Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 20:02

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Elolvastad pontosan, hogy miket kell megadnod?

És csak úgy "akárkinek" adod meg.

kedd aug. 23, 2005 14:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
CineDOG írta:
Aztán majd ne csodálkozzon az illető, ha otthon, meg a mobilján mindenféle raklámmarhaságokkal keresik... ÁLLANDÓAN.

Itt a megoldás:

Valahol olvastam, hogy egy hasonló cipõben járó telefontulajdonos megelégelve a napi 3-4 sms-t, visszairta a következõt:

"Még egy SMS és **** anyádat a ravatalon!"

pár percen belül jött a válasz:

"Ön sikeresen leiratkozott SMS-játékunkról"

kedd aug. 23, 2005 14:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hűha!
Szép kis adatgyűjtő!
Aztán majd ne csodálkozzon az illető, ha otthon, meg a mobilján mindenféle raklámmarhaságokkal keresik... ÁLLANDÓAN.

Csak azt nem kérdezik meg, hányszor dugom az asszonyt egy héten.

Nem adom ki ennyire senkinek sem az adataimat, akármilyen nyeremények is vannak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG kedd aug. 23, 2005 14:51-kor.

kedd aug. 23, 2005 14:49
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Lehet már annyira nem "akciózza" a voda ezt a csomagot? :( Általában 2 hét alatt meg jött mindenkinek a Hawaii papír (nekem is). Az optimuszos játék miatt meg kb. egy hete hívtak és azt modták, hogy max. 2-3 hét és megkapom kézhez a papírt.

Amúgy nem ruházható át úgye a papír? :roll:

Ez az optimuszos játék az ez: http://www.nyeremenyjatekok.hu/plazmatv/index.htm ? Ha igen, vodás számmal regisztráltál?

kedd aug. 23, 2005 14:46
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Buksika írta:
Egyébként még rá lehet beszélni vajon az ügyfélszolgálatot a bónuszra, ha újat is kötök mellé? Valaki tud még valamit meddig tart még a dolog?

Nekem nem sikerult, meg csak informaciot sem adtak rola, mondvan hogy nem publikus. Aztan regisztraltam magam a jatekra es par nap mulva megkerestek. A levelet meg mindig varom, bar meg 2 hete sincs hogy hivtak es az itt leirtak alapjan ez nem nagy ido. Amugy szept. 30-ig tart a moka.

zsoLesz

kedd aug. 23, 2005 14:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Na várjatok. Most akkor díjat emelt a Voda? Ez nem szokás a szolgáltatóknál manapság, mindenki lefelé viszi a percdíjakat.
Valaki azt mondta, hogy az ügyfélszolgálaton nem is hallottak a 28%-ról. Na éppen ez az, Ti sem, hanem arról a percdíjakról hallottatok, amiket tájékozatttak, illetve aláírtatok. És ezért jogos a reklamációtok, hogy nem azon a percdíjon szerepelnek a hívások.
Amúgy szerintem ez az egész az átállás miatt van, szerintem csak nem jól állították be a rendszert, amit bizonyára később jóváírnak. De reklamálni mindenképpen kell, hogy nem azon a percdíjakon szerpelnek a hívások illetve a kedvezmény nincs jól levonva.

Egyébként még rá lehet beszélni vajon az ügyfélszolgálatot a bónuszra, ha újat is kötök mellé? Valaki tud még valamit meddig tart még a dolog?

kedd aug. 23, 2005 11:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fene se tudja... Én azért lehet, hogy lecserélném rá a bónuszt...

Guni

hétf. aug. 22, 2005 14:46
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:36-kor.

hétf. aug. 22, 2005 12:37
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na megkerestem a SWYOPost:
http://img.tar.hu/soma01/img/6359718.jpg#3

Sajnos ez se az igazi, mert azt írják, hogy ezek kalkulált értékek és bla, bla. Olvassátok el az egészet.

Ezek hivatalos (ott van: 1. sz melléklet)ÁFA nélküli árak, de nekem ez se egyértelmű.

hétf. aug. 22, 2005 12:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Más se kapott papírt?
Ide csak a reklám papíron szereplő díjszabás lett belinkelve. Nem az, amit a szerződéskötéskor adnak.

hétf. aug. 22, 2005 12:09
arany tag

Hozzászólás 
R 1 írta:
pampika írta:
A kormiban mindenkinek másak a díjai,attól függően,milyen cég révén jutottál hozzá,mekkora a csoport,mit tudott kijarcolni a kapcs. tartód.Erről őt kérdezd bővebben.

A 1788 nem tud erről mondani valamit? :cry:

A kiemelt ügyfélszolgálat szerintem meg tudja mondani, de csak a kapcsolattartódnak. Vagy aki tudja az üfbkódotokat.

hétf. aug. 22, 2005 12:05
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
A kormiban mindenkinek másak a díjai,attól függően,milyen cég révén jutottál hozzá,mekkora a csoport,mit tudott kijarcolni a kapcs. tartód.Erről őt kérdezd bővebben.

A 1788 nem tud erről mondani valamit? :cry:

hétf. aug. 22, 2005 11:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 22, 2005 11:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem 1800 nettó a havidíjam, ami lebeszélhető. (kormányzati)
Csak nem tudom, milyen percdíjakkal.
Amivel egyébként is beszélek?

hétf. aug. 22, 2005 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Tejberizsa írta:
De leült a Topic! :D Van már valami fejlemény a lebeszélhetőséget illetően? Alapdíjon megy akkor?
Már többen leírták, hogy a "rendszerfejlesztés" óta sajnos alapdíjon vonják le a havidíjból a pénzt.

Mikor megkötöttétek az előfizut, akkor adtak egy lapot a percdíjakról? Mert a SWYOP-hoz adtak és elméletileg az a hívatalos. Abban van vmi utalás a 28%-ra meg az alap percdíjakra?

Nekem nem adtak semmit, Szfváron kötöttem, és azt mondták, hogy nekik nincs, küldessek a 1270-nel. Ott meg elhajtottak, illetve elmondták a percdíjakat és azt, hogy nem tudnak küldeni, mert nem publikus csomagról van szó. Rá pár napra meg felhívtak az ügyfélmegtartó csoporttól, hogy nem akarok-e kötni Bónuszt, mert regisztráltam az eDM-en (ez egy másik vonal volt). Megbeszéltük, hogy elküldi a papírt, én meg örültem, hogy legalább lesz ilyenem (mármint papír a díjszabásról), azóta várom. Ennek pont ma 2 hete.
Ami fenn volt beszkennelt itt a fórumon, azt lehet így is, úgy is értelmezni. Nem utal benne semmi, hogy a 2500 havidíj levonása után vagy előtte vonja le a 28%-ot. Nem tudom, mindenesetre számlám még nem jött és nincs kedvem egy csomó időt várni a 1270-en, hogy azt megtudjam, milyen zárású vagyok.
Majd ha megjön megvizslatom, de sok jót nem várok az itt leírtak alapján.
Szerintem többen is vagyunk így most itt (várunk a számlánkra, és akkor majd meglátjuk).

hétf. aug. 22, 2005 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
De leült a Topic! :D Van már valami fejlemény a lebeszélhetőséget illetően? Alapdíjon megy akkor?
Már többen leírták, hogy a "rendszerfejlesztés" óta sajnos alapdíjon vonják le a havidíjból a pénzt.

Mikor megkötöttétek az előfizut, akkor adtak egy lapot a percdíjakról? Mert a SWYOP-hoz adtak és elméletileg az a hívatalos. Abban van vmi utalás a 28%-ra meg az alap percdíjakra?

hétf. aug. 22, 2005 8:56
arany tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Sajnos amig számlát nem kapok addig nem tudom megmondani.....

hétf. aug. 22, 2005 8:52
arany tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 22, 2005 8:49
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
MEB írta:
Cáfolom. :D
Két Bónuszom van egy üfsz. alatt, a harmadik külön üfsz. Természetesen mindegyik a saját nevemen.
Viszont az ingyenbeszélgetés működik.Rákérdeztem szerződéskötéskor a márkaboltban,és ott azt mondták,hogy marad így,a lényeg,hogy a nevemen van.
Fene se érti... :roll:

Nálam viszont addig nem működött az ingyenduma, amíg nem került mind az 5 előfizetés 1 ügyfélszámra! Pontosítok: Először mind az 5 külön ügyfélszámon volt. Aztán átkerült kettőre (?) 2+3 arányban. Az egy ügyfélszám alatt lévő kártyák tudták egymást ingyen hívni csak, hiába volt a nevemen mind az öt. Nagynehezen sikerült egy ügyfélszámra rakni az összeset és azóta ok a dolog! Én a helyedben vigyáznék, nehogy az "ingyenduma" hatalmas számlát eredményezzen!

Steve

Az előbb azért csak rákérdeztem.
Mind a hármon aktív az ingyenduma és működik is oda-vissza.

Remélem... :D

pén. aug. 19, 2005 14:22
arany tag

Hozzászólás 
Egy ügyfélszám alatt van szerencsére mind! :twisted: Durva lenne, ha nem így lenne! :?

pén. aug. 19, 2005 13:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Ha mindegyik kártyámon megjött az az sms, hogy "Értesítjük, hogy elõfizetésén a zárt felhasználói csoport szolgáltatást aktíváltuk. Tisztelettel: Vodafone" akkor gondolom megy az ingyenduma. Javítsatok ki ha tévedek. 8) Megkérdeztem a 1270-en és ott is az ügyfélszolga azt mondta, hogy aktív a szolgáltatás. Mindenki ilyen smst kapott mint én? :) csak azért mert pont egy hete aktív az ingyé'duma és azóta már csacsogtam pár órát! :lol:

megy az ingyenduma cug között! És az ügyfélszolga is jól mondta, aktív a szolgáltatás. Tehát minden kártyán aktív és mindegyikkel a saját cugjában ingyen beszélhetsz.

Az már egész más kérdés, hogy az összes alkot egy cug-ot vagy pedig mindegyik külön-külön egyet-egyet! :D

pén. aug. 19, 2005 13:38
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ha mindegyik kártyámon megjött az az sms, hogy "Értesítjük, hogy előfizetésén a zárt felhasználói csoport szolgáltatást aktíváltuk. Tisztelettel: Vodafone" akkor gondolom megy az ingyenduma. Javítsatok ki ha tévedek. 8) Megkérdeztem a 1270-en és ott is az ügyfélszolga azt mondta, hogy aktív a szolgáltatás. Mindenki ilyen smst kapott mint én? :) csak azért mert pont egy hete aktív az ingyé'duma és azóta már csacsogtam pár órát! :lol:

pén. aug. 19, 2005 13:29
platina tag

Hozzászólás 
MEB írta:
Két Bónuszom van egy üfsz. alatt, a harmadik külön üfsz. Természetesen mindegyik a saját nevemen.
Viszont az ingyenbeszélgetés működik.Rákérdeztem szerződéskötéskor a márkaboltban,és ott azt mondták,hogy marad így,a lényeg,hogy a nevemen van.

Nálam viszont addig nem működött az ingyenduma, amíg nem került mind az 5 előfizetés 1 ügyfélszámra! Pontosítok: Először mind az 5 külön ügyfélszámon volt. Aztán átkerült kettőre (?) 2+3 arányban. Az egy ügyfélszám alatt lévő kártyák tudták egymást ingyen hívni csak, hiába volt a nevemen mind az öt. Nagynehezen sikerült egy ügyfélszámra rakni az összeset és azóta ok a dolog! Én a helyedben vigyáznék, nehogy az "ingyenduma" hatalmas számlát eredményezzen!

Steve

pén. aug. 19, 2005 12:51
arany tag

Hozzászólás 
Három kártya: kettő egy üf.-en,a harmadik nem.
Igen,működik mindhárom között.

pén. aug. 19, 2005 10:52
arany tag

Hozzászólás 
MEB írta:
Steve_Hun írta:
Csak és kizárólag az egy ügyfélszám alatt lévő kártyákról lehet egymást ingyen hívni. Egy ügyfélszámon levő kártyák pedig értelemszerűen egy ember nevén vannak!

Steve

Most, akkor hány kártya van a Te neveden? Az összes kari között megy az ingyenduma?

pén. aug. 19, 2005 10:37
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Csak és kizárólag az egy ügyfélszám alatt lévő kártyákról lehet egymást ingyen hívni. Egy ügyfélszámon levő kártyák pedig értelemszerűen egy ember nevén vannak!

Steve

pén. aug. 19, 2005 9:29
arany tag

Hozzászólás 
raymond.calitri írta:
A swyop és a bónusz mellett a postás csomag számlázása is megváltozott, az alaphavidíj a normál tarifákkal pörög, utána lesz a kedvezményes (-12%, -18%, -28%) percdíj. Ha belegondoltok, azért így a logikus, hiszen a nagyfogyasztókat akarták ezekkel megcélozni...

Leírnád nekem a pontos tarifáit a postás csomagnak! :wink:

pén. aug. 19, 2005 7:48
platina tag

Hozzászólás 

Steve

pén. aug. 19, 2005 7:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
A kérdésem annyi: ha több számot is be akarok sorolni a Bónusz alá, mindegyiknek az én nevemen kell lennie? :?:

Elvileg igen,de nekem azt mondták,hogy úgy is lehet,hogy mondjuk családon belül több ilyen kari van és azok is beszélhetnek egymásközt bonussza ingyen.Szal erre rá kéne kérdezni egy márkaboltban :?

csüt. aug. 18, 2005 21:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Sziasztok!

Ma engem is felhívtak a Vodafone-tól, a Bónusz tarifacsomag ügyében. Azt mondták, hogy én a meglévő előfizumat csak akkor írathatom ár ilyenre, ha mellé már kötöttem egy új Bónuszt vagy pedig átvittem másik szolgáltatótól egy olyan számot, amely az én nevemen van.
A kérdésem annyi: ha több számot is be akarok sorolni a Bónusz alá, mindegyiknek az én nevemen kell lennie? :?:
Ne haragudjatok, hogy megkérdem, biztosan leírta már valaki, de én már kezdem nem érteni az egészet... :oops:

(by Darth Smoke)

Minden úgy van, ahogy mondták, és gondolod.

csüt. aug. 18, 2005 20:50
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:38-kor.

csüt. aug. 18, 2005 20:03
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
cbf írta:
A Pannonnak is van az egyházi díjcsomagja, ahol hasonló a helyzet, mint a Bonusznál. Az alapdíj lebeszélhetősége nem ugyanazon a percdíjon történik, mint az alapdíjon felüli beszélgetések. De az egyházi díjcsomag díjszabásában ez értelemszerűen nagyon pontosan le van írva, nem úgy mint a Bonusz esetében.

Így van. Nekem is Pannon nem publikus tarifacsomagom van és ott már kezdettől fogva leírták, hogy milyen percdíjakkal beszélhetjük le az 1875-t és utána az összes percdíjból 20% kedvezmény jár. :-)
Még jó, hogy nem léptem ki. :roll:

csüt. aug. 18, 2005 19:59
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma engem is felhívtak a Vodafone-tól, a Bónusz tarifacsomag ügyében. Azt mondták, hogy én a meglévő előfizumat csak akkor írathatom ár ilyenre, ha mellé már kötöttem egy új Bónuszt vagy pedig átvittem másik szolgáltatótól egy olyan számot, amely az én nevemen van.
Ne haragudjatok, hogy megkérdem, biztosan leírta már valaki, de én már kezdem nem érteni az egészet... :oops:

(by Darth Smoke)

csüt. aug. 18, 2005 19:58
arany tag

Hozzászólás 
mz írta:
Lehet,hogy lemaradtam vmirol,de az a 700Ft hogy jott ki?
Tehát a 2500 Ft 28 %-a 700 Ft, ennyi elvileg a "veszteség" mivel az alapdij nem a 28 %-os kedvezményesnek mondott percdijakkal beszélhető le.
Kár itt fenyegetőzni, örülj, hogy ilyen csomagod lehet átlagemberként.

csüt. aug. 18, 2005 18:25
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:38-kor.

csüt. aug. 18, 2005 18:13
arany tag

Hozzászólás 
A Pannonnak is van az egyházi díjcsomagja, ahol hasonló a helyzet, mint a Bonusznál. Az alapdíj lebeszélhetősége nem ugyanazon a percdíjon történik, mint az alapdíjon felüli beszélgetések. De az egyházi díjcsomag díjszabásában ez értelemszerűen nagyon pontosan le van írva, nem úgy mint a Bonusz esetében.

csüt. aug. 18, 2005 17:36
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
sztem meg az nevetséges, hogy a 2500Ft-ot fizető sír, hogy becsapták, mikor akármilyen számítás szerint ugyis ki kéne fizetni az alapdíjat, ami 2500Ft.

