Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 15:36

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
kapasz írta:
Mindenképpen előbb kell átíratni a Pannonnál (a praktikum ingyenes, csak az előfizunál kerül pénzbe), majd 30 nap múlva hordozhatod a vodához.

Ez a "30 napot várni kell az átíárásnál a hordozásig"-mizéria a Pannonnál elvileg az augusztus 1-jei üzletszabályzat módosítással megszűnt, minek értelmében nem számít Új Előfizetői Szerződésnek az átírás Az Eht. azt írja elő, hogy új szerződés esetén a hordozás legkorábban csak 30 nap múlva lehetséges. Az átírás pedig már nem az.

kedd aug. 02, 2005 19:57
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nekem egy Rocky extrám van csak. Azt akartam áttetetni. Nem tették, csak akkor tennék, ha vennék egy új előfizut.

Mikor Én intéztem a sajátomét, rákérdeztem, mi van akkor, ha az újonnan kötöttet időközben felmondom? Azt mondták semmi akadálya.

kedd aug. 02, 2005 19:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megyo írta:
Mondta, hogy az Optimuszos kampányban az ügyfélszerzés a lényeg. Számhordozás és új előfizu kötés.

Kár, hogy publikus fronton nincsenek ilyen tervei: a deporól nem akar leszokni.

kedd aug. 02, 2005 19:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megyo írta:
Sajnos nekem a BYOP-on még van 1 év hűség, úgyhogy nem adhatom olyan egyszeűen vissza, de a bónusz mellett megtartani sem akarom (minden hónapban fizessek még egy évig 2500 Ft-ot feleslegesen?).

Egyrészt betehetnéd Select-be, majd a fiókba, illetve mivel már 6 hónapos elműltál, voda 50-be, s lebeszélhetnéd a havidíjadat.

kedd aug. 02, 2005 19:25
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
k_chris írta:
Ami nagyon brutal hogy itt mellettem talaltam az irodaban egy kitoltetlen/elkuldetlen Irany HAWAII jelentkezesi lapot :D :D :D :D :D :D

Nem mondod! Szkenneld már be nekünk, hadd lássuk, miről maradtunk le anno! Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki...

megvannak a képek 3*1MBs jpg... akinek kell küldöm.. :)

kedd aug. 02, 2005 12:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
k_chris írta:
Ami nagyon brutal hogy itt mellettem talaltam az irodaban egy kitoltetlen/elkuldetlen Irany HAWAII jelentkezesi lapot :D :D :D :D :D :D

Nem mondod! Szkenneld már be nekünk, hadd lássuk, miről maradtunk le anno! Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki...

megvannak a képek 3*1MBs jpg... akinek kell küldöm.. :)

kedd aug. 02, 2005 12:14
arany tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
... A Pannonnál nem lehet kikerülni az eredeti tulajdonos hozzájárulását/jelenlétét.

Aha, ezt magyarázd el a haveromnak is. Pár éve a strandon ellopták a telefonját kártyával együtt, amit nem tiltatott le, hanem várta hogy valaki 5e forint felett tölsön rá, így ingyen lett volna neki az új kártya. Addig várt míg a sokadik tulaj besétált a Pannon-hoz hogy ő ezt x ideje használja, és írják a nevére, kitöltött egy nyilatkozatot hogy a kártyát legálisan szerezte. A Pannon mossa kezeit, neki van egy papírja hogy jogosan iratta át a kártyát, menjük bíróságra az új "tulajjal", ő ebbe nem szól bele. :evil:

Szóval nem csak T-nél működik ez így.

kedd aug. 02, 2005 12:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

kedd aug. 02, 2005 11:59
platina tag

Hozzászólás 
csendes írta:
k_chris írta:
akkor a jelenlegi helyzetem szivas.. en nevemen van a praktikum, a fateren a szamlas... szemelyi ig szamot ellenoriznek? nevem/lakcimem ugyanaz mint a fatere :)

ha kulon megcsinalom oket bonuszra, akkor vodanal ossze lehet migralni a 2t hogy lehessen az ingyendumas opciot igenybevenni?
Külön nem lesz oké. A fater hordozza el a számát bónuszra és vegyen mellé akkor még egy voda bónuszos előfizut, a praktikumot irassátok a szintén a fater nevére majd amikor már az is hordozható lesz akkor rá lehet hordozni a voda számos bónusz karira. Remélem érthető voltam? :)

Ilyet lehet csinalni?? Tökjó.. Pont most hivtam a tesom hogy sziv, mert uj szama lesz (nincs meg egy eve egy husegakcio igenybevetelenek ami praktikumnal is 12 honapot jelent, tuti nem adnak ki a hordozasi hozzajarulast), de ha osszel/telen ra lehet hordozni az uj szamara a regi pannonosat az kiraly lenne...

kedd aug. 02, 2005 11:24
arany tag

Hozzászólás 
AstorXXX:

Akinek az adatai szerepelnek a Pannonnál, arra a névre és adatokkal lehet csak hordozni. 1 kapus hordozásnál nem kérik az eredeti szerződést, de minden adatnak stimmelnie kell mindkét oldalon.

A személyi igazolvány számnak is stimmelnie kell mindkét oldalon!

A T-mobilnál kicsit egyszerűbb a domino átírása, mert elég, ha nyilatkozol, hogy legalább 1 hónapja te használod a kártyát és hajlandó vagy a nevedre venni. Az eredeti tulaj nélkül is hajlandóak a Dominot a nevedre írni. 30 nap múlva pedig már hordozhatod.

A Pannonnál nem lehet kikerülni az eredeti tulajdonos hozzájárulását/jelenlétét.

kedd aug. 02, 2005 9:26
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
akkor a jelenlegi helyzetem szivas.. en nevemen van a praktikum, a fateren a szamlas... szemelyi ig szamot ellenoriznek? nevem/lakcimem ugyanaz mint a fatere :)

ha kulon megcsinalom oket bonuszra, akkor vodanal ossze lehet migralni a 2t hogy lehessen az ingyendumas opciot igenybevenni?
Külön nem lesz oké. A fater hordozza el a számát bónuszra és vegyen mellé akkor még egy voda bónuszos előfizut, a praktikumot irassátok a szintén a fater nevére majd amikor már az is hordozható lesz akkor rá lehet hordozni a voda számos bónusz karira. Remélem érthető voltam? :)

hétf. aug. 01, 2005 18:46
platina tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 01, 2005 15:21
vas-tag

Hozzászólás 
MEB írta:
AstorXXX írta:
Ha van egy az én nevemen lévő Pannon Praktikumos kártyám, aminek nincsenek meg a papírjai (a tulajdonosi adatok természetesen pontosan megvannak), azt át lehet hordozni az új Bónusz csomagra egykapus hordozással?

Az egyik barátom anno egy Dominót hordozott át Byop-ra.Nem is kértek el tőle semmilyen szerződést,csak "hogy biztosan az ő nevén legyen".Amit persze,úgyis ellenőriztek később.

MEB, Köszönöm a válaszod :)
Másnak is van valamilyen tapasztalata a témában???

hétf. aug. 01, 2005 12:45
arany tag

Hozzászólás 
AstorXXX írta:
Ha van egy az én nevemen lévő Pannon Praktikumos kártyám, aminek nincsenek meg a papírjai (a tulajdonosi adatok természetesen pontosan megvannak), azt át lehet hordozni az új Bónusz csomagra egykapus hordozással?

Az egyik barátom anno egy Dominót hordozott át Byop-ra.Nem is kértek el tőle semmilyen szerződést,csak "hogy biztosan az ő nevén legyen".Amit persze,úgyis ellenőriztek később.

hétf. aug. 01, 2005 12:15
vas-tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 01, 2005 11:56
arany tag

Hozzászólás 
Hordozással együtt nem lehet átírni.

Mindenképpen előbb kell átíratni a Pannonnál (a praktikum ingyenes, csak az előfizunál kerül pénzbe), majd 30 nap múlva hordozhatod a vodához. A hordozás során semmilyen adat nem változhat, név, személyi ig. sz. stb. ugyanannak kell lennie mindkét szolgáltatónál.

hétf. aug. 01, 2005 9:06
platina tag

Hozzászólás 
van 1 kérdésem: ha faterom nevén van pannon számlás/praktikum előfizu és hordoznám a vodához a saját nevemre akkor ezt meg lehet siman oldani vagy elobb pannonnal at kell iratni a nevemre (penzbe kerul) es ugy lehet megcsinalni a hordozást vagy a hordozással egyutt lehet implikálni egy névátírást?

hétf. aug. 01, 2005 8:52
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Ha kötsz legalább egy új előfizut bónuszra, szerintem a régi byop-ot is átteszik.

