Szerző |
Üzenet |
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Macika írta: kisember írta: ...Nem erõs szavak ezek egy poén mûsor ellen? Szerintem egy demokráciában tudni kell, hogy meddig lehet elmenni poénkodással. Mindenkinek vannak jogai, nemcsak azoknak, akik poénkodnak. Nem vagyok érintett a kerékpáros témában, de el tudom nagyon is fogadni, hogy ez sokak önérzetét sérti. A műsor talán felháborító, egyesek számára sértő lehetett (nem hallottalm, de a cikk alapján kötsögnek tűnnek), de NEM uszító, ...! A bunkó és a tömeggyilkos között azért van különbség. Macika írta: Emlékszem, amikor elõször volt a Harlem Globetrotters kis hazánkban. Még éppen dúlt a kommunizmus, és hát nem igazán foglalkoztak a harlemiek, hogy "átültessék" a mûsort a más - kimondom, igényesebb - humorral rendelkezõ emberek nyelvére. Az egyik közjáték az volt, hogy egy hölgy nézõtõl elvették a táskáját és nagy nyilvánosság elõtt kipakolták, csak úgy poénból. A speaker minden egyes darabhoz fûzött valami - szerinte - jó poént (általában szex-utalásút). Szeritnem soha nem voltak ilyen kellemetlen helyzetben a fiúk, a nézõtéren a légyzümmögést meg lehetett hallanni, értetlenül fogadta a publikum, hogy ezt most miért kell. A kamera egy darabig a szinkrontolmács és a speaker között váltogatott, majd bevágták a kínjában mosolyogni próbáló hölgyet. Aki elõtt önuralomból le a kalapppal, mert alig láthatóan, csöndben csurgott a könnye.
Ha jól emlékszem meg is lepődött a pasi, amikor a hölgy megszólalt angolul, nem Csisztu Zsuzsa volt véletlenül?
|
csüt. szept. 22, 2005 10:52 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Útlezárás. Roppant jó megoldás még tovább fokozni a dugót a városban. Ettől nem fogják az autókat eldobni az emberek, és fejvesztve rohanni a BKV mérhetetlenül ocsmány járműnek nem nevezhető roncsaihoz.
|
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Odo írta: Ha valaki hallgatta a műsort tudhatja, hogy miről volt szó. Én zöld vagyok, de ez az útlezárás tényleg baromság.
Ma reggel (fél 11 ) sétáltam a munkahelyem felé. Észrevettem, hogy üres az Andrássy út. A belső sávban glosszáltam. Emberek biciklivel, anyuka görkorival tolta a babakocsit, csend volt. Annyira megtetszett, hogy egy kiülős helyen ittam egy kávét és közben élveztem a csendet. 11-kor a Bazilika harangját hallgattam az Andrássy úton.
Tényleg baromság ez az útlezárás. Fel kéne inkább szedni, egy sáv a buszoknak, meg áruszállításra mindkét irányban és kész. Nem kéne lezárással bajlódni soha többet.
|
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
T68m írta: odo:
sztem, nyugodtan lehetne akkor felhívást intézni boros-bocskor kinyírása és a sláger rádió munkatársainak elgázosítása érdekében.
sztem az is jó vicc!
Ilyen formában nem. De talán nem kéne kiragadni dolgokat egy műsorból...
Amúgy nyugodtan jelentsetek fel minden poénos műsort. Jelentsük fel Fábryt, mert egyfolytában szidja akit ér, Gálvölgyit mert, legutóbb pl. azt mondta: 'törjön le a keze, annak aki telerakja a postaládát szórólapokkal' stb.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:50 |
|
|
Odo
Moderátor
|
McLaca írta: Odo írta: Aki ilyenért képes feljelenteni Őket, az elég 'szegény' ember. De semmiképpen nem 'szegényebb' annál, aki a műsort hallgatja... Üdv!
Jó, rohanj jelentgetni! És hallgass Bartókot.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:48 |
|
|
Odo
Moderátor
|
McLaca írta: Boros-Bochkor: ...
Üdv!
Éppen a poénokhoz kell intelligencia. És ez meg is van nekik, a szürke reggeleket mindig feldobják. S évek óta nyomatják, egyáltalán nem laposan. Sőt.
