Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 11:44

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
szabinyo írta:
Hi!!

Nekem működik 1 GB-os sandisk-el. Tele mp3-al :)

szabinyo!

Neked milyen gyorsan írja a kártyára az adatokat, azaz milyen sebességgel tudsz kiírni egy MP3-at a Memory Stickre?
Nekem ~ 233 Kbytes / sec

hétf. aug. 22, 2005 18:26
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!!

Nekem működik 1 GB-os sandisk-el. Tele mp3-al :)

hétf. aug. 22, 2005 15:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez remek :)
Finalizálni tudok, ott a 6-os PBB-m, meg talán a HWK is tudja, csak ezekhez nincs K750 debrand, de ahogy nézem ehhez sincs magyar :cry:

hétf. aug. 22, 2005 11:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ez credit nélkül nekiáll flashelni ?
Mert nálam nem ellenőrizte a creditet, csak finalize előtt ellenőriz ?

Igen. Ha van progid, ami finalizál CID36-ot is, akkor a flashelést megcsinálhatod vele. A flash file-ok is elérhetők credit nélkül.
Meg a kábel tesztelésére is jó.

hétf. aug. 22, 2005 11:25
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi!

A davinciteam magyar nylvű leírásánál (http://www.seuniverse.com/forums/showthread.php?t=1551) ez áll:

Ha minden ki van pipálva, minden ki van töltve, van kredited, és lefutott a kábelteszt, akkor mehet a "FLASH".

Kb. ezt fogod látni, telefononként más adatokkal:

Client Version 13.7 - K750 Flasher
Turn off the phone.
.
.
.
Flash Finalization Started!

Tehát szerintem (meg asszem máshol is olvastam) egészen a finalization-ig bármit csinálhatsz kredit nélkül. (Bár még nem próbáltam, mert még mindig nem lehet kapni Vodánál ezt a telcsit).

hétf. aug. 22, 2005 11:15
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
tomee-ka írta:
Csak kedden lesz? Kár, mert akkor még várnom kell..
Arról lehet tudni valamit, hogy lesz-e részletre??
Trabi :?: :roll:

Köszi és üdv! :potyog:

Igen, várnod kell, mert csak holnaptól lesz, és egyelőre nem lesz részletre kapható, csak kp.
Később gondolom lesz részlet is...

Szerinted a később az mit tesz :?:
Mert már sürgős lenne a óz öreg verdát lecserélni,
és nem akarok megint 4-5 hetet várni..

hétf. aug. 22, 2005 11:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
tomee-ka írta:

Igen, várnod kell, mert csak holnaptól lesz, és egyelőre nem lesz részletre kapható, csak kp.
Később gondolom lesz részlet is...

hétf. aug. 22, 2005 10:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Töltsd le ezt

Indítsd el és nyomj egyet a Read CID/Test Cable gombra.
Ekkor rakd kikapcsolva c-t nyomvatartva a telefont a kábelre és meglátod az eredményt.

Majd írd le ide.

Ez credit nélkül nekiáll flashelni ?
Mert nálam nem ellenőrizte a creditet, csak finalize előtt ellenőriz ?

hétf. aug. 22, 2005 9:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
anto írta:
W800 szoftot nemtok rárakni itthon ingyen ?
(ha naon hülyét kérdezek sorry)

Ha visszaovasol kicsit, már láthatod is, hogy nem érdemes beszerezned a megfelelő berendezést egy darab átalakításához, ami ehhez a művelethez kell.

hétf. aug. 22, 2005 7:23
ezüst tag

Hozzászólás Re: kérdés
-guru- írta:

Csak NET előfizuval fog menni, wapossal nem.

