|
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Árpy írta: A golysziknak kéne egy kis gödröcskét csinálni
Van már régóta olyan nyereg.Az egyik főtípusa,ahol ki van vágva a zacsi helye,a másiknál pedig egy zselés cuccot raknak oda,hogy ne nyomja szét
|
szer. okt. 12, 2005 11:48 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Csak nem egy filmben láttad?
|
szer. okt. 12, 2005 11:37 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Hümmm-hümmm... Ecce' azé' bronzi tanúja volt annak, hogy egy "női hölgy" enyhe emelkedőn végrehajtott kerékpározást követően sikítva választotta az orgazmumust, és a bicót eldobva az árokban kötött ki...
|
szer. okt. 12, 2005 11:35 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
kisember írta: ázsiában "divat" a tömegkölekedési eszközökön utazva játszani (villogni), és az a menő, ha jó hangos a zene/effekt, hogy mindenki hallja. Ha még hadonászni is kell, akkor az nekik valószínűleg további királyság. Az nem Jeruzsálemben van?
...én kérek elnézést...
|
szer. okt. 12, 2005 11:28 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Volt egy tanárom, akkora segge volt, hogy 2 szék kellett volna alá. Neki -ha biciklizne- biztos sokba kerülne egy ülés.
|
szer. okt. 12, 2005 10:42 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
skynet írta: inkább olyan ülés kéne a biciklire, ami nem a gátnál támaszt meg, hanem a két farpofánál. Túl sok anyag, megkétszereződnének az ülések árai.
|
szer. okt. 12, 2005 10:28 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
A golysziknak kéne egy kis gödröcskét csinálni
|
szer. okt. 12, 2005 10:06 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
|
szer. okt. 12, 2005 9:58 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
simico írta: Egyébként (ellentétben a csamcsung telefonos recskázásával) nagyon hasznos és kényelmes dolog, például az egér megmozdítása nélkül lehet elõre és vissza lapozni, a nyitott fülek között lépegetni, stb, és természetesen teljesen személyre szabható. Ugyanilyen királyság a spatial navigation (ezt még nem koppintották le a többiek), amikor az egér teljes mellõzésével böngészel és mindent meg lehet csinálni.
Azér' csak kell azt mozgatni, különben nem stimmelne a név?!
Mi a szösz ez a spatial navigation?
|
szer. okt. 12, 2005 9:22 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
pampika írta: AMikor uhu linuxot használtam,a firefoxban voltak ilyen mouse gesture-ök és az elején igen nehéz volt megszokni,hogy ha hirtelenjében rántok az egéren(nem direkt),akkor is pl. vissza lapoz egy oldalt
Ezt (mouse gestures) az Opera találta ki és alkalmazza már elég régen, csak mostanában kezdte el lekoppintani a többi böngésző (több-kevesebb sikerrel). Egyébként (ellentétben a csamcsung telefonos recskázásával) nagyon hasznos és kényelmes dolog, például az egér megmozdítása nélkül lehet előre és vissza lapozni, a nyitott fülek között lépegetni, stb, és természetesen teljesen személyre szabható. Ugyanilyen királyság a spatial navigation (ezt még nem koppintották le a többiek), amikor az egér teljes mellőzésével böngészel és mindent meg lehet csinálni.
|
szer. okt. 12, 2005 9:12 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
rázogatós telefon téma:
Tényleg nem értem, hogy miért baj az valakinek, hogy lehet (nem kötelező) rázogatni is egy telefont. Ebben az az újdonság (tudtommal), hogy a különböző mozdulatokhoz más-más funkció van rendelve, a mouse gesture-hoz hasonlóan. Azt is újdonságként adták el, az is. Ha jól tudom volt már a Nokiának is egy mozg(at)ásérzékelős telefonja, de azt nem lehetett ilyenre használni.
