Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 19:46

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Az elmúlt héten kb. ketten érdeklődtek affelől, hogy ez micsoda. És nem hiszem, hogy olyan sokan tudnának erről a topicról, egyáltalán. Én annak a híve vagyok, hogy aki veszi a fáradságot, és utánaolvas és keresgél a fórumokban, igenis megérdemli, hogy legyen bónusza....

Egyénként nem csak mi foglalkozunk ezzel a dologgal, hanem a Mobilfórum is, ki tudja, ott hogy s mint adták közre.

kedd júl. 26, 2005 11:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Darth Smoke! Csak 3 oldalt kell visszaolvasni.

Köszönöm, megtaláltam. Még egyszer bocsi! :oops:

(by Darth Smoke)

kedd júl. 26, 2005 11:19
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Darth Smoke! Csak 3 oldalt kell visszaolvasni. Ti meg srácok, szerintem ne legyetek kőszivűek. Ez a fórum a segítségnyújtásról szól....

Nem azt mondtam, hogy ne kapja meg senki, csak gondolom Te sem örülnél, ha több embert nem hívna fel a vodafone bónusszal kapcsolatban, mert megtelt a keret...

kedd júl. 26, 2005 11:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Darth Smoke! Csak 3 oldalt kell visszaolvasni. Ti meg srácok, szerintem ne legyetek kőszivűek. Ez a fórum a segítségnyújtásról szól....

kedd júl. 26, 2005 10:39
platina tag

Hozzászólás 
Nem Rád értettem, hanem azokra, akik semmit nem tettek, csak beleolvastak a fórumba, és máris az ölükbe hull a kedvezmény.

hétf. júl. 25, 2005 21:16
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Igen, olvass vissza! Annyit nem kell. Még be is linkeltem a kérdőívet.

Köszönöm. Bocsánat... :oops:
vally: Én nem vagyok boldog-boldogtalan, én egyszerűen csak boldogtalan vagyok (amiért nincs Bónuszom)! 8)

(by Darth Smoke)

hétf. júl. 25, 2005 20:18
platina tag

Hozzászólás 
Azért nem lenne jó ötlet, ha boldog-boldogtalan reggelne. Sztem PÜ-ben küldözgetni a linket.

hétf. júl. 25, 2005 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
OKé, akkor még egyszer megkérdem: milyen kérdőívről van szó?! 8)
Igen, olvass vissza! Annyit nem kell. Még be is linkeltem a kérdőívet.

hétf. júl. 25, 2005 18:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Szerintem felejtsétek el ezt az üfsz-hivogatósdit. Úgyis csak olyan ügyfelet vonnak be, akiket ők akartnak. Most már hogy van ez a kérdőíves dolog, egyre többünket hívnak vissza miatta, és elmondják élő szóban, hogy mi ez a dolog, azaz FELAJÁNLJÁK. Ez nagy szó. Más, mintha kikövetelnéd!

OKé, akkor még egyszer megkérdem: milyen kérdőívről van szó?! 8)

(by Darth Smoke)

u.i.: Tudom, olvassak vissza 35 oldalt... 8)

hétf. júl. 25, 2005 17:58
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem felejtsétek el ezt az üfsz-hivogatósdit. Úgyis csak olyan ügyfelet vonnak be, akiket ők akartnak. Most már hogy van ez a kérdőíves dolog, egyre többünket hívnak vissza miatta, és elmondják élő szóban, hogy mi ez a dolog, azaz FELAJÁNLJÁK. Ez nagy szó. Más, mintha kikövetelnéd!

hétf. júl. 25, 2005 17:51
platina tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
k_chris írta:
hogy hajtottak el? nekem aszonta a jany h tovabbitja a kerest...

Nekem egy srác volt, akinek mondtam, hogy van ez a csomag és hogy tudna-e róla tájékoztatást adni. Erre közölte, hogy ez sem publikus csomag, tehát nem tud róla információt adni. A kollégák majd hívják az érintetteket.
Azért megpróbáltam. Biztos nem voltam elég erőszakos... 8)

(by Darth Smoke)

akko en meg 1 fokkal jobban jartam.. foleg ha visszahivnak.. (pentek ota nem tortent meg.. :roll: )

hétf. júl. 25, 2005 16:40
platina tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

Nekem egy srác volt, akinek mondtam, hogy van ez a csomag és hogy tudna-e róla tájékoztatást adni. Erre közölte, hogy ez sem publikus csomag, tehát nem tud róla információt adni. A kollégák majd hívják az érintetteket.
Azért megpróbáltam. Biztos nem voltam elég erőszakos... 8)

(by Darth Smoke)

hétf. júl. 25, 2005 16:31
platina tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Megyo írta:
Most hívtak a vodától az optimuszos játék miatt.

