Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 15:47

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
nincs ingyen a 1751, még neked sem.

kedd júl. 12, 2005 21:47
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerintem a 1751-et ne firtassuk julius vegeig, addigra talan osszehozzak az AMDOCS-ot. Nyilvan ezert is ingyenes. Nekem azt mondja, hogy hany percem van meg, es netto hany Ft az egyenlegem. 6-ai zarasu vagyok, elotte voda 50-em volt.

kedd júl. 12, 2005 21:44
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
cbf írta:
Valaki tudna valami biztosat mondani a fenti kérdésemre?

A leányó elmondja, hogy a lebeszélhető havidíjon felüli nettó összeget hallod. SMS-t nem mondhat be Bónusznál. Az nem opció.

Pedig bemondja. Június 29-én kötöttem, számlazárásom 19-én van. Kezdetektől fogva azt mondja, hogy Sms opcióból igénybevehető sms-ek száma: 14. Gondolom azért, mert tört hónap az első. Elküldtem hármat utána már csak 11-et mondott. Egyébként köszönöm a válaszokat!

kedd júl. 12, 2005 21:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:

A leányó elmondja, hogy a lebeszélhető havidíjon felüli nettó összeget hallod. SMS-t nem mondhat be Bónusznál. Az nem opció.

kedd júl. 12, 2005 21:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Ne hazudj! A Mobilfórumon terjesztetted ezt! Ráaádsul valótlanul! Úgyhogy én vissza is vonnám a Bónuszodat, és átraknálak Pannon 1000-be!

Hülyegyerek! Áruld már el mit tejesztettem, mit hazudok??? Te Isten csapása! Te vagy az új "Baromarcú", aki semmit sem ér tmeg? Be vagy b.szva? Hogy jön össze a Bónusz, meg a Pannon 1000?

S honnan veszed a Mobilfórumon, hogy 1GB net ját hozzá, 3125 Ft-ért? S a percdíjak sem stimmelnek.

kedd júl. 12, 2005 21:17
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Mivel nem régota vagyok Vodafone-os ezért a segítségeteket kérem. Nem tudom értelmezni a számlainformációt. Bemond ugye egy netto összeget és egy sms opcióból hátra levő sms-ek számát. Bonusz tarifacsomagom van tehát 2500 lebeszélhető. Kérdésem lenne az automata által bemondott összeg a 2500 Ft-on felül eső rész vagy azt is tartalmazza. Tehát, ha nekem azt mondja, hogy netto 1600 Ft, akkor a számlám az Br. 4500 Ft vagy pedig csak Br. 2500 Ft?

Előre is köszönöm a válaszokat!

kedd júl. 12, 2005 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Ne hazudj! A Mobilfórumon terjesztetted ezt! Ráaádsul valótlanul! Úgyhogy én vissza is vonnám a Bónuszodat, és átraknálak Pannon 1000-be!

kedd júl. 12, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Most elástad magad!

Ki is ásta el magát, az nem kérdés.
Az adott topicban két HSZ-em található, íme:

Idézet:
...
vizsla1 [ Válasz erre ] 2005-07-03 07:01:01
ebydr: a korabban tortentek alapjan remelem mindegyik SIM-edet (max. 5 kotheto) a visszadobjak 80e ovadekkal.

fakutya [ Válasz erre ] 2005-07-03 10:13:45
A tökömnek se kellene. Majd 3e fix havidíj havonta, akkor is ha csak fél órát beszélek, a wap is xar, s ha telt vesz az ember akkor live menüs.

vizsla1 [ Válasz erre ] 2005-07-03 11:34:25
Tedd hozza, hogy csak szerinted.
...

Magyarázd el, hol van ebben részemről lehurrogva a csomag.

