Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 20:18

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Lehet már annyira nem "akciózza" a voda ezt a csomagot? :( Általában 2 hét alatt meg jött mindenkinek a Hawaii papír (nekem is). Az optimuszos játék miatt meg kb. egy hete hívtak és azt modták, hogy max. 2-3 hét és megkapom kézhez a papírt.

Amúgy nem ruházható át úgye a papír? :roll:

csüt. aug. 18, 2005 10:32
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs igazatok aban hogy miért sir aki csak 2500 beszél meg hasonló!! (egyébként nekem 10körül szokott leni a számlám néha mégtöbb).
Hanem itt arról van szó hogy ez nem igy volt mert pl swyopnál járt az egészre és az ügyfélszolga is azt mondta hogy ez az új rendszer óta van igy ergo ezt megváltoztatták maguktól és amikor átváltottak akkor ezt nem mondták hogy bizony 2féle percdij van !!!!
Nem a sirásról van szó hanem hogy nem ezt hirdették!!!

csüt. aug. 18, 2005 10:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Megyo írta:
Hívtam az üfsz, mert még mindig nem jött meg a levél:

"Kitolódott ennek az akciónak a határideje, úgyhogy szeptember 30-ig mindenképpen meg fogja kapni a levelet."

Egyébként 4 hete ígérték a levelet....

Na Megyo, akkor egy hajóban evezünk, mert nekem is ma pontosan 4 hete ígérték a levelet. Egyébként én is hívtam a múlt héten őket, és nekem is szóról szóra ezt mondták.

csüt. aug. 18, 2005 10:06
arany tag

Hozzászólás 
P.ter írta:
Lehet, hogy népszerűtlen leszek a hozzászólásommal. Szerintem is inkorrekt a Voda részéről, hogy nem tájékoztat kellőképpen a tarifacsomagjáról, de azért viccesnek találom, hogy aki 2500-3000Ft-ot fizet havonta az nekiáll napokat azzal tölteni, hogy szerezzen magának egy ilyen csomagot. Lássuk be a telefontársaságok nem az ilyen ügyfelekből élnek. Bocs.

Teljesen igazat adok neked...

csüt. aug. 18, 2005 9:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
P.ter írta:
Lehet, hogy népszerûtlen leszek a hozzászólásommal. Szerintem is inkorrekt a Voda részérõl, hogy nem tájékoztat kellõképpen a tarifacsomagjáról, de azért viccesnek találom, hogy aki 2500-3000Ft-ot fizet havonta az nekiáll napokat azzal tölteni, hogy szerezzen magának egy ilyen csomagot. Lássuk be a telefontársaságok nem az ilyen ügyfelekbõl élnek. Bocs.

sztem meg az nevetséges, hogy a 2500Ft-ot fizető sír, hogy becsapták, mikor akármilyen számítás szerint ugyis ki kéne fizetni az alapdíjat, ami 2500Ft.

Nyilván, egy idő után el fogja dönteni a voda, hogy mi legyen azzal a **** 700Ft-al (már annak, aki eleget telefonál ahhoz, hogy érintse) és ennek megfelelően számláz majd, illetve pontosan leírja a szabályokat.

addig ezen rágódni, hogy átverés... na, azok menjenek a pannonhoz, üresek a boltok, bemutatótermek és rögtön telefonálhatnak fixen 36Ft/min-ért, percalapon, bármikor, belföldre. És persze kedvükre válogathatnak a fergeteges és olcsó kínálatból.

csüt. aug. 18, 2005 9:14
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Imár 85 hivtam öket és megint ugyan azt mondták ez igy van és igy is lesz . Az alap a sima byoppos percdijal beszélhetö le és a többire jár a 28%.
Én beletörödtem ebbe sajna ez van.

Akkor van most egy BYOP-m ingyendumával megspékelve!!! :D
Amúgy nekem mindig 7-8 körül van a telószámlám, úgyhogy azért ezzel SOKKAL jobban jártam! Az ingyen duma nagyon hálás dolog.

Nem tudom miért kell itt sírni mindig!!! :evil: Sajnos ez az egy hátulütője van ennek a csomagnak, amiről nem tájékoztatott senkit a vodka. Uff...
Nem lehet mindig minden tuti! Némely emberkének még a non-stop ingyenduma se lenne elég hálón kívülre és belülre mp. alapon, mert pl. nem jár hozzá 100 sms havonta! :shock:

csüt. aug. 18, 2005 9:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
csendes írta:
Más információm szerint százalékosan már mindegyik szolgáltatónál nagyon kevés a sima magán elõfizetõ, mindenki igyekszik valamilyen kedvezményes állapotba kerülni. ( cég, klub, szakszervezet stb. )

Ezt én is így hallottam egy, Budaörsön az "az élvonal"-nál dolgozó cimborámtól.

azok mindent megtesznek, hogy a magánelőfizetőket elriasszák! A vodánál vannak még jó csomagok, pl. select.

csüt. aug. 18, 2005 9:03
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy népszerűtlen leszek a hozzászólásommal. Szerintem is inkorrekt a Voda részéről, hogy nem tájékoztat kellőképpen a tarifacsomagjáról, de azért viccesnek találom, hogy aki 2500-3000Ft-ot fizet havonta az nekiáll napokat azzal tölteni, hogy szerezzen magának egy ilyen csomagot. Lássuk be a telefontársaságok nem az ilyen ügyfelekből élnek. Bocs.

csüt. aug. 18, 2005 9:00
arany tag

Hozzászólás 
Hívtam az üfsz, mert még mindig nem jött meg a levél:

"Kitolódott ennek az akciónak a határideje, úgyhogy szeptember 30-ig mindenképpen meg fogja kapni a levelet."

Egyébként 4 hete ígérték a levelet....

csüt. aug. 18, 2005 8:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:39-kor.

csüt. aug. 18, 2005 8:27
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
..... úgyhogy igazándiból nekem így már nem biztos hogy jobban megéri ez a csomag, mint a régi vitamax jokerem... :cry:

Guni
Engem már csak a karik közötti ingyenduma ösztökél maradásra, de most komolyabban meg fogom vizsgálni egy másik szolgáltató előfizetői klubjába való átlépés lehetőségét ( többszáz emberke egy kupacban, egy picivel kedvezőbb percdijak, vezetékes körzetre is tartalmaz kedvezményt, illetve a karik között ugyanigy ingyenduma és ami lényeges: korrekt bánásmód ), még szerencse, hogy egyik karimon sincs rabság aláirva. Eddig azért nem foglalkoztam ezzel a lehetőséggel mert szeretek a magam ura lenni, a klubos dolognál pedig nem lehetek az. Más információm szerint százalékosan már mindegyik szolgáltatónál nagyon kevés a sima magán előfizető, mindenki igyekszik valamilyen kedvezményes állapotba kerülni. ( cég, klub, szakszervezet stb. )

Elképzelhető, hogy a Vodafone HU összességében nem számitott ennyi ügyfélre, ezért kell most kapkodnia?

csüt. aug. 18, 2005 7:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na megvan, hogy miért tudtam régebben kiszámolni. Megnéztem és a régebbi számlákon tényleg az egészre adták a kedvezményt, most meg csak a havidíjon felülire. Azért ez egy elég szemét huzás. Mivel én kb 2500-3000-et szoktam fizetni, úgyhogy igazándiból nekem így már nem biztos hogy jobban megéri ez a csomag, mint a régi vitamax jokerem... :cry:

Guni

csüt. aug. 18, 2005 5:07
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Akkor engem szándékosan félretájékoztattak. Ezt nem vártam a Vodától. Egy kicsit átverés szaga van a dolognak. Igaza van Rozsonak, a reklámanyag egy nagy átverés.Még jó, hogy nem ugrottam bele, és nem is fogok.

szer. aug. 17, 2005 22:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Imár 85 hivtam öket és megint ugyan azt mondták ez igy van és igy is lesz . Az alap a sima byoppos percdijal beszélhetö le és a többire jár a 28%.
Én beletörödtem ebbe sajna ez van.

szer. aug. 17, 2005 21:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Amit én tudok, hogy a kormányzatis számlákat a mieink egyből visszaküldték a vodának, hogy számolják át mégegyszer, mert így rossz.

szer. aug. 17, 2005 20:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Na azért igy se rossz!!!! csak ügye nem egyértelmü a reklámanyaguk.
Szerintem meg egyértelmű a reklámanyag, csak épp nem a valóságot fedi.
Az is lehet, hogy rosszul van beállítva za új számlázó rendszer és ha megcsinálják még később vissza is utalhatják a különbözetet.

Elvére a byopos percdíjakról szó sincs sehol se, akkor miért kéne azzal lebeszélni?

szer. aug. 17, 2005 20:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nekem még nincs számlám így nem tudok panasszal élni. Valaki már megtette?

szer. aug. 17, 2005 20:39
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát ahogy most nézem az egyik swyop-os számlám, lehet, hogy mégis úgy van, ahogy mondjátok. Nem tudom, hogyan sikerült amúltkor kihoznom úgy, hogy jó legyen... Viszont így szerintem azért van némi alapunk ezért reklamálni, mert ez szvsz sehol se volt lefektetve.