Ne felejtsük el a kultúrális különbségeket sem, míg európában az emberek ritkán játszanak a telefonjukkal, és akkor is elnémítják, addig ázsiában "divat" a tömegkölekedési eszközökön utazva játszani (villogni), és az a menő, ha jó hangos a zene/effekt, hogy mindenki hallja. Ha még hadonászni is kell, akkor az nekik valószínűleg további királyság.
buksza lopás (találás):
Nálunk egy vásár után a környező kukákban előfordulnak kifosztott pénztárcák (iratokkal), amiket a kukabúvárok ingyen adnak le!
diákigazolvány:
Én úgy tudom, hogy a chipkártyák nem egyszerű titkosított memóriamodulok, hanem processzort tartalmaznak, és az végzi a műveleteket is az adatokon. Még régen egy előadáson egy fickó azt magyarázta, hogy milyen többmillió dolláros berendezések kellenek ahhoz, hogy egyáltalán a kártya azonosítóját meg lehessen tudni, és a berhelés még csak ezután indulhat.
BrOnZ írta: Jah... Bocs, de azt hittem, hangkonverterek kellenek. Telefonos hang-konvertereim nincsenek...
Jól értetted, olyan típusokra akrtam konvertálni, amiket egy telefon (talán) le tud játszani. Szóval nem kell sokszáz unikum, csak a népszerűbb formátumok (wav, mp3, ogg, mid) kiegészítve persze a szinte csak telefonok által használt formátumokkal (i-melody...). Találtam néhány ingyenes editor/konvertert.
|
szer. okt. 12, 2005 8:05 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Középsulis matricát tud valaki?
|
szer. okt. 12, 2005 7:34 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Szombat estig elhagylak Benneteket, de aztán rend legyen ám!
|
szer. okt. 12, 2005 2:21 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
McLaca írta: Szóval örülök, hogy csak ennyire vastag a bőr a képén.
múltkoriban a buszon utazva hallgattam két menő srác beszélgetését (nem lehetett nem hallani, mert elég hangosan beszéltek), az egyikük éppen eldicsekedett a másiknak, hogy milyen jól elrendezte a múltkor, hogy vki elejtette a tárcáját, de ő utánavitte, csak közben kiguberálta belőle ami neki kell. mindezt úgy, hogy a szenvedő alanynak teljesen nyilvánvaló legyen, majd amikor az ilető ezt szóvátette még felrepült egy "miért, vazze', azt hitted ingyé' találtam meg?" megjegyzés is. ezen ott ketten a buszon jót nevetgéltek, hogy milyen menők, meg jófejek voltak.
ilyenkor azért eszembe szokott jutni, hogy nem ingyen, kaphatna érte egy frankó orrtörést...
elég kisstílű dolog ilyenből pénzt csinálni. ráadásul a fent említett eset még különösen pofátlan is volt.
|
kedd okt. 11, 2005 22:30 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Szóval örülök, hogy csak ennyire vastag a bőr a képén.
Lehet valami smirglipapírral meg kéne dolgozni...
|
kedd okt. 11, 2005 22:07 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Mindent összeszámolva 7400Ft lenne a hivatalos igazolvány, ami benne van, + a diákigazolvány. Még így is jól járok, főleg, hogy a lencséző naptáram is benne van, és fejből fogalmam sincs, mikor kell cserélni, ezért is karikázom , hasraütve pedig kidobni 3000Ft-nyi lencsét, 7400Ft igazolványköltség és utánajárás után még pluszban...
Szóval örülök, hogy csak ennyire vastag a bőr a képén.
Üdv!
|
kedd okt. 11, 2005 22:01 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Rozso írta: McLaca írta: de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
"Kék" diákot akartál írni?! Van abban zöld is, de csak holnap tudom tüzetesebben megnézni, ugyanis ma egy padon ülve kicsúszott a zsebemből, és 10 perc múlva visszamenve (már sötétben) nem volt sehol. Két óra múlva telefonon beszéltem a "becsületes" megtalálóval, aki 2000HUF-ot kér az igazolványtárcámért... Üdv!
