|
Szerző |
Üzenet |
Vizsla
a fórum lelke
|
Silver írta: Azt hiszem, valami nagy gond van a Vodafone-nál. Ma megérkezett egy számlám, amelyben a következő szerepel: Idézet: Aranyszám 07.07-07.07 0,00 Ft Soha az életben nem volt aranyszámom. Nem is akartam. Még csak ki sem ejtettem ezt a szót
Én is ilyen számlát kaptam. De Én annak tudtam be, hogy az a 20-as szám, amit hordoztam, az könnyen megjegyezhető, s lehet, emiatt történt.
|
kedd aug. 30, 2005 21:44 |
|
|
Vendég
|
Azt hiszem, valami nagy gond van a Vodafone-nál. Ma megérkezett egy számlám, amelyben a következő szerepel:
Idézet: Aranyszám 07.07-07.07 0,00 Ft
Soha az életben nem volt aranyszámom. Nem is akartam. Még csak ki sem ejtettem ezt a szót
|
kedd aug. 30, 2005 20:36 |
|
|
Vendég
|
guni. írta: Nekem is az volt. Amint letelt a 48 óra rájuk csörögtem, utána néztek, elnézést kértek és 5 perc múlva jött az sms.
Te el tudtad érni a kiemelt ÜSZ-t?
|
kedd aug. 30, 2005 20:13 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Nekem is az volt. Amint letelt a 48 óra rájuk csörögtem, utána néztek, elnézést kértek és 5 perc múlva jött az sms.
Guni
|
kedd aug. 30, 2005 17:04 |
|
|
Vendég
|
Soma01 írta: Nekem már 80 óra telt el a Bónusz csomag megrendelése óta, és még nem sikerült átváltaniuk SWYOP-ról!
Ne idegesíts, ma nekem is 48 órát mondtak
|
kedd aug. 30, 2005 16:23 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem már 80 óra telt el a Bónusz csomag megrendelése óta, és még nem sikerült átváltaniuk SWYOP-ról! (ugye 48 órán belül válalják/garantálják) Azt mondták, technikai gondok vannak a tarifacsomag váltásokkal. Addig se megy viszont az ingyendumám... és persze a percdíjak is kicsivel magasabbak, de az nem olyan gáz.
|
kedd aug. 30, 2005 16:03 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Megjött ebben a hónapban a második telefonszámlám, szintén nem félhavidíjas... reklamálnék.... de csak 4percet kell várni szerencsére.
Értelmes, kedves hangú, Bartók Anita vette fel a telefont, és a hibát.
Mondjuk én is normális voltam...
Újabb 30 napos kivizsgálás.
Csak tudnám mit kell ilyen hosszan vacakolni, ha ők is látják, hogy félhavidjas kedvezményes vagyok...
|
kedd aug. 30, 2005 15:39 |
|
|
Vendég
|
Bányászbéka írta: Írtam, hogy mi mindennek a birtokában próbálta letiltatni. (jogsim, útlevelem, szerződések, MEGHATALMAZÁS...) de nekik a szabályzatuk értelmében csak közjegyző által hitelesített meghatalmazás a jó.
Elnézést, valóban félrenéztem, mentségemre legyen a 7 óra 6 perces időpont
|
kedd aug. 30, 2005 15:34 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Idézet: ugyan milyen kár ér téged akkor, ha a készülékedet nem tiltják le (azon kívül, hogy használják azt)? - milyen alapon tiltaná le a szolgáltató egy készülék IMEI-jét bemondásra? Valamilyen módon csak igazolni kellene az eredetét, és édesanyád bizony nem tudta ezt megtenni.
Írtam, hogy mi mindennek a birtokában próbálta letiltatni. (jogsim, útlevelem, szerződések, MEGHATALMAZÁS...) de nekik a szabályzatuk értelmében csak közjegyző által hitelesített meghatalmazás a jó. ezt viszont személyi híján nem lehet elintézni...ördögi kör. Nem az számít, hogy többletkár ér, mert az már nem érhet, hanem a mentalitás. Ki is van kiért? És csakugyan úgy van, ahogy Al bundy írta, a voda listája különcködik, ezért menedék a lopott telefonoknak. hát így kell ügyfeleket szerezni???? becsületesen már nem megy? bravó voda!!!! Amúgy természetesen bemegyek a pannonhoz is, ott letiltaják, és a közös listára is felkerül. tudom, hogy így is ló* se ért, mert szerintem a következőt tették: kártya azonnal eldob, imei changert keres. erre a típusra nincs, ebben 99%ig biztos vagyok, úgyhogy alkatrésznek eladta. (csak a ház 15 rugó, a kijelzőről nem is beszélve - használtan max 40-45ért tudná elpasszolni). Idézet: Amúgy nekem is egy hónapja lopták el a telefonom, de nekem kifejezetten nem ajánlotta a rendőrség, hogy letiltsam, így könnyebben nyomra akadnak.
nekem azt mondták, hogy addig érdemben nem tudnak mit kezdeni az üggyel, amíg le nem tiltatom A balatonlellei rendőrség ilyen kompetens lenne?
mindenesetre megkérdem a pannont, hogy ott is ugyanez e a helyzet a letiltással (csak közjegyzővel hitelesített meg6almazás)
Más:
ügyfélszolgálati hívórendszerük úgy működik, hogy mindenki más az ügyfélszolgálatra várók előtt, az majd elmegy addig, és nincs vele gond. így is meg lehet oldani természetesen, csak nekem muszáj volt végigvárni a másfél(!!!) órát, és szóvá tettem a rendszerük. természetesen az a fránya gép a hibás.
|
kedd aug. 30, 2005 15:12 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
reklamhang írta: Bonus?
Milyen bonus-ra gondolsz? Vodafone Bónusz.
|
kedd aug. 30, 2005 14:26 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
skynet írta: reklamhang írta: Macika írta: reklamhang írta: V.ki unatkozik erről a számról: 70/7000-1270. 2X is volt ma nem fog.hívásom, a T telómon. Előfizető nem kapcsolható! Ez olyan 'reklámhangos' humor akart lenni, vagy némileg komolyan is gondoltad??? Félig-meddig! Egyébként megint hívtak ma, csak megint nem tudtam felvenni! Mindig akkor hívnak, mikor rádióban vagyok! Brrrr Pedig már kivi lennék, mit is akarnak.. bonus? Bonus?
Milyen bonus-ra gondolsz?
|
kedd aug. 30, 2005 13:49 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Macika írta: reklamhang írta: V.ki unatkozik erről a számról: 70/7000-1270. 2X is volt ma nem fog.hívásom, a T telómon. Előfizető nem kapcsolható! Ez olyan 'reklámhangos' humor akart lenni, vagy némileg komolyan is gondoltad??? Félig-meddig!
Egyébként megint hívtak ma, csak megint nem tudtam felvenni!
Mindig akkor hívnak, mikor rádióban vagyok!
Brrrr
Pedig már kivi lennék, mit is akarnak..
|
kedd aug. 30, 2005 13:40 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:46-kor.
|
kedd aug. 30, 2005 12:08 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
reklamhang írta: V.ki unatkozik erről a számról: 70/7000-1270. 2X is volt ma nem fog.hívásom, a T telómon. Előfizető nem kapcsolható! Ez olyan 'reklámhangos' humor akart lenni, vagy némileg komolyan is gondoltad???
|
kedd aug. 30, 2005 10:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
http://www.vodafone.hu/segithetunk/kozl ... _08_30.pdf
"A Vodafone Magyarország Rt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy az Általános Szerződési Feltételek – hangrögzítéssel kapcsolatos - 3.5.5. pontja 2005. szeptember 30-i hatállyal az alábbiak szerint módosul: Amennyiben a hívó fél a hangrögzítéshez nem járul hozzá, akkor az adott ügyet csak személyesen áll módjában intézni.
A fenti módosítással egységes szerkezetbe foglalt Általános Szerződési Feltételek megtekinthető a Szolgáltató ügyfélszolgálatán és honlapján.
Az Előfizető az Általános Szerződési Feltételek fenti módosítása hatálybalépésével egyidejűleg élhet az ÁSzF 1.5. pontjában meghatározott jogával."
|
kedd aug. 30, 2005 10:19 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Köszi szépen!
Ezt azért vmi jobban látható helyre is kirakhatták volna honlapon, mint az ÁSZF 45. oldala.
Sőt még az egyenlegfeltoltes.hu -n sincs kint mikor töltesz.
|
kedd aug. 30, 2005 8:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
reklamhang írta: V.ki unatkozik erről a számról: 70/7000-1270. 2X is volt ma nem fog.hívásom, a T telómon. Előfizető nem kapcsolható!
Az a voda üfsz.-a. De vajon miért is kerestek Téged ?
|
kedd aug. 30, 2005 7:41 |
|
|
Vendég
|
Na álljunk meg egy pillanatra:
Bányászbéka írta: na, itt szakadt el a cérna, panaszkönyvet kértek a szüleim, melyben a letiltás elmulasztásából eredő károkért felelősséget várnak. a vodafone 27ei határidőt jelölt meg válaszadásra, ezt természetesen nem sikerült betartaniuk.
- ugyan milyen kár ér téged akkor, ha a készülékedet nem tiltják le (azon kívül, hogy használják azt)?
- milyen alapon tiltaná le a szolgáltató egy készülék IMEI-jét bemondásra? Valamilyen módon csak igazolni kellene az eredetét, és édesanyád bizony nem tudta ezt megtenni.
A többiben igazad van, de ezeken fuss végig mégegyszer.
Amúgy nekem is egy hónapja lopták el a telefonom, de nekem kifejezetten nem ajánlotta a rendőrség, hogy letiltsam, így könnyebben nyomra akadnak.
|
kedd aug. 30, 2005 6:06 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Rozso írta: Kb. negyed órája keresem a voda oldalán, hogy mennyi felhasználási idő tartozik a feltöltőkártyákhoz, de nem találom sehol...
Beírná vki?!
2.500 - 3 hónap
7.500 - 6 hónap (automatánál töltve +1.000)
12.500 - 12 hónap (automatánál töltve +2.500)
http://www.vodafone.hu/segithetunk/aszf_pdf_2005_08_26/aszf_05_08_26_3.pdf - 45. oldal
|
kedd aug. 30, 2005 6:05 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
.Nokia. írta: T68m írta: egy órát kellett várnom a 1270-en, mire felvette a fickó, csak annyit tudtam benyõgni, hogy hívjon vissza letelt az egy óra... Pech... Visszahívtak?
igen, szerencsére! De aki nem figyel erre, az örök vodagyalázó lesz.
|
kedd aug. 30, 2005 0:05 |
|
|
glad
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: néha itt, néha ott
|
Bányászbéka írta: gondolkoztam a Fogyasztóvédelmen is, szerintetek megpróbáljam?
Naná!!
Teljesen jogos a panaszod és az igényed.
Ezért bizony valakinek ott felelnie kell.
Tedd meg a megfelelő lépéseket. Fogyasztó védelmet nekik!
|
kedd aug. 30, 2005 0:00 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Bányászbéka írta: egy kérdés: a letiltott telefonok egy közös listára kerülnek? mert erre se tudtak épkézláb választ adni, bár a másik 2 szolgáltató szerint igen.
Természetesen létezik IMEI blacklist, ráadásul nemzetközi, csakhogy: A mi drága vodánk ezt nem fogadta el. Hallottam, hogy a lopott/talált telókat megvásárló emberkéknek tanácsolják, hogy a voda hálózatát használják ez okból.
Aki nem hiszi, járjon utána...
(Én ezt pár hónappal ez előtt olvastam valamelyik mobilos oldalon, mielőtt bárki is belém kötne.)
|
hétf. aug. 29, 2005 23:45 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Minden leendő vodafonossal megosztanám az alábbi tanulságos történetet, erről a nagyszerű szolgáltatóról.
5 hónapja vettem egy sharp gx30it, és átpártoltam a tmobiletól, vittem még a számom is. A telefont júl 25én ellopták Balatonlellén, a személyimmel együtt. Másnap feljelentés, és megpróbáltam az otthoniakkal letiltatni az IMEIt. több kör volt, végül anyámék panaszkönyvet kértek, emrt az alábbiak birtokában nem voltak hajlandók letiltatni:
-az útlevelem, a jogosítványom
-rendőrségi jegyzőkönyv másolata
-előfizetői szerződés
-általam írt, postázott, formai követelményeknek megfelelő megbízás, 3 tanúval
-anyám, mint a megbízott a személyijével
na, itt szakadt el a cérna, panaszkönyvet kértek a szüleim, melyben a letiltás elmulasztásából eredő károkért felelősséget várnak. a vodafone 27ei határidőt jelölt meg válaszadásra, ezt természetesen nem sikerült betartaniuk.
ráadásul kaptam tőlük még egy levelet (3 héttel a letiltás után!!!!), melyben hiánypótlásra szólítanak fel: az ELLOPOTT SZEMÉLYIM FÉNYMÁSOLATÁT kérik az IMEI letiltáshoz.
senki nem kérte, még csak nem is volt kíváncsi a rendőrségi jegyzőkönyvre, melyből azonnal kiderült volna hogy ellopták.
a céggel természetesen egyszerű ügyfél nem tud kapcsolatba lépni:
z 1270es számon "készséggel rendelkezésre álló" munkatársukat három egymást követő napon naponta háromszor (11, 17, és 23 órakor) próbálva egyenként 10 -12 percig várva sem sikerült elérnem. Egy ekkora vállalat miért képtelen arra, hogy az ügyfeleivel kapcsolatot tartson?
írtam az ugyfelszolgalat@vodafone.hura, hátha történik valami. egy biztos:
a büdös életbe soha többet a vodafontól semmit, mert ha arra gondolok, hogy egy hónap alatt semmit nem kezdtek a telefonom érdekében, vörösebb lesz a fejem, mint a logójuk. EZ EGY TOLVAJBARÁT SZOLGÁLTATÓ. PONT.
u.i: egy kérdés: a letiltott telefonok egy közös listára kerülnek? mert erre se tudtak épkézláb választ adni, bár a másik 2 szolgáltató szerint igen. mert így a tolvajom csak alkatrésznek tudja eladni, ugyanis erre a készülékre nincs imei changer...hehehe.
Ezek után minden leendő új vodafonos gondolja meg, hogy megéri e egy olyan szolgáltatóra bízni magát, ami akkor hagyja cserben, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá. Duplán megfizetteti mindenkivel a kedvező készülékárakat... gondolkoztam a Fogyasztóvédelmen is, szerintetek megpróbáljam?
|
hétf. aug. 29, 2005 23:11 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
V.ki unatkozik erről a számról: 70/7000-1270. 2X is volt ma nem fog.hívásom, a T telómon. Előfizető nem kapcsolható!
|
hétf. aug. 29, 2005 22:41 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
T68m írta: egy órát kellett várnom a 1270-en, mire felvette a fickó, csak annyit tudtam benyőgni, hogy hívjon vissza letelt az egy óra...
Pech...
Visszahívtak?
|
hétf. aug. 29, 2005 21:51 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Kb. negyed órája keresem a voda oldalán, hogy mennyi felhasználási idő tartozik a feltöltőkártyákhoz, de nem találom sehol...
