Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 18:46

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is ilyen telefont veszek napokon belül ezért elolvastam az egész topikot. Nem keveset írtatok, de tegnap hajnali 3-ig elolvastam a 100. oldalig, ma meg lazán a maradék 15-öt. :wink:

Viszont lenne egy kérdésem, amire azt hiszem nem találtam választ. A MPX200_2003_GSM_FIX.img pontosan mit is csinál? :roll:

Azt hiszem ennyi lenne. Egyébként az összes "szükséges" programot beszereztem már. :)

szomb. jún. 18, 2005 18:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
djlala írta:
Ja,másik téma,volt már nektek olyan,h nem küldött el nektek SMS-t???hiába nyomom a send-et ,semmi nem történik!!!pedig semmit nem állítottam el

Ez attol van, hogy nincs szabad hely a telodon. Kuldeskor ugyanis eltarolja a kimeno sms-t is, de ha 3K helyed van, akkor ezt neccesen tudja megcsinalni. Torolj le valamit, utana meg fog javulni.

Egyebkent itt olvashatsz a problemarol bovebben, nem magam szultem az otletet :)
http://smartphone.modaco.com/lofiversio ... 05863.html

szomb. jún. 18, 2005 18:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja,másik téma,volt már nektek olyan,h nem küldött el nektek SMS-t???hiába nyomom a send-et ,semmi nem történik!!!pedig semmit nem állítottam el

szomb. jún. 18, 2005 12:38
ezüst tag

Hozzászólás 
De annyi változás mégis van,h nagyon felgyorsult a teló,pedig kb. 3k hely van rajta...:))) De ezt nemtom mér!!!!pedig még rajta van a progi!!!

szomb. jún. 18, 2005 12:34
ezüst tag

Hozzászólás 
na de vizsgaidőszak,úgyhogy tanulás,majd ha ráérek akkor.ha vki addig tudja a megoldást,megköszönném

szomb. jún. 18, 2005 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
djlala írta:
VKI MONDJA MEG,H MIT LEHET EZZEL A SURREAL STARTAL KEZDENI,MERT NEKEM NEM JÓ,ÉS LELASSULT TŐLE AZ EGÉSZ RENDSZEREM!!!HOGY KELL UNINSTALLÁLNI???ÉN NEM TALÁLOM A HONLAPON,A REMOVE PROGI MEG NEKEM SE TÖRLI!!!

Hat, pedig ott van a honlapon :)
http://www.surrealservices.dsl.pipex.com/SurrealStartUninstall.CAB
Ezt masold fel a windows\startup mappaba, illetve ha 2002-d van, akkor nem tom pontosan hova. Ha van fenn X-Bar-od, akkor ott kell lennie az xbar.lnk vagy valami hasonlo nevu link file-nak, mert azt is bekapcsolaskor automatikusan elinditja.
Igy telo ujrainditas utan automatikusan leszedi a surreal startot. Ezutan settings->remove programs -ban mar le tudod irtani szepen.

Hát,megcsináltam mindent amit mondtál,de semmi...minden okés volt addig,amíg a remove programhoz nem értem,de ott kiírja.h nem tudja letörölni...már teljesen hótton vagyok,most ezért a **** telepíthetek fel egy új rendszert...

szomb. jún. 18, 2005 12:30
arany tag

Hozzászólás 
yog_soggoth írta:
Nekem tökéletesen fut. Igaz, én nem fedeztem fel túl nagy különbséget az SStart javára. Számomra az egyetlen előnye az, hogy van benne "T9-mód", amikor az egyes "menüpontokat" nem számozással, hanem bepötyögéssel lehet megkeresni. (A fórumban korábban már említett módon, mint a Contacts-ban, tehát ha a "Settings" pontot keresem, akkor 738, és már meg is van.)
Hátránya, hogy az egyes "menüpontokhoz" csak gyorsbillentyűt lehet adni, hangparancsot nem.

