Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 16:38

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
T-Com Szuperszervíz!!!
http://www.t-com.hu/egyeni/doc/szupersz ... blazat.pdf

Érdemes átböngészni :wink:

csüt. aug. 11, 2005 15:41
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
A következő HSZ leginkább Macikához szól, de semmi személyes, úgyhogy inkább ide írom, nem pü-t küldök!

Tegnap este voltam életem első klasszikus zenei koncertjén (21 vagyok), a Balti Tenger Fesztivál nyitókoncertjén, a Finnlandia Hall-ban. A program a következő volt: Jean Sibelius: Oceanides; :!: Béla Bartók :!: : Piano Concerto 3; Jean Sibelius: Lemminkainen Suite. A Helsinki Filharmonikusok játszottak, illetve a zongoránál Hélen Grimaud volt (bár az Ő neve sajnos nekem semmit nem mond) . Fantasztikus és magávalragadó élmény volt. Nem mondom, hogy ennek hatására minden héten megyek egy ilyen előadásra majd, de az biztos, hogy nem ez volt az utolsó, amin voltam! A koncert egyébként végigmegy a következő városokon: Stockholm, Helsinki, Szent Pétervár, Gdansk, Tallin. Ha esetleg valamelyik városban vagytok, ne hagyjátok ki!

Steve

csüt. aug. 11, 2005 15:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
BrOnZ írta:
:gigalol: ezyóóóóvóóóóót! :gigalol:
kis kóreainak nem annyira...
Nem is arra mondtam... Bár vessetek meg érte, de én nem tudok sajnálni egyetlen ilyen önpusztító, lökött embert sem. Legyen akár drogos, alkoholista, vagy akármilyen függő. Mi az hogy végkimerülésig játszani? Nevetséges... Ha lesz időm nekiállok sajnálni egy kicsit. 28 évesen valakinek ennyi esze legyen.

csüt. aug. 11, 2005 14:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Másnak is **** az MSN, vagy csak engem tesz megint sírba??

Üdv!

csüt. aug. 11, 2005 14:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
kis kóreainak nem annyira...

csüt. aug. 11, 2005 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Árpy írta:
"Végkimerültségbe halt bele szerdán az a 28 éves dél-koreai férfi, aki 49 órát játszott folyamatosan egy internetkávézóban."

A kávézó dolgozói miért hagyták???
Egyébként Starcraftozott.
ehehehe, mert ha időben kidobták volna, akkor egyesek tüntetéseket szerveznének, hogy nem hagyták "korlátlanul" játszani! :lol:

csüt. aug. 11, 2005 12:19
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
gyurxi551 írta:
By August 27, Mars will look as large as the full moon to the naked eye.
Tartok tőle, hogy azért ez némi barokkos túlzás...

Szal volt ilyesmi csak épp 2003-ban... :oops: :oops: :lol: Nekem most küldték, eddig nem hitelesítettem. :oops: :D

http://www.rednova.com/news/space/12571/mars_to_close_in_on_earth_aug_27/

csüt. aug. 11, 2005 12:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
"Végkimerültségbe halt bele szerdán az a 28 éves dél-koreai férfi, aki 49 órát játszott folyamatosan egy internetkávézóban."

ehehehe, mert ha időben kidobták volna, akkor egyesek tüntetéseket szerveznének, hogy nem hagyták "korlátlanul" játszani! :lol:

csüt. aug. 11, 2005 11:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. aug. 11, 2005 11:08
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Bronzi ugyanabban a cipőben jár, mint Brummogó Barátja. Csak éppen nem grafikákat, kiadványokat szerkeszt és küld | publikál, hanem hangokat, híreket, reklámokat. A vállalkozási, és Internetes része a történetnek ugyanaz... Sőt! Itthon Stuhlweissenburgban a No#1 számú ADSL port a központban bronzié, mint első fehérvári ADSL-es :)

Akkor Neked is jóval többe kerülne az üzleti. Viszont azt tényleg nem tudtam, hogy nem lehet az EVA körbe tartozóknak elszámolni. :oops: Meg akivel beszéltem erről (onlány dolgozó) szintén nem.

csüt. aug. 11, 2005 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 

Hehe. Megjött a kedvem a töltögetéshez :wink: :)

csüt. aug. 11, 2005 11:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
nem netes tv-re gondolok, mert tudom, hogy van jónéhány, álá fix.tv.

Öööö... a fix tv az rendes adó, lehet nézni tévén. Az más kérdés, hogy egy nagy kalap szamóca, ha rossz kedvem van és nagyokat akarok röhögni, akkor mindig oda kapcsolok :)

csüt. aug. 11, 2005 11:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
mdozsa írta:
A tervek szerint valamennyi kábelháztartásban fogható lesz a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre, pletykákra fókuszáló, minõségi szórakoztatást és exkluzív tartalmat szolgáltató 4-es csatorna adása.

LOL

minőségi pletyka, mi van ebben ellentmondás? :lol:

cirkuszt és kenyeret, mivel mindkettő megvan, társadalmunk biztos alapokon nyugszik.

csüt. aug. 11, 2005 10:53
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A tervek szerint valamennyi kábelháztartásban fogható lesz a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre, pletykákra fókuszáló, minőségi szórakoztatást és exkluzív tartalmat szolgáltató 4-es csatorna adása.

LOL

csüt. aug. 11, 2005 10:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Odo: Jézusom:

http://www.sg.hu/cikkek/38625

Hát igen, valakiknek eszükbe jutott az, hogy honnan lehetne némi :) pénzt befolyatni. De ahogy néztem tele lesz agytrösztökkel ez a csatorna, mint Frei Tomi barátunk, a világjáró és pénzért meséltetõ. Egyel több **** csatorna, lezártam, nem érdemes erre több szót fecsérelni.

De ha már a tv csatornákról beszélünk, akkor én nagyon örülnék egy informatikai tv csatornának. Szerintem elég nagy nézettsége lenne. Most nem netes tv-re gondolok, mert tudom, hogy van jónéhány, álá fix.tv.

Én nem nagyon tudok angolul, de aug 27.-én nagyobbnak fog látszani a mars mint a hold vagy mi van? :D
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi fog történni, mert semmirõl nem szeretnék lemaradni.

ugyanmá', ahhoz hogy nagyobbnak látszódjon, kéne egy kis pályamódosítás, egy olyan 70 millió km-es. Újságírók! mellesleg egy ilyen közeli mars jelentősen befolyásolná a föld pályáját és valószínűleg a rajta élők sorsát. A két bolygó (sebességtől függően) valószínűleg sosem tudna szabadulni egymás vonzáskörzetéből, lenne egy új holdunk, de az is lehet, hogy egyszerűen becsapódna.

Olyan csatorna kell, amit a sok millió hülye néz és ezt a hatalmas felfedezést épp az orrod előtt tették meg szabad barátaink. Nem volt nehéz, egyszerűen megirigyelték a két sz.ar nézettségét és bevételeit.

csüt. aug. 11, 2005 10:34
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo: Jézusom:

Hát igen, valakiknek eszükbe jutott az, hogy honnan lehetne némi :) pénzt befolyatni. De ahogy néztem tele lesz agytrösztökkel ez a csatorna, mint Frei Tomi barátunk, a világjáró és pénzért meséltető. Egyel több **** csatorna, lezártam, nem érdemes erre több szót fecsérelni.

De ha már a tv csatornákról beszélünk, akkor én nagyon örülnék egy informatikai tv csatornának. Szerintem elég nagy nézettsége lenne. Most nem netes tv-re gondolok, mert tudom, hogy van jónéhány, álá fix.tv.

Én nem nagyon tudok angolul, de aug 27.-én nagyobbnak fog látszani a mars mint a hold vagy mi van? :D
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi fog történni, mert semmiről nem szeretnék lemaradni.

csüt. aug. 11, 2005 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hihi... Alakul a dolog...
Letöltéssel tüntetnek a T-Online ellen
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület közleményben biztosította támogatásáról a NETÉRT-et.
Gigás letöltésekkel tiltakoznak a dühös internetezők

Ja! Mexülettem... ;)

csüt. aug. 11, 2005 9:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
BrOnZ azon kijelentésére reagáltam hogy Ő 12500 forinttal fizetne többet. Leírtam, hogy mennyibe kerülnek az üzleti csomagok bruttóban (BrOnZ nem tudom milyen netet használ, arra céloztam hogy más lehetőség is van)
Bronzi ugyanabban a cipőben jár, mint Brummogó Barátja. Csak éppen nem grafikákat, kiadványokat szerkeszt és küld | publikál, hanem hangokat, híreket, reklámokat. A vállalkozási, és Internetes része a történetnek ugyanaz... Sőt! Itthon Stuhlweissenburgban a No#1 számú ADSL port a központban bronzié, mint első fehérvári ADSL-es :)

P.s.: Még egy megszólalás, és mexületik bronzi... (már ami a hsz-ok számát illeti...) ;)

csüt. aug. 11, 2005 7:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:

olyan 60-szoros barokkos túlzás, a cikkíró kicsit összekeverte a szögperc és szögmásodperc egységeket :) (telehold ~30' /fél fok/, Mars 25,11" /fél szögperc/)

de ez nem valami poéncikk? :oops: elsőre hatalmasat röhögtem rajta, azátn másodikra lett gyanus. (meg az se semmi, hogy szerinte a kvázi-csillag méretről 1 hónap alatt dagad ekkorára majd a vörös bolygó :D )

csüt. aug. 11, 2005 6:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
...

Elnézést, nem értem rá végigolvasni a netet, és feltételeztem, ha lenne valahol ilyen topic, akkor valaki már belinkelte volna :)
Most sincs időm végigolvasni a témákat, de akkor a fenti visszavonva :)

csüt. aug. 11, 2005 4:47
Moderátor

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Csak egyetlen dolgot jegyeznék meg, miközben ölitek egymást. Az előbb villant be.
Szerintetek ha nem lenne valóban alapos oka a Nagy Rózsaszínnek szerződést bontani az ominózus 50 júzerrel, akkor nem nyilatkozott volna közülük legalább egy az indexnek, hogy mennyire szemét és alaptalan a Té döntése? :?: :roll:

(Még mielőtt bárki belémkötne, ettől függetlenül én sem értek egyet a Té lépésével.)
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=93752
Mellesleg a topicindító 2 nappal korábban nyitotta a topicot, minthogy bekerült a köztudatba, szóval valószínűleg igazat ír.
Aztán meg:
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=1049&page=51

csüt. aug. 11, 2005 1:19
Moderátor

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:

csüt. aug. 11, 2005 1:17
Moderátor

Hozzászólás 
Ebben lehet valami.

csüt. aug. 11, 2005 0:19
Moderátor

Hozzászólás 
Csak egyetlen dolgot jegyeznék meg, miközben ölitek egymást. Az előbb villant be.
Szerintetek ha nem lenne valóban alapos oka a Nagy Rózsaszínnek szerződést bontani az ominózus 50 júzerrel, akkor nem nyilatkozott volna közülük legalább egy az indexnek, hogy mennyire szemét és alaptalan a Té döntése? :?: :roll:

(Még mielőtt bárki belémkötne, ettől függetlenül én sem értek egyet a Té lépésével.)

szer. aug. 10, 2005 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:

:gigalol: :gigalol: :gigalol:

szer. aug. 10, 2005 21:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Bocs, kissé OFF leszek ismét, de olyan dologra hívnám fel figyelmeteket (aki nem tudná) amire legközelebb csak 300 évesen lesz esélyed... :lol:

Mars is going to be a second moon of earth for a day.
NO ONE ALIVE TODAY WILL EVER SEE THIS AGAIN.
The Red Planet (MARS) is about to be spectacular! This month and next, Earth is catching up with Mars in an encounter that will culminate in the closest approach between the two planets in recorded history.
The next time Mars may come this close is in 2287. Due to the way Jupiter's gravity tugs on Mars and perturbs its orbit, astronomers can only be certain that Mars has not come this close to Earth in the last 5,000 years, but it may be as long as 60,000 years before it happens again.
The encounter will culminate on August 27th when Mars comes to within 34,649,589 miles of Earth and will be (next to the moon) the brightest object in the night sky. It will attain a magnitude of -2.9 and will appear 25.11 arc seconds wide. By August 27, Mars will look as large as the full moon to the naked eye. Mars will be easy to spot.
At the beginning of August it will rise in the east at 10p.m. and reach its azimuth at about 3 a.m. by the end of August when the two planets are closest, Mars will rise at nightfall and reach its highest point in the sky at 12:30a.m. That's pretty convenient to see something that no human being has seen in recorded history. So, mark your calendar at the beginning of August to see Mars grow progressively
brighter and brighter throughout the month.

Share this with your family, friends and children

szer. aug. 10, 2005 21:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Jaaaaa nem.
Elnézést nem vártam, elég lett volna egy 'tévedtem' is. De tudom, hogy te akkor sem vagy képes belátni tévedésedet, ha betonfalnak mész a konokságod miatt.

Igen, azért szoktam leírni mindig ha tévedek. De mindegy.... Ezt már eljátszottuk párszor, hogy Te sosem találod azokat a hozzászólásaimat. Gondolom a keresővel van gond. Nettóban dolgozik.

szer. aug. 10, 2005 20:11
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:

Elmondtam, hogy NEKEM van 3 Mbites csomagom. Nem azért mert kértem, hanem mert kaptam.
Én a 768 kilobites ADSL Play-re kötöttem szerződést, a 2x-es sebességduplázás tőlem, az akaratomtól függetlenül történt.
Te erre mondtad azt, hogy ha nekem a munkámhoz kell, akkor vegyek üzleti csomagot. Majd azt is közölted, hogy az csak alig drágább. A most általam fizetett 15.900 Ft-os bruttó havi díjnál 12.725 Ft-tal lenne drágább havonta UGYANAZ a sebességű csomag nekem, ráadásul pluszban kellene vállalnom 1 év hűséget a már lassan lejáró után.

Egy szóval nem mondtam, hogy kössél üzleti csomagot, nem is Neked szólt kifejezetten az a mondat. Az egyéni vállalkozásról is eme hozzászólásom után írtál, amire már nem is válaszoltam. Ennyit a beleszólásról meg hülyeségekről.
Miben is tévedtem? Hogy Neked konkrétan mennyivel kell többet fizetned? Mint fentebb leírtam, én arra nem válaszoltam sehol, mivel még nem néztem akkor utána jobban. BrOnZ azon kijelentésére reagáltam hogy Ő 12500 forinttal fizetne többet. Leírtam, hogy mennyibe kerülnek az üzleti csomagok bruttóban (BrOnZ nem tudom milyen netet használ, arra céloztam hogy más lehetőség is van), ezt persze nettónak nézted, s szokásos stílusodban le is hurrogtál.

S végül: abban tévedtem, hogy LEHET sok is a különbség. (Ami viszont egy jól működő vállalkozásnál nem lehet gond ha ilyen netre van szüksége.)

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo szer. aug. 10, 2005 20:30-kor.

szer. aug. 10, 2005 20:09
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Már ne haragudj de amiket írtál azok után már ne én kérjek elnézést...
Jaaaaa nem.
Elnézést nem vártam, elég lett volna egy 'tévedtem' is. De tudom, hogy te akkor sem vagy képes belátni tévedésedet, ha betonfalnak mész a konokságod miatt.

szer. aug. 10, 2005 20:09
Moderátor

Hozzászólás 
Már ne haragudj de amiket írtál azok után már ne én kérjek elnézést...

szer. aug. 10, 2005 20:02
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Macika írta:
...
Az árak brutto árak.

Nos, valóban csak alig drágábbak?
Előző oldalon két éves előfizetési díjról beszéltél még, azért bátorkodtam azzal hasonlítani az ÁFA-s árakat amiket nettónak néztél. Egyébként amiket felsorolsz már kifutó lakossági csomagok, legfeljebb neten lehet még őket rendelni. 3 Mbit-es elérés már nincs, csak üzletiben.
Mesterien beszélsz mellé.

Elmondtam, hogy NEKEM van 3 Mbites csomagom. Nem azért mert kértem, hanem mert kaptam.
Én a 768 kilobites ADSL Play-re kötöttem szerződést, a 2x-es sebességduplázás tőlem, az akaratomtól függetlenül történt.
Te erre mondtad azt, hogy ha nekem a munkámhoz kell, akkor vegyek üzleti csomagot. Majd azt is közölted, hogy az csak alig drágább. A most általam fizetett 15.900 Ft-os bruttó havi díjnál 12.725 Ft-tal lenne drágább havonta UGYANAZ a sebességű csomag nekem, ráadásul pluszban kellene vállalnom 1 év hűséget a már lassan lejáró után.

Te mondd, muszáj mindenbe beleszólnod?
És ha már kiderül, hogy hülyeséget szajkózol, akkor nem lehetne abbahagyni? Ha már belátni úgyis képtelen vagy, hogy tévedtél?
Odo írta:
Talán nem elég az 1 Mbit? :wink:
Közöd?

szer. aug. 10, 2005 19:57
Moderátor

Hozzászólás 
Jézusom:

szer. aug. 10, 2005 19:51
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
...
Az árak brutto árak.

Talán nem elég az 1 Mbit? :wink:

Előző oldalon két éves előfizetési díjról beszéltél még, azért bátorkodtam azzal hasonlítani az ÁFA-s árakat amiket nettónak néztél. Egyébként amiket felsorolsz már kifutó lakossági csomagok, legfeljebb neten lehet még őket rendelni. 3 Mbit-es elérés már nincs, csak üzletiben.

szer. aug. 10, 2005 19:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hoppácska... Botrány az Illés-koncert előtt... Nekem tetszik! ;)

szer. aug. 10, 2005 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
Macika írta:
Nekem azóta nincs 24 óránkénti bontásom, amióta az ADSL Play-ben vagyok.

Nem is tudtam, h a Play-ben nem bontanak 24orankent, mondjuk a tobbibe is felesleges... mert ki az aki ilyen pocsek up-al szervert uzemeltetne. :)
Nem csak ahhoz jó... Nekem pl. tök jól jönne a fix IP cím, hogy a rádióból hazanyúljak a gépemre. Így meg mindenféle trükkel előbb meg kell tudnom az IP címemet. :(

szer. aug. 10, 2005 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Nem is tudtam, h a Play-ben nem bontanak 24orankent, mondjuk a tobbibe is felesleges... mert ki az aki ilyen pocsek up-al szervert uzemeltetne. :)

szer. aug. 10, 2005 19:00
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
tibuu írta:
Odo írta:
16-20-25 ezer Ft/hó az üzleti csomagok díja. És az valóban korlátlan.

2eves huseggel ennyi AFA-val... egesz pontosan 16125.- az 1Mbit-es...

Igen, azért írtam a 16-ot... ÁFA-t hozzáadva...
A 25 ezret valóban nagyon kerekítettem lefele, az pontosan 27375 Ft.
1 Mbit esetén 5725 forinttal több, mint a lakossági. 2 Mbit esetén 7725 Ft a különbség.
Na nézzük csak.

Magánelőfizetésnél 1 évesek a kötelező hűségnyilatokozatok, azt hiszem úgy korrekt, ha az üzletieknél is az 1 éves rabságot veszem alapul.