Beírná vki?!
|
hétf. aug. 29, 2005 21:50 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
egy órát kellett várnom a 1270-en, mire felvette a fickó, csak annyit tudtam benyőgni, hogy hívjon vissza letelt az egy óra...
|
hétf. aug. 29, 2005 10:39 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Lenyeg, hogy mukodik.
|
szomb. aug. 27, 2005 17:11 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
|
szomb. aug. 27, 2005 12:30 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Steve_Hun írta: .... u.i.: a következő hibaüzenetet kapom: Idézet: A(z) 'mail.vodafone.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x800CCC0F): 'A kiszolgálóval létesített kapcsolat megszakadt. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a kiszolgáló rendszergazdájához vagy internetszolgáltatójához.'
POP3 szerver neve: pop3.vodafone.hu
Nem ez a gond? Csak egy otlet.
http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/e ... kodik.html
|
szomb. aug. 27, 2005 11:38 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Egyáltalán nem gyalázás, úgyhogy kicsit off, de emiatt nem akartam új topicot indítani. Tegnap újraraktam az egész rendszeremet. Beállítottam a levelezést, de sajnos nem megy... weben eltudom olvasni a leveleket, úgyhogy a szolgáltatás működik, de Outlookkal nem tudom leszedni! Légyszíves segítsetek már, mik a pontos beállítások, mert valamit biztosan elszúrtam (smtp, pop3?)! Ami fura, hogy kifelé elmennek a levelek, de fogadni nem tudom őket! Sajna az ügyfélszolgálatot nem tudom (akarom) Helsinkiből felhívni, az online-ra meg nincs kedvem napokat várni....
Előre is kösz a segítséget!
u.i.: a következő hibaüzenetet kapom:
Idézet: A(z) 'mail.vodafone.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x800CCC0F): 'A kiszolgálóval létesített kapcsolat megszakadt. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a kiszolgáló rendszergazdájához vagy internetszolgáltatójához.'
|
szomb. aug. 27, 2005 10:31 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
1. Hát, nemtom. Én tuti hogy fogom használni, de ha nem is használnám, akkor is jó érzéssel tölt el, hogy míg a világ nagy részén azt hiszik, hogy jurtában lakunk (ez komoly!), legalább a mobilkommunikációban nem vagyunk X évvel lemaradva a fejlődéstől.
2. Köszi az adatokat, meggyőző volt!
|
pén. aug. 26, 2005 11:33 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Summa summárum... a beszédminőség nem rosszabb, az sms sem, az mms sem, a wap sem, a gprs net sem.
Ami rosszabb, a fizetős egyenleglekérdezés, a 1270.
Meg mostanában ez a számlázófejlesztés lett rossz.
|
pén. aug. 26, 2005 11:24 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Ez tetszik! Emeljék inkább fel a mobilszolgáltatók a percdíjakat duplájára, hogy legyen hova fejleszteni a kevesek által használt szolgáltatásokat, és ezért a többség, aki csak TELEFONÁL és SMS-ezik, az szívjon a kevesek miatt! Hűdefaja ez a felfogás! Országos lefedettségű 3G-t akarunk minél hamarabb, és azt hogy ennek érdekében mindennek az árát duplázzák! Éljen! Éljen! pampika írta: "Az árcsökkenésnek én nagyon örülök (köszönöm szépen ó voda!), de ezzel együtt jár az is, hogy kevesebb pénzt tudnak visszaforgatni, aminek pl. az épülő UMTS hálózat látja kárát, ennek viszont nem örülök." Ezt te hogyan tudod másképp értelmezni?
Hát, így lehet másképp értelmezni:
AHOGY TE ÉRTELMEZTED: Nekem minden vágyam az, hogy több pénzt fizessek a mobilszolgáltatónak, azért hogy gyorsabban épüljön a 3G hálózat.