A műsor 10-ig tart, nem értem miért írod, hogy mit zavarja őket. S ez egy téma volt...
Az pedig, hogy győzőhöz hasonlítod kifejezetten szánalmas, már ne haragudj.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Odo írta: Aki ilyenért képes feljelenteni Őket, az elég 'szegény' ember. De semmiképpen nem 'szegényebb' annál, aki a műsort hallgatja...
Üdv!
|
csüt. szept. 22, 2005 10:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
odo:
sztem, nyugodtan lehetne akkor felhívást intézni boros-bocskor kinyírása és a sláger rádió munkatársainak elgázosítása érdekében.
sztem az is jó vicc!
|
csüt. szept. 22, 2005 10:43 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Boros-Bochkor:
Amikor elkezdtek poénkodni, még anno a Danubiuson, akkor kb. 3 hónapig tényleg poénosak is voltak. Csakhogy már sokadik éve ugyanazt csinálják, és ez már kicsit uncsi. Lejárt lemez mindkettő, de sajnos vannak még annyira unintelligens emberek, akiknek ez a poén netovábbja. (Ezt most nem a biciklis beszólásuk miatt írom).
Az útlezáráshoz meg: elképesztő, mennyire el vannak kényelmesedve az autósok, szerintem némelyik már járni sem tud. Ha egy utcával arrébb kell megállnia, mint ahová eredetileg ment, és 1,5 percet kell sétálni, már anyázik mindenkit...
Azt a két majmot meg nem tudom, a stúdióban mit zavarja az útlezárás, de ezzel a produkciójukkal (és a rendkívül gáz csaó Darwinnal) nem lopták jobban magukat a szívembe. Egyszerűen trragédia, hogy ilyen Győzike, meg VV színvonalú két barmot el lehet adni, dehát a butaság mindig is jól fizetett... - mert sajnos van rá buta vevő.
Üdv!
|
csüt. szept. 22, 2005 10:42 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Aki ilyenért képes feljelenteni Őket, az elég 'szegény' ember.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
ez a legnépszerűbb rádió, ugye Odo?
nem tudom, mit szólnának, ha most viccből érkezne néhány ezer feljelentés, nem, nem az ortt-hez, hanem az illetékes rendőrkapítánysághoz.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:39 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Macika írta: Azt tudod, hogy enyhítõ körülmény, hogy nem volt jogsija? Egy csomó dolog nem kérhetõ számon rajta, nem róható fel neki a papír hiánya miatt. Felháborító!!! Imádok olyan országban élni, ahol a BECSÜLETES ember az érték. Igen! Errõl az jutott az eszembe, hogy engedély nélkül tartott fegyverrel nem kapok annyit, ha kitárazok a jogalkotóba...
gyerekek, alkalmazkodni kell!
Mondjak szolicímeket?
|
csüt. szept. 22, 2005 10:33 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Aki ismeri a műsort, az ilyenen nem akad ki. Talán kéne némi humorérzék... Ha valaki hallgatta a műsort tudhatja, hogy miről volt szó. Én zöld vagyok, de ez az útlezárás tényleg baromság.
|
csüt. szept. 22, 2005 10:28 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
kisember írta: ...Nem erős szavak ezek egy poén műsor ellen? Szerintem egy demokráciában tudni kell, hogy meddig lehet elmenni poénkodással. Mindenkinek vannak jogai, nemcsak azoknak, akik poénkodnak.
Nem vagyok érintett a kerékpáros témában, de el tudom nagyon is fogadni, hogy ez sokak önérzetét sérti.
Emlékszem, amikor először volt a Harlem Globetrotters kis hazánkban. Még éppen dúlt a kommunizmus, és hát nem igazán foglalkoztak a harlemiek, hogy "átültessék" a műsort a más - kimondom, igényesebb - humorral rendelkező emberek nyelvére.
Az egyik közjáték az volt, hogy egy hölgy nézőtől elvették a táskáját és nagy nyilvánosság előtt kipakolták, csak úgy poénból. A speaker minden egyes darabhoz fűzött valami - szerinte - jó poént (általában szex-utalásút).
