Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 17:58

Hozzászólás a témához  [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Következő
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokia, Nokia...

Példátlan iramban fejlesztenek (v5.50 az új soft, changelogot l. lejjebb) és ebben SINCS nagy S betű...

Changes/improvements made from MCU SW v 5.40 to v 5.50:
- When pairing 6230 with HP IPAQ 2210 the phone resets after entering
pass code
- Reset when saving an authority certificate while WIM memory is full
- 6230 not reachable in T-Mobile network
- SEND DTMF (normal) failed. Phone writes “Sending” instead of not
showing any notification, in seq 1.3.5.49
- Repeating SMS text characters with “0” improved
- Timed profile was deactivated when charging 6230

Ismétlés gyanánt az 5.40-re végzett frissítések, csak hogy lássuk, összességében miről kell nekünk magyaroknak lemondani a pongyola Nokia programozók miatt :(

Changes/improvements made from MCU SW v 5.35 to v 5.40:
- EDGE:
- When switching off the phone during EDGE transfer, a detach request
is sent to the network
- XHTLM:
- Alignment improvement in Hebrew xHTML pages. Texts containing
mixture of Latin and Hebrew characters as well as tables with Hebrew
characters are presented correctly. On xHTML pages it is possible to
focus on Hebrew links.
- When listening to the Music Player using HDS-3 or HS-3 headsets, remote
button can be used to stop the music
- The radio is muted until the call is ended when using voice dialling in
conjunction with car kit Carkit-126
- Improvement when adjusting the volume while playing certain types of
video
- Improvement when streaming from emblaze server
- Timing improvement in Java MIDP 2.0 downloading
- Operator name list updated:

New names
“ANT” (362/951)
“UMNIAH” (416/03)
“NAWRAS” (422/03)
“SKT” (450/05)
“SUNDAY” (454/19)
“PCS” (704/01) GSM1900
“OLA” (732/111) GSM1900

Name changed
“MOVISTAR” “movistar” (214/02)
“MOVISTAR” “movistar” (214/07)
“EUROTEL-SK” “T-Mobile SK” (231/02)
“N NetCom GSM” “N Netcom” (242/02)
“RLE” “EE elisa” (248/02)
“RUS Di-ex” “Di-ex” (250/14)
“Bee Line” “Beeline” (250/99)
“UA ASTELIT” “UA life:)” (255/06)
“L-VOX.mobile” “L VOX.LU” (270/99)
“FL GSM” “SwisscomFL” (295/01)
“PK WARID” “WaridTel” (410/07)
“3-DUALBAND” “3(2G)” (454/04)
“TMTOUCH” “MY CELCOM 3G” (502/13)
“3 AUS” “3TELSTRA” (505/06)
“AMN” “ALG Mobilis” (603/01)
“DZA-WTA” “DZA NEDJMA” (603/03)

kedd aug. 23, 2005 19:25
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Megyo írta:
Bevittem a telót a Voda márkába a Westendben. A szervizes rávágta, hogy cseréljük ki akkor a kártyát egy újra. Kicseréltük, de ugyanaz volt a szitu azzal a különbséggel, hogy mikor megérkezett az oplogo, és el akarta menteni, nem azt írta ki, hogy " Oplogo felülírva", hanem azt hogy: " Mentés sikertelen". Nem írta fölül...

Felmentem a Nokia márkába, ott azt mondták, hogy frissíthetnénk szoftvert (mivel nem gyári garis a telefonom, 6750 Ft!!!), de mivel más kártyával ment (kolléga vodás kártyája, saját pannonos kártyája) az oplogo állítás, nem a telefonnal van a bibi, hanem a szolgáltató kártyája a bűnös.

Visszamentem a voda márkába, ahol egy technikai munkatárssal folytatott hosszas beszélgetés után azt mondta a szervizes: sorry, nem tudjuk mi lehet a gond, nem tudjuk megcsinálni.

Dobom ki az egészet a francba....
6750 Ft???
Meg is érdemled, ha nem tudod, hogy hol lehet ugyanezt a töredékéért megcsináltatni... :))

Dobod a francba?
Meg is értem. Egy 6230-as telefonnak az egyetlen erénye a csicsázható oplogó lenne.
Ha az nem megy rajta (bevallottan a szolgáltató SIM-kártya beállításának hibájából), akkor a kukába vele! Szerintem is!

