Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 14:07

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
én nem onnan, hanem újonnan!
Még rímel is. Elmehetnél reklám-szöveg-írónak :D

csüt. aug. 18, 2005 21:26
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja, én nem onnan, hanem újonnan!
Aki tud...

csüt. aug. 18, 2005 21:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
CineDOG előző hsz-e pont tartalmazza azt a szót, amit én simico-nak szántam. Félreértés :roll:

Sztem egy lepukkant noti nem épp dvd-írós.Nem tudom,milyen lehet,de így tippre olyan 500-1500 mhz-es P3-P4 notikat tudok elképzelni a többi cucc fényében.

csüt. aug. 18, 2005 21:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG előző hsz-e pont tartalmazza azt a szót, amit én simico-nak szántam. Félreértés :roll:

csüt. aug. 18, 2005 21:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
DVD író?

Ezt miért kérdezed?
Meg legyen ATI videokártya, és kártyaolvasó is. :)
De lehet hogy csak álmodom, amint meghallom az árát felébredek. :)

csüt. aug. 18, 2005 21:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
DVD író?

Mi ebben olyan különös?Van már,nem is olyan drága gépekben is.

@Zsolti:
laptopinfo.hu
jó kis cég,van náluk használt,de nagyon jó állapotú ibm gépek,jellemzően 200k alatt és még vagy 1,5-2 év világgarival.A minőségükre meg nem nagyon lehet panasz.Dvd író ált nincs bennük,azt meg lehet venni hozzá.

csüt. aug. 18, 2005 21:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
DVD író?

csüt. aug. 18, 2005 21:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Új mobil procis laptop érdekelne engem, 512RAM, 60GB vinyó, dvd író,wifi.
Olcsóbban mint a boltban.

csüt. aug. 18, 2005 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
@simico:ha már mindenki mazsolázik,nem lenne véletlenül vmi kallódó vékonyka noti táska? :)

csüt. aug. 18, 2005 20:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mindnekinek laptop kell? Nekem TV is jöhet+videó. Utóbbiból otthon kettő is van, de mindkettő sz.r, még felvenni sem lehet egyikkel sem. Szánjatok meg egy kis alamizsnával engem (is) :)

csüt. aug. 18, 2005 20:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Pont múlt hét végén történt, hogy el kellett jutnom a XVIII. kerületben egy bizonyos utcába (Matrix Police akció), amiről a nevén kívül annyit tudtam, hogy az Üllőiről balra nyílik, jól kint még az EuroPark után.

hehe, én is erre lakom. jól kint van a világvégén, mi? pedig még (a) repterünk is (itt) van :D (egyébként sztem az Üllői út több mint fele az az Europark után van, kifelé)

simico: engem is érdekelne egy laptop :) nembaj ha táphalott. milyen konfig amúgy? :)

csüt. aug. 18, 2005 17:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem is érdekelne egy laptop, csak az a lényeg, hogy működjön, semmi más, akár még az akksija is lehet döglött, engem az sem érdekelne.

csüt. aug. 18, 2005 16:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
CineDOG írta:
:)
Nálunk 7éves monitorokat kell bámulni. Vagy sötétek, vagy életlenek.
Jó kis cég a miénk.
Nálatok nem a mozivásznat kell bámulni?

A nézőknek.
De dolgozni már számítógépen is kell. :)

csüt. aug. 18, 2005 16:29
Moderátor

Hozzászólás 
M62 írta:
Macika írta:
Árpy írta:
Nemrég irta valaki, hogy Fridi kegyetlenül megszivatta a MÁV törzsfőnökét :twisted:
A MÁV beperli a Friderikuszt
Remélem meg is nyerik. Megérdemelné mindkét fél.

Hát nem tudom, ki mit érdemel meg.
A MÁV nyilatkozata szerint a műsorban elhangzottak "alapot adtak a vasúttársaság hitelrontására, döntése helyességének megkérdőjelezésére".

A műsort sajnos nem láttam, de ettől függetlenül is tény, hogy a MÁV már kétszer elkefélte ezt a tendert, kétszer semmisítette meg döntését az erre hivatott szerv, a Közbeszerzési Döntőbizottság, s a vesztes fél, a Bombardier most immár harmadik alkalommal támadja azt.

