Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 20:43

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
A nap dumája:

érdekes, felénk ez volt a nap mondása:

"Tegnap este, amikor hazaértem, a feleségem arra kért, hogy vigyem el
valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz."

:oops:

csüt. szept. 08, 2005 19:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
köszi, hogy leírtad, tényleg tanulságos!

csüt. szept. 08, 2005 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
A nap dumája:

Két szõke beszélget az egyik vezér szobra elõtt:

- Milyen jó pasi! És oda is van írva, hogy 975-1023.
Csak nem írták ki, hogy Pannon vagy Westel!

...én kérek elnézést... ;)

csüt. szept. 08, 2005 19:25
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
ugye csak nincs időd, és nem felejtődött el, hogy le akartad írni, mert kíváncsi lennék rá. ha nem olyan, akkor nyugodtan jöhet privátban is. vagy emailben (akár html-ben is! ;) )
Egy rövid történet jogról, lehetőségről, taktikáról, erőszakról(?), stb. Történt még a nem annyira távoli múltban, egy megyei főkapitányság munkatársaival... (Az elmesélt történet NEM a képzelet műve, már "elévült", tehát talán elmesélhető...)

Szereplők:

RG - Professzionális "cipész", mestervizsgával, és "kiváló" referenciákkal...
RO - Szintén cipész, mestervizsga nélkül, tulajdonképpen még akár más "mesterséget" is űzhetne (..enyhe képzavar, de talán érthető...) a referenciák, viszonylagos fiatal kora ellenére nála is szép számmal megvannak.

A történetben a fenti két személy a "Dark Side" irányába tart...

Ny - A "jó fiúk" csapatában játszik, fiatal, nyitott, ám még meglehetősen zöldfülű a szakmában.

Vt - Szintén a jó fiúk csapatát erősíti. Vérprofi, sok év bűnöldözési tapasztalattal a háta mögött. A ranglétrát már erősen felülről szemléli, de beledöglene, ha csak az íróasztal mellől végezhetné áldásos tevékenységét. Valaha -a családi örökség miatt,- cipésznek készült, de pályát változtatott és a jó oldalon hasított végig, ráadásul nála jobban senki sem ismerte a cipész szakmát...

Nos akkor a történet:

Valamikor a 80-as évek vége tájékán Vt és Ny a felségterületük alá tartozó pictéren kószáltak, -látszólag teljesen céltalanul,- amikor észrevették két régi ismerősüket: Rg-t és Ro-t akik éppen -eléggé el nem ítélhető módon,- egy idősebb nő bevásárlószatyrából kivették annak pénztárcáját, majd a tartalmát villámgyorsan zsebrevágva a tárcát egy kuka mélyére rejtették. Tették ezt olyan sebességgel és rutinnal, hogy a környéken mindössze két személy volt aki ezt észrevette... Igen jól sejted: Vt és Ny.

Azt is jól tudták, hogy a látottakkal semmire sem mennek, mert a pénz ugye nem számít corpus delicti-nek, a bukszára meg ugye már keresztet vethetnek, szóval valami okosságot kellett kitalálni, hogy a két delikvens bevonható legyen a hatóság bűvkörébe.

Visszaesők lévén, Vt és Ny begyűjtötte Rg és Ro urakat egy kis "elszámoltatásra" tudták, az ilyen beszélgetésnek mindig megvolt a maga eredménye. A kihallgató helyiség előtti folyosón leültették Rg-t és Ro-t. Benn a helyiségben Vt utasította Ny-t, hogy hozzon egy üveg piros tintát a titkárságról, majd elővette szolgálati fegyverét, és a "klasszikust", az A/4-es méretnél nagyobb, közel 800 oldalas kriminalisztika tankönyvet. Ny nem igazán értette eme összeállítás lényegét, de nem firtatta -nehogy kiderüljön "tudatlansága"- meg aztán a parancs az parancs.

Az kellékek összehordása után Vt utasította Ny-t, hogy hívja be a két kuncsaftot. Ro és Rg természetesen semmiről sem tudott, sőt hivatkozva kettőjük összesen elvégzett 8 elemi iskolájára (6 első és 2 második osztály) nem is értették igazán, hogy mi alapján recegteti őket a hatóság "lopaság" címén...

