|
Szerző |
Üzenet |
Árpy
a fórum lelke
|
Odo! Melyik ez a drága virág?
|
hétf. okt. 24, 2005 15:29 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
pampika írta: Rozso írta: De azt is tudom, hogy Kecskeméten jóval többért tudok csak virágot venni, mint Pesten. Mert oda még el kell vinni pestről
Ki tudja....
|
hétf. okt. 24, 2005 15:15 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
skynet írta: múltkor sikerült kinéznem egy olyan virágot (nem emléxem a nevére), amiből egy szál 6500 forint Legalább szép volt?
|
hétf. okt. 24, 2005 15:12 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Rozso írta: De azt is tudom, hogy Kecskeméten jóval többért tudok csak virágot venni, mint Pesten.
Mert oda még el kell vinni pestről
|
hétf. okt. 24, 2005 15:12 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Árpy írta: Vidékről hozzák. Gondoltam, hogy nem a Kálvin téren nevelgetik őket.
De azt is tudom, hogy Kecskeméten jóval többért tudok csak virágot venni, mint Pesten.
|
hétf. okt. 24, 2005 14:56 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Rozso írta: Árpy írta: A virág sem olcsó mulatság. Főleg a fővárosban. A fővárosban a legolcsóbb a virág. Az aluljáróban tizedéért megkapod ugyanazt. Persze nem művészi csokrokra kell gondolni, hanem pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra. Vidékről hozzák. Szomszéd mama is rendszeresen hordja fel Budapestre a virágait.
|
hétf. okt. 24, 2005 14:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Rozso írta: pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra.
De Árpynak büdöske kell
|
hétf. okt. 24, 2005 14:45 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Árpy írta: A virág sem olcsó mulatság. Főleg a fővárosban. A fővárosban a legolcsóbb a virág.
Az aluljáróban tizedéért megkapod ugyanazt. Persze nem művészi csokrokra kell gondolni, hanem pl. egy szép szál rózsára vagy tulipánra.
|
hétf. okt. 24, 2005 14:43 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
...vagy Büdöskét...
|
hétf. okt. 24, 2005 13:28 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Árpy írta: A virág sem olcsó mulatság. Főleg a fővárosban.
Lehet menni a mezőre pipacsot szedni
|
hétf. okt. 24, 2005 13:25 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
A virág sem olcsó mulatság. Főleg a fővárosban.
|
hétf. okt. 24, 2005 13:21 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Árpy írta: Akkor lesz itt árverseny...
persze, ahogy azt Árpyka elképzeli! Hidd el, még mindig jobban megéri majd virágot vinni Zsunak, mint felhívni őt....
|
hétf. okt. 24, 2005 13:11 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Akkor lesz itt árverseny...
|
hétf. okt. 24, 2005 12:53 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
"...Jövőre mobilszolgáltatást szeretne indítani az UPC, az azonban még nem dőlt el, hogy ezt a hagyományos mobiltechnológiára alapozva, vagy egy internet-alapú wi-fi rendszerrel oldaná-e meg a társaság - hangzott el a cég mai sajtótájékoztatóján. Nyilvánvaló, hogy a mobilszolgáltatásról szóló tárgyalásokban két cég jöhet szóba: a Vodafone és a Pannon GSM. A tájékoztatón elhangzott: az ötéves chello, illetve az egy éves triple pay - internet, telefon és kábelszolgáltatás - rendkívül gyors ütemben bővül..."
Forrás: Napi OnLine
|
hétf. okt. 24, 2005 12:36 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Van egy átlagos hp deskjet 3420 tintasugaras nyomtatóm.
Wordben bekapcsolom, hogy csináljon oldalszegélyt (sima fekete volal). Meg is csinálja, de a nyomtatási képen már látszik, hogy az alsó vonalat nem fogja kinyomtatni, ha lenti távolságot a maximum 30pt-ra veszem, akkor se és nyomtatásnál figyelmeztet, hogy kívül esik a tarományon.
Miért? A lapméret jól van beállítva, a margókhoz nem nyúltam, és felül is, alaul is 24pt, a távolság és alul mégse látszik.
Ötlet?
|
hétf. okt. 24, 2005 12:21 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
|
hétf. okt. 24, 2005 11:42 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Nemrég valamelyik hozott ingyenes mintát...hát olyan is volt.
Paradicsomos káposzta (piros lé) sült hússal (inkább sült zsirral+csimbókokkal). Nem egy jó reklámfogás.
|
hétf. okt. 24, 2005 11:27 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Szombaton voltam egy cool étteremben. Olcsó, finom, kellemes környezet, nagy adag kaja.
Előtte meg megnéztem a Wallace és Gromit nagy filmet...az is cool
|
hétf. okt. 24, 2005 10:56 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Hmm, én sajnos még 8 évig kénytelen vagyok az otp-nél maradni.
Viszont a Cityfood-ot csak ajánlani tudom, ha már házhozszállítós ebédet kell enni. Eddig mindig házi kaját ettem, de most egy ideig szünetel ez a szolgáltatás, így maradt ez a lehetőség. 2 hét után azt kell mondanom, hogy olcsó, de finom és tisztességes méretű ételeket adnak.
|
hétf. okt. 24, 2005 10:51 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: mz írta: egyedül a jóváírásokról nem jön SMS. Ezt ugye nem komolyan mondtad? Minden, ismétlem minden számlát érintő változásról jön SM. (bejövő utalás, kamatjóváírás is!) Van számlafigyelő és kártyafigyelő SMS szolgáltatás.
|
hétf. okt. 24, 2005 10:18 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas ... tetesi.php
Nekem ez jött be a legjobban. Igaz, nincs csoportos beszedés, de talán jobb is. Viszont forintonként van lekötve a pénzed és foyamatosan kamatozik. Most évi 9%-körül.
|
hétf. okt. 24, 2005 9:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
mz írta: egyedül a jóváírásokról nem jön SMS. Ezt ugye nem komolyan mondtad? Minden, ismétlem minden számlát érintő változásról jön SM. (bejövő utalás, kamatjóváírás is!)
|
hétf. okt. 24, 2005 5:25 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Rozso írta: Vizsla1!
Köszi az infót! Ez a havi 50Ftért Megtakarítéási számla mire jó? Nem ugyanaz, minth lekötném a pénzem?
Nem, mert ez olyan félig likvid dolog. Ugyanis ha maximum kétszer terheled a számlát, akkor az ott megjelölt kamatot kapod. Ha ennél többször, akkor már csak a látra szóló (0,5%) éves kamatot fizetik. A lekötött betét kamata magasabb, de ahhoz nem is nyúlhatsz hozzá, csak ha feltöröd a betétet, akkor viszont még látra szóló kamatot se adnak.
|
vas. okt. 23, 2005 22:29 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Vizsla1!
Köszi az infót!
Ez a havi 50Ftért Megtakarítéási számla mire jó? Nem ugyanaz, minth lekötném a pénzem?
|
vas. okt. 23, 2005 22:01 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
vizsla1 írta: ... még mindig a RFB a befutó . ...
Leszámítva, hogy nem tudja náluk a jobb kéz, mit csinál a bal... Kondíciókat és díjakat tekintve valóban jók, de én nem bíznám rájuk a pénzemet... Majd megkeresem a 'sztorit' és beollózom.
Üdv!
|
vas. okt. 23, 2005 21:56 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
nutellamoly írta: Érdemes megtekinteni a PSZAF honlapját is, van termékösszehasonlítás, bankváltási tanácsadó, figyelmeztetés, magyarázat minden mennyiségben.
Az OBA-t néztem meg, a KDB miatt. Kiderült, a tagja.
A kamatokat 2005.11.06-ig hirdetik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html.
Szoktál PÜ-t olvasni? Én úgy látom nem .
|
vas. okt. 23, 2005 21:46 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Rozso írta: Mit tud az az MKB Student? Jobb, mint az OTP junior? Kamatok az OTPnél nagyon rosszak, de ellensúlyozza, hogy a Juniornál sokminden ingyen van (netbank, SMS-ek stb...)
http://www.mkb.hu/red_kondiciok/lakossagi/student.mkb
ingyen van:
- számlanyitás, minimum összeg nélkül
- MobilBank, TeleBank, NetBank havi díj nélkül
- havi 2 készpénzfelvét ingyen (ezt majd tisztázni kell, mert hol azt írják, hogy csak MKB-ből, hol azt hogy MKB és Euronet, hol meg azt, hogy bármely ATM-ből)
- éves díj nélkül VISA Electron
- havi 50 Ft-ért nyithatsz Megtakarítási és Devizaszámlát
- már 5.000 F-tól köthetsz le lóvét, és a lakossági számlához járó lekötési kamatokat kapod meg, annyi módosítással, hogy itt csak 5.000 Ft a lekötési minimum.
- ingyen utalhatsz neten és telefonon
- a kártyás tranzakciókról az SMS-ek ingyenesek, fizetni csak a jóvárírásokról, terhelésekről jövő SMS-ek után kell, alkalmanként 10 Ft-ot
- igényelhető VISA Internet kártya, évi 600 Ft-ért.
készpénzfelvét kártyával: MKB-nél 60 Ft, máshol 300 .
|
vas. okt. 23, 2005 21:43 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Mit tud az az MKB Student? Jobb, mint az OTP junior?
Kamatok az OTPnél nagyon rosszak, de ellensúlyozza, hogy a Juniornál sokminden ingyen van (netbank, SMS-ek stb...)
|
vas. okt. 23, 2005 21:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
c3po írta: Sziasztok!
Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.
Én az ERSTE-nél kezdtem, 2002-ben. Újonnan nyitottak fiókot, jó kondíciókkal. Az elkövtkezendő 3 hónapban sorra csökkentették a kamatokat, növelték a jutalékokat. Kiszolgálással (ekkor még) nem volt gondom.
Jött a Diákhitel, jött a PostaBank a maga mindenféle ingyenességével. Ezért az árért ezt is kaptam. Lepukkant fiókok, lenéző kiszolgálás, undorodott arcok stb. Aztán jött ismét az ERST, a maga 99 Ft-os elektronikus számlacsomagjával. Ekkor jöttek a problémák:
- a kodíciók még gyorsabban emelkedtek, mint korábban
- amit adtak bankkártyát késett, utánakérdeztem, s kiderült, már le volt tiltva. Pedig még meg sem kaptam. Újat kellett kérni.
Aztán jött a PostaBank-ERSTE fúzió. Írtam, egy "szívhez szóló, bár a lényegen nem változtató" levelet a PB-nak, hogy ha megveszi őket az ERSTE, az ügyfelek jól megszívják az alacsony kamat és a magas kodíciók miatt. S lám, igazam lett.
Aztán az egyik haverom tanácsolta a Raiffeisent, hogy nagyon figyelmesek, segítőkészek, készségesek, minden frakón működik, kamatokban és kondíciókban verhetetlenek, a 24 órás termináljuk pedig egyedülálló. Nyitottam náluk számlát. 1 éves számlamúlt után lett náluk egy kondíció módosítás - az ERSTE-vel ellentétben pozitív: könnyítettek a VISA Classic igénylési feltételein. Váltottam kártyát. Most eltelt újabb 1 év, s szétnéztem újból a piacon.
Az elmúlt 2 év alapján csak jókat mondhatok róluk. A fiókokat sorra nyitják, egyre újabb dolgokal állnak el, és a kondícióik továbbra is a legjobbak. Ritka cégek egyike, amelyikre azt mondom, megéri, hogy költenek a marketingre.
Kb. fél 1 éve nálunk is nyílt CIB, 3-4 hónapja van Raiffieisen, előtte pár héttel nyílt meg az MKB. Utóbbinál valószínűleg nyitni fogok egy Studentet, tesztelem őket egy darabig, ha beválnak, lemondok a jól bevált Raiffeisenről. Bízom bene, hogy egy ilyen nagy presztizsű céggel, minr az MKB, nem lesznek gondjaim.
Miért hagyom ott a RFB-t? Mert diákként az MKB Student nagyon jó feltételeket kínál, s ha azon változtatnak, tudom, hogy a Raiffeisenhez bármikor visszatérhetek (hacsak nem jön oda Rasmussen, hogy elbaltázzon ott is mindent ). Minek fizessek évente 10-12000 Ft-ot, ha megúszhatom kevesebből?
Az OTP-ben mindig visszataszító volt számomra, hogy kihasználja a nagyságát és az emberek tudatlanságát, s ezt az ügyfelek ellen fordítja.
|
vas. okt. 23, 2005 21:06 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.
|
vas. okt. 23, 2005 20:39 |
|
|
c3po
arany tag
|
Sziasztok!
Semmi erdekemben nem all reklamozni a CIB-et.
4-5 evvel ezelott nehany dolog megvaltozott az eletemben, es rendet kivantam tenni. Abban az idoben parhuzamosan hat bankban volt kulon penzem (nem tul sok egyikben sem), es tesztelgettem a szolgaltatasaikat kulon-kulon, leginkabb azert mert erdekelt ez a tema. Amikor aztan vegleg rendet akartam tenni, akkor dontottem ketto mellett. Az egyik a CIB (a masik a Citibank, a biztonsag kedveert volt ez akkor, most csak masodlagosnak tartom fenn), es ez akkor tenyleg komoly megfontolas targya volt. Azota sem csalodtam a CIB-ben, sot, a valamennyire is az ismeroseim erdekeltsegeben allo (kis-kozepes) cegek es maganszemelyek kozul minden evben legalabb 5-10 uj ugyfelet vittem hozzajuk. Tobbszor gondolkodtam azon, hogy ezt a CIB-nek jelzem, es jutalekot kerek (ez persze csak vicc, az ugynokoskodes nem a mufajom), de az egeszet azert csinalom, mert nagyon meg vagyok elegedve veluk.
Mivel a megtakaritasaimat ket gyerek, blablabla utan leginkabb felhasznaltam, a CIB ilyen (megtakaritasi) szolgaltatasairol sokat nem tudok, ezeket nem veszem igenybe. A tobbi kozul sokat azonban igen. Mindegyikkel minden ok, mukodik, mint a karikacsapas (ha nem, akkor gyorsan javitjak). Az ugyfelszolgalat is kivalo, internet-bank, mobilbank, detto. Bizonyara nagyon elfogultnak tunik, amit irok, de ha barmi bajom volt (vagy akar csak otletem, melyet megosztottam veluk, es tobbet meg is valositottak; egy kesobbi koszonolevel volt a visszajelzes, melybol megtudtam, es utana hasznaltam /meg masok is, persze/), azt hibatlanul megoldottak.
Na ennyi eleg ebbol a gyenge marketing-szovegbol.
Elegedett vagyok veluk, ez a fentiekbol is biztos atjott. Tobb mas bank felsovezeteseben vannak szemelyes ismeroseim (pont a CIB-ben nincsenek /na jo, csak egy, o is a valasztasom utan kerult oda/), megis a CIB-et valasztottam. Lehet, hogy masnak mas jott nagyon be. Nekem ok. Massal mar akadt (nem konnyen/kedvesen/zokkenomentesen megoldott) problemam. Veluk meg nem, nekem ez nagyon fontos.
Udv.
Balazs
|
vas. okt. 23, 2005 20:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Errefele nincs ilyen bank.
5 fiókú hálózat, abból 3 Bp-en .
|
vas. okt. 23, 2005 19:50 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
CineDOG írta: Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.
Szintén,csak nekem még nincs dombornyomott kártyám.
Miért van 2 (+1) kártyád,kicseréltetni simán nem lehet?
|
vas. okt. 23, 2005 19:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Errefele nincs ilyen bank.
|
vas. okt. 23, 2005 19:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Rozso írta: vizsla1: KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették. Most utánanéztem az MKB Studentnek, meg megnéztem az elmúlt 10 hónapban kapott kivonatokat. Havonta kb 3-4 kimenő átutalás, kb. 5 db készpénzfelvét, 10-15 vásárlás. Ezek alapján a Student jönne be, mert nem havidíjat fizetnék az SMS-ért, hanem tranzakciós díjat, s ott is csak 10 Ft-ot kell, és csak az átutalasokról. A kártyás SMS ingyen van. Ingyen utalok a neten, és havi 50 Ft-ért lesz megtakarítási számla, évi 600 Ft-ért kapok netes kártyát (nem kötelező!), és ingyen utalhatok a netről, a sima elektron pedig ingyen van, lekötni pedig már ötezer Ft-tól lehet. Már csak az olcsó készpénzfelvétet kéne megoldani valahogy, bár tény, hogy havi 2 db ingyen van. Sietni kell, mert ebben a hónapban lesz 1 éves a Classic, s levonnak 3.000 Ft éves díjat . Ja, s most, hogy megnéztem a kivonatokat, átlagosan 750-850 Ft-tal húz le a bank havonta. nyuszy írta: Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?
Dél-Koreai Fejlesztési Bank. A Daewoo Bank utódja (ezzel most sokat mondtam, mi ?)
|
vas. okt. 23, 2005 19:10 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Érdemes megtekinteni a PSZAF honlapját is, van termékösszehasonlítás, bankváltási tanácsadó, figyelmeztetés, magyarázat minden mennyiségben.
A PSZAF nemrég igérte, hogy betétkamat ügyben hamarosan szétcsap a bankok között, ugyanis a "kombinált" számlák kamatozása esetleges, és ezt az esetlegességet jelenleg a bankok, finoman szólva, nem hangsúlyozzák. A "zöld újság" újságírója szerint minden 7% feletti betéti kamat ide tartozik.
