Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 0:50

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Erről az jut eszembe, cimborám bevitte a Tréhez itt Győrben a felesége telefonját, valami bagatell hibával...haver fogta, enyhe mozdulattal a nyakukba borította a promóanyagokat kínáló displayt

hm...
szerintem legalább ennyire hatásos de mégis udvarias megoldás lett volna a következő lépések sorozata

1) poén megeresztése:
nagy vigyorral és vidáman üdvözölni a csajt és a szervizest:
-szia, hello hogy vagytok?!
-??
-nem ismersz meg?
-nem
-én vagyok az ÜGYFÉL akit te kiszolgálsz most rögtön mert az ÉN pénzemből élsz
-pirulás égés stba

2) ha nem segít akkor vásárlók könyve és egy jó hangos de udvarias mondat: szeretnék beszélni az üzlet vezetőjével

3) ha nem segít akkor egy bizalmas jellegű halk mondat megeresztése 4szem közt: nézd, nem akarok szemétkedni, de tök véletlen hogy a területi igazgató a volt osztálytársam ezért ha szeretnél holnap is itt dolgozni akkor most félre teszed a magánügyed és munkaidőben a munkáddal foglalkozol

ha egyik sem segit akkor jön a borítás de ne csak promo anyagot hanem a szekrénysorral együtt :)

csüt. okt. 27, 2005 10:25
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Úgy látom én megúsztam a kiosztást! :)

csüt. okt. 27, 2005 10:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
@Macika:

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy kedvenc (tényleg!) moderátoromnak így jött le ez.
Lássuk:

"Én meg jó beborítottam volna a cimborádat, ahogy megérdemli a taplósága miatt hogy ilyet meg mer engedni magának."

Hohó, hová tűnt ily szélsebesen a törvényesség, meg az általad annyira tisztelt szabályok? Csak kérdezem, hogy tényleg tettlegességhez folyamodnál? Az nem törvényes...
Mindkettőtök fizikai paramétereit módomban állt megismerni az évek során. Ezek alapján én nem forszíroznám a tettlegességet a helyedben...

Ennyit a személyeskedésről. Nem ez a lényeg.

"Vannak szabályok, amik vonatkoznak a T-sekre és a cimbidre is.
A készülék megvásárlásával és a szerződés aláírásával (ha elolvasta, ha nem) elfogadta a szabályokat.
Vigye el olyan helyre, ahol nem kérnek semmi papírt, egy jó kis lehúzós szervizbe, majd ott jól megcsinálják neki, ha meg ott is erősködik, majd megtanítják viselkedni, ha már a szülei elmulasztották."

A barátom roppant jó modorú ember, ugyanis ebből él. Nagyon jól.
Halkan súgom meg: igen, ezek után tényleg elvitte egy "lehúzós" gsm-be, ott alkohollal megtörölgették a SIM-kártyát és a telefon meggyógyult. Még garanciát sem vesztett.

Alapvetően (remélem, nem szándékosan) félreérted az egész helyzetet. Elmagyarázom hát úgy, hogy én is értsem :)
A baj nem ott kezdődik, hogy leborított valamit. Csak ott folytatódik.
A baj nem ott kezdődik, hogy csak garancialevéllel nyúlhatnak a telefonhoz. Csak ott folytatódik.
A történet tanulsága még csak nem is az, hogy hasonló esetben ezt kell csinálni.