Ny ezután kikísérte Ro-t a folyosóra, majd visszalépve a kihallgató szobába a következőket tapasztalta:

1. Vt hirtelen felindulásból lezavart egy devecseri csillagszórós sallert a benn maradt Rg-nek, aki cipész létére egy cirkuszi mutatványost megszégyenítő mozdulattal feküdt el Vt páncélszekrénye mellé. Vt ezt követően komótosan a vízszintes állapotban lévő Rg mellére öntötte a vörös tinta egy részét, majd az előbb említett kriminalisztika tankönyvet úgy vágta le az asztalára, hogy a szomszéd megyében is hallatszott a dörrenés. Ezt követően leült az íróasztalához, és pajkosan kezébe vette a szolgálati fegyverét. Utasította Ny-t, hogy hozza be a kinn lévő Ro-t.

Ny csengő füllel teljesítette a parancsot. A hatás egyszerűen leírhatatlan volt: Ro kinn az ajtó előtt egy iszonyatos csattanást hallott, majd belépve a szobába meglátta Rg cimboráját, aki békésen feküdt a földön vöröslő melkassal. Ránézve a fegyverével babráló Vt-re nyelt egyet, majd papírt és ceruzát(!!!) kért és kb. 14 oldalas önvallomást készített egyetlen kérdés feltevése nélkül.

Vt a háta mögül leste amit írt és amikor összejött egy "előzetesnyi" anyag, Ny-el közösen felmosták Rg-t. A bűnügyi felderítési mutató a vallomásban leírtak alapján jelentősen megugrott, számtalan azidáig ismeretlen tetteses ügy végére kerülhetett eredményes pont.

A történethez azonban az is hozzátartozik, hogy Vt-t három hónapig recegtette a katonai ügyész kényszervallatás címén... Ha akkor Vt nem így jár el, akkor kb. 70 bűncselekmény továbbra is felderítetlen maradt volna. Ny nagyon sokat tanult ebből az esetből...

Hát ennyi. Megígértem, tehát leírtam. El lehet rajta hümmögni...

@GazVezír: Már nem emlékszem, mi volt a nyűgöm, de úgylátszik vagy nem volt igazi nyűg, vagy megoldódott. (...lehet, hogy a patch-edtől?... ;))

csüt. szept. 08, 2005 18:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Segítsetek!

Genius Wireless NetScroll+ Superior egeret akarok vásárolni, ami 6975Ft.

Viszont nem hagy nyugodni, hogy miért olcsóbb ez az egér a Genius Wireless Optical Pro egérnél, ami sokkal kevesbbet tud és mégis 7750 Ft.

Van vmi, ami elkerüli a figyelmem? (Azt látom, hogy a Pro-hoz 6 akksit adnak a Superiorhoz meg 4-et, de ez még így is sokkal jobb)

Itt megvan mindkettő leírása:
http://www.genius.hu/egerek.htm

Köszi!

csüt. szept. 08, 2005 18:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az ígéretekről jut eszembe. Te BrOnZ, emlékszel még? Több mint 1 évvel ezelőtt küldtem neked egy pecset a Siemens-ed bajának orvoslására, amit én írtam. Kipróbáltad már? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csüt. szept. 08, 2005 17:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vásárolt már vki a Extreme Digital Online webáruházból?

Vélemény? Megbízhatóak?

csüt. szept. 08, 2005 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
GazVezir írta:
Egy olyan problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, amit itt nem igazán részleteznék, egy barátomon szeretnék segíteni. ...

n6230-ra gondolsz? :lol: bocsi!

Hülye :D

Bibby: Köszönöm a segítséget, remélem sikerrel járok.

csüt. szept. 08, 2005 17:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
De van egy "harmadik" is amit majd, ha ráérek leírok. Ígérem tanulságos lesz. ;)

ugye csak nincs időd, és nem felejtődött el, hogy le akartad írni, mert kíváncsi lennék rá.
ha nem olyan, akkor nyugodtan jöhet privátban is. vagy emailben (akár html-ben is! ;) )

csüt. szept. 08, 2005 17:54
platina tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Egy olyan problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, amit itt nem igazán részleteznék, egy barátomon szeretnék segíteni. Ismertek pszihológusokat, illetve pszihiátereket ( bevallom őszíntén, nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között) az interneten, kiknek ha írok, nem hiába teszem és választ is kapok. Fontos lenne, az elérhetőségeket előre is köszönöm!

Én ugyan nem próbáltam egyet sem, dehát ha ezért vannak biztosan válaszolnak is.Innen haladj szép sorban:)

http://www.google.co.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu-HU%3Aofficial_s&hl=hu&q=pszichol%C3%B3gus+v%C3%A1laszol&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s

csüt. szept. 08, 2005 17:06
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Egy olyan problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, amit itt nem igazán részleteznék, egy barátomon szeretnék segíteni. ...

n6230-ra gondolsz? :lol: bocsi!

csüt. szept. 08, 2005 16:39
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy olyan problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, amit itt nem igazán részleteznék, egy barátomon szeretnék segíteni. Ismertek pszihológusokat, illetve pszihiátereket ( bevallom őszíntén, nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között) az interneten, kiknek ha írok, nem hiába teszem és választ is kapok. Fontos lenne, az elérhetőségeket előre is köszönöm!

csüt. szept. 08, 2005 16:21
bugvadász

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

:gigalol: Nagyon jók! :gigalol:

csüt. szept. 08, 2005 16:04
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Osama Bin Laden: Philips szakállnyíró modellek összehasonlító táblázata
-----

Ez kész! :gigalol:

csüt. szept. 08, 2005 11:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
A mai napra rendelt hülyeség, avagy: ...mosolyogj, a főnök a hülyéket szereti... ;)

A világ legrövidebb könyvei:

-----
A magyar optimizmus ezer éve
-----
A Trabant istálló Forma 1-es sikerei
-----
Ábel Anita: Az Értelem
-----
Anettka: Hogy lehet egy nő egyszerre szép és okos?
-----
Baumgartner Zsolt: Amikor Schumit lelocsoltam a dobogó legfelső fokáról
-----
Bp. V. ker. Önkormányzat: Térkép az ingyenes parkolási zónákról
-----
Dobó Kata: Önzetlen, őszinte szerelem
-----
Gangstaa Zolee: Iskolaéveim
-----
George Bush: Országok, amiket felismerek a térképen
-----
Habsburg Ottó: Vépa, vetek, mogyovó
-----
Lagzi Lajcsi: Hogyan lettem anorexiás
-----
Medgyessy Péter: Karizma
-----
Mohammed Atta: Landolás utasszállító géppel
-----
Moniq Couvet: A "hol nem járt" fütyi legendája
-----
Osama Bin Laden: Philips szakállnyíró modellek összehasonlító táblázata
-----
Palik László: Sikereim a Dakaron
-----
Tunyogi Orsi: Nézz a szemembe!
-----
Woody Allen: Trend a szemüvegiparban
-----
Zalatnay Cini: Látom a köldököm
-----
Zámbó Jimmy: Kaland a kiskakassal
-----
Zoltán Erika: Képeskönyv retusálatlan Playboy fotóimból
-----

csüt. szept. 08, 2005 11:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak es elfoglalták a várat.

ez egy modernkori történt, magyarországgal...

csüt. szept. 08, 2005 11:39
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
segítsetek, pls!

az alábbi telefonok közül fogunk egyet kapni tesztelésre:

Konkrét kérdésedre ez most nem lesz segítő válasz, de a 9300 nekem nagyon nem jött be teszteléskor. Azt meg rossz viccnek tartom, hogy bár tudna Blackberry-ként működni, ezt a funkcionalitást csak a szolgáltatótól külön így vásárolt, szolgáltató által elbarmolt készülékek tudják.

csüt. szept. 08, 2005 11:19
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
hát, itt egy kis adalék, hogy miért kezdett el kevésbé érdekelni: Elméleti asztrofizika alapjai (érdemes belenézegetni a jegyzetbe is, nem csak a címeket elolvasni.)

Szép! :) Azt hiszem jól tettem, hogy anno nem jelentkeztem...

csüt. szept. 08, 2005 11:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Kikerült Magyarország a VoipBuster ingyenesen hívható országai közül
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=29729&count25=1

Kár érte. :cry:

csüt. szept. 08, 2005 10:57
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Hát ha a klasszikus kínai írás burtálisabb a mostaninál...

majd mesélek, ha már túlleszek pár órán :D

Idézet:
Tényleg, a csillagászat! :oops: Azért az jobban érdekelne! :)

hát, itt egy kis adalék, hogy miért kezdett el kevésbé érdekelni: Elméleti asztrofizika alapjai (érdemes belenézegetni a jegyzetbe is, nem csak a címeket elolvasni.)

csüt. szept. 08, 2005 10:56
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
...olaszt kéne folytatni...

Olasz az jó! :wink:

csüt. szept. 08, 2005 10:43
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
...(főleg a klasszikus kínai, az állítólag nagyon brutál, és az írása is, még a modern kínaihoz képest is!)

csillagászatot hagytam ott amúgy

Hát ha a klasszikus kínai írás burtálisabb a mostaninál...

Tényleg, a csillagászat! :oops: Azért az jobban érdekelne! :)

csüt. szept. 08, 2005 10:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Idő, pénz.
Az egyetemi nyelvórákat meg inkább hagyjuk. :wink:

miért, miylen egyetemre jársz?
én majd ha még ezek mellé felveszek vmi nyelvet (olaszt kéne folytatni, meg orosz is érdekelne, meg még ki tudja), akkor tuti, hogy nem csak úgy nyelvórára járnék, hanem az adott nyelv tanszékére kérném be magam az órákra, az azért elég jó

csüt. szept. 08, 2005 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
egyébént mi akadályoz meg abban, hogy most tanulj nyelvet? :)

Idő, pénz.
Az egyetemi nyelvórákat meg inkább hagyjuk. :wink:

csüt. szept. 08, 2005 9:57
Site Admin

Hozzászólás 
Árpy írta:
Budapesten melyik nyelviskolát ajánljátok?

A London Studióban szereztem Pittman Intermediate fokozatot. NAGYON barátságosak a tanárok, csak angolul megy a beszélgetés (persze kivéve, ha a szünetben vált az ember pár szót a tanárral), és meg lehet tanulni akár nulla szintről is (láttam ilyen embert), bár persze hozott tudás előny. Nem olcsó, nekem 5 évvel ezelőtt kb egy százasba voltak a kurzusok, a vizsgafelkészítés meg a vizsga, és egy évig tartott heti két alkalommal, de jól éreztem magam rajta, és rengeteget csiszolt az angol tudásomon :)

Egyébként szinte teljesen alkalmazkodnak hozzád (csak győzzed pénzzel), még egy-két emberes tanítást is vállalnak, akár heti öt alkalommal is.
http://www.londonstudio.hu/

Anno a Sütő utcai gimibe jártam, az ott van a Deák téren, jól megközelíthető (BKV-vel). Igaz, beirakozni valahol Budán kell...

csüt. szept. 08, 2005 8:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem semmi, viszont érdekes lehet. Bár én a nyelvekkel hadilábon állok, a keleti kultúrák érdekelnek.
Mit hagytál ott?

meglátom még, hogy ezekkel a nyelvekkel mennyire fogok hadilábon állni, mert ugye azért csak 2 ősi nyelv van közte, ami egyáltalán nem teszi egyszerűvé (főleg a klasszikus kínai, az állítólag nagyon brutál, és az írása is, még a modern kínaihoz képest is!)
viszont úgy általában azért érdekes lesz, bár sztem a hangsúly itt egyértelműen a nyelvtanuláson van.

csillagászatot hagytam ott amúgy

csüt. szept. 08, 2005 7:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy látom nem csak nekem van gondom az idegen nyelvekkel.
Csináljunk egy gyorstalpalót, külön topikba.

csüt. szept. 08, 2005 5:28
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
ezeket a tanegységeket kell idén kötelezően felvegyem:
...

Nem semmi, viszont érdekes lehet. Bár én a nyelvekkel hadilábon állok, a keleti kultúrák érdekelnek.
Mit hagytál ott?

szer. szept. 07, 2005 23:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
napi öt óra, hétfőtől péntekig, fél éven át
Huh...nagyon kemény!!! :shock:
Én is ki tudnék Állam bácsitól csikarni egy hasonló lehetőséget? Vagy bárkitől, elfogadok mindenféle szponzort :)

szer. szept. 07, 2005 23:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
vizsla1 írta:
Most meg szívesen tanulnék.
Én is, csak drága.
Tudom-tudom, mihez képest.

Az én nyelvtanfolyamom 250.000 volt +20.000 vizsgadíj. 650 óra, napi öt óra, hétfőtől péntekig, fél éven át (elég sűrű volt azért...)
Igaz, állambácsi fizette, nekem egy fityingembe sem került...

