Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 17:32

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Ez tényleg nagy bunkóság! Engem amikor felhívtam a játék miatt akkor direkt megkérdeztem a csajszit és azt mondta, hogy természetesen a már említett kedvezményes percdíjakon lehet lebeszélni a 2500-t.

kedd aug. 16, 2005 21:06
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Skacok!

A postás tarifacsomag percdíjait valaki pötyögje már be, please!!! :)

kedd aug. 16, 2005 20:18
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Persze,h.megéri! De azért kicsit szemét a Voda, ahhoz képest amilyen jún.1 előtt volt e témában. És elvileg ezek szerint a SWYOP-nál és a Bonusznál is ez van! :cry: Igy a Voda 300 ill. 560 forintot húz ki mindenki zsebéből pluszban havonta,aki lebeszéli az említett csomagok havidíját. :twisted:

Na ne már! Ezt nem akarom elhinni! :shock:
Ébresszetek fel!!! Ekkora szivatást a havidíj lebeszélhetőségével! :nemar: !-(

kedd aug. 16, 2005 20:12
ezüst tag

Hozzászólás 
de ez volt a swyopnál is? ugy emléxem ott az alapból is járt.

kedd aug. 16, 2005 20:12
ezüst tag

Hozzászólás 
De sajna igy van !

kedd aug. 16, 2005 20:11
platina tag

Hozzászólás 
Persze,h.megéri! De azért kicsit szemét a Voda, ahhoz képest amilyen jún.1 előtt volt e témában. És elvileg ezek szerint a SWYOP-nál és a Bonusznál is ez van! :cry: Igy a Voda 300 ill. 560 forintot húz ki mindenki zsebéből pluszban havonta,aki lebeszéli az említett csomagok havidíját. :twisted:

kedd aug. 16, 2005 20:06
arany tag

Hozzászólás 
Srácok! Na ne, hogy már a lebeszélhetőség BYOP-n megy és csak azon felül megy a 28% kedvezmény!!! Ilyen nem lehet! :shock:

Ha így lenne (amit kétlek) akkor még így is az ingyenduma miatt NAGYON megéri! :twisted:

kedd aug. 16, 2005 19:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocsi csak szerettem volna azt hinni hogy az alapból is jár!!! :oops:
Sajnos nem , itt üllök a számla felett átszámoltam és meg van a különbség erre fel is hivtam öket és mondta is az ügyfélszolga hogy a 28% az forgalmi dij kedvezmény igy az csak az alapdijon felül jár.
Még1x bocsi DE EZ AZ I-"GAZ"-SÁG

kedd aug. 16, 2005 19:55
platina tag

Hozzászólás 
Nem Kircsi! Mert ott az SMS-ek is fel vannak tüntetve és a pl. Adományvonal hívásai is, roaming is és ezekre nincs kedvezmény! cbf se számol jól épp, de az már jobb! A "Hívásdíjak"-rovat rovatait kell összeadni, de nem mindet!!! Pl. roaming és adományvonal nem játszik. Kell a Belf.cs.k.+Belf.cs+Egyéb.m.cs.k+Egyéb.m.cs+Voda.cs.k.+Voda.cs.+Sms.h.k+Sms.h.b és ennyi!! Ennyit kell összeadni! Ill. többit, amit nem írtam le, ki kell vonni a "Havidíjak összesen"-ből ha van valami 1általán,mivel úgy az 1xűbb! De nekem a SWYOP-nál is úgy van június óta,h. nem vonják a lebeszélhető részből a kedvezményt. Az ügyfélszolga azt monta,h. már egy, ilyen és hasonló %-os kedvezményt tartalmazó csomagnál sincs a lebeszélhető havidíjra kedvezmény! De én azért bejelentettem számlapanasznak!

kedd aug. 16, 2005 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hogy nem tiszta azt nem is csodálom, mert a voda össze-vissza fogadja el, illetve tagadja meg a kérelmeket. Semmi logika nincs benne. Nekem pl simán átváltották az swyop-omat, amin havi 3000Ft-ot, költök, de valakinek a vitamaxát is simán átváltották. Másnak, aki hozott volna öt új előfizut másik szolgáltatótól meg visszadobták.

Guni

Bementel a levellel es atvaltottak? Azonnal megtortenik, vagy van valami atfutas?

zsoLesz

kedd aug. 16, 2005 19:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Figyu:
A részletes számla az ügye 2 sorból áll a baloldali tartalmazza az összes dijat a jobboldali amit ki kell fizetni, mind2nek a végén van egy összesitö na nézd meg hogy menyi a különbség a kettö között (nem 2000 forint lesz) hanem több pedig itt ügye csak 2000forint különbségnek kéne lenni mert anyi amit le lehet beszélni.

kedd aug. 16, 2005 19:23
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Szerintem meg nem úgy van!
Nézd meg a részletes számla végén lévö összegeket van egy nettó és egy fizetendö namost ha a kettö között csak 2000forint(a lebeszélhetö összeg) lenne a különbség akkor valóban az alap percdijon beszélnéd le de a fizetendö az kevesebb mint az összes netto minusz 2000.
Egyébként elég zavaros a számla.

Én megnéztem, a hívásdíjak rovatot a számlán. Ebben a rovatban csak a netto 2000 feletti összeg hívásai szerepelnek összegként, a 28% kedvezmény pedig ennek az összegnek a 28%-a, tehát nem vonatkozott az alapdíjban lebeszéltekre.

kedd aug. 16, 2005 19:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem meg nem úgy van!
Nézd meg a részletes számla végén lévö összegeket van egy nettó és egy fizetendö namost ha a kettö között csak 2000forint(a lebeszélhetö összeg) lenne a különbség akkor valóban az alap percdijon beszélnéd le de a fizetendö az kevesebb mint az összes netto minusz 2000.
Egyébként elég zavaros a számla.

kedd aug. 16, 2005 18:52
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egyik havernak megjött az első Bonuszos számlája. A Zárt hivócsoport hívásai a számlán az előfizetésben foglalt hívások rovatban jelenik meg. Pontosan leírva, hogy mennyi idő volt. A részletes számla és a számla elemzése után én arra a következtetésre jutottam, hogy a netto 2000 ft értékű havidíj lebeszélhetőség sajnos az alap Byopos percdíjon tőrténik. A 28% kedvezmény csak a havidíjon felüli beszélgetésekre vonatkozik.

kedd aug. 16, 2005 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy nem tiszta azt nem is csodálom, mert a voda össze-vissza fogadja el, illetve tagadja meg a kérelmeket. Semmi logika nincs benne. Nekem pl simán átváltották az swyop-omat, amin havi 3000Ft-ot, költök, de valakinek a vitamaxát is simán átváltották. Másnak, aki hozott volna öt új előfizut másik szolgáltatótól meg visszadobták.

Guni

kedd aug. 16, 2005 14:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Atolvastam vagy 100 hozzaszolast, de meg mindig nem tisztak a Bonuszra valtas feltetelei... Az ufsz.-on azt mondtak, h legalabb 2 kartya kell a bulihoz, tehat vagy kotni kell 1 ujat, vagy athordozni mashonnan. Utana mar at lehet ra rakatni tobb vodasat is. Meg tudja ezt itt valaki erositeni?

Elore is koszi: zsoLesz

kedd aug. 16, 2005 14:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:39-kor.

kedd aug. 16, 2005 11:20
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Hozzászólás 
No, én múlt héten regeltem és most hívott a bácsi, de sajnos két héten belül küldik a levelet :((( Bruhaha :((

kedd aug. 16, 2005 11:19
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít...

Sajnos a történet igaz. Akkor még a haveri körben senkinek sem volt nete, így a PannOnline-t nem használtuk.

A régi kártyát nem tiltatta le, nem kért új kártyát, csak a Pannon-hoz sétált be időnként, hogy az egyenleget megkérdezze. Ha 5e forint lett volna rajta (ennyibe került anno az új kártya), akkor kért volna egy másikat, így a spúrsága miatt úszott el a szám.

Egyik alkalommal közölte a Pannon hogy már nem az ő nevén van a szám, az új "tulaj" kitöltött egy nyilatkozatot hogy törvényes úton jutott hozzá, igazolta hogy x ideje használja, a Pannon-t innentől nem érdekeli hogy mi történt, jogilag a cég védve van.

Régebben egy Csilla nevű hölgy használta, a címét sajnos nem tudtuk megszerezni, pedig próbálkoztunk tőle megtudni. Ma már a Google is kiadja, hogy egy vállakozóé a szám. Haverom szerint vállakozó = fegyvere van, és nem keressük meg az illetőt.

hétf. aug. 15, 2005 17:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Bíróságra menni az új tulajjal???
Érdekes lenne a feljelentés alpereseként a '0620 9876543 hívószámú SIM kártya épp aktuális birtokosa' megnevezés...

ismeretlen tettes! :lol:

szal, én is feltettem már neki hasonló kédéseket, de - sajnos - választ nem kaptam. Urban legend

hétf. aug. 15, 2005 0:55
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
csendes írta:
1. Amennyiben a karinak volt PannOnline regisztrációja a neten nyugodtan figyelhette az eredeti tulaj az egyenleg alakulását.
2. Nyilván nem a tolvaj sétált be a Pannonhoz a nevére iratni a lopott karit, hanem a tolvaj eladhatta valakinek aki aztán jóhiszemű vevőként a nevére iratta, ezért lehetett a sokadik.
3. Én is irattam a nevemre hirdetés alapján vett karit, csak a szerződést kellett aláírnom semmi egyebet, igaz, hogy a kari pin és puk kódos tasakját, a 14400-as feltöltőkártyát bemutattam az ügyintézőnek. Ez már bizony jó régen volt, szerencsére eddig nem kereste rajtam senki a kariját. :)
Persze ettől még VGyuri története lehet kitalált is, és mint ilyen a valósággal való egyezősége biztos a véletlen műve. :)
1. Erre nem gondoltam, valamiért az lebegett szemem előtt, hogy lopott/talált kártya, új azonosítókkal. Természetesen ez esetben valóban lehet szemmel tartani az egyenleget.
2. De erről az eredeti tulaj nem tudhat, csak saccolni lehet.
3. Ebben egyetértünk, mint írtam korábban.

hétf. aug. 15, 2005 0:46
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít.

Nem értesülhet a feltöltésről, csak ha ő maga tölt rá. Tehát ha nála van egy új SIM-kártya arra a számra. Erre viszont várhatja, hogy valaki is pénzt fog tölteni saját magán kívül.

Sokadik tulaj? És azt honnan tudja? Csak nem ismerte az illetőt, aki ellopta a telefont? Netalán közölte is vele a tolvaj, hogy most értékesíteni fogja a lopott holmit, mert már nincs rá szüksége? Nocsak?

Valóban hallottam én is ilyenről, amennyiben a tulaj írásban nyilatkozik, hogy x ideje használja a kártyát, és ezt különböző módon (feltöltés ideje és értéke) bizonyítani is tudja, akkor a nevére írják a kártyát. Így lett pl. a feleségem nevére vett pre-paid kártyából a saját nevemre előfizetés a T-nél bármiféle papír nélkül.

Érdekes lenne a feljelentés alpereseként a '0620 9876543 hívószámú SIM kártya épp aktuális birtokosa' megnevezés...
Amennyiben a karinak volt PannOnline regisztrációja a neten nyugodtan figyelhette az eredeti tulaj az egyenleg alakulását.
Nyilván nem a tolvaj sétált be a Pannonhoz a nevére iratni a lopott karit, hanem a tolvaj eladhatta valakinek aki aztán jóhiszemű vevőként a nevére iratta, ezért lehetett a sokadik.
Én is irattam a nevemre hirdetés alapján vett karit, csak a szerződést kellett aláírnom semmi egyebet, igaz, hogy a kari pin és puk kódos tasakját, a 14400-as feltöltőkártyát bemutattam az ügyintézőnek. Ez már bizony jó régen volt, szerencsére eddig nem kereste rajtam senki a kariját. :)
Persze ettől még VGyuri története lehet kitalált is, és mint ilyen a valósággal való egyezősége biztos a véletlen műve. :)

hétf. aug. 15, 2005 0:15
Moderátor

Hozzászólás 
VGyuri írta:
Aha, ezt magyarázd el a haveromnak is. Pár éve a strandon ellopták a telefonját kártyával együtt, amit nem tiltatott le, hanem várta hogy valaki 5e forint felett tölsön rá, így ingyen lett volna neki az új kártya. Addig várt míg a sokadik tulaj besétált a Pannon-hoz hogy ő ezt x ideje használja, és írják a nevére, kitöltött egy nyilatkozatot hogy a kártyát legálisan szerezte. A Pannon mossa kezeit, neki van egy papírja hogy jogosan iratta át a kártyát, menjük bíróságra az új "tulajjal", ő ebbe nem szól bele. :evil:

Szóval nem csak T-nél működik ez így.
Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít.

Nem értesülhet a feltöltésről, csak ha ő maga tölt rá. Tehát ha nála van egy új SIM-kártya arra a számra. Erre viszont várhatja, hogy valaki is pénzt fog tölteni saját magán kívül.

Sokadik tulaj? És azt honnan tudja? Csak nem ismerte az illetőt, aki ellopta a telefont? Netalán közölte is vele a tolvaj, hogy most értékesíteni fogja a lopott holmit, mert már nincs rá szüksége? Nocsak?

Valóban hallottam én is ilyenről, amennyiben a tulaj írásban nyilatkozik, hogy x ideje használja a kártyát, és ezt különböző módon (feltöltés ideje és értéke) bizonyítani is tudja, akkor a nevére írják a kártyát. Így lett pl. a feleségem nevére vett pre-paid kártyából a saját nevemre előfizetés a T-nél bármiféle papír nélkül.

vas. aug. 14, 2005 22:45
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Hja,majdnem...Én várom vagy 3 hete a netes játékos ajánlómat :? Ma végre benyögte az üszi,miután 10 percig keresgetett,hogy el lesz küldve a papírom.1-2 héten belül.Majd meglássuk :?

Hát igen, nekem is már 3,5 hete jön a papír.... :(

vas. aug. 14, 2005 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elvileg nekem is küldik,mert ma megerősítette az ügyifogyi,hogy kapni fogok,csak mikor már? Meg fatert is beneveztem erre a játékra és őt is felhívták,de papírja még neki sincs.

vas. aug. 14, 2005 20:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem van egy ilyen papírom, de nem kell. Átruházni meg nem lehet.

vas. aug. 14, 2005 20:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hja,majdnem...Én várom vagy 3 hete a netes játékos ajánlómat :? Ma végre benyögte az üszi,miután 10 percig keresgetett,hogy el lesz küldve a papírom.1-2 héten belül.Majd meglássuk :?

vas. aug. 14, 2005 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Ideje volt!

Hát nagyon leült mostanában!!! :( Mindenkinek megvan a Bonusza és telefonál! :twisted:

vas. aug. 14, 2005 19:08
arany tag

Hozzászólás 
Ideje volt!

vas. aug. 14, 2005 13:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Latom felkavartam egy picit a topicot a Demoval! Hehe...

vas. aug. 14, 2005 12:01
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa: honnan szerzel Demót?

vas. aug. 14, 2005 10:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy voda 90-em meg egy byop csomagom, ezeket hogy lehetne bónuszba váltani együtt??
Köszi!

szomb. aug. 13, 2005 16:00
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Az ügyfélbiztonságimmal nem volt gond. Vodamélem meg nincs.

Guni

A márkaképviseletben visszavarázsoltak mindent ma. :) Javaslom, hogy aki Bonuszra vált, elöbb mense le a leveleit a vodamailről. A hölgyike is mondta, hogy Bonusznál ez elő szokott fordulni. :oops:
(Még szerencse, hogy mail klienst használok)

Az übkódom meg visszaállt az alap 4 évvel ezelöttire! :D Ez a harmadik tarifacsomagom mióta meg van ez a számom. (Rocky, BYOP most meg Bonusz) Még jó, hogy nem mentem bele a SWYOP-osba. :D

Remélem mihamarabb a Demó is az enyém lesz! :D

szomb. aug. 13, 2005 12:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az ügyfélbiztonságimmal nem volt gond. Vodamélem meg nincs.

Guni

szomb. aug. 13, 2005 12:13
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Akinek átváltották a kariját Bonuszra, annak is elszállt a vodamail-e és az übkód-ja? :?:

Szia!

Naná, hogy elszállt. Szívtam is vele vagy 2 hetet 1270-el. Az egyik még most sem működik, a fontosabb szerencsére már megy. Volt akinek gond nélkül ment a váltás után is a vodamail , Én azok közé tartoztam akiknek nem :(

Csumi:Attka

szomb. aug. 13, 2005 10:33
arany tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Nekem is kell az a demo kártya! honnan van?

Nem lesz senkinek, sajnos a munkatársamé a kártya, aki egy alapítványtól kapta 4 éve. :( Egy ideje már nagyon fűzőm, hogy írjuk át a nevemre. Elég szép kis összeget ajánlottam érte! 8)

Akinek átváltották a kariját Bonuszra, annak is elszállt a vodamail-e és az übkód-ja? :?:

szomb. aug. 13, 2005 10:21
arany tag

Hozzászólás 
Nekem is kell az a demo kártya! honnan van?

szomb. aug. 13, 2005 9:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
nekem is kell demó! Cserébe adok egy ingyendumás rokit.

pén. aug. 12, 2005 15:00
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Napközben a Demóval hívok vodát ingyé, este meg a bonusszal dumcsizok.

Eddig nem is említetted, hogy van egy Demód. Honnan szerezted?

pén. aug. 12, 2005 14:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
VGyuri írta:
kapasz írta:
... A Pannonnál nem lehet kikerülni az eredeti tulajdonos hozzájárulását/jelenlétét.

Aha, ezt magyarázd el a haveromnak is. Pár éve a strandon ellopták a telefonját kártyával együtt, amit nem tiltatott le, hanem várta hogy valaki 5e forint felett tölsön rá, így ingyen lett volna neki az új kártya. Addig várt míg a sokadik tulaj besétált a Pannon-hoz hogy õ ezt x ideje használja, és írják a nevére, kitöltött egy nyilatkozatot hogy a kártyát legálisan szerezte. A Pannon mossa kezeit, neki van egy papírja hogy jogosan iratta át a kártyát, menjük bíróságra az új "tulajjal", õ ebbe nem szól bele. :evil:

Szóval nem csak T-nél mûködik ez így.

a pannon nem moshatja kezeit, mert erre semmi alapja nincs. Akkor tehetne, ha az "új tulaj" lemondó nyilatkozatot vitt volna, azaz okirathamisítás esete forogna fenn.

más: honna tudta volna, hogy épp feltöltötték???

pén. aug. 12, 2005 14:21
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Miféle demód van? Honnan?

pén. aug. 12, 2005 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Nem lehet csak az 1 ügyfélszám alatt lévö elöfizetéseket.

Sajnos, akkor jól gondoltam. :( Na mindegy, akkor a nevem alá íratom ezt is. :D Imádom ezt a Bonusz csomagot! :lol:
Napközben a Demóval hívok vodát ingyé, este meg a bonusszal dumcsizok.

pén. aug. 12, 2005 12:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem lehet csak az 1 ügyfélszám alatt lévö elöfizetéseket.

pén. aug. 12, 2005 10:52
arany tag

Hozzászólás 
Mindenkit az 1270-ről hívnak, akár 30-as,20-as vagy 70-es az illető.

Kérdés: lehet-e olyan emberkét belevinni az zárt felhasználói csoportba, akinek a kártyája nem a nevem alatt van? Gondolom a számlázás miatt nem, de azért jó lenne hallani 1-2 választ erről.

pén. aug. 12, 2005 10:25
arany tag

Hozzászólás 
Engem is már sokszor hívtak a vodától és engem is mindig az említett számról!

csüt. aug. 11, 2005 21:42
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
mz írta:
Ha hivnak Bonusz ugyben,akkor rejtett szamrol hivnak? Mert nemreg hivta vki azt a kartyam,amellyel regisztraltam. Megjegyzem,hogy a szamot (1-2 kiveteltol eltekintve) senki nem ismeri az ismerosok,csaladtagok kozul. De ok meg biztos nem hivtak ezen a szamon.

Nem! Engem a teljes 1270-ről hívtak. Azaz +3670...1270

csüt. aug. 11, 2005 21:28
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:59-kor.

csüt. aug. 11, 2005 17:13
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
természetesen az egészre! Ma kaptam meg a számlát és leellenöriztem.

Szia!

Neked van Zárt felhasználói csoport szolgáltatásod?
Ha van, azt, hogy számlázták ki?

csüt. aug. 11, 2005 15:10
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Hogy érted el, hogy a meglevő előfizúdat átpakolták Bonuszba? Én már 2 napja próbálom és semmi eredmény! :( Azt mondják, hogy lehet, de senki nem csinálja meg nekem. 1270-en próbáljam vagy a márkaképviseletnél?

Szia!

Úgy, hogy megfenyegettem őket, hogy elhozom a meglévő 2 előfizut. Erre ajánlották a váltást, és még köthetek hozzá ha akarok.

Csumi:Attka

csüt. aug. 11, 2005 14:56
platina tag

Hozzászólás 
Nem!
Tuti, hogy az egész forgalomra adják a 28%-ot. A csajszi aki hívott is azt mondta.

csüt. aug. 11, 2005 14:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 93  Következő