Köszönöm, ezt a voda ügyfélszolgálat nem tudta kinyögni!
Azt mondták w800, á olyat mi nem árulunk, hívd a sonyericssont!
4 éve vagyok előfizetőjük jó nem :evil:

Köszi mégegyszer a segítséget :D

üdv.: metosz

hétf. aug. 22, 2005 5:11
ezüst tag

Hozzászólás 
W800 szoftot nemtok rárakni itthon ingyen ?
(ha naon hülyét kérdezek sorry)

hétf. aug. 22, 2005 0:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Thx. all.
Na ugy néz ki hogy az itteni géppel van a gond.
Most a kintibe beraktam USB portot aztan most elvileg 12perc mulva frissitve van.
Kösszi mindenkinek a segitséget :)

vas. aug. 21, 2005 21:06
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Jövő hét keddtől lesz a panninál is K750 :)
És egész emberi áron 8)

vas. aug. 21, 2005 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Töltsd le ezt

Indítsd el és nyomj egyet a Read CID/Test Cable gombra.
Ekkor rakd kikapcsolva c-t nyomvatartva a telefont a kábelre és meglátod az eredményt.

Majd írd le ide.

vas. aug. 21, 2005 19:11
Profil ICQ
Moderátor

metosz írta:
-guru- írta:

www.sonyericsson.com/hu

Terméktámogatás, telefonbeállítás.
Letöltöd, ennyi.

Ezt már megtettem, sőt elvileg az utasitások szerint jártam el!
Telepítettem a beállításokat, a voda szegényes leírásai alapján a konfigurált adatok is stimmelnek, ennek ellenére sem akar működni!
Ha a sony által küldött vodamail(gprs)-t állítom be a kapcsolódás pont alatt, akkor küldés/fogadás után a kapcsolódás sikertelen stb. hibaüzit kapom, ha a vf-livegprs-post-ot választom ki a kapcs. pont alatt, akkor a nem sikerült kapcs. a kiszolgálohoz hibaüzit kapom!

A kapcsolódás menüpont a fiók szerkesztése menüponton belül található, ezt elvileg be kell állítani a sonyericsson útmutatása alapján!

Szal továbbra is várom a segítségét valakinek, akinek működik, és esetleg hajlandó lenne nekem elküldeni a beállításokat!

Előre is köszönöm :D

Csak NET előfizuval fog menni, wapossal nem.

vas. aug. 21, 2005 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
anto írta:
Akoska írta:
Nincs.

Az R1N005 jelű soft az developer (barna) soft. Igaz, az egyetlen elérhető gyári soft...

NA én ezt nemtom frissiteni mert "lefagy" ott hogy kéri hogy huzzam ki vissza Cvel ...
Van amikor kihuzom és már akkor.
Homokóra és semmi.
De nem irja ki hogy nem válaszol vagy akármi :(

Lehet, hogy át kellene konvertálni a telódat pirosra, hogy működjön a dolog. Ha már ennyit szenvedtél vele, lehet, hogy a hiba máshol van, pl. a színben.
Ha eljössz, segítek a konverzióban (Pesten). De ha most R1N-ed van, annál frissebb nincs, a hivatalos frissítő R1L002-re flashel.

Kösszi de szolnoki vok szal pest az ... :(
AMugy idáig jutok el és itt : http://rozsomakok.atw.hu/SE.JPG
Színt megmondod holtom megnézni akkor meglesem hogy az-e a para.
Előre is thx.

vas. aug. 21, 2005 18:06
ezüst tag

-guru- írta:

www.sonyericsson.com/hu

Letöltöd, ennyi.

Ezt már megtettem, sőt elvileg az utasitások szerint jártam el!
Telepítettem a beállításokat, a voda szegényes leírásai alapján a konfigurált adatok is stimmelnek, ennek ellenére sem akar működni!
Ha a sony által küldött vodamail(gprs)-t állítom be a kapcsolódás pont alatt, akkor küldés/fogadás után a kapcsolódás sikertelen stb. hibaüzit kapom, ha a vf-livegprs-post-ot választom ki a kapcs. pont alatt, akkor a nem sikerült kapcs. a kiszolgálohoz hibaüzit kapom!

A kapcsolódás menüpont a fiók szerkesztése menüponton belül található, ezt elvileg be kell állítani a sonyericsson útmutatása alapján!

Szal továbbra is várom a segítségét valakinek, akinek működik, és esetleg hajlandó lenne nekem elküldeni a beállításokat!