Mi ez az optimuszos játék amúgy?!

(by Darth Smoke)

u.i.: Én is próbáltam az ügyfélszolinál érdeklődni a Bónusz ügyében, de elhajtottak... :cry:

hétf. júl. 25, 2005 16:16
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Most hívtak a vodától az optimuszos játék miatt.

Mi ez az optimuszos játék amúgy?!

(by Darth Smoke)

u.i.: Én is próbáltam az ügyfélszolinál érdeklődni a Bónusz ügyében, de elhajtottak... :cry:

hétf. júl. 25, 2005 15:59
arany tag

Hozzászólás 
Most hívtak a vodától az optimuszos játék miatt. Küldik a bónusz levelet. A jövő hétre ígérte az egyébként nagyon kedves hölgy. Pannon kártyám van jelenleg, 70-es számmal. Vszinű ezért kerestek meg.

Kedvezményes készülékajánlat a bónuszhoz: Sagem My-X-valami, 70 Ft-ért. Hűséggel.
Jó lett volna ha egy 6230i-t ajánl fel, dehát ez van.

Úgyhogy újfent várom a levelet. Egyszer már ígértek levelet egy e-mail-es megkereséskor, ennek már 2 hete. Most azt is mondta a hölgy, hogy mindenképpen felhívnak, hogy megkaptam-e.

Kezdek örülni....., és hinni...... :D :D :D

hétf. júl. 25, 2005 9:54
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Attka írta:
Nálam úgynézki rendeződnek a dolgok, csak egy előfizun még mindig nem megy a vodamail rendesen, úgyhogy akinek volt a Bonusz előtt vodamail, annak intéznie kell a váltás után, mert gondok vannak vele.

Igen, a Vodafone Mail bedöglik a bónuszra való váltás után ...

Steve

Nálam pl. semmi ilyesmi nem történt.

hétf. júl. 25, 2005 9:16
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
A vitamaxodat vagy átválthatod vagy nem. Minden ilyesmi kell ami ilyenkor. Van hitelbírálat is, igaz állítólag könnyített. Hogy mennyi a kaució, azt megmondják.

Guni

köszi

Csongor

hétf. júl. 25, 2005 7:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
A vitamaxodat vagy átválthatod vagy nem. Minden ilyesmi kell ami ilyenkor. Van hitelbírálat is, igaz állítólag könnyített. Hogy mennyi a kaució, azt megmondják.

Guni

hétf. júl. 25, 2005 1:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Már egy ideje tanulmányozom a topikot, de iszonyat sok már a hozzászólás.
Eddig nem találtam választ a kérdéseimre, akkor kezdek olvasni, ha más nincs.

vas. júl. 24, 2005 18:49
arany tag

Hozzászólás 
csongor írta:
Sziasztok!

Én múlt hét szerdán kaptam hívást, hogy 1 hét és kapom a levelet, szóval most én is várok. Az a kérdésem, hogy a bónusz megkötésekor a szokásos módon járnak el, úgy értem, hogy kell vinni közüzemi számlalevelet is meg ugyanúgy elbírálják, hogy mennyi kauciót kell fizetnem (ha kell) ? Vagy csak bemegyek a Vitamaxos kártyámmal aztán csak átírják előfizetésre és kész? Hogy megy ez? Ja és a számom megmarad?

Csongor

Szia!

Minden kérdésedre van válasz a topikban, ne légy rest egy keveset visszaolvasni. :roll: Kicsit gyötrelmes többszázszor ugyanazt leírni, nem beszélve arról, hogy feleslegesen gyarapítjuk a topikot is. Kösz a megértést :wink:

Csumi:Attka

vas. júl. 24, 2005 18:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én múlt hét szerdán kaptam hívást, hogy 1 hét és kapom a levelet, szóval most én is várok. Az a kérdésem, hogy a bónusz megkötésekor a szokásos módon járnak el, úgy értem, hogy kell vinni közüzemi számlalevelet is meg ugyanúgy elbírálják, hogy mennyi kauciót kell fizetnem (ha kell) ? Vagy csak bemegyek a Vitamaxos kártyámmal aztán csak átírják előfizetésre és kész? Hogy megy ez? Ja és a számom megmarad?

Csongor

vas. júl. 24, 2005 16:07
arany tag

Hozzászólás 
Igen, ez az AMDOCS sok mindent megbolondított, úgyhogy semmi sem biztos...

vas. júl. 24, 2005 14:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kb 2-4 nap, de az új rendszerben tudja a fene.

vas. júl. 24, 2005 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy kérdesem lenne. Bonusz tarifacsomagom van és júl 19.-én volt a számlazárásom. Mikortól lehete lekérni a 1751/2-ön a lezárt számla végösszegét? A számlazárástól számított hanyadik nap?

vas. júl. 24, 2005 13:58
arany tag

Hozzászólás 
Szerencsére nekem nem volt gond a voda maillel, minden műxik a régi, megszokott módon. A számlázás viszont kezd nagyon bosszantó lenni. A májusi hónapot is úgy fizettem be, hogy lekérdeztem a lezárt egyenlegem, felírtam egy csekkre és elmentem befizetni. Közben hívtam a vodát és azt mondták, hogy biztos elveszett a levél a postán, küldenek másikat. Hát semmi sem jött. DM-es levlelem sem jött meg. (Már nem is kell mondjuk, mert egy ideje megvan a bónusz :lol: ). A júniusi befizetési határidő is lejárt elvileg a tegnapi nappal. Jön az augusztus... Viszont a bónuszos számlára írtó kíváncsi lennék már :!: :!: :!:

vas. júl. 24, 2005 7:49
platina tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Esetleg valaki kapott már Bonuszos számlát?

Szerintem mostanság senki nem kapott számlát.... :evil:

Steve

vas. júl. 24, 2005 7:19
platina tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Nálam úgynézki rendeződnek a dolgok, csak egy előfizun még mindig nem megy a vodamail rendesen, úgyhogy akinek volt a Bonusz előtt vodamail, annak intéznie kell a váltás után, mert gondok vannak vele.

Igen, a Vodafone Mail bedöglik a bónuszra való váltás után (legalábbis nálam meghalt). Az addig használt jelszavam nem működött. Azt hittem először, hogy csak az Outlook bolondult meg, de mikor a webes felületen akartam a My Vodafone oldalaira belépni, az sem sikerült hibás jelszó miatt. Még nagyban próbálkozom, mikor jön egy SMS a Vodától, amiben a jelszavamat kiküldték. Na persze ez nem működött... Ekkor hívom ügyfélszolálatot, elmondom mi van, azt mondja, küld egy új jelszót! Néhány perc múlva megérkezett és az már tényleg működött. Majd ezt visszaváltoztattam az eredeti jelszavamra és azóta megy a dolog. Sajnos kellett még pár nap, mire rájöttem, hogy a Vodamail összes beállítása is törlődött, beleértve az aliasokat is. (Furcsa volt, hogy nem kapok levelet a vodás címre) Úgyhogy aki használ Vodamailt és bónuszra vált, az figyeljen oda ezekre a dolgokra, nehogy fontos e-mailekről maradjon le!

Steve

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve_Hun vas. júl. 24, 2005 7:19-kor.

vas. júl. 24, 2005 7:16
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem voltam másfél hétig netközelben, ezért most gyorsan átfutottam az írtakat, és csomó olyan kérdés van feltével amire már van válasz, csak "kicsit" visszakell olvasni :) Nálam úgynézki rendeződnek a dolgok, csak egy előfizun még mindig nem megy a vodamail rendesen, úgyhogy akinek volt a Bonusz előtt vodamail, annak intéznie kell a váltás után, mert gondok vannak vele. Én már csak az első számlát várom, hogy minden úgy legyen ahogy remélem. Esetleg valaki kapott már Bonuszos számlát?

vas. júl. 24, 2005 0:11
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
KÉrdés: Nekem már megvan egy ideje a bónusz (szerencsére :lol: ), arra lennék kíváncsi, hogy a mellé köthető társkárytákat csak szeptember 30-ig lehet bónuszként kötni, utána csak publikus csomagot lehet kötni?

Elvileg úgy van, ahogy mondod. Többeknek ezt mondták a boltokban és az üfsz-ön is...

szomb. júl. 23, 2005 23:06
arany tag

Hozzászólás 
KÉrdés: Nekem már megvan egy ideje a bónusz (szerencsére :lol: ), arra lennék kíváncsi, hogy a mellé köthető társkárytákat csak szeptember 30-ig lehet bónuszként kötni, utána csak publikus csomagot lehet kötni?

szomb. júl. 23, 2005 21:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült!!!!!Ma hívtak hétfőn menjek be a Voda márkaboltba megkötni a BÓNUSZT (nem vártam megy hogy küldjék a DM-es levelet addig hívtam öket míg be nem jegyezték a nevem mellé,hogy köthetek)
Átírják a maratonos előfizumat meg a feleségem vitamax-os előfizetését az én nevemre.(így marad mind a két szám)
:D

Köszi mindenkinek a segítségét.

szomb. júl. 23, 2005 19:03
arany tag

Hozzászólás 
savaria írta:
Egy kérdés: ezt a csomagot ugye lehet hosszabitani majd ujabb 2 év aláirásával? Nekem átváltották a byopomat, ami kb fél év mulva lejár...

Na, hogyha ezt meg tudja válaszolni valaki, én leborulok előtte... 8) 8) 8)

szomb. júl. 23, 2005 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
savaria írta:
Egy kérdés: ezt a csomagot ugye lehet hosszabitani majd ujabb 2 év aláirásával? Nekem átváltották a byopomat, ami kb fél év mulva lejár...

Na ezt neked meg nem mondja senki.

szomb. júl. 23, 2005 18:13
arany tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 23, 2005 18:11
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A kérdőív, amit emlegettek, az, amit a Vodafone honlapján kell kitölteni a hírlevél-regisztrációhoz, vagy valami más?
Nekem most BYOP-om van, szerintetek ha megígérem nekik, hogy viszek hozzájuk Pannonos számot, akkor átállítanak? Vagy várjam meg, hátha nekem is küldenek hírlevelet?

(by Darth Smoke)

szomb. júl. 23, 2005 17:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szia Steve!
Hallom voltak odakint "kalandok".

szomb. júl. 23, 2005 17:38
arany tag

Hozzászólás 
Gratula Steve!

Bárcsak én lennék ilyen szerencsés. A levelet várók sorába tartozom én is!

szomb. júl. 23, 2005 15:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:32-kor.

szomb. júl. 23, 2005 15:14
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Hali!

Az elmúlt 2 hétben nyaraltam, nem nagyon voltam net közelben... De most leírom a tapasztalataimat a Bónusszal kapcsolatban!
Onnantól kezdve, hogy itt a fórumon olvastam a bónuszról én is hívogattam az ügyfélszolgálatot, ahol minden áldott nap teljes lelki nyugalommal elzavartak - hozzáteszem, mindig udvariasan! Aztán egyik este - egészen pontosan július 6. - maga az ügyfélszolga ugyan azt mondta, hogy nem kaphatok, de azért továbbítja a kérésemet az illetékes csoportnak. Gondoltam, ebből sem lesz már semmi, de másnap délelőtt 9 körül hívott egy másik hölgy az ügyfélszolgálat számáról és közölte, hogy OK a dolog, jogosult vagyok a bónuszra! És átteszik a jelenlegi előfizetésemet a bónusz csomagba! Ekkor mondom neki, hogy lenne még 4 másik előfizetés is, amiből csak 1 volt a nevemen. Azt az egyet még akkor átrakta ő, a másik háromat pedig elmentünk péntek de. a kecskeméti Vodafone márkaboltba átiratni. Ott előadtam a "problémát". A srác csak nézett, mert eddig elméletileg nem volt lehetőség már meglévő vodás számot átrakni bónuszba, valamint a másik 3 számra, ami nem a nevemen volt nem tettek semmiféle megjegyzést, hogy jogosultak lennének bónuszra. Kb 3/4 óra telefonálás után minden tisztázódott és hozzáfogtunk a tulajdonjog átruházáshoz. Másnap de.-re megjött a válasz és mentem aláírni a paírokat. Azóta már mind az 5 előfizu a nevemen van és bónuszban vannak. Ma voltam bent megint a márkaboltban egy részletes számla miatt. Rákérdeztem, hogy ugye akkor minden rendben van? Utánannézett a hölgy és mondta, hogy az 5 előfizetés 2 ügyfélszámon van 2 + 3 kombinációban. Kértem, hogy legyen szíves ezt javítani. Tett egy bejegyzést a számokhoz ezirányú igényemről és most várok... Hétfőn majd felhívom őket, hogy sikerült-e már a dolog! Nem olyan egyszerű ez.... De ha egyszer végre sikerül.....

