Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 15:49

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Megyo írta:
Hol a kérdőív?

Ez elméletileg nem járnak mindekinek. Vhol regisztrálhattam, hogy megkerestek, ezért kéretik nem szétharsogni a világnak!
Csak nektek!

http://dm.optimusz.hu/oimg/vodafone/vodafone.html

Rozso,de akit ajánlsz az résztvehet benne!,de aki csak kitölti ezt nem biztos.
Ezért nem biztos hogy jó volt a linket kirakni...
Ketten még jöhetnek tudom öket ajánlani...

kedd júl. 19, 2005 13:39
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Hol a kérdőív?

Ez elméletileg nem járnak mindekinek. Vhol regisztrálhattam, hogy megkerestek, ezért kéretik nem szétharsogni a világnak!
Csak nektek!

http://dm.optimusz.hu/oimg/vodafone/vodafone.html

kedd júl. 19, 2005 13:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A belintkelt feltételekből pár érdekes pont (aminek itt a fórumon ellenkezője is le volt írva):
3.2. Az Akció névre szól, át nem ruházható
3.6. Az akció kizárólag új elõfizetés kötése esetén érvényes

kedd júl. 19, 2005 13:24
arany tag

Hozzászólás 
Hol a kérdőív?

kedd júl. 19, 2005 13:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://dm.optimusz.hu/oimg/vodafone/reszvetel.html

Most kaptam egy mail, hogy töltsem ki a kérdőívet és kaphatok Bónuszt!

kedd júl. 19, 2005 13:20
ezüst tag

Hozzászólás 
"A Vodafone Bonusz; tarifacsomag igénybevehetöségének idötartama az Akció keretein belül : 2005. július 19.- 2005. szeptember 30."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tatu- kedd júl. 19, 2005 14:13-kor.

kedd júl. 19, 2005 12:57
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Kapott már valaki levelet? Mert én még nem nagyon kaptam semmit. :roll:

Mikor kaptad a telefont, hogy kapsz levelet? Lejárt már a 2 hét?

Ezen aggódom én is. Nehogy kicsússzunk a határidőből. Ugye aug.15 a határidő. Utána már levél birtokában sem lehet kötni.

kedd júl. 19, 2005 12:49
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:

Haverom sem kapta még meg pedig pont tegnap járt le a két hét. Rákérdezümk e-mailben.

kedd júl. 19, 2005 12:24
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 

kedd júl. 19, 2005 11:54
arany tag

Hozzászólás 
En hasznaltam/hasznalom ritkan a faxot via Vodamail. Annyi bajom van vele, h a faxkuldes neha kesik, kulfoldre nem kuldheto fax, es a telszam@vodafone.hu-t irja ki kuldokent, ha faxot kuldesz, alternativ nev ehhez nem valaszthato ki. Ja, es ha faxot kuldesz, a cimzettnel 1 teljes lapon csak a Vodafonemail felirat jelenik meg, utana jon a 2. oldaltol a szoveg, tehat kicsit pazarol. Amugy mas bajom nincs vele.

hétf. júl. 18, 2005 7:43
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, de meg is találtam! http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/internet_wap_email/fax_adat.html

Viszont lenne ehhez kapcsolódó kérsésem. Használta már valaki a fax szolgáltatást akár Voda Mail vagy Profi hang- és faxposta segítségével? Vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok?

hétf. júl. 18, 2005 7:33
arany tag

Hozzászólás 
Ez egy nagyon láma kérdés, de azért felteszem! Mire használható a Vodafonenál előfizethető adatcsomag? Talán az internet előfizetést takarja?

hétf. júl. 18, 2005 7:27
arany tag

Hozzászólás 
Ok, vak vagyok, köszi. Most már ilyet is tudok: bocsi az OFF-ért, most már ON. :lol:

vas. júl. 17, 2005 0:27
arany tag

Hozzászólás 
Ennyire kezdő nem lehetsz.

Ott van a "pü" gomb a hozzászólások alján.