Ok, meglesz az új előfizú, csak végre legyen már k750i!!! :evil:

szomb. júl. 30, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
Ha kötsz legalább egy új előfizut bónuszra, szerintem a régi byop-ot is átteszik.

szomb. júl. 30, 2005 20:02
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Tejberizsa írta:
Amúgy is megigérték, hogy átrakják a BYOP-mat Bonuszba még 2 hete! Majd nyomulok és nem hagyom magam az előfizú megkötésekor. 8)

Sztem ha kötsz új előfizut,akkor simán engedni fogják.

Én is ebben reménykedek! :D

Everybody: Van egy másik BYOP-m, amin még 1 év rabság van, szerintetek ezt átrakják bonuszba?

szomb. júl. 30, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Amúgy is megigérték, hogy átrakják a BYOP-mat Bonuszba még 2 hete! Majd nyomulok és nem hagyom magam az előfizú megkötésekor. 8)

Sztem ha kötsz új előfizut,akkor simán engedni fogják.

szomb. júl. 30, 2005 14:55
arany tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Tejberizsa írta:
... Nem értem másoknak, hogy vittek bele már meglevő vodás előfizúkat? :?: Van 2 BYOP-m amit szeretnék belevinni a csoportba. Segítsen már valaki akinek ment így a dolog. Mit mondjak a márkaképviseletben? :idea: :?:

Hogy csak akkor kötsz új előfizukat náluk, ha a meglevő BYOP-okat is átteszik, különben mész a pannonhoz.

Hehe, ezt el fogom játszani! :D Amúgy is megigérték, hogy átrakják a BYOP-mat Bonuszba még 2 hete! Majd nyomulok és nem hagyom magam az előfizú megkötésekor. 8)

szomb. júl. 30, 2005 11:39
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Ma felhívtam a 1270-et és mondtam, hogy nekem ígértek dm levelet de már 2 és fél hete kapom. 3-4 perc zene után azt mondta, hogy diktáljam be az adataimat és küldeni fogják a levélkét. :D

pén. júl. 29, 2005 21:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem tudom....

pén. júl. 29, 2005 16:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nekem egy Rocky extrám van csak. Azt akartam áttetetni. Nem tették, csak akkor tennék, ha vennék egy új előfizut.

Kötsz egy új sim onlyt,megkéred a bonuszt a mostani számodra,majd egy hónap múlva lemondod az új kártyát és a bonusz marad a mostani kártyádon.
Ez műxik?

pén. júl. 29, 2005 15:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Én nem igértem nekik, hogy veszek még előfizetést ha áttesznek, mégis átrakták a 2 Byopom és a Voda 50-et. Bonusz Sim-et már késöbb vettem az ingyen duma miatt. Nem is kérdezték, hogy akarok-e venni még előfizetést.

:lol: Kimi

pén. júl. 29, 2005 15:43
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. júl. 29, 2005 15:16
arany tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
CineDOG írta:
Ott a lényeg.... vettél egyet mellé. Na az a mellé mégegy, az a fő, a többi a mellé.

Erről van szó, ezt pofázom már hetek óta.
Hogy ne azért könyörögj, ne azt hangsúlyozd, hogy tegyék át a meglevőket, hanem azon legyen a hangsúly, hogy VENNÉL előfizut a meglevőkön felül, ha a meglevőket átteszik.
És ha áttesznek, ráadásul senki sem fogja számonkérni rajtad, hogy tényleg kötsz-e pluszban, ez a poén.

Ez érdekes.
Nem vettem új előfizetést,nem is hordoztam,mégis megkaptam két előfizetésemre a bónuszt.Ez került egy hívásomba az ügyfélszolgálatnál.

pén. júl. 29, 2005 13:42
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Attka írta:
k_chris írta:
papirbevaltasnal csekkolnak valamit hogy szerepelsz e vmi listan, vagy a papir a lenyeg? :)

Szia!

Szerintem nincs egyéb ellenőrizgetés elég a papír. Nálam még papír sem volt, csak egy útólag kiharcolt bejegyzés a nevem mellett.

Csumi:Attka

akkor ha megjon a masik elarverezem az ebayen :lol: :lol: :lol: :lol: ez most ugyis olyan trendi, árverezgetni :lol:

OFF

Szia!

Itt ezért biztos sikerre számíthatsz :)

ON

pén. júl. 29, 2005 13:01
platina tag

Hozzászólás 
Attka írta:
k_chris írta:
papirbevaltasnal csekkolnak valamit hogy szerepelsz e vmi listan, vagy a papir a lenyeg? :)

Szia!

