|
Szerző |
Üzenet |
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:57-kor.
|
pén. júl. 15, 2005 23:43 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:57-kor.
|
pén. júl. 15, 2005 10:21 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Naszóvalakkor.... egy kis érdekesség.
Július 10. Vasárnap
vodafone mail megrendelése, 1. alkalom
Július 12. Kedd
48 órás határidő lejárt
Július 13. Szerda
vodafone mail megrendelése, 2. Alkalom
Július 14. Csütörtök
határidőn belül visszaigazolás az aktiválásról
Július 15. Péntek
hiba: a szolgáltatás nem működik
ÜFSZ: ügyintézés 20 perc (várakozással együtt)
ÜFSZ indoklása: nem aktiválódott teljesen a szolgáltatás” indoklás
megoldás: vfone mail törlése, majd vodafone mail ismételt megrendelése, 3. Alkalom
(remélem, nem kezdődik újra a július 10-én elindult kör...)
|
pén. júl. 15, 2005 10:19 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Ez nem igaz. Szerződéskötéskor megadtam egy állandó lakcímet és egy számlaküldési címet. Na vajon hová küldték a számlát? Hát persze, hogy nem a számlaküldésire. Barom állatok.
Még jobb. Nem kihangosítós a telefon, headset meg épp nincs nálam, gondoltam felhívom a vezetékes kihangosíthatóról az ÜFSZ-et, hogy ne zsibbadjon a fülem. És nem fogadja el az ügyfélbiztonsági kódot, ami tuti jó!!! Az anyjuk valagát!
|
pén. júl. 15, 2005 9:22 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jaja, mondom. Mindegy, felhívom az ÜFSZ-t. Mindenesetre köszi!
|
pén. júl. 15, 2005 8:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Akkor tényleg nem megy neked.
|
pén. júl. 15, 2005 8:13 |
|
|
thiby
arany tag
|
CineDOG írta: De működik. Weben biztos. Ha beléptél, és hiba üzi jön ki, kattints rá a Bejövő üzenetekre.
Nálam ez a hibaüzenet jelenik meg egy felugró ablakban: "A szolgáltatás jelenleg nem elérheto. Kérjük próbálja meg késobb!" Klikkelni pedig nem lehet semmire, mert egy fehér képernyőn csak ez a piros felirat látható.
|
pén. júl. 15, 2005 8:00 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
thiby írta: Tegnap végre (vasárnapi megrendelést követően - mivel nem jött megerősítés - szerdán újra megrendeltem) megérkezett az sms, hogy beélesítették a vodamail-emet.
Sajnos a rendszer nem működik.. Tud valaki vmit, hogy mikortól fog menni vagy mi a helyzet?
De működik. Weben biztos. Ha beléptél, és hiba üzi jön ki, kattints rá a Bejövő üzenetekre.
|
pén. júl. 15, 2005 7:52 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Fos ez a voda! Ismim megrendelte a vodawapot, már 20 megánál jár, és nem léptették át a következő sávba. Sőt, már azóta 4X le kellett volna vonni az 1.500-at!
|
pén. júl. 15, 2005 7:48 |
|
|
thiby
arany tag
|
Tegnap végre (vasárnapi megrendelést követően - mivel nem jött megerősítés - szerdán újra megrendeltem) megérkezett az sms, hogy beélesítették a vodamail-emet.
Sajnos a rendszer nem működik.. Tud valaki vmit, hogy mikortól fog menni vagy mi a helyzet?
|
pén. júl. 15, 2005 7:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A vodamail spam szűrő nélkül valóban egy nagy kaka. Sajnos. Napi 3-4 jön mindig, így sms értesítő kikapcsolva.
|
csüt. júl. 14, 2005 19:45 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A Vodafone Mail elég necces dolog. Ha megnézed a Net-Rendelőt, szinte minden szolgáltatáshoz oda van írva (vagy talán magához a VM leírásához is), hogy minden nemű változás (még a tarifaváltás is), megváltoztathatja a VM-es beállításaidat.
|
csüt. júl. 14, 2005 19:40 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
2005. január 31-én átváltottam az előfizetésem vitamax-ra, majdnem 1 hónapra előre ki kellett fizetnem a havidíjat, és kértem hogy postán küldjék vissza a megmaradt pénzt. Ma kaptam meg a 2663 forintomat , Citibank a feladó, és nincs rajta dátum sem, fél órámba került (1270 ) kideríteni hogy ez a Vodától jött. Nem siették el.