Tudod mit, inkább ne tedd. Úgy sem fogod. Mint ahogy azt sem, mi célod volt azzal, hogy rossz hírnevét keltsd a vodának azzal, hogy hazugságot terjesztettél róla, s közben meg a hír ellenkezőjét használtad ki egy másik topicban.

kedd júl. 12, 2005 21:05
arany tag

Hozzászólás 
Te vizsla! neked hogy-hogy kellett ilyen csomag? Te hurrogtad le az egészet, hogy neked semmi pénzért sem kéne a Mobilfórumon! Most elástad magad! Amúgy nekem 5 ilyenem van, meg 2 RnR Extra

kedd júl. 12, 2005 20:49
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem nagyon kell az ember, mindenkit hálóval fogdosnak, ahogy elolvastam a többieket, lassan már mindenkinek van Bónusza, aki legalábbis egy kicsit küzdött érte. Nyilván az a feladatuk, hogy legyen x új Bónuszos előfizető. Tartani kell a számot.

kedd júl. 12, 2005 20:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
ajani írta:
Nem értem, hogy ha már fizet a voda egy csoportot azért, hogy megtartsák az ügyfeleket, akkor amikor lenne rá lehetőségük nem próbálnak meg mindent... :roll:

De működik ez a csoport, csak Neked kéne beszólni, hogy felmondasz, ha nem adják meg, s nem azzal alkudozni, akinek már előre megmondták, hogy mit ajánlhat Neked, ha Veled beszél. Spec. így lett Nekem is Bónuszom.

kedd júl. 12, 2005 20:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Kérdés: a csajszim 2 évre vett fel egy telót tavaly nyáron. nem tudjátok, hogy ezt át lehet-e váltani Bonuszra úgy hogy a nevem alá veszem a kártyáját? Ja, a kártya a saját neve alatt van.

Onnantól, hogy a nevedre kerül, nem hiszem, hogy gond a Bónuszra váltás, de ahhoz, hogy a nevedre kerüjön, átírási díjat kell fizetni, meg át kell esned egy hitelbírálaton.

kedd júl. 12, 2005 20:36
arany tag

Hozzászólás 
Az én sztorim: Van egy duett kártyám amit csak GPRS internetre használtam kb 1 évvel ezelőttig - az adsl bekötéséig. Onnantól csak a hétvégi ingyendumára. Múlt hónap végén lejárt a hűségem, és ma le akartam mondani. Felhívtam a vodát, hogy hogyan kell ezt csinálni? (azzal a hátsó szándékkal, hogy majd felajánlanak vmi kedvezményes csomagot vagy készüléket) Kb 20 perc :oops: várakozás után kapcsoltak is egy hölgyet, aki affelől érdeklődött, hogy miért akarom lemondani? Gondolom az lett volna a dolga, hogy meggyőzzön a szándékom helytelenségéről. Végül mivel az egyetlen ötlete az volt, hogy adjam át vkinek a kártyát :lol: abban maradtunk, hogy lemondom.
Ekkor jutott eszembe az itt olvasott bónusz csomag, tehát rákérdeztem:
Én: Azt hallottam, hogy van egy nem publikus csomag, amit bónusznak hívnak. Az érdekelne.
Üfszolga: Igen, van, de csak a játékban résztvevőknek.
Én: Több ismerősömnek (itt rátok gondoltam 8) ) is van ilyen aki nem vett részt a játékban.
Üfszolga: Csak a játékban résztvevőknek lehet.
Én: Ha nem hát nem. Ha nem kell a pénzem, akkor nem adom. Viszhall.

Úgyhogy lemondtam a társkártyámat.

Nem értem, hogy ha már fizet a voda egy csoportot azért, hogy megtartsák az ügyfeleket, akkor amikor lenne rá lehetőségük nem próbálnak meg mindent... :roll:

kedd júl. 12, 2005 20:06
arany tag

Hozzászólás 
Kérdés: a csajszim 2 évre vett fel egy telót tavaly nyáron. nem tudjátok, hogy ezt át lehet-e váltani Bonuszra úgy hogy a nevem alá veszem a kártyáját? Ja, a kártya a saját neve alatt van.

kedd júl. 12, 2005 20:02
platina tag

Hozzászólás 
alfika33 írta:
Vagyis akkor megoldható.
Egy próbát megér!!

Köszi az infót.

Többet is, sokszor fuss neki, nem biztos, hogy elsőre menni fog.

kedd júl. 12, 2005 20:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Vagyis akkor megoldható.
Egy próbát megér!!

