Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 17:05

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vakond írta:
Egyébként egy firmware frissítés hogy zajlik?? A módja érdekel.

A módja mindig az, hogy az ember rádugja egy kábelre a telefont, a kábel másik végén pedig egy számítógépnek kell lenni, amin olyan program fut, ami le tudja vezényelni a flashelést. Itt ágazik el a dolog:

- Te magad csinálod a SonyEricsoon hivatalos frissítési szolgáltával, ehhez asszem jó a gyári kábel is. Ezzel a módszerrel a telefonon levő fajtájú softot kapod frissítve (pl. E-Plusos az marad E-Plusos, csak frissebb). Magyar nyelv beletételére sem jó.
- Elviszed szervizbe frissíttetni a SE-hoz. Szerintem ők is olyan softot vállal(hat)nak, amilyen rajta volt, de ez nem biztos
- Beszerzel egy flasher boxot, vagy elviszed valakihez akinek van. Ezekkel szélesebb lehetőségek nyílnak meg nyelv és branding ügyben is ;)
Csak ez nem olcsó mulatság.

csüt. jún. 30, 2005 18:06
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Az összeszerelési minőség mellett ez a másik dolog ami miatt nem veszek nokiát. Kell a francnak, hogy egy gyári új telefonnak 2 hét után már poros kijelzője legyen. A S700i-m kijelzője 3/4 évig kilinikai tisztaságú volt (ugyanolyan, mint gyári újonnan) és a K750i-nél sincs ez máshogy... mivel csavarozva van az elő-, és hátlap. Nincs nyöszörgés és porosodás...

csüt. jún. 30, 2005 18:03
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
1. nekem tetszik a zenelejátszás minősége, jobb, mint az S700i-ben + még van megabass is... a nokiával nem is említhető egy lapon annyival jobb (6230i a viszonyítási alapom)

2. egyszerű használni bár én még egy.két kivétellel nem használatam. Mivel a mikrofon jó eldugott helyen van ezért érdemes a beszélő felé fordítani a telefont és nem szabad fogdosni a mikrofont mert nagyon érdekes effektek lesznek a felvételen :wink:

3. nemtudom mit jelent az, hogy "rádió használati mikéntje"?? Bekapcsolod 'oszt szól! RDS-es, vagyis kíírja a befogott frekit. Pesten 2 perc alatt lehangolod az összes fogható csatornát. Szépen szól sztereóban de ez meg megintcsak helyfüggő.

4. abszolút makulátlan a telefon összeszerelési minősége. Nokia itt nem is említhető összehasonlítási alapként (szintén 6230i és 6680). Nekem személy szerint kicsit gyengének tűnik a kamera zsaluja de ezzel (szerencsére) egyedül vagyok, másokat nem zavar... és már lassan egy hónapja bírja a strapát úgyhogy kezdek én is megbarátkozni azzal kis ezüst műanyagdarabbal.

5. nemtudom mit jelent az, hogy a "memóriafoglalat minősége?? Ott van, belenyomod a sticket aztán éljen. A gumizárósapka meglepően masszív (összehasonlítási alap S700i)

6. könnyű a billentyűzet használata, kifejezetten kellemesen vannak elhelyezve a navi gombok a joystick felett (süllyesztettek), ezidáig semmi gáz nem volt velük

Kössz a gyors választ!
Illesztési hézagok? Gondolok itt pl képernyő alá bemászó szennyeződésre, összegyűlt valami a hónap alatt? :)
Tetszik ez a telefon, érdekelne még a Samsung D600 és a W800 -as, de mire megérkeznek.... :(
Egyébként egy firmware frissítés hogy zajlik?? A módja érdekel.

csüt. jún. 30, 2005 17:26
platina tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
4. abszolút makulátlan a telefon összeszerelési minősége. Nokia itt nem is említhető összehasonlítási alapként (szintén 6230i és 6680). Nekem személy szerint kicsit gyengének tűnik a kamera zsaluja de ezzel (szerencsére) egyedül vagyok, másokat nem zavar... és már lassan egy hónapja bírja a strapát úgyhogy kezdek én is megbarátkozni azzal kis ezüst műanyagdarabbal.

