Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 14:07

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Na végre sikerült elintézni, megyek megvenni az 5 Bónuszt új telókkal. Ja, azt is mondta a csaj, aki a Vodától visszahívott, h a vizsla, aki a fórum sztárja (mert ök tudják), azért nem vehetett telót is a Bónuszhoz, mert dicsérte eléggé a szolgáltatóját a fórumokban. Mondták, h adjam át. De jó, ma már ingyen dumálok! :D

csüt. júl. 07, 2005 8:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
hali!
az én sztorim a következő:
Tegnap dél körül telefon ÜSZ-nek hogy szeretnénk Bónuszra váltani, a szöveg h van 2 számhordozott előfizum, egy byop, meg egy voda 50.
Asszongya majd visszahívnak.
Délután 6-kor hív a csaj, h tényleg 2 előfizum van-e, (mert nem egy ügyfélszámon volt, nem látta mind a 2-t), és csak akkor engedik az átváltást, ha mindkettőt átrakom. Mondom oké.
Kb 10 perc múlva jön az SMS, hogy mindkét karimat átrakták Bónuszra

Ennyi :)

szal hajrá!

csüt. júl. 07, 2005 8:13
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Kezdem magamat nagyon pechesnek érezni! Már legalább négyszer próbálkoztam az ügyfélszolgálattal, hogy én is jogosulttá váljak a Bónuszra, ill. átrakjanak ebbe, de minden alkalommal elhajtottak! Akinek sikerült nem adna egy-két tippet arról, hogy mit érdemes nekik mondani? Előre is kösz a segítségért!

Steve

Nem Te vagy egyedül, aki nem jár sok szerencsével, de ne add fel! Valahogy mindig "rossz" embert fogsz ki. Próbálj telefonálni délelőtt és délután is! Tapasztalataim alapján elegendő volt annyit mondani, hogy az egyik ismerőstől hallottam a csomagról és lehetőség szerint szeretnék átváltani. Ugyan nem tudom mi alapján bírálnak, de talán számít, hogy hordozod e a számod (mióta vagy előfizető, mennyi a számlád), de ez egyáltalán nem biztos.

csüt. júl. 07, 2005 6:27
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Mivel rossz hírnevét keltetted a cégnek, semmit sem fogsz kapni. Bízom benne. S lehet akár milliós számlád is. Sőt, felajánlanám Neked a Voda 800-at, vagy a Szupert.

Csatlakoznék hozzád! Én is szorítok, nehogy engedélyezzék Ebydr-nek a váltást! Indítsunk petíciót, miszerint távolítsák el Ebydr-t a Vodafone előfizetői közül! :D

csüt. júl. 07, 2005 6:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel rossz hírnevét keltetted a cégnek, semmit sem fogsz kapni. Bízom benne. S lehet akár milliós számlád is. Sőt, felajánlanám Neked a Voda 800-at, vagy a Szupert.

csüt. júl. 07, 2005 5:26
arany tag

Hozzászólás 
Nos. A helyzet a következő. Aki személyeskedni akar, adja meg az elérhetőségeit, és személyesen lejátszuk, de ez most nem erről szól.

Elmesélem a történetem. 2 hete vasárnap vérszemet kapván tőletek, írtam egy emailt a Vodának, miszerint az 1. naptól előfizetőjük vagyok, havi 35-40e ft-ot fizetek nekik a havi számlámba, stb, és szeretnék egy ilyen csomagot. Visszaírtak, hogy fel fognak hívni.
Nem hívtak. Felhívtam én őket, a 1270-en a hölgy beszélt az ügyfélmegtartó csoporttal, és közölte, hogy megadják az engedélyt, küldenek levelet, de csak úgy lehet Bónuszom, ha új előzetést veszek. Gondoltam sebaj, ennyit megér.
Nem jött levél. Ma bementem a Mammutba, elmondtam, h új Bónusz előfizetést szeretnék, és elmondtam a sztorimat. Az ürge elment hátra telefonálni. Felhívott egy csajt a Vodánál, aki velem akart beszélni. Átadta a telóját. Kérdezi a csaj, h honnan tudok a dologról, mikor ez nem publikus. Beadtam a barátos sztorit, erre ő: most nem vehetek, utánanéznek, majd hívnak.
Hívtak. Kb 10 percre rá, ahogy kijöttem a Mammutból. Közölte a csaj, hogy a főnöke átnézte a dolgokat, és nem vagyok a Bónuszra jogosult. Villamoson voltam, nem akartam ott a tömegben elküldeni a pi..ába, de közöltem, h ha nem, akkor átviszem a Pannonhoz a havi 40 ezres számláimat a 3 előfizetésemmel. Amikor egyedül voltam, annyira idegesített a dolog, h egyedül újra felhívtam a 1270-et. Mondtam, h az Ügyfélmegtartó Csoport főnökével akarok beszélni. Kérdezték, h miért. Mondtam, h azért, mert tisztázni akarom, h h lehet az, h nem vagyok jogosult a csomagra, mégis milyen alapon döntenek a jogosultságról. Elkérte a számom, meg a nevem (szerintem már messziről ismernek).
Tartottam a vonalat 5 percig, majd közli, hogy éppen elbírálás alatt van a kérelmem, és majd visszahívnak.

Itt tartok.

Hát ha ezek normálisak, én vagyok a hülye. De hogy addig járok a nyakukra, amíg nem adnak nekem is Bónuszt, az biztos. Nehogy már Vitamaxosoknak, meg dísztelefonos havi 2e ft-ot telefonáló Dominósnak megadják ezt a kedvezményt,m a hűséges tejelő ügyfélnek meg nem!

szer. júl. 06, 2005 22:53
platina tag

Hozzászólás 
Kezdem magamat nagyon pechesnek érezni! Már legalább négyszer próbálkoztam az ügyfélszolgálattal, hogy én is jogosulttá váljak a Bónuszra, ill. átrakjanak ebbe, de minden alkalommal elhajtottak! Akinek sikerült nem adna egy-két tippet arról, hogy mit érdemes nekik mondani? Előre is kösz a segítségért!

Steve

szer. júl. 06, 2005 22:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
nn írta:
Abból lehet gubanc hogy azt mondtam hogy majd hozok át a T től 2 előfizetést,de aztán lehet hogy mégsem fogok?:)

Semmi gond nincs belőle, de szerintem nagyon megéri családon belül vagy pedig nagyon jó ismerősnek.

szer. júl. 06, 2005 21:18
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Már meglevő vodás előfizút nem lehet átváltani Bonuszra? :roll: Nekem mindenáron úgy előfizetést akarnak adni! (Nem mintha megsértődnék érte) de azért jó lenne a régi számomat megtartani. :lol:

Át lehet váltáni az egyik haveromnak is elintéztük. Küldtünk egy mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy 1,5 éve vagyok a Vodafone elégedett ügyfele és hallottam erről a Bonus tarifacsomagról, amely nagyon kedvező lenne nekem és a családomnak. Leírtuk, hogy hajlandó lennék még több számot áthordoni másik mobilszolgáltatótól, amely szintén a nevemen van, ha ezt a lehetőséget biztosítják nekem. Egyébként a havernak szuper tarifacsomagja volt csak már lejárt róla az 1 év tarifacsomag hüség, de még van rajta 1,5 év hűség. Két napon belül hívták a havert, hogy engedélyt kapott a váltásra, amit 48 órán belül végre is hajtanak és ha akar még akkor menjen be a márkaképviseletre és még kiválthat még 4 előfizetést a nevére.

szer. júl. 06, 2005 21:15
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Ma reggel megint felhívtam az üfsz-t, és rákérdeztem, hogy akkor most jogosult vagyok e a csomagra, vagy sem!? Nem tudtak válaszolni, továbbitották a kérdésemet és viszahívást ígértek. Néhány órával később hívtak is. Kérdezték, hogy mikor kerestek meg, stb.. Mondtam, hogy ismerőstől hallotam a dolgot, de nem is firtatták tovább, azt mondták, hogy van lehetőségem a módosításra, ha akarom. :lol: Megkértem, hogy legyen olyan kedves és indítsa el a folyamatot. 48 órán belül kapom majd az sms-t a váltásról :lol: :lol: :lol:
És még valami! Tegnap azt mondták, hogy postázzák a tájékoztatót. -Na ezt senki se egye meg, mert azt mondta a mai kedves hölgy, hogy erről a csomagról semmiféle leírást nem tudnak és nem is fognak tudni küldeni.
Hát ennyi. Ha lesz valami változás, netalán megjön az sms, jelentkezem! Addig is sok sikert a többieknek is! :wink:

Szia!

A Bonus csomagról igenis érkezik tájékoztató, mert én már múlt héten megkaptam. Egyébként akivel beszéltél az egy szimpla ügyfélszolgálatos lehetett, a Bonus tarifacsomaggal pedig a telemarketing csoport foglalkozik. Ez a csoport küldi ki a márkaképviseletekre a jogosultak nevét is, tehát amit kapsz levelet az csak tájékoztatásra szól az egy magában kevés az igényléshez, szükséges a telemarketing csoport ajánlása is.

szer. júl. 06, 2005 21:06
arany tag

Hozzászólás 
Már meglevő vodás előfizút nem lehet átváltani Bonuszra? :roll: Nekem mindenáron úgy előfizetést akarnak adni! (Nem mintha megsértődnék érte) de azért jó lenne a régi számomat megtartani. :lol:

szer. júl. 06, 2005 20:35
arany tag

Hozzászólás 
Kötve hiszem!

szer. júl. 06, 2005 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Abból lehet gubanc hogy azt mondtam hogy majd hozok át a T től 2 előfizetést,de aztán lehet hogy mégsem fogok?:)

szer. júl. 06, 2005 20:08
arany tag

Hozzászólás 
Ez igen! Meg is történt a váltás Bónuszra. Délután 1 körül azt mondták, hogy 48 órán belül megtörténik a váltás, és láss csodát: nemrég jött 2 üzenet is a módosítás sikerességéről! :lol: :lol: :lol: :lol:
Halkan megsúgom, hogy tegnap délelőtt kezdtem érdeklődni a csomag után az ügyfélszolgálaton, és már ma délután aktív lett :!:
Mégegyszer sok sikert mindenkinek a váltáshoz!

szer. júl. 06, 2005 18:13
platina tag

Hozzászólás 
Más.
Jelentem, nekem is sikerült a Bónusz csomag átváltás.A félhavidíjas rocky már most él,a 20-as hordozott számot majd csak 48 órán belül aktiválják.Ha aktiválják az itt olvasottak alapján. :roll: Elvileg akkortól él majd az ingyen duma.De jobb ha rákérdezek majd a 1270-en.A 20-ra megkaptam a 10.000 ft.- jóváírást.

szer. júl. 06, 2005 16:54
platina tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Mi van Ebydr! Vasárnap mÉg alpári módon leparasztoztál egy mobilfórumost aki a bónuszt reklámozta ,hogy ki a **** Érdekel ez a csomag. Most meg itt letagadadod magad ugyanazzal a stílussal?InkĂ bb Érdeklodj a mobilfórumon attól akit földbe döngöltÉl.:-)

Szeretném módosítani a hozzászólásomat.Most,hogy mégegyszer megnéztem a hozzászólásokat,igaz hogy nem Ebydr volt aki leszarta a csomagot hanem ő reklámozta.EBBEN TÉVEDTEM! :oops: De a stílusa miatt nem kérek elnézést.Az tényleg olyan amilyen.

szer. júl. 06, 2005 16:45
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr a Mobilfórumon hencegett azzal, hogy lesz neki ilyen Bónusz cucca, a többieknek meg nem, be-bee. Nagyon nem akart megosztani részleteket a dologról, lám, azért, mert itt meg kérdez róla.
Vagy itt megkérdezi, talán megtudja, ott meg...

No comment.

szer. júl. 06, 2005 16:21
arany tag

Hozzászólás 
Ma reggel megint felhívtam az üfsz-t, és rákérdeztem, hogy akkor most jogosult vagyok e a csomagra, vagy sem!? Nem tudtak válaszolni, továbbitották a kérdésemet és viszahívást ígértek. Néhány órával később hívtak is. Kérdezték, hogy mikor kerestek meg, stb.. Mondtam, hogy ismerőstől hallotam a dolgot, de nem is firtatták tovább, azt mondták, hogy van lehetőségem a módosításra, ha akarom. :lol: Megkértem, hogy legyen olyan kedves és indítsa el a folyamatot. 48 órán belül kapom majd az sms-t a váltásról :lol: :lol: :lol:
És még valami! Tegnap azt mondták, hogy postázzák a tájékoztatót. -Na ezt senki se egye meg, mert azt mondta a mai kedves hölgy, hogy erről a csomagról semmiféle leírást nem tudnak és nem is fognak tudni küldeni.
Hát ennyi. Ha lesz valami változás, netalán megjön az sms, jelentkezem! Addig is sok sikert a többieknek is! :wink:

szer. júl. 06, 2005 16:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Kéretik a személyeskedést befejezni sűrgősen. Nem ismerlek titeket, és ti sem engem, úgyhogy maradjunk is ennyiben, mielőtt...

Mielőtt mi?
Megmondasz anyukádnak? :lol:
Nem ismerlek, de remélem, nem is foglak.

szer. júl. 06, 2005 14:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
A havi díj csak hangalapú szolgáltatások igénybevételével beszélhető le?

Hát ha a tarifa leírásban az van, hogy lebeszélhető, akkor az csak hang alapú, és csak belföldi normál díjas hívásra vonatkozik...

szer. júl. 06, 2005 14:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kéretik a személyeskedést befejezni sűrgősen. Nem ismerlek titeket, és ti sem engem, úgyhogy maradjunk is ennyiben, mielőtt...

Akkor most lehet a díjcsomaghoz telefont is vásárolni a mindenkori előfizetéses akciók ártáblázata szerint? A Bónusz percdíjait, és az ingyen beszélgetés opciót meddig garantálják? A havi díj csak hangalapú szolgáltatások igénybevételével beszélhető le?

szer. júl. 06, 2005 13:59
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát nekem is kb egy óra volt, mire tudtam használni /a másik már az üzletből kijőve használható volt/, de azért ilyen dúrván nem késtek.

Guni

FÉL-OFF

Szia Guni!

Vicces, de még mindig nem mennek a kártyák. 1270 a rendszerfejlesztésre hivatkozik türelmemet kérik 48 óra erejéig :)

Csumi:Attka

szer. júl. 06, 2005 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nekem is kb egy óra volt, mire tudtam használni /a másik már az üzletből kijőve használható volt/, de azért ilyen dúrván nem késtek.

Guni

szer. júl. 06, 2005 13:25
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Érdekes, engem sem kerestek meg, de amikor kötöttem, kérdezték, hogy akarok-e telefont.

Guni

Hali!

Tőlem is kérdezték, hogy telefonnal akarom-e az előfizukat. Viszont a kártyák még mindig nem élnek :( Eszméletlen milyen fejetlenség van a vodánál.

szer. júl. 06, 2005 7:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, engem sem kerestek meg, de amikor kötöttem, kérdezték, hogy akarok-e telefont.