Köszi az infót.

kedd júl. 12, 2005 19:41
platina tag

Hozzászólás 
alfika33 írta:
Köszi.

De nekem csak egy maratonos előfizum van át lehet menni bónuszra úgy hogy kötök még egyet a meglévő mellé és akkor 2 előfizuval mehet már az ingyen duma?

Olvass vissza! Látni fogod, hogy két meglévő BYOPomat váltottam, és újat is kötöttem mellé.

kedd júl. 12, 2005 19:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi.

De nekem csak egy maratonos előfizum van át lehet menni bónuszra úgy hogy kötök még egyet a meglévő mellé és akkor 2 előfizuval mehet már az ingyen duma?

kedd júl. 12, 2005 19:22
arany tag

Hozzászólás 
[quote="vally"]cbf:

Úgy tudom, hogy ami azon felül van, azt mondja be (addig 0 Ft-ot mond), de biztosat majd a 1270 fog mondani.

Viszont akkor ez nem régóta lehet így, mert az egyik ismerősömnek már régóta swyopja van és neki amig azt mondta az automata, hogy netto 2000 Ft vagy kevesebb a számlája is csak Br. 2500 Ft volt. A netto 2000 Ft feletti összeg pedig már ment automatikusan a havidíjon felül. Ja és eddig ezt az sms opcióból hátralevő sms-ek számát sem mondta.

kedd júl. 12, 2005 19:20
platina tag

Hozzászólás 
cbf:

Úgy tudom, hogy ami azon felül van, azt mondja be (addig 0 Ft-ot mond), de biztosat majd a 1270 fog mondani.

alfika33:

Az egy ügyfélszám alá tartozó Bónuszos előfizuk( max 5) ingyé' beszélnek, a BYOPhoz képest meg mindenből 28% a kedvezmény, igen.

kedd júl. 12, 2005 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Ha átmegyek bónuszra akkor igyenes lesz a két előfizetés közötti hívás+ még a 28% kedvezmény?
LIgyszi válaszoljatok!!!
Nekem is maratonos elővizum van.

Köszike

kedd júl. 12, 2005 19:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Mivel nem régota vagyok Vodafone-os ezért a segítségeteket kérem. Nem tudom értelmezni a számlainformációt. Bemond ugye egy netto összeget és egy sms opcióból hátra levő sms-ek számát. Bonusz tarifacsomagom van tehát 2500 lebeszélhető. Kérdésem lenne az automata által bemondott összeg a 2500 Ft-on felül eső rész vagy azt is tartalmazza. Tehát, ha nekem azt mondja, hogy netto 1600 Ft, akkor a számlám az Br. 4500 Ft vagy pedig csak Br. 2500 Ft?

Előre is köszönöm a válaszokat!

kedd júl. 12, 2005 19:01
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:
Ha lesz időm, lehet, hogy leírom teljesen a sztorit, hogy csináltam.

Oksa! De annyira nem lényeg már, mert felhívtak megint a 1270-ről. Múltkor kérdeztem, hogy a BYOP-t, hogy lehetre Bonuszra váltani és arra válaszolt a kedves hölgyike! :lol:
Teljesen jó! A héten remélem megjön már a papírom! Bebebe! :D

kedd júl. 12, 2005 18:45
platina tag

Hozzászólás 
Ha lesz időm, lehet, hogy leírom teljesen a sztorit, hogy csináltam.

kedd júl. 12, 2005 18:10
platina tag

Hozzászólás 
Vittorio: szerintem is, az ügyfélszolgálaton a basszus hangom, a boltban az öltönyöm és a stílusosm készíthette elő az utat a bónuszhoz :)

