|
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok
Szerző |
Üzenet |
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
thiby írta: Ill. meglévő voda előfizetéses ember által vásárolt új előfizu esetén is vizsgálódnak?
Szia!
Bizony ám, hogy vizsgálódnak, csak közüzemi számlát nem kérnek, ha meglévő mellé kötsz, egyébként meg kérdéskitöltögetés, meg hitelbírálat van mindig.
Csumi:Attka
|
hétf. júl. 11, 2005 8:25 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Tegnap (nem 48, hanem kb 60 óra elteltével) sikerült migrálni vitamaxról bónuszra.
Nem tudja vki, ha a csoportba szeretném betenni a barátokat, akkor ők is átesnek hitelképesség-vizsgálaton? Ill. meglévő voda előfizetéses ember által vásárolt új előfizu esetén is vizsgálódnak?
|
hétf. júl. 11, 2005 8:19 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Zsombe írta: Megyo írta: Van még olyan közülünk, akinek nincs Bónusza? Nekem sincs még sajnos .
Nekem sem Én maileztem nekik és azt írták,hogy majd megkeres az ügyfélmegtartó csoport.Remélem,minél hamarabb megteszik,különben pár napon belül kapnak újabb mailt,hogy naaa,haladjunk már
Egyszer telefonon már majdnem összejött,de sajna ott 10 perc után mondták azt,hogy mégse,pedig már épp meggyőztem a csajt,hogy havernak se volt igazolása,mégis kapott jó csomagot
|
vas. júl. 10, 2005 22:35 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Megyo írta: Van még olyan közülünk, akinek nincs Bónusza?
Nekem sincs még sajnos .
|
vas. júl. 10, 2005 21:07 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
szapora írta: Én kifejezett a bónusz csomag megszűnését firtattam.
Én meg arra reagáltam Amúgy a bonusz nem a byop alcsomagja,mivel a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz (ugye nem is lehet őket egymásba átvinni).Az csak egy dolog,hogy egységes a CAS Volume 100 megnevezés,ami egy alapvetően kedvezőbb tarifacsomagot jelent.És attól függően,hogy te melyik konkrét csomagban vagy,ahhoz képest adnak még esetleg belőle kedvezményt.
|
vas. júl. 10, 2005 20:10 |
|
|
savaria
arany tag
|
Szerintem felesleges ilyenen parázni. Hallott már valaki olyanrol hogy megszüntetett a voda valamilyen specko csomagot (nem publikusat) és mindenkit átrakott valamilyen publikus csomagba?
|
vas. júl. 10, 2005 19:49 |
|
|
szapora
arany tag
|
pampika írta: szapora írta: És aki byop-ról váltott bónuszra, azzal mi lesz, ha beszüntetik a bónuszt? Hisz a bónusz csak egy kiegészítő szolgáltatás a byopra! A vodás rendszerben is byop néven fut a díjcsomag, csupán egy megjegyzést tettek mellé, miszerint 28% kedvezmény jár mellé. A számlán CAS Volume 100 szerepel,ha jól tudom (legalább is swyopos számlámon ez van).Ha egyszer eljössz a byopból vmi miatt,akkor oda többet már nem tudsz visszamenni. Ha megszűnik vmelyik kedvezményes csomi,akkor a voda vagy gáláns és felajánl helyette vmi másikat,de ami valúszínűbb,hogy átraknak vmi publikus csomagba és persze felajánlja,hogy ha nem értesz egyet az egyoldalú szerződésmódosítással,akkor felbonthatod a megfelelő díjért cserében.(ezért necces,ha telcsit is vettél hozzá,mert akkor perkálni kell.Ha sim only,akkor csak aláfirkantod a felmondást és agyő)
Pontosan ílyen megnevezéssel érkezett a byopos számla is! És tudom, hogy ha egyszer felmondod a byop/swyop szerződést, többé nem kötheted újra. Én kifejezett a bónusz csomag megszűnését firtattam.
|
vas. júl. 10, 2005 19:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
szapora írta: És aki byop-ról váltott bónuszra, azzal mi lesz, ha beszüntetik a bónuszt? Hisz a bónusz csak egy kiegészítő szolgáltatás a byopra! A vodás rendszerben is byop néven fut a díjcsomag, csupán egy megjegyzést tettek mellé, miszerint 28% kedvezmény jár mellé.