Sajnos, ilyen világban élünk... Azért ha átveszed és átadtad a pénzt, azért egy megjegyzést odabökhetnél majd, hátha kicsit átgondolja és legalább egy picit rossz lesz a közérzete.
|
kedd okt. 11, 2005 21:55 |
|
|
Vendég
|
Rozso írta: McLaca írta: de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
"Kék" diákot akartál írni?!
Lehet az övé már penészedik?
|
kedd okt. 11, 2005 21:52 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Rozso írta: McLaca írta: de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
Van abban zöld is, de csak holnap tudom tüzetesebben megnézni, ugyanis ma egy padon ülve kicsúszott a zsebemből, és 10 perc múlva visszamenve (már sötétben) nem volt sehol. Két óra múlva telefonon beszéltem a "becsületes" megtalálóval, aki 2000HUF-ot kér az igazolványtárcámért...
Üdv!
|
kedd okt. 11, 2005 21:51 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
McLaca írta: de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
|
kedd okt. 11, 2005 21:45 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Hááát, chipkártyaolvasókkal szaladgáló ellenőrök a tömegközlekedésben? Egyébként középiskolás diákkal minden egyszerűbb, arra az ellenőrök sem figyelnek annyira, sokszor nem is érdekli őket a címke, de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
Üdv!
Persze, nem mondom hogy drágább évente az a sok matrica, de azért mégiscsak az lenne a jövő, ha végre már ez nem okozna gondot a kallernak ha chipkártyát kéne olvasni. elvégre azért lett smartcard-os diák annó...
És akkor végre már lehetne országosan is kiterjeszteni azt ami a Szegedi buszokon van kisérleti jelleggel, hogy diákkal fizeted az utadat, és arra is írják rá a jegyedet, és akkor nincs papírhulladék sem. pl a jegyautomatáknál is ami pl Déliben is van, sokkal egyszerűbb lenne. bedugod a kártyádat, arról leemeli azt a párszáz huf-ot, ellenőrzi hogy ugye aktív tanuló vagy-e, és rá is írja hogy oké, megvan a jegy...
Igaz ez csak a diákokra lenne érvényes, de már az is valami lenne.
Egyébként rendben van hogy drága az eszköz, de neki kell állni fejleszteni...
Igaz, ha meg egyszer feltörik a smartkártyák titkosítását... Asszem 128 bitesek, de javítson ki valaki ha rosszul tudom
|
kedd okt. 11, 2005 21:44 |
|
|
Vendég
|
Humor percek következnek:
Nyuszikának aranyere van, így hát elmegy az orvoshoz. Jól van, végzett, megy haza az erdőbe. Kérdezik az állatok:
- Milyen volt?
- Hát, először le kellett tolnom a gatyámat.
- Aztán megfogta a jobb kezével a vállam, és a ballal turkált a seggemben.
- Nem-nem a bal kezével fogta a vállam, és a jobbal turkált a seggemben.
- Nem-nem, mindkét kezével fogta a vállam...
- ...húú a szemét!!!
Elmegy a cipész szerencsét próbálni Amerikába. Elkapják lopásért, majd börtönbe csukják. Első este bemegy a közös zuhanyzóba fürdeni. Melléáll egy néger. Meglátja, hogy mekkora brokija van a négernek, majd megszólal:
- Testvérem! Hát neked akkora van mint egy zsírkavaró fakakanál!!!
Erre a néger:
- HM.................Yes!!! Fuck anal!!!!!!
Megy az erdőben a jótündér. Egyszer csak nagy zokogó sírást hall a bokrokból!
Odamegy és látja, hogy a nyuszika az!
- Miért sírsz nyuszika?
- Hát... azért mert a rossztündér azt mondja, hogy nem én vagyok a világon a leggyorsabb állat!
- Gyere, majd én elviszlek az igazmondótündérhez ő majd igazat mondd!