Szerintem nincs egyéb ellenőrizgetés elég a papír. Nálam még papír sem volt, csak egy útólag kiharcolt bejegyzés a nevem mellett.

akkor ha megjon a masik elarverezem az ebayen :lol: :lol: :lol: :lol: ez most ugyis olyan trendi, árverezgetni :lol:

pén. júl. 29, 2005 12:57
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ott a lényeg.... vettél egyet mellé. Na az a mellé mégegy, az a fő, a többi a mellé.

Erről van szó, ezt pofázom már hetek óta.
Hogy ne azért könyörögj, ne azt hangsúlyozd, hogy tegyék át a meglevőket, hanem azon legyen a hangsúly, hogy VENNÉL előfizut a meglevőkön felül, ha a meglevőket átteszik.
És ha áttesznek, ráadásul senki sem fogja számonkérni rajtad, hogy tényleg kötsz-e pluszban, ez a poén.

pén. júl. 29, 2005 12:55
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

Szia!

pén. júl. 29, 2005 12:46
platina tag

Hozzászólás 

pén. júl. 29, 2005 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. júl. 29, 2005 11:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem 2 Byop-om volt és egy voda 50, mind a 3 előfizetést átváltották Bunuszra, és még egy 4.-et is vettem melle. Tök egyszerű volt, és csak 1x hivtam az ügyfélszolgálatott 24 órán belül már Bonuszom volt. Nem értem, hogy nektek miért nem rakják át a már meglévő előfizukat.

Kimi

pén. júl. 29, 2005 10:47
platina tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
... Nem értem másoknak, hogy vittek bele már meglevő vodás előfizúkat? :?: Van 2 BYOP-m amit szeretnék belevinni a csoportba. Segítsen már valaki akinek ment így a dolog. Mit mondjak a márkaképviseletben? :idea: :?:

Hogy csak akkor kötsz új előfizukat náluk, ha a meglevő BYOP-okat is átteszik, különben mész a pannonhoz.

pén. júl. 29, 2005 9:47
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Nagyon úgy nézz ki, (ha máshogy nem megy) hogy visszaadom a BYOP-met és lesz egy új számom :( a Bonuszos, ja meg mellé a 4 társkari. Ennyit megér az egész.

Sajnos nekem a BYOP-on még van 1 év hűség, úgyhogy nem adhatom olyan egyszeűen vissza, de a bónusz mellett megtartani sem akarom (minden hónapban fizessek még egy évig 2500 Ft-ot feleslegesen?).

pén. júl. 29, 2005 9:29
arany tag

Hozzászólás 
Aha, a Hawaii papír jött meg. Pedig az ügyfélszolgálatos csajszi azt mondta anno, hogy ha van egy már meglevő előfizúm, akkor azt is berakhatom Bonuszba. :( A fene se érti már Őket! Lényeg a jó percdíj és az ingyenduma a karik között. :lol: Nekem ez a számhordozós dolog kicsit magas. (Ezt ráhordozom arra, aztán visszahordozom, utána átváltom :oops: )

Nagyon úgy nézz ki, (ha máshogy nem megy) hogy visszaadom a BYOP-met és lesz egy új számom :( a Bonuszos, ja meg mellé a 4 társkari. Ennyit megér az egész.

pén. júl. 29, 2005 8:26
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Bent azt mondták, hogy csak új előfizúkat lehet mellé kötni, tehát már meglevőket nem lehet belevinni.

Ez nagy szívás!!!

Te a Hawaii papírral mentél be ugye?

Egyébként beszéltem a vodás haverommal. Mondta, hogy az Optimuszos kampányban az ügyfélszerzés a lényeg. Számhordozás és új előfizu kötés.
Van egy BYOP-om és egy pannonhoz hordozott számom. A haverom mondta, hogy ha visszahordozom a számot, ráhordozom a számot a BYOP-ra, akkor azt át tudják állítani bónuszra. És emellett van még egy a húgom által használt vitamax, amit átmigrálnak és ezt az új előfizut át tudják rakni bónuszba.

A lényeg benne van. Tehát nem fognak úton útfélen mindenkinek az előfizetését átrakni bónuszba, mert attól a vodának nem lesz több ügyfele, más szolgáltatóknak pedig nem lesz kevesebb. Hordozni is kell, és új előfizut is kell kötni. Akkor engednek dolgokat.

pén. júl. 29, 2005 7:05
arany tag

Hozzászólás 
Megyo: Kitartás Maestro meg fog az jönni. Én is azt hittem, hogy már nem lesz belőle semmi és láss csodát :D 2 papír?!! Jól megy egyeseknek! :D

Voltam ma bent a márkaképviseletnél , de sajna nem volt k750i-jük :? Talán már a jövőhéten lesz, legalábbis azt mondta a hölgyike. 8) Alig várom már, hogy beváltsam a papírt.