Az jo hir, legalabb akkor nem altalanossagban rossz a program. A honlapjukon irjak, hogy csak Application Unlocked telefonokon fut. Lehet az, hogy nekem nem ilyen? Minden uj progi telepitese/futtatasa elott kijelenti, hogy nem megbizhato forrasbol származik a progi, biztos akarom-e futtatni - erre mindig nyomok egy igent.
Szoval akkor hogyan kene Application Unlocked -da tenni a telot? Olvastam egy kulfoldi forumon egy Alphaflux Unlock nevu progirol, de nem tom, hogy nekem erre szuksegem van-e. Idaig minden progit tudtam telepiteni, nem volt gond, es fut a doom is, pedig arra azt irjak, hogy csak akkor megy, ha Application Unlocked a telefonom.

szomb. jún. 18, 2005 8:44
arany tag

Hozzászólás 
djlala írta:
VKI MONDJA MEG,H MIT LEHET EZZEL A SURREAL STARTAL KEZDENI,MERT NEKEM NEM JÓ,ÉS LELASSULT TŐLE AZ EGÉSZ RENDSZEREM!!!HOGY KELL UNINSTALLÁLNI???ÉN NEM TALÁLOM A HONLAPON,A REMOVE PROGI MEG NEKEM SE TÖRLI!!!

Hat, pedig ott van a honlapon :)
http://www.surrealservices.dsl.pipex.com/SurrealStartUninstall.CAB
Ezt masold fel a windows\startup mappaba, illetve ha 2002-d van, akkor nem tom pontosan hova. Ha van fenn X-Bar-od, akkor ott kell lennie az xbar.lnk vagy valami hasonlo nevu link file-nak, mert azt is bekapcsolaskor automatikusan elinditja.
Igy telo ujrainditas utan automatikusan leszedi a surreal startot. Ezutan settings->remove programs -ban mar le tudod irtani szepen.

szomb. jún. 18, 2005 8:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Levike!köszi a válaszokat!
bkv!erről már olvastam korábban,ha időmilliárdos vagy,nézd meg,ha nem,akkor várj egy nálam okosabbat.

szomb. jún. 18, 2005 0:58
vas-tag

Hozzászólás 
Hello
Csak azt szeretném megkérdezni hogy Masterreset után állandóan kapok "BUDAPEST"-es cellaüzeneteket.
Hogy tudom ezt kikapcsolni?
SPh2002es van rajta.
köszi

pén. jún. 17, 2005 19:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Na kicsit osszeasszimilaltam a szoveget, de azert csak kihamozzatok melyik amit en irtam... :)

pén. jún. 17, 2005 16:50
ezüst tag

Hozzászólás 
djlala írta:
Sziasztok!
naah,tegnap elszenvedtem 1 kicsit a telóval,mert 2002es szoftom van,és hát csengõhangot akartam kreálni.nagy nehezen sikerült a kedvenc számomat beállítani.dehát mire rájöttem,h mivel alakítom át wavvá,utána meg darabolni,na de megérte.

Másik:mostmár kezd telelenni a telóm,lehet e olyat csinálni,h a cab file-t rögtön a SD kártyára másolom,és onnan indítom el?mert nekem ezt nem nagyon agyalja.vagy a progi hibás???

Termeszetesen lehet, csak raklikkelsz a cab filera a telon es mar telepedik is.,
Van par progi, ami nem fot memokartyan, de errol ugyis ir majd uzenetet.
Exe-s installerekkel sincs gond, mert amikor az activesync ablakban kiirja, hogy nincs eleg hely, akkor nyomni kell egy cancelt, majd a program filesben (a PC-n) az activesnyc konyvtarban megkeresed a progi konyvtarat, amit epp az elobb akartal telepiteni, ebben pedig benne lesz a cab file, amit ramasolsz a telora manualisan, es elinditod.