AMI ÉN ÍRTAM (anélkül, hogy bárki is belemagyarázott volna valamit, vagy kiforgatta volna): Az árak csökkentése közvetett módon hatással van a szolgáltatás minőségére és a hibajavításra/fejlesztésre szánt pénz mennyiségére. Nem tudom, hogy feltűnt-e, de a szolgáltatók bevétele nem közvetlenül a kedves tulajdonosak zsebébe áramlik, hanem igyekeznek oltári nagy pénzekért a ma Európában létező legmodernebb technológiákat hozzánk is behozni és szolgáltatásokat nyújtani, még ha (egyelőre) nálunk nem is lenne rá akkora szükség.
Azt ugye minden vodás korábban elismerte, hogy a magyar voda szolgáltatásának minősége finoman fogalmazva sem éri el a többi országban lévő voda szolgáltatásának minőségét. Pont valamelyikőtök fogalmazta meg pár hsz-el ez előtt, hogy nem úgy tűnik, hogy a voda nagyon szeretne nálunk fejlesztgetni, a 3G hálót is csak olyan alapon építi, hogy „nehogy már neki ne legyen, ha már a másik kettőnek van”. Én nekem nagyon úgy tűnik, hogy számukra ez az egész, csak egy kötelező rossz. Érdekes az EDGE hiánya is, ők ezt azzal magyarázzák, hogy "úgyis jön a 3G", de szerintem (javítsatok ki ha tévedek), a magyar voda nem termel annyi bevételt, hogy az anyavállalat egy kis ország mobilkommunikációjának fejlesztésébe pumpáljon óriási nagy összegeket. Hogy miért nem termel annyi bevételt? Erre pont a voda adta meg a választ korábban. Amikor megindították a szolgáltatást, többen is azt nyilatkozták tőlük, hogy a voda elsődleges célja bármilyen eszközzel a piacvezető szerep megszerzése nálunk is. Na, ez nem jött össze nekik, vagyis ennél jóval több előfizetőre számítottak, ebből logikusan következik, hogy kevesebb a bevétel is. Nem tudom, hogy mennyi pénzt ölhettek bele itt a GSM hálózat kiépítésébe, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mindezidáig megtérült nekik, mivel ők anno arra számítottak, hogy ahogy beteszik ide a lábukat és a sok magyar meglátja az olcsóbb árakat, egyből átnyergel hozzájuk. Na, ez nem így történt. Summa summarum, kevesebb a pénz, kevesebb a fejlesztés, rosszabb a szolgáltatás minősége.
Na, szerinted ez a két dolog ugyanaz? Mert szerintem nagyon nem egyféleképpen értelmeztük azt a bizonyos mondatot.
|
pén. aug. 26, 2005 10:57 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Milyen visszafogott voltál...
|
pén. aug. 26, 2005 10:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Al Bundy írta: Az árcsökkenésnek én nagyon örülök (köszönöm szépen ó voda!), de ezzel együtt jár az is, hogy kevesebb pénzt tudnak visszaforgatni, aminek pl. az épülő UMTS hálózat látja kárát, ennek viszont nem örülök.
Ez tetszik!
Emeljék inkább fel a mobilszolgáltatók a percdíjakat duplájára, hogy legyen hova fejleszteni a kevesek által használt szolgáltatásokat, és ezért a többség, aki csak TELEFONÁL és SMS-ezik, az szívjon a kevesek miatt!
Hűdefaja ez a felfogás!
Országos lefedettségű 3G-t akarunk minél hamarabb, és azt hogy ennek érdekében mindennek az árát duplázzák!
Éljen! Éljen!
|
pén. aug. 26, 2005 9:37 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Nem. Az a 1788. A nem publikus tarifaval rendelkezok oket kell hogy hivjak.
Ott joval kevesebb a varakozasi ido is, legalabbis a tapasztalataim szerint.
Lehet hivni a 1270-et is, csak en nem szoktam.
|
pén. aug. 26, 2005 2:13 |
|
|
vas tag
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. feb. 05, 2005 23:44 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: ócskavastelep
|
Blamazs írta: Ja azt nem irtam, hogy ez a kiemelt UFSZ volt. Kormanyzati csomagom van. Kb azonnal felvettek a telefont igaz reggel 1/2 8 korul hivtam oket. Már bocsi de hogyan kell a kiemelt voda üfsz-ot hivni? Az nem 1270?
|
csüt. aug. 25, 2005 23:48 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
T68m írta: Al Bundy írta: Hogy érted azt, hogy csapongok? Szerintem egyszer nem írtam ellentétes dolgokat.
pedig nem nálam szakadt el a cérna! De tegyük ezen túl magunkat. Hidd el, semmi bajom nincs veled, a szólásszabadságot pedig távolról sem kívánom korlátozni, csupán javaslom, hogy hagyd a vodagyalázót, annyi jó topic van még!
Oké.
Nekem sincs baj a vodás emberekkel, ha ezt bárki is így értelmezte, akkor sorry!
|
csüt. aug. 25, 2005 23:47 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Al Bundy írta: Hogy érted azt, hogy csapongok? Szerintem egyszer nem írtam ellentétes dolgokat.
pedig nem nálam szakadt el a cérna! De tegyük ezen túl magunkat.
Hidd el, semmi bajom nincs veled, a szólásszabadságot pedig távolról sem kívánom korlátozni, csupán javaslom, hogy hagyd a vodagyalázót, annyi jó topic van még!
|
csüt. aug. 25, 2005 23:44 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Örömmel hallom, hogy ezek szerint mégiscsak fel lehet hívni az ÜFSZ-t, már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok az egyedüli, aki fel tudja őket hívni, de nem... [/quote]
Ja azt nem irtam, hogy ez a kiemelt UFSZ volt. Kormanyzati csomagom van.
Kb azonnal felvettek a telefont igaz reggel 1/2 8 korul hivtam oket.
|
csüt. aug. 25, 2005 23:43 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
T68m írta: egyértelmű, hogy Bandi össze-vissza csapong, összhangban: "az egy teljesen természetes dolog, ha valaki drágán vesz egy terméket, szolgáltatást, akkor utána, saját presztizsének megőrzése véget döntését védeni fogja, akkor is ha védhetetlen. Kevesen tudják azt mondani, hibáztam, jobban (olcsóbban) is járhattam volna." prof. dr. véleményével.
Hogy érted azt, hogy csapongok?
Szerintem egyszer nem írtam ellentétes dolgokat.
|
csüt. aug. 25, 2005 23:39 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
1. én vagyok a helikopter
2. van nálam tabletta!
3. egyértelmű, hogy Bandi össze-vissza csapong, összhangban:
"az egy teljesen természetes dolog, ha valaki drágán vesz egy terméket, szolgáltatást, akkor utána, saját presztizsének megőrzése véget döntését védeni fogja, akkor is ha védhetetlen. Kevesen tudják azt mondani, hibáztam, jobban (olcsóbban) is járhattam volna." prof. dr. véleményével.
|
csüt. aug. 25, 2005 23:36 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
pampika írta: mindenki hülye,csak te vagy helikopter
Ilyesmi még csak eszembe se jutott.
És nem gondolom, hogy bármelyik hsz-emből ezt lehetett volna leszűrni...
|
csüt. aug. 25, 2005 22:50 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Most nem is fogok reagálni.Kissé felbaxták az agyam máshol és amit most legszívesebben leírnék,az asszem a nickembe kerülne...
Mindenesetre Al Bundy:kérlek tanuld meg felfogni a leírtak értelmét.Nem gondolod,hogy kissé furi,hogy mindenki hülye,csak te vagy helikopter?Azt írd le,amit gondolsz és ne utólag mondd másnak,hogy te azt nem úúúgy értetted.Mindenki azt tudja értelmezni,ami le van írva.
"Az árcsökkenésnek én nagyon örülök (köszönöm szépen ó voda!), de ezzel együtt jár az is, hogy kevesebb pénzt tudnak visszaforgatni, aminek pl. az épülő UMTS hálózat látja kárát, ennek viszont nem örülök."