A számlán CAS Volume 100 szerepel,ha jól tudom (legalább is swyopos számlámon ez van).Ha egyszer eljössz a byopból vmi miatt,akkor oda többet már nem tudsz visszamenni.
Ha megszűnik vmelyik kedvezményes csomi,akkor a voda vagy gáláns és felajánl helyette vmi másikat,de ami valúszínűbb,hogy átraknak vmi publikus csomagba és persze felajánlja,hogy ha nem értesz egyet az egyoldalú szerződésmódosítással,akkor felbonthatod a megfelelő díjért cserében.(ezért necces,ha telcsit is vettél hozzá,mert akkor perkálni kell.Ha sim only,akkor csak aláfirkantod a felmondást és agyő)
|
vas. júl. 10, 2005 19:39 |
|
|
szapora
arany tag
|
Megyo írta: És szerintetek a BYOP nagyobb biztonság? Azt mégiscsak Voda dolgozóknak adták, csak nem csesz ki velük a saját munkaadójuk.
Egyébként akitől a BYOP-ot veszem, ő belső infóból úgy tudja, az év vége fel percdíjat fog rajta csökkenteni a Voda. Csúcsidő csökkentésről nem szólt a fáma, de percdíjcsökkentésről és talán havidíjcsökkentésről igen (a havidíjcsökkentés nem biztos, nem emlékszem pontosan).
És aki byop-ról váltott bónuszra, azzal mi lesz, ha beszüntetik a bónuszt? Hisz a bónusz csak egy kiegészítő szolgáltatás a byopra! A vodás rendszerben is byop néven fut a díjcsomag, csupán egy megjegyzést tettek mellé, miszerint 28% kedvezmény jár mellé.
|
vas. júl. 10, 2005 19:23 |
|
|
cbf
arany tag
|
A számlán azért van 2000 Ft, mert az netto.
Azt tudtam, hogy 2500 ft a lebeszélhetőség, de azért tettem fel ezt a kérdést, mert egyik ismerősömnek Vasutas Szakszervezeti díjcsomagja van, amely teljesen ugyanaz mint a Bonusz. Csak ott számlán úgy van rajta, hogy a 28%-os kedvezmény csak a 2500 Ft feletti beszélgetésekre vonatkozik. 2500 Ft-ig csak a normál percdíjak érvényesek, amely megegyezik a Byop percdíjjaival. Remélem ugyanez nem vonatkozik a Bonuszra és ott már eleve a csökkentett percdíjakkal lehet lebeszélni a 2500 Ft-ot..
Az átirányítást meg azért kérdeztem, hogy mennyi, mert ha Vodán belül ingyenes lenne, akkor két Bonusz kártyával lehetne ügyeskedni és minden Vodás szám ingyen hívható lenne. De ha ugyan annyiba kerül, mint a hívás akkor nincs értelme.
|
vas. júl. 10, 2005 19:17 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Megyo írta: Bocs, igazad van. Viszont akkor a BYOP-nál miért csak 2000 beszélhető le? Mert az tuti, hogy így van. Vodás ismerős mondta...
A byop és a swyop is full lebeszélhető
A percdíjcsökkentés mennyire tuti?És milyen mértékű lesz kb?Vagy ennyire nem belsős?
|
vas. júl. 10, 2005 19:04 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
TheDaemon írta: És 2500 lebeszélhető, nem csak 2000.
Bocs, igazad van. Viszont akkor a BYOP-nál miért csak 2000 beszélhető le? Mert az tuti, hogy így van. Vodás ismerős mondta...
|
vas. júl. 10, 2005 18:58 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Én még annakidején megkérdeztem, ugyanannyi az átirányítás, mintha te hívnál valakit.