Jo tanacs : Csengohangot ne wavban, hanem wmaban krealj inkabb, picit kevesebb helyet foglal.... :)
Tedd fol a 2003as oprendszert, es az az sdkartyi gyokerebol hasznalja a wma-t csengohangnak.
harmadik:már nemtom,h mit másoltam a mobil memóriájába,és mit kártyára,a remove programs-ban pedig nem tesz különbséget.honnan tudhatnám meg ezt???(törölnöm kellene,mert percenként írja,h töröljek,mer nincs hely,oztán baj lesz)
elõre is kössz

pén. jún. 17, 2005 16:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
naah,tegnap elszenvedtem 1 kicsit a telóval,mert 2002es szoftom van,és hát csengőhangot akartam kreálni.nagy nehezen sikerült a kedvenc számomat beállítani.dehát mire rájöttem,h mivel alakítom át wavvá,utána meg darabolni,na de megérte.

Másik:mostmár kezd telelenni a telóm,lehet e olyat csinálni,h a cab file-t rögtön a SD kártyára másolom,és onnan indítom el?mert nekem ezt nem nagyon agyalja.vagy a progi hibás???

harmadik:már nemtom,h mit másoltam a mobil memóriájába,és mit kártyára,a remove programs-ban pedig nem tesz különbséget.honnan tudhatnám meg ezt???(törölnöm kellene,mert percenként írja,h töröljek,mer nincs hely,oztán baj lesz)
előre is kössz

pén. jún. 17, 2005 14:59
vas-tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Nekem kulonben nem megy ez a SurrealStart.
Szoval vannak meg itt gondok... Van akinek mukodik rendesen?

Nekem tökéletesen fut. Igaz, én nem fedeztem fel túl nagy különbséget az SStart javára. Számomra az egyetlen előnye az, hogy van benne "T9-mód", amikor az egyes "menüpontokat" nem számozással, hanem bepötyögéssel lehet megkeresni. (A fórumban korábban már említett módon, mint a Contacts-ban, tehát ha a "Settings" pontot keresem, akkor 738, és már meg is van.)
Hátránya, hogy az egyes "menüpontokhoz" csak gyorsbillentyűt lehet adni, hangparancsot nem.

pén. jún. 17, 2005 14:19
arany tag

Hozzászólás 
Nekem kulonben nem megy ez a SurrealStart. Feltelepitem, ujraindiotom a telot, akkor startot nyomva keri a regisztracios kodot. Jo beirom, de utana nem tortenik semmi. Az also es felso savjat kirajzolja a menunek, de kozepen a homescreen hattere marad. Ha nyomok egy refresh, akkor idonkent egy ures menu jon be egy elemmel: No Items.
Arra raklikkelve kiirja, hogy nem vart hiba tortent, irjak az sstart@surrealservices.co.uk cimre e-mailt a hiba leirasaval.
Uninstallalni is csak a honlapon mellekelt uninstall .cab file-al tudtam, ugy, hogy a startup-ba betettem, es reset utan automatikusan inditotta, mivel start menum nem volt, igy a settings->remove programs -ot sem tudtam volna manualisan elerni.

Szoval vannak meg itt gondok... Van akinek mukodik rendesen?

pén. jún. 17, 2005 12:23
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
A Surreal Start-hoz adjatok már serial-t, nem sikerült leszedni!
Köszi!

Rosszul lett belinkelve (ftp cimkent lett megadva http helyett - ftp is jo lenne, csak akkor usernev es jelszo is kell), innen le tudod kapni a meglepit:
http://motompx200.atw.hu/MULTIMEDIA/Sstart.rar
Vagy lejon ftp-rol is, itt van hozza egy masik cim:
ftp://motompx200:hellomoto@ftp.atw.hu/MULTIMEDIA/Sstart.rar

pén. jún. 17, 2005 11:42
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
Köszi!

Nem figyeltél :x !

pedro írta:
Vagany írta:
Nemtok oroszul, de asszem regisztrálni kéne, ha a meglepi az amire gondolok, kirakhatnád valami tárhelyre :wink: .

Az ftp.atw.hu -n fenn van Sstart.rar címen.

:wink: :wink: :wink:

pén. jún. 17, 2005 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!

pén. jún. 17, 2005 11:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt tudjuk mi használni?
Mi kell ehhez?

pén. jún. 17, 2005 11:01
arany tag

Hozzászólás 
Ez pedig az aktiváláshoz kell.

ed2k://|file|DestinAtor%20SP%20Activati ... 008D8E5E|/

pén. jún. 17, 2005 8:01
arany tag

Hozzászólás 
!!!!Destinator SP az eMule-n megtalálható!!!!