6. könnyű a billentyűzet használata, kifejezetten kellemesen vannak elhelyezve a navi gombok a joystick felett (süllyesztettek), ezidáig semmi gáz nem volt velük

Német fórumokban egyre többen írnak arról, hogy 2-3 hét után az egyik billentyü (a bal vagy a jobb a joystick mellett) nagyon kilazul és sokszor 3x - 4x kell megnyomni, amíg fogadja a parancsot.

csüt. jún. 30, 2005 16:03
arany tag

Hozzászólás 
100wasser írta:
sirchris írta:
Sam Fisher írta:
Pesten a plázákban biztos lesz! :arrow:

Én ma megnézem a plázákat délután. Sőt ha találok, akkor veszek is egyet. :)

Akkor légyszi írd majd meg, hogy hol lehet kapni, mert akkor én is a nyakamba veszem a várost... :lol:

A westendben nincs. Szerintük holnap kapnak, de az ügyfélszolga szerint csak másfél hét múlva. :? Hol itt az igazság?

csüt. jún. 30, 2005 15:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
1. nekem tetszik a zenelejátszás minősége, jobb, mint az S700i-ben + még van megabass is... a nokiával nem is említhető egy lapon annyival jobb (6230i a viszonyítási alapom)

2. egyszerű használni bár én még egy.két kivétellel nem használatam. Mivel a mikrofon jó eldugott helyen van ezért érdemes a beszélő felé fordítani a telefont és nem szabad fogdosni a mikrofont mert nagyon érdekes effektek lesznek a felvételen :wink:

3. nemtudom mit jelent az, hogy "rádió használati mikéntje"?? Bekapcsolod 'oszt szól! RDS-es, vagyis kíírja a befogott frekit. Pesten 2 perc alatt lehangolod az összes fogható csatornát. Szépen szól sztereóban de ez meg megintcsak helyfüggő.

5. nemtudom mit jelent az, hogy a "memóriafoglalat minősége?? Ott van, belenyomod a sticket aztán éljen. A gumizárósapka meglepően masszív (összehasonlítási alap S700i)

csüt. jún. 30, 2005 15:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Telefon vásárlás elött vagyok. Van egy pár kérdésem a tulajdonosoktól!
Csak homályosan voltak nyilatkozatok a hang témában. Érdekelne a zene lejátszás minősége, a diktatfon funkció használhatósága , a rádió használat mikéntje és minősége, a telefon összeszerélési hibái a memória foglalat minősége, billyentűzet használhatósága......tehát az adatok utáni világról ha valaki :) köszönöm!

csüt. jún. 30, 2005 14:04
arany tag

Hozzászólás 
phonefreak: kár hogy nem németnek születtél mi?

csüt. jún. 30, 2005 13:20
platina tag

Hozzászólás 
.... a németek szerencsésebbek:

http://www.vodafoneshop.de/shop/detail/ ... en_ID=2980

csüt. jún. 30, 2005 13:11
platina tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hali. most néztem hogy a képen nem vodás feliratú a telcsi mint a k700-nál volt... tehát reménykedni lehet... :D

.... vagy nem!

http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm?fu ... tionID=133

csüt. jún. 30, 2005 13:08
platina tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
Ez bizonyos szempontból elkeserítő, hogy egy ilyen teló ennyire olcsó. (vodás árak) Gondolok én itt arra, hogyha le akarom cserélni egy jobbra, rengeteget kell ráfizetni, mert hatalmasat esett az ára. GSM-boltokban gyanítom, hogy eztán olyan 55k körül fogják beszámolni, ha a vodás árakhoz viszonyítunk. :(

Olcsó??? Miről beszélsz? Azért mert Magyarországon a többi gyökér szolgáltató szerződéssel kártyafüggően még több pénzért adja, ezért ez még nem olcsó. Németországban már NULLA euróért utánad hajítják:

http://www.eplus.de/frame.asp?go=/handys/0/0_0/0_0.asp

Ez az olcsó!!! Ráadásul a németeknél a szerződéses (tehát nem prepaid) telefonok k-függetlenek!

