Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 17:52

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Én is kaptam engedélyt a Bónuszra, már csak találnom kell valakit, akinek van egy hordozható száma (:
A kérdésem az, hogy a csoporton belüli ingyendumát elég-e az egyik előfizetésre megrendelni, és akkor az hívhatja a többit ingyen (a többi persze nem), vagy mindegyik előfizetéshez meg kell rendelni?

pén. aug. 05, 2005 17:30
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
csendes írta:
=Ed= írta:
Sziasztok!

Már régóta olvasom amiket írtok, de a következő még nem tiszta:

Tehát ha veszek egy ilyen "Bónusz" előfizut, akkor azt a sagem telcsit fogják felajánlani. És ha én mást szeretnék [pl.: SE K750i-t :) ], akkor azt nem lehet?
Mindent lehet. Elkerülte a figyelmed, hogy a felajánlott készülékek akciósabbak a normál akciósaktól, de nyugodtan bármilyen egyéb készüléket válaszhatsz listaáron. Persze a K750i-hez szerencse is kell, hogy épp akkor legyen a márkaboltban amikor odaérsz. :)

Köszi, akkor regisztrálom magam erre az optimuszos játékra. :D

pén. aug. 05, 2005 16:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zsombe írta:
Én problémámban nem tud senki segíteni? Szerintetek ha bemegyek majd a levéllel márkaboltba és azt mondom, hogy rakják át Bónuszra a jelenlegi tarifacsomagomat, akkor át fogják? Mert ugyebár az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy nem lehet átkötni :(.

Magában nem is teszik át. Kell egy új előfizu, az megy egyből bónuszba, majd ezt ráteteted, után egy hónapra felmondod az új előfizut. Csak hűség nélkül vegyed.

pén. aug. 05, 2005 16:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Regiztem az Optimuszos játékra a Tré mobilos előfizummal. remélem mihamarabb megkeresnek. :D Legalább lesz 2 Bonuszos papírom! :lol:

Na klassz, nekem még egyik sem jött meg! :(

pén. aug. 05, 2005 15:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Regiztem az Optimuszos játékra a Tré mobilos előfizummal. remélem mihamarabb megkeresnek. :D Legalább lesz 2 Bonuszos papírom! :lol:

pén. aug. 05, 2005 10:48
platina tag

Hozzászólás 
Én problémámban nem tud senki segíteni? Szerintetek ha bemegyek majd a levéllel márkaboltba és azt mondom, hogy rakják át Bónuszra a jelenlegi tarifacsomagomat, akkor át fogják? Mert ugyebár az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy nem lehet átkötni :(.

pén. aug. 05, 2005 10:03
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
kösd meg huseg nelkul (telefon nelkul) es kesobb akarmikor vehecc hozza telot!!!!!!

pén. aug. 05, 2005 9:52
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Markaboltra nem erdemes. Vagy valasztasz mas telot, vagy megkotod publikussal viszonteladonal, K750-nel, s tarifat valtasz Bonuszra. De mindezt elozze meg errol egy egyeztetes a 1270-nel.

Mi van ha regizek az Optimuszos játékra? Addig csak lesz k750i! :D

Amúgy vizsla körbekérdeztem itt a megyében a viszonteladóknál és sehol egy kanyi teló se volt! :evil: Már megcsináltam volna.

pén. aug. 05, 2005 7:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Markaboltra nem erdemes. Vagy valasztasz mas telot, vagy megkotod publikussal viszonteladonal, K750-nel, s tarifat valtasz Bonuszra. De mindezt elozze meg errol egy egyeztetes a 1270-nel.

pén. aug. 05, 2005 7:20
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Tejberizsa írta:
Én is erre várok már lassan 2 hete. Nagyon kevés k750i-t kapnak a márkaképviseletek sajnos! ráadásul 15-e a határidő!!! :evil:

És sajnos nem is nagyon fognak többet kapni mostanában, valahol elakadt a szállítás, már 2 hete nem rendelhető :?

