Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 12:42

Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Merevlemez formázás lehetetlen 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Uff!

Probalj keriteni egy regi p1 alaplapot,ami latja a vinyadat,valamint a biosbol lehet vele alacsony szinten formazni.Esetleg probalkozhatsz programmal is,kevesebb sikerrel:)No,nekem mar sikerult egynemely vinyot felelesztenem igy,direkt ezert van egy ilyen deszkam felreteve.Sok sikert:)

g0mba

szer. jún. 15, 2005 15:07
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
ez biza elektronyika haldokolnyika szinroma!
Ugyan ezt csinálta nekem egy hasonszőrű maxtor. Áttettem rá egy másik elektronikát és azzal jó volt!

hétf. jún. 13, 2005 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még talán másik gépben. De szerintem már mindent kipróbáltál. (partició magic-al is nézd meg, illetve engedj rá egy norton dick optimizert és nézd meg a szektorokat a saját szemeddel.
vagy próbáld még 6.22dos alól az fdisk-et, de csak töröld a particiót(de formázhatod is)!

Ha mégsem tudnád megcsinálni és csak az mechanika hibás valmint a következő a tipusa
MAXTOR D540X-4D 5400Rpm
40Gb UATA/100
Model: 4D040H2

Akkor megvenném tőled az elektronikát!
Ha érdekel akkor a többit priviben!

üdv

hétf. jún. 13, 2005 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
óóó hogy venne téged hátára egy polip, és ezzel együtt meg nyelne le a némó kapítány hajója :D
Te wlf mi egyszerűbben is tudunk kommunikálni mint fórumok :lol:
nem, nem maradnak meg rajta az adatok, először amikor írtam rá akkor rajta volt, de újraindítás után eltűnt, de azóta rá se kerül.
beszart a fej? nem tudna írni?

hétf. jún. 13, 2005 10:47
arany tag

Hozzászólás 
Na figyelj szépecsém. Fogd meg a jobbik kezedbe, alkalmazz erőteljes karlendítést, oszt állítsad vasmű körüli pályára... :lol:
Esetleg smirgli. Vagy add nekem, én tönkreteszem úgy, hogy nem lesz vele több baj :P

Na viccen kívül nekem egyik haverom hozott eccer régen egy vinyót, hogy nem tudja formázni. Ájbíem volt az istenadta, először én sem tudtam forrázni, de másodszor már igen. :shock: Leszűrendő tanulság, hogy nem tudok neked segíteni... ennyire off lennék?

De egyébként írni tudsz rá? Mármint ha rámásolsz valamit, az ott is marad?

wlf hehe

vas. jún. 12, 2005 23:05
ezüst tag

Hozzászólás Merevlemez formázás lehetetlen
Van egy 40 GB-os Maxtor vinyóm, amiről nem bírom levakarni a rajta lévő dolgokat. Próbáltam először törölni, utána windows-ból formázni, partíciót törölni, indítólemezzel, fdisk-el eltávolítani a partíciót; linux-al bitenként felülírni a szektorokat, fdiskel mint előbb.
Látszólag megcsinálja, de ha újraindítok/remountolom a vinyót, nem változik rajta semmi. Maxtor saját progival is gondoltam, először hibát jelzett, de már nem garis, szóval nem adnak online segítséget. azóta mégegyszer lefuttattam a powermax-ot és most nem jelzett hibát az alacsonyszintű formázás, mégse tűntek el róla az adatok.
Van erre megoldás? vagy szobadísz legyen belőle?

vas. jún. 12, 2005 22:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ]