|
Szerző |
Üzenet |
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
Kezd a topic kicsit szánalmassá válni, ha jól sejtem vodagyalázó és nem topictársakgyalázó a címe
Nekem is volt mindhárom szolgáltatónál kártyám (igaz ennek már vagy 2 éve), és annak idején a Westelnek volt nálam a leggyengébb hangminősége (ugyanazzal a telefonnal).
Nem hiszem, hogy bármelyik szolgáltató fapados lenne, hangminőségben talán a Pannon, szolgáltatásokban a T, míg általában árban a Voda szokta a legjobbat nyújtani (nem állítom, hogy ez mindig így van, de a legtöbb esetben azt gondolom, hogy ez igaz).
Ellenben mindegyik szolgáltató fejlődik (meg vissza is). A T díjszabásába belenézve ma már vannak olyan elemek, amelyek miatt szívesen vennék újra kártyát náluk (roaming - utoljára a legolcsóbb egységes percdíjú számlás roaming, és a Domino Roaming díjazására is érdemes egy röpke pillantást vetni, külföldi sms, Domino Aktív). biztos nem egetrengetőek ezek, de számomra ezek is fontosak.
Arra azért talán jó volt ez, hogy a Vodás számlások elkezdték védeni is a saját szolgáltatójukat.
Ez a vodás hisztéria is áldatlan állapot, de talán nemsokára, túl az x-dik számlareklamáción, túllessz rajta mindenki.
Remélem ezek után jobb jön csak a vodánál (és az új rendszer klasszisokkal jobb lesz az előzőnél).
|
kedd aug. 23, 2005 20:51 |
|
|
reaxol
arany tag
|
T68m írta: jó, akkor mindjárt nekiállok vodásoknak (értsd, hálón belül) telefonálgatni. Kérem csináljátok utánam! Lehetőleg mindennap. Lehet, hogy nem 2x-3x-os lesz a számlakülönbözet, hanem 10x-es! ja, és én még azt is ráérek majd befizetni.
Jó én meg elkezdek T-Mobileosokat+vezetékes számokat hivni 15Ftért. Egyébként félre ne érts, nem akarlak én meggyőzni, eszemben sincs. Neked jó a Voda, nekem nem, ennyi:)
A nyugalmam megér annyit, hogy pár ft-tal drágábban mobilozzak, itt mindig minden működik és engem ez is érdekel, mert számomra a percdíjakon túl is van élet, van akit meg csak az érdekel.
Alig van Vodás ismerősöm, talán 10, így nekem nem érné meg hálón belüli ingyen beszélgetés, meg egyébként sem beszélek többet havi 2-2,5 óránál.
Egyébként valóban buli lehet heteken át nem tudni mennyi a számla, mennyi az egyenleg és 2 számlát egyszerre fizetni...
|
kedd aug. 23, 2005 19:44 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Na akkor Én aztán halmozom ám az élvezeteket , mindhárom szolgáltatónál van karim. Vessetek meg ezért engem, nem tudok egyikőtöknek sem igazat adni. Mindegyik kártyám valamiért éppen úgy jó ahogy van.
|
kedd aug. 23, 2005 19:37 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: reaxol írta: Szeretnék valamit kérdezni. Hol olyan drága a T-Mobile, milyen irányokban számláz 2-3×os árat? A régebbi csomagoknál ez a megjegyzésed teljesen helytálló, de ha megnézzük a Relax csomagokat vagy a Domino Napot/Aktívot. Én max. 1-2Ftos különbségeket találok a percdíjakban! Akkor?
jó, akkor mindjárt nekiállok vodásoknak (értsd, hálón belül) telefonálgatni. Kérem csináljátok utánam! Lehetőleg mindennap. Lehet, hogy nem 2x-3x-os lesz a számlakülönbözet, hanem 10x-es! ja, és én még azt is ráérek majd befizetni.