Arról van szó, hogy a Voda SIM-kártyája más szerkezetet használ, nem csak egy statikus szolgáltatókijelzéssel működik. Ha külföldön vagy, akkor is kijelzi a Vodafone-t (második sorba), ha nem is Vodafone nevű hálón vagy, de tudd, hogy Vodafone a kártyád benne. Emiatt van, hogy sok készüléken kétszer van egymás alatt a Vodafone és a Vodafone HU felirat.
Az egyik a kártyát, a másik pedig a szolgáltatót jelenti.

Ezt nem tudja kezelni a Nokia (de más készülék sem igazán, talán a Siemenseket kivéve).

kedd aug. 23, 2005 16:02
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszömöm a segítséget!!!

Ti milyen programot használtok még?

Az Oxygen-t vagy a MobiMB-t részesítitek előnyben?

Kösz:
GeReke

kedd aug. 23, 2005 15:09
arany tag

Hozzászólás 
MobiMB:

http://g401.uw.hu

Gabriel401 oldala, ha jól emlékszem.

kedd aug. 23, 2005 7:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://g401.uw.hu/

Sok sikert! :D

kedd aug. 23, 2005 7:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Honnét tudok MobiMB-t letölteni?

Már elcsesztem az egész estémet és még mindig nem találok, kérem segítsen valaki

Ha valakinek van, akkor elküldhetné ( esetleg crack-el együtt).

Thanks

gereke@freemail.hu

hétf. aug. 22, 2005 21:36
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Elore osszeallitott m3u listat hogy lehet ugy berakni a teloba hogy azt kezelje is ha a zeneket a memkarira teszem?

hétf. aug. 22, 2005 19:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Elore osszeallitott m3u listat hogy lehet ugy berakni a teloba hogy azt kezelje is ha a zeneket a memkarira teszem?

hétf. aug. 22, 2005 19:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
N6230 írta:
nem is értem, hogyan lett írásvédett. :cry:

Gondolom úgy, hogy feleslegesen jelszavas védelmet adtál a kártyának...

hétf. aug. 22, 2005 8:32
ezüst tag

Hozzászólás MMC kártya
Sziasztok!

Tudna vki segíteni? Az MMC kártyámra a gépem folyamatosan azt írja, hogy írásvédett, de nem tudom levenni róla. A telefonban sem láttam erre szolgáló opciót, nem is értem, hogyan lett írásvédett. :cry:

szomb. aug. 20, 2005 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
MobiMB-ben a teljes verzió azt jelenti, hogy mutatja a Gallery-t, a csengőhangokat, és más dolgokat fastruktúra szerűen?

Emellett van egy "Actions" menü, amiben Reset -> Oplogo, Wallpaper, Screensaver, (és még valami)?????

És a Gallery-ben lévő képekre kattintva: be tudja rakni, Oplogonak, Wallpaper-nek, Screensavernek????

Ennyit tud, ugye?

Igen,plusz a képeket lehet még: startup logo,shutdown logo,screen 2 startup logo, screen 2 shutdown logo,menu background - ként alkalmazni.
A hangokat meg shutdown tune,menu background.
Ezen kívül szerkeszteni lehet playlistet,meg le-fel másolgatni a dolgokat. :)

pén. aug. 19, 2005 15:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagyjából igen!
Talán még annyi, hogy lehet alkalmazásokat telepíteni a játékok közé is, illetve a feltelepített alkalmazást vissza is lehet "szipkázni" a telefonról! :D

pén. aug. 19, 2005 14:59
arany tag

Hozzászólás 
MobiMB-ben a teljes verzió azt jelenti, hogy mutatja a Gallery-t, a csengőhangokat, és más dolgokat fastruktúra szerűen?

Emellett van egy "Actions" menü, amiben Reset -> Oplogo, Wallpaper, Screensaver, (és még valami)?????

És a Gallery-ben lévő képekre kattintva: be tudja rakni, Oplogonak, Wallpaper-nek, Screensavernek????