Miért bánod amúgy, hogy ennyire lementek a teló-árak? Nem tudsz vakerkodni a Plaza-ban a műkörmös libáknak?

csüt. jún. 30, 2005 13:07
ezüst tag

Hozzászólás 
sirchris írta:
Sam Fisher írta:

Akkor légyszi írd majd meg, hogy hol lehet kapni, mert akkor én is a nyakamba veszem a várost... :lol:

csüt. jún. 30, 2005 11:08
arany tag

Hozzászólás 
hali. most néztem hogy a képen nem vodás feliratú a telcsi mint a k700-nál volt... tehát reménykedni lehet... :D

http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek.asp?mid=89

csüt. jún. 30, 2005 10:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Ck. írta:
Ez bizonyos szempontból elkeserítő, hogy egy ilyen teló ennyire olcsó. (vodás árak) Gondolok én itt arra, hogyha le akarom cserélni egy jobbra, rengeteget kell ráfizetni, mert hatalmasat esett az ára. GSM-boltokban gyanítom, hogy eztán olyan 55k körül fogják beszámolni, ha a vodás árakhoz viszonyítunk. :(

vedd meg akkor, amikor már kicsit lejjebb ment az ára, ne a megjelenés után egy nappal, és rögtön nem fox annyit bukni rajta, ha később el akarod adni.

szerintem el kéne fogadni, hogy a telefon nem befektetés, hanem egy eszköz - mint az autó - , aminek csökken az értéke a használat során vagy egyszerűen csak az idő múlásával, mivel mindig újabb modellek jelennek meg.

Off:
Szerencsére a Samsungokkal nem ez a helyezett
Drágán veszed de jó áron is lehet eladni vagy becserélni.
on :)

csüt. jún. 30, 2005 10:39
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Ck. írta:

vedd meg akkor, amikor már kicsit lejjebb ment az ára, ne a megjelenés után egy nappal, és rögtön nem fox annyit bukni rajta, ha később el akarod adni.

szerintem el kéne fogadni, hogy a telefon nem befektetés, hanem egy eszköz - mint az autó - , aminek csökken az értéke a használat során vagy egyszerűen csak az idő múlásával, mivel mindig újabb modellek jelennek meg.

Én már megvettem kb. 1 hónapja. 2őt nem akarok :) . Csak az idegesít, hogy még ki se jött újabb modell, már ennyit esett az ára. :( De mind1, hagyjuk.

csüt. jún. 30, 2005 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Már az is baj, ha olcsó. :evil:

Látod.

És főleg a LIVE telokat meg Tréseket kevesebbért számolják be. :idea:

csüt. jún. 30, 2005 10:25
Moderátor

Hozzászólás 
Már az is baj, ha olcsó. :evil:

csüt. jún. 30, 2005 10:24
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 30, 2005 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Leszedni leszedik a lájvot csak az a baj, hogy egyenlőre még nincs magyar gyári szoft hozzá bár azt hiszem ez csak napok kérdése (a hivatalos megjelenésből kiindulva). Magyar vodafonos firmware már van 3 hete.

Már van, csak kevés embernek :wink:

csüt. jún. 30, 2005 10:12
arany tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:

csüt. jún. 30, 2005 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 30, 2005 9:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
100wasser írta:

Szerintem egyelőre nehéz lesz megerősíteni, mivel az ügyfélszolgálat szerint pillanatnyilag egy márkaüzletben sincs... A jövő hét elejére ígérik, hogy ténylegesen kapható lesz. :wink:

Akkor meg mi a fenének rakták az árlistába? :lol:

Aztán ki tudja, talán már délután feltűnik valahol... :roll:

csüt. jún. 30, 2005 9:53
Moderátor

Hozzászólás 
100wasser írta:

Szerintem egyelőre nehéz lesz megerősíteni, mivel az ügyfélszolgálat szerint pillanatnyilag egy márkaüzletben sincs... A jövő hét elejére ígérik, hogy ténylegesen kapható lesz. :wink:

Akkor meg mi a fenének rakták az árlistába? :lol:

csüt. jún. 30, 2005 9:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
A live! firmware szuper dolog, kár hogy azt nem lehet majd interneten keresztül frissíteni, pedig a mellékelt kábel alkalmas lenne rá (főleg, ha az a vodás csomagban is van?), ráadásul a K700i utolsó vodás szoftvere még többet fagy mint a korábbiak.. :? :cry:

csüt. jún. 30, 2005 9:39
platina tag

Hozzászólás 
Hivatalosan létezik hozzá egy ezüst verzió is! Olyan, mint a vizifonos csak branding nélkül... Gondolom egy kicsit később jön majd a többi alkatrésszel együtt...

