Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 20:26

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
(Nem tudom, te egy rendőr szerelésben mikor érnél utol engem - sztem csak ha elgáncsolnak. Akkor én szabadon lophatnék?)

Rövid távon elég gyors vagyok :wink: A rendőr szerelése meg nem értem miért lenne gond, rajtam napközben több dolog lóg, mint egy fakabáton.

szer. szept. 07, 2005 16:42
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
BrOnZ írta:
...
...van benne egy pont, ahol hozzá kell tegyek valamit...
Tökéletesen igazad van. Ez a másik dolog amit elkezdtem írni, de gyorsabb voltál :) De van egy "harmadik" is amit majd, ha ráérek leírok. Ígérem tanulságos lesz. ;)

szer. szept. 07, 2005 16:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

úgy összességében egyetértek az álláspontoddal, de van benne egy pont, ahol hozzá kell tegyek valamit.
lövészklubban szoktam látni lőni egy rendőrt, akinek ugye van fegyverviselési engedélye. amikor elkezdett lejárni, hát olyan kb 50%-ban talált el egy A4-es lapot 16m-ről, 9-essel, amivel neki hivatásából adódóan bánni kéne tudni.
és elmondása szerint azok a kollégái, akik fel akarnak vágni nem 9-est tartanak saját fegyvernek, hanem 0.38-ast vagy még nagyobbat...

namost a srácot én tisztelem azért, mert saját pénzből lejár gyakorolni, meg képezni magát, mert egy-két hónap múlva ha tehetséges, akkor jól fog lőni, de ettől ftlenül ha egy rendőr fegyvert ránt a közelben sztem tanácsos gyorsan eltűnni a tűzvonalnak még a közeléből is. :(

és tegyük még hozzá, hogy ez nem a rendőrök hibája, ahogy hallottam pofátlanul kevés gyakorlási lehetőséget kapnak (ugye itt is pénzhiány), és abból a fizetésből meg nem mindenki fog lejárni magának gyakorolni (sőt, szinte senki sztem)

szer. szept. 07, 2005 15:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Az OTP-nek a Vodafone kellett
http://vg.hu/index3.php?app=cikk&datum= ... =164&fr=hs

Az OTP Bankcsoport mobiltelefonos kommunikációja 2005. szeptember 7-től a Vodafone hálózatán keresztül történik. Az erről szóló megállapodást Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója látta el kézjegyével - számol be a Menedzsment Fórum.

A Vodafone által ajánlott tarifacsomag az OTP Bankcsoport hívási szokásaihoz igazodik, ezért költséghatékony mobiltelefon-szolgáltatást biztosít Magyarország legnagyobb pénzügyi vállalatcsoportja számára. Emellett a két vállalat közös dolgozói kedvezményrendszert is kialakított a mobil előfizetést vásárló bankcsoporti munkavállalók részére, így a dolgozói tarifa is megfelelően illeszkedik a bank munkatársainak és családtagjainak telefonálási szokásaihoz - áll a Vodafone sajtóközleményében. (Mfor.hu)

Na, erre a kedvezményes csomagra kíváncsi leszek, a csajszi OTP-ben dolgozik. 8)

szer. szept. 07, 2005 15:28
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
BrOnZ írta:
A Tonhauser idejében

Valószínűleg túl fiatal vagyok, azért nem értem, de: :?:
Egy legendás "életes" és "vagyonos" ZSARU volt Ő -igen így nagybetűvel,- A Dobos, a Láposi, stb. korszakból. A teljes neve: Tonhauser László. Azt hiszem ezredesként ment el a "cégtől".