Akar a fityfene vodát hívni! A telefonkönyvemben csak minden 10. szám vodás.
|
kedd aug. 23, 2005 19:27 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
reaxol írta: Szeretnék valamit kérdezni. Hol olyan drága a T-Mobile, milyen irányokban számláz 2-3×os árat? A régebbi csomagoknál ez a megjegyzésed teljesen helytálló, de ha megnézzük a Relax csomagokat vagy a Domino Napot/Aktívot. Én max. 1-2Ftos különbségeket találok a percdíjakban! Akkor?
jó, akkor mindjárt nekiállok vodásoknak (értsd, hálón belül) telefonálgatni. Kérem csináljátok utánam! Lehetőleg mindennap.
Lehet, hogy nem 2x-3x-os lesz a számlakülönbözet, hanem 10x-es! ja, és én még azt is ráérek majd befizetni.
|
kedd aug. 23, 2005 19:25 |
|
|
reaxol
arany tag
|
Szeretnék valamit kérdezni. Hol olyan drága a T-Mobile, milyen irányokban számláz 2-3×os árat? A régebbi csomagoknál ez a megjegyzésed teljesen helytálló, de ha megnézzük a Relax csomagokat vagy a Domino Napot/Aktívot. Én max. 1-2Ftos különbségeket találok a percdíjakban! Akkor?
Al Bundyval abban az egyben egyetértek, hogy a nyugalom megéri ezt az 1-2Ft különbséget... Voltam Vodafoneos 2 hosszú évig. Köszönöm, többet nem kérek belőlük.
vally írta: És mi a T ha nem túlmarketingezett és irreálisan drága szolgáltató?
|
kedd aug. 23, 2005 19:19 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Akinek nem inge,ne vegye magara.
|
kedd aug. 23, 2005 18:48 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: Bandi, engem nem zavar, hogy késik a számla! Ez olyan plusz, amit még a vesztel sem ad meg!
Hát, végülis ebben igazad van. Nem mindegy, hogy melyik oldalról nézzük.
A valódi gond, az Ebydr hsz-ében van leírva. Vagyis majd valamikor nagy nehezen megkapod a számládat és lesz benne 3 hiba, amivel jól megrövidítenek téged. És ezek után még elvárják tőled, hogy te járj utána, ha nem akarsz bukni. (Nem vagyok benne biztos, hogy véletlenül kerülnek bele azok a bizonyos "hibák".) De ha van olyan ember, aki nem tud szólni / nem veszi észre, stb., azt már bizony úgy hívják, hogy "plusz bevétel".
|
kedd aug. 23, 2005 18:45 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Bandi, engem nem zavar, hogy késik a számla! Ez olyan plusz, amit még a vesztel sem ad meg!
|
kedd aug. 23, 2005 18:38 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
mz írta: Latom, meg is lett az eredmenye az egykori Westel marketingnek. Egyeseknel a mai napig hat.
A "minőségi szolgáltatás"-ra gondolsz? Ez hidd el, hogy 100%-ig tapasztalat.
Aki nem hiszi, járjon utána...
|
kedd aug. 23, 2005 18:35 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Latom, meg is lett az eredmenye az egykori Westel marketingnek. Egyeseknel a mai napig hat.
|
kedd aug. 23, 2005 18:23 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
mz írta: vallynal a pont! Ha Bundynak a rozsaszin feeling es T-hez tartozas szivmelengeto erzese meger ennyit,hat hasznalja.
A rózsaszín feeling engem is zavar, de ez van. Nem a T-hez tartozás érzése ér meg nekem "ennyit", hanem ez: MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS. Én szívesen tartoznék a "világ legnagyobb mobilos táborához" is, engem nem zavar a piros, csak ez a két szó jellemző lenne rá. De, hát a voda messze van ettől, mint Makó Jeruzsálemtől.
|
kedd aug. 23, 2005 18:17 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
T68m írta: valahol mintha azt olvastam volna, hogy a rózsaszín weblap nagyrésze nem működik, a **** t-sms-ekkel együtt. de ez biztos csak rosszindulatú pletyka.
IGEN! Pontosan az! Csak most, csak a Te kedvedért kipróbáltam most (és az előző alkalommal is, amikor a T fikázóba beírta valaki). És TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK!!!! Ha nem hiszed, küldök róla Neked SMS-t.
|
kedd aug. 23, 2005 18:11 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Al Bundy írta: Csak ugyanazt tudom mondani, hogy VÁLTANI KELL! VÁLTANI!
