Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 17:21

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
kisember írta:
Na megint ott tartunk ahol szoktunk: Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter! 8)

itt ilyesmin vitázunk, mikor anyámat meglátogatják a zepteres ügynökök és ha van egy kis szerencsém, akkor le is veszik néhány százezer forintra - a többi bepalizottal együtt!

áááááááááááááááááá

amíg ilyenek vannak, addig a környezetszennyezés csak sokadik kérdés lehet!

csüt. szept. 22, 2005 13:41
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Nyugodj meg, nem lenne sokkal kisebb a légszennyezés.

Megnyugszom, lényegesen kisebb lenne...

skynet írta:
[...]ne legyen hányingerem a bűztől [...]

Én nem tudom, milyen alakok járhatnak a pesti buszokon, de nálunk sem bűz, sem hideg nincs - persze a normálisabb buszokon, de két év múlva már nem lesz más, csak ilyen, a fakaruszok lassan végleg mennek, sőt, a még meglévő régiek (kb. 40%-a a teljes parknak) fele már fél éven belül megy - légkondisok jönnek helyette. Bűz egyetlen járaton van, azon is "cipész"-szag, legalábbis így emlegeti mindenki, persze nem is csoda, lévén, hogy azon elég gyakran előfordulnak (én szerencsére ritkábban).

Üdv!

csüt. szept. 22, 2005 13:39
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
igazad van. elfogult vagyok. ha szerinted a kényelemhez tartozik az, hogy ne legyen hányingerem a bûztõl, miközben beérek a munkahelyemre, meg hogy ne fagyjak/izzadjak szét közben, akkor rendben, én már csak ilyen vagyok. lehet utakat lezárni, majd max másfelé megyek (biciklire nem ülök, annál azért kedvesebb az életem, köszönöm).

több, mint egymillió ember tömegközlekedik naponta Bp-n. Nyilván mindegyik szétfagy és hányik a bűztől mialatt beér a munkahelyére, ezekután nem csoda, hogy aznap már dolgozni sem fog.

Úgy gondolom, ha ennyiren tudnak tömegközlekedni, akkor a maradék párszázezer se halna bele, legfeljebb a fontossági érzetén esne egy kis csorba.

csüt. szept. 22, 2005 13:37
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Na megint ott tartunk ahol szoktunk: Itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter! 8)

csüt. szept. 22, 2005 13:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Odo írta:
Ha mindenki áttérne tömegközlekedésre, gondolod elég lenne ennyi busz? haha...

Néha komolyan megrémülök, hogy ilyen kijelentéseket direkt teszel, vagy egyszerűen nem ebben a világban élsz...
Üdv!

Nyugodj meg, nem lenne sokkal kisebb a légszennyezés.

csüt. szept. 22, 2005 13:22
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

De azt hiszem ezt mégsem kéne a te zsenialitásodnak betudni, egyszerűen tény és kész.

Milyen zsenialitásomnak??? Mintha azt modtam volna, hogy én találtam ki valamilyen energiaforrást. Kész vagy már megint.

csüt. szept. 22, 2005 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

Néha komolyan megrémülök, hogy ilyen kijelentéseket direkt teszel, vagy egyszerűen nem ebben a világban élsz...
Nyilvánvaló, hogy nem ugyanannyi busz lenne, ha mindenki tömegközlekedéssel járna, de egy busz a leírt adatok szerint mindössze 4× jobban terheli a környezetet, mint egy autó.
Az meg ugye nyilvánvaló, hogy egy buszon nem mindössze 4 ember utazik...

Más: a http://www.nol.hu másnak sem működik? Tegnap este óta nem tudom elérni...

Üdv!

csüt. szept. 22, 2005 13:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
A bányászat ingyenes? De jó...

Környezetbarátabb megoldások lennének jármûvek vonatkozásában, ha nem lenne már kõolaj. Ha nem fogtad volna fel a mondat értelmét.