Akkor ne is várjak rá 15-ig? :shock:

pén. aug. 05, 2005 7:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Én is erre várok már lassan 2 hete. Nagyon kevés k750i-t kapnak a márkaképviseletek sajnos! ráadásul 15-e a határidő!!! :evil:

És sajnos nem is nagyon fognak többet kapni mostanában, valahol elakadt a szállítás, már 2 hete nem rendelhető :?

csüt. aug. 04, 2005 21:52
platina tag

Hozzászólás 
amugy szornyen elborzaszt hogy az emberek (közte a szuleim) mennyire nem ertenek ezekhez a dolgokhoz, igy persze hogy ugy huzzak le az embereket a szolgaltatok ahogy akarjak...

csüt. aug. 04, 2005 20:31
platina tag

Hozzászólás 
és a másik level ami szept30ig tart?? fateromnak eloszor a samsug 310et 70ftér szamlaztak aztan ki kellett perkalni a 14ezret mert azt hittek hogy mi masik fajta levelet kaptunk :evil: Foleg idegesito igy, hogy ma hivott egy holgyike hogy a masik levelet milyen cimre kuldje (ez lesz az optimuszos, a hawaiisat hasznaltam most fel) :cry:

csüt. aug. 04, 2005 20:29
arany tag

Hozzászólás 
csendes írta:
=Ed= írta:
Sziasztok!

Tehát ha veszek egy ilyen "Bónusz" előfizut, akkor azt a sagem telcsit fogják felajánlani. És ha én mást szeretnék [pl.: SE K750i-t :) ], akkor azt nem lehet?
Mindent lehet. Elkerülte a figyelmed, hogy a felajánlott készülékek akciósabbak a normál akciósaktól, de nyugodtan bármilyen egyéb készüléket válaszhatsz listaáron. Persze a K750i-hez szerencse is kell, hogy épp akkor legyen a márkaboltban amikor odaérsz. :)

csüt. aug. 04, 2005 19:57
arany tag

Hozzászólás 
=Ed= írta:
Sziasztok!

csüt. aug. 04, 2005 19:42
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

csüt. aug. 04, 2005 19:23
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Attka én is félreértetteem a mondataidat, de most már akkor tiszta. Az Swyop esetében a 12% vonatkozott az alapdíjra is. Nagyon remélem, hogy a Bonus is így lesz.

Szia!

Visszaolvastam a HSZ-eimet és tényleg félreérthető voltam nálad is, nem tudom mi van ma velem. :) A hozzászólásodra reagálva: Igen így van, és ezt nem remélni kell, hanem követelni ugyanis ennek így kell lennie. :D (ha nem csúnya verekedést rendezek Én is a vodánál. :lol: )

Csumi:Attka

csüt. aug. 04, 2005 17:15
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
cbf írta:
Azt viszont, hogy a havidíj nem ezen a percdíjon beszélhető le azt én sem tartom korrektnek, mert ezt sehol sem tünteik fel.

SZia!

Ez nem is így van,mindent azon a kedvezményes percdíjon beszélsz amit mondtak, még a lebeszélhető havidíjat is. Többször leültem és igaz , hogy volt vagy 2-3 óra mire tiszta lett minden de kiszámoltam és minden stimmelt annó (Swyop-nál volt így mivel byop-nál nincs kedvezmény)

Attka én is félreértetteem a mondataidat, de most már akkor tiszta. Az Swyop esetében a 12% vonatkozott az alapdíjra is. Nagyon remélem, hogy a Bonus is így lesz.

csüt. aug. 04, 2005 17:13
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Már bocsánat, de miért érdekelnek minket a 12, 28, és egyéb %-ok? Mert engem például tökéletesen hidegen hagynak.

Ebydr írta:
Egy díjszabást kaptunk, ami a levélben is benne volt, jelölve a percdíjakat és feltételeket. Szó nem volt benne arról, hogy nem azonkon a percdíjakon lenne lebeszélhető a havidíj, mint amiket a Bónusz tarifában alkalmaznak. Úgyhogy ha így lesz, én nagyon kiverem a balhét... :twisted:

Ebydr!

Most látom, hogy kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Két részre bontottam amit írtál. A második részben igazad volt és ha ez alapján írtad az első részt, akkor sorry. Egyébként igenis számítanak a százalékok ,mert a számlát amit fogsz kapni a százalékok alapján tudod majd ellenőrizni, és Én ezért írtam azt amit írtam. Egyébként pedig minden úgy van ahogy az eddigieket írtam.

csüt. aug. 04, 2005 17:06
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Azt viszont, hogy a havidíj nem ezen a percdíjon beszélhető le azt én sem tartom korrektnek, mert ezt sehol sem tünteik fel.

SZia!

Ez nem is így van,mindent azon a kedvezményes percdíjon beszélsz amit mondtak, még a lebeszélhető havidíjat is, ha nem így mondtam valahol esetleg akkor elértettük egymást. :roll: Többször leültem és igaz , hogy volt vagy 2-3 óra mire tiszta lett minden, de kiszámoltam és minden stimmelt annó (Swyop-nál volt így mivel byop-nál nincs kedvezmény)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attka csüt. aug. 04, 2005 17:13-kor.

csüt. aug. 04, 2005 16:59
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Csumi Attka!

Te miről beszélsz???
Mert én arról, hogy abban a Díjszabásban, amit én kaptam a Vodától, szó sincs arról, hogy a Bónusz egy másik nem publikus díjcsomag kedvezményes változata; illetve arról, hogy sehol sincs az feltüntve, hogy nem a Bónusz percdíjakon lenne lebeszélhető a havidíj.
Érted?

Csumi!

Ebydr!

Világ életemben nem publikus tarifacsomagokban voltam. A bonusz mint tarifacsomag nem létezik, csak egy opció amit hozzárendelnek egy alap szintén nem publikus tarifacsomgahoz ami megfelel a BYOP-nak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attka csüt. aug. 04, 2005 17:07-kor.

csüt. aug. 04, 2005 16:56
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Már bocsánat, de miért érdekelnek minket a 12, 28, és egyéb %-ok? Mert engem például tökéletesen hidegen hagynak. Egy díjszabást kaptunk, ami a levélben is benne volt, jelölve a percdíjakat és feltételeket. Szó nem volt benne arról, hogy nem azonkon a percdíjakon lenne lebeszélhető a havidíj, mint amiket a Bónusz tarifában alkalmaznak. Úgyhogy ha így lesz, én nagyon kiverem a balhét... :twisted:

Én is nagyon bízom benne, hogy az alapdíj is a 28%-kal csökkentett percdíjon lesz lebeszélhető, de a jelek és az swyopos példa nem azt mutatják. Abban igazad van, hogy a Vodafone által küldött levélben tényleg a percdíjak voltak feltüntetve és szó sem volt %-okról. De, ahogy Attka is írta a hivatalos Bonus tarifatáblázatban már szerepelnek. Azt viszont, hogy a havidíj nem ezen a percdíjon beszélhető le azt én sem tartom korrektnek, mert ezt sehol sem tünteik fel.

csüt. aug. 04, 2005 16:53
arany tag

Hozzászólás 
Csumi Attka!

Te miről beszélsz???
Mert én arról, hogy abban a Díjszabásban, amit én kaptam a Vodától, szó sincs arról, hogy a Bónusz egy másik nem publikus díjcsomag kedvezményes változata; illetve arról, hogy sehol sincs az feltüntve, hogy nem a Bónusz percdíjakon lenne lebeszélhető a havidíj.
Érted?

Csumi!

csüt. aug. 04, 2005 16:52
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
cbf írta:
Akkor nálad is úgy volt az swyop esetében, mint a haveromnál? Az alapdíj lebeszélhetőség alappercdíjon történik és a 12%-ot csak az afeletti részre kaptad meg? Az ingyenduma szerintem pedig 99%, hogy csak a számlán lesz jóváírva. A 1751 normál hálon belüli hívásként hozza, ráadásul Byop-os percdíjjal.

Szia cbf!

Igen így voltak nálam annó, de most akkor megint nem jó valami, mert elbeszéltem már vagy 4-5 órát csak ingyendumával, és akkor az elmélet szerinte 4 óra esetén alapperccel számolva bruttóban 240*30FT vagyis 7200Ft. :roll:

A 1751 netto összeget mond, tehát 240*24=5760 Ft ebből még vond le a netto 2000 lebeszélhetőséget így 3760 Ft. Az írtad, hogy 4000 ft-ot mond a 1751. A kettő közti különbség valószinüleg a zárt csoporton kívüli hjívásaid lesznek.

csüt. aug. 04, 2005 16:47
arany tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Már bocsánat, de miért érdekelnek minket a 12, 28, és egyéb %-ok? Mert engem például tökéletesen hidegen hagynak. Egy díjszabást kaptunk, ami a levélben is benne volt, jelölve a percdíjakat és feltételeket. Szó nem volt benne arról, hogy nem azonkon a percdíjakon lenne lebeszélhető a havidíj, mint amiket a Bónusz tarifában alkalmaznak. Úgyhogy ha így lesz, én nagyon kiverem a balhét... :twisted:

Szia Ebydr!

Már megint akkor hülyeségeket irogatsz. Kicsit olvass vissza pont Én irtam le, hogy ez az egész egy alapdíjcsomag plusz opciói(byop,swyop,bonusz). Nézz meg egy hivatalos Bonusz dijcsomagtáblázatot. Ide a fórumba is volt olyan rendes valaki Aki beszkennelte, de minek ha egyesek, mint Te arra sem veszik a fáradságot, hogy hivatalos formában is utánanézzenek a díjszabásuknak. :evil:

csüt. aug. 04, 2005 16:36
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Akkor nálad is úgy volt az swyop esetében, mint a haveromnál? Az alapdíj lebeszélhetőség alappercdíjon történik és a 12%-ot csak az afeletti részre kaptad meg? Az ingyenduma szerintem pedig 99%, hogy csak a számlán lesz jóváírva. A 1751 normál hálon belüli hívásként hozza, ráadásul Byop-os percdíjjal.

Szia cbf!

Igen így voltak nálam annó, de most akkor megint nem jó valami, mert elbeszéltem már vagy 4-5 órát csak ingyendumával, és akkor az elmélet szerinte 4 óra esetén alapperccel számolva bruttóban 240*30FT vagyis 7200Ft. :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attka csüt. aug. 04, 2005 16:37-kor.

csüt. aug. 04, 2005 16:33
arany tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 04, 2005 16:28
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
cbf írta:
Attka írta:
vally írta:
Nem az van, hogy csak hóvégén vonódik le az ingyenduma meg a -28%?

Szia!

Eddig Én is ezt hittem, de úgytűnik, hogy nem. Nekem is sokáig 0-a volt az egyenlegem aztán egyik napról a másikra nettó 4K. Én a lebeszélhető havidíjat nem tudom most, hogy hogy van az egyenleginfóban. Jelzi vagy nem? Most ha netto 4K az sms szerint, akkor az valójában nettó 4000+nettó 2000+nettó 300FT vagy nettó 4000-nettó 2000+nettó 300?

Én szerintem a helyes az előbbi számításod az alábbiakkal kiegészítve:

(nettó 4000+nettó 2000+nettó 300FT)- zárt felh. csop. kedvezmény - 28% kedvezmény, de csak az alapdíj felletti részre

Szia cbf!

Igaz, hogy a számlajövetkor kiderül minden, de nem akarok koppani :) Szóval mivel Én is byop-os, swyop-os is voltam tudom, hogy alappercdíjon történik a számlázás, ez fix, és utólag van kedvezmény által levonás.A lekérdezéses egyenleginfó nem egyértelmű. Ha valóban beleszámolódik az ingyenduma is akkor jó lehet kb az egyenlegem, ha viszont nem akkor Én az enyémet soknak találom. Ha az ingyenduma fogyassza a havidíjban foglalt lebszélhetőséget akkor sem használhatódhat el hiszen attól ingyendumás, tehát azt is számlázásnál fogják korrigálni. Viszont ha az állításaink helytállóak semmi értelme nincs az egyenleginfónak, mert a számlán fog minden hónapban kiderülni minden és az egyenleginfoból semmi. :roll:

csüt. aug. 04, 2005 16:19
arany tag

Hozzászólás 
Zsombe írta:
........Lehet olyat, hogy csak simán besétállok márkaüzletbe a levéllel és azt mondom váltsák át a tarifacsomagomat?

Szia!

Én ezt tenném, vesztenivalód nem sok van, max ha nem engedik, akkor megint próbálkozol 1270-el. :roll:

csüt. aug. 04, 2005 16:16
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
Attka írta:
vally írta:

Szia!

Eddig Én is ezt hittem, de úgytűnik, hogy nem. Nekem is sokáig 0-a volt az egyenlegem aztán egyik napról a másikra nettó 4K. Én a lebeszélhető havidíjat nem tudom most, hogy hogy van az egyenleginfóban. Jelzi vagy nem? Most ha netto 4K az sms szerint, akkor az valójában nettó 4000+nettó 2000+nettó 300FT vagy nettó 4000-nettó 2000+nettó 300?

(nettó 4000+nettó 2000+nettó 300FT)- zárt felh. csop. kedvezmény - 28% kedvezmény, de csak az alapdíj felletti részre

Szia cbf!

Igaz, hogy a számlajövetkor kiderül minden, de nem akarok koppani :) Szóval mivel Én is byop-os, swyop-os is voltam tudom, hogy alappercdíjon történik a számlázás, ez fix, és utólag van kedvezmény által levonás.A lekérdezéses egyenleginfó nem egyértelmű. Ha valóban beleszámolódik az ingyenduma is akkor jó lehet kb az egyenlegem, ha viszont nem akkor Én az enyémet soknak találom. Ha az ingyenduma fogyassza a havidíjban foglalt lebszélhetőséget akkor sem használhatódhat el hiszen attól ingyendumás, tehát azt is számlázásnál fogják korrigálni. Viszont ha az állításaink helytállóak semmi értelme nincs az egyenleginfónak, mert a számlán fog minden hónapban kiderülni minden és az egyenleginfoból semmi. :roll:

csüt. aug. 04, 2005 16:13
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Engem most hívtak a Vodafone-tól, hogy az Optimusz játékkal kapcsolatban keresnének, melynek lényege ugyebár, hogy elmagyarázták nekem, hogy létezik egy szupertitkos nem publikus díjcsomag, a Bónusz (nem akartam nekik mondani, hogy na ne má', hú az annya, jah a bónusz, már majd' egy hónapja tudok róla). Szóval ha szeretnék én is ilyen tarifacsomagot, akkor postáznak részemre egy levelet, melyben le van írva minden és azzal besétállva a márkaképviseletre köthetek ilyen előfizut.
Eddig ez mind szép és jó lenne, csak van egy kis (nagy bökkenő): megkérdeztem a hölgyet, hogy jelenleg van három előfizetés is a családban és azokat át lehet-e váltani Bónuszra? Válasza: nem :(. Mondtam neki, hogy mi van akkor ha kötök egy teljesen új előfizut, akkor lehet-e a másik hármat átváltani? Megint elutasítást kaptam, valamint jött a marketingduma, hogy ez olyan szupertitkos, stb..., hogy publikus tarifacsomagot azért nem lehet átmigrálni (nem akartam vele bunkózni és azt mondani, hogy bocs, de délután négykor nincs szükségem esti mesére). Azt mondta, hogy csak más szolgáltatónál lévő előfizetést lehet Bónuszra migráltatni, mégpedig számhordozással :(.

Szóval szerintetek akkor most mi van? Mert olvastam már itt, hogy van akinek problémamentesen váltották át jelenlegi tarifacsomagját. Nagyon jó lenne, ha a három előfizuból legalább kettőt át tudnék váltatni Bónuszra, mert akkor rohannék is Vodához. De újat nem akarok kötni (max. egyet), mivel mindhárom előfizun van még hűség :(. Lehet olyat, hogy csak simán besétállok márkaüzletbe a levéllel és azt mondom váltsák át a tarifacsomagomat?

csüt. aug. 04, 2005 16:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
vally írta:

Szia!

csüt. aug. 04, 2005 15:53
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Sziasztok!