És 2500 lebeszélhető, nem csak 2000.
|
vas. júl. 10, 2005 18:55 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
cbf írta: 1. Mennyibe kerülhet a Bonusz tarifacsomagba az átirányítás (hálon kívül,belül)? 2. A 2500 Ft lebeszélhetőség az alappercdíjakon történik vagy a 28%-al csökkentett Bonusz percdíjakon?
1. Erről nem szól a fáma, de valószínű, hogy ugyanannyi, mint más tarifacsomagoknál.
2. A 2500 Ft-ból 2000 Ft beszélhető le, és a kedvezményes 28%-kal csökkentett percdíjjakkal.
|
vas. júl. 10, 2005 18:47 |
|
|
cbf
arany tag
|
Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
Mennyibe kerülhet a Bonusz tarifacsomagba az átirányítás (hálon kívül,belül)?
A 2500 Ft lebeszélhetőség az alappercdíjakon történik vagy a 28%-al csökkentett Bonusz percdíjakon?
Előre is köszönöm a válaszokat.
|
vas. júl. 10, 2005 18:39 |
|
|
Megyo
arany tag
|
És szerintetek a BYOP nagyobb biztonság? Azt mégiscsak Voda dolgozóknak adták, csak nem csesz ki velük a saját munkaadójuk.
Egyébként akitől a BYOP-ot veszem, ő belső infóból úgy tudja, az év vége fel percdíjat fog rajta csökkenteni a Voda. Csúcsidő csökkentésről nem szólt a fáma, de percdíjcsökkentésről és talán havidíjcsökkentésről igen (a havidíjcsökkentés nem biztos, nem emlékszem pontosan).
|
vas. júl. 10, 2005 18:01 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Megyo írta: Visszaolvasva egy kicsit a topicban, menyire biztos ez a Marathon Klubbos dolog? Olvastam, hogy addig garantálják a dolgot, amíg klubtag vagy és amíg fennáll a szerződés a voda és a marathon között. Szerintetek ez nem veszélyes? Mi van, ha az utóbbi eset megtörténik, és megszűnik az együttműködés a klubbal, és visszab*sznak mindenkit egy sz*r csomagba?
Hát ez mindig benne van a pakliban, de a bonuszt sem garantálták semeddig, ott is valaki gondol egyet és V90-ben találjuk magunkat egy pillanat alatt... Ez a hátránya kétség kívül megvan az összer ilyen csomagnak, hogy ha a voda "bal lábbal kel fel" akkor mi nagyon ráb...unk. Dehát ugyen aki nem akarja vállani a kockázatot, az ne írjon alá hűséget.
Guni
|
vas. júl. 10, 2005 17:56 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Visszaolvasva egy kicsit a topicban, menyire biztos ez a Marathon Klubbos dolog? Olvastam, hogy addig garantálják a dolgot, amíg klubtag vagy és amíg fennáll a szerződés a voda és a marathon között. Szerintetek ez nem veszélyes? Mi van, ha az utóbbi eset megtörténik, és megszűnik az együttműködés a klubbal, és visszab*sznak mindenkit egy sz*r csomagba?
|
vas. júl. 10, 2005 17:49 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Tejberizsa írta: Mindezt 12% kevezményért? Felejtsük el! Nem ér annyit az a havi 300Ft különbözet. Csak ha sokat telefonálsz, akkor van értelme.
De ha ő most akar venni egy byop-ot,akkor sokkal jobban megéri ugyanezt megcsinálni és a végén egy swyopot venni,ami ráadásul még átírási díjba se kerül.
Csak arra kell figyleni,hogy amit kiad a maraton klub,az az igazolás 60 napig érvényes
|
vas. júl. 10, 2005 17:00 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
pampika írta: Megyo írta: Még a meglévő byopodat sem tudod átváltani swyopra ezzel a papírral? Nem.De úgy meg tudod tartani a számod,hogy a jelenlegi számod elhordozod.Ott vársz 1 hónapot (aztán válik hordozhatóvá a számod újra) ekkor megkötöd a swyopot egy új számmal,majd a régi számodat visszahordozod a vodához.Ráhordozod a swyopra a régi számod,így azon leszel elérhető ezek után és az újonan kapott számod megszűnik. Kicsit bonyolult,de nem annyira vészes
Mindezt 12% kevezményért? Felejtsük el! Nem ér annyit az a havi 300Ft különbözet. Csak ha sokat telefonálsz, akkor van értelme.
|
vas. júl. 10, 2005 16:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Megyo írta: Még a meglévő byopodat sem tudod átváltani swyopra ezzel a papírral?
