Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 18:31

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
csendes írta:
simico írta:
Az mióta van a trénél, hogy a gprs net aktiválásakor mindenképpen kell egy t-email címet is regisztrálni? Negyed órán át győzködött a versmondó nő, hogy mindenképpen szükség van t-email címre is az azonosításhoz. Egy-két hónappal ezelött érdekes módon még nem kellett, meg korábban se. Gyanítom, hogy csak egy "jól felkészült" üszist fogtam ki...
Emiatt szerintem ne aggódj, legfeljebb nem használod...
Nekem anno a netmegrendeléskor szintén beregelte, most meg igen nagyon jó, hogy ingyenesen jönnek az értesitő sms-ek. :)

miota ingyenes? az a par db havonta?

kedd aug. 23, 2005 13:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgylátszik csak Punto-nak van állandóan problémája a t-zones sms-el. :D

kedd aug. 23, 2005 5:31
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Tényleg menjen a T a ****! Ügyfélszolga is elküldött a ******, amiért nem megy a wapos sms küldés meg úgy az egész wap. Ez kb fél órája történt. Bekaphatják!!!!

Nekem tökéletesen megy.

kedd aug. 23, 2005 0:50
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg menjen a T a ****! Ügyfélszolga is elküldött a ******, amiért nem megy a wapos sms küldés meg úgy az egész wap. Ez kb fél órája történt. Bekaphatják!!!!

kedd aug. 23, 2005 0:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
csendes írta:

Annyira nem aggódom, csak feleslegesen regisztrálni többszáz emilcímet (mert nem magamnak intézem ezeket, hanem kapcsolattartóként egy nagy cégnek) szerintem kicsit nonszensz dolog...

csüt. aug. 18, 2005 8:45
arany tag

Hozzászólás 
simico írta:
Az mióta van a trénél, hogy a gprs net aktiválásakor mindenképpen kell egy t-email címet is regisztrálni? Negyed órán át győzködött a versmondó nő, hogy mindenképpen szükség van t-email címre is az azonosításhoz. Egy-két hónappal ezelött érdekes módon még nem kellett, meg korábban se. Gyanítom, hogy csak egy "jól felkészült" üszist fogtam ki...
Nekem anno a netmegrendeléskor szintén beregelte, most meg igen nagyon jó, hogy ingyenesen jönnek az értesitő sms-ek. :)

szer. aug. 17, 2005 18:51
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. aug. 17, 2005 18:15
platina tag

Hozzászólás 
Wapos sms küldésnél megint azt írja ki, hogy : A belépés csak T-mobile előfizetők számára lehetséges. A **** ki van már ezzel, hetente eljátszák velem...

kedd aug. 16, 2005 23:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Hogy mire elveznek az emberek ebben a 3g-ben... Sose fogom megerteni...

Valszeg arra,hogy most épp ez a trendi.A mínusz iq-s plázamacának meg mi a fontos :?: Hogy trendi dolgot csináljon.Ha sz*rt kell a fejére kenni,mert az a trendi,akkor így tesz.Ha 3g-n kell telefonálni,akkor vesz olyan telcsit.
Műszaki oldalról nézve meg a fejlődés egy jelentősebb állomása.

hétf. aug. 15, 2005 12:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy mire elveznek az emberek ebben a 3g-ben... Sose fogom megerteni...

hétf. aug. 15, 2005 12:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Most esett le, hogy mire gondolsz. Valószínűnek tartom, hogy ha beindul a kereskedelmi szolgáltatás, meg fognak keresni valami ajánlattal.

Nem jó logika.Pont annak lenne értelme,hogy a gazdagparasztot ráízzítani a 3g-re,mivel amikor már nem lesz ingyen,akkor nagyobb valószínűséggel fogja tovább használni,mint a csóringer ficsúr,aki kapott egy zsír telcsit fél évre,de utána nincs rá pénze.
Az iq bajnok merdzsós arcok meg vesznek majd hozzá még 5-öt,hogy minden macájukat tudják hívni videohívással,hiszen simán telefonálni már olyan snassz lesz.Ebből lesz pénze a szolgáltatónak... :?

hétf. aug. 15, 2005 11:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
A T-email ingyenes email értesítése pár napja megint akadozik a déli órákban. Abszolút nem jön meg az értesítő SMS ezekről az emilekről. Aztán a délutáni órákban magától helyreáll. Most is így van, a hsz. időpontjában. Direkt csinálnák?

hétf. aug. 15, 2005 11:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Al Bundy írta:
És a Pannon? Még ennyit se ad.

