Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 16:58

Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Mp3 file-ok egyesítése intelligensen! 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Csontikka írta:
Á, az a gond, hogyszinte lehetetlen lenne megszerezni ezeket a lemezeket, ilyen 96-98-as mix-cd-k, amiket még boltokban se nagyon látni (na nem mintha sűrűn járnék :) ), ezeket netről kukáztam, csak utálom ha egy mixlemez számai mp3-amban vannak trackenként...

Ezzel nem vagy egyedül, én is utálom! De próbáld ki pl az mp3 workshop-ot, de szerintem az is hagy egy kis sercenést!

pén. júl. 15, 2005 13:20
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Á, az a gond, hogyszinte lehetetlen lenne megszerezni ezeket a lemezeket, ilyen 96-98-as mix-cd-k, amiket még boltokban se nagyon látni (na nem mintha sűrűn járnék :) ), ezeket netről kukáztam, csak utálom ha egy mixlemez számai mp3-amban vannak trackenként...

csüt. júl. 14, 2005 19:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Én még nem találtam ilyen progit, ami tényleg nagyon szépen össze illeszti az mp3-akat. Én az EAC-val csinálom, hogy 1 trackbe (gondolom mix cd-ről van szó) leszedem, és CUE-val "darabolom", ez után már csak át kell konvertálnod mp3-ba, mert wav-ot csinál. Ha tudod kérd el megint a cd-t, és használd az EAC-t!

csüt. júl. 14, 2005 7:38
arany tag

Hozzászólás 
hűha, látom nagyon él a topic :)

azóta ? valaki ? ötlet ?

csüt. júl. 14, 2005 1:43
arany tag

Hozzászólás Mp3 file-ok egyesítése intelligensen!
Sziasztok!

Adott egy Mp3 album, ami le lett rippelve egy cd-ről. Minden track külön file-ban, ahogy szokás...

Át szeretném ezt konvertálni Cue+Mp3 formába!

Kismillió ilyen mp3 joiner program van ugye, ami szépen egymás után illesztgeti a file-okat...

Ami viszont sehol sem jön össze, hogy a számváltás zökkenőmentes legyen. Egy kis tikk egy kis brumm egy kis számvége/eleje ismétlődés mindig belesikerül az összeillesztett file-ba.

Nem mondom hogy az összeillesztésben van CSAK hiba, lehet hogy egyes lemezek levételénél sem voltak tökéletesek a beállítások... (így odakerült mondjuk 1 kis szünet a végére/elejére, stb)

Szóval egy olyan program kellene, ami a file egyesítést intelligensen végzi, megvizsgálja a file végét és elejét, az esetleges nem odaillőt kiszedi és úgy illeszti össze a 2 filet... Volt annó ilyen elvű winamp pluginom, ami úgy játszotta a számokat egymás után, hogy megkereste azt a pontot ahol a 2 görbe találkozik, és így ténylegesen tökéletesen volt a folytonosság... Ebből indultam ki, hogy talán erre is van vmi hasonló megoldás!

Szóval van erre valakinek ötlete?

A manuális megoldást én is ismerem (Adobe Audition és társai), de mivel sok zenéről van szó, nem igazán jöhet szóba!

Előre is köszi minden ötletet!

pén. jún. 17, 2005 15:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ]