Szerző |
Üzenet |
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Ez tényleg nagy bunkóság! Engem amikor felhívtam a játék miatt akkor direkt megkérdeztem a csajszit és azt mondta, hogy természetesen a már említett kedvezményes percdíjakon lehet lebeszélni a 2500-t.
|
kedd aug. 16, 2005 21:06 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Skacok!
A postás tarifacsomag percdíjait valaki pötyögje már be, please!!!
|
kedd aug. 16, 2005 20:18 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Soma01 írta: Persze,h.megéri! De azért kicsit szemét a Voda, ahhoz képest amilyen jún.1 előtt volt e témában. És elvileg ezek szerint a SWYOP-nál és a Bonusznál is ez van! Igy a Voda 300 ill. 560 forintot húz ki mindenki zsebéből pluszban havonta,aki lebeszéli az említett csomagok havidíját.
Na ne már! Ezt nem akarom elhinni!
Ébresszetek fel!!! Ekkora szivatást a havidíj lebeszélhetőségével!
|
kedd aug. 16, 2005 20:12 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
de ez volt a swyopnál is? ugy emléxem ott az alapból is járt.
|
kedd aug. 16, 2005 20:12 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
De sajna igy van !
|
kedd aug. 16, 2005 20:11 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Persze,h.megéri! De azért kicsit szemét a Voda, ahhoz képest amilyen jún.1 előtt volt e témában. És elvileg ezek szerint a SWYOP-nál és a Bonusznál is ez van! Igy a Voda 300 ill. 560 forintot húz ki mindenki zsebéből pluszban havonta,aki lebeszéli az említett csomagok havidíját.
|
kedd aug. 16, 2005 20:06 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Srácok! Na ne, hogy már a lebeszélhetőség BYOP-n megy és csak azon felül megy a 28% kedvezmény!!! Ilyen nem lehet!
Ha így lenne (amit kétlek) akkor még így is az ingyenduma miatt NAGYON megéri!
|
kedd aug. 16, 2005 19:59 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
Bocsi csak szerettem volna azt hinni hogy az alapból is jár!!!
Sajnos nem , itt üllök a számla felett átszámoltam és meg van a különbség erre fel is hivtam öket és mondta is az ügyfélszolga hogy a 28% az forgalmi dij kedvezmény igy az csak az alapdijon felül jár.
Még1x bocsi DE EZ AZ I-"GAZ"-SÁG
|
kedd aug. 16, 2005 19:55 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem Kircsi! Mert ott az SMS-ek is fel vannak tüntetve és a pl. Adományvonal hívásai is, roaming is és ezekre nincs kedvezmény! cbf se számol jól épp, de az már jobb! A "Hívásdíjak"-rovat rovatait kell összeadni, de nem mindet!!! Pl. roaming és adományvonal nem játszik. Kell a Belf.cs.k.+Belf.cs+Egyéb.m.cs.k+Egyéb.m.cs+Voda.cs.k.+Voda.cs.+Sms.h.k+Sms.h.b és ennyi!! Ennyit kell összeadni! Ill. többit, amit nem írtam le, ki kell vonni a "Havidíjak összesen"-ből ha van valami 1általán,mivel úgy az 1xűbb! De nekem a SWYOP-nál is úgy van június óta,h. nem vonják a lebeszélhető részből a kedvezményt. Az ügyfélszolga azt monta,h. már egy, ilyen és hasonló %-os kedvezményt tartalmazó csomagnál sincs a lebeszélhető havidíjra kedvezmény! De én azért bejelentettem számlapanasznak!
|
kedd aug. 16, 2005 19:52 |
|
|
zsolesz79
ezüst tag
|
guni. írta: Hogy nem tiszta azt nem is csodálom, mert a voda össze-vissza fogadja el, illetve tagadja meg a kérelmeket. Semmi logika nincs benne. Nekem pl simán átváltották az swyop-omat, amin havi 3000Ft-ot, költök, de valakinek a vitamaxát is simán átváltották. Másnak, aki hozott volna öt új előfizut másik szolgáltatótól meg visszadobták.
Guni
Bementel a levellel es atvaltottak? Azonnal megtortenik, vagy van valami atfutas?
zsoLesz
|
kedd aug. 16, 2005 19:45 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
Figyu:
A részletes számla az ügye 2 sorból áll a baloldali tartalmazza az összes dijat a jobboldali amit ki kell fizetni, mind2nek a végén van egy összesitö na nézd meg hogy menyi a különbség a kettö között (nem 2000 forint lesz) hanem több pedig itt ügye csak 2000forint különbségnek kéne lenni mert anyi amit le lehet beszélni.
|
kedd aug. 16, 2005 19:23 |
|
|
cbf
arany tag
|
Kircsi írta: Szerintem meg nem úgy van! Nézd meg a részletes számla végén lévö összegeket van egy nettó és egy fizetendö namost ha a kettö között csak 2000forint(a lebeszélhetö összeg) lenne a különbség akkor valóban az alap percdijon beszélnéd le de a fizetendö az kevesebb mint az összes netto minusz 2000. Egyébként elég zavaros a számla.
Én megnéztem, a hívásdíjak rovatot a számlán. Ebben a rovatban csak a netto 2000 feletti összeg hívásai szerepelnek összegként, a 28% kedvezmény pedig ennek az összegnek a 28%-a, tehát nem vonatkozott az alapdíjban lebeszéltekre.
|
kedd aug. 16, 2005 19:17 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
Szerintem meg nem úgy van!
Nézd meg a részletes számla végén lévö összegeket van egy nettó és egy fizetendö namost ha a kettö között csak 2000forint(a lebeszélhetö összeg) lenne a különbség akkor valóban az alap percdijon beszélnéd le de a fizetendö az kevesebb mint az összes netto minusz 2000.
Egyébként elég zavaros a számla.
|
kedd aug. 16, 2005 18:52 |
|
|
cbf
arany tag
|
Sziasztok!
Egyik havernak megjött az első Bonuszos számlája. A Zárt hivócsoport hívásai a számlán az előfizetésben foglalt hívások rovatban jelenik meg. Pontosan leírva, hogy mennyi idő volt. A részletes számla és a számla elemzése után én arra a következtetésre jutottam, hogy a netto 2000 ft értékű havidíj lebeszélhetőség sajnos az alap Byopos percdíjon tőrténik. A 28% kedvezmény csak a havidíjon felüli beszélgetésekre vonatkozik.
|
kedd aug. 16, 2005 18:09 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Hogy nem tiszta azt nem is csodálom, mert a voda össze-vissza fogadja el, illetve tagadja meg a kérelmeket. Semmi logika nincs benne. Nekem pl simán átváltották az swyop-omat, amin havi 3000Ft-ot, költök, de valakinek a vitamaxát is simán átváltották. Másnak, aki hozott volna öt új előfizut másik szolgáltatótól meg visszadobták.
Guni
|
kedd aug. 16, 2005 14:33 |
|
|
zsolesz79
ezüst tag
|
Atolvastam vagy 100 hozzaszolast, de meg mindig nem tisztak a Bonuszra valtas feltetelei... Az ufsz.-on azt mondtak, h legalabb 2 kartya kell a bulihoz, tehat vagy kotni kell 1 ujat, vagy athordozni mashonnan. Utana mar at lehet ra rakatni tobb vodasat is. Meg tudja ezt itt valaki erositeni?
Elore is koszi: zsoLesz
|
kedd aug. 16, 2005 14:20 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:39-kor.
|
kedd aug. 16, 2005 11:20 |
|
|
Vendég
|
No, én múlt héten regeltem és most hívott a bácsi, de sajnos két héten belül küldik a levelet (( Bruhaha (
|
kedd aug. 16, 2005 11:19 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Macika írta: Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít...
Sajnos a történet igaz. Akkor még a haveri körben senkinek sem volt nete, így a PannOnline-t nem használtuk.
A régi kártyát nem tiltatta le, nem kért új kártyát, csak a Pannon-hoz sétált be időnként, hogy az egyenleget megkérdezze. Ha 5e forint lett volna rajta (ennyibe került anno az új kártya), akkor kért volna egy másikat, így a spúrsága miatt úszott el a szám.
Egyik alkalommal közölte a Pannon hogy már nem az ő nevén van a szám, az új "tulaj" kitöltött egy nyilatkozatot hogy törvényes úton jutott hozzá, igazolta hogy x ideje használja, a Pannon-t innentől nem érdekeli hogy mi történt, jogilag a cég védve van.