És ez minket, trémobil előfizetőket szerinted hol a f...omba érdekel?? Engem az érdekel, hogy ha a tré más szolgáltatók előfizetőinek meg lefedetlen területen lakóknak ingyen biztosítja a lehetőséget, akkor a saját igencsak jól fizető, elvileg hű de megbecsült kiemelt ügyfeleinek vajon miért nem.

Persze ha ezt mondjuk a vodagyalázóba írta volna valaki, akkor már habzó szájjal szídnád őket.

Most esett le, hogy mire gondolsz. Valószínűnek tartom, hogy ha beindul a kereskedelmi szolgáltatás, meg fognak keresni valami ajánlattal.
A másik: A Vodások örülnének a legjobban, ha lehetne egyáltalán szidni valamit rajtuk ebben a témában, de még hosszászólni sem lehet, mert a ratyifonnak még egy nyomorult EDGE hálózatot se sikerült nálunk összehozi, magasról sz*rnak erre a kis országa, a másik kettő legalább ügyködik valamit.

kedd júl. 05, 2005 10:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:

És ez minket, trémobil előfizetőket szerinted hol a f...omba érdekel?? Engem az érdekel, hogy ha a tré más szolgáltatók előfizetőinek meg lefedetlen területen lakóknak ingyen biztosítja a lehetőséget, akkor a saját igencsak jól fizető, elvileg hű de megbecsült kiemelt ügyfeleinek vajon miért nem.

Persze ha ezt mondjuk a vodagyalázóba írta volna valaki, akkor már habzó szájjal szídnád őket.

kedd júl. 05, 2005 8:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Al Bundy írta:
simico írta:
Hogyan becsüljük meg a havi X milliót tejelő kiemelt vállalati ügyfelet: ha a parasztja szeretné tesztelni a 3g-t, akkor vegye meg a tesztkészüléket!! Igaz, hogy az utcáról beeső, nem is trémobilos jóemberek ingyen megkaptak mindent, dehát azok mégse kiemelt ügyfelek, ugye. Véleményem a trémobilról: Kép

de, a pannonnál is megveheted a gagyifonokat alapáron és akciósan is és videozhatsz vele orrba-szájba, év végéig ingyé'

Úgy értettem, hogy ők nem vágtak hozzá ingyen telefont senkihez.

kedd júl. 05, 2005 0:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
simico írta:
Hogyan becsüljük meg a havi X milliót tejelõ kiemelt vállalati ügyfelet: ha a parasztja szeretné tesztelni a 3g-t, akkor vegye meg a tesztkészüléket!! Igaz, hogy az utcáról beesõ, nem is trémobilos jóemberek ingyen megkaptak mindent, dehát azok mégse kiemelt ügyfelek, ugye. Véleményem a trémobilról: Kép

de, a pannonnál is megveheted a gagyifonokat alapáron és akciósan is és videozhatsz vele orrba-szájba, év végéig ingyé'

hétf. júl. 04, 2005 23:59
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Hogyan becsüljük meg a havi X milliót tejelő kiemelt vállalati ügyfelet: ha a parasztja szeretné tesztelni a 3g-t, akkor vegye meg a tesztkészüléket!! Igaz, hogy az utcáról beeső, nem is trémobilos jóemberek ingyen megkaptak mindent, dehát azok mégse kiemelt ügyfelek, ugye. Véleményem a trémobilról: Kép

hétf. júl. 04, 2005 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 04, 2005 19:17
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
...2. ha kimész, veszel egy prepaidet és itthonról tudod magadat hívatni 25Ft/perc-ért...

