Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 16:54

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Nekem eddig semmi gondom nem volt a Pannonnal(igaz még csak 3 hónapja hordoztam hozzájuk), de ha olyan telót akarok venni ami nincs össze.armolva a szolgáltató csecse-becséivel akkor csak a Pannon. Csak nehogy kitaláljon a Pani is valami PaniJuice-t. :lol:

Egyébként nem igaz, hogy nem lehetne jogilag fogást találni rajtuk amiért korlátozzák a telefon tudását.
SilentKiller írta:
Nekem 2001-ben telt be :twisted:

kedd júl. 05, 2005 19:10
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
1. A Tré-mobilnál kizárólag D750i lesz, hisz az a K750i tré-mobilos változata.

2. Az előlapok kicserélhetők.

Üdv

Ezel szerint, a k750 készülékházat ki lehet cserélni w800-s készülékházra? :shock: :shock: :shock: (Mivel d750 = w800 fehér színben, persze ez csak a készülékházra vonatkozik)

kedd júl. 05, 2005 18:07
platina tag

Hozzászólás 
Tudom, a szoftveres része tiszta sor, engem a telefonok megbillogozása zavar... pláne ha azt olyan helyre teszik, mint pl.: a Sharp GX-30 vagy az S700i... vagyis nagyon nehéz lecserélni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SilentKiller kedd júl. 05, 2005 18:07-kor.

kedd júl. 05, 2005 18:06
Moderátor

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Neked baromság, másnak - pl.: nekem - meg nem az! Hidd el, nem vennék semmi pénzért branding-elt telefont!

Végre valaki így gondolja! 8)

kedd júl. 05, 2005 17:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Neked baromság, másnak - pl.: nekem - meg nem az! Hidd el, nem vennék semmi pénzért branding-elt telefont!

Nem csak a W800 softja rakható rá a telefonra, hanem unbranded, gyári R1N005 is van K750hez, nem kötelező a brandinget elviselni.
Ezt ugyan nem lehet felrakni a SE frissítőrendszerével, de nem kell érte messze menni ;)

Ez persze garanciavesztéssel jár, de ha valaki utálja a brandinget és csak szolgáltatótól tud telefont venni, ez egy menekülési lehetőség...

kedd júl. 05, 2005 17:15
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Hogy lehet témát rátölteni? Egyszerüen , én bluetoothot használok a témán jobb click küldés bluetooth és a teló magától berakja ahova kell és meg is kérdezi akarod e most használni az új témát. De természetesen lehet az adot kábelel és szoftal is.
Szerintem akkora baromság tizezrekkel többet fizetni érte hogy ne legyen benne live menü!!
Az mp3 csengöhang meg simán megoldható és nem is kell egyesével csinálni hanem bemásolod a progiba az öszeset amit szeretnél és a progi megcsinálja.
Szerintem az online frissitésnek is meg lesz hamarosan az ellenszere!! :lol:

Hú, ez nagyon jó! Sikerült letöltenem és feltennem (USB-n keresztül) néhány új témát, a "Dragon" nagyon tutin néz ki! Innen lehet ingyen letölteni (több oldalon vannak):

http://www.godfathers-mobile.de/k750themesmeilow.html

kedd júl. 05, 2005 16:49
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 05, 2005 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hogy lehet témát rátölteni? Egyszerüen , én bluetoothot használok a témán jobb click küldés bluetooth és a teló magától berakja ahova kell és meg is kérdezi akarod e most használni az új témát. De természetesen lehet az adot kábelel és szoftal is.
Szerintem akkora baromság tizezrekkel többet fizetni érte hogy ne legyen benne live menü!!
Az mp3 csengöhang meg simán megoldható és nem is kell egyesével csinálni hanem bemásolod a progiba az öszeset amit szeretnél és a progi megcsinálja.
Szerintem az online frissitésnek is meg lesz hamarosan az ellenszere!! :lol:

kedd júl. 05, 2005 14:21
platina tag

Hozzászólás 
1. A Tré-mobilnál kizárólag D750i lesz, hisz az a K750i tré-mobilos változata.

