Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 3:10

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo! Melyik ez a drága virág?

hétf. okt. 24, 2005 15:29
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
Rozso írta:
De azt is tudom, hogy Kecskeméten jóval többért tudok csak virágot venni, mint Pesten.

Mert oda még el kell vinni pestről ;)
:lol:
Ki tudja....

hétf. okt. 24, 2005 15:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:

múltkor sikerült kinéznem egy olyan virágot (nem emléxem a nevére), amiből egy szál 6500 forint :shock:
Legalább szép volt?

hétf. okt. 24, 2005 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
De azt is tudom, hogy Kecskeméten jóval többért tudok csak virágot venni, mint Pesten.

Mert oda még el kell vinni pestről ;)

hétf. okt. 24, 2005 15:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Vidékről hozzák.
Gondoltam, hogy nem a Kálvin téren nevelgetik őket. :twisted:

hétf. okt. 24, 2005 14:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Árpy írta:
A virág sem olcsó mulatság. Főleg a fővárosban.
A fővárosban a legolcsóbb a virág.
Az aluljáróban tizedéért megkapod ugyanazt. Persze nem művészi csokrokra kell gondolni, hanem pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra.
Vidékről hozzák. Szomszéd mama is rendszeresen hordja fel Budapestre a virágait.

hétf. okt. 24, 2005 14:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra.

De Árpynak büdöske kell :lol:

hétf. okt. 24, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
A fővárosban a legolcsóbb a virág.
Az aluljáróban tizedéért megkapod ugyanazt. Persze nem művészi csokrokra kell gondolni, hanem pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra.

hétf. okt. 24, 2005 14:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
...vagy Büdöskét... :twisted:

hétf. okt. 24, 2005 13:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:

Lehet menni a mezőre pipacsot szedni :D

hétf. okt. 24, 2005 13:25
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. okt. 24, 2005 13:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Akkor lesz itt árverseny...

persze, ahogy azt Árpyka elképzeli! Hidd el, még mindig jobban megéri majd virágot vinni Zsunak, mint felhívni őt.... :)

hétf. okt. 24, 2005 13:11
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor lesz itt árverseny...

hétf. okt. 24, 2005 12:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
"...Jövőre mobilszolgáltatást szeretne indítani az UPC, az azonban még nem dőlt el, hogy ezt a hagyományos mobiltechnológiára alapozva, vagy egy internet-alapú wi-fi rendszerrel oldaná-e meg a társaság - hangzott el a cég mai sajtótájékoztatóján. Nyilvánvaló, hogy a mobilszolgáltatásról szóló tárgyalásokban két cég jöhet szóba: a Vodafone és a Pannon GSM. A tájékoztatón elhangzott: az ötéves chello, illetve az egy éves triple pay - internet, telefon és kábelszolgáltatás - rendkívül gyors ütemben bővül..."

Forrás: Napi OnLine

hétf. okt. 24, 2005 12:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van egy átlagos hp deskjet 3420 tintasugaras nyomtatóm.
Wordben bekapcsolom, hogy csináljon oldalszegélyt (sima fekete volal). Meg is csinálja, de a nyomtatási képen már látszik, hogy az alsó vonalat nem fogja kinyomtatni, ha lenti távolságot a maximum 30pt-ra veszem, akkor se és nyomtatásnál figyelmeztet, hogy kívül esik a tarományon.
Miért? A lapméret jól van beállítva, a margókhoz nem nyúltam, és felül is, alaul is 24pt, a távolság és alul mégse látszik.

Ötlet?

hétf. okt. 24, 2005 12:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jön a Tesco mobil?

hétf. okt. 24, 2005 11:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nemrég valamelyik hozott ingyenes mintát...hát olyan is volt.
Paradicsomos káposzta (piros lé) sült hússal (inkább sült zsirral+csimbókokkal). Nem egy jó reklámfogás.

hétf. okt. 24, 2005 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szombaton voltam egy cool étteremben. Olcsó, finom, kellemes környezet, nagy adag kaja.
Előtte meg megnéztem a Wallace és Gromit nagy filmet...az is cool :)

hétf. okt. 24, 2005 10:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmm, én sajnos még 8 évig kénytelen vagyok az otp-nél maradni.

Viszont a Cityfood-ot csak ajánlani tudom, ha már házhozszállítós ebédet kell enni. Eddig mindig házi kaját ettem, de most egy ideig szünetel ez a szolgáltatás, így maradt ez a lehetőség. 2 hét után azt kell mondanom, hogy olcsó, de finom és tisztességes méretű ételeket adnak.

hétf. okt. 24, 2005 10:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
mz írta:
egyedül a jóváírásokról nem jön SMS.
Ezt ugye nem komolyan mondtad? Minden, ismétlem minden számlát érintő változásról jön SM. (bejövő utalás, kamatjóváírás is!)
Van számlafigyelő és kártyafigyelő SMS szolgáltatás.

hétf. okt. 24, 2005 10:18
platina tag

Hozzászólás 
http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas ... tetesi.php

Nekem ez jött be a legjobban. Igaz, nincs csoportos beszedés, de talán jobb is. Viszont forintonként van lekötve a pénzed és foyamatosan kamatozik. Most évi 9%-körül.

hétf. okt. 24, 2005 9:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
egyedül a jóváírásokról nem jön SMS.
Ezt ugye nem komolyan mondtad? Minden, ismétlem minden számlát érintő változásról jön SM. (bejövő utalás, kamatjóváírás is!)

hétf. okt. 24, 2005 5:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Vizsla1!

Köszi az infót!
Ez a havi 50Ftért Megtakarítéási számla mire jó? Nem ugyanaz, minth lekötném a pénzem?

Nem, mert ez olyan félig likvid dolog. Ugyanis ha maximum kétszer terheled a számlát, akkor az ott megjelölt kamatot kapod. Ha ennél többször, akkor már csak a látra szóló (0,5%) éves kamatot fizetik. A lekötött betét kamata magasabb, de ahhoz nem is nyúlhatsz hozzá, csak ha feltöröd a betétet, akkor viszont még látra szóló kamatot se adnak.

vas. okt. 23, 2005 22:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla1!

Köszi az infót!
Ez a havi 50Ftért Megtakarítéási számla mire jó? Nem ugyanaz, minth lekötném a pénzem?

vas. okt. 23, 2005 22:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
... még mindig a RFB a befutó :D. ...

Leszámítva, hogy nem tudja náluk a jobb kéz, mit csinál a bal... Kondíciókat és díjakat tekintve valóban jók, de én nem bíznám rájuk a pénzemet... Majd megkeresem a 'sztorit' és beollózom.

Üdv!

vas. okt. 23, 2005 21:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Érdemes megtekinteni a PSZAF honlapját is, van termékösszehasonlítás, bankváltási tanácsadó, figyelmeztetés, magyarázat minden mennyiségben.

Az OBA-t néztem meg, a KDB miatt. Kiderült, a tagja.
A kamatokat 2005.11.06-ig hirdetik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html.

Szoktál PÜ-t olvasni? Én úgy látom nem :).

vas. okt. 23, 2005 21:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Mit tud az az MKB Student? Jobb, mint az OTP junior?
Kamatok az OTPnél nagyon rosszak, de ellensúlyozza, hogy a Juniornál sokminden ingyen van (netbank, SMS-ek stb...)

http://www.mkb.hu/red_kondiciok/lakossagi/student.mkb

ingyen van:
- számlanyitás, minimum összeg nélkül
- MobilBank, TeleBank, NetBank havi díj nélkül
- havi 2 készpénzfelvét ingyen (ezt majd tisztázni kell, mert hol azt írják, hogy csak MKB-ből, hol azt hogy MKB és Euronet, hol meg azt, hogy bármely ATM-ből)
- éves díj nélkül VISA Electron
- havi 50 Ft-ért nyithatsz Megtakarítási és Devizaszámlát
- már 5.000 F-tól köthetsz le lóvét, és a lakossági számlához járó lekötési kamatokat kapod meg, annyi módosítással, hogy itt csak 5.000 Ft a lekötési minimum.
- ingyen utalhatsz neten és telefonon
- a kártyás tranzakciókról az SMS-ek ingyenesek, fizetni csak a jóvárírásokról, terhelésekről jövő SMS-ek után kell, alkalmanként 10 Ft-ot
- igényelhető VISA Internet kártya, évi 600 Ft-ért.

készpénzfelvét kártyával: MKB-nél 60 Ft, máshol 300 :(.

vas. okt. 23, 2005 21:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mit tud az az MKB Student? Jobb, mint az OTP junior?
Kamatok az OTPnél nagyon rosszak, de ellensúlyozza, hogy a Juniornál sokminden ingyen van (netbank, SMS-ek stb...)

vas. okt. 23, 2005 21:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
c3po írta:
Sziasztok!

Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.

Én az ERSTE-nél kezdtem, 2002-ben. Újonnan nyitottak fiókot, jó kondíciókkal. Az elkövtkezendő 3 hónapban sorra csökkentették a kamatokat, növelték a jutalékokat. Kiszolgálással (ekkor még) nem volt gondom.

Jött a Diákhitel, jött a PostaBank a maga mindenféle ingyenességével. Ezért az árért ezt is kaptam. Lepukkant fiókok, lenéző kiszolgálás, undorodott arcok stb. Aztán jött ismét az ERST, a maga 99 Ft-os elektronikus számlacsomagjával. Ekkor jöttek a problémák:
- a kodíciók még gyorsabban emelkedtek, mint korábban
- amit adtak bankkártyát késett, utánakérdeztem, s kiderült, már le volt tiltva. Pedig még meg sem kaptam. Újat kellett kérni.

Aztán jött a PostaBank-ERSTE fúzió. Írtam, egy "szívhez szóló, bár a lényegen nem változtató" levelet a PB-nak, hogy ha megveszi őket az ERSTE, az ügyfelek jól megszívják az alacsony kamat és a magas kodíciók miatt. S lám, igazam lett.

Aztán az egyik haverom tanácsolta a Raiffeisent, hogy nagyon figyelmesek, segítőkészek, készségesek, minden frakón működik, kamatokban és kondíciókban verhetetlenek, a 24 órás termináljuk pedig egyedülálló. Nyitottam náluk számlát. 1 éves számlamúlt után lett náluk egy kondíció módosítás - az ERSTE-vel ellentétben pozitív: könnyítettek a VISA Classic igénylési feltételein. Váltottam kártyát. Most eltelt újabb 1 év, s szétnéztem újból a piacon.

Az elmúlt 2 év alapján csak jókat mondhatok róluk. A fiókokat sorra nyitják, egyre újabb dolgokal állnak el, és a kondícióik továbbra is a legjobbak. Ritka cégek egyike, amelyikre azt mondom, megéri, hogy költenek a marketingre.

Kb. fél 1 éve nálunk is nyílt CIB, 3-4 hónapja van Raiffieisen, előtte pár héttel nyílt meg az MKB. Utóbbinál valószínűleg nyitni fogok egy Studentet, tesztelem őket egy darabig, ha beválnak, lemondok a jól bevált Raiffeisenről. Bízom bene, hogy egy ilyen nagy presztizsű céggel, minr az MKB, nem lesznek gondjaim.

Miért hagyom ott a RFB-t? Mert diákként az MKB Student nagyon jó feltételeket kínál, s ha azon változtatnak, tudom, hogy a Raiffeisenhez bármikor visszatérhetek (hacsak nem jön oda Rasmussen, hogy elbaltázzon ott is mindent :D). Minek fizessek évente 10-12000 Ft-ot, ha megúszhatom kevesebből?

Az OTP-ben mindig visszataszító volt számomra, hogy kihasználja a nagyságát és az emberek tudatlanságát, s ezt az ügyfelek ellen fordítja.

vas. okt. 23, 2005 21:06
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.

vas. okt. 23, 2005 20:39
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.