Nyomd meg, és okosabb leszel...

szomb. júl. 16, 2005 21:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Bocsi, de mi az a PÜ?
PÜ= Privát üzenet
A hsz (hozzászólás) alatt van pl. (például) pü gomb. Erre kattintva küldhetsz vmelyik fórumtársadnak üzenetet.
Saját üzeneteidet az oldal tetején lévő linken tudod megnézni.

szomb. júl. 16, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Bocsi, de mi az a PÜ?

szomb. júl. 16, 2005 21:13
platina tag

Hozzászólás 
alfika33 írta:
Az ötödik e-mail is sajna elutasító,nem akarnak megtörni.Sohase lesz nekem bónuszos előfizum :cry:

alfika33: PÜ ment.

szomb. júl. 16, 2005 15:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nos, fel merészeltem hívni a 1270-et. :lol:
Azt mondták, hogy mivel az egy előfizetőhöz tartozó Bónuszokhoz megrendelt ingyenduma opcióval az előfizetések zárt felhasználói csoportnak minősülnek, ezért ezen számok hívása Passport hálózatokból nem ingyenes. Valóban a Vodafone honlapján is azt írják, hogy "Amennyiben Wireless Office (WO) vagy Zárt Felhasználói Csoport (CUG) opciók bármelyikével rendelkezel, a Vodafone Passport hívások a tarifacsomagnak megfelelő hálózaton belüli percdíjon számlázódnak."

pén. júl. 15, 2005 14:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Az ötödik e-mail is sajna elutasító,nem akarnak megtörni.Sohase lesz nekem bónuszos előfizum :cry:

pén. júl. 15, 2005 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem! Júmius 27-e óta használom a Bonúsz tarifacsomagot 5 előfizetéssel. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek a 1751-en hallható összeg a zárt felhasználói csoport hívásait hogyan tartalmazza? Normál alapdíjon és a számlázásnál írják jóvá, mint kedvezmény vagy pedig eleve 0 Ft-al és nem adódik hozzá semmi. Ezt azért kérdezem, mert mi mind az őt előfizetésemen szinte csak egymást hívjuk, minimális a külső hívás, de a 1751 jó nagy összegeket mond. Véleményem az, hogy normál Vodafone-os hívásként számolnak és csak később vonják le, mint kedvezmény. Ha valaki tudja pontosan írja már le?

Előre is köszönöm.

pén. júl. 15, 2005 14:02
platina tag

Hozzászólás 
Gyorsabban, és pontosabban tudna válaszolni a 1270...

pén. júl. 15, 2005 11:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Valaki segítsen, akinek már van legalább 2 Bónusza, legyen kedves!
Az egy előfizetőhöz tartozó Bónusz előfizetésekhez megrendelt ingyenbeszélgetés opcióval az előfizetések "Zárt felhasználói csoport"-ot alkotnak? Mert akkor ezek ugyebár nem hívhatók percdíj nélkül külföldről a Vodafone Passporttal.

A Zárt felhasználói csoportra vonatkozó rendelkezések a részvételi feltételekben csak üzleti előfizetőkre vonatkoznak. Most azt kéne tudni, hogy mi a helyzet a magán előfizetzőkkel?

pén. júl. 15, 2005 7:01
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Mert a Bónuszra még csak várok (de érdekelne, ha megveszem, akkor mennyiért tudok majd külföldről hazatelefonálni), és nem akarom kihúzni a gyufát, már naponta hívogatom őket. :) Az automata elkéri a tel.számot, meg az ügyfélbiztonsági jelszót, és látják, hogy nem Bónuszom van, akkor meg minek kiváncsiskodok...

Nekem június 27-óta van bónuszom. Az egy ügyfélszámom belüli ingyenbeszélgetés neve Zárt felhasználói csoport ez van a megkötött szerződésen is.

pén. júl. 15, 2005 6:56
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Az egy előfizetőhöz tartozó Bónusz előfizetésekhez megrendelt ingyenbeszélgetés opcióval az előfizetések "Zárt felhasználói csoport"-ot alkotnak? Mert akkor ezek ugyebár nem hívhatók percdíj nélkül külföldről a Vodafone Passporttal.