Szeritnem soha nem voltak ilyen kellemetlen helyzetben a fiúk, a nézőtéren a légyzümmögést meg lehetett hallanni, értetlenül fogadta a publikum, hogy ezt most miért kell. A kamera egy darabig a szinkrontolmács és a speaker között váltogatott, majd bevágták a kínjában mosolyogni próbáló hölgyet. Aki előtt önuralomból le a kalapppal, mert alig láthatóan, csöndben csurgott a könnye.
Ma már sajnos van annyira lecsúszva az emberek gondolkodásmódja, hogy tuti röhögnének ezen a dolgon.
Akkoriban még inkább gondolkoztak az emberek, nem rendeltek mindent alá a 'tessék engem szórakoztatni, hisz kifizettem a jegy árát' viselkedésnek.
|
csüt. szept. 22, 2005 9:55 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Tényleg ott tartanánk, hogy ezt felbujtásnak lehet minősíteni?! Az idézett cikk és a rádióműsor küzül legalább az egyik vicc. Idézet: biciklisek elleni támadásokra szólított fel agresszióra felszólító műsor közösség elleni izgatás ... buzdító felbujtás gyűlöletre uszítottak
Nem erős szavak ezek egy poén műsor ellen?
|
csüt. szept. 22, 2005 9:14 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
BrOnZ írta: Több mint 18000(!!!) hozzászólás! @ Sy! erre varrjál gombot!
Jó sok, de hát ez az egyik legnépszerűbb topik Ennél már csak a topik nézettsége brutálisabb (igaz, abban nem vezet, de azért ott van az első ötben)
|
csüt. szept. 22, 2005 8:06 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Régen bírtam őket, de ma már nem igazán csípem a Boros-Bochkor duót, inkább a Reggeli Tormát a Deejay-n.
|
csüt. szept. 22, 2005 7:38 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
BrOnZ írta: Erről az jutott az eszembe, hogy engedély nélkül tartott fegyverrel nem kapok annyit, ha kitárazok a jogalkotóba...
hmmm, és ha mondjuk a fegyvernek nincs sorozatszáma, meg lopott ("kölcsönkért"), ezen felül az elkövető egy illegális bevándorló, és igazából nem pisztoly volt nála, hanme kalasnyikov, stb stb akkor még ennél kevesebbel is megússza?
ezzel a logikával ha kirobbantom az 3-ik világháborút még meg is dícsérnek érte?
|
csüt. szept. 22, 2005 7:34 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
|
csüt. szept. 22, 2005 6:13 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Macika írta: Azt tudod, hogy enyhítő körülmény, hogy nem volt jogsija? Egy csomó dolog nem kérhető számon rajta, nem róható fel neki a papír hiánya miatt. Felháborító!!! Imádok olyan országban élni, ahol a BECSÜLETES ember az érték. Igen! Erről az jutott az eszembe, hogy engedély nélkül tartott fegyverrel nem kapok annyit, ha kitárazok a jogalkotóba...
|
csüt. szept. 22, 2005 5:34 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Azt tudod, hogy enyhítő körülmény, hogy nem volt jogsija?
Egy csomó dolog nem kérhető számon rajta, nem róható fel neki a papír hiánya miatt.
Felháborító!!!
Imádok olyan országban élni, ahol a BECSÜLETES ember az érték.
|
csüt. szept. 22, 2005 0:09 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Köszönöm!
Te mennyi idő alatt találtad meg a dátumot?
Mármint, hogy mikor lesz.
Bevallom, került kis időbe.
|
csüt. szept. 22, 2005 0:01 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
A nap mondása: "Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!"
|
szer. szept. 21, 2005 22:05 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Megabrutál!!!
|
szer. szept. 21, 2005 19:53 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
BrOnZ írta: Kéééész!!! "...A romániai Galati város kórházában...
Erről egy vicc jut eszembe.
Falun, Jancsi és Juliska beszélget:
- Te, Julis, este gyere ki a szénakazalhoz, de ne vegyél fel bugyit, mert valami nagyon fontosat akarok mondani!