Régebben egy Csilla nevű hölgy használta, a címét sajnos nem tudtuk megszerezni, pedig próbálkoztunk tőle megtudni. Ma már a Google is kiadja, hogy egy vállakozóé a szám. Haverom szerint vállakozó = fegyvere van, és nem keressük meg az illetőt.
|
hétf. aug. 15, 2005 17:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: Bíróságra menni az új tulajjal??? Érdekes lenne a feljelentés alpereseként a '0620 9876543 hívószámú SIM kártya épp aktuális birtokosa' megnevezés...
ismeretlen tettes!
szal, én is feltettem már neki hasonló kédéseket, de - sajnos - választ nem kaptam. Urban legend
|
hétf. aug. 15, 2005 0:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
csendes írta: 1. Amennyiben a karinak volt PannOnline regisztrációja a neten nyugodtan figyelhette az eredeti tulaj az egyenleg alakulását. 2. Nyilván nem a tolvaj sétált be a Pannonhoz a nevére iratni a lopott karit, hanem a tolvaj eladhatta valakinek aki aztán jóhiszemű vevőként a nevére iratta, ezért lehetett a sokadik. 3. Én is irattam a nevemre hirdetés alapján vett karit, csak a szerződést kellett aláírnom semmi egyebet, igaz, hogy a kari pin és puk kódos tasakját, a 14400-as feltöltőkártyát bemutattam az ügyintézőnek. Ez már bizony jó régen volt, szerencsére eddig nem kereste rajtam senki a kariját. Persze ettől még VGyuri története lehet kitalált is, és mint ilyen a valósággal való egyezősége biztos a véletlen műve. 1. Erre nem gondoltam, valamiért az lebegett szemem előtt, hogy lopott/talált kártya, új azonosítókkal. Természetesen ez esetben valóban lehet szemmel tartani az egyenleget.
2. De erről az eredeti tulaj nem tudhat, csak saccolni lehet.
3. Ebben egyetértünk, mint írtam korábban.
|
hétf. aug. 15, 2005 0:46 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Macika írta: Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít.
Nem értesülhet a feltöltésről, csak ha ő maga tölt rá. Tehát ha nála van egy új SIM-kártya arra a számra. Erre viszont várhatja, hogy valaki is pénzt fog tölteni saját magán kívül.
Sokadik tulaj? És azt honnan tudja? Csak nem ismerte az illetőt, aki ellopta a telefont? Netalán közölte is vele a tolvaj, hogy most értékesíteni fogja a lopott holmit, mert már nincs rá szüksége? Nocsak?
Valóban hallottam én is ilyenről, amennyiben a tulaj írásban nyilatkozik, hogy x ideje használja a kártyát, és ezt különböző módon (feltöltés ideje és értéke) bizonyítani is tudja, akkor a nevére írják a kártyát. Így lett pl. a feleségem nevére vett pre-paid kártyából a saját nevemre előfizetés a T-nél bármiféle papír nélkül.
Bíróságra menni az új tulajjal??? Érdekes lenne a feljelentés alpereseként a '0620 9876543 hívószámú SIM kártya épp aktuális birtokosa' megnevezés... Amennyiben a karinak volt PannOnline regisztrációja a neten nyugodtan figyelhette az eredeti tulaj az egyenleg alakulását.
Nyilván nem a tolvaj sétált be a Pannonhoz a nevére iratni a lopott karit, hanem a tolvaj eladhatta valakinek aki aztán jóhiszemű vevőként a nevére iratta, ezért lehetett a sokadik.
Én is irattam a nevemre hirdetés alapján vett karit, csak a szerződést kellett aláírnom semmi egyebet, igaz, hogy a kari pin és puk kódos tasakját, a 14400-as feltöltőkártyát bemutattam az ügyintézőnek. Ez már bizony jó régen volt, szerencsére eddig nem kereste rajtam senki a kariját.
Persze ettől még VGyuri története lehet kitalált is, és mint ilyen a valósággal való egyezősége biztos a véletlen műve.
|
hétf. aug. 15, 2005 0:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
VGyuri írta: Aha, ezt magyarázd el a haveromnak is. Pár éve a strandon ellopták a telefonját kártyával együtt, amit nem tiltatott le, hanem várta hogy valaki 5e forint felett tölsön rá, így ingyen lett volna neki az új kártya. Addig várt míg a sokadik tulaj besétált a Pannon-hoz hogy ő ezt x ideje használja, és írják a nevére, kitöltött egy nyilatkozatot hogy a kártyát legálisan szerezte. A Pannon mossa kezeit, neki van egy papírja hogy jogosan iratta át a kártyát, menjük bíróságra az új "tulajjal", ő ebbe nem szól bele. Szóval nem csak T-nél működik ez így. Ehhez sztorihoz mankó kell, mert több ponton is sántít.
Nem értesülhet a feltöltésről, csak ha ő maga tölt rá. Tehát ha nála van egy új SIM-kártya arra a számra. Erre viszont várhatja, hogy valaki is pénzt fog tölteni saját magán kívül.
Sokadik tulaj? És azt honnan tudja? Csak nem ismerte az illetőt, aki ellopta a telefont? Netalán közölte is vele a tolvaj, hogy most értékesíteni fogja a lopott holmit, mert már nincs rá szüksége? Nocsak?