Aki tudja töltse, hogy minél több szálon menjen a letöltés!
A linkek:
CD1: ed2k://|file|Destinator%20SP%20Europa%2 ... A4227238|/

CD2: ed2k://|file|Destinator%20SP%20Europa%2 ... 134B2EC7|/

pén. jún. 17, 2005 7:56
ezüst tag

Hozzászólás 
john30 írta:
Settings/Remove programs,kijelölöd a törölni kívánt program nevét,és voilá! uninstallája.Nem kell ehhez semmi külön program.

kÖSSZ,H NEM HAGYTÁL SZENVEDNI!!!

WAV darabolót tud vki nekem ajánlani????vmi 1szerűt

worldmate nevű progi működött vkinek???

csüt. jún. 16, 2005 20:12
arany tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Vagany írta:
Nemtok oroszul, de asszem regisztrálni kéne, ha a meglepi az amire gondolok, kirakhatnád valami tárhelyre :wink: .

Megvan, köszi :D .

csüt. jún. 16, 2005 18:12
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
pedro írta:
Na végre a modacos srácok csináltak egy a telefon használhtóságát növelő programot. A Windows platformnak a legnagyobb hátránya a Symbian telókkal szemben , hogy az egyes programok elérése időigényes a start menüben. Na erre egy jó megoldás:

http://www.surrealservices.dsl.pipex.co ... start.html

Ja és egy kis adalék... :lol:
meglepi

csüt. jún. 16, 2005 17:34
arany tag

Hozzászólás 
Settings/Remove programs,kijelölöd a törölni kívánt program nevét,és voilá! uninstallája.Nem kell ehhez semmi külön program.

csüt. jún. 16, 2005 14:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom,h vki már írta korábban,de nem akarok ezzel időt tölteni:::

melyik progival tudok programot törölni????

csüt. jún. 16, 2005 14:38
arany tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Na végre a modacos srácok csináltak egy a telefon használhtóságát növelő programot. A Windows platformnak a legnagyobb hátránya a Symbian telókkal szemben , hogy az egyes programok elérése időigényes a start menüben. Na erre egy jó megoldás:

meglepi

csüt. jún. 16, 2005 14:21
arany tag

Hozzászólás 

meglepi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pedro csüt. jún. 16, 2005 16:56-kor.

csüt. jún. 16, 2005 12:28
ezüst tag

Hozzászólás 
dr.zsoo

Koszi! Mukodik

csüt. jún. 16, 2005 8:27
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok 2003-as op alatt szenvedek a t mbilos wap beállításával. az SPKLUB-on megtalálható adatok alapján próbálom beállítani. szóval majdnem siker de amikor már éppen bejönne az oldal kiírja a telefon hogy this file cannot be viewed on the device...
mi lehet a hiba?
köszi előre a segítséget!

szer. jún. 15, 2005 20:51
arany tag

Hozzászólás 
Bobafett írta:
Sziasztok!

2003-as op rendszer van a cuccomon es a kovetkezo hibauzenetet adja, ha at akarom a hivasaimat iranyitani.

"Unable tp save settings. Verify you have network coverage and that setting is supported."

Van lefedettseg es az atiranyitas is engedelyezett a szolgaltato altal,
szoval nem ertem.

Valakinek otlete?

Az lehet a probléma hogy az átirányitás célját +36-tal indítod el. Ha sima 0620...ként írod be a számot, menni fog. Ha külföldön vagy, 003620.... kell indítani.
Én 1 éve ausztriában kb 2 órán keresztül szívtam mire rájöttem erre.

dr.zsoo

szer. jún. 15, 2005 17:43
arany tag

Hozzászólás 
molger írta:
Magyar T9? Az nekem is jó lenne, biztos le van írva már az előző Hsz-ekben vhol, de szerintem egyszerűbb ha leírjátok...
Köszi!