Nem.De úgy meg tudod tartani a számod,hogy a jelenlegi számod elhordozod.Ott vársz 1 hónapot (aztán válik hordozhatóvá a számod újra) ekkor megkötöd a swyopot egy új számmal,majd a régi számodat visszahordozod a vodához.Ráhordozod a swyopra a régi számod,így azon leszel elérhető ezek után és az újonan kapott számod megszűnik.
Kicsit bonyolult,de nem annyira vészes
|
vas. júl. 10, 2005 16:19 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Nem, sajnos ha jól tudom, a fel- és letöltés is beleszámít.
Guni
|
vas. júl. 10, 2005 15:45 |
|
|
SmOg
arany tag
|
GPRS wapnal a komplett adatforgalommal számol el, vagy csak a letöltött kb-után? Mert Vitamaxnal 1Mb adatforgalom kerul 375 pénzbe. De ez csak a letöltésre vonatkozik? Azért kérdezem. hogy a 6600-on melyik számlálot nézzem.
Előre is köszi!
|
vas. júl. 10, 2005 15:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Nem, semmit, csak új előfizut tudsz kötni.
Guni
|
vas. júl. 10, 2005 15:05 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Még a meglévő byopodat sem tudod átváltani swyopra ezzel a papírral?
|
vas. júl. 10, 2005 13:15 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Megyo írta: Tejberizsa írta: Inkább névreszóló papírt szerezz a marathon klubbtól (SWYOP) és nem is kell vesződni az átíratással. (Nekem is van, de nem használtam ki. -12% kedvezményért nem ér meg nekem egy új számot.) Megkötöd sim only-ként vagy veszel fel rá egy telót 2 évre (persze csak ha akarsz) Te hogy vetted fel velük a kapcsolatot? Mail-t küldtél? Mit írtál nekik? Ezzel a papírral át lehet-e migráltatni egy meglévő vitamaxot swyopra?
Ok, leírom újra azt amit már elöttem vagy 100-an megtettek : Egyszerűen hívd fel őket (06-1-367-3234) és mond azt, hogy hallottál a tarifacsomagjukról és szeretnél egy ilyet. Elkéri a neved és a címed. Ennyi.
Nekem 3 nap alatt megjött a levél, amivel bemehettem volna a vodához és megköthettem volna a csomit. Aztán mégse, mert nincs migrálás SWYOP-ra! (Persze, ezt amikor megkértem még senki sem tudta, hogy csak új előfizű megkötésével megy a dolog csak.)
Sok sikert!
|
vas. júl. 10, 2005 12:32 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: Inkább névreszóló papírt szerezz a marathon klubbtól (SWYOP) és nem is kell vesződni az átíratással. (Nekem is van, de nem használtam ki. -12% kedvezményért nem ér meg nekem egy új számot.) Megkötöd sim only-ként vagy veszel fel rá egy telót 2 évre (persze csak ha akarsz)
Te hogy vetted fel velük a kapcsolatot? Mail-t küldtél? Mit írtál nekik?
Ezzel a papírral át lehet-e migráltatni egy meglévő vitamaxot swyopra?
|
vas. júl. 10, 2005 12:18 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Megyo írta: Tejberizsa írta: Jaham, azért megmarad mellette a BYOP! Én meg örülök, hogy lesz egy BYOP-om. Egy ismerősöm adja el nekem hétfőn. Csakhát a Bónusz azért sokkal jobb... ))
Inkább névreszóló papírt szerezz a marathon klubbtól (SWYOP) és nem is kell vesződni az átíratással. (Nekem is van, de nem használtam ki. -12% kedvezményért nem ér meg nekem egy új számot.)
