Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 11:50

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Elég nagy lehet ott bent a fejetlenség...
Én is felhívtam őket (1 hét alatt a 3. alkalommal), egy kedves ügyintéző előbb beszélt egy illetékessel, majd szólt, hogy rendben, postázzák a levelet, elméletileg 2 hét. Nemsokára visszahívott valaki más, ellenőrizésképpen, hogy mikor is meg hogyan kerestek ők meg ezzel az ajánlattal. Kissé zavaros volt az egész. Lényeg: ellenőrzik a jogosultságot, és ha valóban jár, felhívnak és küldik a levelet. Viszont megerősítette, hogy cégeknek nem jár ez a csomag.

Jeff, te milyen csomagban is vagy jelenleg?

kedd júl. 05, 2005 16:25
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tényleg ez a Bónusz csomag? És másodperc alapon???

Ennél még egy kormányzatis is rosszabb!!!

kedd júl. 05, 2005 16:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Elég nagy a kavarodás most itten. (legalábbis nekem).
Erősítsetek már meg legyetek sazívesek, ugye "sokkal" jobb ez a Bónusz csomag a Byopnál és az Swyopnál is? Tehát mindenféleképpen érdemes byoprol bónuszra váltani!?
És akkor, hogy minden tiszta legyen:
-havi előfizetési díj 2500Ft, ami teljes egészében lebeszélhető
-másodperc alapú számlázás az első másodperctől
-hb 21,6/10,8; hk 32,4/21,6
-sms 21,6 (havi 20db ingyenes)
Kb ennyi, ugye!?
Csak, hogy minden tiszta legyen :D

kedd júl. 05, 2005 15:43
arany tag

Hozzászólás 
Azt mondod, nem fognak küldeni semmit?

kedd júl. 05, 2005 14:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor várhatod a levelet karácsonyig. Meg utána is.

kedd júl. 05, 2005 13:56
arany tag

Hozzászólás 
Már vissza is hívtak. KÉrdezték, hogy mikor kerestek fel a játékkal kapcsolatban, mondtam, hogy nem kerestek, hanem egy ismerőstől hallottam a díjcsomagról és hogy állítólag postázták a tájékoztatót. Azt mondta a nő, hogy ha postázták, vagyis, ha jogosult vagyok, akkor a kapott levéllel bemegyek hozzájuk és átváltják a jelenlegi csomagra. Már csak abban kell reménykednem, hogy valóban postára adták a csomagot. :oops:

kedd júl. 05, 2005 13:55
arany tag

Hozzászólás 
A biztonság kedvéért újra felhívtam őket. Azt mondták, hogy úton van a tájékoztató a díjcsomagról. Aztán újra felhívtam őket, hogy lehetséges e az, hogy a régi előfizetésemet módosítsák, de erre nem tudtak választ adni, visszahívást ígértek.
Egyáltalán nem volt elutasító egyik üfsz sem! :wink:

kedd júl. 05, 2005 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Nekem azt mondták, hogy nem váltják át a díjcsomagomat Bónuszra, hanem küldenek levelet, és utána köthetek 5 Bónuszt is. Jobb is így, mert legalább a Bónusz mellett megmarad majd a RnR Extrám is. :D

Viszont nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ezt a díjcsomagot nagy közhírré tétetni. A Voda hamar megunná, ha mindenki ezzel járna a nyakukra, aztán gyorsan meg is szünteteik ezt az egészet. Sem nekik, sem nekünk nem célunk, hogy mindenkinek ilyen díjcsomagja legyen.

kedd júl. 05, 2005 13:31
arany tag

Hozzászólás 
Tegnap délelőtt engedélyezték nekem is a váltást (vitamaxom van), tehát vehetek új bónusz-előfizetést. 8)

Ilyenkor is van 10.000 Ft kedvezmény, ha csak sim-et veszek készülék nélkül? Elvileg csak a 90-800-as tarifákhoz van szerintem.. Guni: viszont akkor Ti most a számhordozási kedvezményről beszéltek? :wink: Már én sem értem, mit hova viszel.... pedig én figyelek :D Szegény ÜFSZ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára thiby kedd júl. 05, 2005 13:32-kor.

kedd júl. 05, 2005 13:23
arany tag

Hozzászólás 
Hány óránként váltják egymást az üfsz-en? És szerintetek mikorra várható végre az az átkozott számla? Nekem 7.-i befizetési határidőt küldtek sms-ben, az meg nemsokára ittt van. :)

kedd júl. 05, 2005 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát gyorsan átfutottam a részvételi feltételeket, és olyant nem találtam, hogy nem lehetne, de szerintem ezt a 1270-en egy pillanat alatt megmondják.

