|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 19 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
masssza
ezüst tag
|
Pioneer DVR-108D DVD írás probléma
Porbálám a következő : DVD írásnál a tároló szintjelzés 50-98% között ugrál, eddig 91-97% között ugrált írásnál és így 10 perc helyett 25-30 perc egy DVD írása, de szerencsére működnek a DVD-k, de bosszantó a lassú írás. Nincsen hálózatban, és Internet sincs a gépen. A DVD író firmware a legújabb 1.20-as.Sebességek : c:19123KB/s, d:20672KB/s, g:55040KB/s, h:49254KB/s Csináltam az összes meghajtón : híbaellenőrzést, törezettségmentesítést. Mi lehet a probléma? Egy honapja ez volt a problémám, akkor újra telepittetem a Nerot(legujabb 6-ost), megírtam vagy 25 db DVD-t, de ma megint jelentkezett a hiba!
|
vas. okt. 23, 2005 15:30 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11960 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Sy
De jó. Ilyet még nem láttam, hogy bele tudtok írni a hozzászólásba. Végső soron, miért ne.
Pedig már hányszor volt a javítás módja leírva, ha már nem vette észre valaki...
|
kedd júl. 05, 2005 13:36 |
|
|
Baley
arany tag
|
Ha valaki egyébként meg akar venni egy LG-t, mikor a Plex is megvehető annyiért sulinetesen, az biztos tudja mit csinál és megvan rá az oka.
Én mindenesetre addig is elvagyok a Plexemmel.
Szerk. Pls legközelebb használd a szerkesztés gombot, ha te vagy az utolsó hozzászóló, és eszedbe jutott még valami a postolásod óta! Köszi. Sy
|
szer. jún. 29, 2005 11:20 |
|
|
Baley
arany tag
|
energoman írta: Laci L jól megfogalmazta a lényeget. Megj.: És lehet hogy neked még nem volt vele gondod, meg még néhány másik száz embernek, de szerintem ez még nem 100%. Ha érdekel erröl a véleményem, akkor olvasd el: (25 Máj. 2005 22:09) http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=650üdv Már olvastam. Számomra a Plex bizonyított. Ez egy fórum. Véleménycserére van. A véleményeket a tapasztalataink adják. Van/volt szerencsém megtapasztalni az Plex/LG írók müködését. Ennek fényében leírtam a véleményemet. Te észerevételezted, hogy kezd hitvitába torkollni a dolog. Ott a pont. A hitvitának viszont az az alapja, hogy az adott kereszteslovagnál csont nélkül mükszik jó ideje. Nyilván lehetne ellenpéldát is mondani. A leírtak senkit nem köteleznek semmire, mindössze támpontként lehet őket felfogni azok számára, akik vásárláshoz szeretnének némi támpontot kapni.
|
szer. jún. 29, 2005 10:59 |
|
|
energoman
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2584 Tartózkodási hely: miskolc
|
Baley írta: ... Lehet, hogy a Plex átlag egy 10-essel többe kerül, de ha megveszed, biztos lehetsz benne, hogy nem fog otthagyni a szószban. Az elmúlt nyolc évben engem Plex még nem hagyott ott, és lemezt se rontott el. ...
Laci L jól megfogalmazta a lényeget.
Megj.: És lehet hogy neked még nem volt vele gondod, meg még néhány másik száz embernek, de szerintem ez még nem 100%.
Ha érdekel erröl a véleményem, akkor olvasd el: (25 Máj. 2005 22:09)
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=650
üdv
|
kedd jún. 28, 2005 22:00 |
|
|
Baley
arany tag
|
Laci_L írta: Azért a választás a buxtárca méretétől is függ. A Plextor drágább.
Én speciel nem emiatt vettem LG-t, hanem mert egy barátomnak ugyanez az típus -nagy igénybevétellel- kifogástalanul megy.
Előzőleg nekem is évekig egy Plextorom volt, hiba nélkül. De hát nem írt DVD-t. Plextor 30kHUF körül kapható. Ezen a listán pl. 35-be kerül sulinetesen. Szerintem annak 17-18 köröl van a véga adóvisszatérítés után, ami már árban is felveszi a versenyt a többivel. Egyébként meg azt gondolom, hogy a legtöbb ember csak egyszer vesz olcsón szutyok árút. Aztán realizálja, hogy a minőséget meg kell fizatni. Lehet, hogy a Plex átlag egy 10-essel többe kerül, de ha megveszed, biztos lehetsz benne, hogy nem fog otthagyni a szószban. Az elmúlt nyolc évben engem Plex még nem hagyott ott, és lemezt se rontott el. Ehhez képest a cégnél az occsó LG átlag 3 hibás lemezt csinál egy hónapban.
|
kedd jún. 28, 2005 17:45 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11960 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Azért a választás a buxtárca méretétől is függ. A Plextor drágább.
Én speciel nem emiatt vettem LG-t, hanem mert egy barátomnak ugyanez az típus -nagy igénybevétellel- kifogástalanul megy.
Előzőleg nekem is évekig egy Plextorom volt, hiba nélkül. De hát nem írt DVD-t.
|
hétf. jún. 27, 2005 16:09 |
|
|
Baley
arany tag
|
square írta: Tudom, hogy a következő valószínűleg Pioneer lesz,... Ha neked lennék akkor a következő inkább Plextor lenne. SZVSZ.
|
hétf. jún. 27, 2005 15:56 |
|
|
gall
arany tag
|
Én is láttam már "gagyi" LG meghajtókat, de nekem pl van egy olyan (csak) CD meghajtóm, amely eddig szinte minden korongot maradéktelenul beolvasott (itt öreg korongok, meg egyéb rossz alapanyagú korongok értendők), amiket Teac, Asus meg mit tudom még milyenek (volt, hogy az egész kollégiumban - persze csak a kipróbált meghajtók - kb. 15db) nem voltak képesek beolvasni. Persze ez csak egy szerencsés dolog.
|
hétf. jún. 27, 2005 14:53 |
|
|
littleNorbi
platina tag
|
Dester írta: square írta: Dester: Sokan vannak úgy, hogy nem szeretik az LG-t. Nálam ez nem szimplán unszimpátia. Ennek hosszú története és sok nyomós oka van. Ettől függetlenül remélem a fenti hozzászólások alapján minél hamarabb megoldódik a probléma.