Mennek tovább! Megint sírást hallanak a bokrokból!
Hát látják, hogy a bagoly van a bokorban és nagyon sír!
Megkérdezi a jótündér, hogy miért sír.
- Azért mert a rossztündér azt mondta, hogy nem én vagyok a világon a legokosabb!!!
- Na gyere majd én elviszlek az igazmondó tündérhez!
Ő majd megmondja az igazat!
Mennek tovább és megint sírásthallanak a bokorból!
Hát látják, hogy Quasimodo nagyon sír!
- Miért sírsz annyira Quasimodo?
- Azért mert a rossztündér azt mondta, hogynem én vagyok a legcsúnyább a világon!
- Mi épp most megyünk az igazmondó tündérhez!
Gyere tarts velünk!
Mennek-mendegélnek egyszer csak megérkeznek!
Bemegy a nyuszika!
Pár perc múlva boldogan kijön: Ez az, ez az mégiscsak én vagyok a világon a leggyorsabb!
Most bemegy a bagoly!
Pár perc múlva kijön és boldogan mondja:
Juppy mégiscsak én vagyok a világon a legokosabb!
Most bemegy Quasimodó.
Pár perc múlva dühösen kijön!
-Mi a baj Quasimodo?
- KI A **** AZ A JIMMY!!!!!!?
|
kedd okt. 11, 2005 21:37 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hááát, chipkártyaolvasókkal szaladgáló ellenőrök a tömegközlekedésben?
Egyébként középiskolás diákkal minden egyszerűbb, arra az ellenőrök sem figyelnek annyira, sokszor nem is érdekli őket a címke, de a "zöld" diákon mindig megnézik az érvényességét is.
Üdv!
|
kedd okt. 11, 2005 21:20 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
McLaca írta: Raven_ írta: Idén is október végig érvényesek az előző féléves diákmatricák! Ha a pletyól igazak, 2006-ban jön az új diák, szóval címkével opreálni már nem éri meg... Újabban a felsőoktatási intézmény neve is rajta van az érvényesítő címkén. Üdv!
Csak azt nem tudom mindek matricákkal vacakolni, amikor ott van rajta a chip, így nem lehet visszaélni a matricákkal, hogy eladom aproneten jó pénzért, aztán 1800-ért meg csináltatok újat Magamnak, aztán arról is eladom stb.
|
kedd okt. 11, 2005 21:12 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
milyen új diák?
miért kell már megint új?
szerk: közben rákerestem: ez az amiről beszéltél?
|
kedd okt. 11, 2005 20:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: Idén is október végig érvényesek az előző féléves diákmatricák!
Ha a pletyól igazak, 2006-ban jön az új diák, szóval címkével opreálni már nem éri meg...
Újabban a felsőoktatási intézmény neve is rajta van az érvényesítő címkén.
Üdv!
|
kedd okt. 11, 2005 20:33 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
kisember írta: Nem kell ám túl profi, olyan típusokat akarok létrehozni, amik esetleg működhetnek telefonon, nem kell semmi különleges, csak a ~10 leggyakoribb. Jah... Bocs, de azt hittem, hangkonverterek kellenek. Telefonos hang-konvertereim nincsenek...
|
kedd okt. 11, 2005 18:59 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Én sem szeretem, az egyetlen multi-kombó, amit használok, az a lenyomott bal gomb melletti görgetés - hosszab szöveg kijelöléséhez.
|
kedd okt. 11, 2005 17:26 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
AMikor uhu linuxot használtam,a firefoxban voltak ilyen mouse gesture-ök és az elején igen nehéz volt megszokni,hogy ha hirtelenjében rántok az egéren(nem direkt),akkor is pl. vissza lapoz egy oldalt
|
kedd okt. 11, 2005 17:22 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
T68m írta: igazad van, nem vicces, szánalmas, hogy ilyen próbálkozásokkal akar (és tud) eredményt elérni egy cég.
Nem ők az egyetlenek, de mobilon az elsők
|
kedd okt. 11, 2005 17:19 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
ugyan, ez a társadalom már minden elvisel az ilyen agresszív egyének közelében inkább meghúzza magát mindeki, mintsem rászóljon.
amúgy meg már azt is kinézik az embert, ha a kelleténél hangosabban beszél a telefonjába...
(viszont megyek is gyorsan, és levédetem ezt a ffb-es telót, nehogy az egyik gyártó lenyúlja az ötletem )
|
kedd okt. 11, 2005 17:15 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
pampika írta: És nem is néznének ám hülyének a buszon,hogy kalimpálsz összevissza hörögve,miközben boxolsz
Ááááááááááááááá, nem
|
kedd okt. 11, 2005 17:13 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
És nem is néznének ám hülyének a buszon,hogy kalimpálsz összevissza hörögve,miközben boxolsz
|
kedd okt. 11, 2005 17:10 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
na, az pont nem ideális rázogatós telefonnál, mert hamar "letilt" a játék
ellenben mondjuk egy verekedős játéknál már inkább! viszont akkor érdemes lenne valami force feedback-et is beletenni (végülis vibra már minden telóban van...)
|
kedd okt. 11, 2005 17:09 |
|
|
Peti93
bugvadász
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 13:32 Hozzászólások: 4349 Tartózkodási hely: Bp
|
pampika írta: peti93 írta: 2) Egy átlagos ember a telefont nem játékra használja, hanem inkább telefonálásra, zenehallgatásra, stb. Hát,sztem az átlagos ember a telefont telefonálásra használja
Ez így van, ezért soroltam fel ezt legelőször.
|
kedd okt. 11, 2005 16:58 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
Londelmor írta: peti93 írta: nem kéne olyanokat mondani, amik befolyásol(hat)ják más embernek a választását! igazából az is ugyanúgy befolyásolja, ha te azt mondod, hogy ez a funkció jó...
Oké, ez igaz, egyetértek. Ettől függetlenül fenntartom, hogy jó funkció, kinek tetszik, kinek nem, maximum nem használja. Inkább legyen benne, és ne használja, minthogy nincs benne, de használná...
|
kedd okt. 11, 2005 16:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
peti93 írta: 2) Egy átlagos ember a telefont nem játékra használja, hanem inkább telefonálásra, zenehallgatásra, stb.
Hát,sztem az átlagos ember a telefont telefonálásra használja
Környezetemben elég sok embernek van zenélős telefonja és sokuk azt sem tudja,hogy lehetne vele zenét hallgatni,vagy ha tudja is,nem hozza őket lázba.Játszani inkább szoktak rajta.
|
kedd okt. 11, 2005 16:53 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
T68m írta: figyusz, ismétlem, semmi gond ezzel a hülyeséggel, ha nem mint áttörő újítás vezetnék be.
Ha arról lenne szó, hogy azt mondaná a samsung (egyéb hasznos funkciók mellett), beletettük ezt, hogy a játékok még élvezetesebbek legyenek.
És elkezdené sorolni, hogy mely játékok vannak benne amik ezt használják. Backgamon (vagy hogy írják), kockapóker, esetleg flipper, stb.
1) Nem hüyeség!
2) Egy átlagos ember a telefont nem játékra használja, hanem inkább telefonálásra, zenehallgatásra, stb.
3) Majd eljutunk oda is, most egyenlőre ez van!
|
kedd okt. 11, 2005 16:51 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Londelmor írta: peti93 írta: nem kéne olyanokat mondani, amik befolyásol(hat)ják más embernek a választását! igazából az is ugyanúgy befolyásolja, ha te azt mondod, hogy ez a funkció jó...