Csupán oda akarok kilyukadni, hogy a MÁV saját magatartása is "alapot adhat a vasúttársaság hitelrontására, döntése helyességének megkérdőjelezésére"... :)
Ez mind igaz. Csak ennek eldöntésére és minősítésére nem egy showműsorvezető hivatott, azt hiszem.

csüt. aug. 18, 2005 16:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Jó kis cég a miénk.
Nálatok nem a mozivásznat kell bámulni?

csüt. aug. 18, 2005 16:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha lenne egy olyan notebook ami műxik, és egy Linux elfut rajta... ;)

csüt. aug. 18, 2005 16:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó kis cég a miénk.

csüt. aug. 18, 2005 16:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
T68m írta:
mármint, hogy ezért pénzt is kérnétek?

Nem, nem kérünk érte semmit (bár ha lenne kedvem ezzel szórakozni, akkor a monitorokat simán eladhatnám használtként, mivel a többségük teljesen jó, csak mi már egyáltalán nem használunk crt monitorokat).

nos, mazsolázgatni, mint kedves topictársainknak, nekem is lenne kedvem. Azonban egyben elhozni, csak a jövő héten tudom.

köszi

csüt. aug. 18, 2005 14:33
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Ismer valaki olyan céget, ami ingyen elvisz leselejtezett számtech eszközöket? Van 40 darab többnyire működőképes monitor, kb. 10 desktop, 3 szerver, néhány 48 port-os hub, 5 rossz scanner, néhány lepukkant laptop, fax, videó, tévé :) és 2 nagy doboznyi laptoptáska. Ami cégeket korábban ismertem, azok megszűntek vagy már nem foglalkoznak ilyesmivel :(

Mennyire lepukkantak azok a laptopok és milyen konfiggal rendelkeznek? Csak úgy érdeklődök....

csüt. aug. 18, 2005 14:20
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:
T68m írta:

Nem, nem kérünk érte semmit (bár ha lenne kedvem ezzel szórakozni, akkor a monitorokat simán eladhatnám használtként, mivel a többségük teljesen jó, csak mi már egyáltalán nem használunk crt monitorokat).

Tedd fel egyben a vaterára. Még pénzt is kapsz érte.

Egyébként az, hogy lepukkant laptop, mit jelent? Esetleg érdekelne egy. :)

csüt. aug. 18, 2005 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Árpy írta:
Nemrég irta valaki, hogy Fridi kegyetlenül megszivatta a MÁV törzsfőnökét :twisted:

Hát nem tudom, ki mit érdemel meg.
A MÁV nyilatkozata szerint a műsorban elhangzottak "alapot adtak a vasúttársaság hitelrontására, döntése helyességének megkérdőjelezésére".

A műsort sajnos nem láttam, de ettől függetlenül is tény, hogy a MÁV már kétszer elkefélte ezt a tendert, kétszer semmisítette meg döntését az erre hivatott szerv, a Közbeszerzési Döntőbizottság, s a vesztes fél, a Bombardier most immár harmadik alkalommal támadja azt.

Csupán oda akarok kilyukadni, hogy a MÁV saját magatartása is "alapot adhat a vasúttársaság hitelrontására, döntése helyességének megkérdőjelezésére"... :)

csüt. aug. 18, 2005 14:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hogy is mondjam, hogy ne sértselek meg.

Egyszerűen, őszintén :) Nem sértődöm meg. Te így gondolod, én meg úgy. Szerencsére nem dobtam ki egy rahedli pénzt erre a számomra igencsak kevésbé használható progira, mivel ki tudtam próbálni. Ha rendesen működött volna, akkor meg is vettem volna. A gépet egyébként ajándékba kaptam, mielött valaki a fejemhez vágná a "ha a gépre volt pénz..." dolgot :)

Idézet:
Azon kívül kenheted a hajadra a papírtérképet, ha egy számodra teljesen ismeretlen területen vagy (mert azért azt hadd ne higgyem már el, hogy (tegyük fel, teljesen ismeretlen számodra a XVII-XVIII. ker., ahogy nekem is) egy ismeretlen területen Te jobb útvonalat találsz csak úgy hasraütésbe oltott megérzésre, mint a Desti.)

Pedig sokszor volt így, akár hiszed, akár nem. Ahhoz ugyanis nem kell nagy tudomány, hogy jobb utat találj ha a Desti egy qrva nagy kerülőt tervez be vagy először bekanyarít balra, aztán 2 km múlva visszafordít és visszavezet ugyanazon a 2 km-en. Tudok mutatni igencsak érdekes útvonalterveket, amikor a nyílegyenes haladás vagy sima jobbkanyar helyett mindenféle cifra alakzatok jönnek ki a kijelzőn :lol: Arról nem beszélve, amikor következetesen rossz főutat erőltet.
Nekem egyszerűbb indulás elött alaposan megnéznia térképet, a főbb manővereket megjegyezni vagy felírni egy cetlire és útközben időnként rápillantani a térképre, mint bedőlni a kamu hangbemondásoknak ("jobbkanyar" amikor a képernyőn a vonal nem is kanyarodik be jobbra) és figyelni a sokkal kisebb kijelzőt, hogy már megint miért akar bevinni az autópálya parkolókba, szervízútra, földútra, aluljáróba!!...