én is ezt mondom!
Hozod a számod?
|
kedd aug. 23, 2005 18:06 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
valahol mintha azt olvastam volna, hogy a rózsaszín weblap nagyrésze nem működik, a **** t-sms-ekkel együtt. de ez biztos csak rosszindulatú pletyka.
|
kedd aug. 23, 2005 17:58 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
vallynal a pont! Ha Bundynak a rozsaszin feeling es T-hez tartozas szivmelengeto erzese meger ennyit,hat hasznalja.
|
kedd aug. 23, 2005 17:54 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
vally írta: Al Bundy írta: Csak ugyanazt tudom mondani, hogy VÁLTANI KELL! VÁLTANI!
Ez nektek szolgálatás? Ez nektek minőség? És a nagy vodafanok ezek után háborognak, hogy ha valaki "fapados" jelzővel meri illetni ezt a pöcegödröt. Hát, mi a fene ez, ha nem fapad? Most teljesen őszintén... És mi a T ha nem túlmarketingezett és irreálisan drága szolgáltató? Egyezünk meg abban, hogy én évente egyzser felidegesítem magam a számlámon, te meg másfélszer annyit fizetsz - rózsaszín csekken
Évente egyszer a számlán, havonta többször pedig egyebeken, pl. ha nem működik valami, amit éppen szeretnél igénybe venni. Most pl. a számlainfo.
|
kedd aug. 23, 2005 17:48 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Ez nektek szolgálatás? Ez nektek minőség? És a nagy vodafanok ezek után háborognak, hogy ha valaki "fapados" jelzővel meri illetni ezt a pöcegödröt. Hát, mi a fene ez, ha nem fapad? Most teljesen őszintén...
És mi a T ha nem túlmarketingezett és irreálisan drága szolgáltató?
Egyezünk meg abban, hogy én évente egyzser felidegesítem magam a számlámon, te meg másfélszer annyit fizetsz - rózsaszín csekken
|
kedd aug. 23, 2005 17:44 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Igazad van! Van meg nagyobb is!
|
kedd aug. 23, 2005 17:26 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
mz írta: Pedig szerintem egyszeru a valasz. Nem mindenki engedheti meg maganak,hogy ugyanazert kifizessen 2x-es, 3x-os arat.
2-3-szoros? Azért túlzásokba ne essünk.
|
kedd aug. 23, 2005 17:15 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Pedig szerintem egyszeru a valasz. Nem mindenki engedheti meg maganak,hogy ugyanazert kifizessen 2x-es, 3x-os arat.
|
kedd aug. 23, 2005 17:07 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
pampika írta: Al Bundy írta: Csak ugyanazt tudom mondani, hogy VÁLTANI KELL! VÁLTANI!
Ez nektek szolgálatás? Ez minőség? És még a nagy vodafanok háborognak, hogy van valaki "fapados" jelzővel meri illetni ezt a pöcegödröt. Hát, mi a fene ez, ha nem fapad? Most teljesen őszintén... Abba lehetne fejezni már...
Én abbahagynám, ha megállás nélkül nem az menne, hogy a T ilyen drága, meg olyan drága, de itt megy a folyamatos sírás, hogy ilyen sz*r a voda, meg olyan sz*r a voda. És senki se tud logikus magyarázatot adni, hogy hónapok óta tartó folyamatos bosszúság után, még miért ragaszkodik kézzel lábbal ezekhez a hagy ne mondjam mihez.
|
kedd aug. 23, 2005 16:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ez nektek szolgálatás? Ez minőség? És még a nagy vodafanok háborognak, hogy van valaki "fapados" jelzővel meri illetni ezt a pöcegödröt. Hát, mi a fene ez, ha nem fapad? Most teljesen őszintén...
Abba lehetne fejezni már...
|
kedd aug. 23, 2005 16:40 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Csak ugyanazt tudom mondani, hogy VÁLTANI KELL! VÁLTANI!