Amennyire én tudom, a válasz igen - tehát zár felhasználói csoportról van szó (bár nincs két bónuszom).

pén. júl. 15, 2005 6:43
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Megkötöd a nevedre azt a 3-4 Bónuszt,...
Köszi, vizsla1 :)
Én is erre jutottam a sakkozás eredményeképpen, viszont a kecskés-káposztás mesét úgy értettem, hogy még beleférjünk a számhordozásért járó jóváírásos akció határidejébe, azaz máig (most már tegnap) kellett volna mindezeknek megtörténnie. Tudom, nagyot akar a sz a r k a (kicsillagozta...), de ...
Amiről te beszélsz, az az utólagos ráhordozás (legalábbis ez egyetlen lehetséges megoldás), mivel jelenleg mások nevén vannak azok az ominózus számok, átírva azokat a nevemre várni kell 30 napot (igen, elvileg a P-nál talán csak aug 1-ig, de kérdés, hogy az új ÁSZF erre vonatkozó passzusa csak az aug. 1. azután történő átírásokra vonatkozik-e...), így mindenképpen kicsúszunk (bőven) a határidőből. Hiába jelezném most a Bónusz (Ánusz :)) megkötésekor, hogy majd 1 hónap múlva számhordoznék, szerintem ez a késleltetett hordozás (még akkor is, ha a hordozásnak a részvételi feltételek szerint legkésőbb aug. 31-ig kell megvalósulnia) nem működik. Talán meghosszabbítják ezt az akciót, kiindulva abból, hogy ez már megtörtént ápr. 1 óta min. 1x. Mindegy, még így is megéri.

Ami az átírási ktsg-ket illeti, cáfolnám az eddig elhangzottakat, legalábbis részben.
- Az valóban igaz, hogy a Pannonnál azonos tulajdonos esetén nettó 3000 Ft az átírás 1 cégről a másikra (postpaid; tapasztalat, 4 éve)
- Viszont szintén P: prepaidnél ingyenes: saját cégről írattam a magam nevére, ingyen, pár hónapja
- Ma (tegnap) érdeklődtem a P-nél, hogy akár cég, akár magánszemély nevén van egy prepaid, átírás ingyen van magánsz. nevére.
- Westel: pre szintén ingyen van, de furcsa konstrukció, nem tulajdonosváltás történik (az nem lehetséges), hanem bejegyzik az új felhasználót, aki u.olyan jogokkal rendelkezik, mint az eredeti tulajdonos, akár számhordozhat is. Kell hozzá az eredeti prepaid szerződés, a régi és új tulaj és a papírjaik. Ráadásul, ha jól emlékszem, nem kell megvárni a 30 napot, azonnal indítható a hordozás (lehetséges??)! Ha nincs már meg a szerződés, várnak 30 napot, ha nem jelentkezik valaki, annak elteltével életbe lép az átírás.

pén. júl. 15, 2005 1:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát szerintem pedig itt még senkinek sincs olyan régóta, főleg hogy ugye az átállás miatt nem nagyon jönnek a számlák sem.

Guni

pén. júl. 15, 2005 0:08
arany tag

Hozzászólás 
Mert a Bónuszra még csak várok (de érdekelne, ha megveszem, akkor mennyiért tudok majd külföldről hazatelefonálni), és nem akarom kihúzni a gyufát, már naponta hívogatom őket. :) Az automata elkéri a tel.számot, meg az ügyfélbiztonsági jelszót, és látják, hogy nem Bónuszom van, akkor meg minek kiváncsiskodok...

csüt. júl. 14, 2005 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért nem hívod fel a 1270-et?

Guni

csüt. júl. 14, 2005 23:53
arany tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 14, 2005 22:27
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
cbf írta:
Akkor ezek szerint egy postpaid átirása egy szimpla ismerős nevére 16 + ÁFA. Akkor nagy valószinűséggel jobban jár mindenki ha előbb prepaidre vált majd ingyenesen átíratja, így csak 3600 Ft-ba kerül az ügy. A Vodánál és a T-mobile-nál is hasonló összegbe kerül az átírás?l

Vodafone: pre: 1000, kivéve öröklés/jogutódlás: 0, post: mindig 2500, kivéve nem vodafoneos cégre: 12500, öröklés/jogutódlás, saját cégre, költségviselő változatlansága esetén: 0.
westel: azt hiszem 6250 a post.