4-5 evvel ezelott nehany dolog megvaltozott az eletemben, es rendet kivantam tenni. Abban az idoben parhuzamosan hat bankban volt kulon penzem (nem tul sok egyikben sem), es tesztelgettem a szolgaltatasaikat kulon-kulon, leginkabb azert mert erdekelt ez a tema. Amikor aztan vegleg rendet akartam tenni, akkor dontottem ketto mellett. Az egyik a CIB (a masik a Citibank, a biztonsag kedveert volt ez akkor, most csak masodlagosnak tartom fenn), es ez akkor tenyleg komoly megfontolas targya volt. Azota sem csalodtam a CIB-ben, sot, a valamennyire is az ismeroseim erdekeltsegeben allo (kis-kozepes) cegek es maganszemelyek kozul minden evben legalabb 5-10 uj ugyfelet vittem hozzajuk. Tobbszor gondolkodtam azon, hogy ezt a CIB-nek jelzem, es jutalekot kerek (ez persze csak vicc, az ugynokoskodes nem a mufajom), de az egeszet azert csinalom, mert nagyon meg vagyok elegedve veluk.
Mivel a megtakaritasaimat ket gyerek, blablabla utan leginkabb felhasznaltam, a CIB ilyen (megtakaritasi) szolgaltatasairol sokat nem tudok, ezeket nem veszem igenybe. A tobbi kozul sokat azonban igen. Mindegyikkel minden ok, mukodik, mint a karikacsapas (ha nem, akkor gyorsan javitjak). Az ugyfelszolgalat is kivalo, internet-bank, mobilbank, detto. Bizonyara nagyon elfogultnak tunik, amit irok, de ha barmi bajom volt (vagy akar csak otletem, melyet megosztottam veluk, es tobbet meg is valositottak; egy kesobbi koszonolevel volt a visszajelzes, melybol megtudtam, es utana hasznaltam /meg masok is, persze/), azt hibatlanul megoldottak.
Na ennyi eleg ebbol a gyenge marketing-szovegbol.
Elegedett vagyok veluk, ez a fentiekbol is biztos atjott. Tobb mas bank felsovezeteseben vannak szemelyes ismeroseim (pont a CIB-ben nincsenek /na jo, csak egy, o is a valasztasom utan kerult oda/), megis a CIB-et valasztottam. Lehet, hogy masnak mas jott nagyon be. Nekem ok. Massal mar akadt (nem konnyen/kedvesen/zokkenomentesen megoldott) problemam. Veluk meg nem, nekem ez nagyon fontos.
Udv.
Balazs

vas. okt. 23, 2005 20:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Errefele nincs ilyen bank.

5 fiókú hálózat, abból 3 Bp-en :lol:.

vas. okt. 23, 2005 19:50
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.

Szintén,csak nekem még nincs dombornyomott kártyám.
Miért van 2 (+1) kártyád,kicseréltetni simán nem lehet?

vas. okt. 23, 2005 19:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Errefele nincs ilyen bank.

vas. okt. 23, 2005 19:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
vizsla1:
KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették.

Most utánanéztem az MKB Studentnek, meg megnéztem az elmúlt 10 hónapban kapott kivonatokat. Havonta kb 3-4 kimenő átutalás, kb. 5 db készpénzfelvét, 10-15 vásárlás.
Ezek alapján a Student jönne be, mert nem havidíjat fizetnék az SMS-ért, hanem tranzakciós díjat, s ott is csak 10 Ft-ot kell, és csak az átutalasokról. A kártyás SMS ingyen van. Ingyen utalok a neten, és havi 50 Ft-ért lesz megtakarítási számla, évi 600 Ft-ért kapok netes kártyát (nem kötelező!), és ingyen utalhatok a netről, a sima elektron pedig ingyen van, lekötni pedig már ötezer Ft-tól lehet.
Már csak az olcsó készpénzfelvétet kéne megoldani valahogy, bár tény, hogy havi 2 db ingyen van.

Sietni kell, mert ebben a hónapban lesz 1 éves a Classic, s levonnak 3.000 Ft éves díjat :twisted:. Ja, s most, hogy megnéztem a kivonatokat, átlagosan 750-850 Ft-tal húz le a bank havonta.

nyuszy írta:
Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?

Dél-Koreai Fejlesztési Bank. A Daewoo Bank utódja (ezzel most sokat mondtam, mi :lol: ?)

vas. okt. 23, 2005 19:10
arany tag

Hozzászólás 
Érdemes megtekinteni a PSZAF honlapját is, van termékösszehasonlítás, bankváltási tanácsadó, figyelmeztetés, magyarázat minden mennyiségben.