Bővebb irodalom: Tonhauser László: Nem kérek bocsánatot. (Totem kiadó, Budapest 1999)

szer. szept. 07, 2005 14:02
Site Admin

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
A Tonhauser idejében

Valószínűleg túl fiatal vagyok, azért nem értem, de: :?:

szer. szept. 07, 2005 13:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Huhh gyerekek! Ez nem semmi! Egy fizikai áttörés véget vethet a félvezetők korszakának

Más: Ameddig egy országban szuper "demokrácia", meg álhumánum van, addig ne apelláljunk az emberek lelkiismeretére... Mert az nincsen neki. Sőt! Ha azt látja, hogy "mások" kvázi büntetlenül csinálhatnak zsíros balhékat, még azt a kevés lelkiismeretet is kigyalulja magából ami esetleg véletlenszerűen beleszorult. Amíg szabadon garázdálkodhat, mert négyszáztizenhét ügyvéd arra vár, hogy jó pénzért kimossa a nyilvánvaló ****, addig még az esetleges büntetésnek sincs visszatartó szerepe. Az egy süket duma, hogy bűnözőket "át lehet nevelni".

Nevetséges, hogy azokat a mocskos ukrán zsiványokat is majd zeneszó mellett megkísérlik felmenteni, mert hivatkozva sivár gyermekkorukra, bedumálják a "T. Bíróságnak" hogy megijedtek a rendőrök kergetőzésétől, és azért menekültek... Meg, hogy egyébként nincs egyensúlyban az általuk elkövetett cselekmény a fegyverhasználattal. Nem a fenét! Nem a megbotló rendőrnek kellett volna véletlenül eltalálni, hanem a felszólítás után nem megálló zsiványt péppé kellett volna szaggatni a kilencessel. Esetleg közleményben jelenteni, hogy menekülés közben vadászpuskával tarkónlőtte saját magát. Ennyire egyszerű. Nevetséges...

Azt a nagypofájút, aki vizsgáltatja a fegyverhasználat jogosságát, kiraboltatnám az ukrán maffiával, majd miközben hümmög a jogosságon, jól megdugják a feleségét a jelenlétében. Kíváncsi vagyok, hogy miért sikít előbb a "jogért" vagy hogy miért nem használta a rendőr a fegyverét... Ehhh... :(

A Tonhauser idejében is volt egy ilyen okostojás ügyvéd, aki rengeteg borsot tört a zsaru orra alá, nála nagyon bevált a hasonló módszer...

szer. szept. 07, 2005 13:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Bibby írta:
Ha elfut valaki a mobiloddal akkor a rendõrbácsinak szépen meg kell kérnie hogy ugyan álljon már meg legyenolyankedves, mert bûnt tetszett elkövetni.

Azért egy kicsit durva lenne, ha a mobilod elkötéséért hátbalõnék a menekülõ tettest... A téliszalámi meg nem nehezéknek lóg a rendõr oldalán (bár némelyik hozzám hasonlóan "kigyúrt" rendõrt valószínûleg csak ennek meg a fegyverének a súlya tart a földön nagyobb szélben), hasznosítsa a gyakorlatban a kiképzésen tanultakat (ja, ahhoz már legalább 60-as iq kéne...).

na, azért nem úgy van az, hogy ha a tolvaj elég gyors, akkor megtarthatja (akár) a mobilt!

Igenis, legyen meg minden lehetősége a rendőrnek megállítani a "gyanúsítottat", ha felszólításra tovább fut, akkor viselje ennek következményeit, egy golyót a hátába.

(Nem tudom, te egy rendőr szerelésben mikor érnél utol engem - sztem csak ha elgáncsolnak. Akkor én szabadon lophatnék?)

szer. szept. 07, 2005 12:56
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Ha elfut valaki a mobiloddal akkor a rendőrbácsinak szépen meg kell kérnie hogy ugyan álljon már meg legyenolyankedves, mert bűnt tetszett elkövetni.