Egyébként az a szomorú, hogy az 1997-es Psion-os Route Planner (és City Planner, bár ez utóbbi sajnos nem tartalmazott magyar városokat) tervezési funkcionalitásban a mai progikat is simán lekörözi! Még mindig nem tudnak olyan valóban hasznos funkciókat a magyar térképpel is rendelkező progik mint azok tudtak, pedig eltelt pár év és állítólag fejlődésnek kéne lennie...

csüt. aug. 18, 2005 14:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

csüt. aug. 18, 2005 13:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Ismer valaki olyan céget, ami ingyen elvisz leselejtezett számtech eszközöket? Van 40 darab többnyire mûködõképes monitor, kb. 10 desktop, 3 szerver, néhány 48 port-os hub, 5 rossz scanner, néhány lepukkant laptop, fax, videó, tévé :) és 2 nagy doboznyi laptoptáska. Ami cégeket korábban ismertem, azok megszûntek vagy már nem foglalkoznak ilyesmivel :(

csüt. aug. 18, 2005 13:39
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
Macika írta:
Én ezzel úgy vagyok, hogya amiért nem fizettem, csak úgy kaptam, azért nem háborgok, ha csak egyetlen eltévedéstől ment meg ismeretlen helyen, akkor már megérte. Persze ha Te megvetted, akkor jogosan vagy rá kiakadva.
Hát, én ezzel úgy vagyok, hogy ha valamiért 50eFt-nyi összeget elkérnek, akkor az legyen már használhatóbb az 1500 Ft-os papír autóstérképnél. A Desti pedig szerintem nem az. Eddig kb 100 esetből ha kétszer hasznát vettem... még teljesen ismeretlen helyeken is normálisabb (és gyorsabb) útvonalakat terveztem a papírtérképen (mert szerencsére mindig ott van a kocsiban), mint ez a csoda program.
Hogy is mondjam, hogy ne sértselek meg.
Nekem az a véleményem, hogy ÉN addig nem savazhatok - hitelesen - egy progit, ameddig nem fizettem érte egyetlen fillért sem. Ameddig úgy használom (ha 100 esetből akárcsak egyetlenegyszer is segített), hogy csak úgy feltelepítettem a tört verziót.
De lehet, hogy velem ezt a túlfejlett igazságérzetem (mások szerint sokkal rövidebben: hülyeségem) mondatja.
Azon kívül kenheted a hajadra a papírtérképet, ha egy számodra teljesen ismeretlen területen vagy (mert azért azt hadd ne higgyem már el, hogy (tegyük fel, teljesen ismeretlen számodra a XVII-XVIII. ker., ahogy nekem is) egy ismeretlen területen Te jobb útvonalat találsz csak úgy hasraütésbe oltott megérzésre, mint a Desti.)
Pont múlt hét végén történt, hogy el kellett jutnom a XVIII. kerületben egy bizonyos utcába (Matrix Police akció), amiről a nevén kívül annyit tudtam, hogy az Üllőiről balra nyílik, jól kint még az EuroPark után.
Egyedül voltam, a forgalom ment folyamatosan, félreállni, bogarászni a térképen, kihajolgatni, nézni az utcatáblákat, összehasonlítani a térképpel nem volt idő, lehetőség. Aki sokat csinált ilyet, az tudja, mekkora könnyebbséget jelent az, hogy csak a kék csíkot kell figyelni egy kijelzőn, néha bosszankodni a "kijárat a jobb oldalon" szövegeken, amikor simán csak a külső sávban kell maradni.
Idézet:
No, ez így nem igaz :) Kb. kéthetente kijön egy újabb (kvázi teszt)verzió, jelenleg épp a 2.63b érhető el és már a térképen is javítgatják a hibákat.
Ennek ellenére sokkal kevésbé használható, mint a Desti.
Ameddig házszámra nem lehet keresni és a településszám is csak alig a fele....
Idézet:
Olcsóbb lesz :) Az SD verzióra 30eFt-ot mondanak a fórumon a fejlesztő cég emberei.
Igen, olvastam. Köti őket a Garmin ára (~34.000 brutto), az alá kell menjenek mindenképpen, ha el akarják adni a terméküket.
Aztán meglátjuk.
Amennyiben tartják a szavukat, én biztosan az első vásárlóik között leszek.