(meg hogy egy fiatal hölgy volt az ügyintéző :) )

kedd júl. 12, 2005 17:56
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Sziasztok!
Sokat olvastam ezt a topicot és elszántam magam a tettre. Én is írtam
egy e-mailt a Vodanak, hogy ha biztosítják számomra a csomagot akkor
visszahozom az egyébként eredetileg Vodas számomat amit áthordoztam a
Pannihoz. Ma megkaptam a választ! Engedélyezték! Csak az a helyzet,hogy
éppen egy Panni flottában vagyok és akkor a barinőm és anyum is hálón
kívűlre kerülne. A jelenlegi percdíjaim: 2375Ft havidíj ebből 1875 Ft
lebeszélhető. Hb: Cs./Csk. 26,25/20 Vezetékes: Cs./Csk. 32,50/22,50
Más mobil: Cs./Csk. 36,25/28,75. 40SMS ingyen van.
Szerintetek megéri nekem váltani?? Nagyon gondolkodom rajta....
A bónusznál ha 20db SMS-nél többet küldesz akkor az levonódik a 2500Ft
lebeszélhetőségből v. az csak hang alapú szolgáltatásra használható fel?
Ugye a net előfizu ua. mint a publikusaknál?
Köszi!
Kano

kedd júl. 12, 2005 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
viktorio írta:
Ez már jó! Szerintem nagyon sokan küldtek be ilyet a Hawai nyereményjátéknál. Akinek nagyon kell ez a bónusz díjcsomag, az kérdezze meg a környezetét. Nem vesztesz semmit.
Én is küldtem be (pontosabban dobtam a dobozba a Vodánál) ilyen Hawaiios nyereménylapot, de nem kaptam semmilyen levelet. Én igazából nem is használnám, de bnőm SWYOPját jó lenne átváltani, ha valóban jobban megéri ez.

kedd júl. 12, 2005 14:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma délben hívott a Vodafone:

Érdeklődött, hogy megkaptam-e azt a levelet postán, amelyet a Hawai nyereményjátékon való részvétel miatt küldtek ki.
- Mondtam, hogy igen.
"És hogy tetszik?"
- Mondtam tetszik, nagyon jó. Viszont rendes ember akarok lenni, nekem van egy hasonló előfizetésem már, ezért én valószínű nem élek a lehetőséggel, el szeretném ajándékozni.
Átruházhatom-e ezt a lehetőséget (a bónusz díjcsomagra való előfizetést) egy barátom vagy családtagom részére?
(dadogva) Igen, de csak ha én azt írásban megteszem, vagy bemegyek vele a Vodafone képviseletre.
Ennyi.

Ez már jó! Szerintem nagyon sokan küldtek be ilyet a Hawai nyereményjátéknál. Akinek nagyon kell ez a bónusz díjcsomag, az kérdezze meg a környezetét. Nem vesztesz semmit.

kedd júl. 12, 2005 14:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem a megjelenésre és a határozottságra adnak.

Van egy ismerősöm, családi körökben úgy öltözik és úgy néz ki, mint egy csipasz kölyök, mint anyuka féltett fiacskája.
Egyszerű farmeros ruciban semmire se ment.

Egyszer méregből öltöny+nyakkendő+makkos cipő+bőrtáska+kevés hajlakk+csilivili óra+"okoska vagyok" szemüveg összeállításban ment ügyet intézni: Bank, Gázszámla, autóátírás.
A srác nem több 22-nél, de mindenhol úgy foglalkoztak vele, mint egy igazi úrral. Azóta így jár a városban, még moziba is, melóhelyre is (szerzett laptoppot is, hogy még komolyabbnak tünjön, csak gáz az a táska, amit az albacomp ad).
Mindenhol komolynak veszik, néhány helyen azt gondolják róla, hogy Audival jár (pedig nincs autója).

Javaslom nektek is, hogy rittyentsétek ki magatokat, úgy állítsatok be a Vodafone-hoz. Az áhitott jó csomaghoz megéri. Legalábbis egy próbát megér.

Én hiába vagyok 195 magas, ha nem úgy öltözök ki, engem se tisztelnek úgy, ahogy elvárom (pedig szakadt kék farmerben szeretek lenni).
Szerintem nem igaz, hogy "nem a ruha teszi az embert".
A ruha, a megjelenés nagyon sokat számít!

Persze nem árt minimum 20-nak, vagy inkább 25-nek kinézni, de ezen egy szemüveg (nem nap, sima) sokat segíthet.