Guni

szer. júl. 06, 2005 6:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Már hogyne lehetne, ne paráztassuk itt a népet! Hiszen elvileg még spec ajánlat is van hozzá! /6230 20k, meg valami Samu/

Guni

Nekem külön felhívta erre a figyelmemet. Talán amiatt van, mert Engem nem kerestek meg levélben.
Azt sem garantálja, hogy 3 hónap után vehetek telót.

szer. júl. 06, 2005 5:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ráb.sztál, mert nem vehetsz hozzá telót. Ezt külön leszögezték Nekem.

Már hogyne lehetne, ne paráztassuk itt a népet! Hiszen elvileg még spec ajánlat is van hozzá! /6230 20k, meg valami Samu/

Guni

szer. júl. 06, 2005 5:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Tényleg ez a Bónusz csomag? És másodperc alapon???

Ennél még egy kormányzatis is rosszabb!!!

A Dominodat hordozd át (ha megvan még amit a 3120-szal vettél) s elvileg megcsinálják, hogy átraknak ebbe.

A számhordozásos kedvezmény csak július 14-éig jár azoknak, akik kisírták Maguknak ezt a csomagot.

szer. júl. 06, 2005 5:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Te csóka! Szerintem keversz valakivel! ha mobilfórumos vagy, inkább menj oda!
Bónuszhoz, ha 5-öt kötök, akkor 5 új telót is vehetek hozzájuk?

Ráb.sztál, mert nem vehetsz hozzá telót. Ezt külön leszögezték Nekem.

szer. júl. 06, 2005 5:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Olyan nincs a fórum szabályzatában, hog valakit, a többség kérésére töröljenek?

szer. júl. 06, 2005 5:11
platina tag

Hozzászólás 
Mi van Ebydr! Vasárnap mÉg alpári módon leparasztoztál egy mobilfórumost aki a bónuszt reklámozta ,hogy ki a **** Érdekel ez a csomag. Most meg itt letagadadod magad ugyanazzal a stílussal?InkĂ bb Érdeklodj a mobilfórumon attól akit földbe döngöltÉl.

kedd júl. 05, 2005 20:46
platina tag

Hozzászólás 
Mi van Ebydr! Vasárnap mÉg alpári módon leparasztoztál egy mobilfórumost aki a bónuszt reklámozta ,hogy ki a **** Érdekel ez a csomag. Most meg itt letagadadod magad ugyanazzal a stílussal?InkĂ bb Érdeklodj a mobilfórumon attól akit földbe döngöltÉl.:-)

kedd júl. 05, 2005 20:45
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 05, 2005 20:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem keverlek senkivel. Vagyunk itt paran,akik tudjak,hogy mi a helyzet es hogy hova kell sorolni teged.

kedd júl. 05, 2005 20:28
arany tag

Hozzászólás 
Na emberek!

A mai nap:
Reggel még vártam az SMS-t a váltásról! Aztán délben már nem bírtam, és rákérdeztem a 1270-en, hogy mi a helyzet. Mondták, hogy megtörtént az átváltás már tegnap, csak az SMS csúszik, tehát mehetek kötni a többi új előfizut egy ügyfélszámra. Irány Europark. Kedves srác fogad, mondom mi a helyzi közli, hogy rendszerfejlesztés miatt menjek vissza 1 óra múlva. Mondom ok. 1 óra múlva visszamegyek, azt mondja még mindig gáz van de megpróbálja, mert egyszer megy a rendszer, egyszer nem. Mondom ok. Várok, elvonul majd kis idő múlva visszajön. Azt mondja rendben van minden, csak volt egy kis kavarodás. Kérdem, hogy mi. Erre jön a visszakérdés, hogy megtudhatja-e, hogy honnan tudok az akcióról? Mondom persze egy ismerőstől hallottam róla, majd ajánlatott tettem a vodának, hogy vagy kötök még 3-a,t vagy elhozom azt a 2 előfizut ami eddig is volt. Erre mosoly :) akkor már értjük miért nem volt számhordozás és csak 70-es szám:) Utána kötöttem 3 új előfizut aktiválva az ingyenbeszédet is. Minden simán ment csak a rendszer miatt nagyon sok idő volt minden.( kb 4.5 órás projekt volt :( de megérte :) ) Csak SIM ONLY-t vettem, nem kellett hűséget aláírni, így is volt hitelbírálat, de kaució nem. Szóval nekem sínen van a dolog, úgyhogy próbálkozzatok csak ha lehet ésszel érvelve mindenre. A pikantéria, hogy várok a hitelbírálatra erre jön az sms a zsebembe a váltásról :)