Előre is köszönöm :D

vas. aug. 21, 2005 17:53
Moderátor

metosz írta:
Sziasztok!

Használ valaki közületek voda mailt?

Ha igen megdobna valaki a beállításokkal?
A címem: metosz22@freemail.hu

Előre is köszi :D

www.sonyericsson.com/hu

Letöltöd, ennyi.

vas. aug. 21, 2005 17:33
ezüst tag

Hozzászólás kérdés
Sziasztok!

Használ valaki közületek voda mailt?

Ha igen megdobna valaki a beállításokkal?
A címem: metosz22@freemail.hu

Előre is köszi :D

vas. aug. 21, 2005 16:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
anto írta:
Akoska írta:
Nincs.

Az R1N005 jelű soft az developer (barna) soft. Igaz, az egyetlen elérhető gyári soft...

NA én ezt nemtom frissiteni mert "lefagy" ott hogy kéri hogy huzzam ki vissza Cvel ...
Homokóra és semmi.

Lehet, hogy át kellene konvertálni a telódat pirosra, hogy működjön a dolog. Ha már ennyit szenvedtél vele, lehet, hogy a hiba máshol van, pl. a színben.
Ha eljössz, segítek a konverzióban (Pesten). De ha most R1N-ed van, annál frissebb nincs, a hivatalos frissítő R1L002-re flashel.

vas. aug. 21, 2005 15:31
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
anto írta:
Homokóra és semmi.

Ugye a flash usb drivert is felraktad? Tudod 4 dolgot kell telepíteni. Én is a fórumban olvasottak és a weboldal útmutatásával tudtam megcsinálni.

Operával nekem sem jött össze. Utána FireFox-al próbáltam és működött.
Vagy próbáld meg, hogy törlöd az ideiglenes file-okat a böngészőből, hátha segít.

Telefonkönyv feltöltésre valakitől valami jó ötlet, segítség? :(

vas. aug. 21, 2005 15:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nincs.

Homokóra és semmi.

vas. aug. 21, 2005 15:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs.

szomb. aug. 20, 2005 22:38
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
Dehogynem el lehet érni a belsö memót! Van egy ún. File manager, amit a cuccokkal együtt már feletepítettél. Nah annak segítségével elérhetö a belsö memó is.

Igazad van. Ezt tényleg láttam, de mivel még csak belekukkantottam mindenbe és jelenleg érdektelen volt számomra ez a pici progi mert idáig mindent a Memory Stickre mentettem. Egyszerűbb volt a TotalCommanderrel a MS-et elérni. Köszi a helyreigazitást.

A régi telefonkönyvemet, hogy tudnám a legegyszerűbben feltölteni?
Jelenleg XLS-ben vannak meg az adatok.

Kipróbáltam az on-line szoftver frissítést. Közölte, hogy naprakész a telcsi.
De megkérdezte folytatom-e. Folytatást kértem. Elpiszmogott egy darabig és kiírta, hogy a megtörtént a csere. R1L002 volt és az is maradt. Ezekszerint gyári függetlenhez nincs újabb soft?

szomb. aug. 20, 2005 22:15
arany tag

Hozzászólás 
barcode írta:
vivat írta:
Hali, gondban vagyok.

A 750i-met kábellel rákötöm a pc-re, a memory-stick-et mint meghajtot érzékeli a gép semmi gond intézön keresztül tudok is mp3-at, themát stb. küldeni.De hol van a telefon ? Probáltam kikapcsolva rádugni, lenyomva tartott c-vel és ennek variácioival semmi.....
Telepitettem a gyári cd-t de valahogy nem tud kapcsolodni a tel memo-hoz a pc-m nincs kapcsolat csak azt látom.
Szerintetek mit csinálok rosszul?

Szia!
Nem vagyok még én sem egy nagy mágusa a telcsinek. A héten vettem meg, de a sok meló miatt csak ma volt időm részletesen elmélyülni.

