Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 20:05

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Igen, ez a számhordozás most nagyon meg náluk. Ezzel akarnak több ügyfelet szerezni. Lásd az Optimuszos levél. A vodásokra rá se bagóznak.

csüt. júl. 21, 2005 15:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
mz írta:
Kitöltöttem a kérdőívet vodás számot megadva. Várom a reakciójukat. Ha nem lesz, jön a Pannonos/T-Mobile-os verzió, valamelyik majd csak bejön. 8)

Szerintem már rögtön a trémobilos számoddal kezd, azzal tuti megkeresnek, aztán pedig majd jöhet a sírás rívás, hogy te még szeretnéd a vodás számodat is átállítani bónuszra. Próba cseresznye...

Most hívtam őket,átváltják mindkét régi előfizumat bónuszra,
ha még áthordozok egy számot,vagy kötök egy új előfizut. :?

csüt. júl. 21, 2005 15:42
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
k_chris írta:
itt olvastam hogy ezt hivjam és utána a voda: 367-3234 no ez a Marathon Klub telszáma, ennek mi a köze a Bónuszhoz? :?:

Semmi, csak hasonlít hozzá.

Volt egy alap, nem publikus csomag, a BYOP. Ebből adott a Marathon klubbon keresztül a voda 12 % kedvezményt. Ezt neveztük el SWYOP-nak.
A BYOP-ból adott 28% kedvezményű csomag pedig a Bónusz.

Kisebb különbségek még vannak, de a legfőbb dolog ez. De a Marathon klubbos dolog nem tuti. Ha megszűnik a Marathon klub - Voda együttműködés, megszűnik a SWYOP is. Szerintem nem érdemes vesződni vele. Én is próbálkoztam a Marathon klubbal, **** válaszolni...

köszi a kimerito valaszt eppen msot akartam szerkeszteni az elobbi hozzaszolasom mer megtalaltam es ott volt hogy SWYOP (amirol mar en is olvastam) csak nem olvasok pontosan :)

csüt. júl. 21, 2005 15:42
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
itt olvastam hogy ezt hivjam és utána a voda: 367-3234 no ez a Marathon Klub telszáma, ennek mi a köze a Bónuszhoz? :?:

Semmi, csak hasonlít hozzá.

Volt egy alap, nem publikus csomag, a BYOP. Ebből adott a Marathon klubbon keresztül a voda 12 % kedvezményt. Ezt neveztük el SWYOP-nak.
A BYOP-ból adott 28% kedvezményű csomag pedig a Bónusz.

Kisebb különbségek még vannak, de a legfőbb dolog ez. De a Marathon klubbos dolog nem tuti. Ha megszűnik a Marathon klub - Voda együttműködés, megszűnik a SWYOP is. Szerintem nem érdemes vesződni vele. Én is próbálkoztam a Marathon klubbal, nem válaszoltak azóta sem....

csüt. júl. 21, 2005 15:40
platina tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 21, 2005 15:34
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Kitöltöttem a kérdőívet vodás számot megadva. Várom a reakciójukat. Ha nem lesz, jön a Pannonos/T-Mobile-os verzió, valamelyik majd csak bejön. 8)

Szerintem már rögtön a trémobilos számoddal kezd, azzal tuti megkeresnek, aztán pedig majd jöhet a sírás rívás, hogy te még szeretnéd a vodás számodat is átállítani bónuszra. Próba cseresznye...

csüt. júl. 21, 2005 15:19
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:55-kor.

csüt. júl. 21, 2005 14:05
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
hali!!

hívtam ma a vodát, hogy a már meglévő 2 előfizut (bm dolgozói) át lehet-e sorolni a bónusz díjcsomagba. a hölgy nagyon kedvesen átkapcsolt eegy másik nagyon kellemes hangú hölgyhöz, aki meglátva a bm dolgozói csomagot, azonnal átváltotta volna. de mivel a bátyám nevén van, még illik vele is egyeztetni.
de azért ez nem semmi.

foxika

csüt. júl. 21, 2005 13:46
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Szerintem az a titok, hogy hordozni kell. Akkor majdnem biztos, hogy megadják. :)

Aláírom, ez szerintem is így van. Tuti nyálaznak a számhordozásos ügyfeleknek.