Azért egy kicsit durva lenne, ha a mobilod elkötéséért hátbalőnék a menekülő tettest... A téliszalámi meg nem nehezéknek lóg a rendőr oldalán (bár némelyik hozzám hasonlóan "kigyúrt" rendőrt valószínűleg csak ennek meg a fegyverének a súlya tart a földön nagyobb szélben), hasznosítsa a gyakorlatban a kiképzésen tanultakat (ja, ahhoz már legalább 60-as iq kéne...).

szer. szept. 07, 2005 12:35
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem simán feljelentést fog tenni, és a rendőrök húzzák a rövidebbet ez ügyben... Merthát neki JOGAI vannak...

szer. szept. 07, 2005 10:01
Site Admin

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...majd kirohant a sötét udvarra egy baltáért. A sötétben azonban elesett és beverte a fejét a kocsi beálló beton szegélyébe...

Okos :) Mondjuk felmerül az emberben, hogy honnan tudják, hogy baltáért rohant, ha sötét volt, és még "el is esett" és "beverte a fejét" :lol: Értem én, hogy miért állították ezt, de azért picit ellentmondásos a dolog :)

szer. szept. 07, 2005 9:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na gyerekek! Így kell ezt csinálni... ;)

"...Egy rendőrnőt megütött, majd a kutyáját próbálta a járőrökre uszítani egy ittas férfi kedden este a Bács-Kiskunmegyei Soltvadkerten... ...a rendőröket a férfi felesége hívta ki lakásukhoz, mert férje részegen verte a családot. a kiérkező kiskőrösi járőrpáros megpróbálta megfékezni a dühöngőt, de az rájuk támadt. A páros egyik tagját, egy rendőrnőt arcul ütötte, a ruháját rángatta és lökdöste. Ezután a kutyáját próbálta a rendőrökre uszítani, majd kirohant a sötét udvarra egy baltáért. A sötétben azonban elesett és beverte a fejét a kocsi beálló beton szegélyébe. A férfit a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. Az agresszív férfi ellen a kiskőrösi rendőrkapitányság eljárást indít.

Cikk: http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1013889

szer. szept. 07, 2005 8:50
platina tag

Hozzászólás 
Andree írta:
Gyerekek, ne haragudjatok.......

Hát igen ez már folyik egy ideje, népszerűsíti mindenütt a nyelvújító mozgalmát :) :(
A prohardvert nagyon sajnálom miatta, de a saját oldala nem biztos hogy rossz dolog, legalább ott gyűlik össze az "igényes" közönség a kellemes kérdéseivel és nem itt.

szer. szept. 07, 2005 8:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika: Most vett egy haver egy Typhoon fejhallgatót 6e-ért és mikrofonnal és iszonyatosan jól szol. Egyrészt topmítja a külső zajokat, a másik be, hogy gyönyörű a hangzása, a basszust szabályozhatod, maxon is tisztán szól, s remeg a füllhallgató és masszírozza a füledet. Egyszóval nagyon baba. Persze ez megint csak egy laikus véleménye, ugyanis nem nagyon volt még alkalmam profibb fülhallgatókat tesztelni.

kedd szept. 06, 2005 23:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tud vki olyan boltot/netes áruházat,aho jó árban lehet fejhallgatót venni?Egy kis pénz áll majd a házhoz nyári meló miatt és a MM-ban igencsak megfogott egy Koss U R 20 füles.Ott 10k-ba vesztegetik élettartam garival.
Ha lenne valamerre olcsóbban,nem lenne rossz :) Amcsi oldalon 20 dolcsiért osztogatják,csak nincs,aki hazahozza :(

thx

kedd szept. 06, 2005 22:30
Site Admin

Hozzászólás 
Rozso írta:
OPi írta:
Sy írta:
A hardver offtopikból átkopizva:
http://notez.hu/?v=34
(hanggal!)

ennyi pihent embert :lol:
Én nem értem. Mi ez a horkolás?

Az ürge valószínűleg narkolepsziás :) Ez egy betegség, képes bármilyen körülmények között elaludni pár másodperc alatt. Ott például Halo gyilkolászás közben :) A többiek még rá is kiabálnak VoIP-on keresztül, de nem ébred fel :)

kedd szept. 06, 2005 22:28
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek, ne haragudjatok, de nem bírom tovább cérnával. Be kell linkelnem
az alábbiakat, érdemes megnézni, hogy a nálunk Sam Fisher fedőnév alatt működő
súlyosan környezetkárosító idegméreg hogyan fertőzi meg az internet magyar
oldalait, az alábbi kettőn AS álnéven.

http://starsmobile.hq.hu/
http://prohardver.hu/rios3_forum.php

A szomorú az, hogy néhány szerencsétlen isteníti az oldalaival együtt. Az pedig,
hogy én itt csinálom neki meg a szemetének az ingyenreklámot, teljességgel felháborító.

Tényleg nagyon sajnálom, de egyszerűen elbőgöm magam szégyenemben / bánatomban.

kedd szept. 06, 2005 21:13
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Punto83 írta:
Pesten a Nyugatinál hol találok internetkávézót?
Amit én ismerek, az nincs túl közel, de messze sem.
A Nyugatitól a Bajcsyn kell elindulni a Podmaniczky térig (kb. 5 perc séta), a térrel szemközti oldalon indul a Zichy Jenő utca, annak az elejében van az InterNext stúdió.
Kicsit drágák, 1 óra 500 Ft, 1/2 óra 300 Ft, diákoknak 1 óra 300 Ft, 1/2 óra 150 Ft.

Üdv!

Köszi, akkor majd odamegyek.

kedd szept. 06, 2005 20:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, persze hogy komoly.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso kedd szept. 06, 2005 20:58-kor.

kedd szept. 06, 2005 20:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Sy írta:
(hanggal!)

Ez most komoly? :)

Üdv!

kedd szept. 06, 2005 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Sy írta:
(hanggal!)

kedd szept. 06, 2005 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
(hanggal!)

kedd szept. 06, 2005 19:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Amit én ismerek, az nincs túl közel, de messze sem.
A Nyugatitól a Bajcsyn kell elindulni a Podmaniczky térig (kb. 5 perc séta), a térrel szemközti oldalon indul a Zichy Jenő utca, annak az elejében van az InterNext stúdió.
Kicsit drágák, 1 óra 500 Ft, 1/2 óra 300 Ft, diákoknak 1 óra 300 Ft, 1/2 óra 150 Ft.

Üdv!

kedd szept. 06, 2005 16:05
Site Admin

Hozzászólás 

(hanggal!)

kedd szept. 06, 2005 13:20
platina tag

Hozzászólás 

kedd szept. 06, 2005 13:18
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
...
Hát ez meg mi? Még a végén kiderül, hogy szerencsétlenek csak megrémültek és azért szaladtak. Véletlenül sem azért mert BÜNÖZŐK. Hihetetlen...

Hogy ez mi?Ez barátom a CSMJ, avagy a csodálatos magyar jogrendszer.Ha elfut valaki a mobiloddal akkor a rendőrbácsinak szépen meg kell kérnie hogy ugyan álljon már meg legyenolyankedves, mert bűnt tetszett elkövetni.

kedd szept. 06, 2005 13:11
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
http://www.index.hu/velvet/szex/uhse0905

Harsányi Levente neve után nem szerepel egy bizonyos jelző, ami a töbieknél ott van, talán szándékosan?
Azért ez sem rossz: Mire a díszvendégek megérkeztek, volt alkalmunk átnyálazni a kínálatot.

kedd szept. 06, 2005 12:59
arany tag

Hozzászólás 
"A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet szerint a rendőrök jogtalanul használták fegyverüket, amikor a menekülők után lőttek. A szervezet felhívta a figyelmet arra, hogy míg az első két fegyverhasználat (a kocsira leadott lövések, illetve a figyelmeztető lövések) jogszerű volt, addig az autójukat hátrahagyó, a helyszínről elfutó férfiakra rálőni már törvénybe ütköző volt. A rendőrségi törvény (1994. évi XXXIV. törvény) ugyanis nem ad felhatalmazást a rendőrnek arra, hogy ilyen esetekben lőfegyvert használjon menekülésben lévők ellen. A törvény 54. paragrafusa szerint rendőr lőfegyvert akkor használhat "elkövető elfogására, szökésének megakadályozására", ha az korábban szándékosan embert ölt, vagy állam elleni, illetve emberiség elleni bűncselekményt követett el.