Guni

kedd júl. 05, 2005 11:49
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Majdnem. Az újat azért kötöttem, hogy kapjak 10000Ft bónuszt, de már szerintem a voda sem tudja lekövetni, hogy én hogyan variálom, kötöm, lemondom, hordozom és átváltom a kártyáimat... 8) :D

Egyébként szerintem a swyop amúgy sem szerpelt az ÁSZF mellékletében, bár nem néztem még meg.

Guni

Nem vagy egyszerű......:) Nekem még mindig nem jött SMS és arra kértek várjak DU.-ig ha addig se akkor szóljak megint :( Várom már mert kötnék még de addig nem tudok. Most minden egyes új előfizu 10000Ft/db?

Csumi:Attka

kedd júl. 05, 2005 10:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majdnem. Az újat azért kötöttem, hogy kapjak 10000Ft bónuszt, de már szerintem a voda sem tudja lekövetni, hogy én hogyan variálom, kötöm, lemondom, hordozom és átváltom a kártyáimat... 8) :D

Egyébként szerintem a swyop amúgy sem szerpelt az ÁSZF mellékletében, bár nem néztem még meg.

Guni

kedd júl. 05, 2005 10:40
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
No előjött a rosszabbik énem, végül mégiscsak kötöttem a egy másikat, az eddigit meg visszamondom. Egyébként ehhez a csomaghoz is jár a 10000Ft-os bónusz. Mellesleg azon a papíron amit adtak és július 1.-től hatályos, már nem az szerepel, hogy publikus előfizetés vásárlása esetén vagy jogosult a bónuszra, hanem egyéni előfizetésnél.

A szerződésen többek között ez a szöveg is szerepel:
Idézet:
A Vodafone Általános Szerződési Feltételeinek Díjszabás mellékletében közzétett egyetlen tarifacsomagról sincs lehetőség a Bonusz tarifacsomagra váltani

Értelmezze mindenki úgy, ahogy akarja...

Guni

Szia Guni!

Most, ha jól értem, akkor átváltották a régi előfizudat, majd Te nem nyugodtál és elmentél kötni egy újat az ASZF miatt, és lemondod azt az előfizut amit átváltottak? :)

kedd júl. 05, 2005 10:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
No előjött a rosszabbik énem, végül mégiscsak kötöttem a egy másikat, az eddigit meg visszamondom. Egyébként ehhez a csomaghoz is jár a 10000Ft-os bónusz. Mellesleg azon a papíron amit adtak és július 1.-től hatályos, már nem az szerepel, hogy publikus előfizetés vásárlása esetén vagy jogosult a bónuszra, hanem egyéni előfizetésnél.

A szerződésen többek között ez a szöveg is szerepel:
Idézet:
A Vodafone Általános Szerződési Feltételeinek Díjszabás mellékletében közzétett egyetlen tarifacsomagról sincs lehetőség a Bonusz tarifacsomagra váltani

Értelmezze mindenki úgy, ahogy akarja...

Guni

kedd júl. 05, 2005 10:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem is sikerült átváltani 3 előfizetésemet, de nem volt egyszerű.(Én is csak azt tudom ajánlani, hogy okosn!) A selectet akarták ajánlani, de mondtam, hogy nem kell. Most már én is az sms-re várok. Az egymás közti ingyen beszélgetést nekem kell aktiválni? Nincs senkinek egy hivatalos percdíj táblázata? Lehet, hogy bemegyek ma a vodához és kérek egyet.