Értem, köszi.

hétf. júl. 04, 2005 16:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
milestone írta:
vizsla1 írta:
Nézz be a Vodafone Travel Promise topicba...

Köszi, vizsla1, ismerõs a dolog. Az elõbb viszont az Európa csomagra gondoltam.

1. fel tudod hívni kinti ismerőseidet 25Ft/perc-ért

2. ha kimész, veszel egy prepaidet és itthonról tudod magadat hívatni 25Ft/perc-ért. Ami ugyan egy kicsit kényelmetlenebb, mint az itthoni kártyáddal roamingolva telefonálgatni - de jóval olcsóbb.

hétf. júl. 04, 2005 16:26
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nézz be a Vodafone Travel Promise topicba...

Köszi, vizsla1, ismerős a dolog. Az előbb viszont az Európa csomagra gondoltam.

hétf. júl. 04, 2005 16:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
milestone írta:
Voda, ill. partnerhálózatokon való barangolás esetén a hívásfogadás külföldön gondolom nem ingyenes, esetleg hálón belüli percdíjért (25 Ft), vagy mégis?

Nézz be a Vodafone Travel Promise topicba. Ingyen lesz percenként, csak 199 Ft kapcsolási díj fizetendő. A hívásokat 60 perc után bontják.

hétf. júl. 04, 2005 16:16
arany tag

Hozzászólás 
Voda, ill. partnerhálózatokon való barangolás esetén a hívásfogadás külföldön gondolom nem ingyenes, esetleg hálón belüli percdíjért (25 Ft), vagy mégis?

hétf. júl. 04, 2005 14:37
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
T68m írta:
Nem, Bandi, mint írtam ez nem így van.

Külföldön azért ugatsz kevesebbet, mert horror percdíjak vannak. De ha egyszer belekóstoltál az Európa tarifacsomagba....
Részleteznéd nekem ezt az Európa tarifacsomagot? Mi a díjszabása? Tudsz adni egy linket?
Ez az Európa-csomag egyáltalán nem rossz, SŐT!!!

De csak azoknak, akik ki tudják használni. Azoknak, akik tudják, hogy mit (mennyit) jelent csak egyetlen percet is hazatelefonálni portugál hálózatból. Akik tudják, hogy mit jelent, ha foglaltat kapnak Spanyolországból hívva egy magyarországi számot.
Akik itthon/saját városukban ülnek életük nagy részében, azoknak nem jelent semmi pluszt a 25 Ft-os éjjel/nappali percdíj.

pén. júl. 01, 2005 11:58
arany tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Soha életemben nem voltam se westeles se tmobilos és nem is leszek. Ez tény. Ettől a cégtől egyszerűen kiver a láz. Nem tudom miért. Olyan dolgokat hallok rokonoktól barátoktól hogy csak nézek. Domino esetében még mindig van az hogy ha bizonyos összeg alá esik az egyenleged akkor nem jelzi ki annak a számát aki engem hív? Durva. Na de nem is ezt akartam írni. Hanem azt hogy... Miért van az hogy a té akciós listájában szereplő 15 db nokia közül csak 4 db telcsi kapható pre-paid csomagban??? RÖHEJ!!!

Ezért! :!:
:arrow: Szemet szúró egy mondat a német T-Mobile-tól:

Csökkenteni kívánja emellett az akciók keretében támogatott készülék-értékesítéseket is, különösen a feltöltőkártyás előfizetésnél.

Teljes cikk

Vajon a Magyarország meddig ússza még meg? :?:

pén. júl. 01, 2005 11:56
platina tag

Hozzászólás 
Soha életemben nem voltam se westeles se tmobilos és nem is leszek. Ez tény. Ettől a cégtől egyszerűen kiver a láz. Nem tudom miért. Olyan dolgokat hallok rokonoktól barátoktól hogy csak nézek. Domino esetében még mindig van az hogy ha bizonyos összeg alá esik az egyenleged akkor nem jelzi ki annak a számát aki engem hív? Durva. Na de nem is ezt akartam írni. Hanem azt hogy... Miért van az hogy a té akciós listájában szereplő 15 db nokia közül csak 4 db telcsi kapható pre-paid csomagban??? RÖHEJ!!!