Dénes Balázs, a TASZ elnöke szerint a második lőfegyverhasználat - amennyiben úgy történt az eset, ahogy az a rendőrség honlapján is olvasható - teljes mértékben jogellenes volt. "Magyarországon a rendőrnek nincs joga egy vagyon elleni bűncselekmény miatt üldözött személyt lelőni. Ha az elkövetőkre valóban menekülés közben lőttek rá, akkor nagyon komoly jogsértés történt, melyet mindenképpen ki kell vizsgálni - hiszen a jogalkotó nem véletlenül szabott meg szigorú korlátokat a fegyverhasználattal kapcsolatban" - nyilatkozott az Indexnek Dénes Balázs.

A rendőrség mint minden olyan esetben, amikor a rendőr használja fegyverét, most is megvizsgálja, hogy jogszerű volt-e a fegyverhasználat. Ennek eredményéről később, a vizsgálat lezárulta után adnak tájékoztatást, tájékoztatta az Indexet a BRFK sajtóosztálya."

http://index.hu/politika/bulvar/rabllov0906/

Hát ez meg mi? Még a végén kiderül, hogy szerencsétlenek csak megrémültek és azért szaladtak. Véletlenül sem azért mert BÜNÖZŐK. Hihetetlen...

kedd szept. 06, 2005 12:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.index.hu/velvet/szex/uhse0905

kedd szept. 06, 2005 11:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azok valószínűleg java alkalmazáshoz tartoznak.
De gondolom, be kellett lépni jelszóval, felhasználónévvel, szóval kijátszani elég esélytelen, meg valószínű, hogy az előfizetés adatait és érvényességét nem a gépeden tárolják.

Üdv!

hétf. szept. 05, 2005 21:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
A www.advfn.com oldal level2 szintű tőzsdei oldalára volt egy kis előfizetésem.
Most nézegettem a mappákat agépemen, és van advfn mappa, benne level2 mappa, benne .class fájlokkal.
Bele lehet ezekbe nyúlni, illetve úgy átírni, hogy még érvényesnek vegye a level2 előfizetésem? Vagy ezek a class fájlok valami másra jók?

hétf. szept. 05, 2005 21:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
örülök, ha működik, és segítettem !-B

hétf. szept. 05, 2005 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
(de PÜ-ben küldtem egy kis adalékot a szükségletedhez)
Tied az anyósom és a fele királyságom!!! ...tudom, tudom... kenjem a hajamra... :) Köszönöm, megtettem a lépéseket, de még konnektálás alatt vagyunk... ;)

Szerk.: Jelentem sutty! :lol:

hétf. szept. 05, 2005 14:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Köszönöm szépen! Az "eszme" már megvan, sőt az eszköz is, fentebb írtam a "szükségleteimet"... ;) Az pont azt tudja ami nekem kell.

ja, oké, azt nem láttam, hogy beírtad :oops: itt közben több ablak is nyitva van, aztán mindig írogattam pár sort a hsz-hez is, de elküldés előtt nem néztem meg, hogy aktuális-e még :)
(de PÜ-ben küldtem egy kis adalékot a szükségletedhez)

hétf. szept. 05, 2005 14:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
videóra rányomott feliratot még sajna sosem csináltam, abban nem tudok így elsőre segíteni, de láttam már én is olyat, amire kíváncsi vagy. sztem érdemes nézegetni pár olyan oldalt, mint a divx-digest.com, és hasonlók.
Köszönöm szépen! Az "eszme" már megvan, sőt az eszköz is, fentebb írtam a "szükségleteimet"... ;) Az pont azt tudja ami nekem kell.