Már írtam a Hívódallam topic-ban, de ide is beírom. A Voda megrendelte nekem ezt a szolgáltatást, úgy hogy én ezt nem kértem, és ha nem mondom le akkor augusztustól vonják a havidíjat is. Az ügyfélszolgálatos szerint azért történt ez meg, mert az új szolgáltatást így reklámozzák. A hívásértesítő automatikus aktiválásának nagyon örültem, mert az ingyen van, de fizetőssel nem szabadna így játszaniuk. Írtam a fogyasztóvédelemnek is, nagyon kiváncsi vagyok a véleményükre.
A 1745-re küldött sms-ek viszont az üsz-os szerint is ingyenesek, az ÁSZF-ben még nem javították ki.
|
csüt. júl. 14, 2005 14:42 |
|
|
Vendég
|
guni. írta: Én sem bírtam letölteni a leveleimet Thunderbird-del
Nekem viszont működött hibátlanul tegnapelőttig...
|
csüt. júl. 14, 2005 14:29 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Én sem bírtam letölteni a leveleimet Thunderbird-del, bár mással nem is próbáltam. Aztán inkább lemondtam az egészet. Nincs semmi spam szűrő, egész nap jöttek az sms-ek, baromi idegesítő volt.
Guni
|
csüt. júl. 14, 2005 14:05 |
|
|
Vendég
|
Folytatjuk a Keressünk hibát rendszeresen a Vodafone-nál című sorozatunkat.
Kiderült, hogy a hangpostám igazgatása közben T. Ügyfélszolgálatos kikapcsolta a Vodafone Mail szolgáltatást. Sebaj, csináljuk vissza. Remek, de miért nem tudom letölteni a leveleimet Mozilla Thunderbirddel?
Telefon az ÜSZ-re, válasz: be kellene normálisan állítanom a levelezőprogramot, a hiba nálam van. Tényleg?
[beres@beres ~]$ telnet pop3.vodafone.hu 110
Trying 80.244.96.67...
Connected to pop3.vodafone.hu (80.244.96.67).
Escape character is '^]'.
+OK POP3 dmz03-c03d6.vodafone.hu vUMSI v1.6.0.0 (UM2 Build 030803) server ready
USER 0670xxxxxxx
+OK User name accepted, password please
PASS xxxxxxx
-ERR Unable to open user's INBOX
|
csüt. júl. 14, 2005 14:02 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
vizsla1 írta: @Tuttti: En sem kaptam meg meg a junius 6-ai szamlat, bar mar befizettem, megis ok ugy latjak, hogy tartozasom van. Tarifavaltast, szerzodeskotest tartozasra hivatkozva visszadobtak, pedig a Behajtasiak mar feldolgoztak a faxot, s jelezve is lett, hogy kerem a szamla mielobbi ujrakikuldeset, mert nem jott meg, s a kovetkezot nem fogom latatlanba befizetni.
Ma fizettem be én is. Szerződéskötés után kaptam 1 kitöltetlen csekket, felhívtam az Üf-öt és megnézte mennyi a számla végösszeg.
A júliusi számlazárás is csúszni fog valamennyit!
|
szer. júl. 13, 2005 16:58 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@Tuttti: En sem kaptam meg meg a junius 6-ai szamlat, bar mar befizettem, megis ok ugy latjak, hogy tartozasom van. Tarifavaltast, szerzodeskotest tartozasra hivatkozva visszadobtak, pedig a Behajtasiak mar feldolgoztak a faxot, s jelezve is lett, hogy kerem a szamla mielobbi ujrakikuldeset, mert nem jott meg, s a kovetkezot nem fogom latatlanba befizetni.
|
kedd júl. 12, 2005 21:37 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Akkor valoban viszonteladonal kellett volna probalni. Mert csak... Legyen ennyi eleg.
|
kedd júl. 12, 2005 21:32 |
|
|
Duvi
arany tag
|
vizsla1 írta: Viszonteladónál kellett volna próbálni. Ez mikor volt?
2 hete kb.
|
kedd júl. 12, 2005 21:26 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
rohamkocka írta: Igen, kérnek. Volt munkatársam Vodafone előfizetést akart 6230-ba. Közüzemi számlán 70 Ft késedelmi pótlék volt. Ez után közölte a Vodafone, hogy ő megbízhatatlan, 20 000 forint kaució, amit jóváírnak neki majd havonta.