Leszedni leszedik a lájvot csak az a baj, hogy egyenlőre még nincs magyar gyári szoft hozzá bár azt hiszem ez csak napok kérdése (a hivatalos megjelenésből kiindulva). Magyar vodafonos firmware már van 3 hete.

csüt. jún. 30, 2005 9:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Durva, 7.000 Ft-al olcsóbban érkezik, mint a K700i egy éve.. :shock:
Kár, hogy a T610 és K700i szívás után többé nem vagyok hajlando live! menüs vackot használni..

De majd lesznek Gsm-boltok akik szívesen leszedik LIVE-t és felrakják a gyári menüt.

(Hm.. így már érthető lesz Cx75 és Myv76 olcsó ára.) :wink:

csüt. jún. 30, 2005 9:24
arany tag

Hozzászólás 
Nem lehet hogy a k750hez is lesz majd készülékház pl a speedshopnál?
Mert pl most van nekik d500-hoz is :shock: ...Vagy mint pl a t610... :roll:

csüt. jún. 30, 2005 9:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Durva, 7.000 Ft-al olcsóbban érkezik, mint a K700i egy éve.. :shock:
Kár, hogy a T610 és K700i szívás után többé nem vagyok hajlando live! menüs vackot használni..

csüt. jún. 30, 2005 9:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Bibby írta:
Akkor igazunk lett a sok fejtegetéssel hogy azon az áron adják mint a k700-at is.Bár fekete lenne...

Meg tudja valaki erősíteni, hogy valóban a szürke verziót forgalmazzák?
Csak azért kérdem, mert például úgy hallottam, hogy a Nokia 6020-as a Vodánál csak fehér-világosszürke színben kapható, miközben a honlapon a sötétszürke verzió szerepel...

(by Darth Smoke)

csüt. jún. 30, 2005 9:05
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Akkor igazunk lett a sok fejtegetéssel hogy azon az áron adják mint a k700-at is.Bár fekete lenne...

Meg tudja valaki erősíteni, hogy valóban a szürke verziót forgalmazzák?
Csak azért kérdem, mert például úgy hallottam, hogy a Nokia 6020-as a Vodánál csak fehér-világosszürke színben kapható, miközben a honlapon a sötétszürke verzió szerepel...

(by Darth Smoke)

csüt. jún. 30, 2005 8:55
platina tag

Hozzászólás 
Breakk írta:
És tényleg: Vodafone: SE K750i -> 42 990 / 69 990 :shock: :shock: :shock:

csüt. jún. 30, 2005 8:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Breakk írta:

Ha valaki tud olyan vodás márkaüzletről, ahol már lehet kapni a telót, beírná ide? Nagyon köszönöm! :wink:

csüt. jún. 30, 2005 8:37
platina tag

Hozzászólás 
Nagyon úgy tűnik... :wink: Egész jól néz ki az ezüst csak ne lenne telerakva vizifon branding-gel.

csüt. jún. 30, 2005 8:34
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 30, 2005 8:20
platina tag

Hozzászólás 
wid2 írta:
Lehet hogy láma kérdés de milyen memoria kárty megy bele?
Az MMC RS jó hózzá?
Kösz

Ezt kicsit gondold végig! Sony (Sony Ericsson) termékbe, csak és kizárólag Memory Stick ill. Memory Stick DUO kártyák, illetve ezek PRO változatai mennek!

Steve

szer. jún. 29, 2005 17:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
cooler21 írta:
WWW.ELKEPESZTOUTAZAS.HU

Ez bizony jó dolog!!
Ingyen K750!!
http://hirek.prim.hu/cikk/46992/?sr=aghirkereso

szer. jún. 29, 2005 14:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy láma kérdés de milyen memoria kárty megy bele?
Az MMC RS jó hózzá?
Kösz

szer. jún. 29, 2005 13:50
vas-tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
A waposok most lépjenek vissza a kiinduló oldara

bandwith limit exceeded. gondolom sokan nézegették a fórumot :)
A barkács megoldásokkal az a baj hogy nem sokáig tartanak. Csináltam én már GPS-hez, PDA-hoz is kábelt, de igazából egy nem várt mozdulat és már vége is a dalnak (jelen esetben szó szerint), és lehet megint forrasztgatni.