Határozottságban pedig arra gondoltam, hogy egyedül menj, komoly legyél és ne próbálj komázni a pult másik oldalán ülőkkel.
Éreztesd velük, hogy ők vannak érted és nem te őértük.
Legyen közben kikapcsolva a telefonod, ne hívjanak a haverjaid.

Hazudni nem javaslok, mert azért ők se hülyék.
És az látszik az ember szeméből. Lebuksz már az első percben. Vagy később.

Szóval szerintem a kulcs: határozottság + megjelenés

kedd júl. 12, 2005 9:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Mit hazudtál nekik? :roll:

A cél szentesíti az eszközt :) Amúgy nem hiszem,h a voda pont vally telszámlájától menne majd csődbe :wink:

kedd júl. 12, 2005 9:37
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:
T610 írta:
vally írta:
Nekem 2 BYOPot váltottak, és kötöttem mellé még egy úl Bónuszt.

És mit mondtál, hogy így tettek? :)

Khm, hazudtam, és megnyerő hangon beszéltem az ügyfélszolgálatosokkal :)

Mit hazudtál nekik? :roll:

kedd júl. 12, 2005 7:49
platina tag

Hozzászólás 
T610 írta:
vally írta:

Khm, hazudtam, és megnyerő hangon beszéltem az ügyfélszolgálatosokkal :)

hétf. júl. 11, 2005 16:51
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy mi van, pofára megy vagy mire de én 1 hete küzdök az asszony BYOP-jával de az istenért se tudom rávenni őket, hogy átváltsák. Pedig már mindent kitaláltunk. Sőt már olyan is van aki a lehetőséget is átadná mert neki van "levele" de nem akar élni az abban szereplő ajánlattal.
Lassan feladom.... belefáradok...

hétf. júl. 11, 2005 16:35
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:

hétf. júl. 11, 2005 16:27
platina tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 11, 2005 16:21
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa: Ha már ők maguktól hívnak fdel hogy küldik, akor már csak nem felejtik el. Egyébként én is a meglévő vodás előfizumat váltottam át bónuszra, mint azt már leírtam.

Lehet csak én vagyok türelmetlen. :cry: A legjobb az lenne nekem is ha a BYOP-met Bonuszra váltanák. :D
Elvileg ne kizárt ha megjön a papír.

hétf. júl. 11, 2005 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Tudom, túl vagyok már 9 bírálaton :) Egyszerűen azt a napot a vodafone-ra kell sajnos áldozni. :roll:

Csumi:Attka

Nem tudom, én még csak kettőt csináltam, de mindig 1-1,5 órán belül megvolt onnantól, hogy beléptem az ajtón, odáig, hogy kártyával a zsebemben kiléptem rajta.

Tejberizsa: Ha már ők maguktól hívnak fdel hogy küldik, akor már csak nem felejtik el. Egyébként én is a meglévő vodás előfizumat váltottam át bónuszra, mint azt már leírtam.

Guni

hétf. júl. 11, 2005 14:00
arany tag

Hozzászólás 
Mázlista Trések, Pannonosok! :evil: Nem vagyok írígy, ááááá...... :lol:

Azért örülök akinek összejött! Remélem én is minél hamarabb megkapom a DM levelet. 8)

hétf. júl. 11, 2005 13:56
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Tejberizsa írta:
szapora írta:
Tejberizsa írta:
Srácok! Szerintetek van esély arra, hogy kapok levelet a vodától? Már 2x csörögtek emiatt, hogy postázták a levelemet.

Attka! Hogy sikerült elérnetek azt, hogy a nevetek mellé tegyenek bejegyzést?

Akinek ment a Bonuszra váltás az vodás volt eddig amúgy? Mert van egy sejtésem, hogy azoknak ment csak egyből akik Pannonosok vagy Trések voltak amúgy.

Vitamaxról, hogy megy a váltás Bonuszra?

Nekem pl vodás előfizetésem volt előtte is, és szerencsére a a régi előfizut módosították!

Wow, és ezt, hogy sikerült elérned? (Ha megtudhatom? :D )

Megyo! Aham, akkor ezért kapják meg ilyen hamar.