Akkor, amikor ez a szerződéskötés-próba volt, faxolták a papírokat az üzletben a központba?
|
kedd júl. 12, 2005 20:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Duvi írta: vizsla1 írta: És márkaboltban volt? Igen, a pécsi márkaboltban.
Viszonteladónál kellett volna próbálni. Ez mikor volt?
|
kedd júl. 12, 2005 20:27 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: mi? elvesztetted a szüzességed?
Nem, annak már vagy 15 éve...
A fent írt időpontban járt le a live.vodafone.hu site tanúsítványa. Innentől kezdve nem hiteles, ami onnan származik. Ej-ej, egy ekkora cégnél nincs senki, aki észrevenné...?
|
kedd júl. 12, 2005 20:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Silver írta: Silver írta: - mi történt július 6-án 17:35-kor? Na mi van, senkinek nem kell a csoki?
Ingyen volt minden?
|
kedd júl. 12, 2005 19:22 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
Silver írta: Tuttti írta: Panasonic X400 telefonnal Itt a lényeg.
Előtte 3 évvel (azaz 4 éve) hitelre vettem számítógépet úgy, hogy:
- 1 éve dolgoztam azon a munkahelyemen
- fizetésem nem volt több mint nettó 54000
- nem volt a nevemen közüzemi számla (szüleimmel laktam)
Akkor a számítógép értéke meghaladta a 100000-t, amibe az én régi gépemből rakták bele a Cd meghajtót, cd-irót és a kislemez meghajtót, monitor és billentyűzet nélkül. Kifizettem a gépet 1,5 év alatt . Közben vettem 1-2 dolgot.
1 éve Vitamaxról előfizetésesre való váltásnál:
- 1 éve dolgoztam új munkahelyemen
- fizu netto 68000
- volt a nevemen közüzemi számla ami időben fizetve lett
Nem hiszem hogy Cetelemnél megfeleltem , míg a Vodánál "megbizhatatlan" vagyok!
De fátylat az egészre, az a lényeg hogy megvan az előfizetés! A csekkek időben befizetve, semmi késedelem! Csak most mert még nem kaptam meg a Június 6-i zárású számlát!
|
kedd júl. 12, 2005 19:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Silver írta: Silver írta: - mi történt július 6-án 17:35-kor? Na mi van, senkinek nem kell a csoki?
mi? elvesztetted a szüzességed? (részletek nem érdekelnek)
|
kedd júl. 12, 2005 16:18 |
|
|
Vendég
|
Silver írta: - mi történt július 6-án 17:35-kor?
Na mi van, senkinek nem kell a csoki?
|
kedd júl. 12, 2005 16:01 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
rohamkocka írta: Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a T-nél viszonylag mindig zsúfoltak a boltok, így gyakran kevés a hely. Míg a Vodafone-nál üres állapotban is nyomasztóan kicsi tud lenni egyik-másik bolt.
Sopronban puha fotelek vannak a T-nél, két szinten pár ember lézeng, a bejáratnál kérhetek sorszámot, de Aranykártya ügyben még sosem hívtak, egy-egy arra járó alkalmazott szánt meg...
A Vodának csak viszonteladói vannak, ahova járok, soproni viszonylatban nagyobb boltnak számít (terület & eladók száma), ülőhely csak az éppen kiszolgálás alatt állónak, mégis elég zsúfolt...
(11-16 óra között mérve)
|
kedd júl. 12, 2005 14:31 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:57-kor.
|
kedd júl. 12, 2005 14:14 |
|
|
rohamkocka
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 28, 2004 7:56 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: A számítógép előtt, telefon mellett
|
Macika írta: scrollingrock írta: Alap dolognak tűnhet de elég ciki hogy Debrecenben pl. a hivatalos márkaboltban a "kocsmapult" magasságú ügyintéző asztalnál még egy szerencsétlen szék sincs az ügyfélnek. Az egész igénytelen, DE NAGYON!! Annak ellenére mondom ezt hogy volt/van pár vodás kártyám amiket aktívan használtam is anno. Szóval szerintem amíg ilyen apró kis figyelmességekkel sem foglalkoznak, addig azt mondom nem kell foglalkozni ezzel a lehúzó bandával. A Pannon és T márkabolt azért lényegesen tágasabb és komfortosabb és nem olyan "sötét lyuk" jellege van mint valami utolsó mobil kereskedésnek. 10 embernél ha több van bennt már elég ciki a helyzet vagy össz-vissz ennyi szék van a várakozóknak. Jogos. Többször leírtam/-tuk, hogy a drágább árakkal megkapod a figyelmességet is. Akiket ezek a dolgok zavarnak, azok válasszák a Pannont vagy még inkább a T-mobilt. Akinek nem számítanak ilyen dolgok, csak a minél olcsóbb legyen a percdíj, az meg válassza a Vodát. Ilyen egyszerű az egész. Csak - szépen kérem - azt ne várjuk el, hogy mindkét helyen ugyanolyan elbánás legyen! Ne higgyük azt, hogy a T-mobile csak azért drágább annyival, amennyivel, mert ők egy drága cég, a Voda meg egy olcsó cég! NEM!!! A T-mobilenál a percdíjakban (is) megfizeted a különb elbánást.