(- ...???)
|
szer. szept. 21, 2005 18:58 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
|
szer. szept. 21, 2005 18:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Macika és a hasonlóan DTP-ben érdekeltek számára egy kis ingyenes konferencia:
http://www.szoftver.hu/event.asp?id=1
|
szer. szept. 21, 2005 15:46 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Idézet: [...] egy 52 éves férfi letört péniszét [...]
Érdekelne, hogyan tud az le törni, amiben sem csont, sem porc nincs...
Maximum szakadni, a hús csak ennyire képes.
Üdv!
|
szer. szept. 21, 2005 15:43 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Vajon mi lett a kiszakadt zsákkal? Mégiscsak jó, ha a reggeli merevedés deréktájon kezdődik...
Kiszakadt a zsák? Akkor ott brutál mag-ömlés volt.
|
szer. szept. 21, 2005 15:36 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Kéééész!!!
"...A romániai Galati város kórházában az elmúlt évek legfurcsább műtétjét hajtották végre: egy 52 éves férfi letört péniszét kellett visszaoperálni. A Corod községből származó férfi elmondta, hogy reggeli erekciója még tartott, amikor búzával teli zsákot próbált rakodni, és az egyik zsák kicsúszott a kezéből. A férfi szörnyű fájdalmakkal ugyan, de saját lábán ment kórházba..."
Törött pénisszel került kórházba
Vajon mi lett a kiszakadt zsákkal? Mégiscsak jó, ha a reggeli merevedés deréktájon kezdődik...
|
szer. szept. 21, 2005 15:31 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
...őrizetbe kellett volna venni az érdi gázolót... Hmmm... Ekkora kupleráj, még a Konti utcában sem volt anno.
|
szer. szept. 21, 2005 14:32 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Sulla írta: Azért ha többet tudsz, akkor akár 360 fokos fordulatot is vehet az életed! Ez így van! Ezért is mondta a hegyesszög a kisfiának, mielőtt elérte a forráspontot: "...Derék szög vagy édes fiam..."
Én kérek elnézést...
|
szer. szept. 21, 2005 13:57 |
|
|
Sulla
platina tag
|
Árpy írta: GazVezir írta: A többi feladat mire jó? Én egy egyenletnek sem látom gyakorlati hasznát , már nem azért. A matekot pedig nem szeretem, sosem volt az erősségem. Matekból ami kell egy átlagos élethez: +,-,x,/, térfogat, felszín számítás.
Azért ha többet tudsz, akkor akár 360 fokos fordulatot is vehet az életed!
|
szer. szept. 21, 2005 13:38 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
GazVezir írta: A többi feladat mire jó? Én egy egyenletnek sem látom gyakorlati hasznát , már nem azért. A matekot pedig nem szeretem, sosem volt az erősségem. Matekból ami kell egy átlagos élethez: +,-,x,/, térfogat, felszín számítás.
|
szer. szept. 21, 2005 12:27 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
BrOnZ írta: Hmmm... Ott a pont! A faktoriális jó "beleérzés" volt. Ha valaki esetleg megindokolná, hogy a diákok szívatásán kívül mire jó ez a feladat, illetve milyen gyakorlati haszna van, azt megköszönném...
A többi feladat mire jó? Én egy egyenletnek sem látom gyakorlati hasznát , már nem azért. A matekot pedig nem szeretem, sosem volt az erősségem.
|
szer. szept. 21, 2005 12:06 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hmmm... Ott a pont! A faktoriális jó "beleérzés" volt. Ha valaki esetleg megindokolná, hogy a diákok szívatásán kívül mire jó ez a feladat, illetve milyen gyakorlati haszna van, azt megköszönném...
|
szer. szept. 21, 2005 12:00 |
|
|
Sulla
platina tag
|
A sorozat:
a(1)=1
a(2)=1
a(n)= ((a(n-1)+a(n-2))*a(n-1))!
azaz a 3. tag= ((1+1)*1)!=2
a negyedik = ((1+2)*2)!=720
az ötödik= ((2+6)*6)!=48!=1,2413915592536072670862289047373e+61
a hatodikat írja fel, aki a példát kitalálta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla szer. szept. 21, 2005 12:00-kor.