Én is hordoztam annó a számom a Vodafonhoz a TéMobiltól, valószínü azért szerettek annyira, azért ajánlották fel a Bónuszt nekem is.

Ha a 30-as számról hívtam a 1270-et, rugalmasabbak voltak, de ha a régi 70-esröl hívtam öket, akkor olyan "jól van öcsi, pofa be, gatya le" módjára kezeltek soxor.

csüt. júl. 21, 2005 8:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenkepp ala kell irni 2 evet vagy csak SIM vasarlasa eseten megoldhato huseg nelkul is?

csüt. júl. 21, 2005 5:06
vas-tag

Hozzászólás 
egy t-mobilos, dominó számot! nem feltétel a hordozás, csak akkor nem kérnek depozitot. ezt mondta a hölgy a telefonban

csüt. júl. 21, 2005 3:54
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Szerintem az a titok, hogy hordozni kell. Akkor majdnem biztos, hogy megadják. :)

szer. júl. 20, 2005 20:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Milyen szamot adtal meg? PGSM, T, esetleg voda? Elofizut vagy pre-paidet celszeru megadni? Vodas szam eseten is felajanljak a Bonuszt vagy csak a konkurenciak SIM kartyai johetnek szamitasba?
Aki tudja,valaszoljon!

szer. júl. 20, 2005 18:54
vas-tag

Hozzászólás 
hali!!

olvasgattam az írásaitokat és gondoltam megpróbálom ezt a bónusz díjcsomagot megszerezni. be lett ide írva egy link, amit ha kitöltök, akkor esélyem van a "nyereményre"! amilyenek az emberek olyan vagyok én is. kitöltöttem, elküldtem. tegnap azaz július 19-én. ma azaz július 20-án hívott az ügyfélszolga, hogy "alkalmas" vagyok eme díjcsomag birtoklására! elmondta a feltételeket és közölte, hogy küldenek nekem egy dm levelet, amit vinnem kell magammal a voda márkaboltba és az akciós árú telefonokat kezdhetem nézelődni.
kíváááncsi vagyok, hogy mikortól birtokolhatom a fent nevezett díjcsomagot!

Foxika

szer. júl. 20, 2005 18:34
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:55-kor.

szer. júl. 20, 2005 15:09
vas-tag

Hozzászólás 
Aki regisztrál ebbe a nyereményjátékba, tegye már meg, hogy az én mail-címemre is küld egy ajánlót.

Örök hála:

Ed

szer. júl. 20, 2005 14:33
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Szerintem is csak duma a levél. Valaki itt a fórumon mondta, hogy valamiféle írásos doksi kellett a kötéshez. Vagy levél vagy egy kinyomtatott e-mail. Az, hogy melyik van az tökmind1.
Lehet, hogy én is kapok ilyet mert nekem is jön Voda hírlevél. :-)
Bár nekem van 2db e-mailom amiben azt ígérték a Vodafone-tól, hogy kapok. Lehet, hogy azzal kellene próbálkozni.
A fenti emailban az van, hogy mindenképpen alá kell írni 2 évet. Én így értelmeze. Rosszul?

szer. júl. 20, 2005 13:44
platina tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Csak nyugtával a napot. Nekem se jön már 2 hete az ígért levél... Egyáltalán minek ez a levél duma? Miért nem ír egy bejegyzést a Vodafone a tel.számokhoz, hogy vehetünk Bónuszt, és kész? Túl egyszerű lenne...

Ez tényleg csak duma (a levélduma). Nekem kapásból, ott és akkor megmondták, hogy másnaptól a bónusz szerint ketyegek, és nem kell semmi levél. Átállították, és kész. Ezen túlmenően felhívták a figyelmemet, hogy (pont azért, mivel nincs levelem és nem is fognak küldeni) ha akarok még kötni (ugyebár max. +4-et), akkor ballagjak be a márkaképviseletre, és jelezzem szépen, hogy nincs levelem, és úgy köthetek.
Ez így is lett, úgyhogy hétfő óta négy előfizum van.
Annyi a hátulütő összesen, hogy levél nélkül nem vehettem samsungot 70 Ft-ért, csak listaáron. Nagy dolog, vettem helyette v550-et... : )

szer. júl. 20, 2005 7:06
arany tag

Hozzászólás 
Ezt e-mail-ben kaptam:

Köszönjük, hogy regisztráltál hírlevelünkre. Mostantól az elsők között értesülhetsz a legújabb, illetve csak a Vodafone hírlevél olvasóinak szánt akcióinkról is.