Üdv!

kedd júl. 05, 2005 8:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Most beszéltem egy ügyfélszolgálatossal, hogy jelenlegi előfizumat szeretném átváltani Bónusz csomagra, kapcsoltak egy másik illetőt. Ismét elmondtam, hogy át szeretnék váltani... Kérték a tel.számom és az ügyfélkódot... Ezután megkérdezték, hogy kaptam e már tőlük levelet? Mondom nem! Akkor várjam meg, és abban lesz egy részletes tájékoztató. Ezek szerint van esély!? :lol: :lol: :lol:

kedd júl. 05, 2005 8:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Hello Emberek!

Engem is visszahívtak,...

Szerintem az én példámon okulva lassan megereszthetsz egy hívást ezügyben a 1270-re. Szörnyű milyen káosz van emiatt az átállás miatt...

Guni

kedd júl. 05, 2005 7:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jogos! Elírtam, épp siettem. :oops: Javítva!

Guni

kedd júl. 05, 2005 7:21
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
hb: 21.6/11.8

Hálózaton belül csúcsidőn kívül nem 10,8?

kedd júl. 05, 2005 7:02
arany tag

Hozzászólás 
Hello Emberek!

Engem is visszahívtak, és vegűl engedélyezték a váltást, így Én is az SMS-re várok. Remélem meglesz, mert már tegnap 15 óra óta jöhet, és eddig semmi. Akik meg most rohanják meg a 1270-et a váltás miatt Azoknak üzenem, hogy kitartás, és csak okosan, mert nem egyszerű.......:)

kedd júl. 05, 2005 6:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát majd számolj be a fejleményekről! :wink:

Guni

kedd júl. 05, 2005 5:33
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
byop:

hb: 30/15
hk: 45/30
sms: 30

bonusz:

hb: 21.6/11.8
hk: 32.4/21.6
sms: 21.6

Bruttó árak. A többi díjban megegyeznek

Kösz! Azt hiszem, most jött el az idő, hogy megpróbálok én is átváltani! :)

hétf. júl. 04, 2005 21:02
arany tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Ill. lehetséges-e előbb privát névre megkötni, majd egy kis idő múlva cégre átíratni?

Ez engem is érdekelne, de gyanítom egyébként, hogy nem :!: :?:

hétf. júl. 04, 2005 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
byop:

hb: 30/15
hk: 45/30
sms: 30

bonusz:

hb: 21.6/10.8
hk: 32.4/21.6
sms: 21.6

Bruttó árak. A többi díjban megegyeznek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára guni. kedd júl. 05, 2005 7:22-kor.

hétf. júl. 04, 2005 20:15
arany tag

Hozzászólás 
Lenne Valaki olyan szíves, és leírná nekem az új "Hawaii"-Bónusz csomag percdíjait és a byop csomagét is összehasonlítás végett? De még jobb lenne egy hivatalos díjtáblázat! :lol: (azt azért tüntesse fel az illető, hogy bruttó v. nettó árakat írt e!?)
Köszi a segítséget!

hétf. júl. 04, 2005 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Voda ügyvédivel kapcsolatban segítsen vki, plz! A how to érdekel.
PÜ-ben.
köszi.

hétf. júl. 04, 2005 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudom, adtak egy papírt a hordozási szerződés mellé, amin rajta van az új határidö. De már elegem van a sz.rakaodásból, nincs kedvem még egy plusz kört futni azért a bizonytalan pluszpénzért, csak szeretném végre használni a saját számom az előfizummal. Azért köszi!

Egyébként még gondolkodhatok a dolgon, mivel most jött az sms, hogy megtagadta a pannon, mert kétkapusnak lett elindítva, az az idióta csaj meg nem tudta úgy megcsinálni, hanem egykapust indított. Holnap már a területi képviseletre megyek, lehet hogy rákérdezek a kedvezményre...