csüt. aug. 18, 2005 13:31
Moderátor

Hozzászólás 
Én is! :wink:

csüt. aug. 18, 2005 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Mármint melyik fél győzelmét remélnéd? Én (kivételesen) a Fridi bagázsét :twisted:

csüt. aug. 18, 2005 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ismer valaki olyan céget, ami ingyen elvisz leselejtezett számtech eszközöket? Van 40 darab többnyire működőképes monitor, kb. 10 desktop, 3 szerver, néhány 48 port-os hub, 5 rossz scanner, néhány lepukkant laptop, fax, videó, tévé :) és 2 nagy doboznyi laptoptáska. Ami cégeket korábban ismertem, azok megszűntek vagy már nem foglalkoznak ilyesmivel :(

csüt. aug. 18, 2005 13:16
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:

csüt. aug. 18, 2005 13:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
letölthető anyagokat keresek Mészáros Árpád Zsoltról. (MÁZS)

nem saját felhasználásra, ezért a véleményeket kérem mellőzni. Én maradok Stefani-nál! ;-)

csüt. aug. 18, 2005 12:31
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Én ezzel úgy vagyok, hogya amiért nem fizettem, csak úgy kaptam, azért nem háborgok, ha csak egyetlen eltévedéstől ment meg ismeretlen helyen, akkor már megérte. Persze ha Te megvetted, akkor jogosan vagy rá kiakadva.

Hát, én ezzel úgy vagyok, hogy ha valamiért 50eFt-nyi összeget elkérnek, akkor az legyen már használhatóbb az 1500 Ft-os papír autóstérképnél. A Desti pedig szerintem nem az. Eddig kb 100 esetből ha kétszer hasznát vettem... még teljesen ismeretlen helyeken is normálisabb (és gyorsabb) útvonalakat terveztem a papírtérképen (mert szerencsére mindig ott van a kocsiban), mint ez a csoda program.

Idézet:
Nem állítólag, hanem valójában jó kis progi.

Elhiszem :) Azért írtam állítólagot, mert egy 5 perces nyomkodást leszámítva nem használtam még, csak a pdamánia fórumon olvasottak alapján ismerem.

Idézet:
Közel egy éve várható minden nap a fejlesztése állítólag, ám semmi frissítés nincs hozzá (tavaly októberben regisztráltam a HP6340-hez kapott progit).

No, ez így nem igaz :) Kb. kéthetente kijön egy újabb (kvázi teszt)verzió, jelenleg épp a 2.63b érhető el és már a térképen is javítgatják a hibákat.

Idézet:
Nagyon várom már. Remélem megfizethető lesz, bár az áráról még nem hallottam semmit, csak sejtéseim vannak, hogy nem lesz olcsóbb, mint a Desti.

Olcsóbb lesz :) Az SD verzióra 30eFt-ot mondanak a fórumon a fejlesztő cég emberei.

Egyébként van még a szintén nemrég frissített Magyarország Útinfó, sajnos ezt sem ismerem. Állítólag picit nehézkesebb a kezelése, viszont jó a térképe.

csüt. aug. 18, 2005 9:10
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Macika írta:
Végre valaki be mert inteni ennek a kis nyikhajnak.
Nem akarom védeni a zertéelt, de most nagyon a szívem szerint cselekedtek...

Egyetértek!
A tavalyi nagy mutatvány az RTL-t is elég rendesen lejáratta, megértem Kolosi döntését.
A 49%-os közönségarány tényleg szép, biztos jót röhögött mindenki. :lol:

csüt. aug. 18, 2005 8:18
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egérszar a bolti polcon, 2 árú termék, ahol a drágábbat kell kifizetni, lejárt élelmiszerek...
Pár milliós büntetés --> nevetséges
Nem csak a multikat kéne ellenőrizni, hanem a kisebb boltokat/bolthálózatokat is.

csüt. aug. 18, 2005 6:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Épp most fagyott le a Lotus Notes-om, vitte magával az Excelt is.
Ez a levelezőprogram nem egy júzerbarát...még szöveget sem lehet akárhogy beilleszteni.

csüt. aug. 18, 2005 5:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez is felháborító!!! PC a hipermarketekben

csüt. aug. 18, 2005 5:47
a fórum lelke

Hozzászólás 

Mégis ártatlan volt a brazil fiú, akit az angolok szétlőttek :evil:
Ok nélkül végezték ki a brazil villanyszerelőt

csüt. aug. 18, 2005 5:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
David Blain viszont profi! Őt akarja utánozni, a nevét már ellopta.