A megtakarítási számlákról való pénzfelvétet természetesen büntetik kamatcsökkenéssel, rövid távon magas kamathoz rövid futamidejű gyorskölcsönös céget kell alapítani
|
vas. okt. 23, 2005 18:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Én lusta ember lévén már régóta a K&H banknál vagyok. És az ő Electron kártyájukkal nem tudok neten fizetni, csak a dombival. Így most van két kártyám. Vagyis 3 kártyám, mert az otthoni utaláshoz kaptam mégegy kártyát (csak erre jó), meg egy kártyaolvasót.
|
vas. okt. 23, 2005 18:23 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
vizsla1:
KDB-s VISA Electron sajos pont nincs benne ebben listában, bár már rég nem frissítették.
|
vas. okt. 23, 2005 18:14 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Rozso írta: A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.
Akkor ezennel visszavonom a fentieket Amikor utoljára Visa Electronom volt, akkor még nem volt alkalmas erre. Akkoriban a nem dombornyomott kártyákhoz szükséges 'card not present' (vagy ilyesmi) opció még csak egy elméleti lehetőség volt.
|
vas. okt. 23, 2005 18:14 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
A régi kártyán a kártyaszám utlosó 3 számjegye volt az újon már ott van a hátoldalon.
|
vas. okt. 23, 2005 18:10 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Rozso írta: nyuszy írta: Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre. Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten? Nagyon berúgnánk!
És mit írsz be a CVV-kód mezőbe?
|
vas. okt. 23, 2005 18:09 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre. Fizetsz nekem annyi sört ahányszor én már vásároltam az OTP Junioros Visa Electron kártyámmal neten?
Nagyon berúgnánk!
|
vas. okt. 23, 2005 18:00 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Ezt a KDB Bankot csak én nem ismerem?
Egyébként semmilyen Visa Electron nem alkalmas a netes fizetésre.
|
vas. okt. 23, 2005 17:56 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Kissé érdekesen működik ez az oldal. Szerinte pl. a jelenlegi OTP-s Maestro kártyámhoz havi 5,5 millió Ft jövedelmátutalás kell, és minde egyéb rovat is el van csúszva, de nem azonosítható, hogy milyen irányban
(Mielőtt valaki megkérdezné, nincs havi 5,5 millió fölötti a jövedelmem )
|
vas. okt. 23, 2005 17:49 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
mz írta: Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással. Nem igazán működik. Hülyeségeket ír ki.
pl:Készpénzfelvétel bankfiókban: 2005/09/26
Havi ingyenes készpénzfelvét (db): 0,5%+175 Ft
Rendelkezésre álló belföldi ATM (db): 3 (saját, csak a szellemi szabadfoglalkozásúak számára)
Meg hasonlók. Valahogy össze keveri a sorokat meg még ki tudja mit.
|
vas. okt. 23, 2005 17:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
mz írta: Én CIB Classic Magánszámlát + Megtakarítási számlát nyitottam. Utóbbi 50000Ft felett 5.25% kamatot ad, ha nem nyúlsz hozzá. Nézd meg még ezt: http://www.bankkartya.hu/kartyak.shtml Ez garantáltan segíteni fog a döntésben, maximum 5 db-ot össze is tudsz hasonlítani egymással.
Az a gond ezzel, hogy az Almok Megtakarítási számláról SOSE vehetek ki pénzt, különben arra a hónapra buktam az 5,25%-os kamatot, visszaesik 3%-ra. S ebben az esetben már a Raifieisen a nyerő.
A KDB Bank elég jónak tűnik: http://www.kdb.hu/forintkamatok.html . S ha a KDB-s VISA Electron alkalmas netes fizetése, akkor nagyon király .
|
vas. okt. 23, 2005 15:19 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Rozso írta: Hol találom ezt a betétkalkulátort? Regisztrálni kell hozzá?
Nem kell regisztrálni.
http://www.privatbankar.hu/html/bank/3_1.php
|
vas. okt. 23, 2005 14:52 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:12-kor.
|
vas. okt. 23, 2005 14:46 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Hol találom ezt a betétkalkulátort?
Regisztrálni kell hozzá?
|
vas. okt. 23, 2005 14:46 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
mz írta: http://www.privatbankar.hu Van rajta többek között betét kalkulátor. Beírod mennyi lóvét akarsz lekötni, mennyi időre és kidobja, hogy az összes magyarországi bank mit tud erre adni.
Ez jó oldal! CIB-nél melyiket?
Nekem a lényeg: dombornyomott kártya, olcsó netes utalás és kártyás készpénzfelvét, valamint SMS a jóváírásról, terhelésről, s természetesen a kártyás használatról.
|
vas. okt. 23, 2005 14:22 |
|
|