|
szer. szept. 21, 2005 11:55 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Ez az adat csak az OFF-TOPICOK GYŰJTEMÉNYÉ-re vonatkozik.
|
szer. szept. 21, 2005 11:43 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
18002 Velem együtt!!
|
szer. szept. 21, 2005 11:40 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Több mint 18000(!!!) hozzászólás! @ Sy! erre varrjál gombot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. szept. 21, 2005 11:40-kor.
|
szer. szept. 21, 2005 11:40 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Beszeld meg a gyakvezerrel, mibol lenne erdemes keszulni. Meg kerd el a masik kurzus orai anyagat. Minden szamtud gyakon adnak feladatsort. Kreditrendszer van, en ilyenkor vettem fel, immaron masodjara. Eloszor nem eroltettem meg magam .
|
szer. szept. 21, 2005 5:42 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: Mintha a saját soraimat olvasnám . S. Gy. érdekes órákat tart (az érdekességet nem a matematika adja ), de nála nem lehet tanulni. Az órái nem jegyzetelhetők, mindenbe belefog, aztán letörli. A vizsgáinál nem kell sokat írni, mindig valami beugratós, és a régebbiekből szedegeti össze. A gyakoknak köze nincs az előadáshoz. Ez B2-nél még jobban fog látszódni. Imád rondán beszélni, a "Na jóóó"-zása felejthetetlen . Nem bicajjal jött? Pedig ma esett. Ilyenkor magával hozza az "öltözőszekrény"-t is . Késik is, és még 10 percig öltözködik. Én a másik fazonnál vagyok, a nagy teremben. Gyakon meg a földszinten. Én is az Ildikóhoz mentem volna, csak ott már sokan voltak, meg nem is ő vizsgáztat. Meg nem is tudom, mennyi tapasztalata van, úgyhogy megyek Cs.-hoz. Ő tudom milyen, nála tavaly végighallgattam az előadást. Jól magyaráz. De vissza is kéri
Nem bicajjal jött, de elmondta pár bicós sztoriját (meg persze hallottuk (nem tőle) az esőkabátos történeteket is). Azt én is látom, hogy így nem fogok semmit megtanulni, csak azt kéne kideríteni, mi is itt az anyag pontosan, és azt milyen könyvből / feladatgyűjteményből lehetne megtanulni, ha már órán nem... Ha végig ilyen lesz, a köv. félévet inkább nem nála hallgatom (bár nem tudom, a többi milyen, de lehet, hogy átmegyek majd angolra (Sz.T.)). Mondjuk lehet, hogy jobb így, lesz pár óra szabadidőm
A számtudos gyakvezér csaj nagyon lelkiismeretes, mindig ír, és nyomtat ki feladatsort, ha valakinek nyűgje van, segít; szvsz ott jó dolgunk lesz... Hogy van neked most számtud? Az nem második féléves a régi képzésben?
|
kedd szept. 20, 2005 22:13 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Raven_ írta: Jaja, matek A1-ból ez az egyik házi. A téma: hát az egy kicsit zavaros még nekem, volt szó mindenről az eddigi 3 előadáson, kezdve a függvényektől, mat. ojjektumok, rendszerezés, (+milyen az időjárás Skócia nyugati partjain, filozofálgatás arról, hogy ennek mennyi köze van a matekhoz, és hasonlók). De ez a feladat nem igazán témába vág, szerintem csak úgy feladta... Eddig még nem sikerült rájönnünk, az oktató (S. Gy.) hova is szeretne kilyukadni az anyaggal kapcsolatban... De érdekes történeteket már hallottunk A baj csak az, nem tudom, hogy lesz így levizsgázás... Egyébként gyakon mi is a halmazokat vettük, de az előadásnak köze nincs hozzá, eddig. A számtud eddig nem túl vészes, leszámlálási feladatok ismerősek középsuliból. Most kezdtük a gráfokat, na itt már gondolom lesz szívás. Melyik gyakvezérre gondolsz? Már nemigazán mehetek át máshová, nekem egy csaj tartja (vmi Ildikó), előadó Katona.
Mintha a saját soraimat olvasnám .