Nyilván, egy idő után el fogja dönteni a voda, hogy mi legyen azzal a **** 700Ft-al (már annak, aki eleget telefonál ahhoz, hogy érintse) és ennek megfelelően számláz majd, illetve pontosan leírja a szabályokat.

addig ezen rágódni, hogy átverés... na, azok menjenek a pannonhoz, üresek a boltok, bemutatótermek és rögtön telefonálhatnak fixen 36Ft/min-ért, percalapon, bármikor, belföldre. És persze kedvükre válogathatnak a fergeteges és olcsó kínálatból.
ÁMEN.
Természetesen igazad van. Mindenki aki ezt a csomagot megkapta, azt saját szerencséjének, rámenősségének köszönheti, örüljön neki.

A jelenlegi helyzet szerint átlagemberként a másik szolgáltatóknál ilyen konstrukcióról még tárgyalni sem lehet. Konkrétan a T-nél ilyen ajánlat mint a Bónusz még a száz db-os előfizetői létszámú cégeknek sincs! A Pannon kedvezőbb ajánlatokkal él, konkrét céget ismerek ahol csúcsidőben olcsóbb nekik pannonos előfizujukról T-s számot hivni mint a T-s előfizujukról.

A dolog másik oldala viszont, hogy miért alakulnak a dolgok úgy ahogy, miért marad az emberben tüske örökösen valami miatt? Most pl ez az alapdij lebeszélhetőség percdijtéma. Általában ha egy csomagban van valamennyi lebeszélhetőség az azon a percdijon szokott lebeszélhető lenni amennyi egyébként utána is a fizetendő percdij. Kár saját dolgukat neheziteni ilyen marhaságokkal. A marketingesek legyenek körültekintőbbek, fogalmazzanak érthetőbben, ne kelljen azért jogász végzettségűnek lenni egy átlagembernek ahhoz, hogy megértse a dijszabást.
Kár saját hálózatukat az ügyfélszolgálatra fél óráig váró ügyfelekkel terheltetni ilyen dolgok miatt.

Mindezektől figgetlenül azt kell mondanom örüljön mindenki aki a Bónusz csomaghoz hozzájutott és különösen azok akik az egymás közötti ingyenbeszélgetést is tudják használni.
A tüske szúrása se sokáig fájdalmas, úgyis érkezik egy másik, számitsunk a következőre. :)

csüt. aug. 18, 2005 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
A swyop és a bónusz mellett a postás csomag számlázása is megváltozott, az alaphavidíj a normál tarifákkal pörög, utána lesz a kedvezményes (-12%, -18%, -28%) percdíj. Ha belegondoltok, azért így a logikus, hiszen a nagyfogyasztókat akarták ezekkel megcélozni...

csüt. aug. 18, 2005 16:20
arany tag

Hozzászólás 
Nem vagyok benne biztos,de: a promóciós levél szvsz. nem minősül hivatalos ajánlatnak.

csüt. aug. 18, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Hát mondom, az ügyéntéző határozottan kijelntette nekem is 1270-en, hogy nem érti miről beszélek, a Bónuszban nincs semmilyen 28% kedvezmény. :lol:

Egyébként szerintem se élhetsz panasszal, mert a szolgáltató úgy változtathaja a tarifákat, ahogy neki tetszik, ha úgy gondolja, az ellen se lehetne egy szavunk se, ha jövő hónaptól nem lehetne lebeszélni a havidíjat, vagy egyáltalán nem kapnánk semmilyen kedvezményt. Ez benne van az ászf-ben is...

Guni

Tényleg elég tudatlanok, ha még a 28%-ról sem hallottak.
Amit leírtál ez így is van, de továbbra is azt mondom, hogy nem ez volt leírva a promócios levélben. Ha tudták, hogy a számlázás így fog történni akkor miért nem ezt írták bele.

csüt. aug. 18, 2005 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát mondom, az ügyéntéző határozottan kijelntette nekem is 1270-en, hogy nem érti miről beszélek, a Bónuszban nincs semmilyen 28% kedvezmény. :lol:

Egyébként szerintem se élhetsz panasszal, mert a szolgáltató úgy változtathaja a tarifákat, ahogy neki tetszik, ha úgy gondolja, az ellen se lehetne egy szavunk se, ha jövő hónaptól nem lehetne lebeszélni a havidíjat, vagy egyáltalán nem kapnánk semmilyen kedvezményt. Ez benne van az ászf-ben is...