pén. júl. 01, 2005 11:46
arany tag

Hozzászólás 
aaah, srácok ne osszátok ki már megint egymást, hogy kinek melyik szolgáltató tetszik :-) maradjunk annyiban, hogy egyik sem jótékonysági intézmény, max. az eszközök finomságában vannak lehelletnyi különbségek.

a vodánál _kellő_ körültekintés után valóban relatív jobb árat lehet elérni, ezt az árelőnyt azonban nem kellő körültekintés után akár sokszorosan is el lehet bukni. nekem volt már mindenféle kártyám, most éppen _kizárólag_ az ára miatt egy voda prepaidet használok. ha valaki nem nézi át rendesen az egyes csomagokat, bizony szépeket lehet náluk is bukni...

...de ugyanaz igaz a többi szolgáltatóra is, sajnos nagyon utána kell nézni mert a kedvezőnek tűnő árak miatt könnyű beleesni a csapdába. ilyen pl. ez a 750 Ft-os havidíjas Voda csomag. Tényleg marha olcsó, kár, hogy prepaidben meg semmi havidíjat nem kell fizetni...vagy a Relax csomagok alja a T-mobilenál (semmi értelme megvenni...)

És bizony az ügyfelek egy része csak odáig jut el, hogy tessék engem átváltani abba a 750-es csomagba...

(egyébként a mostani Vodafone reklámok oly mértékben undorítóak és rosszak, hogy gondolkodni kezdtem a Pannon felé mozduláson :( )

pén. júl. 01, 2005 11:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... k_2_2.html

"Hálózaton belüli hívásnak minősül minden EU-s és romániai Vodafone és Vodafone partnerhálózatba irányuló - belföldi és 00-val vagy + előtéttel tárcsázott nemzetközi - hívás....."

itthon kell hagynia egyet, kint pedig (kinti) feltöltőkártya vagy utcai fülke.

csüt. jún. 30, 2005 18:34
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Külföldön azért ugatsz kevesebbet, mert horror percdíjak vannak. De ha egyszer belekóstoltál az Európa tarifacsomagba....

Részleteznéd nekem ezt az Európa tarifacsomagot? Mi a díjszabása? Tudsz adni egy linket?

csüt. jún. 30, 2005 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Al Bundy írta:
"Ilyen vagyok, nem fogom megváltoztatni a véleményemet a vodáról néhány forint miatt."
Írtam egy szép HSZ-t, de inkább kitöröltem, mert reménytelen vagy. Talán majd egyszer.

Talán. Csak az a pár dolog, amit leírtam, számomra bőven elég volt ahhoz, hogy egy életre elássam a vodát. Lehet, hogy másokat ezek a dolgok nem zavarnak, de én az ilyen mentalitású céget nagy ívben elkerülöm.
Azért lennék kíváncsi arra a bizonyos hozzászólásodra, mert megszerettetni úgyse fogod velem a vodát, de legalább el tudnám fogadni, ha valaki jól érvelne mellette. Akkor lehet, hogy nem mozdulna meg a gyomrom akkor, ha meglátom az idióta "portas numeri" reklámszpotot a TVben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy csüt. jún. 30, 2005 18:30-kor.

csüt. jún. 30, 2005 18:23
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. jún. 30, 2005 18:07
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Silver írta:
Al Bundy írta:
Mutass már egy gyereket, aki elkezd anyucinak regélni a napi kalandokról, főleg, ha ott vannak a társai? Ez teljesen valószínűtlen, de legalábbis nagyon ritka.

Egyrészt apa vagyok, volt már a lányom kirándulni, és bizony két-három percet is beszéltünk egy hét alatt két alkalommal is. Másrészt anno középiskolai tanárként sokat vittem a diákjaimat ide-oda, és volt, hogy az aggógó szülő rátelefonált a csemetére. Ha mindezt megfejeled azzal, hogy megkérded, minden rendben van-e, nincs-e szüksége valamire, máris ott vagy, hogy spóroltál a szokásos percdíjakhoz képest.