Lekérdeztem, az egyenleginfót és kissé meglepett mert nem hinném, hogy ennyit elbeszéltem. Tudom már szóba került, de nem tisztázódótt, hogy most akkor hogy van az egyenleginfó nettó összege? Felhívtam a 1270-et és ő azt mondta, hogy levonódik a havidíj és ingyen duma, de a kedvezmény (ami bonusz esetében 28%) az csak a számlán van utólag minuszolva, tehát netto 2000FT+ netto 300FT zárt csopi + nettó összeg amit sms-ben küldenek - smsben levő netto összeg 28%. Ennek ellenére soknak találom. :roll: Másnak mi a meglátása?

Szia Attka!

Az üggyel kapcsolatban már 3 ügyfélszolgálatossal is beszéltem. Kettő ugyanazt mondta a harmadik nem. Kettő állítása szerint a netto 2000 Ft lebeszélhetőség lejártáig a 1751 0 Ft-ot mond. A zárt felhasználói csoporton belüli hívások is fogyasztják a lebeszélhetőséget és hozzáadódnak az összeghez, mint hálózaton belüli hívás. Ráadásul nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a netto 2000 Ft lebeszélhetőség csak az alap Byop percdíjon történik. A 28%-os kedvezmény pedig csak az efeletti részre vonatkozik. A zárt felhasználói csoport kedvezményét pedig a számlázásnál vonják le, mint kedvezmény, de csak a netto 2000 Ft-ig. Ebből én azt veszem ki, hogy ha a zárt felhasználói csoport hívásával is lebeszélheted, ha meg már lebeszélted akkor más számok hívására nem használhatod fel. A harmadik szerint viszont az ingyenbeszélgetés valójában 0 Ft. Az én számlainfoimból úgy gondolom, hogy az ingyen beszélgetés is számlázodik. A 28%-ra meg majd akkor tudok választ adni, ha megkapom a számlát. Van egy ismerösöm akinek maratonos csomagja van az ővét megnéztük és abban a netto 2000 Ft-ot alappercdíjon lehet lebeszélni. A 12% csak az alapdíj feletti részre jár, remélem a Bonusznál nem így lesz.

csüt. aug. 04, 2005 15:48
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:

Szia!

csüt. aug. 04, 2005 15:28
platina tag

Hozzászólás 
Nekem most 26k a nettó egyenlegem, igaz, BYOPról (már meglévő előfizuról) migráltam. Remélem számlazáráskor ebből levonják amit ingyen beszéltem.

csüt. aug. 04, 2005 14:20
platina tag

Hozzászólás 
Most kértem le: nettó egyenleg: 0 Ft, SMS opció: 16.
LOL
Július 14. óta. Számlazárásom 25-ikei.
Eddig ez alapján nagyon bejön ez a csomag! (4 db előfizu) :lol: ROTFL

csüt. aug. 04, 2005 13:06
arany tag

Hozzászólás 
Nos, nálam a helyzet a következö: az egyenleginfo szerint az egymás közti duma nem számlázódik, tehát az valóban 0 ft. Az egyÉb hívásokról mÉg nem tudok nyilatkozni, viszont ami zavaró, az az, hogy a havi elsö 20 ingyenes sms-be beleszámolják az amúgyis ingyenes sms-eket - pl 1270-re küldötteket.

csüt. aug. 04, 2005 12:12
platina tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 04, 2005 9:42
arany tag

Hozzászólás 
Srácok!

Fentebb vázolt problémám miatt, akinek van ideje kérem kérje le az egyenleginfóját (még ingyenes), és árulja el, hogy annyi-e amennyit nagyjából gondolt?

szer. aug. 03, 2005 17:57
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Most hívtam fel az ÜFSZ-t, hogy akkor most milyen előfizetésem is van valójában. Nem tudták megmondani, visszahívást ígértek. Meg is történ kb 10 perc múlva. Azt mondta a kedves hölgy, hogy most már sikeresen átváltottak. Kérdem, miért? Eddig nem volt bónuszom? De igen, de most már köthetek mellé 4 új előfizetést! És akkor július 7-től (ekkor váltottak át, jött sms is!) nem is a bónusz percdíjai ketyegtek? Azt mondta, hogy azok.

