Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 0:28

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Mytob féreg legújabb variánsa alacsonyabb szintűre állítja a megfertőzött számítógépek védelmét, és egy hátsó kaput nyit a támadók számára.

A Mytob.KM féreg elsősorban elektronikus leveleken keresztül terjed. A szükséges email címeket a megfertőzött számítógépekről gyűjti össze. A féreg igyekszik meggyengíteni a PC-k védelmi rendszerét. Azokról elérhetetlenné teszi a biztonsági cégek weboldalait, és leállítja a biztonsági szoftverekhez tartozó folyamatokat. A Mytob.KM egy hátsó kaput is nyit a támadók számára, akik ezen keresztül kártékony műveleteket hajthatnak végre.

Amikor a Mytob.KM féreg elindul akkor az alábbi műveleteket hajtja végre:

1. Bemásolja magát a Windows System könyvtárába scrigz.exe néven.

2. A regisztrációs adatbázis
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentV ersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentV ersion\
RunServices
kulcsaihoz hozzáadja a
"PAX SYSTEM" = "\scrigz.exe" értéket.

3. Módosítja a regisztrációs adatbázis
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\S haredAccess
kulcsában szereplő
"Start" = "4" értéket.

4. A Windows címjegyzékéből és különböző kiterjesztésű fájlokból összegyűjti az email címeket.

5. A saját SMTP komponensének segítségével emailekben továbbküldi saját magát.

A fertőzött levelek tárgya lehet:
Your password has been updated
Your password has been successfully updated
You have successfully updated your password
Your new account password is approved
Your Account is Suspended
*DETECTED* Online User Violation
Your Account is Suspended For Security Reasons
Warning Message: Your services near to be closed.
Important Notification
Members Support
Security measures
Email Account Suspension
Notice of account limitation

A fertőzött levelek mellékletéhez tartozó .pif, .scr, .exe, .cmd vagy .bat kiterjesztésű fájlok neve az alábbi listából kerül ki:
updated-password
email-password
new-password
password
approved-password
account-password
accepted-password
important-details
account-details
email-details
account-info
document
readme
account-report

6. Nyit egy hátsó kaput a 23523-as TCP porton, amelyen keresztül a támadók fájlokat tölthetnek fel a fertőzött számítógépekre, majd azokat futtathatják. Lehetőségük van a PC-k újraindítására is.

7. Sorokat fűz hozzá a hosts fájlhoz, és ezzel számos biztonsági cég weboldalát teszi elérhetetlenné.

8. Leállítja a biztonsági szoftverekhez tartozó folyamatokat.

szer. okt. 26, 2005 12:14
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
El is hitted? Ááááá, ezt nem kell, jól informált vagyok én...ezen a téren :twisted:

Azt hittem Zsuzsival minden oké! :wink: :twisted:

szer. okt. 26, 2005 12:13
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Árpy írta:
Én még soha nem néztem, csak hallottam róla...
:roll:

Nem egy nagy durranás... :)
El is hitted? Ááááá, ezt nem kell, jól informált vagyok én...ezen a téren :twisted:

szer. okt. 26, 2005 12:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gondolod, a CIB küldte? Tipikus jelszó-felhasználónév gyűjtőnek tűnik az egész.

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 12:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha már virus és cib:

Idézet:
<html>
<body>
<BR><STRONG>Dear user ipauer, </STRONG><BR>
<BR>You have successfully updated the password of your Cib account.<BR>
<BR>If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact Cib customer service at: info@cib.hu<BR>
<BR>Thank you for using Cib!
<BR>The Cib Support Team <BR>
<BR><BR><BR><BR><BR>
<BR>+++ Attachment: No Virus (Clean)
<BR>+++ Cib Antivirus - www.cib.hu
</body>
</html>

Attachment name:

accepted-password.zip

A neve asszem Mytob és féreg.

szer. okt. 26, 2005 12:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
... Ennyit az OTP-ről... :twisted:

Mit vártál egy magyar alapítású (és habitusú) banktól?
Ma szemtanúja voltam, ahogy egy magát rendkívül nagyhatalmú és felsőbbrendűnek gondoló hivatali ügybonyolító kiosztott egy 'egyszeri' ügyfelet, mert az a lánya nevében akart eljárni, és a lánya iratait az önkormányzat a rá eső részen nem töltötte még ki.
Majdhogynem leb*szta...
Elképesztő, mennyi utolsó türhő paraszt él kicsiny országunkban...