Megkötöd sim only-ként vagy veszel fel rá egy telót 2 évre (persze csak ha akarsz)
|
vas. júl. 10, 2005 12:13 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: Jaham, azért megmarad mellette a BYOP!
Én meg örülök, hogy lesz egy BYOP-om. Egy ismerősöm adja el nekem hétfőn. Csakhát a Bónusz azért sokkal jobb... ))
|
vas. júl. 10, 2005 12:04 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Megyo írta: Tejberizsa írta: Mindegy, remélem meglesz. Ha nem, akkor váltok Selectre. Nekem még az sem jó, mert a perc-alapú számlázástól már a kisujjamon is áll a szőr.
Jaham, azért megmarad mellette a BYOP!
|
vas. júl. 10, 2005 11:55 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Megyo írta: Attka írta: Annak megy egyszerűen aki alapból kapott levelet Igen, csakhogy a topicban lévő emberkék többségének nem volt alapból levélkéje, hanem betelefonálás útján kapott. Ennyit a vodáról.
Engem kedden hívtak (2x is), hogy postázzák a levelemet.
Azt mondta a területi képviseleten is az ügyintéző, hogy a héttől küldik ki a leveleket folyamatosan. Jöjjön már meg, mert megyek nyaralni!
|
vas. júl. 10, 2005 11:51 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: Mindegy, remélem meglesz. Ha nem, akkor váltok Selectre.
Nekem még az sem jó, mert a perc-alapú számlázástól már a kisujjamon is áll a szőr.
|
vas. júl. 10, 2005 11:48 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Attka írta: Annak megy egyszerűen aki alapból kapott levelet
Igen, csakhogy a topicban lévő emberkék többségének nem volt alapból levélkéje, hanem betelefonálás útján kapott. Ennyit a vodáról.
|
vas. júl. 10, 2005 11:46 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Mit tegyek hívjam megint (vagy 15.-jére) az üszit? "Kérem tegyenek már egy bejegyzést a nevemhez, mert nem nagyon hiszem, hogy megkapom a levelüket!"
Bonuszt akarok!!! (De nagyon!!!)
Mindegy, remélem meglesz. Ha nem, akkor váltok Selectre.
|
vas. júl. 10, 2005 11:46 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Tejberizsa írta: Francba. Másoknak olyan egyszerűen megy!
Hali!
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, mert Én már lassan egy hete szívok, és a lehetőségnek a megszerzése is legalább 1 hét volt. Annak megy egyszerűen aki alapból kapott levelet
|
vas. júl. 10, 2005 11:42 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: Francba. Másoknak olyan egyszerűen megy!
Na ez bosszant engem is, bár nem irigykedem... Távol álljon tőlem.
|
vas. júl. 10, 2005 11:38 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
guni. írta: Tejberizsa írta: Voltam ma bent a területi képviseletnél és a nevem mellett nem volt semmi, ami a Bonuszra jogosított volna. Pedig az ügyfélmegtartó csoporttól és az ügyfélszolgálattól is felhívtak, hogy elfogadták a Bonusz iránti kérelmemet. Akkor most mi van? Várjam meg a papírt amit igértek? És ezt az ügyintézőnek is mondtad? Rá kell szólni, hogy csörögjön be a központba, vagy hova, és kérdezze meg, mert neked ezt mondták! Guni
Igen az ügyintézőnek mondtam. Egyből ringelte a központot. 10 perc után kijött és mondta, hogy a nevem mellett semmiféle bejegyzés nincs. Faggatott, hogy honnan tudok a dologról. Elmeséltem a sztorimat.
Erre azt mondják, hogy várjam meg a DM levelet és azzal már egyből kiadják az ÚJ előfizúmat.
Mondtam, hogy van egy 70-es előfizúm és, hogy azt nem lehetne-e átrakni Bonuszba? Megint telefon. (5perc) Kijön, mondja, hogy ír egy mailt a központnak és megpróbálja, de csak akkor lesz belőle valami, ha megkaptam a levelet. Amúgy nagyon kedvesek voltak mindvégig velem.
Úgyhogy én így jártam.