:arrow: http://spklub.tk/

A T9 topicban le van írva minden...

szer. jún. 15, 2005 14:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy kérdés: A vodafone szokott küldeni próba mms-t ha regisztrálom magamnak a szolgáltatást?

szer. jún. 15, 2005 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, szerkesztettem mert az előző hsz-t 2x küldte el...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára molger szer. jún. 15, 2005 12:35-kor.

szer. jún. 15, 2005 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Magyar T9? Az nekem is jó lenne, biztos le van írva már az előző Hsz-ekben vhol, de szerintem egyszerűbb ha leírjátok...
Köszi!

szer. jún. 15, 2005 12:31
ezüst tag

Hozzászólás t9
Sziasztok!

Mi lett a magyar t9-el? Akkor most van valakinek tuti jól működő, vagy valakinek megy-valakinek nem?
Láttam sok embert, aki azt írja, hogy működik neki.

Valaki ACE, akinek megy írja már le, hogy hogy kell felrakni.

Köszike!

szer. jún. 15, 2005 11:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Jumbo mester irnal valami kis ismertetot az SPV telodrol ?
Ugyanis kellene meg egy telo a csaladba, es mivel elegge belezugtam az okostelefonokba, arra gondoltam kedvesem megkapna az mpx200amat, en pedig ujitanek valamit... :)

Szoval, minosegben, kidolgozasban, akksiban hogy viszonyul az mnpx200hoz ?

Az mpx220rol lebeszeltem magam, mindenhol azt irjak, a speckoit kiveve gagyibb mint a 200, tehat igenytelen muanyagok, vacak kamera, stb. Nem szeretnek melleloni. :)

Szemezek meg a Motorola Linuxos telojaval is, 60 penz korul megjonne usabol.

kedd jún. 14, 2005 18:26
vas-tag

Hozzászólás Windows Mobile 2002
Valaki nem tud egy friss 2002-es oprendszer adni? Vissza kéne vinnem gariba...

Nagyon megköszönném.

kedd jún. 14, 2005 13:02
arany tag

Hozzászólás Re: bétaplayer magyar
baluka írta:
Honnan tölthetnék le bétaplayer magyar hozzá?

:arrow: http://betaplayer.corecodec.org/download

Innen...

kedd jún. 14, 2005 12:24
vas-tag

Hozzászólás bétaplayer magyar
Honnan tölthetnék le bétaplayer magyar hozzá?

kedd jún. 14, 2005 11:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

2003-as op rendszer van a cuccomon es a kovetkezo hibauzenetet adja, ha at akarom a hivasaimat iranyitani.

"Unable tp save settings. Verify you have network coverage and that setting is supported."

Van lefedettseg es az atiranyitas is engedelyezett a szolgaltato altal,
szoval nem ertem.

Valakinek otlete?

kedd jún. 14, 2005 8:41
arany tag

Hozzászólás 
Azza a problémával találkoztam ma reggel, hogy:
256mb SD kártyára akarom rátolni az Üvegtigrist,a mobilfilmek.hu-ról csíptem le,kb 110mb,avi.

A másolás kb 25% körül leakad,és elkezdi előlről a másolást.

Miért nem tudja felmásolni? :shock:
(a kártyán van 200mb szabad hely direkt...)

kedd jún. 14, 2005 7:52
ezüst tag

Hozzászólás 
NeoXon, köszi az okosítást, valószínű, hogy nem figyeltem oda.
Vagánytól is köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a két alapprogira, de Te se vártad ki a 60 mp-et!
Amúgy jogos, csak van úgy, hogy az emberkéknek néha más problémái is vannak.
Mégegyszer köszi mindkettőtöknek.

kedd jún. 14, 2005 7:42
arany tag

Hozzászólás Re: Csengőhang
NeoXon írta:
Apóka írta:
Molger, az FTP-re "Tiltott oldalt" ír ki!

Ez termeszetes, ha bongeszobol probaltad megnyitni az ftp.atw.hu -t. FTP klienssel probalkozz (pl. Total Commander).
Ha nem akarsz feltolteni, csak letolteni, akkor webkliens is jo: ez esetben a cimsorba ezt ird:
ftp://motompx200:hellomoto@ftp.atw.hu

De FTP klienssel jobban jarsz, mert igy egyszerre csak egy file-t fogsz tudni kijelolni letoltesre (kiveve, ha a bongeszod tud olyat, hogy egy adott oldalrol az osszes kijelolt linket lekapja).

