|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
DVD+ felvevő hangprobléma
Szerző |
Üzenet |
Anubis_9
arany tag
|
DonDini!
1.: kapd a hónod alá és fuss el egy haverodhoz és nála is próbáljátok ki!
2.: ha ott is rossz, akkor irány vissza az üzletbe és nyomd az orruk alá! Mutasd meg nekik is, hogy hibás
Anubis
|
pén. jún. 10, 2005 6:08 |
|
|
DonDini
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 05, 2005 18:15 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Szentendre
|
Re: DVD+ felvevő hangprobléma
[/quote]
Egyáltalán milyen készülékről van szó? Továbbá elolvastad a hozzá adott kezelési leírást?[/quote]
Egy Yamada készülékről van szó és mindent úgy csináltam, ahogy a használati utasításban le volt írva (elolvastam)
|
csüt. jún. 09, 2005 22:14 |
|
|
DonDini
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 05, 2005 18:15 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Szentendre
|
MrZed írta: Nem lehet, hogy ez csak egy egyszerű 'földhurok' probléma? Bár ennek megállapításához tényleg kevés az információ.
Nem hiszem, mert már átdugdostam őket, s akkor még rosszabb volt.
|
csüt. jún. 09, 2005 22:12 |
|
|
Vendég
|
Nem lehet, hogy ez csak egy egyszerű 'földhurok' probléma? Bár ennek megállapításához tényleg kevés az információ.
|
csüt. jún. 09, 2005 8:30 |
|
|
Pepi
gyémánt tag
|
Re: DVD+ felvevő hangprobléma
DonDini írta: Van egy olyan problémám, hogy vettem egy DVD felvevőt a tv-mhez, s amikor felveszek vele, akkor a hangot elkelzdi recsegtetni, s folyamatosan zúg. Már mindeféle beállítást próbáltam, de eddigsemmi siker. Mitől lehet ez? Tud valaki segíteni, hogy kéne beállítani?
Egyáltalán milyen készülékről van szó? Továbbá elolvastad a hozzá adott kezelési leírást?
|
csüt. jún. 09, 2005 7:39 |
|
|
DonDini
ezüst tag
|
DVD+ felvevő hangprobléma
Van egy olyan problémám, hogy vettem egy DVD felvevőt a tv-mhez, s amikor felveszek vele, akkor a hangot elkelzdi recsegtetni, s folyamatosan zúg.
Már mindeféle beállítást próbáltam, de eddigsemmi siker.
Mitől lehet ez? Tud valaki segíteni, hogy kéne beállítani?
|
csüt. jún. 09, 2005 7:25 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|