értem én, persze hogy értem, hogy mire gondolsz!

ha nincs olaj, akkor a kocsi elé fogott ló valóban környezettbarátabb, mint ahogy az is volt 100 évvel ezelőtt.

De azt hiszem ezt mégsem kéne a te zsenialitásodnak betudni, egyszerűen tény és kész.

csüt. szept. 22, 2005 13:18
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
A bányászat ingyenes? De jó...

Környezetbarátabb megoldások lennének járművek vonatkozásában, ha nem lenne már kőolaj. Ha nem fogtad volna fel a mondat értelmét.

Nem ismerem az alternatívák előállítási költségeit.

csüt. szept. 22, 2005 13:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:

Nyilván mindjárt Sulla, SPafi, Macika, Bronz, sõt az MTA is megerõsít abban, hogy én tévedek, van energiakicsatolás, de tilos használni... :lol:

Egyéb energiaforrásokról beszéltem. Az oljaban érdekelt országok ezek fejlesztését, elterjedését megakadályozzák. Már rég környezetbarátabb lehetne a közlekedés, ha elfogyott volna a kõolaj.

persze! :D ha elfogyott volna, akkor nincs mit égetni, tehát tényleg környezetbarátabb! Gratulálok Odo, a nyilvánvaló tényt is fel tudod tüntetni saját érdemként!

Azonban most olyanról beszélj légyszíves, ami a jelenlegivel megegyező teljesítményű munkát képes leadni mozgó egységenként (kocsinként) és az előállítási költsége sem magasabb, mint a földből kibányászott olajé. (ami gyakorlatilag ingyenes)

csüt. szept. 22, 2005 13:09
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
Te nem hallottál még az energia-kicsatolásról? Én feliratkoztam egy titkos, földalatti tudós-szervezet hírlevelére, ők értesítettek, hogy ez igenis létezik. A következőket kell csak tenni:
...
Roppant szellemes volt.

csüt. szept. 22, 2005 13:07
Moderátor

Hozzászólás 

csüt. szept. 22, 2005 13:05
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:

1,2: Félreértettél, úgy értettem, hogy téged mikor tiltanak ki a büdös Fordoddal a városból, amit meg nekem kell szagolni.
A buszokat nem szagolod?

Szagolom. 120 utassal egy Csuklós Volvo 40l/100km gázolajjal működik. 120 db autó 960l/100 km benzinnel működik (Minimum.)

Odo! Te egy 4 dekás sz.art ennél meg szívesebben, vagy egy egykilóst?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla csüt. szept. 22, 2005 13:05-kor.

csüt. szept. 22, 2005 13:04
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Nyilván mindjárt Sulla, SPafi, Macika, Bronz, sőt az MTA is megerősít abban, hogy én tévedek, van energiakicsatolás, de tilos használni... :lol:

Te nem hallottál még az energia-kicsatolásról? Én feliratkoztam egy titkos, földalatti tudós-szervezet hírlevelére, ők értesítettek, hogy ez igenis létezik. A következőket kell csak tenni:

Perpetuum mobile-t kell készíteni elhasznált akkufresh felhasználásával. Az egészet rá kell kötni egy laposelemre. (sorosan). Aztán ezt kell a hálózatra kapcsolni, és mit ad Isten, egy teljes tömbház áramellátását biztosítja!

Az autóba szerelhető verzió még jobb. Ott az elektromotorra egygenerátort szerelnek, ammi tölti az akkukat, így csak el kell indítani a lejtőn az autót, és addig megy, míg szét nem esik.