Remélem nem átkozza meg azokat az embereket, akik lefikázzák...

:roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy csüt. aug. 18, 2005 5:49-kor.

csüt. aug. 18, 2005 5:30
Moderátor

Hozzászólás 
A tavalyi betonhakni ritka szánalmas volt mind Merlini, mind az RTL részéről.

szer. aug. 17, 2005 23:35
Moderátor

Hozzászólás 
1. http://velvet.hu/celeb/merlini0714/

2. http://index.hu/kultur/media/raketta/
(sorrend fontos!)

Élveztem nagyon.
Végre valaki be mert inteni ennek a kis nyikhajnak.
Nem akarom védeni a zertéelt, de most nagyon a szívem szerint cselekedtek...

szer. aug. 17, 2005 23:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Már van olyan crack is amivel rendesen megy a frissítés? Én minden hónapban letöltöm a próbaverziót. :oops:

van már elég régen. mindig frissíti magát rendesen

szer. aug. 17, 2005 23:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már van olyan crack is amivel rendesen megy a frissítés? Én minden hónapban letöltöm a próbaverziót. :oops:

szer. aug. 17, 2005 22:41
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ha jól tudom, még diákkedvezmény is van rá.

Üdv!
www.eset.com

Bár nem vagyok a reklámemberük. De olyan szinten becsületes munkát végeznek, hogy úgy érzem, ingyen is megérdelmik a reklámot!

szer. aug. 17, 2005 21:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha jól tudom, még diákkedvezmény is van rá.

Üdv!

szer. aug. 17, 2005 21:30
Moderátor

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Én is meg vagyok vele elégedve amúgy (főleg hogy crackelt :))
CSak furcsa volt hogy 172 file megfertőződött mellette :roll:
De minden jó ha vége jó :)
Nekem valahogy nem volt arcom a crackeltet használni, az első évben 12.400 Ft 12 hónapra, a második évben alig több, mint a fele.
Havi 1 pizza az ára. Ennyit megér a biztonság, ha valaki netezik, azt hiszem.

Persze elfogadom, hogy ha(!) valaki pályakezdő, akkor másra is kell a pénz.

szer. aug. 17, 2005 21:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is meg vagyok vele elégedve amúgy (főleg hogy crackelt :))
CSak furcsa volt hogy 172 file megfertőződött mellette :roll:
De minden jó ha vége jó :)

szer. aug. 17, 2005 20:44
Moderátor

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Amúgy a NOD talált rá, de addigra már egy csomó exe megfertőződött. pontosan 172 de ki tudta írtani. Nagy szerencséjére :twisted:
A legjobb víruskergető program. Az első, amit örömmel veszek meg. Már második éve. És nevetségesen olcsó az ára. És profi!!!
Szóval ideális.

szer. aug. 17, 2005 20:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát így utólag már nincs probléma :)
De akkor kicsit betojtam hogy esetleg vmi elvész... :)

szer. aug. 17, 2005 20:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Amúgy a NOD talált rá, de addigra már egy csomó exe megfertőződött. pontosan 172 de ki tudta írtani. Nagy szerencséjére :twisted:

Akkor mi a probléma?
A dolgát elvégezte, ahogy illik.
Lehet egyébként, hogy egy újabb adatbázisban volt meg az ellenszere és új vírusról van szó, ezért pár napig észrevétlen maradt. Megfogni meg csak azt a vírust lehet leginkább, amit már analizáltak, és nem ismeretlen.

Üdv!

szer. aug. 17, 2005 20:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Simico, Macika:
köszönöm a segítséget!

Én is úgy találom, hogy érdemes várni az I-Go-ra. Állítólag két héten belül jelenik meg, és minden SD kártyás készülékkel megy.
Persze az ár nagy kérdés...

---------

Amúgy a Nokia 3230+Wayfindert nemcsak a teljesség kedvéért, hanem azért is tettem be a kalapba, mert most igen kedvezően tudnék újjonan hozzájutni (az előfizetésem meghosszabbításával) egy ilyen kettőshöz. :)

Üdv.

szer. aug. 17, 2005 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aki tud reg key-t a Advanced Outlook Password Recovery (AOLPR) 1.33-hoz (korábbi verzió nem jó), az ne kíméljen!

szer. aug. 17, 2005 19:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 785  Következő