A PSZAF nemrég igérte, hogy betétkamat ügyben hamarosan szétcsap a bankok között, ugyanis a "kombinált" számlák kamatozása esetleges, és ezt az esetlegességet jelenleg a bankok, finoman szólva, nem hangsúlyozzák. A "zöld újság" újságírója szerint minden 7% feletti betéti kamat ide tartozik.

A megtakarítási számlákról való pénzfelvétet természetesen büntetik kamatcsökkenéssel, rövid távon magas kamathoz rövid futamidejű gyorskölcsönös céget kell alapítani :wink:

vas. okt. 23, 2005 18:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.

vas. okt. 23, 2005 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1:
KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették.

vas. okt. 23, 2005 18:14
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:
A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.

Akkor ezennel visszavonom a fentieket :) Amikor utoljára Visa Electronom volt, akkor még nem volt alkalmas erre. Akkoriban a nem dombornyomott kártyákhoz szükséges 'card not present' (vagy ilyesmi) opció még csak egy elméleti lehetőség volt.

vas. okt. 23, 2005 18:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.

vas. okt. 23, 2005 18:10
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:
nyuszy írta:
Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre.
Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten?
Nagyon berúgnánk! :wink:

És mit írsz be a CVV-kód mezőbe?

vas. okt. 23, 2005 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten?
Nagyon berúgnánk! :wink:

vas. okt. 23, 2005 18:00
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A KDB Bank elég jónak tűnik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html . S ha a KDB-s VISA Electron alkalmas netes fizetése, akkor nagyon király :).

Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?

vas. okt. 23, 2005 17:56
Moderátor

Hozzászólás 
mz írta:
Nézd meg még ezt: http://www.bankkartya.hu/kartyak.shtml
Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással. 8)

Kissé érdekesen működik ez az oldal. Szerinte pl. a jelenlegi OTP-s Maestro kártyámhoz havi 5,5 millió Ft jövedelmátutalás kell, és minde egyéb rovat is el van csúszva, de nem azonosítható, hogy milyen irányban :lol:

(Mielőtt valaki megkérdezné, nincs havi 5,5 millió fölötti a jövedelmem :D)

vas. okt. 23, 2005 17:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással. 8)
Nem igazán működik. Hülyeségeket ír ki.
pl:Készpénzfelvétel bankfiókban: 2005/09/26
Havi ingyenes készpénzfelvét (db): 0,5%+175 Ft
Rendelkezésre álló belföldi ATM (db): 3 (saját, csak a szellemi szabadfoglalkozásúak számára)

Meg hasonlók. Valahogy össze keveri a sorokat meg még ki tudja mit.

vas. okt. 23, 2005 17:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Én CIB Classic Magánszámlát + Megtakarítási számlát nyitottam. Utóbbi 50000Ft felett 5.25% kamatot ad, ha nem nyúlsz hozzá.

Nézd meg még ezt: http://www.bankkartya.hu/kartyak.shtml

Az a gond ezzel, hogy az Almok Megtakarítási számláról SOSE vehetek ki pénzt, különben arra a hónapra buktam az 5,25%-os kamatot, visszaesik 3%-ra. S ebben az esetben már a Raifieisen a nyerő.

A KDB Bank elég jónak tűnik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html . S ha a KDB-s VISA Electron alkalmas netes fizetése, akkor nagyon király :).

vas. okt. 23, 2005 15:19
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Rozso írta:
Hol találom ezt a betétkalkulátort?
Regisztrálni kell hozzá?

Nem kell regisztrálni.
http://www.privatbankar.hu/html/bank/3_1.php

vas. okt. 23, 2005 14:52
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.

vas. okt. 23, 2005 14:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hol találom ezt a betétkalkulátort?
Regisztrálni kell hozzá?

vas. okt. 23, 2005 14:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
http://www.privatbankar.hu
Van rajta többek között betét kalkulátor. Beírod mennyi lóvét akarsz lekötni, mennyi időre és kidobja, hogy az összes magyarországi bank mit tud erre adni.

Ez jó oldal! CIB-nél melyiket?

Nekem a lényeg: dombornyomott kártya, olcsó netes utalás és kártyás készpénzfelvét, valamint SMS a jóváírásról, terhelésről, s természetesen a kártyás használatról.

vas. okt. 23, 2005 14:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 785  Következő