Kód:
        Lakossági (Hobbi, Otthon, Play)  Üzleti (Profi 1000, 2000, 3000)
1 Mit       10.900                             17.375
2 Mbit      12.900                             22.375
3 Mbit      16.900                             28.625

Az árak brutto árak.

szer. aug. 10, 2005 18:53
Moderátor

Hozzászólás 
tibuu írta:
Macika írta:
Macika írta:
Helyesbítenék! Azéééééééé zöldfülű vagyok!!!! :))

Eszerint nem is használom a netet. :))
Kép
A tetszetős a dologban az, hogy a 07. 11. - 07. 22. közötti időt Japánban töltöttem. Be sem volt kapcsolva a gépem itthon, csak a router ment.

Julius11-22 kozott nem volt 24orankenti bontas? Hogy egyben van kozel 260ora. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. aug. 10, 2005 18:53-kor.

szer. aug. 10, 2005 18:37
Moderátor

Hozzászólás 
tibuu írta:
Odo írta:

Már bocsánat, a vita kezdetén a 3072 kilobites ADSL Play-ről volt szó. Akkor - úgy gondolom - illik az összehasonlításnál is 3072-es profival összehasonlítani.

szer. aug. 10, 2005 18:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
1 évvel a lakossági is drágább... Az meg más kérdés, hogy ki írná alá. Én pl. nem, de most sem ott vagyok. :wink:

En igen :) decemberben jar le az 1ev:)

szer. aug. 10, 2005 18:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
1 évvel a lakossági is drágább...
Kinek jó a 2éves? Alig kerül kevesebbe, 2x annyi ideig kell fizetni.

szer. aug. 10, 2005 17:44
Moderátor

Hozzászólás 
1 évvel a lakossági is drágább... Az meg más kérdés, hogy ki írná alá. Én pl. nem, de most sem ott vagyok. :wink:

szer. aug. 10, 2005 17:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na de ki az aki 2evet alair, foleg ezek utan a T-nel :)

szer. aug. 10, 2005 17:39
Moderátor

Hozzászólás 
tibuu írta:
Odo írta:

Igen, azért írtam a 16-ot... ÁFA-t hozzáadva...
A 25 ezret valóban nagyon kerekítettem lefele, az pontosan 27375 Ft.
1 Mbit esetén 5725 forinttal több, mint a lakossági. 2 Mbit esetén 7725 Ft a különbség.

szer. aug. 10, 2005 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Macika írta:
Helyesbítenék! Azéééééééé zöldfülű vagyok!!!! :))

Eszerint nem is használom a netet. :))
Kép
A tetszetős a dologban az, hogy a 07. 11. - 07. 22. közötti időt Japánban töltöttem. Be sem volt kapcsolva a gépem itthon, csak a router ment.

Julius11-22 kozott nem volt 24orankenti bontas? Hogy egyben van kozel 260ora. :)

szer. aug. 10, 2005 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

szer. aug. 10, 2005 17:25
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Édes barátom, mások szoktak olvasni helyetted, vagy képes vagy Te is???
Olvastad hogy ott van: Az árak a 25%-os ÁFA-t nem tartalmazzák!!!

Csapd már hozzá gyorsan az egynegyedüket még, légy szíves.

Aztán számolj utána, amit leírtam.
Aztán esetleg egy 'bocs, igazad volt' is beleférne.

Olvasd már el...

http://www.t-online.hu/ajanlataink/uzle ... 0adsl.html

szer. aug. 10, 2005 17:12
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Édes barátom, mások szoktak olvasni helyetted, vagy képes vagy Te is???
Olvastad hogy ott van: Az árak a 25%-os ÁFA-t nem tartalmazzák!!!

Csapd már hozzá gyorsan az egynegyedüket még, légy szíves.

Aztán számolj utána, amit leírtam.
Aztán esetleg egy 'bocs, igazad volt' is beleférne.

szer. aug. 10, 2005 17:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Té nél is? :D

szer. aug. 10, 2005 17:04
Moderátor

Hozzászólás 

szer. aug. 10, 2005 17:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470 ... 785  Következő