Guni

csüt. aug. 18, 2005 15:02
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
Én telefono akartam panaszal élni de azt mondták hogy nem tudok mert ez igy korrekt! Bent a Jurassicparkban meg azt se tudták megmondani hogy milyen csomagban vagyok!! :roll:

Szerintem pedig igenis van keresni valónk az üggyel kapcsolatban. A Vodafone a Bonusz promóciós levelében egy fikarcnyi említést sem tett arról, hogy alappercdíjon lehet lebeszélni a havídajat és a kedvezmény csak efölött jár. Sőt a 28%-ot meg sem említi a levélben. Ott azok a percdíjak vannak feltüntetve, amit mindenkinek ajánlottak.

csüt. aug. 18, 2005 14:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Én telefono akartam panaszal élni de azt mondták hogy nem tudok mert ez igy korrekt! Bent a Jurassicparkban meg azt se tudták megmondani hogy milyen csomagban vagyok!! :roll:

csüt. aug. 18, 2005 14:50
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Valaki tett már számlapanaszt evvel kapcsolatban? Kiváncsi vagyok, hogy magyarázzák ki.

csüt. aug. 18, 2005 14:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Erröl van szó!!! Szerintem az nem sirás ha valami olyat vársz el mint amire elöfizetél!!
Egyébként meg hogy volna mindegy hogy a 2500at milyen percdijal beszéled le mert ugyis le kell beszélni??!!! Kár hogy nem 2500ft/perc alapon kell lebeszélni!
Én itt senkivel sem szeretnék vitatkozni mert sajna semmi értelme!
De a voda nem ezt a csomagot árulta amikor megvettem!!
Méghogy a voda majd gondolkozik hogy mi legyen és esetleg visszaadja a különbséget hahahaha :D :lol:

csüt. aug. 18, 2005 14:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Némely emberkének még a non-stop ingyenduma se lenne elég hálón kívülre és belülre mp. alapon, mert pl. nem jár hozzá 100 sms havonta! :shock:

Amennyiben a szolgáltató azt a 100 smst előzőleg megigérte, ráadásul én szinte alig telefonálok, viszont sokat smsezek, akkor szeintem nem lenne egészen alaptalan a panaszkodásom. /tudom elég sarkított a példa/

Egyébként abban igazad van, ha 7-8ezres számlákat csinálsz, akkor továbbra is elég jó csomag azért.

T68m írta:
sztem meg az nevetséges, hogy a 2500Ft-ot fizető sír, hogy becsapták, mikor akármilyen számítás szerint ugyis ki kéne fizetni az alapdíjat, ami 2500Ft.

Ja, tényleg nevetséges, mert amiért eddig 2500Ft-ot fizettem, azért most nagyjából 3200-at.

csüt. aug. 18, 2005 14:35
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi írta:
MEB írta:
Kircsi,
sztem. olvasd el T68m kommentjét (ha eddig kimaradt volna)!

Igen, ÉS????

Ha nem jön le belőle a lényeg,akkor én sem tudom jobban érzékeltetni... :roll:

csüt. aug. 18, 2005 11:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Lehet már annyira nem "akciózza" a voda ezt a csomagot? :( Általában 2 hét alatt meg jött mindenkinek a Hawaii papír (nekem is). Az optimuszos játék miatt meg kb. egy hete hívtak és azt modták, hogy max. 2-3 hét és megkapom kézhez a papírt.

Amúgy nem ruházható át úgye a papír? :roll:

nem átruházható.... sajnos.

csüt. aug. 18, 2005 11:07
ezüst tag

Hozzászólás 
MEB írta:
Kircsi,

Igen, ÉS????

csüt. aug. 18, 2005 10:52
arany tag

Hozzászólás 
Kircsi,

csüt. aug. 18, 2005 10:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 93  Következő