Vagy újabb példa: egy hónapja külföldre utaztam tanfolyamra. Csak 5 napig voltam távol, mégis jó volt felhívnom a családomat, és mivel kicsik a gyerekeim, ezek 5-6 perces hívások voltak. Milyen jó lett volna akkor egy ilyen ajánlat...

Mégegyszer: ne csak a saját helyzetedből indulj ki!

Az utóbbi példában igazad van.

De summa, summarum, csak akkor jársz jól, ha többet beszélsz 2 percnél. Ha nem is a saját példámból indulok ki, akkor is úgy gondolom, hogy a külföldön fogadott és indított hívások nagy többsége max. 1 perc. (Persze a hétköznapi felhasználóra gondolok.) Vagy szerintetek nem így van?

csüt. jún. 30, 2005 18:02
Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Mutass már egy gyereket, aki elkezd anyucinak regélni a napi kalandokról, főleg, ha ott vannak a társai? Ez teljesen valószínűtlen, de legalábbis nagyon ritka.

Egyrészt apa vagyok, volt már a lányom kirándulni, és bizony két-három percet is beszéltünk egy hét alatt két alkalommal is. Másrészt anno középiskolai tanárként sokat vittem a diákjaimat ide-oda, és volt, hogy az aggógó szülő rátelefonált a csemetére. Ha mindezt megfejeled azzal, hogy megkérded, minden rendben van-e, nincs-e szüksége valamire, máris ott vagy, hogy spóroltál a szokásos percdíjakhoz képest.

Vagy újabb példa: egy hónapja külföldre utaztam tanfolyamra. Csak 5 napig voltam távol, mégis jó volt felhívnom a családomat, és mivel kicsik a gyerekeim, ezek 5-6 perces hívások voltak. Milyen jó lett volna akkor egy ilyen ajánlat...

Mégegyszer: ne csak a saját helyzetedből indulj ki!

csüt. jún. 30, 2005 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Silver írta:
Al Bundy írta:
Persze elismerem, hogy üzletembereknek nagyon jó ez az ajánlat.

Meg annak az apának/anyának, akinek a gyereke külföldre megy kirándulni és minden nap szeretné tudni, mi a helyzet - vagy fordítva.

Tessék már felébredni: nem csak a mi kis belterjes körünk létezik, sok más szituáció is adódhat az életben!

Ez egy marha rossz példa volt. Én is voltam gyerekként egyszer, kétszer kirándulni, most pedig a páromat hívogatják a szülei, ha elutazunk. A szülőkkel való napi diskurálás általában eddig tartott/tart: "Meg vagyunk, jól vagyunk, minden rendben. Ha hazaérek, mesélek."

csüt. jún. 30, 2005 17:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Silver írta:
Al Bundy írta:

Meg annak az apának/anyának, akinek a gyereke külföldre megy kirándulni és minden nap szeretné tudni, mi a helyzet - vagy fordítva.

Tessék már felébredni: nem csak a mi kis belterjes körünk létezik, sok más szituáció is adódhat az életben!

nem akarok panaszkodni, de szerintem az Európa tarifacsomag is hihetetlenül jó és egyedülálló!

csüt. jún. 30, 2005 17:21
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
"Ilyen vagyok, nem fogom megváltoztatni a véleményemet a vodáról néhány forint miatt."
Írtam egy szép HSZ-t, de inkább kitöröltem, mert reménytelen vagy. Talán majd egyszer.

csüt. jún. 30, 2005 17:21
Hozzászólás 
Al Bundy írta:

csüt. jún. 30, 2005 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Na, akkor mondok mást: egyedülálló, idő alapú gprs számlázás, magyarul kerekítgetés. Ez korrekt?

Csak a pre-paid-eseknél (engem nem érint) és 5 perc kapcsolódás után kerekítenek, ha volt forgalom. Egyébként nem korrekt. De ha már a korrektségnél tartunk, a Vodánál is vannak ilyen és ennél nagyobb kaliberű nem korrekt dolgok. Pl. a már említett számlázási egységekkel való manipulálás ennél 100-szor nagyobb gáz, mert az nem csak a felhasználók kis %-át érinti.

csüt. jún. 30, 2005 17:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Al Bundy írta:
...