Ennyit tud, ugye?

pén. aug. 19, 2005 14:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
n_geza írta:
oplogós kérdésem lenne nekem is:

egyszer csak nem tudom miért oplogó helyén megjelent egy kis kérdőjel, hiába próbálok transzparens oplogót tölteni rá kiírja, hogy mentés sikertelen. ez mitől lehet? hogy tudnám ezt eltüntetni, mert zavaró?

MobiMB teljes verzió!
Nagyon jó! :D

pén. aug. 19, 2005 13:35
vas-tag

Hozzászólás 
oplogós kérdésem lenne nekem is:

egyszer csak nem tudom miért oplogó helyén megjelent egy kis kérdőjel, hiába próbálok transzparens oplogót tölteni rá kiírja, hogy mentés sikertelen. ez mitől lehet? hogy tudnám ezt eltüntetni, mert zavaró?

pén. aug. 19, 2005 12:35
arany tag

Hozzászólás 
Bevittem a telót a Voda márkába a Westendben. A szervizes rávágta, hogy cseréljük ki akkor a kártyát egy újra. Kicseréltük, de ugyanaz volt a szitu azzal a különbséggel, hogy mikor megérkezett az oplogo, és el akarta menteni, nem azt írta ki, hogy " Oplogo felülírva", hanem azt hogy: " Mentés sikertelen". Nem írta fölül...

Felmentem a Nokia márkába, ott azt mondták, hogy frissíthetnénk szoftvert (mivel nem gyári garis a telefonom, 6750 Ft!!!), de mivel más kártyával ment (kolléga vodás kártyája, saját pannonos kártyája) az oplogo állítás, nem a telefonnal van a bibi, hanem a szolgáltató kártyája a bűnös.

Visszamentem a voda márkába, ahol egy technikai munkatárssal folytatott hosszas beszélgetés után azt mondta a szervizes: sorry, nem tudjuk mi lehet a gond, nem tudjuk megcsinálni.

Dobom ki az egészet a francba....

pén. aug. 19, 2005 10:13
arany tag

Hozzászólás 
Próbáltam a MobiMB-t, de semmi reakció a telefon részéről. Ha beraktam egy pannonos kártyát, akkor azon tudtam ki-be kapcsolgatni MobiMB-vel, visszaraktam a vodás kártyámat, és ugyanúgy semmi reakció.

Ma kipróbáltam egy kollégám vodás kártyájával, azzal tökéletesen megy.

Nem lehet, hogy ez kártyafüggő?

Tegnap este a voda ügyfélszolgálat széttárta a kezét, és azt mondta, vigyem szervizbe.

Ez eszméletlen!

csüt. aug. 18, 2005 8:22
arany tag

Hozzászólás 
MobiMB nem oldaná meg?

szer. aug. 17, 2005 17:14
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nekem is volt ilyen szenvedésem. Ha jól emlékszem, régi kártya vissza, oplogó ki. Új kártya be, oplogó letölt, oplogó be.

Ezt kipróbáltam, de mivel a vitamaxomról áthordoztam a számot, a kártya - mint olyan - megszűnt létezni. Elindul vele a telefon, de ugye se térerő, se szolgáltatói oplogo.

Így aztán szerintem hiába kapcsoltam ki a halott kártyán az oplogo-t, annyit jelentett, mint halottnak a csók.

Teljesen kétségbe vagyok esve........

szer. aug. 17, 2005 16:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem is volt ilyen szenvedésem. Ha jól emlékszem, régi kártya vissza, oplogó ki. Új kártya be, oplogó letölt, oplogó be.

szer. aug. 17, 2005 16:09
arany tag

Hozzászólás 
Újra oplogo téma:

x/t írta:

Ezt csinálom én is, de hiába töltöm le akár a transzparenst, akár mást, hiába mentem el, marad a "vodafone HU" felirat, és a kijelző beállítása menüben az "operátorlogó" le van szürkítve, nem lehet átállítani, "ki" állapotban áll.....

Valakinek valamilyen ötlet?

Megyo

szer. aug. 17, 2005 11:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Csökkent a Nokia 6230 ára, két éves előfizetéssel 32.990 forintba, Vitamax csomagban 59.990 forintba kerül.

nah vegre olcsobb. :)

kedd aug. 09, 2005 0:56
Moderátor

Hozzászólás 
luser2000 írta:
Macika írta:
Úgy látszik, nem akaródzik megérteni, hogy a Connect Me azt csinálja, mint ami a nevében is benne van.
Kedves Macika!
Kedves Moderátor!