A tudósok most tervezik, hogy ezzel a rengeteg többlet-enrgiával újabb olajkutakat fúrjanak, mert az olajlobbi tartja őket is a markukban.

csüt. szept. 22, 2005 12:58
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:

1,2: Félreértettél, úgy értettem, hogy téged mikor tiltanak ki a büdös Fordoddal a városból, amit meg nekem kell szagolni.
A buszokat nem szagolod?

csüt. szept. 22, 2005 12:57
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

Nyilván mindjárt Sulla, SPafi, Macika, Bronz, sőt az MTA is megerősít abban, hogy én tévedek, van energiakicsatolás, de tilos használni... :lol:

Egyéb energiaforrásokról beszéltem. Az oljaban érdekelt országok ezek fejlesztését, elterjedését megakadályozzák. Már rég környezetbarátabb lehetne a közlekedés, ha elfogyott volna a kőolaj.

csüt. szept. 22, 2005 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
...

akkor lenne igaz az érvelésed, ha

1. nem szennyeznéd a környezetet, amit jelenleg büntetlenül megtehetsz

2. autózásoddal nem növelnéd a forgalmad.

akkor természetesen ízlés szerint választhatsz a közlekedési módok között, eldönheted kit szagolsz, kinek a társaságát és mennyire élvezed.

Azonban míg saját kényelmed érdekében a többi embernek ártasz, addig mondandód elfogult és egyoldalú.

csüt. szept. 22, 2005 12:55
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már bocsi skacok, de tök hüleségen veszekedtek. :lol:
Persze egy egészséges vitatkozás sosem árt a világ nagy dolgain, de akkor is.

Egyébként aki olcsó benzinre vágyik, annak elmondom, hogy valahol az emberi ürülékből állítanak elő benzint. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyivel gyorsabban megy így tönkre a motor, mint amúgy. Ez persze megint laikus szemmel nézve, hiszen nincs autóm és nem is nagyon értek hozzá.

Az utóbbi néhány napban a Don't Kill Kenny is átlépte az 1000-et letöltésben, szóval hip-hip-hurrá!

csüt. szept. 22, 2005 12:53
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
1. milyen alapon? mert nem fizetek a jegyért és büdös vagyok, mint egy trágyadomb?

2. a Fordom nem büdös, tessék beleülni, még sose volt olyan, hogy ki kellett volna hajolnom az ablakon azért, mert nem bírtam a benti szagot. erre lehet mondani, hogy ha nem bírom a szagot a BKV járművein, szálljak le, vagy fogjam be az orrom... de ez megoldás?

3. nézőpont kérdése, ki akadályoz kit :D szerintem egyezzünk meg abban, hogy a többi autó akadályoz engem, és a többi autó akadályozza a buszt is (más kérdés, hogy a két halmaz nem teljesen azonos :D )

4. van fűtés, persze, a fal mellett jön egy kis meleg, de ha már fél méterrel odébb vagyok, széjjel fagyok. légkondival még nem találkoztam eddigi BKV-s pályafutásom során (hallomásból tudom, hogy az új sima 7-esen talán már van, de még nem utaztam vele).

mindezt úgy írom, hogy van róla tapasztalatom, ugyanis tavaly októbertől idén márciusig volt szerencsém a BKV csodálatosan tiszta és gyors járműveivel utazni naponta 2 órát (dupla annyit, mint amennyi ideig az autós közlekedés tart most).

1,2: Félreértettél, úgy értettem, hogy téged mikor tiltanak ki a büdös Fordoddal a városból, amit meg nekem kell szagolni. Nem úgy, hogy te vagy a büdös.

3: igaz, akokr nem téged kéne kitiltani a városból, csak a többi autóst :)

4: Nagyon meleg nem lehet a buzon, mert az emberek a kinti hőmérséklethez öltöznek öt foknál nagyobb hőmérséklet-különbség esetén már fennál az izzadás veszélye...

5: Metrópótlókon volt, a legutóbbi 100 Volvo már légkondival jött. Előbb-utóbb az összesen lesz. (Mégkb. 150-200 év :))

csüt. szept. 22, 2005 12:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:

na, mondom én, hogy energiakicsatolós topic lesz ebbõl! ott is ez az érvelés alfája és omegája, azért nincs még kicsatolás, mert nem engedik az olajtársaságok...

Úgy látszik ez csak Neked nem világos...

csüt. szept. 22, 2005 12:48
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

na, mondom én, hogy energiakicsatolós topic lesz ebből! ott is ez az érvelés alfája és omegája, azért nincs még kicsatolás, mert nem engedik az olajtársaságok...