2. Az előlapok kicserélhetők.

3. A K750i létezik ezüstben és feketében.

Üdv

kedd júl. 05, 2005 14:16
vas-tag

Hozzászólás 
hello,

bocs ha mar volt de engem az erdekelne hogy a K750es mikorra varhato t-mobile-nal illetve hogy lesz e ott egyaltalan vagy csak a D750.
Ha nem akkor kicserelheto e a D750es haza a K750 hazra?
A K750 milyen szinekben letezik?

kosz

kedd júl. 05, 2005 14:04
platina tag

Hozzászólás 
Nekem 2001-ben telt be :twisted:

kedd júl. 05, 2005 11:53
platina tag

Hozzászólás 
Lehet K700i témát használni K750inél is ha megbarátkozol azzal, hogy standby üzemmódban az állapotkijelző (akksi, térerő, stb) és a background között egy vékony csík fog húzodni...

kedd júl. 05, 2005 11:53
platina tag

Hozzászólás 
Kano írta:
A t..öm tele van a Pannonnal! Ma dobott ki újabb árlistákat és sehol a K750i! Mikor akarja már bedobni?????

Még csak most lett tele?
:-) :-) :-)

kedd júl. 05, 2005 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
A K700i témáit lehet importálni a témaszerkesztőbe, csak az Activity menüpontot meg kell hozzá tervezni manuálisan! Utána már lehet hasznáni K750i-n is!

kedd júl. 05, 2005 11:31
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
A t..öm tele van a Pannonnal! Ma dobott ki újabb árlistákat és sehol a K750i! Mikor akarja már bedobni?????

kedd júl. 05, 2005 10:17
platina tag

Hozzászólás 
100wasser írta:
grafikus írta:
Megpróbálhatod ezt is: http://wap.esato.com
a www.esato.com-on kválasztod a megfelelőt,megjegyzed a sorszámát a wapon meg rákeresel a sorzámára és letöltöd._:)
A K700 témár jók rá szerintem.

Kösz! A wap-os megoldás valóban egyszerűbbnek látszik, a SonyEricsson is kínál ilyet a weboldalán, csak gondoltam megoldható számítógépről USB-n keresztül is.

Álljunk meg itt egy szóra...Miért is akarjátok hogy wapról töltse le a témákat?Miért ne menne USB-ről?Hát mire van az a kábel?Ez elég nagy butaság lenne ha pont témákat nem lehetne feltölteni.A k700 témák nem jók rá,erről is volt már szó.

kedd júl. 05, 2005 10:13
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:

A másik, hogy legyen szíves valaki, akinek vodás a masinája válaszolni nekem arra a kérdésemre, hogy néma üzemmódban a kamera is néma?

Guni

Igen a kamera is néma.

kedd júl. 05, 2005 9:50
Moderátor

Hozzászólás 
guni. írta:
Figyu, nagyon egyszerű: Én is rühellem a live-ot, de jelenleg a hivatalos gyári független ára 100 ropi /nem hivatalosan mondjuk 85/, a vodánál meg 70, hivatalos garival. Namost én nem fogok több tízezer forintal többet fizetni egy telefonért...

Mint ahogy más is írta, zuhanni fog az ára... És ez egyéni vélemény, de nem fizetek semmit egy olyan termékért, amit a maga képére formáz bármelyik majom szolgáltató.

kedd júl. 05, 2005 9:45
platina tag

Hozzászólás 
Ki vásárolta meg tegnap délután háromnegyed 6 körül az utolsó K750i-t a Vodánál a WestEnd-ben?

.... sikerült 10 percet késnem. :wink:

kedd júl. 05, 2005 9:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok !
Vettem egy vodásat tegnap és a következő van: hiába van 2-3-as térerő, ha hívom magamat nem elérhető. ki-bekapcs után jó, de már többször eljátszotta.
Másik kérdés lehet hogy láma, de hogy tudom elérni hogy csoportokba rendezze a telkönyv bejegyzéseit? Nálam kiírja egy listába az összes bejegyzést.

kedd júl. 05, 2005 9:00
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
A jobb oldali gomb eredetileg több funkciót is elérhetővé tenne, de itt csak live! funkció kapott helyett, mely azonnal a Voda oldalára cipel!
A telefon oldalso gyorsgombja is rögtön a Vodafone live!-ra visz mindenféle kérdezősködés nélkül

Fura, de az én K750i-s telóm ezt nem csinálja...

kedd júl. 05, 2005 8:03
platina tag

Hozzászólás 
A 2. pontnál remélem lehet változtani a kezdő honlapot?
A 3 pontra reagálva én a kedvenceket szokatam megnyitni,mert azzal nem megy fel a wapra, és onnan tovább-könyvjelzők és már ki is választom ami kell.Én már megszoktam.A jobb oldali gombra meg rátettem a terminal forumot.Úgy is mindig azt nézem a legtöbbet. :lol:
/F500i/

kedd júl. 05, 2005 8:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Letöltöttem a legújabb téma szerkesztőt, de sajnos semmi jelét nem találtam annak, hogy az ikonokat le lehetne cserélni egy téma segítségével!

A Vodafone live! nem csak azt jelenti, hogy egy-két ikon iszonyatosan ronda lesz, hanem van pár további "meglepetés" is:
  • A jobb oldali gomb eredetileg több funkciót is elérhetővé tenne, de itt csak live! funkció kapott helyett, mely azonnal a Voda oldalára cipel!
  • A telefon oldalso gyorsgombja is rögtön a Vodafone live!-ra visz mindenféle kérdezősködés nélkül
  • Az eredeti telefonban a böngésző menüpontban lehetőség van a könyvjelzők között böngészni, esetleg beírt címre ugrani, míg a live! menüpont kéretlenül azonnal felmegy a Voda oldaára ha akarod ha nem!
  • A hivatalos online szoftverfrissítés lehetővé tenné, hogy a mellékelt kábellel mindig a legfrissebb szoftvert tudd a telefonodra tölteni fél óra alatt úgy, hogy az összes adatod lementi és visszaállítja (beleértve még a prediktív szótárba felvett szavakat, és böngésző előzményeket is!!!). A Vodafone ezt a szolgáltatást nem teszi elérhetővé! (Helyette viheted szervizbe és telefon nélkül maradsz, mert ugye a Vodánál már senki sem meri leadni a telefonját szervizelésre, mert gyanusan sok volt a "beázott telefon miatti garanciavesztés"..)
  • A Vodás szoftver sokkal bugosabb! Ritkábban jön új, és ami jön az egyre rosszabb! A K700i legutolsó live! szoftvere is össze-vissza fagy, míg az eredeti már rég kigyógyult eme betegségeiből!
  • A csengőhangok korlátozva vannak, azaz MP3 csengőhang nem használható csak olyan, amit a Voda oldaláról töltöttél le!
Maga a live! számomra egy csomó kényelmi funkció kiirtását jelenti, melyért cserébe azt kapom, hogy 400-500 Ft-ért letölthetek 20 másodpercnyi csengőhangokat, ja és erre még rájön a WAP forgalmi díja, mely szintén kicsit túl van mértezve!
A független készülék ára -- az agresszí árverseny miatt -- várhatóan 3-4 hónap alatt szinte egy árban lesz a VitaMAX-os készülékkel! Gyakorlatilag a K700i-nél is ugyanez a tendencia volt megfigyelhető! A "sláger telefonok" ára iszonyatosan könnyen zuhan, mivel a nagy elektronikai mamutok (MM, EW, PH, C**a) iszonyat mennyiségeket rendelnek a gyártótól, mely hatására igen nagy kedvezményeket kapnak!

kedd júl. 05, 2005 7:53
platina tag

Hozzászólás 
Ha vizifonos K750i-d van akkor nemhogy nemtudod frissíteni de még a W800as firmware-ét sem tudod rátolni...

Kép

:wink:

kedd júl. 05, 2005 7:52
platina tag

Hozzászólás 
"a www.esato.com-on kválasztod a megfelelőt,megjegyzed a sorszámát a wapon meg rákeresel a sorzámára és letöltöd."

Bocsi.Most néztem, mert már rég jártam arra nem a sorszámát kell hanem a téma nevét beírni az első lap alján a keresőbe. :oops:

kedd júl. 05, 2005 7:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
100wasser írta:
Engem egyébként inkább az bosszant (a főmenü ikonjainak kinézete helyett), hogy a voda letiltotta a netes gyári FW-frissítés lehetőséget,

Ja igen, ezt ki is felejtettem, pedig ez viszont tényleg gáz. Főleg ennyi év Siemens után megszokta már az ember, hogy úgy flasheli/tunningolja a telcsijét ahogy akarja és még a gari is megmarad. 8)

Guni

kedd júl. 05, 2005 7:29
ezüst tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
a www.esato.com-on kválasztod a megfelelőt,megjegyzed a sorszámát a wapon meg rákeresel a sorzámára és letöltöd._:)

Kösz! A wap-os megoldás valóban egyszerűbbnek látszik, a SonyEricsson is kínál ilyet a weboldalán, csak gondoltam megoldható számítógépről USB-n keresztül is.

kedd júl. 05, 2005 7:16
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 05, 2005 7:13
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Miről is van szó:
- a főmenü ikonjai
- a középső gombon lévő diszkrét vodalogó, meg ugye a hogy arra a gombra, a live van rakva a gyorsmenü helyett, ezért ha ezt a funkciót használni szeretnéd, a joy valamelyik irányára kell ráraknod, tehát minusz egy gyors funkció
-alul egy viszonylag diszkrét vodafone felirat, amit akár le is lehet szedni.
-mp3 csengőhangok tiltása, de én legalábbis úgy vagyok a dologgal, hogy ha egy mp3 csengőhangot szeretnék, akkor kivágom belőle a refrént, vagy azt a részt, ami tetszik. Ha meg már úgyis nyúlkálni kell bele, akkor már olyan mindegy az a kis pluszmunka, amit a packager használata kíván. Amúgyse jellemző, hogy minden nap új csengőhangokat használjak.

Ennyi. Sehol egy nagy világító voda logó, mint pl a T610-en, vagy a sharpokon. Azt az egy megkerülhető apróságot kivéve semmi butítás...

Szerintem ennyi pénzért nagyok korrekt. Kíváncsi leszek a pannon mennyiért fogja adni a branding nélküli változatot.

Guni

Na, pontosan így látom én is! A korábbi live-os vodás telókhoz képest szerintem ez a K570i egy nagyon jó kompromisszum, azt meg mindenki maga dönti el, hogy ez neki megér-e 40ezer Ft-ot...
Engem egyébként inkább az bosszant (a főmenü ikonjainak kinézete helyett), hogy a voda letiltotta a netes gyári FW-frissítés lehetőséget, pedig az én telómon lévő FW óta már 3 frissítés is történt. Na, ez már inkább aggasztó! :?
Továbbra sem tud segíteni valaki abban, hogy a netről letöltött új témákat hogyan lehet rávarázsolni a telóra?

kedd júl. 05, 2005 7:06
platina tag

Hozzászólás 
Photoshop CS2 szerint nem fake... Viszont csak ősszel (netán télen) várható a CMOS verzió. Addig fölösleges várni. Én nem látok annyira nagy különbséget a kettő között, a CCD-s verzió meleg színei kifejezetten tetszenek a CMOS-é pedig egy hajszálnyival tisztábbnak tűnnek...

kedd júl. 05, 2005 6:59
arany tag

Hozzászólás 
Valamint nem tudod frissíteni. És bizony ezek már eléggé olyanok, hogy sok embernek ne tetszen, és ne vegye meg a Vodás verziót.

kedd júl. 05, 2005 6:51
gyémánt tag

Hozzászólás 

Ez simán lehet fake is, mert egyrészt a csávó csak beszúrt két-két képet, amit bármi mással is csinálhattak. A másik, hogy olyan picik, hogy gyakorlatilag semmi értékelhető különbség sem látszik rajtuk.

A másik, hogy legyen szíves valaki, akinek vodás a masinája válaszolni nekem arra a kérdésemre, hogy néma üzemmódban a kamera is néma?

Guni

kedd júl. 05, 2005 5:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miről is van szó:
- a főmenü ikonjai
- a középső gombon lévő diszkrét vodalogó, meg ugye a hogy arra a gombra, a live van rakva a gyorsmenü helyett, ezért ha ezt a funkciót használni szeretnéd, a joy valamelyik irányára kell ráraknod, tehát minusz egy gyors funkció
-alul egy viszonylag diszkrét vodafone felirat, amit akár le is lehet szedni.
-mp3 csengőhangok tiltása, de én legalábbis úgy vagyok a dologgal, hogy ha egy mp3 csengőhangot szeretnék, akkor kivágom belőle a refrént, vagy azt a részt, ami tetszik. Ha meg már úgyis nyúlkálni kell bele, akkor már olyan mindegy az a kis pluszmunka, amit a packager használata kíván. Amúgyse jellemző, hogy minden nap új csengőhangokat használjak.

Ennyi. Sehol egy nagy világító voda logó, mint pl a T610-en, vagy a sharpokon. Azt az egy megkerülhető apróságot kivéve semmi butítás...

Szerintem ennyi pénzért nagyok korrekt. Kíváncsi leszek a pannon mennyiért fogja adni a branding nélküli változatot.

Guni

kedd júl. 05, 2005 5:40
arany tag

Hozzászólás 
Azért is többről van szó, mint az ikonok kinézete. Gáz, hogy lebutítják a telefont, de hát ezért az árért ez jár cserébe.

kedd júl. 05, 2005 5:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
100wasser írta:
OK, meggyőztetek, holnap vissza is adom, mert ez így valóban nem ér semmit...! :D :cry:

Ha Neked megfelel egy voda reklámfelület! :wink:

Figyu, nagyon egyszerű: Én is rühellem a live-ot, de jelenleg a hivatalos gyári független ára 100 ropi /nem hivatalosan mondjuk 85/, a vodánál meg 70, hivatalos garival. Namost én nem fogok több tízezer forintal többet fizetni egy telefonért, mert annak szebbek az ikonjai a főmenüben. Ha Te úgy érzed, hogy neked megér ez az apróság annyi pénzt, amiből legtöbb ember általában telefont vesz, az a Te dolgod...