Ez nektek szolgálatás? Ez nektek minőség?
És a nagy vodafanok ezek után háborognak, hogy ha valaki "fapados" jelzővel meri illetni ezt a pöcegödröt. Hát, mi a fene ez, ha nem fapad? Most teljesen őszintén...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy kedd aug. 23, 2005 16:44-kor.
|
kedd aug. 23, 2005 16:39 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
Üdv!
Ma megkaptam a június 14-től július 13-ig időtartamra szóló számlámat.
2 érdekesség:
- 1. 3 előfizetésem van, az egyiken aktív gprs net szolgáltatással hónapok óta folyamatosan. Az ehhez a számhoz tartozó hívásrészletező legelső sora mivel indul szerintetek? Na mivel? 2005. 05. 04. (!) gprs net 13.764 Kb. Május 4 emberek!!! Mikor ez még az ezt megelőző számlában sem szerepelhetett volna már! Nem semmi. A szép az egészben az, hogy 05. 04-től 06. 13-ig (amely időtartam a mostani számlában nem is szerepelhetett volna) kiszámláztak 138 Mb-ot. Na most ezzel sikerült a 06. 14-től 07. 13-ig tartó időszak alatt ezzel a többlet adatmennyiséggel átlendülnöm a 500Mb-1Gb sávba, holott 500Mb alatt maradtam volna. Tehát a sávos számlázás miatt 6000 Ft-tal túlszámláztak.
- 2. Volt az adott ciklusban 24 számlainformációs sms-em, amiket rendre ki is számláztak, holott ezek már (még) az ingyenes időszakba tartoztak. A kishölgynek ezzel kezdtem amikor hívtam a 1270-et, egyből vágta a témát, biztos nem én voltam az első, aki ezt megreklamálta. Mondta is egyből, hogy jogos, majd levonják. Kicsit olyan, mintha rutinszerűen menne ez náluk.
Szomorú dolgok ezek... Mindenki kérje az ingyenes hívásrészletezőt, és nézze át tüzetetesen, vegye a fáradtságot, mert sok ezer forintot tud az ember megtartani, illetve nem engedni, hogy ellopják. Nekem 1 éve alatt a mostani az 5. számlapanaszom, ami nem éppen jó arány a Voda részéről.
|
kedd aug. 23, 2005 15:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Silver írta: No, felhívtam egy ügyvéd ismerõsömet. Azt mondta, ha a szerzõdésben nincs benne, hogy számlatartozás esetén nem mondható fel, akkor tényleg nem mondható fel. Go to ÁSZF
na, ezt a mondatodat nézd át még1x!
és ha úgyis beszélsz a haveroddal, akkor azt is tisztázzátok, ha implicit benne lenne, hogy tartozás esetén nem mondható fel, akkor az mennyire lenne hatályos. (kb. annyira, mint az írni, hogy szépidő esetén nem mondható fel)
tulajdonképp annyira nonszensz, hogy nem mondhatod fel, nem állhatsz el, ilyen esetben, hogy nem is tudom mihez hasonlítani! Hisz tartozol és pont a további kár/tartozás növelése ellen (amit esetleg nem tudnál megfizetni, törvényi kötelezettséged megtenni, különben gondatlanul járnál el) mondod fel a szerződést!
|
kedd aug. 23, 2005 15:30 |
|
|
Vendég
|
No, felhívtam egy ügyvéd ismerősömet. Azt mondta, ha a szerződésben nincs benne, hogy számlatartozás esetén nem mondható fel, akkor tényleg nem mondható fel.
Go to ÁSZF
|
kedd aug. 23, 2005 14:19 |
|
|
racsi
ezüst tag
|
Idézet: T68m: Tehát felbontást nem akadályozhatja meg a tartozás, az átalakítást már igen, mivel nem kötelessége átalakítani a szerződést a szolgáltatónak.