Guni

Az a röhej hogy én is benéztem , még számolgattam is hogy mi lehet a bibi de sajna ez úgy van ahogy itt irták is többen a 28% csak az alapdijon felül.
Na azért igy se rossz!!!! csak ügye nem egyértelmü a reklámanyaguk.

szer. aug. 17, 2005 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ahogy most nézem az egyik swyop-os számlám, lehet, hogy mégis úgy van, ahogy mondjátok. Nem tudom, hogyan sikerült amúltkor kihoznom úgy, hogy jó legyen... Viszont így szerintem azért van némi alapunk ezért reklamálni, mert ez szvsz sehol se volt lefektetve.

Guni

szer. aug. 17, 2005 20:21
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Kircsi írta:
De sajna igy van !

Akkor nekem másfajta swyop-om és bónuszom van mert én a 12%, ill 28%-os kedvezménnyel dumálom le a havidíjat. Eléggé nehéz elmenni a számlán könnyen meg tudja keverni az embert, én is néztem, amikor megjött az első, de azért végül azért sikerült rájönni, hogy mi micsoda.

Tehát végig a byop árain számolnak, a végösszeből adnak 28% kedvezményt, majd levonnak belőle 2500-Ft-ot, a meradékot pedig be kell fizetned.

Guni

Ha betudod rakni tel. számok nélkül a számlád én is szívesen megnézném. Én amit láttam Bonuszos számlát abban egyértelműen az volt, hogy a 28% az alapdíjon felüli értékre járt csak.

szer. aug. 17, 2005 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem azt mondta az üszis (2 is),hogy ha már van vodás előfizud és amellé kötsz bonuszt és viszed magaddal az uccsó 3 havi vodás számládat akkor nincs hitelbírálat.

szer. aug. 17, 2005 19:17
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Azt nem tudjátok, hogy bóbuszhoz kérhetnek-e a kauciót, ha telót is veszel?

Mert ugye byop-hoz nem kértek, de swyophoz igen.

Szerintem az csak tőled függ, hogy milyen adatokat adsz meg a szerződéskötéskor. Lehetőleg legyen melód és keress 200 körül egy háztartásban. :wink: Erre szerintem tuti meglesz, persze semmire sincs garancia. :D

Állítólag a Bonusznak könnyített hitelbírálata van.

szer. aug. 17, 2005 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt is kérhetnek, legalábbis van hitelbírálat.

Egyébként most beszéltem az üfsz-al, de nem igazán örültünk egy malomban, az ugyintéző nem is tudta, hogy milyen 28%-ról beszélek, azt mondta, hogy nincs semmi ilyen... no comment

Na átnézem még1* a számlám.

Guni

szer. aug. 17, 2005 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt nem tudjátok, hogy bóbuszhoz kérhetnek-e a kauciót, ha telót is veszel?

Mert ugye byop-hoz nem kértek, de swyophoz igen.

szer. aug. 17, 2005 18:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Kircsi írta:
De sajna igy van !

Akkor nekem másfajta swyop-om és bónuszom van mert én a 12%, ill 28%-os kedvezménnyel dumálom le a havidíjat. Eléggé nehéz elmenni a számlán könnyen meg tudja keverni az embert, én is néztem, amikor megjött az első, de azért végül azért sikerült rájönni, hogy mi micsoda.

Tehát végig a byop árain számolnak, a végösszeből adnak 28% kedvezményt, majd levonnak belőle 2500-Ft-ot, a meradékot pedig be kell fizetned.

Guni

Érdekes mert az én számlámon byop árakon számolnak el majd ebböl levonjék a netto 2000ezret és a maradékból levonják a 28%ot.
Ez nagyon nagyon érdekes!? A te számlád milyen régi? Esetleg az új rendszer szerinti számla?
Belinkelhettem az enyémet , esetleg a tiedet természetesen a telszámok nélkül?

szer. aug. 17, 2005 17:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
De sajna igy van !

Guni

szer. aug. 17, 2005 17:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma kaptam egy SMSt a Vodafone-tól, hogy valamilyen Pepsi játékból tudják a számomat és hogy érdekelne egy akár 0 Ft percdíjú csomag! Én Igennel válaszoltam, erre du-n felajánlották nekem a Bónuszt!