Meglepi az UTIL-PC-ben (2 alap progi) :wink:

hétf. jún. 13, 2005 19:37
arany tag

Hozzászólás Re: Csengőhang
Apóka írta:
Molger, az FTP-re "Tiltott oldalt" ír ki!

Ez termeszetes, ha bongeszobol probaltad megnyitni az ftp.atw.hu -t. FTP klienssel probalkozz (pl. Total Commander).
Ha nem akarsz feltolteni, csak letolteni, akkor webkliens is jo: ez esetben a cimsorba ezt ird:
ftp://motompx200:hellomoto@ftp.atw.hu

De FTP klienssel jobban jarsz, mert igy egyszerre csak egy file-t fogsz tudni kijelolni letoltesre (kiveve, ha a bongeszod tud olyat, hogy egy adott oldalrol az osszes kijelolt linket lekapja).

hétf. jún. 13, 2005 15:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
lenne ismét egy pár kérdésem:
ti mire használjátok ezt a telót a telefonáláson kívül??-csak érdeklődésképp
szenvedtem már 1 csomót a különböző beállításokkal,de vodás telóra csaknem tudom beállítani a netet,meg a wapot sem.
MMS-ben már annyit elértem,h legalább megkapjam,de küldeni azt sem tudok.
PEDIG MINDENT A MOTOROLA.HU-N LÉVŐ BEÁLLÍTÁSOK SZERINT CSINÁLTAM!!!MI LEHET A GONd???
a GPS-nek utánanéztem,nincs a telóra,max majd vmi helymeghatározót csinálnak a telóra.meg volt vmi gyereknek ilyen,de csak Pestre,nekem az meg mind1,mert úgysem ott lakom.

hétf. jún. 13, 2005 14:04
arany tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Nekem 2003 op van,de itt szoktam keresgélni ha hasonló cipőben járok. \Storage\windows\AppMgr
A másik megoldás ha mondjuk a Rescoval rákeresel az adott program egyik kulcsszavára.

Kösz,de ott sincs semmi.
Konkrétan:a smartmap.ab-ot próbáltam feltolni,de gondolom,csak 2003as opra megy (egyém 2002es op),ezért irta ki a failure...szöveget.Azután meg hiába keresgélek....
-az App Mng-ben nincs
--Resco Explorer sem talál semmi hasonló file-t,sem a File manager. :evil:

theend(ő)? :shock:

hétf. jún. 13, 2005 13:42
arany tag

Hozzászólás 
Nekem 2003 op van,de itt szoktam keresgélni ha hasonló cipőben járok. \Storage\windows\AppMgr
A másik megoldás ha mondjuk a Rescoval rákeresel az adott program egyik kulcsszavára.

hétf. jún. 13, 2005 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Egy új,hasznos kis konvertáló progi,freeware:

sp2002-re:
http://www.airfagev.com/apps/UnitConverter2002.CAB

sp2003-ra:
http://www.airfagev.com/apps/UnitConverter2003.CAB

..és 1 kérdés:próbáltam installálni egy *.cab file-t,bemásolam az SD-re,onnan elindítottam,de kiirta,hogy nem lehet installálni a telefonomra.
A *.cab file ugye eltűnt, de nem találom sehol sem a kibontott file-t,valahol az IPMS-bnen kell lennie,mivel csökkent a memóriám.Az alkalmazás nem fut,de valahol fogja a helyet.
Hol keressem? (a debugapp/filestodeleted-ben nincsenek... :evil: )

hétf. jún. 13, 2005 12:46
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Ha a gyökér a main memory akkor nincs ötletem...

Köszi "pedro" az ötletet, kipróbálom más tömöritéssel, hátha...Amúgy Sd kártyán vannak a hangok. Az a baj, hogy a saját memórája meg véges.

hétf. jún. 13, 2005 11:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 188  Következő