Üdv!

szer. szept. 07, 2005 23:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Gimiben, meg általánosban utáltam nyelvet tanulni. S miután vége lett a giminek, akkor döbbentem rá, hogy az lett volna talán a legjobb és leghasznosabb óra.
Hiába van nyelvvizsgám, 3 éve nem használtam a nyelvet, el is felejtettem. Meg számomra csak szenvedés volt. Most meg szívesen tanulnék. :wink:

én a nyelveket szerettem, csak általánosban nem volt olyan kaliberű tanár, akitől lehetett is volna valamit tanulni, vagy aki volt az rövid ideig, mert másik suliba ment inkább, gimiben meg már tudtam angolul annyira, hogy ne járjak be azokra az órákra (egy idő után jogosan, mert meglett a nyelvvizsgám :) ), meg olaszul tanultam még, abból is majdnem meglett a vizsga, de nem mertem elmenni, és azóta meg nem használtam, és elfelejtettem. :(

de azért ez egy nagyon hasznos dolog sztem, és "hatalom" is, hogy képes vagy kommunikálni más emberekkel, mert akik nem képesek, de szükségük van rá kénytelenek ezért fizetni (pl tolmácsnak, vagy ilyesmi). mondjuk ez jó kis pálfordulás ahhoz képest, amit eddig csináltam, de sebaj :)

egyébént mi akadályoz meg abban, hogy most tanulj nyelvet? :)

szer. szept. 07, 2005 22:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Most meg szívesen tanulnék.
Én is, csak drága.
Tudom-tudom, mihez képest.

Budapesten melyik nyelviskolát ajánljátok?
Kedvezmény (diák, ismerős, barát/barátnő) ?

szer. szept. 07, 2005 22:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
fogalmam sincs :) első megközelítésben semmit. aztán azért bízom a kínai nyelvben, hogy arra szükség lesz valahol, mégis a föld 1/5-e legalább ezt beszéli... igazából a nyelv miatt mentem ide, aztán a többit majd meglátom, de nem hinném, hogy tanár, vagy kutató lenne belőlem :)

Gimiben, meg általánosban utáltam nyelvet tanulni. S miután vége lett a giminek, akkor döbbentem rá, hogy az lett volna talán a legjobb és leghasznosabb óra.
Hiába van nyelvvizsgám, 3 éve nem használtam a nyelvet, el is felejtettem. Meg számomra csak szenvedés volt. Most meg szívesen tanulnék. :wink:

szer. szept. 07, 2005 22:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Budapest, Tigris piac :wink:

ott mindenképpen Kép 8)

de mondjuk még egyáltalán nem biztos, hogy ezzel fogok foglalkozni, csak más kérdés, hogy mit szeretnék, és hogy hova jutok...

szer. szept. 07, 2005 22:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Árpy írta:
Érdekes lehet, de mit tudsz kezdeni majd vele?
bízom a kínai nyelvben, hogy arra szükség lesz valahol
Budapest, Tigris piac :wink:

szer. szept. 07, 2005 22:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:

fogalmam sincs :) első megközelítésben semmit. aztán azért bízom a kínai nyelvben, hogy arra szükség lesz valahol, mégis a föld 1/5-e legalább ezt beszéli... igazából a nyelv miatt mentem ide, aztán a többit majd meglátom, de nem hinném, hogy tanár, vagy kutató lenne belőlem :)

vizsla1 írta:
Az szép lehet.
Milyen tárgyaid vannak?

ezeket a tanegységeket kell idén kötelezően felvegyem:

Mai kínai nyelv
Proszeminárium
Bevezetés a klasszikus kínai nyelvbe
Bevezetés a kínai filológiába
A mai kínai nyelv nyelvtana
Nyelvi labor
Kína régi története

valamint a tibeti szakon:

Tibetisztikai szeminárium
A tibeti filológia alapjai
Klasszikus tibeti nyelvtan
Klasszikus tibeti szövegolvasás
Tibeti műveltség
Bevezetés a mai tibeti nyelvbe
Klasszikus mongol nyelvtan

nem sok ha óraszámot nézek (valószínűleg egész héten két napot leszek bent, esetleg 3-at), de azért mégis ez 5 nyelv, amit el kell sajátítani, és mindhet külön írás is tartozik :D

szer. szept. 07, 2005 22:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andree írta:
A bírói teljesítmény minősíthetetlen, ibrahimovicnak pedig Hollywoodban a helye...
A bíró azért volt ekkora pöcs, mert a kis magyarok -szerintük- nullák, így "hajrá svédek" alapon nagyon sokat segitett nekik. Az új filmsztár pedig tényleg profi. Valszeg egész nap azt gyakorolja, hogyan kell elesni látványosan saját magától.