Nálam is az a helyzet mint nálad. De szerintem ezt így oldották meg.
A Memory Sticket tudod PC-ről elérni. A telcsi belső memóriája és a Memory Stick között pedig a telcsi menüjén belül tudsz átpakolászni.
Telefonkönyvet meg csak a PC Suite progival lehet szinkronizálni.
Én ezekre a következtetésekre jutottam. Ha rosszul gondolom, akkor itt úgyis megcáfolják majd.

Közben én is kérdeznék egyet.
Arra jutottam, hogy a K750i (gyári független) telkönyvet nem tudom a készülékhez adott szoftverekkel feltölteni. Csak szinkronizálhatnék pl. outlukból.
A régi telómból már lementettem a neveket címeket... XLS-ben van. Hogy tudnám ezt a legegyszerűbben feltölteni? Remélem nem azt fogjátok tanácsolni, hogy pötyögjem be.

Dehogynem el lehet érni a belsö memót! Van egy ún. File manager, amit a cuccokkal együtt már feletepítettél. Nah annak segítségével elérhetö a belsö memó is.

szomb. aug. 20, 2005 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
vivat írta:
Hali, gondban vagyok.

A 750i-met kábellel rákötöm a pc-re, a memory-stick-et mint meghajtot érzékeli a gép semmi gond intézön keresztül tudok is mp3-at, themát stb. küldeni.De hol van a telefon ? Probáltam kikapcsolva rádugni, lenyomva tartott c-vel és ennek variácioival semmi.....
Telepitettem a gyári cd-t de valahogy nem tud kapcsolodni a tel memo-hoz a pc-m nincs kapcsolat csak azt látom.

Szia!
Nem vagyok még én sem egy nagy mágusa a telcsinek. A héten vettem meg, de a sok meló miatt csak ma volt időm részletesen elmélyülni.

Nálam is az a helyzet mint nálad. De szerintem ezt így oldották meg.
A Memory Sticket tudod PC-ről elérni. A telcsi belső memóriája és a Memory Stick között pedig a telcsi menüjén belül tudsz átpakolászni.
Telefonkönyvet meg csak a PC Suite progival lehet szinkronizálni.
Én ezekre a következtetésekre jutottam. Ha rosszul gondolom, akkor itt úgyis megcáfolják majd.

Közben én is kérdeznék egyet.
Arra jutottam, hogy a K750i (gyári független) telkönyvet nem tudom a készülékhez adott szoftverekkel feltölteni. Csak szinkronizálhatnék pl. outlukból.
A régi telómból már lementettem a neveket címeket... XLS-ben van. Hogy tudnám ezt a legegyszerűbben feltölteni? Remélem nem azt fogjátok tanácsolni, hogy pötyögjem be.

szomb. aug. 20, 2005 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
LiDoCaiN írta:
Akoska írta:
Jó megoldás lenne, ha mondjuk a joy gombját is át lehetne programozni kioldónak.
Engem ebben az egészben az zavar, hogy így fényképezéshez két kezet kell használni. Egy kézzel fogva a telefont marha rossz helyre esik a kioldó (valamiért rendszerint a bal kezemben van a teló), arról nem is beszélve, hogy a kétfokozatú gomb teljes megnyomásához olyan mozdulatot kell tenni, hogy a gép garantáltan bemozdul tőle.
Ja, és sokszor nem is veszem észre, hogy a képbe a mutatóujjam alul kicsit belelóg :(

Szóval ez így nem 100%-os.

a telefont fényképezésnél vízszíntesen kell tartani.

Nehogymár előírják, hogy csak fekvő képeket csinálhatok!

QwertyQ írta:
"Jó megoldás lenne, ha mondjuk a joy gombját is át lehetne programozni kioldónak."

Es ezt hogy oldanad meg? Tekintve, hogy a joy ket allapotot ismer csak, vagy be van nyomva, vagy nincs.. A kioldo oldalt 3 allapotu, nincs benyomva, felig van benyomva (erre mindenkepp szukseg van az AF miatt), es teljesen le van nyomva (exponalas)..