Remélem megjön a levél. Amúgy 2x is hívtak már az 1270-ről, hogy postázták a levelet és max. 2 héten belül kézhez kapom. (Hát nagyon remélem)
Francba. Másoknak olyan egyszerűen megy!
|
vas. júl. 10, 2005 11:35 |
|
|
Megyo
arany tag
|
PÜ ment!
|
vas. júl. 10, 2005 11:34 |
|
|
sirchris
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 132 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
vas. júl. 10, 2005 11:19 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Van még olyan közülünk, akinek nincs Bónusza?
|
vas. júl. 10, 2005 11:18 |
|
|
Attka
arany tag
|
cbf írta: TheDaemon írta: Hello mindenkinek! Ha emlékeztek rá, még az elsők között váltottam Bónuszra....
Hali!
Szintén zenész!
|
vas. júl. 10, 2005 11:10 |
|
|
cbf
arany tag
|
TheDaemon írta: Hello mindenkinek! Ha emlékeztek rá, még az elsők között váltottam Bónuszra. Egy dologra szeretném felhívni mindenki figyelmét.
Amikor megkötöttem 4 kártyára a csomagot, bejelölték a kártyákon az ingyen beszélgetés opciót. Azt mondták, hogy nem biztos, hogy menni fog azonnal. Emiatt vártam egy napot, hívtam az ügyintézőt. Mondtam neki, hogy szeretném, ha ellenőrizné az ingyenduma aktiválást. Azt mondta, hogy visszahívnak. Nem hívtak. Rá egy napra újra próbálkoztam. Akkor már működött. Tehát:
A kártyák aktiválásától számítva nekem kb. 2 napot kellett várjak, hogy ingyen tudjak beszélni. Mindenki kérdezze le a központot, mielőtt nekikezd hosszan trécselni.
Én is hasonlóan jártam. Én 5 előfizetést vittem át Pannontól a Vodafonehoz. A zárt felhasználói csoport szolgáltatás mind az öt re bevolt jelőlve, mint kért szolgáltatás az előfizetői szerződésen, de én a biztonság kedvéért felhívtam őket. Kiderült, hogy az őtből csak kettőre aktiválták.
|
vas. júl. 10, 2005 10:59 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Hello mindenkinek! Ha emlékeztek rá, még az elsők között váltottam Bónuszra. Egy dologra szeretném felhívni mindenki figyelmét.
Amikor megkötöttem 4 kártyára a csomagot, bejelölték a kártyákon az ingyen beszélgetés opciót. Azt mondták, hogy nem biztos, hogy menni fog azonnal. Emiatt vártam egy napot, hívtam az ügyintézőt. Mondtam neki, hogy szeretném, ha ellenőrizné az ingyenduma aktiválást. Azt mondta, hogy visszahívnak. Nem hívtak. Rá egy napra újra próbálkoztam. Akkor már működött. Tehát:
A kártyák aktiválásától számítva nekem kb. 2 napot kellett várjak, hogy ingyen tudjak beszélni. Mindenki kérdezze le a központot, mielőtt nekikezd hosszan trécselni.
|
vas. júl. 10, 2005 10:38 |
|
|
motocoder
ezüst tag
|
Attka írta: motocoder írta: Szerintem meg csak akkor ha aláirtad a két évet!
Szia Motocoder! Ugyanígy volt a SWYOP-nál is, tapasztalatból mondom, mert volt SWYOP-om is! Nézz meg egy hivatalos SWYOP percdíjtáblázatot, ott is ugyanígy volt feltüntetve, és ugyanúgy érvényes volt SIM ONLY-nál is a kedvezmény. Bonusznál is így van, mert külön rákérdeztem a biztonság kedvéért. Csumi:Attka
Igazad van most hívtam az ügyfélszolgálatot.
Ők is ezt mondták.
|
vas. júl. 10, 2005 9:14 |
|
|
Attka
arany tag
|
motocoder írta: Szerintem meg csak akkor ha aláirtad a két évet!
Szia Motocoder!