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a T-nél viszonylag mindig zsúfoltak a boltok, így gyakran kevés a hely. Míg a Vodafone-nál üres állapotban is nyomasztóan kicsi tud lenni egyik-másik bolt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rohamkocka kedd júl. 12, 2005 14:17-kor.
|
kedd júl. 12, 2005 10:36 |
|
|
rohamkocka
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 28, 2004 7:56 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: A számítógép előtt, telefon mellett
|
Tuttti írta: Silver írta: ThomasTheKoRner írta: Ennek ellenére 40 ezer aukciót kértek Tőle hogyha a továbbiakban előfizetőjük szeretne lenni. Már megbocsáss, de kizártnak tartom, hogy az előfizetéshez kértek volna kauciót. Kérnek! Tavaly november elején történt .A Vitamaxos kártyát szeretem volna előfizusra váltani, amit több mint 3 évig használtam feltöltősen ( havi 1 kártyára invesztáltam be!). Panasonic X400 telefonnal 3 év hűséggel szuper csomagban, a kaukció 20000ft lett volna, ha az ismerős viszonteladó nem sirja ki hogy töröljék! Elöszőr nem fogadták el, második alkalommal már rendben ment a dolog!
Igen, kérnek. Volt munkatársam Vodafone előfizetést akart 6230-ba. Közüzemi számlán 70 Ft késedelmi pótlék volt. Ez után közölte a Vodafone, hogy ő megbízhatatlan, 20 000 forint kaució, amit jóváírnak neki majd havonta.
|
kedd júl. 12, 2005 10:34 |
|
|
rohamkocka
arany tag
|
VonBraun írta: Az kinek a sara, ha két egymás utáni bankautomatás feltöltésnél csak az egyik érkezik meg a kártyára? Csak úgy gondolom, hogy a szolgáltatóé, hiszen a bankautomata kiadta mind a két bizonylatot, hogy sikeresen megvolt a feltöltés.
És mi ilyenkor a teendő?
Szólni a banknak, hogy nézze meg, a GIRO-ban, hol akadt el a feltöltés.
|
kedd júl. 12, 2005 10:30 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
scrollingrock írta: Alap dolognak tűnhet de elég ciki hogy Debrecenben pl. a hivatalos márkaboltban a "kocsmapult" magasságú ügyintéző asztalnál még egy szerencsétlen szék sincs az ügyfélnek. Az egész igénytelen, DE NAGYON!!
Soroljam azokat a trémobil márkaboltokat, ahol ugyanez van?
|
kedd júl. 12, 2005 9:33 |
|
|
Duvi
arany tag
|
vizsla1 írta: És márkaboltban volt?
Igen, a pécsi márkaboltban.
|
kedd júl. 12, 2005 8:23 |
|
|
Vendég
|
Tuttti írta: Panasonic X400 telefonnal
Itt a lényeg.
|
kedd júl. 12, 2005 7:41 |
|
|
Tuttti
arany tag
|
Silver írta: ThomasTheKoRner írta: Ennek ellenére 40 ezer aukciót kértek Tőle hogyha a továbbiakban előfizetőjük szeretne lenni. Már megbocsáss, de kizártnak tartom, hogy az előfizetéshez kértek volna kauciót.