Köszönöm!

csüt. júl. 14, 2005 21:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Akkor ezek szerint egy postpaid átirása egy szimpla ismerős nevére 16 + ÁFA. Akkor nagy valószinűséggel jobban jár mindenki ha előbb prepaidre vált majd ingyenesen átíratja, így csak 3600 Ft-ba kerül az ügy. A Vodánál és a T-mobile-nál is hasonló összegbe kerül az átírás?l

Vodafone: pre: 1000, kivéve öröklés/jogutódlás: 0, post: mindig 2500, kivéve nem vodafoneos cégre: 12500, öröklés/jogutódlás, saját cégre, költségviselő változatlansága esetén: 0.
westel: azt hiszem 6250 a post.

csüt. júl. 14, 2005 21:08
arany tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 14, 2005 21:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Kérdésem az lenne az átírással kapcsolatban, hogyha elöször a Pannonos előfizetést átléptetem Praktikum és utána már az átírás ingyenes? Ez megy a t-mobilenál és a vodafone-nál is.

Ingyenes, de a post->pre migráció a PGSM-nél állítólag baromi hosszú idő, ezt azt hiszem Bagyu írta a Pannongyalázóba.

Utánanéztem a postpaid átírásnak, PGSM-nél:

3.000 Ft + áfa:
- magánszemélyről közvetlen hozzátartozóra
- magánszemélyről saját cégre (illetve fordítva)
- két cégnek van közös tulajdonosa
- egyedi elbírálás esetén

16.000 Ft + áfa:
Minden egyéb esetben

Díjmentes:
- cégforma változás (amikor csak a cég társasági formája változik meg, de tulajdonosai ugyanazok maradnak)
- magánszemélyről egyéni vállalkozás nevére (ill. fordítva)
- halálozás esetén

Tarifacsomag-váltás számlás szolgáltatásról kátyás szolgáltatásra
Számlás ügyfeleink részére biztosítjuk a Tarifacsomag-váltás lehetőségét kártyás előfizetésre, hívószámuk megtartásával.

Ezt a típusú váltást személyesen a Pannon GSM bemutatótermeiben tudja intézni az Igénybevételi díjat előre fizető előfizetői csomagokra érvényes Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján.
Az áttéréskor az első feltöltőkártya díja (3600 Ft, vagy az Ön választása szerinti) fizetendő, melynek értéke a helyszínen feltöltendő az egyenlegre.
Az áttérés díjmentes.
Amenniyben aláírt hűségnyilatkozatot és annak lejárta előtt szeretne kártyás tarifacsomagra váltani, akkor szükséges a készülékhátralék megfizetése.
Az áttérésre csak akkor van lehetőség, amennyiben Önnek nincs számlatartozása. Ki kell egyenlítenie az elkészült számláit, valamint a bemutatóteremben a kiszámlázott - már feldolgozott -forgalmáról és a készülékhátralékról készült számlákat. A fel nem dolgozott forgalmakról és díjakról utólag küldünk számlát.

csüt. júl. 14, 2005 20:49
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Hali Mindenkinek!
Én is a levelemet várom a Vodától. De itt valaki azt mondta, hogy
nem is kell a levélke a kötéshez. Én e-mailben kértem és kaptam meg a
bónuszt és már nem tudom, hogy ki de azt írta, hogy neki a kinyomtatott
e-mail is elég volt a kötéshez.
Szerintetek?