Ezt te hogyan tudod másképp értelmezni?Bár inkább nem vagyok rá kíváncsi,mert a végén még villámoplogót csinálnék a monitoromnak...
jóccak
|
csüt. aug. 25, 2005 22:48 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
pampika írta: Kész.Az AL Bundyra szánt cérna nagy csattanással elszakadt...Sokadjára fogadtam már meg magamban,hogy nem reagálok rá. De bocsika,ekkora badarságot gondolni/leírni,hogy azért fizess többet,hogy a szolgáltatónak olcsóbb legyen umts hálót építeni Sztem ajánld fel a t-nek a bankszámládat,hátha úgy méggyorsabb lesz... És ezek után még kérdezed,miért vagy reménytelen?Amúgy ajánlom figyelmedbe a Soockit által nyitott topicot Na az korrekt
Megint félreértettél, én nem ezt mondtam.
Az előbb leírtakra pedig nem is reagáltál, semmire.
|
csüt. aug. 25, 2005 22:42 |
|
|
glad
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: néha itt, néha ott
|
Al Bundy írta: Trabi TM írta: Al Bundy írta: Az árcsökkenésnek én nagyon örülök (köszönöm szépen ó voda!), de ezzel együtt jár az is, hogy kevesebb pénzt tudnak visszaforgatni, aminek pl. az épülő UMTS hálózat látja kárát, ennek viszont nem örülök. Hát akkor válts át szervusz díjcsomagra, és használd csúcsidőben, hátha előbb lesz UMTS (de ne lepődj meg, ha mégsem ) Nem értem, hogy miért kell kiforgatni a szavaimat.
Ez kérlek irónia volt, komoly valóság alappal.
Csak neked nem "esett le"....
|
csüt. aug. 25, 2005 22:40 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Al Bundy írta: Az árcsökkenésnek én nagyon örülök (köszönöm szépen ó voda!), de ezzel együtt jár az is, hogy kevesebb pénzt tudnak visszaforgatni, aminek pl. az épülő UMTS hálózat látja kárát, ennek viszont nem örülök. Hát akkor válts át szervusz díjcsomagra, és használd csúcsidőben, hátha előbb lesz UMTS (de ne lepődj meg, ha mégsem )
Nem értem, hogy miért kell kiforgatni a szavaimat.
|
csüt. aug. 25, 2005 22:38 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Kész.Az AL Bundyra szánt cérna nagy csattanással elszakadt...Sokadjára fogadtam már meg magamban,hogy nem reagálok rá.
De bocsika,ekkora badarságot gondolni/leírni,hogy azért fizess többet,hogy a szolgáltatónak olcsóbb legyen umts hálót építeni Sztem ajánld fel a t-nek a bankszámládat,hátha úgy méggyorsabb lesz...
És ezek után még kérdezed,miért vagy reménytelen?Amúgy ajánlom figyelmedbe a Soockit által nyitott topicot Na az korrekt
|
csüt. aug. 25, 2005 22:38 |
|
|
glad
arany tag
|
Az a Te hibád Bundy, hogy mivel nem akarod megérteni a dolgokat, hát esélyt se adsz magadnak.
Ahogy írták már mások is minden jogod megvan, hogy a rózsaszín ködben tarsd magad, de ne csodálkoz, hogy ezekután amit itt leírsz, körbe röhögnek.
Értem én, hogyha már T-mobilos vagy nem férne össze az énképpel a kritizálása, de szerintem már olyan messziről nézed a realitás vonalt, ahol már nem is látsz belőle sokat.
Ennek persze adott esetben Te látod kárát ha majd döntened kell.
Minden esetre nem asszisztálok tovább ehez a bolha cirkuszhoz mert már azzal magamat hülyiteném.
Boldogok a lelki.......
|
csüt. aug. 25, 2005 22:34 |
|
|