hétf. szept. 05, 2005 14:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
kisember írta:
Ha a PowePoint tudna videófájlba menteni... :lol:
Jah!!! :D Akkor nem kérdeztem volna semmit :lol:

openoffice bemutatókészítő tud SWF-be exportálni, amit meg át lehet konvertálni pl avi-ba.

a másik ötletem, hogy lehet végülis dvd-t készíteni abból, amit akarsz. csak a felirattal az a gáz, hogy (ha jól tudom) egyszerre csak egy színkódot tud kezelni a lejátszó, az egész felirat hosszára, így ha nem a videóra rányomott feliratot készítessz legfeljebb azt tudod csinálni, hogy aláhúzás, vagy föléhúzás van az éppen aktuális résznek. a hanggal időben szinkronizálni legegyszerűbben akkor tudod, ha .srt formátumban írod meg a feliratot, ugyanis ekkor h:mm:ss.xyz formátumban kell a feliratot időzíteni, így hallgatva a zenét ez már csak pepecs munka, de nem vészes. (aláhúzást meg úgy tudsz, hogy csinálsz egy sortörést, és a megfelelő rész alá/fölé raksz valami jelet, amivel jelölni akarod az aktuálisan éneklendő részt)

videóra rányomott feliratot még sajna sosem csináltam, abban nem tudok így elsőre segíteni, de láttam már én is olyat, amire kíváncsi vagy. sztem érdemes nézegetni pár olyan oldalt, mint a divx-digest.com, és hasonlók.

hétf. szept. 05, 2005 14:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Keresem a PowerVideoKaraoke v1.2.13 verziójú trial programot, vagy ugyanezen progi v1.2.27 verziójához kiegészítő "okosságot"... :oops:

hétf. szept. 05, 2005 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
kisember írta:
Jah!!! :D Akkor nem kérdeztem volna semmit :lol:

hétf. szept. 05, 2005 14:13
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na megint bronzi és a karaokee... Találtam egy marék szoftvert, köztük jókat is, de nekem nem ilyen kellene... A végeredménynek vagy video CD-nek, vagy DVD-nek kellene lennie, és asztali lejátszón kellene mûködni.

Tehát: olyat keresek, hogy van egy nóta, arról bronzi simán leszedi az éneket illetve a vokált, van egy *.txt file amiben a szöveg van, és vannak pl. háttérképek, animációk stb.

Olyan progi kerestetik, amibe behúzva a hangot, háttérképet, text file-t egy CD-re, vagy DVD-re írható karaokee "mûsor" a végeredmény. Az általam talált programok csinálnak karaokee-t, de csak PC-n, illetve csak a saját lejátszójával mûködik.

Valaki esetleg? :roll:

hétf. szept. 05, 2005 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy játékra lennék kíváncsi. A Sony J6-os telefonjának modelljébe volt egy beépített játék, amibe az volt a lényeg, hogy ledobd a fáról az ellenséges majmot. Néhány részlet érdekelne a játékból, illetve a címe. Aki tud valamit, s megosztaná velem, annak előre is köszönöm!

hétf. szept. 05, 2005 13:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ööööööööööööö.... és ha klipet (vagy akármilyen videót) raksz rá a cd-re, meg egy sub fájlban a szöveget (mintha felirat lenne), meg ugye az eredeti hangot felülvágod a szöveg nélkülivel, és DivX lejátszóban játszod?
Hümmm... Jónak tűnik az ötlet, csak bronzi zöld hozzá... Tehát kell egy fullos DivX cucc, azzal össze lehet ilyet fűzni? (...már úgy értem, hogy a full divix-es kódolóban van editor is?...) Hogyan szinkronizálom a szöveget a zenéhez? A klip nem is lényeg, elég egy akármilyen háttérkép is. Az nem tiszta előttem, hogy hogyan kellene scrollozni a szöveget és hogyan színezem (emelem ki) lejátszás közben az éppen aktuális ordibálni valót. Teljesen zöld nekem ez a pálya bocs, hogy ilyennel akadékoskodok, de meg kellene tanulnom... Tudom, hogy létezik ilyen, mert a "végeredményt" már láttam, csak azt nem tudom, hogy mivel csinálják. Bármilyen leírást, szabványt, linket köszönettel vennék...