Ha van gyári/3rd party fastport<->jack átalakító akkor csuhajja, de egyébként kiváró státusba helyezkedem.

szer. jún. 29, 2005 13:46
vas-tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A telefonon csak az új, "Fast Port" csatlakozó található meg. Viszont a Sony Ericsson (pontosabban a Sony) gyárt egy fülhallgatót, ami egy az egyben megegyezik a Sony egyik (állítólag) legjobb fülhallgatójával, csak éppen fast port csatlakozóval rendelkezik, nem pedig mini jack! Itt megtalálsz róla mindent!

Steve

Nem győzött meg, igazából hallani kellene. Az ember nem ad ki egy rakás manit egy telefonért hogy aztán csalódottan eladja/ne használja mert nincs hozzá megfelelő füles...

szer. jún. 29, 2005 13:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
A waposok most lépjenek vissza a kiinduló oldara :twisted:

És Te látsz is valamit a képekből ?
Mert nekem nem hozza be...

szer. jún. 29, 2005 12:57
Moderátor

Hozzászólás 
SilentKiller írta:

Ez jó! :lol:

szer. jún. 29, 2005 12:43
platina tag

Hozzászólás 
WWW.ELKEPESZTOUTAZAS.HU

szer. jún. 29, 2005 10:50
platina tag

Hozzászólás 

1.
Kép

2.
Kép

3.
Kép

4.
Kép

Réz : Fülhallgató test (-ve)
Piros : Fülhallgató jobb oldal (+ve)
Zöld : Fülhallgató bal oldal (+ve)
Feka : Mikrofon test (-ve)
Fehér : Mikrofon (+ve)

5.
Kép

Ne felejtsd el szigetelni!!

6.
Kép

7.
Kép

szer. jún. 29, 2005 8:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kompatibilitási listát ne nézd.. A HPM-70 füles eredetileg a W800 alapcsomagjában érkezik, mégsincs felsorolva a kompatibilis eszközök között.. :wink: :roll: :lol:

szer. jún. 29, 2005 8:22
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A telefonon csak az új, "Fast Port" csatlakozó található meg. Viszont a Sony Ericsson (pontosabban a Sony) gyárt egy fülhallgatót, ami egy az egyben megegyezik a Sony egyik (állítólag) legjobb fülhallgatójával, csak éppen fast port csatlakozóval rendelkezik, nem pedig mini jack! Itt megtalálsz róla mindent!

Steve
Van olyan hangja, mint a HBM-30-nak? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pp4_loader&php=php1_10060&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10060 Mert ez meglepett (szintén sunyi) még a beszédhang minöségével is.

ps: Most látom, nem szerepel a kompatibilitási listán a K750 .... :oops: Ez remélem csak tévedés.

szer. jún. 29, 2005 8:09
platina tag

Hozzászólás 

Steve

kedd jún. 28, 2005 23:14
vas-tag

Hozzászólás 
A kérdésem szerintem nem csak K750-re vonatkozik: csak gyári speciális csatijú fülhallgató használható hozzá? Vagy valami minőségi jack vagy mini jack csatijú füles is?
Csak azért mert nekem az MP3 és a rádió miatt jó lenne egy ilyen telcsi de CSAK és kizárólag ha tudok rendes fülhallgatót használni hozzá... (egyébként egy akármilyen SE BT-s telefon is megfelelne, de jó volna integrálni végre a zenegépet a telefonba...)
Azért is kérdezem mert kollégának van Nokia telcsije és az MP3 lejátszás pont a kompatibiltás hiánya miatt használhatatlan. (vett egy ipodot a srác :-)

kedd jún. 28, 2005 20:34
ezüst tag

Hozzászólás 
jó olcsó...

kedd jún. 28, 2005 18:14
Moderátor

Hozzászólás 
Június 30-tól kapható a Photo Hall üzletekeben 100 Ft-ért. Na ennyit az augusztusi megjelenésről...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd jún. 28, 2005 18:41-kor.

kedd jún. 28, 2005 18:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Senkit nem fogott meg a GPS téma?
MobiTrack DEMO-t probáltam egy Falcom Navi-B vel de leginkább nem működött.
Nincs meg véletlenül valakinek a MobiTrack PRO 1.23
kizárólag tesztelés céljából persze...

kedd jún. 28, 2005 17:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 93  Következő