Úgy látszik ez csak Neked nem világos...

csüt. szept. 22, 2005 12:40
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:

Akkor már csak azt nem értem, hogy miért nevezed baromságnak az útlezárást, ha nincs is autód... Meg nem is Budapesten laksz.

Mert nincs értelme! De ezt már leírtam. Ettől még nem fogják eldodni az autókat, és annyi eredménye lesz, hogy ma teljesen behal a város. Itt már csak pesti mondhat talán véleményt?

csüt. szept. 22, 2005 12:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:
mármint autózásra? Halljuk! ugye nem az elektro energiakicsatolós topicjára gondoltál... :lol:

másrészt az alternativ benzin megszünteti a dugókat is?

Nem a dugók miatt hoztam fel. Köztudott, hogy rengeteg fejlesztés van, amit az oljacégek nem engednek érvényesülni.

na, mondom én, hogy energiakicsatolós topic lesz ebből! ott is ez az érvelés alfája és omegája, azért nincs még kicsatolás, mert nem engedik az olajtársaságok...

csüt. szept. 22, 2005 12:39
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

Szal, vannak utcák is, ahol nemigen férne el egy autó sem, igaz ki is vannak tiltva. És mégis működik a város! Mellesleg nem csak Velence az egyetlen, ahonnan ki vannak tiltva az autók, hanem sok más városból is. Igaz, nem a belátás, a logika, hanem a hagyománytisztelet, a város és az utcák szerkezete miatt.

Amúgy Velence nem egy nagy város...

csüt. szept. 22, 2005 12:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Odo írta:
Sulla írta:

Használom. Minden nap. Te mikor?

Amikor éppen Pesten vagyok kénytelen közlekedni. Nekem nincs autóm, így marad ez.
Vérlázító amilyen állapotban vannak. Ugyanígy a MÁV is.

Akkor már csak azt nem értem, hogy miért nevezed baromságnak az útlezárást, ha nincs is autód... Meg nem is Budapesten laksz.

mert ő az Odo! :D

csüt. szept. 22, 2005 12:37
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem erre nem kell sokat várni. Majd biztos örülnek neki.

Velence elég rossz állapotban van a víz miatt, s ahogy alakulnak a dolgok, lehet hogy meg sem lehet menteni.
Egyébként van olyan része, ahol járnak autók.

csüt. szept. 22, 2005 12:37
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:

Amikor éppen Pesten vagyok kénytelen közlekedni. Nekem nincs autóm, így marad ez.

csüt. szept. 22, 2005 12:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
Odo írta:
Éppen eleget zötykölõdtem Pesten. Ültem már vaporetto-n...

Velencében is óriási dugók alakulnak ki csónakokból? Beállnak délután a négysávos csatornák? Mindenkinek van legalább egy, de inkább két csónakja? Mindegyikben csak egy ember utazik?

Velence egy különleges város, és teljesen rossz példa. Mindenhol büdös kanálisok, amikben evez a jónép. A szigetek között meg nehéz lenne beállnia a forgalomnak.

teljesen jó példa, igaz büdösek a kanálisok.

Szal, vannak utcák is, ahol nemigen férne el egy autó sem, igaz ki is vannak tiltva. És mégis működik a város! Mellesleg nem csak Velence az egyetlen, ahonnan ki vannak tiltva az autók, hanem sok más városból is. Igaz, nem a belátás, a logika, hanem a hagyománytisztelet, a város és az utcák szerkezete miatt.

csüt. szept. 22, 2005 12:36
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Velence egy különleges város, és teljesen rossz példa. Mindenhol büdös kanálisok, amikben evez a jónép. A szigetek között meg nehéz lenne beállnia a forgalomnak.

Akkor ne zárjuk le az utakat, csak árasszuk el őket!

csüt. szept. 22, 2005 12:33
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
Odo írta:
Éppen eleget zötykölődtem Pesten. Ültem már vaporetto-n...