szer. szept. 07, 2005 21:58
arany tag

Hozzászólás 
Minden elismerésem a Magyar Válogatottnak, remek mérkőzést produkáltak!
Matthaus kapitány a mérkőzés végi interjúban (érdekes volt hallani):
"...They killed us with this f*ckin' goal..."

A bírói teljesítmény minősíthetetlen, ibrahimovicnak pedig Hollywoodban a helye...

szer. szept. 07, 2005 21:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Első félidő: Magyarország - Svédország 0-0
Majdnem maradt is, de az utolsó percekben kaptunk egyet :(

szer. szept. 07, 2005 21:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
ELTE-BTK kínai-tibeti szakpárra

Az szép lehet.
Milyen tárgyaid vannak?

szer. szept. 07, 2005 21:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
kínai-tibeti szakpárra

szer. szept. 07, 2005 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Jár még itt valaki fősulira, egyetemre? Ki hova? Mit tanul?
Ki jár több helyre?

idén vettek fel ismét (az első otthagytam), így még 5 évig legalább egyetemre fogok járni
(ELTE-BTK kínai-tibeti szakpárra)

szer. szept. 07, 2005 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
KörKérdés:
Jár még itt valaki fősulira, egyetemre? Ki hova? Mit tanul?
Ki jár több helyre?

szer. szept. 07, 2005 20:56
platina tag

Hozzászólás 
Köszi,de csak max 20 percig kell majd.

szer. szept. 07, 2005 20:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Árpy írta:
Punto83 írta:
Pesten a Nyugatinál hol találok internetkávézót?

Podmaniczky sarka, vagy közvetlen a Bank Disco mellett.

Köszi a választ Neked is!
Ha ingyen akarsz, gyere be a melóhelyemre, éppen dolgozok :)
Nincs messze a Nyugatitól.

szer. szept. 07, 2005 20:48
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Punto83 írta:

Köszi a választ Neked is!

szer. szept. 07, 2005 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Punto83 írta:

szer. szept. 07, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Első félidő: Magyarország - Svédország 0-0

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy szer. szept. 07, 2005 20:42-kor.

szer. szept. 07, 2005 20:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Az OTP-nek a Vodafone kellett

Na, erre a kedvezményes csomagra kíváncsi leszek, a csajszi OTP-ben dolgozik. 8)

Én is.
És jön még 2 "óriáscég"!
De majd mindent időben...

szer. szept. 07, 2005 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kéééééész!!! :gigalol: :gigalol: :gigalol:

Aranyköpések gyerekek dolgozataiból:

A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat.
-----
Az ókorban a szabadokat csak a rabszolgák elégíthették ki.
-----
Amíg Madách a börtönben sínylödött, felesége romlásnak indult.
-----
Szulimán szultán az egri vár alatt haragjában megütötte a gutát.
-----
A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak es elfoglalták a várat.
-----
IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott.
-----
IV. Bela várromokat épített.
-----
A hösies várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában.
-----
Mikor II. Endre a Szentföldön hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta.
-----
Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, es azon felmászott.
-----
A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat.
-----
Radnóti Miklós fasiszta építötáborban halt meg.
-----
Móricz Zsigmond kesöbb megnösül, és elveszi feleségét.
-----
A néma Katrin hallgatag lett...
-----
Arany Janos 1817-töl 1822-ig születtet.
-----
A Hunyadi Laszló olyan ballada, amelyben a föhöst feldolgozzák.
-----
Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba.
-----
Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra.
-----
Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban.
-----
Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg.
-----
Petöfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia.
-----
Petöfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt.
-----
Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebböl az idöszakból 3 verse maradt ránk.
-----
A vers elsö részében egy nagy lógó férfifejet látunk.
-----
A Csongor alá felsorakozó szereplök: Tünde..
-----
Egy gyermek kihordása 9 hónapig tart függetlenül attól, hogy hány nőt alkalmazunk a feladat megoldásához.

szer. szept. 07, 2005 17:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 785  Következő