Nem tudjátok, hogy mennyi ideig él ez a Bonusz "akció"?

Egy keveset olvass vissza. mindig tájékoztattam a fórumot az aktuális helyzetemről a váltás időszakában.
Szerintem semmi trükköt nem csináltam, egyszerűen szerencsém volt, hogy ilyen könnyen átváltottak. :lol:

Sziasztok!

Én is szinte minden lépést leírtam, úgyhogy ha visszaolvastok mindent megtudtok. Nálam úgynézki már kezd helyreállni a rend, most "csak" a vodamail-emet rontották el az ügyfélszámváltás miatt. :(

hétf. júl. 11, 2005 12:39
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Nem, sajnos ha jól tudom, a fel- és letöltés is beleszámít.

Guni

Eh, ez télleg para igy :?

hétf. júl. 11, 2005 11:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T610 írta:
Hi all!

Swyop-om van jelenleg, visszaolvastam vagy 5 oldalt.

Van most valami tuti megoldás, hogy bonuszra váltsanak?

Ahogy látom elég vegyesek a tapasztalatok :(

Üdv.

Tuti megoldás nincs. Addig hívogatni az üfsz-t, míg meg nem törnek! :wink: (Tényleg az a lényeg, hogy ne add fel!)

hétf. júl. 11, 2005 11:08
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
szapora írta:
Tejberizsa írta:
Srácok! Szerintetek van esély arra, hogy kapok levelet a vodától? Már 2x csörögtek emiatt, hogy postázták a levelemet.

Akinek ment a Bonuszra váltás az vodás volt eddig amúgy? Mert van egy sejtésem, hogy azoknak ment csak egyből akik Pannonosok vagy Trések voltak amúgy.

Nekem pl vodás előfizetésem volt előtte is, és szerencsére a a régi előfizut módosították!

Egy keveset olvass vissza. mindig tájékoztattam a fórumot az aktuális helyzetemről a váltás időszakában.
Szerintem semmi trükköt nem csináltam, egyszerűen szerencsém volt, hogy ilyen könnyen átváltottak. :lol:

hétf. júl. 11, 2005 11:07
arany tag

Hozzászólás 
Hi all!

Swyop-om van jelenleg, visszaolvastam vagy 5 oldalt.

Van most valami tuti megoldás, hogy bonuszra váltsanak?

Ahogy látom elég vegyesek a tapasztalatok :(

Üdv.

hétf. júl. 11, 2005 10:39
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Tejberizsa írta:

hétf. júl. 11, 2005 10:25
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:

hétf. júl. 11, 2005 10:03
arany tag

Hozzászólás 
Ahogy visszaolvasgattam, a többség nem vodás volt, hanem hozta a számát, és emiatt kapott bónuszt. A többiek pedig vitamaxról váltottak/migráltak.

hétf. júl. 11, 2005 9:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 11, 2005 9:52
arany tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Attka írta:
hitelbírálat van mindig. :)

Engem egyébként teljesen kicsinált ez a hitelbiirálat, esküszöm, körülményesebb, mint egy személyi kölcsön igénylés!!

OFF

Szia!

Tudom, túl vagyok már 9 bírálaton :) Egyszerűen azt a napot a vodafone-ra kell sajnos áldozni. :roll:

hétf. júl. 11, 2005 8:48
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
hitelbírálat van mindig. :)

Engem egyébként teljesen kicsinált ez a hitelbiirálat, esküszöm, körülményesebb, mint egy személyi kölcsön igénylés!!

hétf. júl. 11, 2005 8:45
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egyébként ez az egész úgy néz ki, mintha egy egységes kedvezményes előfizut talált volna ki a voda régen aminek a neve CAS Volume 100 és aminek 45/30 és 30/15 a pecdíjai, és ezekből a percdíjakból ad SWYOP-nak 12%-ot, vagy a Bonusznak 28%-ot, de egyébként uagyanaz. Ezt az is igazolja, hogy a számlán mindegyiknek az alappercdíjai a 45/30 és 30/15 és alul külön vonják a kedvezményt.

hétf. júl. 11, 2005 8:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 93  Következő