Pedig akkor is. Mert csak.
És ennél többet nem érdemes eme HSZ-re írnom, mert Te továbbra is csak ilyesmit fogsz írogatni, holott Te Magad mondtad, hogy a fórum azért van, hogy megosszuk egymással a véleményeinket. Csakhogy ha valamiről véleményt kell alkotni, akkor a vélemény az valami miatt megfogalmazódik. De még egyszer nem indokoltad meg, miért tartod úgy. Vagy fogadtad volna el azt, ahogy bebizonyítják Neked az ellenkezőjét (azon kívül, hogy kijelented hogy "ez igaz", azt érvényesítenéd is a későbbi HSZ-eidben). Különben a "Mert csak"- áll elő ismét, s erre tudok ugrani.

Köszi a higgadt hangvételű hozzászólást, ritka ez itt manapság.

A "mert"-re ott egy rövidke válasz pr hsz-el ez előtti hozzászólásomban. Így kezdődik: "Ilyen vagyok, nem fogom megváltoztatni a véleményemet a vodáról néhány forint miatt."

csüt. jún. 30, 2005 17:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
szerintem elég egyértelmű:

"A Domino, Domino Nap és Domino7 díjcsomag esetében a forgalmi díjak mérése 60 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A forintszámlán a 60 másodperces és annál rövidebb hívások esetében 60 másodperc díját kell fizetni."

Ja, hogy ezt két lépésben tette, rögtön egymásután? Attól már szebb?

Na, akkor mondok mást: egyedülálló, idő alapú gprs számlázás, magyarul kerekítgetés. Ez korrekt?

csüt. jún. 30, 2005 17:05
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Felemeljük a w30-as számlázást percalapúra - kussban.

FÉLPERC alapúra emelték és volt tájékoztató több alkalommal is pl. a Népszabadságban. Mit vártál? Óriásplakátos hirdetéseket? Hogy "Ha! Ha! De szemetek vagyunk! Mostantól többet fogsz fizetni! T-mobile" Vagy, hogy pozitívan adjanak el egy negatív változtatást, vagy szolgáltatást, mint ahogy a Pannon szokta csinálni? Szerintem ez se jobb. Mellesleg szerintem is nagyon szemét dolog volt a T-től, de nem amiatt, hogy nem reklámozta agyon. De tényleg kíváncsi vagyok. Te mit vártál? Hogy közölje a dolgot?

csüt. jún. 30, 2005 17:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...

Pedig akkor is. Mert csak.
És ennél többet nem érdemes eme HSZ-re írnom, mert Te továbbra is csak ilyesmit fogsz írogatni, holott Te Magad mondtad, hogy a fórum azért van, hogy megosszuk egymással a véleményeinket. Csakhogy ha valamiről véleményt kell alkotni, akkor a vélemény az valami miatt megfogalmazódik. De még egyszer nem indokoltad meg, miért tartod úgy. Vagy fogadtad volna el azt, ahogy bebizonyítják Neked az ellenkezőjét (azon kívül, hogy kijelented hogy "ez igaz", azt érvényesítenéd is a későbbi HSZ-eidben). Különben a "Mert csak"- áll elő ismét, s erre tudok ugrani.

csüt. jún. 30, 2005 16:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
T68m írta:
Al Bundy írta:
, a rengeteg "apróbetûs", az emberek butaságát és figyelmetlenségét szemét módon kihasználó díjcsomagig és szolgáltatásokig. És még lehetne sorolni...

mintha csak a vesztelrõl írnál!

Tényleg??? Példa?

10 percet kiszámlázunk a hívás idõtartamától függetlenül, de errõl persze nem szólunk senkinek. Ha nem látod az 5-ös betûtípust, akkor szívsz.
Na, ezt melyik szolgáltató játszotta meg?

Felemeljük a w30-as számlázást percalapúra - kussban.

csüt. jún. 30, 2005 16:54
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Al Bundy írta:
, a rengeteg "apróbetűs", az emberek butaságát és figyelmetlenségét szemét módon kihasználó díjcsomagig és szolgáltatásokig. És még lehetne sorolni...

mintha csak a vesztelről írnál!

