag
|
Sziasztok!
Egy kérésem lenne felétek remélem valaki tud rajtam segíteni . Adott egy 3230 v3.0505.2 szoftverrel, engem nagyon idegesít ez a hívás előtti sípolás. Olvastam a neten hogy már van újabb verzió, viszont sehol sem tudom még rátöltetni. A kérésem az lenne ha valakinek újabb verzójú szoftvere van, akkor küldhetne nekem egy Profile0.dat fájlt a telefonjából amiben ki van kapcsolva ez az opció.
Email címem webmaster@fujifoto.hu
Köszönöm előre is
|
szomb. ápr. 30, 2005 7:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Mármint hogy az EGPRS írásod helyett EDGE-t értsünk? Mert az EGPRS!=Edge
Üdv!
|
pén. ápr. 29, 2005 23:32 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
EGPRS = EDGE
Gondolom ezt a kifejezest a kevesbe szakertoknek szantak.
|
pén. ápr. 29, 2005 20:30 |
|
|
foki
platina tag
|
Re: 3230 rlz
Landor írta: A telcsi sebessége voda wapon (azaz EGPRS használatával) 10-12KB/s Üdv
bocsi, de mi ez a voda wapon (azaz EGPRS.... ???
|
szer. ápr. 27, 2005 17:41 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
McLaca
A kijelzőjéről csak annyit tudok, hogy a 6600-ásom nagyon nyamvadt volt mellette...
|
kedd ápr. 26, 2005 0:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
DanY írta: ****é nem lehet válaszolni ***** meg ! Csak nokia boltba lehet szoftfrissitést csinálni vagy otthon is ha igen honnan lehet letölteni ?????????????????????????????????????
A Nokiák csak hivatalos helyen frissíthetők legálisan.
Illegálisan bárhol, de komoly befektetés, nem egy kábel meg progi, aztán rajta.
|
hétf. ápr. 25, 2005 19:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
DanY írta: **** nem lehet válaszolni ***** meg ! Csak nokia boltba lehet szoftfrissitést csinálni vagy otthon is ha igen honnan lehet letölteni ?????????????????????????????????????
Első figyelmeztetés.
|
hétf. ápr. 25, 2005 18:41 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hát, SE T100-hoz képest valóban nagy
Az előlapja nem cserélhető, tehát a porosodás talán nem jelentkezik annyira, de ha mégis, akkor tisztítani sem lesz egyszerű.
DanY: nem hiszem, hogy hosszú életű leszel ezen a fórumon így... Ez nem a kérdésed témájának a topicja, a keresésbe meg talán nem fogsz belehalni! Az OFF-ot megg semmilyen fórumon nem szeretik.
Amiről még nem esett szó: milyen típusú kijelzője van, illetve mennyire látható napsütésben?
Üdv!
|
hétf. ápr. 25, 2005 17:00 |
|
|
fufi
ezüst tag
|
McLaca írta: Hát, én nyárra tervezem a megvételét, tehát addig nem tudok infóval szolgálni. Azonban egy valamit nem értek: Symbianos telefonról beszélünk ugyebár, biztos vagy benne, hogy túl nagy? Eleve nem nagy teló de a nagykijelzősök és főleg Symbianosok között becsületére válik a kis méreteivel! Alig nagyobb, mint egy 3100.
Üdv!
Igazad van. Én a méretét nem más symbianos telókhoz hasonlítva értem nagynak, hanem csak úgy az ízlésemnek/elvárásomnak. Term ez teljesen szubjektív, dolog. A régi SE T100-hoz képest nagy . Na persze az összehasonlítást, és 1 lapon emlegetést csak viccnek szántam...
Akinek van:
- télleg nahezen nyomhatók a gombok? (nagyon rossz, vagy meg lehet szokni; mihez hasonlít az erősségük)
- ez a csippanás amiről szóvolt feljebb, ez pontosan mi is? Fülsüketítő sivítás, vagy csak egy halt pittyenés?
- a porosodás az mennyire gáz a kijelző és a fedlep között? Tisztítható otthoni körülmények között vagy csak szervizben?
hirtelen ennyit , rengeteg köszönet a válaszolóknak!
|
hétf. ápr. 25, 2005 16:10 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Nem, nem.
Az ő nyelvén ez így szól: Keresssééé'!!!!!!!!
|
hétf. ápr. 25, 2005 15:32 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
DanY írta: **** nem lehet válaszolni ***** meg ! Csak nokia boltba lehet szoftfrissitést csinálni vagy otthon is ha igen honnan lehet letölteni ?????????????????????????????????????
Ugyan egyszerűbb lenne nekem leirni, de az ilyen bunkó parasztoknak elvből nem segitek, igy csak annyit mondok: keressél!
|
hétf. ápr. 25, 2005 15:11 |
|
|
Sigma
arany tag
|
Tyű!
De kemény!
|
hétf. ápr. 25, 2005 14:17 |
|
|
DanY
ezüst tag
|
**** nem lehet válaszolni ***** meg ! Csak nokia boltba lehet szoftfrissitést csinálni vagy otthon is ha igen honnan lehet letölteni ?????????????????????????????????????
|
hétf. ápr. 25, 2005 6:42 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
fufi írta: Hello népek
Telefonnézegetés közben megakadt a szemem ezen a telón. Úgy tűnik hogy a hivatalos adatok alapján minden igényemet kielégíti, sőt. (csak egy kicsit túl nagy) Az lenne a kérdés, hogy vannak új emberek akik rendelkeznek ezzel a telóval és nekik mi a véleményük. Ven-e új szoftver? Pro és kontra mindenféle.
Előre is köszi. Hát, én nyárra tervezem a megvételét, tehát addig nem tudok infóval szolgálni. Azonban egy valamit nem értek: Symbianos telefonról beszélünk ugyebár, biztos vagy benne, hogy túl nagy? Eleve nem nagy teló de a nagykijelzősök és főleg Symbianosok között becsületére válik a kis méreteivel! Alig nagyobb, mint egy 3100.
Üdv!
|
vas. ápr. 24, 2005 21:38 |
|
|