Valóban hallottam én is ilyenről, amennyiben a tulaj írásban nyilatkozik, hogy x ideje használja a kártyát, és ezt különböző módon (feltöltés ideje és értéke) bizonyítani is tudja, akkor a nevére írják a kártyát. Így lett pl. a feleségem nevére vett pre-paid kártyából a saját nevemre előfizetés a T-nél bármiféle papír nélkül.
Bíróságra menni az új tulajjal???
Érdekes lenne a feljelentés alpereseként a '0620 9876543 hívószámú SIM kártya épp aktuális birtokosa' megnevezés...
|
vas. aug. 14, 2005 22:45 |
|
|
csongor
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 24, 2005 15:59 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Budapest
|
pampika írta: Hja,majdnem...Én várom vagy 3 hete a netes játékos ajánlómat Ma végre benyögte az üszi,miután 10 percig keresgetett,hogy el lesz küldve a papírom.1-2 héten belül.Majd meglássuk
Hát igen, nekem is már 3,5 hete jön a papír....
|
vas. aug. 14, 2005 22:23 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Elvileg nekem is küldik,mert ma megerősítette az ügyifogyi,hogy kapni fogok,csak mikor már? Meg fatert is beneveztem erre a játékra és őt is felhívták,de papírja még neki sincs.
|
vas. aug. 14, 2005 20:25 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nekem van egy ilyen papírom, de nem kell. Átruházni meg nem lehet.
|
vas. aug. 14, 2005 20:20 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Hja,majdnem...Én várom vagy 3 hete a netes játékos ajánlómat Ma végre benyögte az üszi,miután 10 percig keresgetett,hogy el lesz küldve a papírom.1-2 héten belül.Majd meglássuk
|
vas. aug. 14, 2005 19:27 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Hát nagyon leült mostanában!!! Mindenkinek megvan a Bonusza és telefonál!
|
vas. aug. 14, 2005 19:08 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
Ideje volt!
|
vas. aug. 14, 2005 13:47 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Latom felkavartam egy picit a topicot a Demoval! Hehe...
|
vas. aug. 14, 2005 12:01 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
Tejberizsa: honnan szerzel Demót?
|
vas. aug. 14, 2005 10:09 |
|
|
raymond.calitri
ezüst tag
Csatlakozott: vas. máj. 09, 2004 20:53 Hozzászólások: 34 Tartózkodási hely: Mezőkövesd
|
Sziasztok!
Van egy voda 90-em meg egy byop csomagom, ezeket hogy lehetne bónuszba váltani együtt??
Köszi!
|
szomb. aug. 13, 2005 16:00 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
guni. írta: Az ügyfélbiztonságimmal nem volt gond. Vodamélem meg nincs.
Guni
A márkaképviseletben visszavarázsoltak mindent ma. Javaslom, hogy aki Bonuszra vált, elöbb mense le a leveleit a vodamailről. A hölgyike is mondta, hogy Bonusznál ez elő szokott fordulni.
(Még szerencse, hogy mail klienst használok)
Az übkódom meg visszaállt az alap 4 évvel ezelöttire! Ez a harmadik tarifacsomagom mióta meg van ez a számom. (Rocky, BYOP most meg Bonusz) Még jó, hogy nem mentem bele a SWYOP-osba.
Remélem mihamarabb a Demó is az enyém lesz!
|
szomb. aug. 13, 2005 12:59 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Az ügyfélbiztonságimmal nem volt gond. Vodamélem meg nincs.
Guni
|
szomb. aug. 13, 2005 12:13 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Tejberizsa írta: Akinek átváltották a kariját Bonuszra, annak is elszállt a vodamail-e és az übkód-ja?
Szia!
Naná, hogy elszállt. Szívtam is vele vagy 2 hetet 1270-el. Az egyik még most sem működik, a fontosabb szerencsére már megy. Volt akinek gond nélkül ment a váltás után is a vodamail , Én azok közé tartoztam akiknek nem
Csumi:Attka
|
szomb. aug. 13, 2005 10:33 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
TheDaemon írta: Nekem is kell az a demo kártya! honnan van?
Nem lesz senkinek, sajnos a munkatársamé a kártya, aki egy alapítványtól kapta 4 éve. Egy ideje már nagyon fűzőm, hogy írjuk át a nevemre. Elég szép kis összeget ajánlottam érte!