Bent azt mondták, hogy csak új előfizúkat lehet mellé kötni, tehát már meglevőket nem lehet belevinni. :( :idea: Nem értem másoknak, hogy vittek bele már meglevő vodás előfizúkat? :?: Van 2 BYOP-m amit szeretnék belevinni a csoportba. Segítsen már valaki akinek ment így a dolog. Mit mondjak a márkaképviseletben? :idea: :?:

csüt. júl. 28, 2005 22:32
platina tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Tejberizsa: még nem jött meg, de jelentkeztem az optimuszos játékra is, és amiatt felhívtak a héten 2x is, úgyhogy lehet, hogy most már két levél van úton hozzám.... :roll:

nálam konkrétan ez a helyzet :D

csüt. júl. 28, 2005 11:25
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa: még nem jött meg, de jelentkeztem az optimuszos játékra is, és amiatt felhívtak a héten 2x is, úgyhogy lehet, hogy most már két levél van úton hozzám.... :roll:

csüt. júl. 28, 2005 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Aham! :shock: Nekem a hawaii papír jött meg és nem az optimuszos.
Ugyanaz amúgy a 2 akció? :?: (Gondolom igen, csak más név alatt megy.)

Jah,a percdíjak azonosak,csak az optimuszhoz csak a sagem telcsit ajánlják fel,míg a hawaiihoz 3 telcsiből lehet választani.Valamint sztem az optimuszos papírok még majd ezek után kerülnek az emberkékhez,mivel nemrég kezdték el hivogatni a népet és azért kell 1-2 hét,amíg kiküldik.Ezért is a hosszabb felhasználási idő.

csüt. júl. 28, 2005 10:30
platina tag

Hozzászólás 
es mind2 hawaii-s mailt küld?

mert én ma átvettem egy hawaii-s mailt, de tegnap az optimuszos akciobol is hivtak, és mondtak h postaztak megegyet :roll:

más: ha kezemben van a nyomtatott mail akkor a markaboltban meg ellenorzik hogy mi a nevem/cimem amikor kötök?

csüt. júl. 28, 2005 10:23
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Tejberizsa írta:
A papíron augusztus 15-öt írnak. :roll:

2 akció van:
a hawaii-os határideje aug.15
az optimuszosnak szept. 30 :wink:

Aham! :shock: Nekem a hawaii papír jött meg és nem az optimuszos.
Ugyanaz amúgy a 2 akció? :?: (Gondolom igen, csak más név alatt megy.)

megyo: megjött már a bonuszos papírod?

csüt. júl. 28, 2005 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:

2 akció van:
a hawaii-os határideje aug.15
az optimuszosnak szept. 30 :wink:

csüt. júl. 28, 2005 0:00
arany tag

Hozzászólás 
3 hetet vártam rá és többször is hívtak, hogy postázták már a papírt. Kezdtem lemondani róla már. :?
A rendszerfejlesztés még most is tart!!! :shock: Lehet ezt tett jót nekünk? :lol: Holnap megyek és felveszek rá egy k750i-t. 8)

szer. júl. 27, 2005 22:58
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Jólvan na! Nem mehet minden ripsz-ropsz. :lol:
vizsla1 írta:
Lemaradtam valamiről? Nálam még mindig nem jönnek a számlák, nincs lezárt számlám stb. stb. stb.

szer. júl. 27, 2005 22:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
a rendszerfejlesztés után?

Után?!

Lemaradtam valamiről? Nálam még mindig nem jönnek a számlák, nincs lezárt számlám stb. stb. stb.

szer. júl. 27, 2005 22:27
platina tag

Hozzászólás 
Szia!
Szeptemben 30-ig van az akció és max. 5db-t(assszem :lol: ).
Mennyi időre rá érkezett meg a levél? Lehet, hogy most kezdenek
helyrerázódni a rendszerfejlesztés után?

Tejberizsa írta:
Hoppá, míg nyaraltam a voda meglepett a várva-várt bonusz papírral. :) Végre itt van!
Akkor most meddig megy az akció? Egyszerre mennyi sim kártyát vehetek?

szer. júl. 27, 2005 22:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 93  Következő