Kérnek! Tavaly november elején történt .A Vitamaxos kártyát szeretem volna előfizusra váltani, amit több mint 3 évig használtam feltöltősen ( havi 1 kártyára invesztáltam be!). Panasonic X400 telefonnal 3 év hűséggel szuper csomagban, a kaució 20000ft lett volna, ha az ismerős viszonteladó nem sirja ki hogy töröljék! Elöszőr nem fogadták el, második alkalommal már rendben ment a dolog!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tuttti kedd júl. 12, 2005 18:57-kor.
|
kedd júl. 12, 2005 7:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
scrollingrock írta: Alap dolognak tűnhet de elég ciki hogy Debrecenben pl. a hivatalos márkaboltban a "kocsmapult" magasságú ügyintéző asztalnál még egy szerencsétlen szék sincs az ügyfélnek. Az egész igénytelen, DE NAGYON!! Annak ellenére mondom ezt hogy volt/van pár vodás kártyám amiket aktívan használtam is anno. Szóval szerintem amíg ilyen apró kis figyelmességekkel sem foglalkoznak, addig azt mondom nem kell foglalkozni ezzel a lehúzó bandával. A Pannon és T márkabolt azért lényegesen tágasabb és komfortosabb és nem olyan "sötét lyuk" jellege van mint valami utolsó mobil kereskedésnek. 10 embernél ha több van bennt már elég ciki a helyzet vagy össz-vissz ennyi szék van a várakozóknak. Jogos.
Többször leírtam/-tuk, hogy a drágább árakkal megkapod a figyelmességet is.
Akiket ezek a dolgok zavarnak, azok válasszák a Pannont vagy még inkább a T-mobilt.
Akinek nem számítanak ilyen dolgok, csak a minél olcsóbb legyen a percdíj, az meg válassza a Vodát.
Ilyen egyszerű az egész.
Csak - szépen kérem - azt ne várjuk el, hogy mindkét helyen ugyanolyan elbánás legyen! Ne higgyük azt, hogy a T-mobile csak azért drágább annyival, amennyivel, mert ők egy drága cég, a Voda meg egy olcsó cég!
NEM!!!
A T-mobilenál a percdíjakban (is) megfizeted a különb elbánást.
|
kedd júl. 12, 2005 0:10 |
|
|
scrollingrock
ezüst tag
|
Macika írta: Elgondolkodtató, hogy milyen erő viszi rá embereket, hogy csak azért regeljenek, hogy lehúzhassák a Vodát... ))
Alap dolognak tűnhet de elég ciki hogy Debrecenben pl. a hivatalos márkaboltban a "kocsmapult" magasságú ügyintéző asztalnál még egy szerencsétlen szék sincs az ügyfélnek. Az egész igénytelen, DE NAGYON!!
Annak ellenére mondom ezt hogy volt/van pár vodás kártyám amiket aktívan használtam is anno.
Szóval szerintem amíg ilyen apró kis figyelmességekkel sem foglalkoznak, addig azt mondom nem kell foglalkozni ezzel a lehúzó bandával.
A Pannon és T márkabolt azért lényegesen tágasabb és komfortosabb és nem olyan "sötét lyuk" jellege van mint valami utolsó mobil kereskedésnek. 10 embernél ha több van bennt már elég ciki a helyzet vagy össz-vissz ennyi szék van a várakozóknak.
|
hétf. júl. 11, 2005 21:49 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
VonBraun írta: Az kinek a sara, ha két egymás utáni bankautomatás feltöltésnél csak az egyik érkezik meg a kártyára? Csak úgy gondolom, hogy a szolgáltatóé, hiszen a bankautomata kiadta mind a két bizonylatot, hogy sikeresen megvolt a feltöltés.
És mi ilyenkor a teendő?
1270 hívása, tel.szám és ügyfélbiztonásgi kód megadása, valamint a két bizonylat sorszáma. S hogy mikor milyen SMS-t kaptál. Bár ezt ők is látják.
|
hétf. júl. 11, 2005 21:08 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Az kinek a sara, ha két egymás utáni bankautomatás feltöltésnél csak az egyik érkezik meg a kártyára? Csak úgy gondolom, hogy a szolgáltatóé, hiszen a bankautomata kiadta mind a két bizonylatot, hogy sikeresen megvolt a feltöltés.
És mi ilyenkor a teendő?
|
hétf. júl. 11, 2005 20:15 |
|
|
Vendég
|
Két kérdés:
- miért elérhetetlen a Vodafone Mail?
- mi történt július 6-án 17:35-kor?
A második kérdésre leggyorsabban helyesen válaszoló egy tetszőleges Tibi csokit nyer tőlem
|
hétf. júl. 11, 2005 20:01 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
MEB írta: Előfizetéses vagy feltöltős a kártyád?