Akinek átváltották a kariját Bonuszra, annak is elszállt a vodamail-e és az übkód-ja?
|
szomb. aug. 13, 2005 10:21 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Nekem is kell az a demo kártya! honnan van?
|
szomb. aug. 13, 2005 9:54 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nekem is kell demó! Cserébe adok egy ingyendumás rokit.
|
pén. aug. 12, 2005 15:00 |
|
|
Megyo
arany tag
|
Tejberizsa írta: Napközben a Demóval hívok vodát ingyé, este meg a bonusszal dumcsizok.
Eddig nem is említetted, hogy van egy Demód. Honnan szerezted?
|
pén. aug. 12, 2005 14:27 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
VGyuri írta: kapasz írta: ... A Pannonnál nem lehet kikerülni az eredeti tulajdonos hozzájárulását/jelenlétét. Aha, ezt magyarázd el a haveromnak is. Pár éve a strandon ellopták a telefonját kártyával együtt, amit nem tiltatott le, hanem várta hogy valaki 5e forint felett tölsön rá, így ingyen lett volna neki az új kártya. Addig várt míg a sokadik tulaj besétált a Pannon-hoz hogy õ ezt x ideje használja, és írják a nevére, kitöltött egy nyilatkozatot hogy a kártyát legálisan szerezte. A Pannon mossa kezeit, neki van egy papírja hogy jogosan iratta át a kártyát, menjük bíróságra az új "tulajjal", õ ebbe nem szól bele. Szóval nem csak T-nél mûködik ez így.
a pannon nem moshatja kezeit, mert erre semmi alapja nincs. Akkor tehetne, ha az "új tulaj" lemondó nyilatkozatot vitt volna, azaz okirathamisítás esete forogna fenn.
más: honna tudta volna, hogy épp feltöltötték???
|
pén. aug. 12, 2005 14:21 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Miféle demód van? Honnan?
|
pén. aug. 12, 2005 12:55 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Kircsi írta: Nem lehet csak az 1 ügyfélszám alatt lévö elöfizetéseket.
Sajnos, akkor jól gondoltam. Na mindegy, akkor a nevem alá íratom ezt is. Imádom ezt a Bonusz csomagot!
Napközben a Demóval hívok vodát ingyé, este meg a bonusszal dumcsizok.
|
pén. aug. 12, 2005 12:38 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
Nem lehet csak az 1 ügyfélszám alatt lévö elöfizetéseket.
|
pén. aug. 12, 2005 10:52 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
|
Mindenkit az 1270-ről hívnak, akár 30-as,20-as vagy 70-es az illető.
Kérdés: lehet-e olyan emberkét belevinni az zárt felhasználói csoportba, akinek a kártyája nem a nevem alatt van? Gondolom a számlázás miatt nem, de azért jó lenne hallani 1-2 választ erről.
|
pén. aug. 12, 2005 10:25 |
|
|
szapora
arany tag
|
Engem is már sokszor hívtak a vodától és engem is mindig az említett számról!
|
csüt. aug. 11, 2005 21:42 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
mz írta: Ha hivnak Bonusz ugyben,akkor rejtett szamrol hivnak? Mert nemreg hivta vki azt a kartyam,amellyel regisztraltam. Megjegyzem,hogy a szamot (1-2 kiveteltol eltekintve) senki nem ismeri az ismerosok,csaladtagok kozul. De ok meg biztos nem hivtak ezen a szamon.
Nem! Engem a teljes 1270-ről hívtak. Azaz +3670...1270
|
csüt. aug. 11, 2005 21:28 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 24, 2009 18:59-kor.
|
csüt. aug. 11, 2005 17:13 |
|
|
cbf
arany tag
|
Kircsi írta: természetesen az egészre! Ma kaptam meg a számlát és leellenöriztem.
Szia!
Neked van Zárt felhasználói csoport szolgáltatásod?
Ha van, azt, hogy számlázták ki?
|
csüt. aug. 11, 2005 15:10 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Tejberizsa írta: Hogy érted el, hogy a meglevő előfizúdat átpakolták Bonuszba? Én már 2 napja próbálom és semmi eredmény! Azt mondják, hogy lehet, de senki nem csinálja meg nekem. 1270-en próbáljam vagy a márkaképviseletnél?
Szia!
Úgy, hogy megfenyegettem őket, hogy elhozom a meglévő 2 előfizut. Erre ajánlották a váltást, és még köthetek hozzá ha akarok.
Csumi:Attka
|
csüt. aug. 11, 2005 14:56 |
|
|
Kano
platina tag
|
Nem!
Tuti, hogy az egész forgalomra adják a 28%-ot. A csajszi aki hívott is azt mondta.
|
csüt. aug. 11, 2005 14:14 |
|
|