A Vodafone most egy speciális tarifacsomagot tartogat Számodra, hogy igazán jól induljon a nyaralás. Vedd igénybe az új tarifánkat, akár úgy is, hogy áthozod a számodat hozzánk!

Ha családod vagy barátaid Veled együtt előfizetnek erre a tarifára, és mindannyian (de maximum öten) éltek a havi bruttó 375 forintos Zárt Felhasználói Csoport opciónkkal, akkor belföldön bármikor 0 forintos percdíjon beszélhettek egymással telefonon! A teljes csoport számlafizetője Te leszel, így az egész család telefonálását kézben tarthatod!

Ezt a limitált, kifejezetten Számodra készült akciót 2005. augusztus 15-ig veheted igénybe, úgyhogy ne gondolkodj sokat, hiszen a számok amúgy is magukért beszélnek. Lássuk!

Kép

S hogy mit kell pontosan tenned? Gyere el az alábbi Márkaboltjaink egyikébe 2005. augusztus 15-ig, mutasd be ennek az e-mail-nek egy kinyomtatott példányát, és szerződéskötéskor diktáld be a kódot és az e-mail címedet. Ezután válassz egy szimpatikus telefont – akár az akciós készülékajánlatból – és a papírmunkák, valamint a kétéves hűségnyilatkozat aláírása után már telefonálhatsz is az új díjcsomagoddal! Az akciót csak magánszemélyek, új előfizetés megkötésével vehetik igénybe. Az e-mail címhez kapcsolódó akció csak egyszer érvényesíthető.

Kezdd lazán a nyarat egy fantasztikus tarifával!
Üdvözlettel,
Vodafone

szer. júl. 20, 2005 3:23
arany tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Jól látom, hogy a számhordozási 10 ezres akciót már nem hosszabbították tovább?
Igen, sajnos...

kedd júl. 19, 2005 22:18
arany tag

Hozzászólás 
Jól látom, hogy a számhordozási 10 ezres akciót már nem hosszabbították tovább?

kedd júl. 19, 2005 22:14
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Csak nyugtával a napot. Nekem se jön már 2 hete az ígért levél... Egyáltalán minek ez a levél duma? Miért nem ír egy bejegyzést a Vodafone a tel.számokhoz, hogy vehetünk Bónuszt, és kész? Túl egyszerű lenne...

Haveromnak hétfőn járt le a két hét, de még levél nem érkezett. Most írt egy mailt, hogy mikorra várható. Szerintem a júl. 19.-től érvényes akció miatt van ez a csuszás, hogy nem jönnek ezek a levelek.

kedd júl. 19, 2005 21:14
arany tag

Hozzászólás 

kedd júl. 19, 2005 21:08
arany tag

Hozzászólás 
ajani írta:
Az én sztorim: Van egy duett kártyám amit csak GPRS internetre használtam kb 1 évvel ezelőttig - az adsl bekötéséig. Onnantól csak a hétvégi ingyendumára. Múlt hónap végén lejárt a hűségem, és ma le akartam mondani. Felhívtam a vodát, hogy hogyan kell ezt csinálni? (azzal a hátsó szándékkal, hogy majd felajánlanak vmi kedvezményes csomagot vagy készüléket) Kb 20 perc :oops: várakozás után kapcsoltak is egy hölgyet, aki affelől érdeklődött, hogy miért akarom lemondani? Gondolom az lett volna a dolga, hogy meggyőzzön a szándékom helytelenségéről. Végül mivel az egyetlen ötlete az volt, hogy adjam át vkinek a kártyát :lol: abban maradtunk, hogy lemondom.
Ekkor jutott eszembe az itt olvasott bónusz csomag, tehát rákérdeztem:
Én: Azt hallottam, hogy van egy nem publikus csomag, amit bónusznak hívnak. Az érdekelne.
Üfszolga: Igen, van, de csak a játékban résztvevőknek.
Én: Több ismerősömnek (itt rátok gondoltam 8) ) is van ilyen aki nem vett részt a játékban.
Üfszolga: Csak a játékban résztvevőknek lehet.
Én: Ha nem hát nem. Ha nem kell a pénzem, akkor nem adom. Viszhall.