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 12:02
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:

Nem egy nagy durranás... :)

szer. okt. 26, 2005 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
nutellamoly írta:
@Rozso: Ha kérsz egy lemezellenőrzést és újraindítod, az nem segít?
Mit értesz lemezellenőrzésen?
Végigfuttattam a NODot és ADAwaret is és nem talált semmit.
A win indításakor kiírja, hogy vmi adatküldést letiltott a vírusvédelem miatt...

A NOD-ot alapos vizsgálattal futtattad? (Az cca. fél óra.) Ha van másik oprendszer is a gépeden, indítsd el azt, és futtasd alóla a víruskergetőt, illetve van olyan víruskereső is, aminek van parancssori módja (talán a Panda, de ez nem biztos).
CWShreddert próbáltad? Illetve az óra melletti ikonok megvannak? Azaz nem írta felül semmi az .exe fájljait az automatikusan induló progiknak? Ha eltűntek azok az ikonok, és 'véletlenül' sok automatikusan induló progi .exe fájlja mérete megegyezik, akkor szinte 100%, hogy a Zafi valamelyik alfaját fogtad ki! (Már ha vírus egyáltalán...)

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 11:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Ha már választani kell, inkább a Gold! :P

szer. okt. 26, 2005 11:58
Moderátor

Hozzászólás 
Ha már választani kell, inkább a Gold! :P

szer. okt. 26, 2005 11:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Privát.
Gold vagy Blue? :lol:

szer. okt. 26, 2005 11:40
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Mesélj! (komolyan)

Privát.

szer. okt. 26, 2005 11:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jól dolgozott Aba papa.

szer. okt. 26, 2005 11:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Tudnék mesélni a BKV vezetők életszínvonaláról... a pofátlanságnak is van egy határa.

Mesélj! (komolyan)

szer. okt. 26, 2005 11:17
Moderátor

Hozzászólás 
:gigalol: Kétségtelen, hogy nekik is van egy életszínvonaluk...

szer. okt. 26, 2005 11:12
Moderátor

Hozzászólás 
Tudnék mesélni a BKV vezetők életszínvonaláról... a pofátlanságnak is van egy határa.

szer. okt. 26, 2005 11:09
Hozzászólás 
És tavaly 40 milkát kapott, miközban a cég milliárdos hiánnyal küszködik. Kérdem én, mire fel, mi alapján kapta a prémiumot? Most csak azért kapja a felét a múltévinek, mert most duplája lett az adósság mint előző évben? Szép. Még az a 670 ezer havi juss is sok.

szer. okt. 26, 2005 11:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egyelőre - szavazategyenlőség miatt - nem hagyták jóvá Aba Botond a BKV-vezérigazgatójának prémiumát. Az erről szóló javaslatról a városháza tulajdonosi bizottsága szavazott kedden. Az ülést az elnök, Somlyódi Csaba (MSZP) félbeszakította, miután az ellenzékiek elutasították, hogy a prémiumfeladatokat zárt ülésen hagyják jóvá. A prémiumfeltételekről jövő heti ülésén tárgyal újra a bizottság.

A lap szerint Aba Botond idei munkáját húszmilliós prémiummal jutalmaznák, ha teljesítené az egyelőre még jóvá nem hagyott feltételeket. A havonta 670 ezer forintot kereső vezérigazgató ezzel az előző években is megszokott pluszpénzhez juthat, jóllehet trükkösen. A tavasszal, a főváros engedélye nélkül végrehajtott BKV-járatritkítás miatt ugyanis 20 százalékos prémiummegvonással büntették. Idénre ezért 24 millió forintos prémiumot kaphat, és ebből vonnák le a büntetést - írja a Népszabadság.

szer. okt. 26, 2005 9:54
Moderátor

Hozzászólás 
Árpy írta:
OTP Junior: 300Ft az éves kártyadíj.

Az OTP-t hagyjuk...

szer. okt. 26, 2005 9:15
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Egy picivel lehetnél figyelmesebb!
...