Ismerösömnek a hét elején azt válaszolták, hogy mindenképpen meg kell várni a levelet.

csüt. júl. 14, 2005 20:39
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Hali Mindenkinek!
Én is a levelemet várom a Vodától. De itt valaki azt mondta, hogy
nem is kell a levélke a kötéshez. Én e-mailben kértem és kaptam meg a
bónuszt és már nem tudom, hogy ki de azt írta, hogy neki a kinyomtatott
e-mail is elég volt a kötéshez.
Szerintetek?

csüt. júl. 14, 2005 20:38
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
milestone írta:
Ez biztos? Honnan az infó, ha szabad kérdeznem?

Szabad :).
Hozd a számod! július 14-ig érvényes promóció - Részvételi feltételek:

3.5. A részvételi szándékot az Előfizetői Szerződés megkötésekor kell jelezni, már megkötött Előfizetői Szerződés vonatkozásában az akcióban való utólagos részvétel kizárt.

milestone írta:
Hogyan lehetne megoldani, hogy a kecske is, meg a káposzta is?

Megkötöd a nevedre azt a 3-4 Bónuszt, amit szeretnél, s közben átiratod a nevedre azokat a pannonos-westeles előfizetéseket. Pannonnál az átírási díj 25 ezer Ft, westelnél 6250. Elvileg pannonnál a 06.29-ei Közlemény értelmében 08.01-étől az átírás már nem minősül új előfizetői szerződésnek, ez alapján nem kell 30 napot várni, de ha mégis kéne, utólag majd ráhordozod a megkötött 3-4 Bónuszra ezeket a számokat, s a hozzájuk tartozó vodás számok pedig megszűnnek.

Kérdésem az lenne az átírással kapcsolatban, hogyha elöször a Pannonos előfizetést átléptetem Praktikum és utána már az átírás ingyenes? Ez megy a t-mobilenál és a vodafone-nál is.

csüt. júl. 14, 2005 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
milestone írta:
Ez biztos? Honnan az infó, ha szabad kérdeznem?

Szabad :).
Hozd a számod! július 14-ig érvényes promóció - Részvételi feltételek:

3.5. A részvételi szándékot az Előfizetői Szerződés megkötésekor kell jelezni, már megkötött Előfizetői Szerződés vonatkozásában az akcióban való utólagos részvétel kizárt.

milestone írta:
Hogyan lehetne megoldani, hogy a kecske is, meg a káposzta is?

Megkötöd a nevedre azt a 3-4 Bónuszt, amit szeretnél, s közben átiratod a nevedre azokat a pannonos-westeles előfizetéseket. Pannonnál az átírási díj 25 ezer Ft, westelnél 6250. Elvileg pannonnál a 06.29-ei Közlemény értelmében 08.01-étől az átírás már nem minősül új előfizetői szerződésnek, ez alapján nem kell 30 napot várni, de ha mégis kéne, utólag majd ráhordozod a megkötött 3-4 Bónuszra ezeket a számokat, s a hozzájuk tartozó vodás számok pedig megszűnnek.

csüt. júl. 14, 2005 20:25
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Szerintem akik így megkeresték őket azok nem lehetnek többen 50-60 -nál, de lehet, hogy még sokat is mondtam.

Egyetértek....

csüt. júl. 14, 2005 17:18
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Azért nem hiszem, hogy olyan mocskosul sok levelet kellene nekik kiküldeni, hogy nem bírják. Van külön levelezési osztály is, ha jól tudom.

Szerintem akik így megkeresték őket azok nem lehetnek többen 50-60 -nál, de lehet, hogy még sokat is mondtam.

csüt. júl. 14, 2005 17:05
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Küldtem én is párat... Még van az ingyensből... 8)

Guni

Én is gondoltam rá, hogy már ma elkezdem küldeni az üziket, de a játék csak 2005. 07. 15. 00:00-tól indul!-ezért nem tudom, hogy van e értelme már most küldeni!?

csüt. júl. 14, 2005 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Küldtem én is párat... Még van az ingyensből... 8)

Guni

csüt. júl. 14, 2005 16:44
arany tag

Hozzászólás 
Azért nem hiszem, hogy olyan mocskosul sok levelet kellene nekik kiküldeni, hogy nem bírják. Van külön levelezési osztály is, ha jól tudom.

csüt. júl. 14, 2005 16:42
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Nem hiszem, hogy a Passport országban tartózkodva RnR Extrával csak a magyar Vodafone hálózatán tartózkodó Vodafone-os lenne ingyen hívható. Hiszen ez ki lenne kötve a feltételekben szerintem. Úgy gondolom, (az ingyenes időszakban) hogy ilyen esetben csak annyi a különbség, hogy én fizetem a hívásindításért a 199 ft kapcsolási díjat, illetve a másik vodás a hívásfogadásért a szintén 199 ft kapcsolási díjat fizeti.