Guni

hétf. júl. 04, 2005 19:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
@guni.: (lusta vagyok utánaézni, így nem tudom, hogy amit csináltál, az utólag hordozás, vagy új szerződéskötés hordozással, így mindent leírok:) a hordozási promóciót meghosszabbították 14-éig, de ki lett vonva a voda 50. Próbáld meg szerződéskötésnél, hátha adnak Bónuszhoz is 10.000-et , bár kétlem. Ha új szerződéskötés volt, akkor a 14-ei határidő azt jelenti, hogy addig kell szerződést kötnöd, számhordozással bejelentve, s nem pedig addig kell megvalósulnia a sikeres hordozásnak.

hétf. júl. 04, 2005 16:32
arany tag

Hozzászólás 
Sikerült valakinek cégnévre kötni ilyen Bónuszt?
Ill. lehetséges-e előbb privát névre megkötni, majd egy kis idő múlva cégre átíratni?

hétf. júl. 04, 2005 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, nálam is letelt a 48 óra, de nem történt semmi. Aztán tegnap rájuk csörögtem, némi Dandy Warhols után a csóka kölrte, hogy megtalálták a rendszerben a kérésemet, elnézést kért és megigérte, hogy előre veszik a sorban és még aznap megcsinálják. Pár perc múlva jött is az sms.

Viszont a hordozással asszem rápacsáltam. Gondoltam egy nappal korábban elintézem, viszont ugye vasárnap csak a GyőrPlázában lévő voda van nyitva, uh ide mentem be, de a csaj ezek szerint még nem hallott a kétkapus hordozásról, azt mondta, hogy neki nem kell a hordozási engedélyem. Így viszont 13.-ára kaptam csak időpontot... :-( Remélem nem lesz baj.

Guni

hétf. júl. 04, 2005 15:14
platina tag

Hozzászólás 
Idézet:
S akit most átváltanak, kap még jogosultságot is, hogy "5 mínusz az átváltott kártyák száma" db-nyi Bónuszt még köthessen augusztus 15-ig?

Igen.

Ma hivtam őket, hogy miért nem váltottak még, rendszerfejlesztés volt, még ma megcsinálják - ezt mondták.

hétf. júl. 04, 2005 15:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát akkor ezt a 10 rugót buktam...

Nekem mondták, hogy ezt most átváltják és ha akarok még, akkor menjek be egy területi képviseletre és megköthetem.

Guni

pén. júl. 01, 2005 17:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
vally írta:
Vodaboltban bónuszemlegetés, váltásvárás 48 órán belül...

Na jó. Ebből elég :-D. Irány egy márkabolt. Ha már ennyi embernek összejött... Erre az évre is kell valami jó csomag. De ez legalább végleges lesz.

S akit most átváltanak, kap még jogosultságot is, hogy "5 mínusz az átváltott kártyák száma" db-nyi Bónuszt még köthessen augusztus 15-ig?

pén. júl. 01, 2005 17:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
akkor bem1ek és kötök egy új előfizut, felmarkolom a 10 lepedőt az eddigit meg lemondom.

Ez egyrészt júnus 30-áig volt érvényben, tudtommal publikus csomagokra (kivétel Rozso), másrészt a jóváírást nem a szerződés megkötésekor kapod meg, hanem július 1-jén, augusztus 1-jén ellenőrzik, hogy a számhordozás a június 30-áig megkötött szerződéseknél (s ahol jelezték, hogy a promócióban részt kívánnak venni) sikresen telejsült-e, ha igen, 30 napon belül írják jóvá a kedvezményt. Nekem volt egy számhordozásom, s még nem jött SMS a jóváírásról. Még van 29 napjuk :-D.

pén. júl. 01, 2005 16:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na akkor az én részletes történetem: Kedden kb du3-4 között hívtam, mondtam a csajnak, hogy mi van, erre mondta, hogy utánakérdez, majd némi zene után közölte, hogy a kérést továbbitotta, a nem tudom hova és ha az nekem megfelel, akkor visszahívnak. Azóta is ezt teszik. Másnap valamivel korábban valamikor 1 és 3 között csörögtem rájuk /a hsz-eimből szinte percre pontosan meg leeht nézni csak most nincs kedvem/, ugyanaz, csak talán 2 óra múlva hívott vissza egy csóka, hogy hány előfizut szeretnék. Aztán tegnap dél körül megint egy nő keresett, hogy elfogadták és vele beszéltem meg a dolog mikéntjét. De ez már 30 órája volt, uh lassan azért kezdhetnének valamit, mert ha hétfőig nem történik meg a dolog, akkor bem1ek és kötök egy új előfizut, felmarkolom a 10 lepedőt az eddigit meg lemondom.

Guni

pén. júl. 01, 2005 16:49
platina tag

Hozzászólás 
ha nekem 2 pannonos szamom van akkor hivhatom oket hogy atvaltom ha bonuszba rakjak + hallottam az "akciorol"? :)

pén. júl. 01, 2005 16:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Na tettem én is egy probát, és elsőre azt igérték, hogy vissza hívnak. Akit vissza hivtak kb. mennyi idő után hivták? Nekem július 1. járt le a 2 év hűségem, és azt mondtam nekik hogy csak akkor maradok, ha átrakják bonuszba + még a két byopomat is. Rendes volt a csajszi. Valaki nem tud beszkenelni egy hivatalos bonusz díjszabást?

pén. júl. 01, 2005 16:33
platina tag

Hozzászólás 
Vodaboltban bónuszemlegetés, váltásvárás 48 órán belül...

pén. júl. 01, 2005 15:47
arany tag

Hozzászólás 
az én ügyintézőm neve, aki odakapcsolt a megfelelő emberhez, "Vida" valaki volt.

pén. júl. 01, 2005 14:40
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
sajnos arra nem emléxem.
A lényeg ne elégedjetek meg amit az ügyfélszolga mond kérjétek az illetékest!!!!

Nah befenyítettem őket, hogyha nem adják meg, akkor elhozom a 2 előfizumat, erre a türelmemet kérték, majd azt mondták visszahívnak, de megint nagyon nehezen ment :-) Remélem így majd hívnak és lehet majd váltani de, hogy ennek miért kell idáig elfajulni. :-/

pén. júl. 01, 2005 14:18
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is megadták! Én azt mondtam ha átválják az enyémet akkor melléhordozom a családban levö 20as, 30as számokat. Probáljatok az ügyfélmegtarto csoporttal beszélni, nekem is ök segitettek!

pén. júl. 01, 2005 14:01
ezüst tag

Hozzászólás 
sajnos arra nem emléxem.
A lényeg ne elégedjetek meg amit az ügyfélszolga mond kérjétek az illetékest!!!!

pén. júl. 01, 2005 13:39
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
nn írta:
A bonusz csomagnal arrol meg nem volt szo hogy ugye ott is 8-20-ig van a csucsidő?

Kircsi: és újabb 2 évet kellett aláirnod a váltás miatt?

Nem, miért is kellett volna hisz csak dijcsomagot váltottam.

Kircsi!

Nem emlékszel véletlenűl kivel beszéltél? Nagy segítség lenne nekünk :-/

pén. júl. 01, 2005 13:33
ezüst tag

Hozzászólás 
nn írta:
A bonusz csomagnal arrol meg nem volt szo hogy ugye ott is 8-20-ig van a csucsidő?

Nem, miért is kellett volna hisz csak dijcsomagot váltottam.

pén. júl. 01, 2005 13:25
arany tag

Hozzászólás 

pén. júl. 01, 2005 12:12
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Kircsi, Neked mennyi idő után jött az sms a váltásról? Mert nekem lassan letelik az első 24 óra, de még semmi, pedig már mennék hordozni...

Guni

Több volt mint 24 óra, ha azt mondták átraknak akkor át is fognak.
Lehet hogy engem is csak azért raktak át mert ügye az elötte lévö csomagjaim sem voltak publikus csomagok?! (byop,swyop)

pén. júl. 01, 2005 11:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Én probálom hivni öket, de mindig csak 8 percezik. Ugylátszik nagyon levannak terhelve.

pén. júl. 01, 2005 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Nem volt trágár, csak túl határozott, és elzárkozott minden lehetőségtől. :(

Csumi:Attka[/quote]

Akkor ugyanazzal az üszissel beszéltünk! :P

pén. júl. 01, 2005 10:20
arany tag

Hozzászólás 
Engem írásban fognak elküldeni a p****ba 8) 8)

pén. júl. 01, 2005 10:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 93  Következő