Egyebkent nem ertem mi a problemad vele, hiszen az osszes digitalis fenykepezogep igy mukodik, es ilyen a kialakitasuk is..

Ha nagyon akarnák, meg lehetne oldani másképp is (pl. lenyomva fókusz, felengedve exponálás, vagy valamelyik irányba tolva ugyanígy, de ez csak egy ötlet, nekem pl. így tök elfogadható volna).
Ahogy Odo is mondta, ez egy telefon, és a többi telefonhoz hasonlóan (amikkel szintén lehet jó képeket csinálni) ebben is kellene lennie telefonszerű használathoz való elrendezés, mert ez egy telefon, amit sokszor tartok egy kézben és szeretném úgy is használni. Ehhez viszint az oldalsó gomb nem a legjobb társ.
A bajom főleg az, hogy az exponáláshoz szükséges erő túl nagy. Túl erőteljes nyomás szükséges a kioldáshoz. A fókuszálás szintje még OK, de teljesen lenyomni túl nehéz. Ennek nem kellene így lennie, mivel van 2 digitális gépem és fogtam is párat a kezemben - sokkal finomabban is meg lehet ezt oldani, arról nem is beszélve, hogy ilyen minimális fényerejű optikánál fokozottan fontos volna, hogy minél kevésbé mozduljon a kéz exponáláskor. Nagyobb gépeknél ebben segít magának a gépnek a súlya is, itt viszont egy kis szélfújás is bemozdíthatja az egészet.

A másik, hogy ha egy kézben van a telefon, akkor a lencse túl lent van, nagyon könnyen belelóg az exponálásra erőlködő kéz. Ha a telefon felső részéhez közelebb volna a nyílás, ez nem volna gond.

Nem tökéletes, na. Ezzel az egy szem exponáló gombbal kicsit túllőtték a "látsszunk digitális fényképezőgépnek" célt, mert ez tényleg egy pozícióba kényszeríti a fotóst, ergonómikus markolat híján igen kényelmetlenné téve az álló formátumú képek készítését (talán nem is véletlen, hogy az SLR gépekhez kapható elemtartó kiegészítő markolatokon legtöbbször van második exponáló gomb is álló képek készítésére).

Voltam kicsit nyaralni és lőttem párszáz képet a K750-el (is), és ezek a bajaim nem múlnak.
Attól még nagyon tetszik a telcsi, az első SE telóm, amitől nem akarok egy hét múlva pánikszerűen megszabadulni :)

szomb. aug. 20, 2005 21:39
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Hali, gondban vagyok.

szomb. aug. 20, 2005 20:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Hihetetlen, hogy mennyire nincsenek készletek egyes típusokból.

Jövő hét közepére lesz újra pár darab :)
Remélem mostmár folyamatos lesz a szállítás...

pén. aug. 19, 2005 17:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye írta:
Gondolom most még...

Persze, azt a jövő hét keddi akcióra értettem, az hogy később lesz-e kártyásan, az pedig biztosan lesz...

A hitelt nem tudom, de gondolom lehet részlerte is venni, ha nem is az első héten, de biztos lesz erre is hitel.
Majd arra járok, rákérdezek :)

pén. aug. 19, 2005 17:07
ezüst tag

Hozzászólás 
És adják részletre? Azt nem tudod? Mert nekem ugy lenne jó 20 ezret befizetni a többi részlet.
Kösz

pén. aug. 19, 2005 16:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Brockey írta:
Trabi!

Nem lehetne megtudni, hogy mennyi az az emberi ár (gondolom a W800-hoz viszonyítva)? 40-50 előfizuval?
És van arra esély, hogy a k700i-hez hasonlóan függetlenül (és természetesen gyári menüsen) jön ki a k750?

Lehet tudni 8) , én pl. tudom is :P

Na jó, elárulom, egészen pontoan 49,9e Ft lesz 2 év hűséggel, úgy tudom, hogy lock-os lesz, de ez csak akkor derül ki, ha már ott a boltban a készülék, viszont gyári menüs, így meg nem olyan vészes a +7e a vodáshoz képest...