Steve

szomb. júl. 23, 2005 14:26
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Azt hiszem, hogy kinyomtatot az emailt amit kaptam és megyek a területi képviseletre kötni egy Bónuszt.

pén. júl. 22, 2005 21:57
platina tag

Hozzászólás 
Nnnna megejtettem egy telefont a 1270re.. Kedves volt a csajszi de mondta hogy ez csak azoknak szol akiket ők megkerestek, de elkerte az adataim továbbításra, meg h 3 ujat nyomatnek hordozassal.. Kíváncsi leszek h megkeresnek-e. Legalab nem tagadta le...

pén. júl. 22, 2005 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Na, most jött a mail, hogy átírták végre a BYOP előfizut a nevemre (11 napba telt). Most már várom a Bónusz levelet...

pén. júl. 22, 2005 14:40
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Én már nem bízok semmiben sem. Ha lesz, lesz, ha nem, nem....

Ne így állj hozzá. Ha kell, hívd fel őked újra, mondd meg határozottan, udvariasan, mit akarsz, hogy tegyenek át, stb. Ne foglalkozzál azzal a qrva papírral. Megkapod anélkül is, amit akarsz.

pén. júl. 22, 2005 13:48
arany tag

Hozzászólás 
Én már nem bízok semmiben sem. Ha lesz, lesz, ha nem, nem....

pén. júl. 22, 2005 11:28
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Helyes! Addigra már a K750i is még olcsóbb lesz. :-) Ha egyáltalán küldenek valamit is. :?

Megyo írta:
Felhívtam az üfsz-ot teljesen más miatt, de rákérdeztem a levélre is. Azt mondta: "Körülbelül egy hónapon belül le fog rendeződni a dolog." - Mindenki érti, ahogy érti....

pén. júl. 22, 2005 11:17
arany tag

Hozzászólás 
Felhívtam az üfsz-ot teljesen más miatt, de rákérdeztem a levélre is. Azt mondta: "Körülbelül egy hónapon belül le fog rendeződni a dolog." - Mindenki érti, ahogy érti....

pén. júl. 22, 2005 7:23
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Igen, ez a számhordozás most nagyon meg náluk. Ezzel akarnak több ügyfelet szerezni. Lásd az Optimuszos levél. A vodásokra rá se bagóznak.

Ez nem teljesen így van. Én pl. vodás vagyok. Semmi mást nem ígértem, mint hogy ha áttesznek bónuszba, kötök még előfizut. Ha nem, akkor más szolgáltatónál kötök. Gond nélkül áttettek, és senki nem kérte számon rajtam az ígéretemet: ha nem akartam volna, nem kötök semmit pluszban.
Nem hordoztam semmit. Nem kellett hozzá semmilyen levél sem, itt mindenki a megváltó LEVELET várja. Még csak csókos ügyfél sem vagyok, egyszerűen fizetem a havi kis 8-12 ezreimet pontosan, szépen, három év óta. Ennyi.

pén. júl. 22, 2005 7:08
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Hát ezaz, már megígérték mindenkinek de még senki sem kapott 1db-t sem.
:-)
Biztos a nyomda most fogja majd nyomtatni a leveleket... :D

pén. júl. 22, 2005 6:35
platina tag

Hozzászólás 
Hát ezaz, már megígérték mindenkinek de még senki sem kapott 1db-t sem.
:-)

csüt. júl. 21, 2005 22:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok
Remélem hamarosan meg tudom kötni a bónuszos előfizut.Dm-es levelet ígérték küldik és mehetek átíratni az előfizukat :D
Van valaki akinek küldtek már ilyen levelet?

Köszike

csüt. júl. 21, 2005 21:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 93  Következő