kedd júl. 05, 2005 20:04
arany tag

Hozzászólás 
Te csóka! Szerintem keversz valakivel! ha mobilfórumos vagy, inkább menj oda!
Bónuszhoz, ha 5-öt kötök, akkor 5 új telót is vehetek hozzájuk?

kedd júl. 05, 2005 19:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na,menj szepen vissza a Mobilforumra es ott jatszd az eszed!

Bonuszt lehet csak 1 elofizura is kerni?

kedd júl. 05, 2005 19:18
arany tag

Hozzászólás 
kimi írta:
Aha, akkor nekem valoszinű, hogy azért aktív, mert mind a 3 előfizetésemet átraktam Bonuszba.

Hogy lehet átrakni már meglevő előfizút Bonuszba? :roll:

kedd júl. 05, 2005 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Én örülök, hogy lesz Bónuszom, és megtarthatom mellette az RnR Extrámat, meg a régi Duettemet, amivel este 9 után szintén ingyen beszélhetek. A támadásokat pedig visszautasítom!

kedd júl. 05, 2005 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Aha, akkor nekem valoszinű, hogy azért aktív, mert mind a 3 előfizetésemet átraktam Bonuszba.

kedd júl. 05, 2005 18:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
kimi írta:
Valaki akinek már ilyen van az elmondaná, hogy az egymás közti ingyen beszélgetéses opciót be kell külön kapcsoltatni, vagy ez igy automatikusan aktív? Most beszéltem az ügyfélszolgálattal(nem volt egyszerű felhívni), és ő azt mondta, hogy az egy opció és nem kell bekapcsoltatni, hanem amikor átváltottak bonuszra onnantól kezdve az is él.

Én most hogy kötöttem a másodikat a srác kérdezte, hogy akarom-e. De én nem akartam...Gondolom amíg csak egy ekőfizud van meg nem aktiválják, mert minek.

Guni

kedd júl. 05, 2005 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Szerintetek át lehet vinni egy BYOP-t amit pont egy éve kötöttek meg 2 év hűséggel Bonuszra? Csak mert 2 előfizú egy kicsit luxus lenne a barátnőmnek. :lol:

Egy előfizú alá bevihetek 4 embert? Az összes számla egy névre és címre fog jönni, mint a céges előfizuknál?

Szerintem át lehet.

Hát hogy érted, hogy bevinni négy embert. A kátrtyákat természetesen használhatja más, de az előfizuk mindenképp a Te neveden lesznek és csak egy számla jön.

Guni

kedd júl. 05, 2005 18:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki akinek már ilyen van az elmondaná, hogy az egymás közti ingyen beszélgetéses opciót be kell külön kapcsoltatni, vagy ez igy automatikusan aktív? Most beszéltem az ügyfélszolgálattal(nem volt egyszerű felhívni), és ő azt mondta, hogy az egy opció és nem kell bekapcsoltatni, hanem amikor átváltottak bonuszra onnantól kezdve az is él.

kedd júl. 05, 2005 18:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
thiby írta:
Tegnap délelőtt engedélyezték nekem is a váltást (vitamaxom van), tehát vehetek új bónusz-előfizetést. 8)

Ilyenkor is van 10.000 Ft kedvezmény, ha csak sim-et veszek készülék nélkül? Elvileg csak a 90-800-as tarifákhoz van szerintem.. Guni: viszont akkor Ti most a számhordozási kedvezményről beszéltek? :wink: Már én sem értem, mit hova viszel.... pedig én figyelek :D Szegény ÜFSZ

Ha csak simet veszel, akkor van kedgvezmény, de csak ha számhordozol. Ha a vitamaxodat váltod át, akkor nem jár...