Elég egyszerű stílusban fogalmaztál ("ha sz*pni akarok"), nem is értem mi szükség volt rá!? Mindazonáltal ami CineDog válaszában volt (tömörítő), az számomra lényegtelen. Azaz nem volt kérdés. Én ezt írtam meg neki, és ha esetleg én rosszul tudom, hogy a most letölthető Connect Me szintén tartalmaz valamilyen tömörítő algoritmust, akkor "így jártam". Hangsúlyozom: nem érdekel, hogy van vagy nincs benne tömörítés!!!

Engem a csatlakozás érdekel és az említett hibaüzenet. Ezt te elintézted azzal, hogy **** az egész. Nos, az ilyen típusú válaszok azok, ami miatt az emberben némi kétely fogalmazódik meg annak "hitelességével kapcsolatban".

Kérlek, hogy a jövőben az általam megfogalmazott kérdésekre és véleményekre ne reagálj! Kivárom más (talán kevésbé nyers) hozzászólását.

Balázs
Úgy látszik, találó a nickválasztásod. A lényeg - és ennek örülök - hogy az önbizalmad viszont a helyén van.

Mivel jómagam azóta foglalkozom GPR-netezéssel, amióta a Voda lehetővé tette, így gondoltam, adhatok HITELES tanácsot egy olyannak, aki most kezdi a dolgot.

Idézet:
Van egy Connect Me nevű programocsak a Voda honlapján, ez segít konfigurűálni a rendszert és csatlakozik, tömörít/gyorsít is.
Ez butaság, akárki is mondta Neked, nem így van. Semmit nem tömörít, semmit nem gyorsít. Pusztán csak azon amatőrök helyett végzi el a csatlakoztatás procedúráját, akik arra sem képesek maguktól, hogy egy új dial-up kapcsolatnál megadják a telefon előzőleg feltelepített GPRS-modemjét eszköznek, majd a tárcsázandó szám helyére beírják a *99#-et.

Idézet:
...manuálisan az XP-ben létrehozott dial-up kapcsolat ilyen problémát nem jelez, azzal tudom használni, csak abban nincs benne a Connect Me-s "gyorsítás".

Idézet:
Hangsúlyozom: nem érdekel, hogy van vagy nincs benne tömörítés!!!

Oda szoktál figyelni, mit írsz? Előbb azt írod, hogy minden OK megy, csak az sajnos nem tömörít. Utólag meg azt, hogy abszolút nem érdekel, van-e tömörítés.

Hogy is írtad?
Idézet:
Nos, az ilyen típusú válaszok azok, ami miatt az emberben némi kétely fogalmazódik meg annak "hitelességével kapcsolatban".

Hogy miért írtam, amit írtam? (Tudod, az a nyers mondat, ami megsértette az érzékeny lelkedet.)
Azért, mert az a tömörítőprogi, amit már többen is ajánlottunk (ami valóban tömörít és akár tetszik, akár nem, GPRS-nél kizárólag tömörítéssel lehet gyorsítani!), az egyetlen esetben működik hatásosan, HA ÉRTESZ HOZZÁ. Tavaly nyáron próbáltam ki a mostani elődjét, abban még nem volt lehetőség tömörítési szintet választani, csak azt, hogy igen v. nem. A mostaninál már 5 szintet meg lehet adni tömörítési foknak, ám egyvalami közös maradt: továbbra is az egyetlen böngésző az Internet Explorer, amit támogat. Nekem meg az nem kell, sajnos.
További probléma még, hogy a Macara kliens a letöltött anyagot is próbálja tömöríteni, igen gyakran nem veszteségmentesen. Pl. PDF-et lehetetlen letölteni vele, mert nem lesz olvasható, sajna pár kilobájt áldozatul esik a tömörítésnek, anélkül meg valahogy nem lesz olvasható.