S. Gy. érdekes órákat tart (az érdekességet nem a matematika adja ), de nála nem lehet tanulni. Az órái nem jegyzetelhetők, mindenbe belefog, aztán letörli. A vizsgáinál nem kell sokat írni, mindig valami beugratós, és a régebbiekből szedegeti össze. A gyakoknak köze nincs az előadáshoz. Ez B2-nél még jobban fog látszódni. Imád rondán beszélni, a "Na jóóó"-zása felejthetetlen . Nem bicajjal jött? Pedig ma esett. Ilyenkor magával hozza az "öltözőszekrény"-t is . Késik is, és még 10 percig öltözködik.
Én a másik fazonnál vagyok, a nagy teremben. Gyakon meg a földszinten. Én is az Ildikóhoz mentem volna, csak ott már sokan voltak, meg nem is ő vizsgáztat. Meg nem is tudom, mennyi tapasztalata van, úgyhogy megyek Cs.-hoz. Ő tudom milyen, nála tavaly végighallgattam az előadást. Jól magyaráz. De vissza is kéri
|
kedd szept. 20, 2005 22:05 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: Valami témakör? Bár nem tudom, hogy mit tartalmaz a BSC-ben az A1-es matek. Eddig B1 volt, s ott halmazelmélettel kezdtük. Hogy tetszik a számtud ? Ez eddig másodéves, második féléves tárgy volt. Ti meg megkaptátok egyből . Javaslom a tárgyból a nagyobbik termi gyakot (megismerd hóhérodat ).
Jaja, matek A1-ból ez az egyik házi. A téma: hát az egy kicsit zavaros még nekem, volt szó mindenről az eddigi 3 előadáson, kezdve a függvényektől, mat. ojjektumok, rendszerezés, (+milyen az időjárás Skócia nyugati partjain, filozofálgatás arról, hogy ennek mennyi köze van a matekhoz, és hasonlók). De ez a feladat nem igazán témába vág, szerintem csak úgy feladta... Eddig még nem sikerült rájönnünk, az oktató (S. Gy.) hova is szeretne kilyukadni az anyaggal kapcsolatban... De érdekes történeteket már hallottunk A baj csak az, nem tudom, hogy lesz így levizsgázás...
Egyébként gyakon mi is a halmazokat vettük, de az előadásnak köze nincs hozzá, eddig.
A számtud eddig nem túl vészes, leszámlálási feladatok ismerősek középsuliból. Most kezdtük a gráfokat, na itt már gondolom lesz szívás.
Melyik gyakvezérre gondolsz? Már nemigazán mehetek át máshová, nekem egy csaj tartja (vmi Ildikó), előadó Katona.
|
kedd szept. 20, 2005 21:46 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
720 az valami faktoriálisa...
|
kedd szept. 20, 2005 21:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Raven_ írta: matek házim: Írja fel a sorozat ezután következő néhány elemét: 1, 1, 2, 720 Ötlet?
Valami témakör? Bár nem tudom, hogy mit tartalmaz a BSC-ben az A1-es matek. Eddig B1 volt, s ott halmazelmélettel kezdtük. Hogy tetszik a számtud ? Ez eddig másodéves, második féléves tárgy volt. Ti meg megkaptátok egyből . Javaslom a tárgyból a nagyobbik termi gyakot (megismerd hóhérodat ).
|
kedd szept. 20, 2005 21:35 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Silver: Boldog szülinapot!
Más téma: matek házim: Írja fel a sorozat ezután következő néhány elemét:
1, 1, 2, 720
Ötlet?
|
kedd szept. 20, 2005 21:20 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
skynet írta: GazVezir írta: Én maradok fiatal "gyerekek" helyesen: én maradok fiatal "gyerek"
Gyerek azért már szerintem nem vagyok.
|
kedd szept. 20, 2005 19:43 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Silver írta: Hát, hölgyeim és uraim, másfél órája megszűntem huszonévesnek lenni vagy
Isten éltessen sokáig!
|
kedd szept. 20, 2005 18:37 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Lehet, hogy csak nekem új, de ma találkoztam először ezzel az oldallal:
http://www.gsmdata.hu/
|
kedd szept. 20, 2005 14:06 |
|
|