Valamint aki már körülnéz egy telcsi vásárlása előtt,az pont arra kíváncsi,hogy kinek mi tetszik/nem tetszik benne használat közben,hisz gyári adatokat le tud olvasni a prosiról is.
|
kedd okt. 11, 2005 16:50 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
peti93 írta: nem kéne olyanokat mondani, amik befolyásol(hat)ják más embernek a választását!
igazából az is ugyanúgy befolyásolja, ha te azt mondod, hogy ez a funkció jó...
|
kedd okt. 11, 2005 16:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
peti93 írta: T68m írta: Odo írta: Igaz. Szánalmas, hogy fejlõdik a tudomány... Eljutottunk Oda(o), hogy a rázogatás "feltalálása", a tudomány fejlõdése! Gratulálok! A telefonban...
figyusz, ismétlem, semmi gond ezzel a hülyeséggel, ha nem mint áttörő újítás vezetnék be.
Ha arról lenne szó, hogy azt mondaná a samsung (egyéb hasznos funkciók mellett), beletettük ezt, hogy a játékok még élvezetesebbek legyenek.
És elkezdené sorolni, hogy mely játékok vannak benne amik ezt használják. Backgamon (vagy hogy írják), kockapóker, esetleg flipper, stb.
|
kedd okt. 11, 2005 16:46 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
pampika írta: és mindig vannak evolúciós mellékágak is
Ez majd kiderül!
|
kedd okt. 11, 2005 16:41 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
T68m írta: Odo írta: Igaz. Szánalmas, hogy fejlődik a tudomány... Eljutottunk Oda(o), hogy a rázogatás "feltalálása", a tudomány fejlődése! Gratulálok!
A telefonban...
|
kedd okt. 11, 2005 16:41 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
T68m írta: peti93 írta: T68m írta: Gyerekek, aki akar röhögni, annak a 760-as topic, rázogatós samsung! És ebbe most mi a vicces? Ez egy funkció... igazad van, nem vicces, szánalmas, hogy ilyen próbálkozásokkal akar (és tud) eredményt elérni egy cég.
Nem szánalmas!! Vannak, akik ki szeretnék/tudnák használni ezt a tulajdonságot, nem úgy, mint egyesk... Tehát ami neked nem tetszik, arra nem kell azt mondani, hogy "Húúúdesz*r" meg hogy "aki röhögni akar, az mennnyen a ××× topikba" meg stb. Nem kell(ene nagyon) mások kedvét elrontani!! Úgy is lehet mondani, hogy nem tetszik, vagy nekem nem jön be, de azért nem kéne olyanokat mondani, amik befolyásol(hat)ják más embernek a választását!
SZVSZ
|
kedd okt. 11, 2005 16:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Odo írta: Igaz. Szánalmas, hogy fejlõdik a tudomány...
Eljutottunk Oda(o), hogy a rázogatás "feltalálása", a tudomány fejlődése!
Gratulálok!
|
kedd okt. 11, 2005 16:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Odo írta: Igaz. Szánalmas, hogy fejlődik a tudomány...
és mindig vannak evolúciós mellékágak is
|
kedd okt. 11, 2005 16:39 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Igaz. Szánalmas, hogy fejlődik a tudomány...
|
kedd okt. 11, 2005 16:35 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
peti93 írta: T68m írta: Gyerekek, aki akar röhögni, annak a 760-as topic, rázogatós samsung! És ebbe most mi a vicces? Ez egy funkció...
igazad van, nem vicces, szánalmas, hogy ilyen próbálkozásokkal akar (és tud) eredményt elérni egy cég.
|
kedd okt. 11, 2005 16:32 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Mindig gond van az új dolgokkal! De tényleg értehetlen mit kell ezen kiakadni, hiszen nem muszáj használni.
|
kedd okt. 11, 2005 16:28 |
|
|
Peti93
bugvadász
|
T68m írta: Gyerekek, aki akar röhögni, annak a 760-as topic, rázogatós samsung!
És ebbe most mi a vicces? Ez egy funkció...
|
kedd okt. 11, 2005 16:23 |
|
|