Ezt azért nem lenne rossz megtudni, hogy a Bónusszal egymás hívása ingyenes-e kintről, de én nem merem megkérdezni a Vodát, mert még a levelet sem kaptam meg, és már így is az agyukra megyek. :D

Egyik ismerősömet is múlt hét hétfőn (júl 04-én) hívták, hogy majd küldik a levelet, de még ő sem kapta meg.

csüt. júl. 14, 2005 16:35
arany tag

Hozzászólás 
Ez klassz, én játszani fogok.
Egy pár sms-t megér.

csüt. júl. 14, 2005 16:29
arany tag

Hozzászólás 
Ismét egy új játék!
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/vodafone_passport_7.html
(bocs, ha már be lett linkelve! :shock: )

csüt. júl. 14, 2005 16:05
arany tag

Hozzászólás 
és a Bónusz 5 kártyája egy néven zárt felhasználói csoportnak minősül?

csüt. júl. 14, 2005 15:38
arany tag

Hozzászólás 
Figyelmetekbe:

" 5. Amennyiben Wireless Office (WO) vagy Zárt Felhasználói Csoport (CUG) opciók bármelyikével rendelkezel, a Vodafone Passport hívások a tarifacsomagnak megfelelő hálózaton belüli percdíjon számlázódnak."

Forrás:
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/roaming/vodafone_passport_4.html

csüt. júl. 14, 2005 15:33
arany tag

Hozzászólás 
Ja, amúgy az igaz, hogy csak azokat lehetett anno ingyen hívni Rockyval, akik a hazai Vodafone hálózatát használták.
Azonban:
- ezzel a Voda célja az volt, hogy az emberek egyre kevesebbet vegyék igénybe hazai roamingra a Pannon hálót (talán nem csak egyszeri díjat fizetett a Voda a Pannonnak a hálójuk használatáért, hanem hívások után is);
- másrészt az nem volt kikötve, hogy külföldön roamingoló Vodafone-os hívása a feltételek szerint nem ingyenes.
Tehát nem hiszem, hogy ez befolyásoló tényező lenne.

csüt. júl. 14, 2005 15:04
arany tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy a Passport országban tartózkodva RnR Extrával csak a magyar Vodafone hálózatán tartózkodó Vodafone-os lenne ingyen hívható. Hiszen ez ki lenne kötve a feltételekben szerintem. Úgy gondolom, (az ingyenes időszakban) hogy ilyen esetben csak annyi a különbség, hogy én fizetem a hívásindításért a 199 ft kapcsolási díjat, illetve a másik vodás a hívásfogadásért a szintén 199 ft kapcsolási díjat fizeti.

Ezt azért nem lenne rossz megtudni, hogy a Bónusszal egymás hívása ingyenes-e kintről, de én nem merem megkérdezni a Vodát, mert még a levelet sem kaptam meg, és már így is az agyukra megyek. :D

csüt. júl. 14, 2005 14:59
platina tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Nem lenne rossz, ha még 23-a előtt megjönne a levél, és megköthetném a Bónuszt, mert 1 kártyát a nyaralás előtt itthon hagynék a családnak, és ingyen lehetne velük dumálni Passporttal (ill 199 ft kapcs. díjért). :D

Erre azért mindenképp rá kell előtte kérdezni, mert nem egyértelmű!

Egyrész a Voda50-800 esti- és hétvégi opciója valóban használható a Passporttal külföldről is.
Másrészt viszont a céges Wireless office csoporton belüli ingyenes hívásai NEM!

csüt. júl. 14, 2005 13:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Következő