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal ismét, és nem bonthatom fel addig amíg tartozásom van. Ez a lényeg! Szó sem esett átalakításról, csak szerződésbontásról. így áttértem Selectre addig is amig vizsgálódnak Az ügyfélszolgálatos csóka is ezt javasolta
|
kedd aug. 23, 2005 13:22 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Megjott a felhavidijas szamlam, egeszhavidijasnak. Szamlareklamaciot 30napon belul kivizsgaljak.
|
kedd aug. 23, 2005 13:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Silver írta: T68m írta: sztem egyátalán nincs összefüggés a szerzõdés felbontása és az esetleges tartozás között! Ez a logika, mely szerint ha nem érkezett be a postai csekkem, akkor szórakoznak elég undorító, de ez van. Nem vagyok jogász, de jobban utánagondolva itt nincs szó a szerzõdés felbontásáról, inkább a szerzõdés tárgya/típusa változik. Továbbra is elõfizetõ marad, csak a díjfizetés konstrukciója lesz más.
persze, az eredeti kérdés az az.
de amit te írtál, amire válaszoltam, az
" van egy kifizetetlen számlád, panaszt nyújtasz be, majd csodálkozol, hogy nem engedik felbontani a szerzõdésed? "
Tehát felbontást nem akadályozhatja meg a tartozás, az átalakítást már igen, mivel nem kötelessége átalakítani a szerződést a szolgáltatónak.
|
kedd aug. 23, 2005 13:01 |
|
|
racsi
ezüst tag
|
Idézet: Idézet: T68m írta: sztem egyátalán nincs összefüggés a szerződés felbontása és az esetleges tartozás között! Ez a logika, mely szerint ha nem érkezett be a postai csekkem, akkor szórakoznak elég undorító, de ez van. Idézet: Silver írta: Nem vagyok jogász, de jobban utánagondolva itt nincs szó a szerződés felbontásáról, inkább a szerződés tárgya/típusa változik. Továbbra is előfizető marad, csak a díjfizetés konstrukciója lesz más .
Szerződésbontásról van szó. Először felbontják az előfizetői szerződést, majd egy vitamaxos szerződést kell kötni, csak a számot viszed át. Mintha számhordozást csinálnál. Ök legalábbis ezt mondták. Mindegy, hogy teljesen megszünteted az előfizut vagy csak atmész Vitamaxba. Ezzel az erővel felmondok mindent és veszek egy Vitamax kártyát, ugyanott vagyok, csak elveszik a számom. De alényeg nem ez! Az a tény, hogy nem bontják a szerződést mert tartozol. Ha nem akarod használni az előfizetést akkor miért fizess?
|
kedd aug. 23, 2005 12:39 |
|
|
Vendég
|
T68m írta: sztem egyátalán nincs összefüggés a szerződés felbontása és az esetleges tartozás között! Ez a logika, mely szerint ha nem érkezett be a postai csekkem, akkor szórakoznak elég undorító, de ez van.
Nem vagyok jogász, de jobban utánagondolva itt nincs szó a szerződés felbontásáról, inkább a szerződés tárgya/típusa változik. Továbbra is előfizető marad, csak a díjfizetés konstrukciója lesz más.
|
kedd aug. 23, 2005 12:09 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
grafikus írta: Most mire adjak be szamlapanaszt, nem látok semmit
Hát, itt van a kutya elásva! (De ne félj, nem igaziból.)
Ez is egy igazi VM, vagyis voda mentalitás.
|
kedd aug. 23, 2005 11:46 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
7.-Én váltottam rocky-rol És 13.-án volt És van a zárásom. De nem küldtek papírt a havidíjrol opciókrol törthavi jóváírásokrol semmiről.
|
kedd aug. 23, 2005 11:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Semmire se adj be szamlapanaszt. Talan 12-en kototted a szerzodest, s 13-ai zarasu lettel, nem?
|
kedd aug. 23, 2005 11:03 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Na megjott a car volume 100 szamlam.Csak elfelejtettek kuldeni a kiszamlazott dijakrol listat, fogalmam sincs mire fizetem a vegosszeget.A reszletes szamlabol csak egy lap jott azon júl12-13- van rajt lista.Most mire adjak be szamlapanaszt, nem látok semmit.Nagyon jò.
|
kedd aug. 23, 2005 9:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Silver írta: racsi írta: Pont azért akartam most lemondani, hogy ne essek másik hónapba és ne keljen több havidíjat fizetnem. Hát röviden ennyi. Ne haragudj, de ezt nem értem: van egy kifizetetlen számlád, panaszt nyújtasz be, majd csodálkozol, hogy nem engedik felbontani a szerzõdésed? Szerintem kicsit fura...
sztem egyátalán nincs összefüggés a szerződés felbontása és az esetleges tartozás között! Ez a logika, mely szerint ha nem érkezett be a postai csekkem, akkor szórakoznak elég undorító, de ez van.