Várom majd a levelüket, amivel mehetek le Pécsre Bónuszt kötni! :D

szer. aug. 17, 2005 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
zsolesz79 írta:
Bementel a levellel es atvaltottak? Azonnal megtortenik, vagy van valami atfutas?

zsoLesz

Nekem nem is volt levelem. Betelefonáltam először és mondták hogy visszahívnak, de aztán nem hívtak. Másnap újra hívtam őket, de akkor már vissza is hívtak. Végül még párszor visszahívtak és mondták, hogy engedélyezték és 48 órán belül meglesz a váltás. De nem lett. Ekkor megint betelefonáltam, elnézést, kértek, mert elkverték a kérelmet és 5 percen belül jött az sms. Ennyi. De részletesen a 30. oldal környékén. Én voltam az egyik első /asszem talán a második/ akinek innen meglett a csomag.

Guni

szer. aug. 17, 2005 17:18
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Bonuszos levélre várok én is kb 2 hete, váltok kettő BYOP-ot, + egy új előfizu, csak a csoport hívás miatt!
Vki mondja meg, hogy melyik telefont ajánlották 70 Ft.-ér, mert elfelejtettem!

ciao

szer. aug. 17, 2005 15:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Nem azért de ezen a papíron nem a reklámanyagban szereplő percdíjak vannak!
Hálón belül cs/csk 21,6/10,8 ez stimmel
Hálón kívül cs/csk 32,4/21,6 ez van a reklámanyagon erre a papíron meg
27,4/18,2 szerepel.
Akkor most mi van???? Ez a Voda nem normális. :nemjottbe:

Az az adatcsomag árai a percdijak az elsö lapon vannak ami megegyezik a reklám anyag percdijaival.

szer. aug. 17, 2005 8:27
ezüst tag

Hozzászólás 
nn írta:
Ettől az új számlázási rendszertől nekem úgy jött a 2 év hűségre aláírt félhavidíjas Rock&Rolll Plusszom számlája hogy simán nem volt levonva a havidíj 50 %-a!!!! :shock: :!:
Egyből panaszzal is éltem...

Volt még valakinek ilyen tapasztalata?

Nézzétek meg szeritnem a számlátokat mert nem elképzelhetetlen hogy másnak is ezzel kedveskedtek!

Ugyhogy nekem már a tököm tele van ezzel a rendszerfejlesztéssl , főleg ha a Bomusban is belekever....

Velem is megcsinálták ugyanezt, és én is rögtön hívtam az ügyfélszolgát! :)

szer. aug. 17, 2005 6:54
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Nem azért de ezen a papíron nem a reklámanyagban szereplő percdíjak vannak!
Hálón belül cs/csk 21,6/10,8 ez stimmel
Hálón kívül cs/csk 32,4/21,6 ez van a reklámanyagon erre a papíron meg
27,4/18,2 szerepel.
Akkor most mi van???? Ez a Voda nem normális. :nemjottbe:

szer. aug. 17, 2005 0:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Kircsi írta:
http://img.tar.hu/attilaistvan/img/14782003.jpg#3
Nekem ezt adták hivatalos tarifatáblázatként és bizony ott van a lap alján hogy hogy a 2500 az alapon megy.

Na ez megint egy új papir. De itt szó sincs arról, hogy a 2500 Ft alappercdíjon beszélhetõ le, csak az, hogy a számlán a alappercdíjak vannak feltüntetve és a 28% a teljes beszédfrogalomból kerül jóváírásra. A véleményem szerint pedig az alapdíj lebeszélése is beszédforgalomnak számít!

igen, értelmezésem szerint kiszámlázzák az ugatást "alpadíj"-on, majd ebből kerül jóváírásra a 28% kedvezmény. És ez utóbbi, 2500Ft-on felüli részét kell kicsengetni.

Bár, ha nagyon nézzük, akkor akár félre is lehet érteni, ugyanis:
"a havidíj 100%-a belföldi BESZÉDFORGALOMRA fordítható"
"A 28%-os percdíj kedvezményt egy összegben találja meg a számlán, ez kerül a kiszámlázott belföldi BESZÉDFORGALOMból jóváírásra"
tehát, érvelhet valaki úgy (elég furcsán), hogy a havidíj 100%-a lejön a beszédforgalomból, hisz arra fordítható, ezért csak a maradék az ami kiszámlázott, ezért csak a maradékra jár a percdíj kedvezmény.

Természetesen TUDOM, hogy ez téves magyarázat, hisz az egészet kiszámlázzák és annak alapján kellene lejönnie a kedvezményeknek.

Akkor lenne jól megfogalmazva, ha azt írnák:
"A 28%-os percdíj kedvezményt egy összegben találja meg a számlán, ez kerül a havidíjkedvezménnyel csökkentett belföldi BESZÉDFORGALOMból jóváírásra"

Továbbá 2500-at fizetők SEMMIT se buknak, a 2500feletti fizetők buknak egész pontosan 3200Ft-ig. Az afelett lévők pedig fixen 700Ft-ot.

Tehát nem kell a kamu duma, mert eleve nem sokan fognak amúgy se 2500Ft-nál többet fizetni.

kedd aug. 16, 2005 23:22
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem a teljes beszédforgalomból hanem a kiszámlázott beszédforgalomból vonják le

kedd aug. 16, 2005 23:11
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Nekem ezt adták hivatalos tarifatáblázatként és bizony ott van a lap alján hogy hogy a 2500 az alapon megy.

Na ez megint egy új papir. De itt szó sincs arról, hogy a 2500 Ft alappercdíjon beszélhető le, csak az, hogy a számlán a alappercdíjak vannak feltüntetve és a 28% a teljes beszédfrogalomból kerül jóváírásra. A véleményem szerint pedig az alapdíj lebeszélése is beszédforgalomnak számít!

kedd aug. 16, 2005 23:01
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd aug. 16, 2005 22:47
arany tag

Hozzászólás 
Ettől az új számlázási rendszertől nekem úgy jött a 2 év hűségre aláírt félhavidíjas Rock&Rolll Plusszom számlája hogy simán nem volt levonva a havidíj 50 %-a!!!! :shock: :!:
Egyből panaszzal is éltem...

Volt még valakinek ilyen tapasztalata?

Nézzétek meg szeritnem a számlátokat mert nem elképzelhetetlen hogy másnak is ezzel kedveskedtek!

Ugyhogy nekem már a tököm tele van ezzel a rendszerfejlesztéssl , főleg ha a Bomusban is belekever....

kedd aug. 16, 2005 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Ez volt a bónusz reklámanyaga?
Ez itt egyértelmü és szerintem ezért balhéznunk kell hisz ez nem ugyanaz mint amit kiszámláznak!!

Az én nevemen 5 Bonusz előfizetés van, ha mindenki lebeszéli a 2500 Ft-ot, akkor az már 3500 Ft bukó az alapdíjra nem vonatkozó kedvezmény miatt! Na nagyon várom már a számlát.

kedd aug. 16, 2005 22:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt szó sincs százalékokról!!

kedd aug. 16, 2005 22:20
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Ez itt egyértelmü és szerintem ezért balhéznunk kell hisz ez nem ugyanaz mint amit kiszámláznak!!

Igen ez a Bonusz megrendeléséhez szükséges Vodafone által kiküldött levél egy részlete. Ez alapján pedig mehet a reklamáció a véleményem szerint és jogos is. Kérdés mennyire hatja meg őket egy nem publikus tarifacsomag esetén.

kedd aug. 16, 2005 22:17
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd aug. 16, 2005 22:12
arany tag

Hozzászólás 
Kép

Akkor ezt hogyan kell értelmezni? Itt nincs szó kétféle percdíjról.

kedd aug. 16, 2005 22:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Megint felhivtam és azt mondták bizony csak a lebeszélhetö alapdijon felül él a 28%.
Meg azt is ez az új számlázási rendszer ota van a régi nem tudott különbséget tenni és ezért ott az egészböl lejött az aktuális %.

kedd aug. 16, 2005 22:03
arany tag

Hozzászólás 
Na, 19-én zárnak, kiváncsi leszek majd a számlámra. Igaz még a júliusit se kaptam meg! :lol: Márkaképviseletnél tejelek mostanában. :(

kedd aug. 16, 2005 21:57
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot. (Kicsit kiakadtam :D )
2 ügyfélszolga is azt mondta, hogy nem változik a díjazás a lebeszélhető összeg alatt és fölött sem. Minden megkezdet hívás díjából le lesz vonva a 28% kedvezmény. :!: :!: :!:

Akkor most mi van? :?:
A lebeszélhető összegből (nettó 2000FT) nem írják jóvá a 28% kedvezményt csak az e fölöttiekből?