Tényleg??? Példa?

10 percet kiszámlázunk a hívás időtartamától függetlenül, de erről persze nem szólunk senkinek. Ha nem látod az 5-ös betűtípust, akkor szívsz.
Na, ezt melyik szolgáltató játszotta meg?

csüt. jún. 30, 2005 16:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
, a rengeteg "apróbetûs", az emberek butaságát és figyelmetlenségét szemét módon kihasználó díjcsomagig és szolgáltatásokig. És még lehetne sorolni...

mintha csak a vesztelről írnál!

csüt. jún. 30, 2005 16:45
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyen vagyok, nem fogom megváltoztatni a véleményemet a vodáról néhány forint miatt.

A voda már a kezdetektől visszataszító számomra a ügyfelekhez való hozzáállásától, a gusztustalan eszközökkel, mindenkit pocskondiázó reklámkampányától, a telefonok szoftverének öncélú megváltoztatásán keresztül, a rengeteg "apróbetűs", az emberek butaságát és figyelmetlenségét szemét módon kihasználó díjcsomagig és szolgáltatásig. És még lehetne sorolni...

Ezek után lehet felőlem bármennyire olcsó, a szememben ezt a képet már sehogy se fogják tudni megváltoztatni.

csüt. jún. 30, 2005 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Al Bundy írta:
De vodás akkor se lennék, ha még ő írna jóvá minden SMS után.

Persze. Hisz teljesen másképp kezelendő egy vodás készülék az egy külön tudomány, eszméletlenül bonyulult és képtelenség megszokni, meg amúgyis sz*, és piros, és 155 milliós. Meg minden.

Nem tűnt még fel, hogy ugyanúgy zajlik az SMS-írás és telefonálás stb.? Akkor meg? Csupán a számla végösszegében van eltérés. Jó volna leszokni eme sznob felfogásról. Megint az ok nélküli fikázást vetted elő, ugye tudod?! Mint hajdanában...

Na figyelj! Látod az idézett hsz-emben valahol, hogy így sz*r a voda, meg úgy sz*r a voda? Mert ezt hívják "ok nélküli fikázás"-nak. Annyit írtam, hogy én az isten minden kincséért se lennék vodás. Ez téged miért zavar ennyire? Ha majd tényleg ok nélkül szidom, akkor te is lesznobozhatsz engem, amit addig is kikérek magamnak! (Nálam jobban szerintem senki sem utálja az újgazdag idióta sznobokat.) Az meg az én dolgom, hogy undorodok a vodától, de amíg nem fikázom, hanem leírom a gondolataimat és a véleményemet, addig te is tartsd meg a sznobozást, meg a leszólást magadnak!

csüt. jún. 30, 2005 16:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
De vodás akkor se lennék, ha még ő írna jóvá minden SMS után.

Persze. Hisz teljesen másképp kezelendő egy vodás készülék az egy külön tudomány, eszméletlenül bonyulult és képtelenség megszokni, meg amúgyis sz*, és piros, és 155 milliós. Meg minden.

Nem tűnt még fel, hogy ugyanúgy zajlik az SMS-írás és telefonálás stb.? Akkor meg? Csupán a számla végösszegében van eltérés. Jó volna leszokni eme sznob felfogásról. Megint az ok nélküli fikázást vetted elő, ugye tudod?! Mint hajdanában...

csüt. jún. 30, 2005 16:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szlovéniába készülőknek is ajánlom, hogy tájékozódjanak, mivel tavaly az Si Vodafone is megakciózta a Happy Hourt, csak ezt a magyar szolgáltatók "elfelejtették" továbbhárítani. A1 prepaiddal(!) érdekes módon ment. :twisted:

csüt. jún. 30, 2005 16:11
platina tag

Hozzászólás 
Emiatt érdemes lenne tényleg érdeklődni, hogy vajon ingyen van-e:

http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3958926&idnews=287084

csüt. jún. 30, 2005 16:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 62  Következő