Trabi, köszi a gyors infot! Bár remélem a lock-os állapotát illetően tévedni fogsz :lol:

pén. aug. 19, 2005 15:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Nem lesz kártyás csomagban...

Gondolom most még...

pén. aug. 19, 2005 15:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem lesz kártyás csomagban...

pén. aug. 19, 2005 15:49
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

Na jó, elárulom, egészen pontoan 49,9e Ft lesz 2 év hűséggel, úgy tudom, hogy lock-os lesz, de ez csak akkor derül ki, ha már ott a boltban a készülék, viszont gyári menüs, így meg nem olyan vészes a +7e a vodáshoz képest...

És kártyával nem lesz? 69e karival pl nem lenne csúna :wink:
Na persze ez csak álom, lesz kártyával 80ért :?: :roll:

pén. aug. 19, 2005 15:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Brockey írta:
Trabi!

Nem lehetne megtudni, hogy mennyi az az emberi ár (gondolom a W800-hoz viszonyítva)? 40-50 előfizuval?
És van arra esély, hogy a k700i-hez hasonlóan függetlenül (és természetesen gyári menüsen) jön ki a k750?

pén. aug. 19, 2005 15:22
Moderátor

Hozzászólás 
Valóban sok, de ne a vodánál kapható piros menüs k750-hez hasonlítsunk egy gyári menüs w800-at.

pén. aug. 19, 2005 14:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
És egész emberi áron 8)

Most láttam a W800 hirdetést a Pannon oldalon. Ezek már megint megveszekedett bar...!!!! 2 év hűséggel 79900.
Ki az a barom, aki ennyit fog adni érte, amikor Voda 42990.
Nem értem őket, de nem is fogom soha.

pén. aug. 19, 2005 14:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
És egész emberi áron 8)

Trabi!

pén. aug. 19, 2005 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
dynax5 írta:
....Nem is értem miért nem a SIM az alapértelmezett tároló? (jó kis N 6210... :wink: )

Mert a SIM kártya telefonkönyve ma már semmire sem jó.... 1 név=1 telefonszám

Steve

Tavasszal olvastam 1 hírt egy kompatibilis 250 Mb-os SIM-ről. Nem lett belőle semmi?

Egyébként igazad van. 250 név már semmire sem elég.
Túl sokat tud nekem ez a telefon. Maradok a Nokia 1110-nél, 10 nap készenléti idővel. Annyit tud mint a N 6210-esem! :wink:

pén. aug. 19, 2005 13:53
platina tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:
....Nem is értem miért nem a SIM az alapértelmezett tároló? (jó kis N 6210... :wink: )

Mert a SIM kártya telefonkönyve ma már semmire sem jó.... 1 név=1 telefonszám

Steve

pén. aug. 19, 2005 12:48
ezüst tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:
Geri: Persze, hogy lehet! Az smseket alapból a tel memójában tárolódnak de át lehet menteni őket a sim karira is.
A tel.számokat is lehet simre menteni, ki is lehet választani, hogy melyiket kezelje alapértelmezett telefonkönyvként (sim v telmemó). Ha a telmemó az alapértelmezett akkor menüből meg lehet nézni a sim számokat is.
Van olyan opció is, hogy amit lementesz a telefonkönyvébe azt rögtön át is másolja neked a simre.
Természetesen a sim és a telefon memója között szabadon lehet másolni, törölni stb.

Remélem tudtam segíteni!

Azt értem hogy lehet menteni/másolni a Tel. mem.-ból a SIM-re és fordítva.
Nekem a legfontosabb: ha ki kell szednem a kártyát az Ericssonból akkor ne kelljen semmit másolni/állítgatni ahhoz, hogy a másik telóban is ott legyenek az SMS-ek és a számok (a kártyán!)

