Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 21:38

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Bizony lehet....

Igen csak egy kicsit érthetetlen, hogy a sim kártyát tudják szinte azonnal aktíválni a kért szolgáltatást viszont nem.

szer. júl. 27, 2005 18:53
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bizony lehet....

szer. júl. 27, 2005 18:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Havernek megjött a levél és tegnap bement megkötni a Bonuszt. Csak sim-et vett összesen 4-et. Direkt mondtuk, hogy szükség lenne a Zárt felhasználói csoport szolgáltatásra. Mind a 4 előfizetői szerződésen ki is van ixelve. Ma a biztonság kedvéért felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy tényleg meg van-e rendelve a szolgáltatás és azt mondta, hogy a szolgáltatás 48 órán belül lesz aktív. Ilyen előfordulhat, hogy a szerződéskötésnél kért szolgáltatás nem azonnal aktív? Azt tudom, hogy már meglévő előfizetésnél 48 óra alatt aktíválódik, de így van ez új előfizetésnél is?

szer. júl. 27, 2005 18:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olyat nem lehet eljátszani,hogy ha a mostani számomon nincs hűség,akkor kötök egy új bónuszt -> a régi számomra is elintézem,hogy bónusz legyen.És mondjuk 1 hónappal később felmondom az új előfizut,így marad a régi,de már bónuszban :?:

szer. júl. 27, 2005 18:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem kell hordozni, vehetsz új előfizut is, és akkor a meglévőt is hozzáírják mint Bónusz.

szer. júl. 27, 2005 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Engem ma hívtak az Optimuszos játékkal kapcsolatban, s a hölgy annyit mondott, hogy újat kel kötnöm. Tisztátuk, hogy vodás vagyok, s van hűségem, s már hordoztam számot, de küldje csak nyugodtan a levelet, elképzelhető, hogy kötök még ilyen elfizut. A határidő szeptember 30. s valóban csak myC 5-2-t ajánlott fel.

szer. júl. 27, 2005 13:30
arany tag

Hozzászólás 
csongor írta:
Tehát röviden: Ha vitamaxos vagyok, és nem tudok (és nem is fogok) hordozni máshonnan számot, akkor nem teszik át Bónuszba a vodás számomat, a hívás meg a levél ellenére sem?

Azért próba cseresznye. Nem akarom elvenni senki kedvét sem...

szer. júl. 27, 2005 13:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
csongor írta:
Megyo írta:
Na, hogy tisztába rakjam a dolgokat, különbözik egymástól a júliusi "felhívjuk a vodát - bejegyzés a név mellé - bónuszt kötök" dolog, és a "kérdőíves-felhívós-levélküldős" bónusz dolog.

Ez utóbbinál csak akkor állítanak át bármit, ami a neveden van, hogyha hozol egy számot máshonnan. Ha áthoztad, és megkötötted az előfizetés-szerződést, akkor azt a levél birtokában átrakják bónuszba. Onnantól kezdve lehet vitamaxokat migrálni bónuszra és még bónuszt kötni...

Na én akkor az utóbbi "kérdőíves-felhívós-levélküldős" csoportba tartozom. Ezek szerint ne is számítsak Bónuszra :(
Akkor meg miért hívtak fel? Tudták, hogy Vodás vagyok és nincs máshol számom. Legalábbis nem kérdeztek rá és nem is utaltak semmi ilyesmire a híváskor.
Tehát röviden: Ha vitamaxos vagyok, és nem tudok (és nem is fogok) hordozni máshonnan számot, akkor nem teszik át Bónuszba a vodás számomat, a hívás meg a levél ellenére sem?

szerintem kérdés h mi van abban a mailban...

szer. júl. 27, 2005 13:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Na, hogy tisztába rakjam a dolgokat, különbözik egymástól a júliusi "felhívjuk a vodát - bejegyzés a név mellé - bónuszt kötök" dolog, és a "kérdőíves-felhívós-levélküldős" bónusz dolog.

Ez utóbbinál csak akkor állítanak át bármit, ami a neveden van, hogyha hozol egy számot máshonnan. Ha áthoztad, és megkötötted az előfizetés-szerződést, akkor azt a levél birtokában átrakják bónuszba. Onnantól kezdve lehet vitamaxokat migrálni bónuszra és még bónuszt kötni...

Na én akkor az utóbbi "kérdőíves-felhívós-levélküldős" csoportba tartozom. Ezek szerint ne is számítsak Bónuszra :(
Akkor meg miért hívtak fel? Tudták, hogy Vodás vagyok és nincs máshol számom. Legalábbis nem kérdeztek rá és nem is utaltak semmi ilyesmire a híváskor.

szer. júl. 27, 2005 12:58
platina tag

Hozzászólás 
kosz Megyo :)

viszont en a 2 elofizu helyett csak 1et fogok atirni + 2 praktikum.. Pannon kinyal6ja, januarban jarna le a 2 evem es mar nem az a rendszer megy hogy 24 honapra elosztva szepen csokken a lelépési dij hanem az uccso pillanatig 40+ÁFA...

szer. júl. 27, 2005 12:34
arany tag

Hozzászólás 

szer. júl. 27, 2005 11:34
platina tag

Hozzászólás 
csongor írta:
Hm, erről idáig nem volt szó, hogy MINDENKÉPPEN számot kell hozni másik szolgáltatótól a Bónusz csomaghoz. A levélben, amit küldenek ez benne van? Vagy csak ott fog kiderülni amikor vidáman megyek a papírkámmal megkötni a bónuszt, hogy kéne hordoznom is? Mert ezt a telefonban sem mondta a csávó, mellesleg láthatta a megadott adataimból, hogy én már eleve vodás vagyok (vitamax), és ennek ellenére felhívott azzal, hogy ezek alapján tudja nekem ajánlani a bónusz csomagot.
De ha ez a számhordozás csak már meglévő Vodafone előfizetéssel rendelkezőkre vonatkozik, akkor már érthetőbb a dolog.
Na akkor várom tovább azt a nyamvadt levelet, most már kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

ezt nem értem: hogy hordoz az akinek mar meglevo vodas elofizuja van? :?: akinek hordozott vodas elofizuja van?

szer. júl. 27, 2005 11:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hm, erről idáig nem volt szó, hogy MINDENKÉPPEN számot kell hozni másik szolgáltatótól a Bónusz csomaghoz. A levélben, amit küldenek ez benne van? Vagy csak ott fog kiderülni amikor vidáman megyek a papírkámmal megkötni a bónuszt, hogy kéne hordoznom is? Mert ezt a telefonban sem mondta a csávó, mellesleg láthatta a megadott adataimból, hogy én már eleve vodás vagyok (vitamax), és ennek ellenére felhívott azzal, hogy ezek alapján tudja nekem ajánlani a bónusz csomagot.
De ha ez a számhordozás csak már meglévő Vodafone előfizetéssel rendelkezőkre vonatkozik, akkor már érthetőbb a dolog.
Na akkor várom tovább azt a nyamvadt levelet, most már kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

szer. júl. 27, 2005 10:51
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
meglévő voda előfizut magában nem váltanak át erre, ahhoz venni/hozni kell másikat is

Ezt nekem is mondta a voda üfsz-ös haverom, az egészben a számhordozás a lényeg, és ha áthordoztál egy számot, CSAK szerződéskötés után, a papír birtokában tudják csak átváltani bónuszra.

szer. júl. 27, 2005 10:24
platina tag

Hozzászólás 
gaborb írta:
Levelet kaptam, lájf... 8)

én is én is :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

méghozzá úgy hogy csak egy szimpla mailt irtam az üfsz@vodára :D

szer. júl. 27, 2005 9:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel meglévő voda előfizut magában nem váltanak át erre, ahhoz venni/hozni kell másikat is, így nekem nem jött be ez a Bónusz. Levél ide vagy oda. :(

szer. júl. 27, 2005 8:58
arany tag

Hozzászólás 
Levelet kaptam, lájf... 8)

kedd júl. 26, 2005 23:43
arany tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
És nem tudod véletlenül, hogy ez az átiratás pénzbe kerül? Nem lehet megoldani, hogy a Bónusz automatikusan átdobja magánba?

Nem hiszem.... De a pontos választ megmondja a 1270...

kedd júl. 26, 2005 15:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Brockey írta:
Ha valaki Vitamaxról szeretne Bónuszra váltani, de a kártya céges néven van, akkor szerintetek lehet-e, és ha igen, mennyibe kerül a magán névre átírás (magánról cégesre azt hiszem 2500, vajon fordítva is :?: )
A 375 Ft-os opciót (egy ügyfélszámon belüli ingyen beszélgetést és ezzel együtt új Bónusz előfizut egy ügyfélszám alá) később is lehet választani, vagy csak az akció időtartama alatt (aug.15. vagy szept. 30, most melyik is?)

Át kell íratni magán előfizetőre, csak akkor lehet bónusz.

Bónuszt venni, és egy ügyfélszáma alá tenni, csak szept 30-ig lehet. A 375-Ft-os opciót szerintem utána is be lehet állíttatni...

Köszi Megyo a gyors választ! És nem tudod véletlenül, hogy ez az átiratás pénzbe kerül? Nem lehet megoldani, hogy a Bónusz automatikusan átdobja magánba?

kedd júl. 26, 2005 15:06
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
1 hét a határ?

Onnantól 1 hétre ígérik, amikor felhívnak...

kedd júl. 26, 2005 15:02
platina tag

Hozzászólás 
én még a mult heten reggeltem de meg nem kerestek meg :roll: 1 hét a határ?

kedd júl. 26, 2005 15:00
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Brockey írta:
Nincs havidíja és másodperc alapú.
Nem sok ember szaladgál ilyennel, pl. kapcsolattartók (kormányzati esetén).

Hali!

Van itt köztünk valakinek ilyen csomagja?

Csumi:Attka

kedd júl. 26, 2005 14:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idén valóban csak szeptemberig, de lesz jövőre is nyár, meg utána is. :)
Bár lehet addigra lesz mégjobb csomag, és átváltom arra.

kedd júl. 26, 2005 14:38
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Brockey írta:
Prepaid?

Nem.

kedd júl. 26, 2005 14:30
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
Hogyhogy nincs havidíja? Prepaid?

Csak egy nagyon szűk körnek van. Halandó nem férhet hozzá. Előfizetéses egyébként...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Megyo kedd júl. 26, 2005 14:30-kor.

kedd júl. 26, 2005 14:30
arany tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
Ha valaki Vitamaxról szeretne Bónuszra váltani, de a kártya céges néven van, akkor szerintetek lehet-e, és ha igen, mennyibe kerül a magán névre átírás (magánról cégesre azt hiszem 2500, vajon fordítva is :?: )
A 375 Ft-os opciót (egy ügyfélszámon belüli ingyen beszélgetést és ezzel együtt új Bónusz előfizut egy ügyfélszám alá) később is lehet választani, vagy csak az akció időtartama alatt (aug.15. vagy szept. 30, most melyik is?)

Át kell íratni magán előfizetőre, csak akkor lehet bónusz.

Bónuszt venni, és egy ügyfélszáma alá tenni, csak szept 30-ig lehet. A 375-Ft-os opciót szerintem utána is be lehet állíttatni...

kedd júl. 26, 2005 14:29
ezüst tag

Hozzászólás 
mz írta:
Brockey írta:
Ez a Demo előfizetéses csomag? Ha igen, ennek is 2500 a havidíja, ami lebeszélhető és másodpercalapú?
Kéretik nem telhetetlennek nézni :D .

Nincs havidíja és másodperc alapú.
Nem sok ember szaladgál ilyennel, pl. kapcsolattartók (kormányzati esetén).

Hogyhogy nincs havidíja? Prepaid?

kedd júl. 26, 2005 14:27
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:31-kor.

kedd júl. 26, 2005 14:25
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:31-kor.

kedd júl. 26, 2005 14:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megkaptam én is a levelet. :)
Nem is emlékszem hogy kértem volna. :) Hülyülök? :)

De nem kell, mert a kormim van helyette.

A Rocky Extrát megtartom valóban hálón belülinek, meg hogy hátha egyszer külföldön leszek, és ingyen (200Ft-ért) lehet majd vele hazatelózni esténként.

kedd júl. 26, 2005 14:19
ezüst tag

Hozzászólás 
A 375 Ft-os opciót (egy ügyfélszámon belüli ingyen beszélgetést és ezzel együtt új Bónusz előfizut egy ügyfélszám alá) később is lehet választani, vagy csak az akció időtartama alatt (aug.15. vagy szept. 30, most melyik is?) Mintha pár oldallal ezelőtt olvastam volna, hogy sajnos csak ez utóbbiig.
Ez a Demo előfizetéses csomag? Ha igen, ennek is 2500 a havidíja, ami lebeszélhető és másodpercalapú?
Kéretik nem telhetetlennek nézni :D .

kedd júl. 26, 2005 14:10
arany tag

Hozzászólás 
Örülj, hogy legalább téged felhívtak. A vodásokat nem szokták....

kedd júl. 26, 2005 13:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló!

Látom a vodások hívogatják az embereket szépen, már csak az a kérdés, hogy az ígért levelet (ami nélkül elvileg nem lehet kötni ezt a csomagot) megkapta-e már egyáltalán valaki? Nekem még csak holnap fog letelni az ígért 1 hét, úgyhogy egyelőre türelmesen várok.

Csongor

Ja, nem tudom mi alapján válogatnak, de engem az optimuszos játék után másnap már felhívott egy srác a vodától, páromat azóta se, pedig egyszerre játszottunk, és mindketten vitamax joker pluszosok vagyunk, ráadásul ő régebbóta vodás mint én.

kedd júl. 26, 2005 13:44
arany tag

Hozzászólás 
Én is így jártam, ma megint felhívtak. Először azt gondoltam, nem baj, ha küldenek még egyet, de aztán győzött a lelkiismeretem, és megemlítettem, hogy már hívtak...

kedd júl. 26, 2005 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most hívtak mégegyszer a vodától,hogy beválogattak a játékba,de közben rájött a csaj,hogy engem már ma hívott egy kollegája.De azért egyeztettük az adatokat :D

kedd júl. 26, 2005 13:18
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
pampika írta:
Általánosan jobb,de azért a hálón belüli ingyenduam az elég korrekt lenne :wink:

Nekem sajnos több nemvodás ismerősöm van, mint vodás. Úgyhogy csábító az ajánlat, de a bónusz tényleg jobb nekem....

Hali!

Szintén zenész, ezért mondtam Én is. :wink:

kedd júl. 26, 2005 12:48
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Általánosan jobb,de azért a hálón belüli ingyenduam az elég korrekt lenne :wink:

Nekem sajnos több nemvodás ismerősöm van, mint vodás. Úgyhogy csábító az ajánlat, de a bónusz tényleg jobb nekem....

kedd júl. 26, 2005 12:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 26, 2005 12:43
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
mz írta:
Hálón belül ingyenes, hálón kívűlre Rocky percdíjak.
SMS hálón belül ingyenes, kifelé 31,25Ft
GPRS WAP ingyenes.

Hmmm, ez se rossz, basszus!!!

Szia!

MZ: kösz az infót!

Megyo:Szerintem a Bonusz jobb, de ez persze a magánvéleményem.

kedd júl. 26, 2005 12:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Demo kártya.

GPRS WAP ingyenes.

És ilyet honnan lehet szerezni?Vagy ezt csak dealerek kaphatják?Trabi esetleg tudsz erről vmit?

kedd júl. 26, 2005 12:39
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
GPRS WAP ingyenes.

Hmmm, ez se rossz, basszus!!!

kedd júl. 26, 2005 12:37
írásjog megvonva

Hozzászólás 

kedd júl. 26, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
ott megemlítenek egy másik nem publikus díjcsomagot valami DEMO-s Voda csomag. Tud erről valaki valamit? Csak a kiváncsiság hajt. :)

Ebben a topicban is megjegyezte valaki, de hiába kerestem keresővel, most nem találtam....

Most láttam csak meg, ez a 100. hozzászólásom!!!!!! :lol:
Végre arany-tag vagyok....

kedd júl. 26, 2005 12:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Szia Pampika!

Szerintem a SWYOP-ot is áttudják váltani sőt úgyemlékszem valakinek már meg is csinálták, BYOP-ot is váltottak már át, és akkor nem kell hordozni.

Ige,erre gondoltam,hogy majd megkérdezem.Ha meg nem,akkor jön ez a hordozós verzió.

@Megyo: köszi a tippet :wink:

kedd júl. 26, 2005 12:22
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Egyénként nem csak mi foglalkozunk ezzel a dologgal, hanem a Mobilfórum is, ki tudja, ott hogy s mint adták közre.

Hali!

Beleolvastam és ,valóban foglalkoznak vele, de még nagyon gyerekcipőben van az egész, viszont ott megemlítenek egy másik nem publikus díjcsomagot valami DEMO-s Voda csomag. Tud erről valaki valamit? Csak a kiváncsiság hajt. :)

kedd júl. 26, 2005 12:18
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Yesss.Felhívtak a játéktól és mondták,hogy megajánlják a bonuszt :)Még szerencse,hogy szept. 30 a határidő.Ugyanis nekem most swyopom van.

Szia Pampika!

Szerintem a SWYOP-ot is áttudják váltani sőt úgyemlékszem valakinek már meg is csinálták, BYOP-ot is váltottak már át, és akkor nem kell hordozni.

kedd júl. 26, 2005 12:16
arany tag

Hozzászólás 
Tudom ajánlani a Pannon happy-t. Csak 1900 Ft-ba kerül. És vegyél még hozzá egy 900 Ft-os feltöltőt. Egy vodás belsős informátorom szerint a pannon szokott cseszekedni számhordozás-engedélyezéskor azzal, hogy a 30 nap alatt még csak nem is volt töltve a kártya.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Megyo kedd júl. 26, 2005 12:19-kor.

kedd júl. 26, 2005 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor asszem beszerzek vmi occsó prepaid karit.

kedd júl. 26, 2005 12:05
arany tag

Hozzászólás 
Csak 1 hónap után. Én is várom, hogy leteljen a 30 napom, hogy a számom visszahordozhassam. Már letelt 8 nap. Nagyon izgalmas ez a várakozás....

kedd júl. 26, 2005 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Yesss.Felhívtak a játéktól és mondták,hogy megajánlják a bonuszt :)Még szerencse,hogy szept. 30 a határidő.Ugyanis nekem most swyopom van.Arra gondoltam,veszek vmi prepaid karit,azt elhordozom a bonuszra,majd a swyopot elhordozom és 1 hónap után visszahordozom a bonuszra :)
Kérdéseim: ez így műxik,ugye?A frissen vett prepaid kari rögtön hordozható,vagy csak 1 hónap után?(sztem utóbbi :( )

kedd júl. 26, 2005 12:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 93  Következő