Szapora: Igen ez a bonusz, bár hivatalos táblázatot még én sem láttam. Igen, egyértelműen jobb, mint a byop, vagy a swyop. Tulajdonképpen ugyanaz mindhárom csomag, csak mindegyikre nagyobb százalékos kedvezményt adnak. Érdekes, hogy a srác a vodánál nem tudta megkülönböztetni a swyop-tól. Ugynazon a néven futna a vodán belül?

Guni

Köszi! Te egy ÚR vagy! :D

kedd júl. 05, 2005 18:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Tegnap délelőtt engedélyezték nekem is a váltást (vitamaxom van), tehát vehetek új bónusz-előfizetést. 8)

Ilyenkor is van 10.000 Ft kedvezmény, ha csak sim-et veszek készülék nélkül? Elvileg csak a 90-800-as tarifákhoz van szerintem.. Guni: viszont akkor Ti most a számhordozási kedvezményről beszéltek? :wink: Már én sem értem, mit hova viszel.... pedig én figyelek :D Szegény ÜFSZ

Ha csak simet veszel, akkor van kedgvezmény, de csak ha számhordozol. Ha a vitamaxodat váltod át, akkor nem jár...

Szapora: Igen ez a bonusz, bár hivatalos táblázatot még én sem láttam. Igen, egyértelműen jobb, mint a byop, vagy a swyop. Tulajdonképpen ugyanaz mindhárom csomag, csak mindegyikre nagyobb százalékos kedvezményt adnak. Érdekes, hogy a srác a vodánál nem tudta megkülönböztetni a swyop-tól. Ugynazon a néven futna a vodán belül?

Guni

kedd júl. 05, 2005 18:26
arany tag

Hozzászólás 
Végeredmény: visszahívott az illetékes személy, aki ma ellenőrzés céljából hívott. Engedélyezik a Bónuszt, akár a meglévő (1 hónapos, hordozott) számra + 4 új, akár 5 újra, annak ellenére, hogy a jogosultság ellenőrzésekor kiderült, hogy nem kerestek meg korábban semmilyen ajánlattal. Kedvesek, segítőkészek voltak az ügyintézők.

Jeff: Viszont semmiképpen nem lehet cégre venni, se most, se később, mert akkor megszűnik a jogosultság.
Hogy a túróba lehet akkor elszámolni cégköltségként??? Gyanítom, hogy sehogy.

Van-e a Vodafone-nál online számlainfós rendszer (á la PannOnline)?

kedd júl. 05, 2005 18:10
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nocsak Ebydr. Mi a f.szt keresel Te itt? Es mit szeretnel a RnR Extraddal, amikor julius 1-je ota mar nem letezik?
Bizony sajnos a rémhirterjesztő idetalált...

kedd júl. 05, 2005 18:07
arany tag

Hozzászólás 
Szerintetek át lehet vinni egy BYOP-t amit pont egy éve kötöttek meg 2 év hűséggel Bonuszra? Csak mert 2 előfizú egy kicsit luxus lenne a barátnőmnek. :lol:

Egy előfizú alá bevihetek 4 embert? Az összes számla egy névre és címre fog jönni, mint a céges előfizuknál?

kedd júl. 05, 2005 18:02
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla! Hogyhogy júl 1-töl megszünik a RnR Extra?

kedd júl. 05, 2005 18:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nocsak Ebydr. Mi a f.szt keresel Te itt? Es mit szeretnel a RnR Extraddal, amikor julius 1-je ota mar nem letezik?

kedd júl. 05, 2005 17:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 93  Következő