Úgyhogy lemondtam a társkártyámat.

Nem értem, hogy ha már fizet a voda egy csoportot azért, hogy megtartsák az ügyfeleket, akkor amikor lenne rá lehetőségük nem próbálnak meg mindent... :roll:

fejlemények:

8 nap ideje van a vodának, hogy realizálja a felmondást (addig is ketyeg az előfizu). Csütörtökön járt volna le a 8 nap, de ma hívtak, hogy miért akarom lemondani. Gondoltam kezdődik újra az értelmetlen ajánlatok dömpingje. Így is lett, azzal a különbséggel, hogy a végén a bónuszra vonatkozó kérdés/kérésemet nem utasították el nyélből, hanem visszahívást ígértek. 5 perc múlva hívtak is, hogy oké a dolog.

Úgyhogy nekem is lesz bónuszom. Köszönöm az infót nektek, nélkületek soha nem lett volna ilyen csomagom! 8)

kedd júl. 19, 2005 21:02
platina tag

Hozzászólás 
Aha!Ártem. Hát akkor nem lesz könnyű nyomon követni hogy mikor mennyi az egyenleg És meg mennyit beszÉlhetek le hogy ne vesszen kárba. Mert ĂŹgy hogy a kÉt kártya közt ingyen van mást nem igen hívok.

kedd júl. 19, 2005 20:05
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Aha!Ártem. Hát akkor nem lesz könnyű nyomon követni hogy mikor mennyi az egyenleg És meg mennyit beszÉlhetek le hogy ne vesszen kárba. Mert ĂŹgy hogy a kÉt kártya közt ingyen van mást nem igen hívok.

Pont ezért várom én is, hogy a Vodánál is legyen valami hasonló, mint a Pannonál a Pannonline. Ott az elektronikus hivásrészletezéssel pontosan nyomonkövethető minden.

kedd júl. 19, 2005 20:05
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 19, 2005 20:01
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Hát ez egy kicsit sántít.júl 6.án váltottam 13 sz.zárás. 14.Én az egyenlegem 3700körül volt És most kíváncsiságból hallgattam meg ma ami nettò 539 ft. Akkor ez meg a rocky egyenleget mondja ma is?vagy mi.Bár igazad legyen.

Ráadásul azon se lepődj meg, hogy az egymás közti ingyen beszélgetések is hozzáadódnak a forgalomhoz, mint hálozaton belüli hívás és csak később a számlazárásnál írják jóvá mint kedvezmény.

kedd júl. 19, 2005 19:52
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Hát ez egy kicsit sántít.júl 6.án váltottam 13 sz.zárás. 14.Én az egyenlegem 3700körül volt És most kíváncsiságból hallgattam meg ma ami nettò 539 ft. Akkor ez meg a rocky egyenleget mondja ma is?vagy mi.Bár igazad legyen.

Igen csak emiatt a számlázási rendszer váltás mizéria miatt még mindig az elöző havi forgalmad hallod.

kedd júl. 19, 2005 19:49
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 19, 2005 19:43
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
grafikus írta:
Csak Ăšgy adtak ha hozok egy pannonos számot És a rocky csomagom is hozzĂ  csapom.

A kettő közül amelyiken lekérted a számlainfot az volt amelyik eredetileg a Rocky volt, mert akkor érthető a dolog?

Ha azon a számodon kérdezed le amelyiket a Pannontól hoztad ott már jó értéket fogsz hallani. Ott meg az első számlád nagy valószinűséggel részszámla lesz.

kedd júl. 19, 2005 19:42
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Igen! De miÉrt?

Mert a váltás még számlazárás előtt történt így még a Rocky díjcsomagban felhasznált egyenleged hallható. A Bonusznál egyébként az sms opciónál max. 20-at hallhatsz és mindaddig 0-át hallasz amig a netto 2000 Ft-ot le nem beszéled.

kedd júl. 19, 2005 19:32
platina tag

Hozzászólás 
Igen! De miÉrt?

kedd júl. 19, 2005 19:14
platina tag

Hozzászólás 
Én is megígértem nekik, hogy viszem hozzájuk a Pannonos számomat. Bár én nem fogok a kardomba dőlni, ha nem küldik. Most jobb tarifacsomagom van.:lol: Igaz nincs K750i. :cry:

kedd júl. 19, 2005 19:11
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Csak Ăšgy adtak ha hozok egy pannonos számot És a rocky csomagom is hozzĂ  csapom.