Velencében is óriási dugók alakulnak ki csónakokból? Beállnak délután a négysávos csatornák? Mindenkinek van legalább egy, de inkább két csónakja? Mindegyikben csak egy ember utazik?

csüt. szept. 22, 2005 12:29
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:

csüt. szept. 22, 2005 12:27
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:

csüt. szept. 22, 2005 12:26
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
mármint autózásra? Halljuk! ugye nem az elektro energiakicsatolós topicjára gondoltál... :lol:

Nem a dugók miatt hoztam fel. Köztudott, hogy rengeteg fejlesztés van, amit az oljacégek nem engednek érvényesülni.

csüt. szept. 22, 2005 12:25
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

érdekes, hogy mennyire otthon vagy fehérvári létedre a budapesti (és velencei) közlekedésben! :lol:

csüt. szept. 22, 2005 12:22
Site Admin

Hozzászólás 
Szerintem nem is a szaggal meg a várakozással van a legtöbb gond a tömegközlekedésben, hanem azzal, hogy túl közel van a többi ember. Nincs meg az a fél-egy méternyi távolság mindenki körül, ami már az intim szférájának számít. Engem legalábbis zavar, amikor számomra teljesen idegen emberek 5-10 centis közelségbe jönnek. Persze attól még én is BKV-vel járok :)

csüt. szept. 22, 2005 12:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Használd egészséggel a BKV csúcsminőségű, emberi utazásra alkalmatlan robbanó, lerobbanó ill. már lerobbant eszközeit. Egy-két kivételtől eltekintve.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla csüt. szept. 22, 2005 12:22-kor.

csüt. szept. 22, 2005 12:20
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
a szokásos BMV vs BMW vita... majd ha kitiltják a hajléktalanokat (a büdös miatt) a BMV járműveiről, és ha sikerül be is tartani a rohadt menetrendet, és nem kések fél órát azért, mert az egyik busz egyszerűen nem indult (a sofőr "eltűnt"), lesz normális fűtés és légkondi, akkor majd megyek BMV-vel.

addig is, amíg a benzin nem éri el az 500 forintot, marad a BMW (illetve a Ford).

Téged mikor tiltanak ki? A büdös miatt, a Fordod is büdös, és azt akkor is kell szagolnom, ha éppen nem a BKV-n ülök, továbbá ha nem akadályoznád a dugóban álló autóddal a buszt, akkor be is tudnák tartani a menetrendet, van fűtés, és egyre több járművön légkondi.

csüt. szept. 22, 2005 12:18
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
én is élhetnék kisvárosban, ahol 5 perc alatt beérnék gyalog a munkaügyi központba a segélyért :wink:

Hát igen, vannak hátrányai is, de a távmunka ezt is megold(hat)ja.

csüt. szept. 22, 2005 12:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Most vannak olcsó alternatívák a benzin helyett...

csüt. szept. 22, 2005 12:10
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
De egyre többen igen, hál' Istennek. Az 1-es villamoson zötyögtem az Erzsébet királyné útjától az Árpád hídig. Állt a sor mellettünk végig. 4, azaz négy darab autót számoltam meg a kb. 5-600-ból, amiben egynél több ember ült. Ennyi ember kb. két villamosra fér fel. Õk 3 kilométer hosszan álltak.

Hajrá autók!!!!

Használd egészséggel a BKV csúcsminõségû, emberi utazásra alkalmatlan robbanó, lerobbanó ill. már lerobbant eszközeit. Egy-két kivételtõl eltekintve.

érdekes, hogy mennyire otthon vagy fehérvári létedre a budapesti (és velencei) közlekedésben! :lol:

csüt. szept. 22, 2005 12:09
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
Őket, nagy kezdőbetűvel? hmm...

Igen.

csüt. szept. 22, 2005 11:37
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
De egyre többen igen, hál' Istennek. Az 1-es villamoson zötyögtem az Erzsébet királyné útjától az Árpád hídig. Állt a sor mellettünk végig. 4, azaz négy darab autót számoltam meg a kb. 5-600-ból, amiben egynél több ember ült. Ennyi ember kb. két villamosra fér fel. Ők 3 kilométer hosszan álltak.