Nem is értem miért nem a SIM az alapértelmezett tároló? (jó kis N 6210... :wink: )

Ha átteszed a sim karidat egy másik telóba, akkor minden lementett dolgott látni fogsz a másik telóban is.
Csak ha a telszámok a simre vannak mentve, akkor egy névhez nem rendelhetsz több számot.
Pl. ha a telefonkönyven van egy név pl. Zoli és hozzá van rendelve mobil szám: 1234 és egy otthoni: 5678 akkor a sim karin lesz 2 Zoli 2 számmal.

pén. aug. 19, 2005 12:01
ezüst tag

Hozzászólás 
No kicsereltek a telom, de erdekes modon az XP computer management-jeben az 512 kartyinal az 512 mellett meg ugyanennyi helyet jelez unallocated space neven. Lehet, hogy le lehet formazni 1 gigasnak ? :)

pén. aug. 19, 2005 11:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Geri: Persze, hogy lehet! Az smseket alapból a tel memójában tárolódnak de át lehet menteni őket a sim karira is.
A tel.számokat is lehet simre menteni, ki is lehet választani, hogy melyiket kezelje alapértelmezett telefonkönyvként (sim v telmemó). Ha a telmemó az alapértelmezett akkor menüből meg lehet nézni a sim számokat is.
Van olyan opció is, hogy amit lementesz a telefonkönyvébe azt rögtön át is másolja neked a simre.
Természetesen a sim és a telefon memója között szabadon lehet másolni, törölni stb.

Remélem tudtam segíteni!

Azt értem hogy lehet menteni/másolni a Tel. mem.-ból a SIM-re és fordítva.
Nekem a legfontosabb: ha ki kell szednem a kártyát az Ericssonból akkor ne kelljen semmit másolni/állítgatni ahhoz, hogy a másik telóban is ott legyenek az SMS-ek és a számok (a kártyán!)

Nem is értem miért nem a SIM az alapértelmezett tároló? (jó kis N 6210... :wink: )

pén. aug. 19, 2005 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:
Hali!

Teccik a teló!
Légyszíves mondjátok el, lehet-e közvetlenül a SIM-re menteni az SMS-eket és a telefonszámokat?

Illetve mi az alapértelmezés, és be lehet-e állítani? :?:

Kösz!

Ha letöltöd a használati utasítását akkor ott minden le van írva. :wink:

pén. aug. 19, 2005 11:05
ezüst tag

Hozzászólás 
dynax5 írta:
Hali!

Teccik a teló!
Légyszíves mondjátok el, lehet-e közvetlenül a SIM-re menteni az SMS-eket és a telefonszámokat?

Kösz!

Persze, hogy lehet! Az smseket alapból a tel memójában tárolódnak de át lehet menteni őket a sim karira is.

Remélem tudtam segíteni! 8)

pén. aug. 19, 2005 11:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Teccik a teló!

Kösz!

pén. aug. 19, 2005 10:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
És egész emberi áron 8)

csüt. aug. 18, 2005 22:08
ezüst tag

Hozzászólás 
barcode írta:
opr írta:
Hy.
A w800 gyári fülesét (hpm-70) lehet kapni v.hol? olyan 13e ft körül gondolkodom, szerintetek annyiból kijön? előre is thx.

Még nincs, de hamarosan lesz.
Pontos ár sincs. A mostani infók szerint max. 6900 Ft lesz bruttóban ÁFA-s számlával.

Vettem 1 GB-os kártyát. Működik.
A fényképezésnél a készíthető képek számánál ezt lehet látni: 300+

Már 512esnél is ugy hogy max minőség méret.
+ 100megás zene.

csüt. aug. 18, 2005 21:24
ezüst tag

Hozzászólás 
opr írta:
Hy.
A w800 gyári fülesét (hpm-70) lehet kapni v.hol? olyan 13e ft körül gondolkodom, szerintetek annyiból kijön? előre is thx.

Még nincs, de hamarosan lesz.
Pontos ár sincs. A mostani infók szerint max. 6900 Ft lesz bruttóban ÁFA-s számlával.

Vettem 1 GB-os kártyát. Működik.
A fényképezésnél a készíthető képek számánál ezt lehet látni: 300+

csüt. aug. 18, 2005 17:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 93  Következő