Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 17:41

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
nn írta:
Srácok,akkor nekem még mindig nem derült ki világosan,hogy a bonusnál a 28%os kedvezmenyt csak a 2500 Ft lebeszélhetőség felett adják meg vagy az egész havi forgalomra?

Szertntetek?

Szerintem meg a 2500Ft havidíj az fix, és csak a keletkező forgalomra érévnyes a 28%!

csüt. aug. 11, 2005 14:05
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
természetesen az egészre! Ma kaptam meg a számlát és leellenöriztem.

csüt. aug. 11, 2005 11:59
arany tag

Hozzászólás 
Srácok,akkor nekem még mindig nem derült ki világosan,hogy a bonusnál a 28%os kedvezmenyt csak a 2500 Ft lebeszélhetőség felett adják meg vagy az egész havi forgalomra?

Szertntetek?

csüt. aug. 11, 2005 11:54
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
Kircsi írta:
Ezt frankón nem értem én itt olvastam erröl a bonuszról(már vagy 1 hónapja) másnap felhivtam öket hogy engem érdekellne ez a csomag azt mondták hogy sajna nem lehet nekem ilyen csomagom mondom oké de akkor visszamondom mindkét elöfizumat (az egyik byop a másik swyop volt ja és a byop 2éves hüségel) erre azt mondták másnap visszahivnak, hivtak is és azóta van 2 bónuszom. Még csak be se kellett mennem !!!
Érdekes!!

Hali!

Szintén zenész. Teljesen ugyanígy voltam vele Én is, csak kötöttem hozzá új előfizukat plusszban, de nem kellett kötelezően, és Én is a felmondással "fenyegetőztem", rá kb 2 napra váltották át az előfizukat bonuszra.

Csumi:Attka

Hogy érted el, hogy a meglevő előfizúdat átpakolták Bonuszba? Én már 2 napja próbálom és semmi eredmény! :( Azt mondják, hogy lehet, de senki nem csinálja meg nekem. 1270-en próbáljam vagy a márkaképviseletnél?

csüt. aug. 11, 2005 9:12
Hozzászólás 
Nagyon szégyellem, de annyi mindent leírtatok itt, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. A lényeg: van két előfizetésem, mindkettő hűséggel, szeretnék Bónusz csomagot kapni rájuk. Mit kell tennem? Van esélyem? Hajlandó vagyok egy T-Mobile-os számot áthordozni az eredmény érdekében...

szer. aug. 10, 2005 22:04
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Ezt frankón nem értem én itt olvastam erröl a bonuszról(már vagy 1 hónapja) másnap felhivtam öket hogy engem érdekellne ez a csomag azt mondták hogy sajna nem lehet nekem ilyen csomagom mondom oké de akkor visszamondom mindkét elöfizumat (az egyik byop a másik swyop volt ja és a byop 2éves hüségel) erre azt mondták másnap visszahivnak, hivtak is és azóta van 2 bónuszom. Még csak be se kellett mennem !!!
Érdekes!!

Hali!

Szintén zenész. Teljesen ugyanígy voltam vele Én is, csak kötöttem hozzá új előfizukat plusszban, de nem kellett kötelezően, és Én is a felmondással "fenyegetőztem", rá kb 2 napra váltották át az előfizukat bonuszra.

szer. aug. 10, 2005 21:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Érdekes!!

szer. aug. 10, 2005 21:00
arany tag

Hozzászólás 
vally írta:
Ehh, ahhoz kepest hogy nekem papir meg lista nelkül valtottak ket byopot megy a szopatas...

Azannya'!!! :shock:

szer. aug. 10, 2005 20:02
platina tag

Hozzászólás 
Ehh, ahhoz kepest hogy nekem papir meg lista nelkül valtottak ket byopot megy a szopatas...

szer. aug. 10, 2005 19:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Próbáld meg más Voda képviseletnél is, hátha ott rá tudják rakni a BYOP-odra a bónuszt...

Pont ott próbáltam tegnap, amikor megkötöttem az új előfizut. Azt mondták, hogy jóváhagyást kell kérni a központtól és csak akkor váltanak át. :( Mi ez a ****, nem értem?!! :evil:

Hívom ma ezerrel az 1270-et és beszélek az ügyfélmegtartós csajszival, aki hívott a bonuszos papírral anno. 8) Remélem lezsírozza nekem!

szer. aug. 10, 2005 8:02
arany tag

Hozzászólás 
Próbáld meg más Voda képviseletnél is, hátha ott rá tudják rakni a BYOP-odra a bónuszt...

szer. aug. 10, 2005 7:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano írta:
csongor írta:
Ja, levél nélkül bónuszt kötni NEM lehet, ezt már sokadszorra mondta el nekem több üszis is. (aki levél nélkül tudott kötni bónuszt, az gondolom az ERŐ hipnotikus erejével győzte meg őket :D )
Csongor

Na ez a nagy hanta. Ha akart volna (lett volna rá joga) akkor betett volna egy listára amit, ha a területi képviseleten megnéznek akkor látják, hogy jogosult vagy a csomagra. A csajszi nekem ezt mondta. Tehát, ha nekem nem jön meg a papír akkor is mehetek kötni. Így szólt a csajszi. :lol:

Hm, akkor te biztos meggyőzőbb voltál a telefonban, mert én pont ilyesmit akartam elérni, de hajthatatlanok voltak. Mindegy, én már többször nem hívom őket, (igencsak fogyatkozó) türelemmel várom azt a k***a papírt.

Csongor

szer. aug. 10, 2005 7:44
arany tag

Hozzászólás 
Hát a franc se tudja már, mindenki mást mond! :( Felmondom a BYOP-mat ha nem váltják át Bonuszba az tuti! :evil:

szer. aug. 10, 2005 7:43
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Na, megkötöttem ma a Bonuszos előfizút. Sajnos a régi BYOP-re nem tudtam rárakatni, úgyhogy új számom lett. A márkaképviseletes csajszinak mondtam, hogy szeretném a BYOP-s karimat is belevinni a zárt csoportba. Erre Ő: hát azt nem lehet. :(
Mit tegyek? Ügyfélszolgálat?

Akkor most el kell keserítselek:
1. Én a régi byop-omra rá tudtam tetetni a bónuszt
2. Tudomásom szerint be lehet vinni másik számot is.-ezt erőltesd kicsit!

kedd aug. 09, 2005 22:10
arany tag

Hozzászólás 
Attka írta:
szapora írta:
Megjött az első "bónuszos számla"!

Szia!

Ez érdekelne engem is egy picit komolyabban. Hogy szerepel és ,hogy vonták le az ingyenbeszédet a számlán? Ha kértél le smsben egyenleginfót, akkor az most a számlával összehasonlítva, hogy mutatkozik úgyértem amikor lekérted az sms-t akkor az azon lévő összeg hogy áll a számlán lévő addigi időbeni összeggel? Remélem nem volt túl bonyolult az utolsó kérdésem. :) Kösz a válaszokat előre is!

Sajnos az ingyendumával kapcsolatban nem tudok infót adni, mivel nem használom.
Az egyenlegem meg nem szoktam lekérdezni sms-ben, és máshogy sem. mindig a meglepetés erejével hat rám a havi számla! :D

kedd aug. 09, 2005 22:07
arany tag

Hozzászólás 
cbf írta:
szapora írta:
Megjött az első "bónuszos számla"! Semmi változás nincs az eddigi byop-os számláimhoz képest, csupán annyi, hogy a "Kiszámlázott díjak" oldalon megjelent egy "28% forgalmi díj kedvezmény" szövegű sor! :lol: :lol: :lol:
Szóval egy összegben vonják le a kedvezményt a számla végén! (Csak mert valaki korábban értetlenkedett, hogy akkor most nem is az említett percdíjak vannak, vagy valami hasonló...)

Még annyi, hogy ma felhívtam az ÜFSZ-t és rákérdeztem az optimuszos tájékoztatóra, amire kb 2 hete regisztráltam egy számot. Persze visszahívást ígértek. Nem soká meg is történt és azt mondták, hogy vagy a héten, vagy jövő héten meg fog érkezni, azzal fáradjak be hozzájuk. (Semmi kamu szaga nem volt az elmondottaknak!)

Szia!

Mikori volt a számlazárásod?
A 28%-ot megkaptad a havidij lebeszélhetőségére is?

A számla kelte (ha erre gondolsz 07.31.)
A 28% pedig nem a havidíjra vonatkozik, hanem a percdíjakra! Tehát a tényleges telefonálás díjából vonják le.

kedd aug. 09, 2005 22:04
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
csongor írta:
Ja, levél nélkül bónuszt kötni NEM lehet, ezt már sokadszorra mondta el nekem több üszis is. (aki levél nélkül tudott kötni bónuszt, az gondolom az ERŐ hipnotikus erejével győzte meg őket :D )
Csongor

Na ez a nagy hanta. Ha akart volna (lett volna rá joga) akkor betett volna egy listára amit, ha a területi képviseleten megnéznek akkor látják, hogy jogosult vagy a csomagra. A csajszi nekem ezt mondta. Tehát, ha nekem nem jön meg a papír akkor is mehetek kötni. Így szólt a csajszi. :lol:

kedd aug. 09, 2005 21:00
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Leírnátok a Bónusz perc- és SMS díjait?
(Elég nehéz lenne itt megtalálni és nem árt ha többször is megvan)
Azt tudom, hogy 2500Ft lebeszélhető, meg 28% a BYOPhoz képest, de akkor konkréran mennyi az annyi?
Köszi!

Bruttó árak (Ft-ban): 2500 lebeszélhető,

Csúcs idő 8-20

Hálón kívül: 32,4 / 21,6

Hálón belül: 21,6 / 10,8

sms 21,6

CUG (ingyenduma a sim-ek között) 375ft/hó

kedd aug. 09, 2005 20:04
arany tag

Hozzászólás 
Na, megkötöttem ma a Bonuszos előfizút. Sajnos a régi BYOP-re nem tudtam rárakatni, úgyhogy új számom lett. A márkaképviseletes csajszinak mondtam, hogy szeretném a BYOP-s karimat is belevinni a zárt csoportba. Erre Ő: hát azt nem lehet. :(
Mit tegyek? Ügyfélszolgálat?

kedd aug. 09, 2005 19:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Leírnátok a Bónusz perc- és SMS díjait?
(Elég nehéz lenne itt megtalálni és nem árt ha többször is megvan)
Azt tudom, hogy 2500Ft lebeszélhető, meg 28% a BYOPhoz képest, de akkor konkréran mennyi az annyi?

Köszi!

kedd aug. 09, 2005 18:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Szintén érdekelne nagyon az ingyenbeszélgetés! A negyvenrugós számlám remélem csak az egyenleginfón létezik :)

kedd aug. 09, 2005 18:24
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Megjött az első "bónuszos számla"!

Szia!

Ez érdekelne engem is egy picit komolyabban. Hogy szerepel és ,hogy vonták le az ingyenbeszédet a számlán? Ha kértél le smsben egyenleginfót, akkor az most a számlával összehasonlítva, hogy mutatkozik úgyértem amikor lekérted az sms-t akkor az azon lévő összeg hogy áll a számlán lévő addigi időbeni összeggel? Remélem nem volt túl bonyolult az utolsó kérdésem. :) Kösz a válaszokat előre is!

kedd aug. 09, 2005 17:31
arany tag

Hozzászólás 
szapora írta:
Megjött az első "bónuszos számla"! Semmi változás nincs az eddigi byop-os számláimhoz képest, csupán annyi, hogy a "Kiszámlázott díjak" oldalon megjelent egy "28% forgalmi díj kedvezmény" szövegű sor! :lol: :lol: :lol:
Szóval egy összegben vonják le a kedvezményt a számla végén! (Csak mert valaki korábban értetlenkedett, hogy akkor most nem is az említett percdíjak vannak, vagy valami hasonló...)

Még annyi, hogy ma felhívtam az ÜFSZ-t és rákérdeztem az optimuszos tájékoztatóra, amire kb 2 hete regisztráltam egy számot. Persze visszahívást ígértek. Nem soká meg is történt és azt mondták, hogy vagy a héten, vagy jövő héten meg fog érkezni, azzal fáradjak be hozzájuk. (Semmi kamu szaga nem volt az elmondottaknak!)

Szia!

Mikori volt a számlazárásod?
A 28%-ot megkaptad a havidij lebeszélhetőségére is?

kedd aug. 09, 2005 16:50
arany tag

Hozzászólás 
Nos úgy látom más szerencsésebb nálam. Én a máltkorában gondolkoztam az egyik elődizetés megszüntetéséről, végül felajánlották a Bonus-t, úgy hogy még 2 Vitamaxomat is beviszem hozzá. De csak egyszerre a 3-at. Nos ez teljesíthetetlen, mert sok pénz van rajtuk, meg egyszerre nem tudjuk lebeszélni. Nem hajlandóak engedni viszont.

Így ma megszüntettem az előfizút, de semmi. Nem tudom, hogy kellene az áttörést elérnem.

ui. Mikor kapcsolják ki a számot, ha megszüntetem?

kedd aug. 09, 2005 16:37
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 09, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Na visszahívtak, de semmi újat nem mondtak. Volt egy kis késésük a levelek feladásával, de állítólag most már hamarosan meg kell érkeznie a leveleknek. Ehhez még azt fűzték hozzá, hogy ezért meghosszabbították az akciót szept. 30-ig. Mondjuk sztem ez csak süketelés, mert az optimuszos játék eleve szept. 30-ig él. Ja, levél nélkül bónuszt kötni NEM lehet, ezt már sokadszorra mondta el nekem több üszis is. (aki levél nélkül tudott kötni bónuszt, az gondolom az ERŐ hipnotikus erejével győzte meg őket :D )
Most már csak azt nem tudom, mikor kapom meg a levelet, így 3 hét után. Nem is az előfizetést várom annyira, hanem a 6230i-t, amit azzal együtt akarok venni.

Csongor

kedd aug. 09, 2005 15:01
platina tag

Hozzászólás 
Engem ma is felhívtak mert,2 számmal regeltem. Azt mondták ha mondok 1 másik nevet és címet annak a nevére állítják ki a papírt és ettől kezdve ő is jogosult a csomagra.Semmi értelme mind2 papírnak az én nevemre. Szóval tök rendes volt az üszis csaj.

kedd aug. 09, 2005 10:39
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Kano írta:
Persze, hogy megcsinálhatod! De szerintem menj a Panihoz mert ott adnak a legjobb üzleti előfizukat. Csak a 2 előfizuval szerintem nem fognak foglalkozni.

Apámmal nekünk is kettő üzleti van és hidd el, foglalkoznak velünk. (fél évvel ezelőtt felhívtak, hogy mit szólnék egy 6 hónapos havi plusz 60 perc díjmentes pofázáshoz. Elfogadtam nagy örömmel.)

Wooow! :shock: Tud még a Pannon jó dologkat művelni? :lol:

kedd aug. 09, 2005 10:24
ezüst tag

Hozzászólás 
davidmisi írta:
Én kb. július 20-án töltöttem ki az Optimuszos kérdőívet, július 27-én hívtak a Vodafone-tól, hogy kaphatok Bónuszt és azt is ígérte a hölgy, hogy kapok egy levelet, amivel bármelyik Vodafone márkaboltban igényelhetem a Bónuszt. Így tehát szűk 2 hete várom a levelet. A levél megérkezésével kapcsolatban mi a tapasztalat?

Én 20-án regeltem és már másnap (!!!) 21-én hívtak, viszont azóta se jött meg a papír (azaz majdnem 3 hete várom). Barátnőmet viszont csak tegnap hívták, pedig egyidőben regeltünk. (vodások vagyunk mindketten, joker plusszal, szóval nem tudom mi alapján válogatnak)
Ma egyébként hívtam a 1270-et, hogy mi a tőgy van a papírral. 10 várakoztatás, és kétszeri átkapcsolás után végül a harmadik ügyfélszolgálatos tudott érdemben segíteni (az is csak úgy, hogy 1-2 percig konzultált valakivel). Annyi lett csak, hogy utánanéznek a papírnak, és majd visszahívnak, hogy mire jutottak. Pedig már reménykedtem, hogy azt mondja, oké lehet menni papír nélkül a márkaüzletbe. De nem, hajthatatlanok a papírral kapcsolatban. Tényleg, aki papír nélkül mehetett bónuszért, az hogy intézte el? Én kétszer próbáltam, de nem sikerült.

Csongor

kedd aug. 09, 2005 10:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Persze, hogy megcsinálhatod! De szerintem menj a Panihoz mert ott adnak a legjobb üzleti előfizukat. Csak a 2 előfizuval szerintem nem fognak foglalkozni.

Apámmal nekünk is kettő üzleti van és hidd el, foglalkoznak velünk. (fél évvel ezelőtt felhívtak, hogy mit szólnék egy 6 hónapos havi plusz 60 perc díjmentes pofázáshoz. Elfogadtam nagy örömmel.)

kedd aug. 09, 2005 9:52
arany tag

Hozzászólás 
kapocsi írta:
Egy kicsit OFF, de hátha tudtok segíteni. Van egy BYOP-os előfizum, meg a barátnőm nevén egy 50 perces előfizu. Most szertnék váltani mivel vállalkozó lettem üzleti tarifacsomagra amihez két előfizetés kell. Megcsinálhatom, e azt, hogy a barátnőmét átírtaom a nevemre és aztán ezeket az előfizetéseket üzletire váltom? És kb mennyi lenne?

Köszi a segítséget!

Persze, hogy lehet. Az átírási díj cirka 2500HUF. Szerintem emiatt a 2 elfőfizú miatt felesleges szolgáltatót váltanod. :D

kedd aug. 09, 2005 9:49
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
kapocsi írta:
Egy kicsit OFF, de hátha tudtok segíteni. Van egy BYOP-os előfizum, meg a barátnőm nevén egy 50 perces előfizu. Most szertnék váltani mivel vállalkozó lettem üzleti tarifacsomagra amihez két előfizetés kell. Megcsinálhatom, e azt, hogy a barátnőmét átírtaom a nevemre és aztán ezeket az előfizetéseket üzletire váltom? És kb mennyi lenne?

Köszi a segítséget!

kedd aug. 09, 2005 9:42
ezüst tag

Hozzászólás 

Köszi a segítséget!

kedd aug. 09, 2005 8:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Én kb. július 20-án töltöttem ki az Optimuszos kérdőívet, július 27-én hívtak a Vodafone-tól, hogy kaphatok Bónuszt és azt is ígérte a hölgy, hogy kapok egy levelet, amivel bármelyik Vodafone márkaboltban igényelhetem a Bónuszt. Így tehát szűk 2 hete várom a levelet. A levél megérkezésével kapcsolatban mi a tapasztalat?

kedd aug. 09, 2005 8:05
arany tag

Hozzászólás 
Okszi, köszi a válaszokat. Tehát úgy 1-2 hét között hivogatják az emberkéket. :) Akkor a héten tutira kapok majd tőlük hívást. 8)

Szerintetek átruházható a levél másik emberkének? Gondolom nem, de azért megkérdezem. :D

kedd aug. 09, 2005 7:35
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="Soma01"]Engem is ma hívtak és én is kb. egy hete regeltem. Már azt hittem nem is hívanak! De hívtak!! :D ...potosabban 10 napja regeltem. Amúgy az 1270-et mikor visszahívtam, nem tudtak semmit,h. jogosult vagyok erre a csomagra! Mind1 holnap hívanak ígéretük szerint.
Ebben a csomagban is ingyenes az első 20 db sms mint a Marathon csomagnál?[/quote]

Igen, a Bonuszban is ingyenes az első 20 sms.

hétf. aug. 08, 2005 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én regisztráltam egy ismerősömet egy hete, ma hívták.

hétf. aug. 08, 2005 21:14
platina tag

Hozzászólás 
Engem is ma hívtak és én is kb. egy hete regeltem. Már azt hittem nem is hívanak! De hívtak!! :D ...potosabban 10 napja regeltem. Amúgy az 1270-et mikor visszahívtam, nem tudtak semmit,h. jogosult vagyok erre a csomagra! Mind1 holnap hívanak ígéretük szerint.
Ebben a csomagban is ingyenes az első 20 db sms mint a Marathon csomagnál?

hétf. aug. 08, 2005 20:34
platina tag

Hozzászólás 
Olyan bő 2 hete lehetett.

hétf. aug. 08, 2005 20:16
platina tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Kano írta:
Sziasztok!
Engem is ma hívtak az Optimuszos játék miatt. Megállapodtunk, hogy küldik a levelet. A csaj azt mondta, hogy a 2500 Ft is a kedvezményes percdíjakon beszélhetó le ill. azt is mondta, ha esetleg nem kapnám meg a levelet akkor is bemehetek és mondhatom, hogy benne vagyok ebben a körben. Tehát nem kell hozzá levél, ha tesznek benne vagy a VIP névsorban. :P

Mikor regisztráltál a játékra? Mennyi idő múlva hívtak fel a vodától?

egy bo 1 het mindenkinek eltelik ahogy olvasgattam meg a sajat tapasztalatom is ez volt... en mar majdnem lemondtam roluk.

hétf. aug. 08, 2005 19:54
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Sziasztok!
Engem is ma hívtak az Optimuszos játék miatt. Megállapodtunk, hogy küldik a levelet. A csaj azt mondta, hogy a 2500 Ft is a kedvezményes percdíjakon beszélhetó le ill. azt is mondta, ha esetleg nem kapnám meg a levelet akkor is bemehetek és mondhatom, hogy benne vagyok ebben a körben. Tehát nem kell hozzá levél, ha tesznek benne vagy a VIP névsorban. :P

Mikor regisztráltál a játékra? Mennyi idő múlva hívtak fel a vodától?

hétf. aug. 08, 2005 14:50
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

hétf. aug. 08, 2005 14:23
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Engem is ma hívtak az optimuszos levél miatt.

Elmondták a rizsát róla, majd ártatlanul rákérdeztem, hogy át lehet-e váltani erre? A válasz nem, csak akkor kaphatom meg, ha új előfizut hozok, vagy számot hordozok.

Ekkor megkérdeztem, hogyha egy barátom számát hoznánk át a T-től, ami maradna az ő nevén, akkor én már átválthatnék bónuszra? A válasza igen volt.

Küldik majd a papírokat amivel befáradhatunk egy márkaboltba.

Nagyon remélem, hogy nem kamázott és tényleg átváltanak, ha nem akkor ideges leszek :evil:

Üdv.

hétf. aug. 08, 2005 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Akkor az nem is opció...

hétf. aug. 08, 2005 11:59
arany tag

Hozzászólás 
DjSms 2005 Ápr. 12 15:07 -kor (28. oldal) írta hogy megkereste a Voda egy kedvezményes ajánlattal 60 előfizetésre.

Mi is kaptunk egy hasonlót, 150 előfizetésre (bruttó árak):

Havidíj: 1000 (lebeszélhető)
Percdíj hálón belül és kívül minden időszakban: 23.75

Vezetékes körzet hívása (kötelezően választandó)
Havidíj: 500
Hívás minden időszakban: 10

Zárt csoporton belüli hívás (opcionális)
Havidíj: 500
Percdíj: 7.5

Tehát 1500 forintból 1000 lebeszélhető, mp alapu számlázás.

Szerintetek megéri? Ha az 500 forintos vezetékes opció nem lenne akkor talán.

hétf. aug. 08, 2005 9:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Márkaboltban rákérdeztem hogy mi is ez? Ott azt mondták nekem, hogy meglévő előfizetést nem lehet rá átváltani, csak újjat kötni vagy számhordozhi (remélen nem így van). Ezt a papirt adták:

http://img.tar.hu/sanyi1979/img/14513033.jpg

http://img.tar.hu/sanyi1979/img/14513034.jpg

vas. aug. 07, 2005 13:26
arany tag

Hozzászólás 
sanyi1979 írta:
CineDOG írta:
Csak párhuzamosan lehet. Csak azt hívhatod ingyen, aki téged is ingyen hívhat, azaz elő van rá fizetve.

Részvételi feltételek a "Vodafone Bonusz" havidijjas előfizetőknek szóló promócióhoz:
3.4. "Abban az esetben, ha az ügyfelünk él a zárt csoportos hívás opcióval, akkor azt a Vodafone csak úgy tudja biztosítani, amennyiben az előfizetőaz ügyfélszáma alá tartozó összes telefonszámra megrendeli."

Szia!

Ez melyik részvételi feltételek lapon van?

vas. aug. 07, 2005 10:45
ezüst tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Csak párhuzamosan lehet. Csak azt hívhatod ingyen, aki téged is ingyen hívhat, azaz elő van rá fizetve.

Részvételi feltételek a "Vodafone Bonusz" havidijjas előfizetőknek szóló promócióhoz:
3.4. "Abban az esetben, ha az ügyfelünk él a zárt csoportos hívás opcióval, akkor azt a Vodafone csak úgy tudja biztosítani, amennyiben az előfizetőaz ügyfélszáma alá tartozó összes telefonszámra megrendeli."

vas. aug. 07, 2005 10:19
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Tejberizsa írta:
Regiztem az Optimuszos játékra a Tré mobilos előfizummal. remélem mihamarabb megkeresnek. :D Legalább lesz 2 Bonuszos papírom! :lol:

Na klassz, nekem még egyik sem jött meg! :(

WOOOOW, még egyik se? :shock: Én meg már az Optimuszost várom!

Most hívtam az üszit és simán át lehet rakni másik előfizút Bonuszba, persze elötte a nevedre kell iratni a karit. Ennyi! Cool!!! 8)

szomb. aug. 06, 2005 15:01
a fórum lelke

Hozzászólás 

pén. aug. 05, 2005 18:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 93  Következő