Guni

kedd júl. 05, 2005 5:10
arany tag

Hozzászólás 
FIGYELEM!

K750i CMOS & CCD összehasonlító teszt.

hétf. júl. 04, 2005 22:50
Moderátor

Hozzászólás 
100wasser írta:
OK, meggyőztetek, holnap vissza is adom, mert ez így valóban nem ér semmit...! :D :cry:

Ha Neked megfelel egy voda reklámfelület! :wink:

hétf. júl. 04, 2005 22:38
Moderátor

Hozzászólás 
100wasser írta:
Na, ilyen az eternal-os menü.

Eddig arról volt szó, hogy az ikonok nem cserélődnek le.

hétf. júl. 04, 2005 22:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt találtam eredeti és egyéb más témákat, amiket le lehet tölteni a számítógépre, van valakinek ötlete, hogy ezeket onnan hogyan lehet rátenni a telóra? Az addig világos, hogy USB-n keresztül...
http://www.godfathers-mobile.de/k750themesSE.html

hétf. júl. 04, 2005 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Na, ilyen az eternal-os menü:
Kép
Kép
Kép
Kép

hétf. júl. 04, 2005 20:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Az biztos hogy a Siemensekbe jobb LIVE menü!

De nekem sem kell soha többé LIVE telefon! :evil:

hétf. júl. 04, 2005 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az biztos hogy a Siemensekbe jobb LIVE menü!

De nekem sem kell soha többé LIVE telefon! :evil:

hétf. júl. 04, 2005 20:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem erőltetem én senkire, hé! :)

Láttad már a gyári menüt? :wink:

Csak a neten, pl. találtam egy ilyet, amitől a vodás eternal nem sok mindenben különbözik:
Kép

hétf. júl. 04, 2005 20:51
Moderátor

Hozzászólás 
Nem erőltetem én senkire, hé! :)

Láttad már a gyári menüt? :wink:

hétf. júl. 04, 2005 20:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Elég az ikonokra ránézni...

OK, neked nem jön be, de szerintem a többiek eldönthetik maguk is... Én csak azt mondom, hogy egyáltalán nem vészes a dolog, pl. a menü már nem csupán fehér és piros színeket tartalmaz, a live ikon pedig nincs ott mindegyik menü sarkában, és az "eternal" téma szerintem még a fennmaradó vodás dolgok 90%-ás is eltünteti. Próbáltad már ezzel egyáltalán?

hétf. júl. 04, 2005 20:43
Moderátor

Hozzászólás 
Elég az ikonokra ránézni...

hétf. júl. 04, 2005 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
100wasser írta:

Még szombaton megvettem a telefont a MOM-Parkban, nekem eddig nagyon tetszik! :D
Íme néhány saját kép (egyiken az új Live-menü is látható, amiből egyébként egy új téma választása esetén nem marad sok...):

Új live is borzasztó, főleg egy ilyen telónál.

Nálam az "eternal" téma választása esetén szinte semmi sem marad a live-ból...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 100wasser hétf. júl. 04, 2005 20:36-kor.

hétf. júl. 04, 2005 20:35
Moderátor

Hozzászólás 
100wasser írta:

Még szombaton megvettem a telefont a MOM-Parkban, nekem eddig nagyon tetszik! :D
Íme néhány saját kép (egyiken az új Live-menü is látható, amiből egyébként egy új téma választása esetén nem marad sok...):

Új live is borzasztó, főleg egy ilyen telónál.

hétf. júl. 04, 2005 20:16
platina tag

Hozzászólás 
CCD verzió szerintem nem lesz, és szerény véleményem szerint fél év múlva teljesen értelmetlen is lenne,addigra már fejlesztik az újabb típusokat javában...

Nem tudom miért van mindenki ledöbbenve azon hogy más témánál szinte minden eltűnik a liveból...Tök ugyanígy volt a már k700-nál is.De a középső gombot szépen elvették,lassan már a zenelejátszó,vagy a kamera gombra is tesznek nekünk liveot,témobilt,bármit.

hétf. júl. 04, 2005 19:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Honnan tudnék különféle témákat letölteni a telóhoz? Persze minél olcsóbb megoldás érdekel... :lol:

hétf. júl. 04, 2005 19:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Következő