Hajrá autók!!!!

Használd egészséggel a BKV csúcsminőségű, emberi utazásra alkalmatlan robbanó, lerobbanó ill. már lerobbant eszközeit. Egy-két kivételtől eltekintve.

csüt. szept. 22, 2005 11:36
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ezt csak azért írod, mert képtelen vagy tudomásul venni, hogy az éremnek két oldala van...
Az igényes poén valóban vicces, de a Boros-Bochkor félén csak a lelki igénytelenek, vagy a kevés intelligenciával rendelkezők nevetnek, lásd Macika táskás példáját!

Odo, ugye nem gáz, hogy megint mindenki szembe jön? :evil:

Üdv!

De, elfogadom, hogy valakinek nem jön be. Más vélemény. De azért a hasonlatoknak is van egy határa.

Mármint ki?...

csüt. szept. 22, 2005 11:34
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

pl. Velence. Működik egy város autók nélkül, hiába is próbálod bebizonyítani, hogy nem.

Mellesleg működni fog száz év múlva is, mikor nem lesz már csak szintetikus benzin, elérhetetlen áron.

Velence? Érdekes példa, ott a vaporettók helyetesítik az autókat. Érdekes is lenne vizen autózni...

Most vannak olcsó alternatívák a benzin helyett...

csüt. szept. 22, 2005 11:32
platina tag

Hozzászólás 
A főváros előnyei...
Én kisvárosban élek, egy óra alatt gyalog átszelem a várost, vannak kerékpárutak, a legforgalmasabb úton bármikor félelem nélkül átmehetek, a buszon mindenki vált jegyet (és nincsenek rajta hajléktalanok), a taxi max 400 HUF-ért bárhová elvisz (városon belül). :D

csüt. szept. 22, 2005 11:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Odo, ugye nem gáz, hogy megint mindenki szembe jön?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csüt. szept. 22, 2005 11:01
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
Fel kéne inkább szedni, egy sáv a buszoknak, meg áruszállításra mindkét irányban és kész. Nem kéne lezárással bajlódni soha többet.

Igen, ez minden nagyvárosban így mûködik...

pl. Velence. Működik egy város autók nélkül, hiába is próbálod bebizonyítani, hogy nem.

Mellesleg működni fog száz év múlva is, mikor nem lesz már csak szintetikus benzin, elérhetetlen áron.

csüt. szept. 22, 2005 11:00
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Sulla írta:
Fel kéne inkább szedni, egy sáv a buszoknak, meg áruszállításra mindkét irányban és kész. Nem kéne lezárással bajlódni soha többet.

Igen, ez minden nagyvárosban így működik...

Sajnos nem...

De egyre többen igen, hál' Istennek. Az 1-es villamoson zötyögtem az Erzsébet királyné útjától az Árpád hídig. Állt a sor mellettünk végig. 4, azaz négy darab autót számoltam meg a kb. 5-600-ból, amiben egynél több ember ült. Ennyi ember kb. két villamosra fér fel. Ők 3 kilométer hosszan álltak.

Hajrá autók!!!!

csüt. szept. 22, 2005 10:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Az pedig, hogy győzőhöz hasonlítod kifejezetten szánalmas, már ne haragudj.

Ezt csak azért írod, mert képtelen vagy tudomásul venni, hogy az éremnek két oldala van...
Az igényes poén valóban vicces, de a Boros-Bochkor félén csak a lelki igénytelenek, vagy a kevés intelligenciával rendelkezők nevetnek, lásd Macika táskás példáját!

Odo, ugye nem gáz, hogy megint mindenki szembe jön? :evil:

Üdv!

csüt. szept. 22, 2005 10:59
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:

Igen, ez minden nagyvárosban így működik...

csüt. szept. 22, 2005 10:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 785  Következő