Az viszont jogilag sem állja meg a helyét, hogy addig ne lehessen szerződést bontani! Én a helyében rögtön panaszt nyújtottam volna be, amiben követelném, hogy az adott nappal (ha kell visszamenőlegesen) léptessék érvénybe az átváltást.
|
kedd aug. 23, 2005 1:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
racsi írta: Ha befizetném akkor elfogadottnak tekintenék számlát. Csekk feletti rész a számlán: "Egyenlegét elfogadottnak tekintjük, amennyiben a kézhezvételtől számított 8 napon belül nem él észrevétellel"
Észrevételt tettél,fizesd be nyugodtan.Nekem anno az első számlámhoz csapták oda a konf. beszélgetést,pedig az nálam alapból jár (swyop).Megreklamáltam,befizettem,majd jóváírták 1,5 hónap alatt.
|
hétf. aug. 22, 2005 20:40 |
|
|
racsi
ezüst tag
|
Idézet: csendes írta: Jobban jársz ha most befizeted a számlád, majd amikor szépen rendesen kivizsgálták kapsz visszatéritést amennyiben jogosnak találják a reklamációd.
Ha befizetném akkor elfogadottnak tekintenék számlát. Csekk feletti rész a számlán: "Egyenlegét elfogadottnak tekintjük, amennyiben a kézhezvételtől számított 8 napon belül nem él észrevétellel"
|
hétf. aug. 22, 2005 20:05 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
racsi írta: Nem én nem akarom kifizetni, hanem ők rontották el, amit most vizsgálgálnak. Ezen a számlán már rég átestem volna ha idöben megjön, és jól van számlázva. Felbontani meg szerintem ha lejárt a hűségem bármokor lehetne. Teljesen mindegy, hogy tartozom vagy nem, de akkor sem akarok újabb hónapot megkezdeni ha nem használom a kártyát Jobban jársz ha most befizeted a számlád, majd amikor szépen rendesen kivizsgálták kapsz visszatéritést amennyiben jogosnak találják a reklamációd.
|
hétf. aug. 22, 2005 19:49 |
|
|
racsi
ezüst tag
|
Idézet: racsi írta: Pont azért akartam most lemondani, hogy ne essek másik hónapba és ne keljen több havidíjat fizetnem. Hát röviden ennyi.
Silver írta: Ne haragudj, de ezt nem értem: van egy kifizetetlen számlád, panaszt nyújtasz be, majd csodálkozol, hogy nem engedik felbontani a szerződésed? Szerintem kicsit fura...
Nem én nem akarom kifizetni, hanem ők rontották el, amit most vizsgálgálnak. Ezen a számlán már rég átestem volna ha idöben megjön, és jól van számlázva. Felbontani meg szerintem ha lejárt a hűségem bármokor lehetne. Teljesen mindegy, hogy tartozom vagy nem, de akkor sem akarok újabb hónapot megkezdeni ha nem használom a kártyát
|
hétf. aug. 22, 2005 19:45 |
|
|
Vendég
|
racsi írta: Pont azért akartam most lemondani, hogy ne essek másik hónapba és ne keljen több havidíjat fizetnem. Hát röviden ennyi.
Ne haragudj, de ezt nem értem: van egy kifizetetlen számlád, panaszt nyújtasz be, majd csodálkozol, hogy nem engedik felbontani a szerződésed? Szerintem kicsit fura...
|
hétf. aug. 22, 2005 19:30 |
|
|
racsi
ezüst tag
|
A számlázáshoz hozzászolnék én is.
Rendszerfejlesztés után sikeresen megkaptam a júniusi számlám augusztus 01-én. Persze rosszul: 2 havidíj, 2 SMS opció, ami persze a számlán már nem jelentkezett. stb.. Bementem a vodához , hogy mi van, ők elirányítottak a behajtási csoporthoz. Nosza fel is hívtam őket, fél nap után sikerült is elérni őket, ahol visszairányítottak az ügyfélszolgálatra. Ott felvették a panazst amit majd 30 napon belül… Sebaj gondoltam várok, majd idővel elválik mi lesz. Közben ma szerettem volna lemondani az előfizumat és átmeni Vitamaxra. A Westendbe ¾ óra ácsorgás után közölte a hölgy, hogy számlatartozásom van, és ezért nem lehet szerződést bontani. Hihetetlen! Nem az én hibám és mégis én sz..ok, ez aztán az ügyfélcentrikus cég. Pont azért akartam most lemondani, hogy ne essek másik hónapba és ne keljen több havidíjat fizetnem. Hát röviden ennyi.
|
hétf. aug. 22, 2005 19:18 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
vizsla1 írta: Az ASZF Dijszabas mellekleteben van a 37 vagy 39. oldalon, prepaidre vonatkozoan, hogy lemondas eseten nem kapod vissza a tort reszt, s ujboli rendelesnel ujra levonjak. Na igen, de a jogban nem az érvényesül, hogy ha egy bizonyos fajta dolog szabályozva vagyon, akkor egy hasonló, de alapjaiban más dolog az ellenkező szabályon alapszik...
Magyarul, abból nem következik POST PAIDnél a napra fizetés, hogy a pre-paidben NEM ÚGY VAN.
|
hétf. aug. 22, 2005 12:56 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
csendes írta: Brockey írta: Szerintetek mennyire lehet hinni most a 1751-nek? Semennyire, kár az energiáért amit erre fecsérelsz el.
Kiegészítem:
Semennyire, kár az energiáért és a bruttó 43Ft-okért, amit erre fecsérelsz el.
|
hétf. aug. 22, 2005 11:08 |
|
|
csendes
arany tag
|
Brockey írta: Szerintetek mennyire lehet hinni most a 1751-nek? Semennyire, kár az energiáért amit erre fecsérelsz el.
|
hétf. aug. 22, 2005 10:57 |
|
|
Brockey
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Siófok
|
Szerintetek mennyire lehet hinni most a 1751-nek? Mert az SMS-ek megjönnek, jelent ez valamit?
A 150 percemből kb. 70 volt vissza, amikor pár napra rá azt mondta, hogy fennmaradó percek: 2. Szerintem nem beszéltem 68 percet, max. 20-25-t. Most meg azt mondja, hogy az egyenlegem 404 Ft. Ez 4*43 FT (1751) + 8*29 (8 perc beszélgetés VF150 tarifával). Ez a 10 perc szerintem reális az utolsó állapothoz (2 perc fennmaradó) viszonyítva. Csak a kettő közötti nem.
Kinek mi a tapasztalata?
|
hétf. aug. 22, 2005 10:47 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:36-kor.
|
hétf. aug. 22, 2005 9:38 |
|
|
korfuresz
ezüst tag
|
Jah, meg az is erdekes, hogy nem az lett a biztonsagi kodom, mint amit megadtam, es a szerzodesen van. De ez mar reszletkerdes.
|
hétf. aug. 22, 2005 8:50 |
|
|
csendes
arany tag
|
mz írta: Tehat,akkor megoldhato,hogy ha nekem csak havi 2 hetvegere kellene a WAP,hogy megrendelem,hasznalom 2 napig,majd lemondom. Ezert pedig ok 2/31*375-ot fognak kiszamlazni vagy ennek duplajat,ha 2 hetvegere rendelem csak meg. Az a legbiztosabb, hogy Te magad kipróbálod. Megrendeled egy hétvégére majd megvárod a számlát és abból már pontosan fogod tudni milyen módszert alkalmaznak.
|
hétf. aug. 22, 2005 8:50 |
|
|