Ezzel én is így vagyok...
|
pén. jún. 24, 2005 22:34 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
square írta: Dester: Sokan vannak úgy, hogy nem szeretik az LG-t.
Nálam ez nem szimplán unszimpátia. Ennek hosszú története és sok nyomós oka van.
Ettől függetlenül remélem a fenti hozzászólások alapján minél hamarabb megoldódik a probléma.
|
pén. jún. 24, 2005 22:20 |
|
|
square
vas-tag
|
Dester: Sokan vannak úgy, hogy nem szeretik az LG-t. Nekem eddig semmi gondom nem volt vele, teljesen megbízható volt még az ez előtti CD íróm is, míg a Samsung-om megadta magát egy év után.
Tudom, hogy a következő valószínűleg Pioneer lesz, de már nem akartam venni újat ebbe a gépbe. A cserét szeptember közepe felé tervezem (komplett gépcsere).
Én is csalódtam ebbe a szériába mert volt vele gond, mikor csak annyit írt ki, hogyha jól emlékezem: "belső hiba, sávkövetési hiba", és ezzel elrontotta a lemezemet. (Verbatim, Ridisc).
A mostani hiba úgy néz ki elhárult, többek tanácsára visszatettem egy régebbi Nerot (6.6.0.6), és most ír adatként is mint a kisangyal.
Sy: A 6.6.0.8a-val csinált párszor ilyet, de újraindítással megoldódott a probléma. Azért frissítettem fel 6.6.0.13-ra majd ezzel abszolút nem ment, így tettem fel a 0.14-est. Azt gondoltam csak jobb lehet, tévedtem
Szeretném megköszönni a segítségeket
Legyen jó napotok
Square
|
pén. jún. 24, 2005 16:21 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Valahol olvastam, hogy egyes Nero verziókkal gond volt. A jó megoldás az, amit írtak: abszolút lepucolni mindenhonnan (Program Files/Ahead, /Common Files, és Registry) a régit, és utána új Install.
Az LG írót meg ne fikázzátok, mert sírni fogok. Nekem is az van (4163B), és eddig (lekopogom) nem volt vele gond). Bár nem írok vele sokat.
|
pén. jún. 24, 2005 12:18 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Re: DVD írási probléma
energoman írta: ... de ha tudod akkor szed le a nerot mindenhonnan (reg-ből is) minden ir magját töröld el, majd rakd fel az új verziót tisztán, és lehetőségedhez mérten kerüld az upgrade-t.
A kipucolás tényleg kell, hogy "downgradelni" tudjon, többnyire elég az Ahead kulcsokat törölni.
De nekem az upgraddel soha nem volt semmi bajom. A Nero törli a teljes mappatartalmat is frissítéskor.
|
pén. jún. 24, 2005 11:11 |
|
|
energoman
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2584 Tartózkodási hely: miskolc
|
Sy írta: Én sem kötözködni akarok, ez inkább csak olyan szélnek eresztett kérdés lesz: ha eddig minden ment vele szépen, akkor miért frissítettél? Nekem alapelvem, hogy ami működik, és nincs szükség jobbra, azt nem birizgálni... Pont az ilyen esetek miatt
100%
+azért az az LG is megirja, bármennyire is szerencsétlen szerkezet, de ha tudod akkor szed le a nerot mindenhonnan (reg-ből is) minden ir magját töröld el, majd rakd fel az új verziót tisztán, és lehetőségedhez mérten kerüld az upgrade-t.
üdv
|
pén. jún. 24, 2005 10:27 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Lehet, de még mindig visszarakhatja a régi verziót.
|
pén. jún. 24, 2005 6:46 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
square írta: ...most frissítettem pár napja a Nero 6.6.0.14-re. Eddig ment vele minden szépen, és most se adatként, sem UDF-ként nem írja ki őket.
Én sem kötözködni akarok, ez inkább csak olyan szélnek eresztett kérdés lesz: ha eddig minden ment vele szépen, akkor miért frissítettél? Nekem alapelvem, hogy ami működik, és nincs szükség jobbra, azt nem birizgálni... Pont az ilyen esetek miatt
|
csüt. jún. 23, 2005 21:44 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Ne haragudj square, nem ellened szól, és a többiek tudják miért, de most vigyorgok, mint a tejbetök... (A vigyor tárgya: LG...)
Nézd meg másik íróprogival, esetleg az írót másik gépben.
|
csüt. jún. 23, 2005 19:21 |
|
|
square
vas-tag
|
DVD írási probléma
Sziasztok.
Valaki segítsen mert megőrülök.
DVD-t szeretnék írni, több filmet egy lemezre, egy másikra egy rakás programot, de hibát jelez. Eddig ment is simán, most meg kiírja, hogy"tároló túl nagy" Írási hiba. Semmit nem tudok csinálni, mindig ugyanaz a hiba.
LG GSA 4120B-s íróm van, és most frissítettem pár napja a Nero 6.6.0.14-re.
Eddig ment vele minden szépen, és most se adatként, sem UDF-ként nem írja ki őket.
Mi a fenét tudnék csinálni??
Marczy
|
csüt. jún. 23, 2005 15:06 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 19 hozzászólás ] |
|