Ugyanígy volt a SWYOP-nál is, tapasztalatból mondom, mert volt SWYOP-om is! Nézz meg egy hivatalos SWYOP percdíjtáblázatot, ott is ugyanígy volt feltüntetve, és ugyanúgy érvényes volt SIM ONLY-nál is a kedvezmény. Bonusznál is így van, mert külön rákérdeztem a biztonság kedvéért.
|
vas. júl. 10, 2005 7:28 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Tejberizsa írta: Voltam ma bent a területi képviseletnél és a nevem mellett nem volt semmi, ami a Bonuszra jogosított volna. Pedig az ügyfélmegtartó csoporttól és az ügyfélszolgálattól is felhívtak, hogy elfogadták a Bonusz iránti kérelmemet. Akkor most mi van? Várjam meg a papírt amit igértek?
És ezt az ügyintézőnek is mondtad? Rá kell szólni, hogy csörögjön be a központba, vagy hova, és kérdezze meg, mert neked ezt mondták!
Guni
|
vas. júl. 10, 2005 4:35 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Az jó, mert írtam nekik mail-t. Van két vitamaxom, egy pannon praktikumom és egy t-mobile előfizum. Elegem van a prepaidekből mindet át akartam váltani előfizura. 3 hete fogant meg bennem a gondolat, úgyhogy elkezdtem körbenézelődni.
Két lehetőség van:
Vagy honorálja nekem a Voda a kártyánként havonta 3000 Ft költést + GPRSWAP + néha internet. Küldök MMS-t, mms galériázom is. És még viszek is át két számot.
Vagy a t-mobile aranykártyám mellé teszem a 3 prepaidet és lesz belőlük társkártya. Ott is van Csoport plusz kedvezmény, ami nagyon jó.
Több t-mobile-os ismerősöm van, úgyhogy gondoltam vagy szert teszek olcsó voda előfizukra, vagy viszek mindent a t-mobilhoz.
Az üfsz-on keményen 2x is elhajtottak, úgyhogy gondoltam a levéllel még próbálkozom, aztán ha nem válaszolnak: viszonallásra Voda!
Szerettem a Vodát, de tovább már nem éri meg, csak byoppal swyoppal vagy bónusszal.
Egyébként kérdeznék valamit: miért írja oda a Voda mindenhova (sajtónyilatkozatok, ÁSZF), hogy "publikus csomagok"? Így már lassan a mezei ember is, aki mondjuk felíratkozott a Voda hírlevelére, megkérdezheti, hogy ha ezek publikus tarifacsomagok, akkor ugyan mondják már meg, mik a nem publikus tarifacsomagok? Nem? Annyit nyomják a "publikus csomagok" kifejezést, hogy már lassan mindenkit a nem publikus csomagok érdekelnek.
|
vas. júl. 10, 2005 0:34 |
|
|
motocoder
ezüst tag
|
Megyo írta: Az ügyfélmegtartó csoport csak hétközben dolgozik?
Tudtommal hétvégén is!
|
szomb. júl. 09, 2005 23:14 |
|
|
motocoder
ezüst tag
|
Attka írta: thiby írta: Megnéztem a bescannelt díjszabást és rámjött a para.. Én nem írtam alá két évet, hűség nélkül vettem csak bónusz sim-et. Ettől függetlenül a "speciális kedvezmény" oszlopban szereplő díjak érvényesek rám is, nem? A voda üfsz-nek is ezeket a díjakat soroltam fel a mailben, amire jött az engedélyezés. Szerintetek? Szia! Ne izgulj, akkor is érvényesek a jobb percdíjak. Én megkérdeztem kötésnél, mert nem volt egyértelmű Lassan elmehetnék ÜGYFSZ-nak annyitr tudok már erről a sza**ól Csumi:Attka
Szerintem meg csak akkor ha aláirtad a két évet!
|
szomb. júl. 09, 2005 23:11 |
|
|
Attka
arany tag
|
OFF
Sziasztok!
Mai napi felállás szerint:
4 előfizu egy új ügyfélszámon, egy előfizu a régiek közül még külön ügyfélszámon, mindezt kb 36 óra elteltével Alakúl, csak kicsit nagyon lassan.
|
szomb. júl. 09, 2005 18:47 |
|
|