|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Nokia 6230 oplogó probléma
Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Valamint valszeg sim probléma lesz.A topicjában többek írtak már ilyen gondokról
|
szer. aug. 17, 2005 12:02 |
|
|
tomee-ka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Re: Nokia 6230 oplogó probléma
Megyo írta: Sziasztok!
Ha volt már valamelyik topicban a téma, akkor kövezzetek meg, de nagyon kétségbe vagyok esve.
A 6230-asomba volt egy vitamax kártya, a telefonnal letöltöttem egy transzparens logót, így eltűnt a szolgáltató oplogója.
Nemrég vitamaxról átváltottam előfizura, így más lett a kártya, és újra megjelent a "vodafone HU". Hiába töltök le a oplogót (akár transzparenst, akár normálisat), elmenti, még ki is írja, hogy felülírta a jelenlegi oplogót, de nem jelenik meg, hanem ott virít a "vodafone HU" felirat. A kijelző beállításainál az "Operátorlogó" rész teljesen szürke, nem lehet rajta állítani, és kikapcsolt állapotban van.
Kinek milyen ötlete van?
Megyo
6230 topic
|
szer. aug. 17, 2005 10:58 |
|
|
Megyo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 279 Tartózkodási hely: Odaát
|
Nokia 6230 oplogó probléma
Sziasztok!
Ha volt már valamelyik topicban a téma, akkor kövezzetek meg, de nagyon kétségbe vagyok esve.
A 6230-asomba volt egy vitamax kártya, a telefonnal letöltöttem egy transzparens logót, így eltűnt a szolgáltató oplogója.
Nemrég vitamaxról átváltottam előfizura, így más lett a kártya, és újra megjelent a "vodafone HU". Hiába töltök le a oplogót (akár transzparenst, akár normálisat), elmenti, még ki is írja, hogy felülírta a jelenlegi oplogót, de nem jelenik meg, hanem ott virít a "vodafone HU" felirat. A kijelző beállításainál az "Operátorlogó" rész teljesen szürke, nem lehet rajta állítani, és kikapcsolt állapotban van.
Kinek milyen ötlete van?
Megyo
|
szer. aug. 17, 2005 9:42 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|