A barátom bement egy SZOLGÁLTATÓ helyre. Ahol nem a nagy forgalom miatt kellett rengeteget várnia, hanem azért, mert az ügyintéző kisasszonynak alapvető antagonisztikus problémái vannak a Windows alapszintű kezelésével, és erre még büszke is (megteheti, lévén úgy került oda, hogy valakinek a valaga vége).
Ehhez jön a tortára habként a szervizes, akinek munkaidőben (emlékszel a szabályok emlegetésére, amelyek rájuk is vonatkoznak, ugye?) a legfontosabb gondja a barátjával buxákról beszélgetni, feltűnően, az ügyfelektől egyáltalán nem zavartatva magát.
A görcsös ragaszkodás a garanciajegyhez -ha nem jött volna le számodra- pedig NEM a szabályok vallásos tiszteletéből adódik, hanem pusztán abból, hogy munkaidőben büdös volt mindkettőnek a munka, és az ügyfél nagyon zavarta őket fontos szabadidős tevékenységükben.
Tehát: nem az volt a barátom fő gondja, amit mondtak neki, hanem AHOGY tálalták mindezt.
Remélem, érthető voltam.
Ha kérdésed van, kérdezzél. Megadom Neked PÜ-ben Luxi barátom e-mail címét, telefonszámát, és megbeszélhetitek. A beborítása, még egyszer hangsúlyozom, erősen ellenjavallt, még egy magadfajta szép nagy darab ember számára is, viszont meglepődnél, mert amúgy sem menne ez irányba a beszélgetés, mivel ő alapértelmezésben egy elbűvölően jó modorú és művelt ember.
Azt, hogy a fenti szituáció ezt hozta ki belőle, nos, ez már egyfajta szomorú tanulság, ki-ki fogadja vérmérséklete szerint.
Téged nagyon feldühített ez az egész, és ugyanúgy reagáltál végső soron, mint ő (ezáltal erkölcsi fölényed vele szemben köddé vált), de én nem hibáztatlak, emberek vagyunk.

Megjegyzem, ha Te vagy én a DTP-üzletünkben így állnánk az ügyfeleinkhez, akkor igen hamar más elfoglaltság után kellene néznünk.

"Szerinted ki fizeti ki annak a szervizes embernek a munkáját, amit telefonjával tölt? A cimbid nem teheti, mert a szervizes zsebre nem dolgozhat, kirúgják azonnal."
Ezt már fentebb átvettük.

"A MobilASK pl. nem vállal olyan készüléket javítani sem gariban, sem azon kívül/túl (SOK pénzért sem!!!) amiben nem zárható ki az idegenkezű beavatkozás."

A MobilASK-ot inkább hagyjuk szerintem... Ez nem egy jó példa, semmire. Ide főleg úgy illik, mint budiba a felvonó.

"Szóval a cimbidnek egyet tudok tanácsolni, addig vegyen vissza az arcából, ameddig egyszer nem találkozik egy olyan valakivel, aki megtanítja a helyes viselkedést neki, ha nincs igaza."

Már harmadszor kerül elő ez a tettlegesség-téma. Ezek szerint titkon (a törvényesség és a szabályok tiszteletén túlmenően) mégiscsak a "régi iskola" híve vagy :)... Ezt úgyszintén átvettük már feljebb...
De ha még mindig úgy gondolod, a tanácsodat továbbítom neki szívesen. Bár gondolom, azt ismered, hogy tanácsokat osztani miért felesleges? A bölcsnek nincs rá szüksége, az ostoba pedig úgysem fogadja meg...

Peace:
Hardside

@Skynet:

"vannak, akik azt gondolják, elég, ha pénze van az embernek, a jó modor már csak felesleges extra... leborítani a szórólapokat
1. nevetséges
2. suttyóság"

Látom, levágtad a lényeget...
A barátom már akkor a jó modorából élt (nem is rosszul), amikor Te még... Tudod, a csattogós lepke... :wink:

Valóban, elég pénze van, és tudod, hogy miért? Van ennek egy titka. AMIKOR Ő ÜGYFELEKET SZOLGÁL KI, AKKOR TUDJA, HOGYAN KELL VISELKEDNI. Ez hozza a bevételek nagyobbik felét.
Viszont -másokkal ellentétben- ügyfélként soha nem fogadja csillogó szemekkel, hogy "jaj, de jó, már megint a fejemre sz a r t a k!"

"3. nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem minden norbi tolerálja. bár a verésből legalább tanul a borogatós."