Ezeket mind tudom, hiszen ezt a két bankot hasonlítottam össze mielőtt megkötöttem volna a szerződést. S leírtam ide a 3 okot is, hogy miért választottam a CIB-et.
Kártyadíj: elengedik első évben, de utána drágább, én arra gondoltam! :)

szer. okt. 26, 2005 9:12
platina tag

Hozzászólás 
Erről az jut eszembe, cimborám bevitte a Tréhez itt Győrben a felesége telefonját, valami bagatell hibával.
Csak épp arra járt, ezért a garancialevele épp nem volt nála. Félórát várt, majd kérte szép udvariasan a kényelmes pitsát, hogy ugyan nézzék már meg a készüléket.
Nagy nehezen (újabb 10 perc) előkerült a valakivel magánügyben épp hosszasan beszélgető, seggét folyamatosan vakargató igénytelen büdösszájú szervizes gyerek, nagy szájhúzkodással, majd közölte hogy garancialevél nélkül nem foglakoznak a telefonnal. Mondja a barátom, hogy ő most ezért nem autózik haza negyven kilométert, csak nézze meg, mi lehet vele, mondjon rá valamit, hogy mi lehet, és kifizeti természetesen a felmerülő költségeket. De ő ezt így meg se nézi. Na, erre már nem kellett több, haver fogta, enyhe mozdulattal a nyakukba borította a promóanyagokat kínáló displayt, leigénytelenezte őket, majd kifelé menet még néhány emberrel közöte jó hangosan, hogy ide ne jöjjenek be, mert magasról a fejükre fognak ****. Azok meg szedegették a szórólapjaikat a földről szépen égő fejjel egy darabig. :lol:

szer. okt. 26, 2005 8:53
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 14:10-kor.

szer. okt. 26, 2005 7:19
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
OTP Junior: 300Ft az éves kártyadíj.

szer. okt. 26, 2005 6:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Dehogy jobb mindenben... Az éves kártyadíj is olcsóbb.
Igen, pályakezdő.

Egy picivel lehetnél figyelmesebb!
Leírtam, hogy a Visa Electron éves kártyadíját (1500) az első évben elengedik, Visa Classicnál és Mastecardnél az 50%-át. Ezen kívül 2 db díjmentes kp.felvét van brámilyen ATM-ből havonta. Utána sajátból 50, Euronetből 150, minden egyébből 250.
A látra szóló kamat 100e-től már 3,5%.
S olcsó, mindössze 40Ft az átutalás, akár az interneten, akár a bank előterében lévő 24 órás terminálon (Terminál != ATM!!!).

szer. okt. 26, 2005 6:32
arany tag

Hozzászólás 
Szó szerint lemezellenőrzést: Sajátgép->Rendszerindító meghajtó->Tulajdonságok->Eszközök->Hibaellenőrzés.

Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Eseménynaplóban nem találsz hibabejegyzéseket?

A múltkor valamelyik javítás okozott problémákat (még a bejelentkezéssel kapcsolatban is), talán a Terminál hírarchivumában megtalálható még.

kedd okt. 25, 2005 23:42
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Van ami jobb a Mindennapoknál a Classichoz képest?! Azt kivéve, hogy raiffeisenes kártyával 250 Ft lenne a kp.felvét egy CIB-es ATM-ből, mint CIB-essel, minden jobb :).

A CIB Start mit tud? Pályakezdő számla?

Dehogy jobb mindenben... Az éves kártyadíj is olcsóbb.
Igen, pályakezdő.

kedd okt. 25, 2005 23:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Mit értesz lemezellenőrzésen?
Végigfuttattam a NODot és ADAwaret is és nem talált semmit.
A win indításakor kiírja, hogy vmi adatküldést letiltott a vírusvédelem miatt...

kedd okt. 25, 2005 23:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
...

Van ami jobb a Mindennapoknál a Classichoz képest?! Azt kivéve, hogy raiffeisenes kártyával 250 Ft lenne a kp.felvét egy CIB-es ATM-ből, mint CIB-essel, minden jobb :).

A CIB Start mit tud? Pályakezdő számla?

kedd okt. 25, 2005 23:17
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ezek után vannak kétségeim.