hétf. szept. 05, 2005 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na megint bronzi és a karaokee... Találtam egy marék szoftvert, köztük jókat is, de nekem nem ilyen kellene... A végeredménynek vagy video CD-nek, vagy DVD-nek kellene lennie, és asztali lejátszón kellene működni.

Tehát: olyat keresek, hogy van egy nóta, arról bronzi simán leszedi az éneket illetve a vokált, van egy *.txt file amiben a szöveg van, és vannak pl. háttérképek, animációk stb.

Olyan progi kerestetik, amibe behúzva a hangot, háttérképet, text file-t egy CD-re, vagy DVD-re írható karaokee "műsor" a végeredmény. Az általam talált programok csinálnak karaokee-t, de csak PC-n, illetve csak a saját lejátszójával működik.

Valaki esetleg? :roll:

hétf. szept. 05, 2005 12:17
platina tag

Hozzászólás 

Sokan megírták, hogy így lesz, de azok mind hazug, és beteg elméjű Eu-szkeptikusok voltak. Ja, hogy mégis így lett? Akkor is.

hétf. szept. 05, 2005 10:18
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
kisember írta:
Szerintem valaki már meg is gazdagodott belõle.
Szerinted, vagy tényleg?

Nos, azt nem tudom, hogy ki mennyi pénzt szerzett vele, de itt például éppen ilyen alkalmazásról van szó (nem olvastam el).

hétf. szept. 05, 2005 10:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Magyarország tavaly több pénzt fizetett be az Európai Unió kasszájába, mint amennyit onnan visszakapott
Uni-(J)o?

hétf. szept. 05, 2005 8:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
Árpy írta:
skynet írta:
Árpy írta:
BrOnZ írta:
Bronzi köszöni szépen a gyors választ és segítséget! ;)
No(t) what :wink:

ez lenne a nincs mit? :D

(tudod, ilyenkor szokták írni: ne beszéjjé angolú! mé? me nem tucc! :D )
your welcome vagy not at all?

inkább you're welcome :D
Óóóóóó, de beégtem :oops: :oops: :oops:
nem ismertem ezeket a kifejezéseket...de UTÁNANÉZTEM :D

hétf. szept. 05, 2005 8:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
Árpy írta:
BrOnZ írta:

ez lenne a nincs mit? :D

(tudod, ilyenkor szokták írni: ne beszéjjé angolú! mé? me nem tucc! :D )
your welcome vagy not at all?

hétf. szept. 05, 2005 8:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
kisember írta:
Szerintem valaki már meg is gazdagodott belőle.
Szerinted, vagy tényleg?

hétf. szept. 05, 2005 8:06
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
BrOnZ írta:
Na legyen mán itten egy totál off is :) Szóval: bronzi keres valami olyan SW-t amivel lehet karaokee cd-t csinálni. Egyáltalán létezik ilyen? Tehát valami olyasmit keresek, hogy szól a zene és én tudom meghatározni, hogy mikor milyen szöveg scrollozódik a képernyõn, és abból éppen piros az amit dalolni kell. Evett már valaki ilyet, vagy kezdjem a nulláról?

Szerintem ha ezt megcsinálod telefonra, és a csengõhangokat lehetne dalolászni , gazdagság vár rád és hírnév... :D 8)

Szerintem valaki már meg is gazdagodott belőle.

hétf. szept. 05, 2005 8:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

hétf. szept. 05, 2005 7:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 785  Következő