A régi iskola újabb híve...
Gyerekek, az elfojtott agresszió roppant egészségtelen! :D

csüt. okt. 27, 2005 10:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érdekes... Valószínűleg megint törölt valaki egy HSZ-t, de az értesítés megjön róla, azonban a mailből a linkre kattintva az az üzenet vár, hogy a HSZ nem létezik és ilyenkor megszűnik a témafigyelésem... :roll:
A Nokia6230i topic is érdekes, mert elvileg van 31. oldala, a gyakorlatban azonban mégsem :)

Üdv!

csüt. okt. 27, 2005 9:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
T. címzett!

A magyar vizsla klub elnöke tiltakozott, hogy egy olyan nemes és hazai fajta, mint a magyar vizsla, nevével és pedigree-jével visszaélve, azt politikai csatározásokra használják fel.

Az elnevezés szerintem is szerencsétlen, mivel nem oly vicces és jópofa, mint a magyar narancs esetén - ami nincs és önmagában abszurd.
A magyar vizsla hazai fajtánk egyik kiválósága, nevével visszaélni pofátlanság.

Kérjük, nevüket - saját érdekükben - mielőbb változtassák meg, tekintve, hogy a vizslák sem használják az Önökét "Hováth Éva", stb. saját céljaira!

köszönettel,
t68m

csüt. okt. 27, 2005 9:38
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor én "jobb" vagyok, nekem 7 példányban fut :)
Kép

Némelyikhez tartozó felhasználónév elég érdekes...

Üdv!

csüt. okt. 27, 2005 9:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
lsass.exe - nekem csak egy van belőle, a mérete folyamatosan változik. Az előbb 1028kB volt, most pedig 1632kB.

A Microsoft Antispyware Beta 1 az alábbiak szerint írja le az Advanced Toolsban:

MICROSOFT LSA Shell
File name: lsass.exe

Description: LSA Shell (Export Version) (???)
Publisher: Microsoft Corporation
File path: C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
File version: 5.1.2600.2180
Copyright: @ Microsoft Corporation. All rights reserved.

Nálam az svchost.exe-k szaporodtak túl, immár 6db tanyázik a futó programok között. :)

csüt. okt. 27, 2005 9:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom.
Az eseménynaplóban találtam egy ilyet:
"A Windows mentette S-1-5-21-1708...768-15....8891-180....531-1... (én pontoztam ki, ki tudja mire jó) felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. A felhasználó rendszerleíró adatbázisa által használt memória nem lett felszabadítva. A rendszerleíró adatbázis akkor lesz eltávolítva, amikor már nincs használatban. "

És elékszem, hogy akkor tényleg volt a feladatkezelőben is ilyen felhasználó.
Már magától nyomtalanul eltűnt.
Nem vagyok nyugodt, de nem tudom mit tegyek.

csüt. okt. 27, 2005 8:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A hibás javítás, amire emlékeztem

csüt. okt. 27, 2005 8:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam is 3 lsass.exe van, de különös, hogy különböző mérteűek:
C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$: 11,5 KB (11 776 bájt)
C:\WINDOWS\system32: 13,0 KB (13 312 bájt)
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386: 13,0 KB (13 312 bájt)

Nálatok is így van? Bár, ahogy nézem ezt a win update cserélte ki.

csüt. okt. 27, 2005 8:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nala is csak LSASS van.

csüt. okt. 27, 2005 8:22
Moderátor

Hozzászólás 
6230 írta:
az egyik Isass.exe (isass.exe) a másik viszont lsass.exe (Lsass.exe)

az egyik a win része (=kell) a másik a vírus (része) (=nem kell)

csak nem tóm melyik melyik
lsass.exe van a gépemen, 3 helyen is.

isass.exe nincs.

Nem vagyok fertőzött. :)

szer. okt. 26, 2005 23:18
platina tag

Hozzászólás 
az egyik Isass.exe (isass.exe) a másik viszont lsass.exe (Lsass.exe)

az egyik a win része (=kell) a másik a vírus (része) (=nem kell)

csak nem tóm melyik melyik

szer. okt. 26, 2005 23:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Legelőször a Sasser csinálta a balhét az lsass.exe-vel.
Az SP2 védelme igaz - abban az esetben, ha csomagként vírusmentes XP-re telepítették, vagy eleve SP2-vel egybegyúrt XP telepítőlemezről.
Ha már a gépen volt a vírus, az SP2 sem szedte le (sőt, sokszor kardjába is dőlt ).

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 23:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Rozso írta:
Az lsass.exe mit csinál. Ez gyanús nekem a vírusommal kapcsolatban.

Honnan merült fel ez a fájl? (Van hozzá köze egy bizonyos vírusnak, de az leállítja a windowst 1 percen belül.)

Üdv!

Pont erre jártam, gondoltam benézek egy picit.

Blaster bácsi annó csinálta ezt egyébként, de ha jól tudom, akkor erre a vírusra épülően még jópár képes volt ennek a kivitelezésére. De lehet, hogy rosszul tudom. Na megyek, mindenkinek szép álmokat kívánok, jó éjszakát!

szer. okt. 26, 2005 22:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Honnan merült fel ez a fájl? (Van hozzá köze egy bizonyos vírusnak, de az leállítja a windowst 1 percen belül.)
Ez is próbálta (írtam itt tegnap este), de megállítottam "shutdown -a" paranccsal.
Az eseménynaplóban olvastam, hogy vmi problémája volt.

szer. okt. 26, 2005 22:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 21:57
Moderátor

Hozzászólás 
vally írta:
Egy vízbe esett CT65-ön tud valaki segíteni?
Attól függ, mit szeretnél utána kezdeni vele. :)
Na meg hogy megpróbálták-e bekapcsolni a vízbeesés után, és mennyi idő múlva szedték ki az akksit belőle.

szer. okt. 26, 2005 21:49
Moderátor

Hozzászólás 
Hardside írta:
Erről az jut eszembe, cimborám bevitte a Tréhez itt Győrben a felesége telefonját, valami bagatell hibával.
Csak épp arra járt, ezért a garancialevele épp nem volt nála. Félórát várt, majd kérte szép udvariasan a kényelmes pitsát, hogy ugyan nézzék már meg a készüléket.
Nagy nehezen (újabb 10 perc) előkerült a valakivel magánügyben épp hosszasan beszélgető, seggét folyamatosan vakargató igénytelen büdösszájú szervizes gyerek, nagy szájhúzkodással, majd közölte hogy garancialevél nélkül nem foglakoznak a telefonnal. Mondja a barátom, hogy ő most ezért nem autózik haza negyven kilométert, csak nézze meg, mi lehet vele, mondjon rá valamit, hogy mi lehet, és kifizeti természetesen a felmerülő költségeket. De ő ezt így meg se nézi. Na, erre már nem kellett több, haver fogta, enyhe mozdulattal a nyakukba borította a promóanyagokat kínáló displayt, leigénytelenezte őket, majd kifelé menet még néhány emberrel közöte jó hangosan, hogy ide ne jöjjenek be, mert magasról a fejükre fognak ****. Azok meg szedegették a szórólapjaikat a földről szépen égő fejjel egy darabig. :lol:
Én meg jó beborítottam volna a cimborádat, ahogy megérdemli a taplósága miatt hogy ilyet meg mer engedni magának.
Vannak szabályok, amik vonatkoznak a T-sekre és a cimbidre is. A készülék megvásárlásával és a szerződés aláírásával (ha elolvasta, ha nem) elfogadta a szabályokat. Vigye el olyan helyre, ahol nem kérnek semmi papírt, egy jó kis lehúzós szervizbe, majd ott jól megcsinálják neki, ha meg ott is erősködik, majd megtanítják viselkedni, ha már a szülei elmulasztották.

Szerinted ki fizeti ki annak a szervizes embernek a munkáját, amit telefonjával tölt? A cimbid nem teheti, mert a szervizes zsebre nem dolgozhat, kirúgják azonnal.

A MobilASK pl. nem vállal olyan készüléket javítani sem gariban, sem azon kívül/túl (SOK pénzért sem!!!) amiben nem zárható ki az idegenkezű beavatkozás.

Szóval a cimbidnek egyet tudok tanácsolni, addig vegyen vissza az arcából, ameddig egyszer nem találkozik egy olyan valakivel, aki megtanítja a helyes viselkedést neki, ha nincs igaza.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. okt. 26, 2005 21:51-kor.

szer. okt. 26, 2005 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam is 13 312 bájt.
Különben ma már semmi jele, hogy lenne vírus. Még a automata usernamek is visszajöttek. Pedig nem írtottam semmit, mert nem találtam semmit...
Hát nem tudod. Egy vmire gondolok még. Ekkor volt vmi gond a hálózattal nálunk (vmi kettős címkiosztás vagy vmi ilyesmi), lehet az hülyítette be a rendszert és nem vírus?

szer. okt. 26, 2005 21:21
arany tag

Hozzászólás 
LSA Shell (Export Version)

Nálam feladatkezelőben 1 156 K
Idézet:
lsass - lsass.exe - Process Information

Process File: lsass or lsass.exe
Process Name: Local Security Authority Service

Description:
lsass.exe is a system process of the Microsoft Windows security mechanisms. It specifically deals with local security and login policies. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

Note: lsass.exe also relates to the Windang.worm, irc.ratsou.b, Webus.B, MyDoom.L, Randex.AR, Nimos.worm which spread via floppy disk drives, mass-mailing and peer-to-peer sharing. Please review file path for clarification of this.

Determining whether this process is a virus or a Windows process depends on the directory location it executes or runs from in WinTasks.

Nekem egyre gyanúsabb, hogy az a bizonyos múltkori frissítés tett be a Windowsodnak.

Nálam a c:\WINDOWS\system32 könyvtárban van, 13 312 bájt méretű fájl.

szer. okt. 26, 2005 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. okt. 26, 2005 20:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Olvastátok az Elekes cikket az Indexen?

Ja.
Álmodozó típus.

Említette, hogy IP-alapú telefonhálózatot akarnak. Most néztem meg épp a T-Com díjszabását, s létezik WiMax díjcsomag, de csak üzleti ügyfeleknek. Frankó tarifái vannk. Az V. függelék legvégén van.

Idézet:
2.13. WiMAX technológián megvalósított távbeszélő szolgáltatás díjai (Bevezetve: 2005.09.15-én)

szer. okt. 26, 2005 20:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Olvastátok az Elekes cikket az Indexen?

szer. okt. 26, 2005 19:53
bugvadász

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Peti93 írta:
nyuszy: Pannonos telefont a Westelhez? :lol: És mit szóltak hozzá, hogy más szolgáltatófüggő telefont vittél be? :D

Mondom, az égvilágon semmit, és még segítettek is, ingyen. Mondjuk ez jó pár éve volt.
(Azért nem a Pannonhoz mentem, mert akkoriban a Pannonnak semmilyen szintű helyi szervize nem volt, a Westelnek meg igen.)

:), de azért szép dolog volt, hogy megcsinálták! :)

szer. okt. 26, 2005 19:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A szerviz az szerviz, tessék szépen megcsinálni :) (valahogy így mondta az agresszív kismalac is, nem? :lol: )

Áhh,ezt én akartam :D

szer. okt. 26, 2005 19:23
Moderátor

Hozzászólás 
Peti93 írta:
nyuszy: Pannonos telefont a Westelhez? :lol: És mit szóltak hozzá, hogy más szolgáltatófüggő telefont vittél be? :D

Mondom, az égvilágon semmit, és még segítettek is, ingyen. Mondjuk ez jó pár éve volt.
(Azért nem a Pannonhoz mentem, mert akkoriban a Pannonnak semmilyen szintű helyi szervize nem volt, a Westelnek meg igen.)

szer. okt. 26, 2005 19:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
A szerviz az szerviz, tessék szépen megcsinálni :) (valahogy így mondta az agresszív kismalac is, nem? :lol: )

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 19:03
bugvadász

Hozzászólás 

szer. okt. 26, 2005 19:01
arany tag

Hozzászólás tré68m
újabb humorbonbonok kevésbé "bon" humorú barátunktól, mellékhatás: rossz szájíz :x

mellesleg nem az inboxom van tele, hanem a tököm! és veled! :evil:

szer. okt. 26, 2005 18:45
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:
Székesfehérváron és Kecskeméten is vittem té szervizbe garancia nélkül telefont, teljesen normálisan fogadtak.

ezek szerint, ha valaki a Tréhez akarja vinni szervizbe a telóját, az adja oda Odo-nak! :lol:

Meg kell védjem Odót, anno még a Westelhez Fehérváron én is vittem be egy Pannon-függő telefont (már nem emlékszem, mi volt a baja), és nem hogy normálisak voltak, még pénzt sem kértek :)

szer. okt. 26, 2005 18:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
törölve

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m szer. okt. 26, 2005 21:47-kor.

szer. okt. 26, 2005 18:16
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Joana!

A te telefonod volt? :)

:oops: nem, nálam más a célszemély, és még nem vagyok feleség :lol:

szer. okt. 26, 2005 18:04
Moderátor

Hozzászólás 
Szerviz. Kétlem, hogy csak velem lennének ilyenek. Egyébként ha bunkók akkor panaszt kell tenni, s nem hasonlóan viselkedni.

szer. okt. 26, 2005 17:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Székesfehérváron és Kecskeméten is vittem té szervizbe garancia nélkül telefont, teljesen normálisan fogadtak.

ezek szerint, ha valaki a Tréhez akarja vinni szervizbe a telóját, az adja oda Odo-nak! :lol:

szer. okt. 26, 2005 17:40
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Joana!

A te telefonod volt? :)

szer. okt. 26, 2005 17:14
Moderátor

Hozzászólás 

szer. okt. 26, 2005 17:11
arany tag

Hozzászólás 
Hardside írta:
Erről az jut eszembe, cimborám bevitte a Tréhez itt Győrben a felesége telefonját, valami bagatell hibával.

:lol: jajdeismerőstörténet :lol:

szer. okt. 26, 2005 17:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
vally írta:

Ha lehetséges, atomjaira kell szedni (szétcsavarozni) és úgy szárítani gondos törölgetés után.

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
vally írta:
Hááát gondolom: akksi azonnal ki, száraz melegben 48 óra, közben: térdre imához... :roll:

szer. okt. 26, 2005 16:49
platina tag

Hozzászólás 

szer. okt. 26, 2005 16:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
McLaca írta:
Gondolom, a GTÜ statisztikája. Ha nem rövidítés lenne, azt mondanám, török :D
És a G?
Mi van vele? Nem országrövidítésnek értettem, hanem nyelvi sajátosságra. A törököknél sok az u és ü betű.

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 15:50
Moderátor

Hozzászólás 
Ámen! :D

szer. okt. 26, 2005 15:16
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Odo írta:
Azt hittem Zsuzsival minden oké! :wink: :twisted:
Az más téma :wink:

Bizony más!!! :D Ez egy szép, tartós kapcsolat, :oops: senki és semmi nem állhat közénk! :D Világos :?: :!: :wink:

szer. okt. 26, 2005 14:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!
És a G?

szer. okt. 26, 2005 14:05
a fórum lelke

Hozzászólás 

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 13:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
A terepjárók közt irják a CR-V-t. Volt kollégámnak ilyen van és elég sok a műszaki problémája. Ez az összeállítás sem igaz, csak valaki statisztikája.

szer. okt. 26, 2005 13:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
A legmegbízhatóbb használt autók

Üdv!

szer. okt. 26, 2005 13:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Tudnék mesélni a BKV vezetõk életszínvonaláról... a pofátlanságnak is van egy határa.

Nem tudom megkaptátok-e a Magyar Vizsla ingyenes számát. (nem kifejezetten kutyás újság)

vezetői életszínvonalokkal, lopásokkal foglalkozik.

szer. okt. 26, 2005 13:23
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Árpy írta:
El is hitted? Ááááá, ezt nem kell, jól informált vagyok én...ezen a téren :twisted:

Azt hittem Zsuzsival minden oké! :wink: :twisted:
Az más téma :wink:

szer. okt. 26, 2005 12:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425 ... 785  Következő