Hát lehet, hogy némelyik ügyintézőnek leesett, hogy vállalkozó az igénylő, némelyiknek nem... Német precizitást egy német céggel folyamatban (nem) lévő ügy miatt most nem méltatnám. Mivel német/magyar párnak lehet nemzőképes gyereke, azt kell mondjam, hasonló emberek élnek ott is, mint itt, csak náluk a feudalizmus kicsit régebben ért véget, mint nálunk. :cry:

kedd okt. 25, 2005 23:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vírusom van, de se a NOD32, se az AD-Aware nem talál semmit :(

Eltűnt az összes cookiem, sok program nem indul és egyszer bejött ez az újraindítós izé is.
Minden win frissítés fent van.

kedd okt. 25, 2005 22:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy látom, lassan ideje a Raiffeisen nagy tökéletességébe belerondítanom.
Kedvezők a bank feltételei, de az ügymenete kritikán aluli.
A történet szereplője nem én vagyok!
Idézet:
Egy érdekes történet a leend&otilde; érintetteknek.....

A gyanútlan kisember a TV-b&otilde;l áradó reklámok hatására elhatározza, hogy Jelzálog Hitelt vesz fel, mert az nagyon kedvez&otilde; kamatozású és arra használja fel amire akarja (így szól a reklám). Veszi a kínálatból példának okáért a Raiffesen Bankot. Gondolja: ez egy német tulajdonú Bank, itt rend és fegyelem lehet, mindenki határozott célok és utasítások szerint mérlegel és dolgozik. Felhívja telefonon a hírdetett 40/48-48-48 telefonszámot, ahol egy úgynevezett el&otilde;zetes hitelbírálat történik, amelyben a részletes személyi adatain túl a legintimebb részletekig kikérdezik pénzügyeit. A gyanutlan kisember (esetünkben vállalkozó), részletes magyarázattal kell szolgáljon, hogy vállalkozási és azon belül milyen célra használná fel a hitelt (lásd: szabad felhasználás). Az ügyintéz&otilde; közli, hogy természetesen rendben vagyunk.
Lediktálja a szükséges dokumentumok listáját (szokásos személyi igazolvány, magán-bakszámla kivonat, telefonszámla másolat és még egyebek, ingatlan Tulajdoni Lap ca.: 4.000,- HUF). Kihangsúlyozattan egyeztetésre kerül (esetünkben vállalkozó), hogy a bankszámla kivonata mellé csatoljon dokumentumot, mivel a kivonat vállalkozása nevére szól.
Állampolgár felkeresi a javasolt fiókot, esetünkben a Szinvaparkban található egység. Ott egy készséges úriember ismételten meger&otilde;síti, hogy a dokumentumok rendben vannak (ca. 2 óra várakozás minden látogatáskor, ha az ember el&otilde;tt a gépi sorszámon az el&otilde;tte lev&otilde;k száma kinyomtatva nulla. Egyéb esetben kicsit több, kb. 3 óra.) Ad egy javasolt ingatlan-értékbecsüst, aki potom 25.000,- Ft -ért felbecsüli ingatlanát.
Kisember szalad vissza a bankba. Röpke 3 óra várakozás után egy másik ügyintéz&otilde; ránéz ugyanazon iratokra és közli: "ki mondta magának, hogy ezekkel a dokumentumokkal hitelt kaphat, át sem veszem". A polgár hazaballag, ismételten és bosszusan felhívja a bank központi számát,
kellemesen végighallgatja a zenéket, ahol kéri a miskolci Szinvaparkban található Raiffeisen Bank fiókot. (Ezek szerint a Bank gondosan körülbástyázza magát. Ha estleg valaki egy helyi fiókot szeretne felhívni, ne keresse a telefonkönyvben, mert nincs benne). A telefonba együttérz&otilde; bólogatást kap, egy budapesti telefax-számmal; ahová elküldheti panaszát. 2-3 hét a kötelez&otilde; válasz. Eltelik 3 hét. Kisember próbálja felhívni a fiók vezet&otilde;jét, az illetékes ügyintéz&otilde;t, azonban mindig igéretet kap a visszahívásra. ez soha nem következik be. Minden reklamációnál részletesen végigkérdezik a személyes adatait, családfára visszamen&otilde;leg, mert a "rendszerben" nem található nyoma, hogy valaha kapcsolatban állt volna a bankkal. Kisember mérges lesz. Megfenyegeti az aktuális ügyintéz&otilde;t, hogy másnap a helyi újságtól magával visz egy újságírót a fenti nevezetes fiókba, ha nem lesz válasz a fenti történetre.

Mit ád az ég?! Egy órán belül felhívja a Raiffeisen Bank Szinvapark fiókjának vezet&otilde;je, egy kellemes n&otilde;i hang és meglep&otilde; módon abszolút tisztában van Kisember minden adatával, azzal, hogy mikor és hogyan reklamált. Milyen anyagi helyzetben van, a legintimebb részletekig és közli: véleménye szerint kisember nem hitelképes. A felmerült költségek pedig az Ö kockázatai, mivel az iratok elemzése a banknak pénzébe kerül, ezt valakinek meg kell fizetnie.
Ezek alapján két dolog juthat az ember eszébe: 1. ebben a bankban káosz van, minden ügyintéz&otilde; a saját kedve és hangulata szerint osztogat hiteleket; vagy: 2. ez a bank a zavarosba halászik. Hogyan lehet mindezt tesztelni? Bemegy a kisember a fenti tanulmánysorozat végén a nevezetes bank Erzsébet-téri fiókjába. Ott egy kellemes hölgy - az iratok áttanulmányozása után - közli: minden rendben van, Ön hitelképes, de mivel vállalkozó, hozzon egy jövedelem igazolás az APEH-ból. Utánna átveszem Önt&otilde;l a hitelkérelmet........

A folytatás :)

A Raiffesen Bank budapesti központja hívogat telefonon, hogy ki mit mondott nekem. (pontosabban állítják). Valamiért talán meg kellene hallgatni a felvételeket :) Ez a bank egyett sugall számomra az elhangzottak alapján: a különböz&otilde; magán-döntések és magán érdekek útveszt&otilde;je. Semmi köze egy német tipusú precizitásnak és banki fegyelemnek. Miért akarják belémbeszélni, hogy egy ügyintéz&otilde; mit mondott nekem? Azt mondta amit az "elöljárója" mondott neki. Hiszen a szemem el&otilde;tt hívta fel... Ja egy apróság: ha Kisember megkérdezi, hogy mi lesz a 25.000,- HUF veszteségével? "Ez az Ön sajnálatos költsége..." Nem teng túl a T. Bank egója? A Kisember az Avasról :) akit le...nak. (olvasó: bocs a vulgáris szóhelyért) (A nevemet maximálisan tudják a T. Bankbnál ezért felesleges kiírni...)

Ezek után vannak kétségeim.

Üdv!

kedd okt. 25, 2005 21:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Most jött egy hírlevél, a Nokia bejelentett 3 E-szériás okostelót:

E60
E61
E70

Hátha még másnak is új :D , csodakeresőnk nem tud róla.
Pedig már mindegyiknek van saját topicja is egy ideje! :wink:
Pl.: E60: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=28457

És a keresővel találtam.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso kedd okt. 25, 2005 22:06-kor.

kedd okt. 25, 2005 21:37
Moderátor

Hozzászólás 
CIB Classic:

190 Ft/hó számlavezetés, kártya éves díja 1000 Ft. 100 Ft saját ATM-ből a készpénzfelvétel, egyéb ATM-nél 250 Ft, havi egy díjmentes. Átutalás 0,1%. Sávos kamatozás itt is van, SMS szolgáltatás egy része díjmentes, egyébként meg nem nagyon érdekelVan ami jobb a Raiffeisennél ez igaz, de szükség volt egy CIB Start csomagra is.

kedd okt. 25, 2005 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Raiffeisen banknál nem találtam számomra kedvező számlacsomagot.

Érdekes.
Mindennapok
Havi 199 Ft-ért sávos kamatozású látra szóló kamat, havi 2 db díjmentes kp.felvét bármely ATM-ből, utána 50 a saját, 150 az euronet, és 250 más ATM. 40 Ft a netes/terminálos átutalás bankon kívül. Az Electron első évben ingyen, a Classic/MC-ra 50% kedvezmény. Havi 400-ért teljes körű SMS-szolgáltatás.

Havi 199-ért a CIB mit nyújt?

kedd okt. 25, 2005 20:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Látszik rajta, hogy iszonyúan fájhat neki, nagyon csillognak a szemei. :(

Jobbulást!

kedd okt. 25, 2005 20:53
arany tag

Hozzászólás 
Most jött egy hírlevél, a Nokia bejelentett 3 E-szériás okostelót:

E60
E61
E70

Hátha még másnak is új :D , csodakeresőnk nem tud róla.

kedd okt. 25, 2005 19:38
platina tag

Hozzászólás 
Zsuzsi írta:
Hello mindenkinek!

Excel 2003 - ban A "=DARABTELI(B9:F9;A1)" függvénnyel szeretnék lekérdezni egy tartományt, de nem csak az érték az érdekes, hanem a háttérszín is tartalmaz információt...

Köszönöm szépen a segítő szándékokat! Valami egyszerűbb megoldást reméltem,:roll: ami közben össze is jött! :idea:

Esetleg ha valakit érdekel:

Function szinesdarabteli(tartomany As Range, szinesertek As Range)
'
'hasznalat ertelemszeruen: '=szinesdarabteli(tartomany;szinesertek)'
'tartomany pl. B1:E10; szinesertek meg valamelyik cella (ugye ertekkel es hatterszinnel) pl. A1
'
Dim szam
For Each element In tartomany
If element.Value = szinesertek.Value And element.Interior.ColorIndex = szinesertek.Interior.ColorIndex Then
szam = szam + 1
End If
Next
szinesdarabteli = szam
End Function

kedd okt. 25, 2005 19:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Tudja vki, hogy meddig vannak nyitva (17 vagy 18 óráig) a (általában metró-aluljárókban lévő) Virágért boltok?

Pontos infóval nem tudok szolgálni, pedig éppen okt. 23-án tettem egy ilyen boltban tiszteletemet - azaz akkor is nyitva volt. :)
Az biztos, hogy hétközben és -végén más rend szerint van nyitva, életszerű lenne, ha hétközben 6-ig nyitva lenne.

Egy szép szál rózsát amúgy 550-ért vettem ott, 350-ért csak igen nyiszlett darabok voltak. :?

kedd okt. 25, 2005 17:06
bugvadász

Hozzászólás 
Londelmor írta:
viszont teljesen más design, nem illik ebbe a sorba...

Szerintem se.

kedd okt. 25, 2005 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
hmm, tényleg. de az még régebbi, mint a D500, azért nem találtam meg :) viszont teljesen más design, nem illik ebbe a sorba...

kedd okt. 25, 2005 15:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
bugvadász

Hozzászólás 
Mivel már a D700 már volt, csak törölték...

http://www.gsmarena.com/samsung_d700-439.php

kedd okt. 25, 2005 15:43
Moderátor

Hozzászólás 
D700 már volt, csak törölték.

kedd okt. 25, 2005 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
miért pont D800? most a D700 jönne a sorban, nem?
sztem kicsit a D720-ra hasonlít. leglaábbis olyan szögletes. lehet hogy azt szerkesztették át ps-ban...

kedd okt. 25, 2005 15:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem is annak tűnik!

kedd okt. 25, 2005 15:35
bugvadász

Hozzászólás 
OFF!

Kép

http://mobil.idnes.cz/mob_aktuality.asp ... lefony_ada

Samsung D800?!?!
(SZVSZ fake!! :) )

ON!

kedd okt. 25, 2005 15:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
És mi lesz Árpyval? :(

Neki ott van Zsu!

Maria MCKEE megy! annakidején teljesen bele voltam esve. (Show me heaven)

S: kösz!

kedd okt. 25, 2005 14:28
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Tudja vki, hogy meddig vannak nyitva (17 vagy 18 óráig) a (általában metró-aluljárókban lévő) Virágért boltok?

Vagy pl. a Fehárvári úti piac meddig van nyitva?

kedd okt. 25, 2005 14:16
Moderátor

Hozzászólás 
És mi lesz Árpyval? :(

kedd okt. 25, 2005 13:39
platina tag

Hozzászólás 
http://picasa.hu/1130234535-Paris_thatshot.wmv

Csak T68M részére. Többieknek megnézni tilos!

kedd okt. 25, 2005 13:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
30-35 kiló körüli kutyáknak lehet adni Algopyrin-t fájdalomcsillapításra, egyszerre csak egy felet! De a doki biztosan mondta...

Üdv!

kedd okt. 25, 2005 13:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 785  Következő