|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|
Canon A510 helyett Kodak dx7440,megéri?
Szerző |
Üzenet |
urughai
ezüst tag
Csatlakozott: kedd nov. 09, 2004 20:10 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: A föld alatt,meg néha Középfölde
|
Babajaga írta: "nagyszerű gép, milyen lehet az utódja"
A gépek felének az utódja rosszabb.A két akkus gépek nekem nem imponálnak.Amit teljesítményben négy akku vitt azt elviszi fele akkora teljesítmény?
Ebben igazad van!A kivétel,ami ugye erősíti,az a Canon!
|
pén. júl. 08, 2005 11:23 |
|
|
urughai
ezüst tag
Csatlakozott: kedd nov. 09, 2004 20:10 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: A föld alatt,meg néha Középfölde
|
Repeta írta: A napokban csillagokat fotóztam Canon A75-tel, tehát az őssel. Oda már valóban kicsit kevés volt a 15mp, azaz csak 30-40 csillag látszott a képen, de minden más szempontból (na jó, korlátozott a videó... ) nagyszerű gép, milyen lehet az utódja!
A csillagokat majd 350d-vel(ha egyszer tudok venni...),nem azért kellett a hosszú záridő.A "több expo egy képen" miatt,ugyanis azzal(is) szeretnék kísérletezni,de elég a 15mp,majd gyorsan cselekszem...
Abban tökéletesen igazad van,hogy ritka a piacon ilyen árfekvésben ennyi mindent nyújtó gép!
|
pén. júl. 08, 2005 11:21 |
|
|
urughai
ezüst tag
|
Babajaga írta: "A brutál nagy kijelző szintén a Kodak felé billenti a mérleg nyelvét!"
Azt magyarázd meg hogy minek a nagy kijelző, ha azt nézegetni akarod akkor erőművet kell magaddal vinni. Én csak rápillantok és ha nagyon rossz a felvétel esetleg letörlöm hogy legyen hely de ehhez elég egy 1,5 collos.Én csak érdeklődöm a szempontjaidról.
Azé',me' úgy tudom nincs benne hisztogramm,és egy 1,5"-os nemtomilyen rosszfelbontású kijelzővel csináltam olyan beégett fotókat,hogy csak na(Oly.725)!Abban igazad van,hogy nem a méret a lényeg,de ennek a felbontása is nagyon jó.Tehát:ha nincs hisztogramm,a jó kijelzőn talán meglátom a beégéseket.
Amúgy má' tökmindegy me' megrendeltem a Canon-t,ugyanis megőrülnék,ha 70-100 expó után töltöre kéne vágni a Kodakot.A Canonnal meg állítólag 2300-as akksival 250 képet lehet készíteni(2db),utána a tartalék akksikat előrántom a zsebből és mehet az állatkodás tovább.A biztonság kedvéért 2600-os akksikat rendeltem 4-et.Talán bírni fogja...
|
pén. júl. 08, 2005 11:13 |
|
|
Babajaga
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2005 14:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: Kocsma :)
|
"A brutál nagy kijelző szintén a Kodak felé billenti a mérleg nyelvét!"
Azt magyarázd meg hogy minek a nagy kijelző, ha azt nézegetni akarod akkor erőművet kell magaddal vinni. Én csak rápillantok és ha nagyon rossz a felvétel esetleg letörlöm hogy legyen hely de ehhez elég egy 1,5 collos.Én csak érdeklődöm a szempontjaidról.
|
csüt. júl. 07, 2005 20:39 |
|
|
Babajaga
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. feb. 10, 2005 14:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: Kocsma :)
|
"nagyszerű gép, milyen lehet az utódja"
A gépek felének az utódja rosszabb.A két akkus gépek nekem nem imponálnak.Amit teljesítményben négy akku vitt azt elviszi fele akkora teljesítmény?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babajaga csüt. júl. 07, 2005 21:24-kor.
|
csüt. júl. 07, 2005 18:13 |
|
|
Repeta
platina tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 10:44 Hozzászólások: 585 Tartózkodási hely: Miskolc, a gyönyörű acálváros
|
A napokban csillagokat fotóztam Canon A75-tel, tehát az őssel. Oda már valóban kicsit kevés volt a 15mp, azaz csak 30-40 csillag látszott a képen, de minden más szempontból (na jó, korlátozott a videó... ) nagyszerű gép, milyen lehet az utódja!
|
csüt. júl. 07, 2005 14:35 |
|
|
Luppapa
arany tag
|
Én a Canont venném meg.
Hogy miért? Mert az Canon, a másik pedig Kodak. )
|
kedd júl. 05, 2005 13:30 |
|
|
urughai
ezüst tag
|
Ja a Kodak optikája elvileg jobb,kisseb az aszférikus torzítása...
|
kedd júl. 05, 2005 12:16 |
|
|
urughai
ezüst tag
|
Canon A510 helyett Kodak dx7440,megéri?
Canont akartam venni,de most megjelent ez a tuti kis Kodak.
Fontos volt számomra a hosszú záridő.A Kodakban 64s,viszont nem tudom van-e benne hisztogramm.Félek egy kicsit az aksija teljesítményétől(1050mAh).Elbizonytalanít a Kodak 4mpixele is(ugyanis a Canoné csak 3mpixel).A brutál nagy kijelző szintén a Kodak felé billenti a mérleg nyelvét!A Canonban meg nagyon jó a Digic processzor...Mit adjak fel miért?Véleményeket,tapasztalatokat özönével!
|
kedd júl. 05, 2005 11:57 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|