Ki érti ezt? Hogy lehet, hogy átváltottak, de nem teljesen? Lehetséges ez?

szer. aug. 03, 2005 17:56
arany tag

Hozzászólás 
Csak egy kis érdekesséb. Ha minden igaz Júlis 7.-én átváltottak bónusz csomagra. Ma valahogy kattant az agyam, felhívtam őket, hogy milyen csomagom van!? A kedves hölgy 20 perces -"Kérem még tartsa egy kicsit a vonalat!Nézem..."- keresgélés után azt mondta, hogy nem tud segíteni, vissza fognak hívni. Kb 10 perc múlva hívtak is. Kedves Uram, most már aktív a bónusz díjcsomag, vásárolhat mellé 4 előfizetést. Mondom TESSÉK!? Eddig nem volt aktív? Hmmm... Izé... De aktív volt, de most lett teljesen átállítva. És mondom akkor 7-től máig még nem is az új percdíjak ketyegtek? De igen! Huuuuh!- mondom...

Szóval ki a fene érti ezt!? Átváltottak már akkor, de nem teljesen? Ez hogyan lehetséges?

szer. aug. 03, 2005 17:52
arany tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
meggyőződtél 100%-ig az ingyenduma aktiválásáról?

Szia!

Persze!

szer. aug. 03, 2005 17:38
platina tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:

bonusznal hogy van? ott is ugy mint a wireless officnal hogy 9essel meg 0assal kell kezdeni a szamot es csak akkor ingyenes ha 9xxx 4 jegyu szamot tarcsazol?

szer. aug. 03, 2005 17:32
arany tag

Hozzászólás 

szer. aug. 03, 2005 17:11
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lekérdeztem, az egyenleginfót és kissé meglepett mert nem hinném, hogy ennyit elbeszéltem. Tudom már szóba került, de nem tisztázódótt, hogy most akkor hogy van az egyenleginfó nettó összege? Felhívtam a 1270-et és ő azt mondta, hogy levonódik a havidíj és ingyen duma, de a kedvezmény (ami bonusz esetében 28%) az csak a számlán van utólag minuszolva, tehát netto 2000FT+ netto 300FT zárt csopi + nettó összeg amit sms-ben küldenek - smsben levő netto összeg 28%. Ennek ellenére soknak találom. :roll: Másnak mi a meglátása?

szer. aug. 03, 2005 16:36
arany tag

Hozzászólás 
Azóta? Tegnap vettem öket.

kedd aug. 02, 2005 21:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Ez Érdekes. Án amikor megkötöttem a Bónuszokat, az összes papíron vastag betükkel szerepelt, h a Bónuszra semmilyen díjcsomagot nem lehet átváltani.

Lehet. Akkor biztos csináltak egy 3 szerződésből álló kis flottát vizsla1-nek :twisted:. A Retention csoport gondolom ismét alkotott, s Nekik köszönhető. Ezúton is köszönet :-D.

kedd aug. 02, 2005 21:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Ez Érdekes. Án amikor megkötöttem a Bónuszokat, az összes papíron vastag betükkel szerepelt, h a Bónuszra semmilyen díjcsomagot nem lehet átváltani.

Azóta bármit. De csak ha kötöttél egy zsír új bónusz előfizut.

kedd aug. 02, 2005 21:00
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 02, 2005 20:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
CineDOG írta:
Nekem egy Rocky extrám van csak. Azt akartam áttetetni. Nem tették, csak akkor tennék, ha vennék egy új előfizut.

Mikor Én intéztem a sajátomét, rákérdeztem, mi van akkor, ha az újonnan kötöttet időközben felmondom? Azt mondták semmi akadálya.

Ez jó hír!

kedd aug. 02, 2005 20:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 93  Következő