Saját tapasztalat alapján,ha Vitamaxról hívom az 1270-et,akkor valóban sokat kell várni a kezelőre. Számlás kártyánál viszont azonnal szoktak jelentkezni.
Szerintem ez teljesen random.
Én most hívtam őket a 70-es menüpontot kapcsoltam. Több mint 8 perc a várakozás. Letszem, újrahívom, de most a 40-est választom. 10 mp után ott az ügyintéző. Elmondom a gondom, kapcsol egy illetékest, ahol fél perc múlva fel is veszik. Előző héten azonban nálam is sokszor megtörtént, hogy több mint 12 percet vártam. Az egyik esetben meguntam, letettem, másik menüt választottam, megint több mint 8 percet mond. Ismét letettem, 3. menü, ott azonnal ügyintéző jött. A lényeg, hogy kezdetben a 20-as, 30-as, 40-es, 70-es menüt válaszd, valahol csak jön egy ügyintéző, ott pedig majd átkapcsolnak az illetékeshez, s ott fordulhat még elő, hogy várni kell, de az esetek 80%-ában 1 percen belül ott is ügyintézőhöz lehet jutni.
|
hétf. júl. 11, 2005 19:21 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Duvi írta: Sajnos nem. Egyik haverom akart 50-es csomagot kötni, telefon nélkül, ráadásul számhordozással, és egy 20-ast kértek tőle. Úgyhogy megfordult és kijött a boltból.
És márkaboltban volt?
|
hétf. júl. 11, 2005 19:01 |
|
|
Duvi
arany tag
|
Silver írta: Rengeteget, ui. a kauciót a készülékhez kérik, nem az előfizetéshez.
Sajnos nem. Egyik haverom akart 50-es csomagot kötni, telefon nélkül, ráadásul számhordozással, és egy 20-ast kértek tőle. Úgyhogy megfordult és kijött a boltból.
|
hétf. júl. 11, 2005 16:18 |
|
|
Vendég
|
Két előfizetés van a nevemen, az egyik 4, a másik 2 éve. Előbbinél 2-3 perc a várakozás, az utóbbinál ma pl. 24 perc után kaptam embert...
|
hétf. júl. 11, 2005 16:06 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Flotta-csomagom van és még így is rendszeresen várok 8-10 percet! Pofátlanság, hogy ennyit kell egy ügyfélnek várni, függetlenül attól, hogy VitaMaxos vagy havi előfizetése van.
|
hétf. júl. 11, 2005 14:45 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
MEB írta: Előfizetéses vagy feltöltős a kártyád? Saját tapasztalat alapján,ha Vitamaxról hívom az 1270-et,akkor valóban sokat kell várni a kezelőre. Számlás kártyánál viszont azonnal szoktak jelentkezni.
Ez tényleg így van. Egyszer próbáltam meg vitamaxról hívni az ügyfélszolgálatot és még azt se mondta be, hogy mennyit kell várni percben. 1/4 óra után feladtam.
Felhívom rögtön előfizúsról 2 percet vártam csak! Elég cikis ez a vitamaxosokra nézve.
Múltkor a kiemelt ügyfélszolgálatot hívtam, 10mp múlva kaptam egy kezelőt! Ez van sajnos!
Amúgy 3 éve van előfizum a vodkánál és semmi bajom velük, minden egyből ment nálam. (lehet szerencsém volt!)
Van egy trés előfizúm is (úgyhogy nem alaptalanul beszélek itt) amivel több bajom volt már az tuti. A gprs wap és net szerintem nagyon trágya náluk.
Amúgy el kell ismerjem az ügyfélszolgálat tényleg sokkal gyorsabb és jobb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tejberizsa hétf. júl. 11, 2005 14:49-kor.
|
hétf. júl. 11, 2005 14:34 |
|
|
MEB
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: 'zugGSMbót'
|
Előfizetéses vagy feltöltős a kártyád?
Saját tapasztalat alapján,ha Vitamaxról hívom az 1270-et,akkor valóban sokat kell várni a kezelőre.
Számlás kártyánál viszont azonnal szoktak jelentkezni.
|
hétf. júl. 11, 2005 13:38 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
|
hétf. júl. 11, 2005 13:20 |
|
|
ThomasTheKoRner
arany tag
|
Macika írta: Ja, és nem aukció, hanem kaució. Kicsit mást jelent a két szó.
Tudom...elírás volt!
PÜ ment! Thx
|
hétf. júl. 11, 2005 10:54 |
|
|