Én is beszéltem már az ügyben 3 ügyfélszolgával. Kettő azt mondta, hogy az alapdíjra nem jár egy pedig úgy vélekedett, hogy az alapdíjra is jár a 28% kedvezmény. Én még eddig egy ember számláját látam azon sajnos egyértelműen úgy van, hogy az alapdíj normál Byop-os percdíjon van lebeszélve és csak efölött jár a 28% kedvezmény. Most várom a saját számlám. Ha valakinek sikeres lesz a számlapanasza, akkor én is megpróbálom.

kedd aug. 16, 2005 21:53
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Skacok!

A postás tarifacsomag percdíjait valaki pötyögje már be, please!!! :)

Ja, erre reagáljon már valaki, please!!! Fontos lenne! Köszi!

kedd aug. 16, 2005 21:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem meg azt mondtak hogy a 2500ft az alapdijon megy majd afelett -28%.

kedd aug. 16, 2005 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot. (Kicsit kiakadtam :D )
2 ügyfélszolga is azt mondta, hogy nem változik a díjazás a lebeszélhető összeg alatt és fölött sem. Minden megkezdet hívás díjából le lesz vonva a 28% kedvezmény. :!: :!: :!:

Akkor most mi van? :?:
A lebeszélhető összegből (nettó 2000FT) nem írják jóvá a 28% kedvezményt csak az e fölöttiekből?

kedd aug. 16, 2005 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Nem Kircsi! Mert ott az SMS-ek is fel vannak tüntetve és a pl. Adományvonal hívásai is, roaming is és ezekre nincs kedvezmény! cbf se számol jól épp, de az már jobb! A "Hívásdíjak"-rovat rovatait kell összeadni, de nem mindet!!! Pl. roaming és adományvonal nem játszik. Kell a Belf.cs.k.+Belf.cs+Egyéb.m.cs.k+Egyéb.m.cs+Voda.cs.k.+Voda.cs.+Sms.h.k+Sms.h.b és ennyi!! Ennyit kell összeadni! Ill. többit, amit nem írtam le, ki kell vonni a "Havidíjak összesen"-ből ha van valami 1általán,mivel úgy az 1xűbb! De nekem a SWYOP-nál is úgy van június óta,h. nem vonják a lebeszélhető részből a kedvezményt. Az ügyfélszolga azt monta,h. már egy, ilyen és hasonló %-os kedvezményt tartalmazó csomagnál sincs a lebeszélhető havidíjra kedvezmény! De én azért bejelentettem számlapanasznak!

Szerintem van mit keresnünk számlapanasszal. Nem ezt kaptuk meg a Bonusz levélben, erről szó sem volt. Kiváncsi vagyok neked mit reagálnak rá. Persze nagyon jó ez a díjcsomag, de azért 700 Ft az 700 Ft havonta.

kedd aug. 16, 2005 21:35
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Nem Kircsi! Mert ott az SMS-ek is fel vannak tüntetve és a pl. Adományvonal hívásai is, roaming is és ezekre nincs kedvezmény! cbf se számol jól épp, de az már jobb! A "Hívásdíjak"-rovat rovatait kell összeadni, de nem mindet!!! Pl. roaming és adományvonal nem játszik. Kell a Belf.cs.k.+Belf.cs+Egyéb.m.cs.k+Egyéb.m.cs+Voda.cs.k.+Voda.cs.+Sms.h.k+Sms.h.b és ennyi!! Ennyit kell összeadni! Ill. többit, amit nem írtam le, ki kell vonni a "Havidíjak összesen"-ből ha van valami 1általán,mivel úgy az 1xűbb! De nekem a SWYOP-nál is úgy van június óta,h. nem vonják a lebeszélhető részből a kedvezményt. Az ügyfélszolga azt monta,h. már egy, ilyen és hasonló %-os kedvezményt tartalmazó csomagnál sincs a lebeszélhető havidíjra kedvezmény! De én azért bejelentettem számlapanasznak!

Igen igzad van. Az swyop-nál is így van sajnos június óta. Előtte volt olyan számlája a haveromnak, hogy közel netto 2000 ft-ot beszélt és a 12%-os kedvezményt megadták az alapdíjra is nemcsak a forgalomra, így a számla végösszege 2230 Ft lett, de ezt megszüntették és június óta az alapdíj alappercdíjon beszélhető le. Azt hittem a Bonusznál nem így lesz, de sanos így lett. Elkápzelhető, hogy lehet reklamálni, mert nem így lett meghirdetve és, ha valaki lebeszéli a netto 2000-ret akkor tényleg bukik netto 560 Ft-ot.

kedd aug. 16, 2005 21:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 93  Következő