Összefoglalva. Jó a Macara kliens, ha valaki KIZÁRÓLAG IE-vel akar és KIZÁRÓLAG böngészni. Ez esetben használható, jelentős adatmennyiség-spórolást lehet realizálni vele. Ha már egy icipicit bonyolultabb feladatra kellene a GPRS Net a Vodától, akkor meghótt a dolog. Olyankor gyakran csak az a megoldás, ha APN-t váltasz, a tömörítetlen APN-re.

hétf. aug. 08, 2005 15:05
arany tag

Hozzászólás 
Fiúk! Értsétek már meg, hogy nem érdekel a tömörítés!!! Kapcsolódni szeretnék! Na! :evil:

hétf. aug. 08, 2005 10:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
...csak abban nincs benne a Connect Me-s "gyorsítás". :roll:

luser2000 írta:
...ami CineDog válaszában volt (tömörítő), az számomra lényegtelen... Hangsúlyozom: nem érdekel, hogy van vagy nincs benne tömörítés!!!

Mivel a gyorsítás (felfelé irányú) tömörítéssel valósul meg, ezért az általad írt dolgok egymásnak némileg ellentmondanak.
Ha nem akadtál volna el a sz... szónál Macika hozzászólásában, esetleg ez is kiderült volna abból amit írt Neked...

hétf. aug. 08, 2005 10:29
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
maverick33 írta:
Sziasztok! Hogy tudom az eredetileg oplogónak készült képet amit a telefonba ment tényleg oplogóként kirakatni vele? Előre is köszi a választ!

Oplogó be.

hétf. aug. 08, 2005 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Úgy látszik, nem akaródzik megérteni, hogy a Connect Me azt csinálja, mint ami a nevében is benne van.

Kedves Macika!
Kedves Moderátor!

Elég egyszerű stílusban fogalmaztál ("ha sz*pni akarok"), nem is értem mi szükség volt rá!? Mindazonáltal ami CineDog válaszában volt (tömörítő), az számomra lényegtelen. Azaz nem volt kérdés. Én ezt írtam meg neki, és ha esetleg én rosszul tudom, hogy a most letölthető Connect Me szintén tartalmaz valamilyen tömörítő algoritmust, akkor "így jártam". Hangsúlyozom: nem érdekel, hogy van vagy nincs benne tömörítés!!!

Engem a csatlakozás érdekel és az említett hibaüzenet. Ezt te elintézted azzal, hogy **** az egész. Nos, az ilyen típusú válaszok azok, ami miatt az emberben némi kétely fogalmazódik meg annak "hitelességével kapcsolatban".

Kérlek, hogy a jövőben az általam megfogalmazott kérdésekre és véleményekre ne reagálj! Kivárom más (talán kevésbé nyers) hozzászólását.

Balázs

hétf. aug. 08, 2005 8:00
Moderátor

Hozzászólás 
maverick33 írta:
Sziasztok! Hogy tudom az eredetileg oplogónak készült képet amit a telefonba ment tényleg oplogóként kirakatni vele? Előre is köszi a választ!
A keresés díjtalan!!!

hétf. aug. 08, 2005 3:36
Moderátor

Hozzászólás 
luser2000 írta:
CineDOG írta:
Valahol ott lesz a voda honlapján a Bite mobile Macara kliens is, az a tömörítő (gyorsító).

Igazából ez nem volt kérdés. Úgy tudom, hogy a Connect Me tartalmaz valami kliens oldali "sűrítő" algoritmust. Az általad javasolt (úgy olvastam itt) a feltöltsét segítette (régebben, már része a Connect Me-nek).

:arrow:
A kérdés továbbra is adott:
MIÉRT KAPOK HIBAÜZENETET,
hogy AT parancsok nem támogatottak (N6230BT modem és notebbok között), ha sima dial-up kapcsolatban megy normálisan. (Lásd alább).

Balázs

Hibaüzenetet meg azért kapsz, mert az egész Connect Me úgy sz*r, ahogy van.
Ha megy sima Win. dialuppal, akkor miért kínlódsz a Connect Me-vel?

Már csak egy lépés kell csak, ha már kérdeztél, akkor hidd is el, amit válaszolunk.