A kettő közül amelyiken lekérted a számlainfot az volt amelyik eredetileg a Rocky volt, mert akkor érthető a dolog?

kedd júl. 19, 2005 19:02
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 19, 2005 18:57
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Bónusz csomagom van.

Na ne csigázz!!! Mindent tudni akarok róla!

kedd júl. 19, 2005 18:46
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Bónusz csomagom van.

Átváltottad valamilyen publikus Vodás tarifáról vagy pedig újonnan kötötted?

Egyébként a 1751 a Bonusz esetében nem egészen zökkenőmentesen mükődik.

kedd júl. 19, 2005 18:45
platina tag

Hozzászólás 
Bónusz csomagom van.

kedd júl. 19, 2005 18:35
arany tag

Hozzászólás 
Jól értem ezt a Voda Bónuszos akciót?

Kaptam egy mailt, amin kitöltöttem egy kérdőívet. Ők megnézik és ha úgy gondolják megkeresnek a tarifa ajánlásával?

Tud valaki bővebbet?

kedd júl. 19, 2005 18:25
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Emberek! Án nem Értem a 1751 által mondott egyenleget.13.-a óta talán 5percet beszÉltem csúcsban hk És hb És 678ft + 30sms az egyenlegem És abból is mĂ r 3at küldtem.:)?

Milyen tarifacsomagod van?

kedd júl. 19, 2005 18:14
platina tag

Hozzászólás 
Emberek! Án nem Értem a 1751 által mondott egyenleget.13.-a óta talán 5percet beszÉltem csúcsban hk És hb És 678ft + 30sms az egyenlegem És abból is mĂ r 3at küldtem.:)?

kedd júl. 19, 2005 18:10
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Hát...... az az igazság, hogy nem is hívtak csak mailen keresztül írták, hogy kaphatok Bónuszt és kérték el a címemet.

Detto.

kedd júl. 19, 2005 16:00
platina tag

Hozzászólás 
Nem tőlem tudjátok, de csak téseket keresnek meg 8)

kedd júl. 19, 2005 15:26
platina tag

Hozzászólás 
Hát...... az az igazság, hogy nem is hívtak csak mailen keresztül írták, hogy kaphatok Bónuszt és kérték el a címemet.:lol:
Megyo írta:
Kano írta:
Kapott már valaki levelet? Mert én még nem nagyon kaptam semmit. :roll:

Mikor kaptad a telefont, hogy kapsz levelet? Lejárt már a 2 hét?

Ezen aggódom én is. Nehogy kicsússzunk a határidőből. Ugye aug.15 a határidő. Utána már levél birtokában sem lehet kötni.

kedd júl. 19, 2005 15:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:27-kor.

kedd júl. 19, 2005 14:21
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:18-kor.

kedd júl. 19, 2005 14:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
tatu- írta:
Rozso,de akit ajánlsz az résztvehet benne!,de aki csak kitölti ezt nem biztos.
Ezért nem biztos hogy jó volt a linket kirakni...
Ketten még jöhetnek tudom öket ajánlani...
Akit ajánlasz ugyanezt a linket fogja megkapni és ugyanezt kell kitöltenie.

Igen csak mivel eddig sem osztogatták bökezüen, biztos megnézik ki megy balról ki, ajánlóval...

kedd júl. 19, 2005 14:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
tatu- írta:
Rozso,de akit ajánlsz az résztvehet benne!,de aki csak kitölti ezt nem biztos.
Ezért nem biztos hogy jó volt a linket kirakni...
Ketten még jöhetnek tudom öket ajánlani...
Akit ajánlasz ugyanezt a linket fogja megkapni és ugyanezt kell kitöltenie.

Itt ugye nem csak a Bónuszról van szó, hanem 500 telcsit kisorsornak, de érdekes, hogy azt írják, hogy az általunk megadott személyigazolvány számmal azonosítanak, de azt nem is kérik a kérdőívben. :roll:

kedd júl. 19, 2005 14:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek! Ennyire nem lehet egyszerű!!!

kedd júl. 19, 2005 13:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 93  Következő