Ha mindenképpen sz*pni akarsz a felfelé tömörítéssel (feléd már amúgy is tömörítve jön az anyag), akkor szedd le az internet klienst (ByteMobile Macara kliens) a Voda honlapjáról. Mert az - ellentétben a Connect Me-vel - valóban tömörít.

hétf. aug. 08, 2005 3:35
vas-tag

Hozzászólás 

vas. aug. 07, 2005 22:26
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Valahol ott lesz a voda honlapján a Bite mobile Macara kliens is, az a tömörítő (gyorsító).

Igazából ez nem volt kérdés. Úgy tudom, hogy a Connect Me tartalmaz valami kliens oldali "sűrítő" algoritmust. Az általad javasolt (úgy olvastam itt) a feltöltsét segítette (régebben, már része a Connect Me-nek).

:arrow:
A kérdés továbbra is adott:
MIÉRT KAPOK HIBAÜZENETET,
hogy AT parancsok nem támogatottak (N6230BT modem és notebbok között), ha sima dial-up kapcsolatban megy normálisan. (Lásd alább).

Balázs

kedd aug. 02, 2005 10:31
a fórum lelke

Hozzászólás 

kedd aug. 02, 2005 10:26
arany tag

Hozzászólás 
:oops: Bevallom, nem tudom "rendesen" használni a fórum kereső funkcióját. Tudom nem illik ilyet csinálni, de (tekintve, hogy erre még sosem fanyalodtam) szeretném ha segítenétek (annak ellenére, hogy valahol már nyilván elhangzott)!

Nem vagyok egy Nokia guru, a telefont csak használom, nem bűvölöm. Pár napja azonban aktiváltattam valami szolgáltatást, melynek segítségével a Vodafone GPRS kapcsolaton keresztül elérem a levelezésemet meg a netet.

Van egy Connect Me nevű programocsak a Voda honlapján, ez segít konfigurűálni a rendszert és csatlakozik, tömörít/gyorsít is.

:!: Nekem ez a szoftver a csatlakotás indításakor azt írja, hogy a telefon nem támogatja az AT parancsokat. :shock:

:idea: Bluetooth-on keresztül próbálom, a Nokia6230 BT modem fel van installálva. manuálisan az XP-ben létrehozott dial-up kapcsolat ilyen problémát nem jelez, azzal tudom használni, csak abban nincs benne a Connect Me-s "gyorsítás". :roll:

:?: A fenti hibaüzenetet mivel tudom orvsolni?

Köszönet,

Balázs

kedd aug. 02, 2005 9:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nincs msn-em, meg a laptopom sem akarom távbizgálni.

vas. júl. 24, 2005 22:29
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A remote desktop for mobilesrõl beszélsz?

aha arról, elvileg megy 6230-on is, de nemtom..nekem nemigazán működik, na és az msn..... kiirja h kapcsolódási hiba

vas. júl. 24, 2005 22:04
platina tag

Hozzászólás 
Akkor nekem is segítsen valaki!
Lécci küldjétek el emailben az 1944 beach sweeper java játék telepítőjét.
Köszike. Sehol nem találom sajnos.

vas. júl. 24, 2005 11:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez nagyon jó!
http://www.getjar.com/products/107/mMail
Megy wapon keresztül az emailek letöltése. pop3/smtp

vas. júl. 24, 2005 11:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
A remote desktop for mobilesről beszélsz?

vas. júl. 24, 2005 10:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem rossz oldal....

vas. júl. 24, 2005 10:51
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Találtam egy oldalt (biztos sokan ismerik, de egy ujszülöttnek...)
Mind1 a lényeg hogy most vettem egy 6230-ast és szeretnék rá itt:
http://www.getjar.com/software/Nokia/6230/Applications

találtam is sokat, de nekem nem akarnak működni. Elvileg majdnem mind kompatibilis, de nekem nem akar működni se az msn, se a remote control.

Légyszi akinek s40-es nokiása van próbálja ki legyenszives!

Előre is kösz, remélem nem keltek közfelháborodást...

köszi!

szomb. júl. 23, 2005 23:38
platina tag

Hozzászólás 
Azt tudtátok hogy az előlapot szét lehet szedni? A keret és a belső rész külön van és minimális ragasztóval van összerakva. Ha ügyes vagy akkor finoman szét lehet pattintani és utána össze is lehet rakni. Ezzel a megoldással még jobban lehet kombinálni az előlapok kinézetét. Csinálta már valaki rajtam kívül is?

szomb. júl. 23, 2005 17:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Joco@@@ írta:
Üdv emberek!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én befaragtam ezzel a telóval 1év és 2hónap után. Nem volt térerőm, bevittem szervizbe a telót mondták hogy majd hívnak telefonon hogy mennyi is lesz a javítás. 1.5hét után kapom a telefont hogy 1töltő ic-t, 1anternát meg mégegy valamilyen ic-t kell benne kicserélni és ez a 3kis szutyok dolog 69000Ft lenne. Mondtam, hogy most ezt a szolgáltatást valahogy nem kérném mert ennyiért már a 6230i-t megkapom!

Valahogy így nallam lebőgött a teló. Hétfőn viszem eladni vagy tudtok valami jobbat?

Toltam egy PÜ-t.

vas. júl. 17, 2005 11:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv emberek!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én befaragtam ezzel a telóval 1év és 2hónap után. Nem volt térerőm, bevittem szervizbe a telót mondták hogy majd hívnak telefonon hogy mennyi is lesz a javítás. 1.5hét után kapom a telefont hogy 1töltő ic-t, 1anternát meg mégegy valamilyen ic-t kell benne kicserélni és ez a 3kis szutyok dolog 69000Ft lenne. Mondtam, hogy most ezt a szolgáltatást valahogy nem kérném mert ennyiért már a 6230i-t megkapom!

Valahogy így nallam lebőgött a teló. Hétfőn viszem eladni vagy tudtok valami jobbat?

vas. júl. 17, 2005 8:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
hanky írta:
mobiMB-vel kell egy blank fájlt feltölteni, aztán szintén mobiMB-vel use as operator logo. minde segitséget megtalálsz gabriel401 web oldalán :wink: 8)

A gabriel401 féle mobiMB tényleg jól működik! :D

csüt. júl. 14, 2005 12:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van egy jó és egy rossz hírem. A jóval kezdem:

Új soft jött ki 6230-ra (v5.40), nem felejtették el a modellt a Nokiánál.

A rossz hír:

Ebben megint nincs nagy S betű. El sem tudom képzelni, mi a francot csinálnak a programozók, hogy ezt megint elrontották :(

Tehát nekünk ez a soft almás. Majd a v5.45 :)

csüt. júl. 14, 2005 10:33
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
x/t írta:

A MobiMB-vel kinlódtam, de nam akart sikerülni! :?
De ez a WAP-cím megoldotta a problémát! :lol:
Ezer köszönet!
:D

csüt. júl. 07, 2005 15:41
platina tag

Hozzászólás 
mobiMB-vel kell egy blank fájlt feltölteni, aztán szintén mobiMB-vel use as operator logo. minde segitséget megtalálsz gabriel401 web oldalán :wink: 8)

csüt. júl. 07, 2005 15:27
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Biztos volt már szó róla, de nem találom... :(
Tehát a kérdés: lehet-e átlátszó oplogót varázsolni a 6230-ra?
Ha MobiMB-vel letörlöm a logót, akkor egy kérdőjel jelenik meg helyette. Létezik egy "átlátszó" file, amit helyette föl kell tölteni?
Ha tényleg van ilyen, akkor honnan tudom letölteni?

Valakinek valami ötlet?

WAP-on http://reallyboom.com/?12

csüt. júl. 07, 2005 14:43
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Biztos volt már szó róla, de nem találom... :(
Tehát a kérdés: lehet-e átlátszó oplogót varázsolni a 6230-ra?
Ha MobiMB-vel letörlöm a logót, akkor egy kérdőjel jelenik meg helyette. Létezik egy "átlátszó" file, amit helyette föl kell tölteni?
Ha tényleg van ilyen, akkor honnan tudom letölteni?

Valakinek valami ötlet?

vodafonetól egy sms áráért le lehet szedni az üres logot

sms szövege: LOGO 999

ide kell küldeni 06-70-70-70-707

csüt. júl. 07, 2005 13:37
platina tag

Hozzászólás 
Erni wap oldalán van pár progi.

csüt. júl. 07, 2005 13:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 98  Következő